Last news in Fakti

19 Март, 2024 18:48 8 092 224

ПП-ДБ: Сваляме доверието си от Мария Габриел като кандидат за премиер

  • мария габриел-
  • проектокабинет-
  • пп-дб

Според Атанас Атанасов включването на хора, които не са дали съгласието си да станат министри в проектокабинета, е нарушаване на Конституцията

ПП-ДБ: Сваляме доверието си от Мария Габриел като кандидат за премиер - 1

Списъкът, който бе представен днес на президента Румен Радев, не е съгласуван с нас. Това каза Николай Денков. Той отрече, че някой от групата на ПП-ДБ е подписал текста на Споразумението и поясни ,че е подал декларация, че не желае да бъде включен в този състав на кабинета..

"Излишно казахме на Мария Габриел, че след приключване на преговорите искаме няколко часа, за да консолидираме позицията си. Бяхме готови да продължим разговорите, за да изгладим противоречията. Но ГЕРБ напуснаха преговорите и отидоха при президента", допълни той.

Според Кирил Петков Габриел се е поддала на натиск от страна на Бойко Борисов и Делян Пеевски. "Такъв човек не може да е премиер. За да станеш премиер, трябва да си силен и да не се навеждаш. Силно съм разочарован от нея. Борисов се скри, той не дойде на преговорите, не си вдигаше телефон Той вероятно избра дружбата си с Пеевски пред България".Петков обяви, че ПП-ДБ свалят доверието си от Мария Габриел като кандидат за премиер.

Атанас Атанасов посочи, че половината от посочените кандидат - министри в списъка на Габриел не са давали съгласието си. Според него, подписаният указ от страна на президента Радев при това положение може да е в нарушаване на Конституцията. "Оттеглете си указа", призова Атанасов.

Асен Василев също каза, че не е бил давал съгласието си за участие в правителството, предложено от Габриел по-рано днес: "Това е акт или на наглост, или на безпардонност, или на безобразие, който нито един човек, който иска да стане премиер на таи държава, може да си позволи".

Той каза, че Габриел е "може би най-новото лице на мафията в България".

"На 20 февруари обявихме нашето предложение за преговорна позиция. Това предложение предизвика огромен скандал – първото беше реакцията от ГЕРБ, а след това беше господин Пеевски, който се взриви", заяви Иванов.

Той определи Делян Пеевски като брокер и посредник и добави, че именно заради предложенията в меморандума на ПП-ДБ лидерът на ПГ На ДПС е реагирал така.

"От 20 февруари до 6 март имаше 15 дни, в които тези преговори можеха да започнат. Те започнаха на 9 – след подаването на оставката", добави той.

По думите му няколко пъти по време на преговорите са се правили опити те да бъдат взривени. Според Христо Иванов това се дължало на факта, че ДПС нямало да имат гарантирани места в регулаторите.

"Напускаха се преговорите няколко пъти без обяснение защо", каза още той.

"Ние нямаме подписано споразумение и те не могат да ни покажат подписано споразумение. В споразумението останха спорни въпроси. Те няма да могат да ви покажат подписан документ", категоричен бе Христо Иванов.

ПП-ДБ били предложили девет души за министър на електронното управление, а десетият бил предложен от Мария Габриел. Христо Иванов каза, че хора от ПП-ДБ се свързали с него, но се оказало, че с него никой не бил разговарял предварително.

Според него от ПП-ДБ са водили преговорите добросъвестно, но са усетили, че има отдръпване на ГЕРБ при залагане в Споразумението на мерки, гарантиращи участието само на двете коалиции в процеса на излъчване на експерти за регулаторите и ограничаване ролята на ДПС.

"Неудобно е да се назове като проблем Споразумението и затова се търсят други поводи. Днес ние се разделихме с Габриел без ясно съгласие, има неясни въпроси, по които нямаме отговор. Имаше предложения за различни хора за министри. Лъжа е, че не сме допускали компромиси, че не сме приемали мнението на отсрещната страна. Предлагахме различни решения за всяка една спорна тема, но от ГЕРБ напуснаха преговорите. Попитахме Мария Габриел дали има състав на Министерски съвет, тя отговори отрицателно".


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 95 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гербер

    167 53 Отговор
    Кирцата да не обижда Габи така грубо да не му е Лена я

    Коментиран от #72

  • 2 Жоро

    144 29 Отговор
    Докато слушах Бойкики задрямах хаха

    Коментиран от #91

  • 3 Ха ха

    166 19 Отговор
    Нема държава! Има бат Бойко и ДоганОв.

    Коментиран от #69, #140

  • 4 Събуди се

    178 26 Отговор
    Бойко и Шиши искат всичко и грабежа да продалжи.
  • 5 Дааа

    90 95 Отговор
    ПП-ДБ прецакаха еднокнижника с 200...
    Да живее България!

    Коментиран от #48, #160, #192

  • 6 ХАХАХА

    145 13 Отговор
    А глистът беше самата смелост и ич не се навеждаше, той направо пълзеше. ХАХАХА много ми хареса .
  • 7 Рошав таралеж

    117 27 Отговор
    Не е съгласуван, ама ще гласувате ЗА.
  • 8 дидо

    167 51 Отговор
    Мария Габриел показа, че няма качествата да бъде премиер, а мутреса
  • 9 КОТарАК

    137 46 Отговор
    Ама ще пидкрепите Тулупа и Шиши, нали бе, канадски боклуко!
  • 10 Едноок

    68 9 Отговор
    С всички Вас не е, но от всички които сте се наредели на снимката един се прави на ни лук ял ни мирисал. Така е - всеки си гледа него си.
  • 11 ГОСТ

    138 13 Отговор
    Папката за съставяне на правителство е представена на Габриел и тя я внася пред президента изпълнена той какво да направи да извика всеки и да го пита дали е съгласен ли според генералчето комунистическо което дава съвети на президента. След като му върнат мандат изпълнен с имена той е длъжен да издаде указ за съставяне на правителство а дали ще се гласува в клуаката е друг въпрос. Генералчето да не прехвърля болката от болната глава на здравата.

    Коментиран от #43

  • 12 Пич

    72 18 Отговор
    Вие сте съгласни бе , питайте Асенчо !!! Щом са ви оставили нещо за гепене.....
  • 13 Бонев

    124 19 Отговор
    Лоша работа. Сега нито никито ще може да пътува,нито генералчето ще стане председател на НС. Баце ги засилва към РЗС,НФСБ,реформаторски блок.
  • 14 Българин

    153 46 Отговор
    ОСТИНАТА Е,ЧЕ БОКИЧА С ТЕЗИ ХВАТКИ СПАСИ БЪЛГАРИЯ ОТ ТОВА ДА ВЛЕЗЕ В ПРЯК КОНФЛИКТ С РУСИЯ,ЗАЩОТО ТЕЗИ П....РАСИ ОТ ППДБ КАТО НИЩО ЩЯХА ДА ИЗПРАТЯТ НАШИ МОМЧЕТА ЗА ПУШЕЧНО МЕСО В УКРАЙНА.

    Коментиран от #112

  • 15 Бици

    160 18 Отговор
    Тъпаци, изпрахте Борисов и той ви го нахака😆😆😆. Като си тъп е за цял живот, айде чао!

    Коментиран от #208

  • 16 Ама

    54 23 Отговор
    това е повече от ясно ! Трябва да сте полудяло , ако сте дали съгласие ! Но както "доктор" Мара , така и Банкянския и шайката им лъжат винаги ! Така , че ако някой им е повярвал и вярва трябва да е напълно луд !
  • 17 Много

    8 23 Отговор
    Жалко

    Коментиран от #65

  • 18 Никой не знае тайните ви преговори

    49 29 Отговор
    Сглобки и делавери. гЕРБ излъга и президентът.

    Коментиран от #55

  • 19 Да бе

    103 9 Отговор
    Добре де, според Денков никой от групата на ПП/ДБ не подписал текста на Споразумението. Последно: Христо Иванов подписал ли го е или не?

    Коментиран от #35

  • 20 Aма консолидирайте се, бе!

    67 6 Отговор
    Никой не ви пречи. До момента на гласуването в парламента цялото време е ваше. И най-вжното - Ники ще може да пътува!

    Коментиран от #56

  • 21 плюс минус

    82 6 Отговор
    Политиците се гаврят с хората.
  • 22 Гальо

    132 17 Отговор
    Бочката ви го наниза с 200 и точно това заслужавате задето убихте надеждата на хората за промяна, продажба жълто-паветна сган!
  • 23 Мда

    72 25 Отговор
    Най-после някой да изкара на светло връзките на герб с дпс.
  • 24 Гнгэ

    68 6 Отговор
    Обратното стана будала, тримата глупаци отиват в историята

    Коментиран от #125

  • 25 Вашият проблем е по-голям

    31 6 Отговор
    Защото действате с насилие
  • 26 баче Божка

    76 13 Отговор
    Шмекерите пркключиха с лапачката, има ли избори са на бунището където им е мястото
  • 27 123

    84 16 Отговор
    Момци и момици, сготвиха ви. Колко пъти и кой не ви предупреждава за вкиснатите номера на Борисов. Това е зъл човек, който винаги отмъщава. Това ви е за ареста. Добавките и пудрите сега ще ги сервират с Дебелян за основно и десерт. После пак ходете да се договаряте. Постави ви какви ли не неизпълними условия, вие не, та не, ще се договаряме. На края се наложи да ви излъже, ма той лъжата я няма за нищо, пука му.
    Това е, Избори, уважеми
  • 28 Киро Нашенски

    37 5 Отговор
    Оле!!!
  • 29 Дрън дрън та пляс

    32 5 Отговор
    Акъла ли ви дойде?

    Коментиран от #124

  • 30 Буха ха

    85 9 Отговор
    Такива циркове и в африканските държави няма. Галя от посолствоТО да разясни ситуацията

    Коментиран от #46

  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 Росен

    62 6 Отговор
    Тая вечер ще има ли още брифинги?
  • 33 КОЙ РАЗРУШИ Паметника

    89 9 Отговор
    Че и торта с разчленени крайници яде, и на поклонение в Киев ходи ....
  • 34 Леле мале

    45 4 Отговор
    И са кой туй нещо, дето мяза на онуй нещо?
  • 35 А бе

    38 17 Отговор

    До коментар #19 от "Да бе":

    Вярваш ли на гербаджия?
  • 36 един

    42 36 Отговор
    От Герб да излязат пред хората и да се извинят,затова че най-нагло излъгаха че Христо Иванов се бил подписал за проекто-кабинета им!Тия гербаджии съвсем я удариха през просото,лъжат за неща които буквално след час могат да бъдат опровергани!Да се чуди човек на акъла им..!
  • 37 Рускиня

    48 7 Отговор
    Тоз незне, онзи не подписал, несъответствие с Конституцията и какво ли не?
    Ясно ще ходим на избори, но да е само веднъж за тази 2024.
  • 38 ЖЕКО

    80 11 Отговор
    ЯЗЪК ДЖУДЖЕТО ГНОМ АТАНАСОВ НЯМА ДА Е ПРЕДЦЕДАТЕЛ НА ПАРЛАМЕНТА
  • 39 ДрОгаре комундели

    33 15 Отговор
    прекръстили се пъ.пъ. и дъ.бъ. И сега ревнахте на червен Мунчо да ви оправя бакийте! Пропускате че тоя е там само да прочете о.елото си за ЧНГ.
  • 40 Браво на Габриел

    60 25 Отговор
    Госпожите от пп и дб гледат като малко дете,когато си е напълнило памперса.Браво на Габриел!Постави ги на място.С тия жълтопаветници трябва да разговаря с твърда ръка!
  • 41 По добре избори

    37 6 Отговор
    Щото един дол дренки
  • 42 Ком

    47 12 Отговор
    Мара нарита мижитурките. Сега ПП и ДБ ще съборят ли сглобката? Зависи какво ще кажат от посолството!
  • 43 Леля Гошо

    51 2 Отговор

    До коментар #11 от "ГОСТ":

    Точно така, Радев подписва, а Гаргамелица е длъжна събере достатъчно гласове в парламента
  • 44 ха ха

    34 10 Отговор
    Още имате полезен ход. Напускайте ЕНП. Нямате работа при формации с Борисов и Пеевски начело. ЕНП няма да им прости.
  • 45 Гост

    49 6 Отговор
    Тия, почнаха да ми писват.
  • 46 Ха Ха

    30 10 Отговор

    До коментар #30 от "Буха ха":

    Нали Галя, (дето не сте я виждали дори) беше уговорила правителството? Много бързо взехте да си сменяте опорките. Верно, че не помните много, все пак повечето сте на възраст вече, ама другите помнят.

    Коментиран от #59, #121

  • 47 Смехотворно

    45 13 Отговор
    Доверие в ГЕРБ и ДПС? Е то си е все едно да гласуваш доверие на сводници, крадци и измамници.
  • 48 Гост

    39 11 Отговор

    До коментар #5 от "Дааа":

    Найо, те се пецякаха сами. Тулупа не е прецакан.
  • 49 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 50 Орел

    19 2 Отговор
    Пръц!
  • 51 Дедо ви...

    58 2 Отговор
    Президента Радев подписа указа за гласуване на проектокабинета „Габриел”. Цирка продължава в НС. Ще слушаме изказвания и ще гледаме кой как ще гласува!!!
  • 52 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 53 мафия

    41 4 Отговор
    грозна картинка - дайте да ги изриваме тези сглобкаджии още на евроизборите, най-добре 2 в 1.
  • 54 Последния Софиянец

    60 11 Отговор

    До коментар #49 от "Хихихиихи":

    Харвардските шарлатани побесняха че Тиквата излезе по голям лъжец от тях.
  • 55 А бе

    20 27 Отговор

    До коментар #18 от "Никой не знае тайните ви преговори":

    Нищо не е излъгал, президента и той е в тяхната коалиция. Счупи си ръцете да бърза да внася предложението, без да направи елементарна проверка. Само будали няма да го разберат.
  • 56 Истината

    47 6 Отговор

    До коментар #20 от "Aма консолидирайте се, бе!":

    Ники вече ще пътува на собствени разноски!
  • 57 мдаааа

    21 19 Отговор
    Абе все още си имате правителство и сте на власт... бързо арестувайте бай0ня и Шиши... това е решението!!!
  • 58 НАРОДНИ ПОГОВОРКИ

    46 4 Отговор
    Който пере мутри от мутри умира.
  • 59 Дедо ви...

    25 1 Отговор

    До коментар #46 от "Ха Ха":

    Е виж я и ти. Те ти Галя!!!

    Коментиран от #163

  • 60 ХоХо

    29 2 Отговор
    Куклено шо
  • 61 нннн

    36 6 Отговор
    Новата мафия срещу старата мафия. Еничари срещу кърджалии.

    Коментиран от #166

  • 62 Сложете жабока

    24 3 Отговор
    и те тогава ще ви вози белия автобус комунисти ненаяли се!
  • 63 Шиши

    32 6 Отговор
    Нема неискам, с бацо и турското кафе имаме гласове
  • 64 Кабамилионеров

    32 4 Отговор
    Ами сега как ще кра...дем заедно с Ши.ши.....2000 декара фото.волтаици ...лична собстве..ност на Сокола в Карловска община....мани,мани.
  • 65 ГОСТ

    33 3 Отговор

    До коментар #17 от "Много":

    Не е жалко а е трагикомедия. И тия се вземат за каймака и могат да решават съдбите на избирателите си като им ограничават чрез референдуми на къде да се развива държавата защото били некомпетентни а те са най най корумпираните.
  • 66 българин

    17 29 Отговор
    По-добре късно отколкото никога, най-после стъпка в правилната посока на ПП-ДБ.
  • 67 ГЕРБ ПОБЕДА

    41 12 Отговор
    Кирчо и Кокорчо па изобщо не са нагли те предадоха избиратели те си
  • 68 ПОЛИТИКА БАТЕ

    28 7 Отговор
    Сега Боко, шиши и Нинова ще си направят правителство.
  • 69 Язе

    9 9 Отговор

    До коментар #3 от "Ха ха":

    Които представят КГБ ,криейки се зад маската на Евро Демокрацията.!!!
  • 70 бай герги

    37 9 Отговор
    Шарлатани аз ви казах че Бат Бойко ще въ изплющи яко,сега как ви се отразява вече като ви е вътре вече Шарлатани мръсни
  • 71 ТТТ

    20 20 Отговор
    Гроб са мафия, а толупите станаха двама и задръстиха бъдещето на България.
  • 72 Реалист

    11 10 Отговор

    До коментар #1 от "Гербер":

    На пролет 100лв и две кебапчета за мене:) от герпа...
  • 73 Гаргата Ел

    29 4 Отговор
    Радев подскочи от радост след като Габрелката каза, че връща мандата изпълнен.
  • 74 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 75 Тези

    26 5 Отговор
    Са само за народния театър
  • 76 Урод

    35 6 Отговор
    Ората на Ристю и Гнома ше гласуват за бай Боко. Хасан иска да е финансов, може да отцепи некой и друг депутат от пп, а защо да не изрита Кирчо? Пачки за отцепници от разни партии? Ше гледаме сапунка, то е ясно.
  • 77 ТТТ

    10 13 Отговор

    До коментар #49 от "Хихихиихи":

    Не, не толупа им го, а вие които гласувате за него.
  • 78 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 79 Истината е ...

    17 38 Отговор
    Борисов е под заплаха от Магнитски и от разобличаване на мафиотски практики. Направи всичко възможно да няма правителство. Съюзи се с Радев и Пеевски. По този начин забравете България в Еврозона и сухопътен Шенген. Руските интереси са прекалено силни в тази тъпа държава. Много корупция. Много мафия.
  • 80 Гост

    24 5 Отговор
    Най патилата партия от ДПС се отказа от тях. Сега герберите ги прегърнаха когато 10 години казваха никога с тях. И стига с тая мантра че нови избори ще нареди сегашното статукво дали. Е заради такива народа не гласува и с 15%
    от гласували управляват.
  • 81 Ха сега

    27 3 Отговор
    Кой ми ср@ в г@щи5е
  • 82 Еврозона друг път

    31 6 Отговор
    ГЕРБ са прекарвали всичките си партньори за 12 години и Х. Иванов много добре го знае. За останалото може само да гадаем.

    Коментиран от #103

  • 83 бай Ставри

    48 11 Отговор
    Баце отново с 200 ! Разпори им дантелените шорти. Без да съм ГЕРБ - аджия, без да съм гласувал за тях, а няма и да гласувам за тях, с ръка на сърцето заявявам. Баце е виртуозен феномен. Евалата Баце !
  • 84 Ппдб кори кокоро с жабока и пинокио

    29 7 Отговор
    Отиват на дивана при Славчо
  • 85 Бай Петкан

    28 6 Отговор
    Всичко това може да се промени за миг, ако ГЕРБ излезе и докаже обратното - че ППДБ са дали съгласието си както за споразумението, така и за състава на Министерски съвет.
  • 86 гражданин

    18 24 Отговор
    точно така, почвате да се събуждате, нови избори и измитане на ГЕРБ и ДПС от властта

    Коментиран от #98

  • 87 Тагарев Тошко

    10 24 Отговор
    Браво ПП дебе един път да постъпите мъжки не като каквито сте.
  • 88 един

    10 32 Отговор
    Още една лъжа на троловете е развенчана:ПП-ДБ били жадни за власт,е сега стана пределно ясно кой е жаден за власт,ама комунетата пак няма да си признаят!
  • 89 ТИГО

    13 16 Отговор
    ВЗРИВЯВАЙ махайте се ! НОВИ ИЗБОРИ никва аванта слагайте им го на ГРОБ ! СЕГА МОЖЕТЕ МАМА МУ
  • 90 Е ГОЛЯМ

    7 11 Отговор
    Праз НАСКА С ПОД ДВЕ ГОДИНИ В КОНСТИТУЦИОНЕН СЪДИЯ ЧЛЕН 147 алинея 3 казва 15 години. ОГРАНИЧАВАНЕ ПЪЛНОМОЩНО НА ПРЕЗИДЕНТ ДА ИЗБИРА СВОЙ КАБИНЕТ , ДОКАРВАНЕ НА УБИЦИ ЛРАЦИ ПЕРАЧИ В РАЗРЕЗ ВСИЧКИ МОРАЛНИ ИСТОЙ ЗАКОНИ И КОНСТИТУЦИЯ
    ТА ЕДИН СПИСЪК ВКЛЮЧЕНИ БЕЗ РАЗРЕШЕНИЕ НИЩО НЕ НОРМАЛНО. ЗА ТЕТИ КОЙТО РАЗРУШИХА ЗАКОНИТЕ СТРЕЛЯТ ПО ГЛАВНИЯ ПРОКУРОР.
  • 91 Върви

    13 3 Отговор

    До коментар #2 от "Жоро":

    Хайде, да вървят ....

  • 92 Наблюдател

    9 34 Отговор
    Баце е мръсна руска подлога е изпълнява заповедите на Кремъл. През 2022 година той внесе вот на недоверие и кабинета падна. Защото кирчовците даваха боеприпаси на Украйна и с това я спасиха. Днес отново тласка страната към избори пране, ще се на баш евроатлантик а всъщност е една мръсна руска подлога!

    Коментиран от #122

  • 93 тома

    22 7 Отговор
    Кацнахте ли на топ мафиозите тиквата и мамута а кацнахте ли
  • 94 запознат

    14 14 Отговор
    СЛЕДВАЩИЯ ПРЕМИЕР ЩЕ Е ВИНЕТУ....
  • 95 Читател

    32 5 Отговор
    Айде изрекохте у канала наркомани обратни.Лошото е че обикновения българин няма полезен ход,сега се връща кратуната на бял кон заедно с прасето и сокола.

    Коментиран от #146

  • 96 Софиянец

    26 4 Отговор
    Хихих, отвратителните се изпокараха!
  • 97 Генерал жабчов

    28 7 Отговор
    Боцко ни го тур...без грес
  • 98 Видовден

    31 6 Отговор

    До коментар #86 от "гражданин":

    ИЗМИТАНЕ не само на ГЕРБ-СДС....Измитане на ПРОДАЖНИЦИТЕ от ПП-ДБ дето ДОКАЗАХА,че служат не на БЪЛГАРИЯ а на ПОСОЛСТВОТО!
  • 99 А50

    27 9 Отговор
    ПП ДБ ГЕРБ ДПС са аругантни, тарикатчета, полуидиоти, алчни, продажни, безродни и за всичко това им е виновен Радев

    Коментиран от #129

  • 100 Ха,ха,ха

    33 5 Отговор
    Е, дойде време горския да ви изгони. Наиграхте се ,стига толкова. Доказахте колко сте некадърни ,повече не се кандидатирайте за представители на народа. Много далеч сте от народа.
  • 101 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 102 Баце им показа

    28 6 Отговор
    Кон боб яде ли
  • 103 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 104 ДДРОнег

    22 6 Отговор
    Козяк ще ви дърпа ушетата, май Шиши ще ви сдобрява на по мазно кафенце в скута му, хахахахйай

    Коментиран от #157

  • 105 Бамбука

    11 4 Отговор
    Продължението на Турски поток от страна на Борисов/Пеевски.
  • 106 Мда

    21 6 Отговор
    Странно, май се оформя ЕНП вариант за кабинет: 25ДБ + 37ДПС + 69ГЕРБ = 131 (мнозинство).
    Засега от ДБ лялят, но най=вероятно ще е "златният пръст". Нек да видим все пак гласуването в НС...
  • 107 Хаха

    27 7 Отговор
    Нещастници сваляли доверието.
    Затвор за вас боклуци. ДАНС и Сарафов къде сте?
  • 108 Само как

    35 4 Отговор
    Им бяха щръкнали очите по време на интервюто и изглеждаха като наср@ни бебета
  • 109 Госあ

    34 3 Отговор
    Не мога да повяряам??? Още нито един от тея боклуци не е обвинил Путин за хомосексуалните си проблеми 😅
  • 110 гражданин

    18 13 Отговор
    ако е вярно това, което казват от ППДБ, то тогава каква е Габриел, отговорен политик и лидер, или манипулаторка и безгръбначна маша на Банкянския Стратег, трябва ли ни такова нещо като нея, за премиер на България, едва ли, ще минеш, и ще заминеш Неделчева, по същия начин, по който това се случи на професора Габровски преди тебе
  • 111 Тито

    45 7 Отговор
    Харвард,Марвард.....отличници били! Един прост ПОЖАРНИКАР им намаза ските,както на всички преди тях! Толкова наивни,прости,лъжливи,но алчни за власт! НАИГРАХА СЕ!
  • 112 Дааа

    24 5 Отговор

    До коментар #14 от "Българин":

    Прав си,
    Те затова така се тресат, не са узпълнили плана на козяк
  • 113 хммм

    25 5 Отговор
    Евала! Мръсна герберска хурка.
  • 114 Баце ви

    27 6 Отговор
    Мина с 200-та, шушляци!
  • 115 Предстои

    27 12 Отговор
    Възраждане на българската нация. Тия ги видяхме що за стока са.
  • 116 Монк

    29 4 Отговор
    Еми по добре на избори ,определено
  • 117 Еми

    24 13 Отговор
    На Борисов евтините селски шмекерлъци ги знаем вече. Нека,дър,ник некомпетентен и изнудвач. Партията му компрометирата, министрите му компрометирани и неграмотни и иска пак да управлява! Ония Горанов санкциониран по Магнитски за корупция и все се обажда по медиите да дава акъл, вместо да се засрами и да се скрие от обществото. Пълна пародия са от ГЕРБ. И този Габриел как се е хванала с този Борисов изобщо не ми е ясно.
  • 118 М3 голд

    33 3 Отговор
    Чета различни статии във Факти и другаде. Има връчен състав на МС. Има спорове. ПП не били подписали нищо, Денков също. А ПП имат предложени министри. Всъщност има два въпроса:
    1. Защо ГЕРБ трябва да съгласуват с ПП състава? Ротация? Ами тя остава в историята. Президентът дава на първата политическа сила да излъчи правителство. По конституция. И на ББ не му трябват ПП и споразумения.
    2. Кой е написал листа със състава на МС? Тук не смея да предполагам. Все още не се пише за ролята на Козяк по темата. Едва ли те стоят настрана, но те ли са авторът на състава? ПП също не знаят и скачат.
    Задкулисните битки са в разгара си. Ще видим много интересни неща през следващите месеци до европейските избори.

    Коментиран от #155

  • 119 Танев

    27 7 Отговор
    А дали съгласуваха този "брифинг" с посолствоТО?????!!!!!!! Май ще има дърпане на уши!
  • 120 Точен

    27 13 Отговор
    Е, затова гласувам само за Възраждане, защото никога не участват в задкулисни ротации. Най-долно в България е да играеш с ДПС, а ужизчегъртващите от ПП/ДБ се целунаха с Пеевски/Доган! Бойко също играе нечисти игри с ДПС - и той не става. БСП са жалки.
  • 121 Човече

    6 4 Отговор

    До коментар #46 от "Ха Ха":

    Какво правиш в Авдеевка?!
  • 122 Дааа

    28 11 Отговор

    До коментар #92 от "Наблюдател":

    Не всичко е Украйна!
    Баце тоя път мисли за България!
    Не, че го хсресвам, ама този път постъпи мъжката.
  • 123 Пха ха ха ха

    12 3 Отговор
    На кой му пука
  • 124 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 125 Шано

    23 5 Отговор

    До коментар #24 от "Гнгэ":

    Тръгнаха за вълна върнаха се остригани
  • 126 Провинция

    28 3 Отговор
    Явно циркът продължава. Втора серия. Миналата вечер на късния нелеп брифинг, точно ген. Атанасов от ПП призова Борисов да се намеси. Сега пък защо се бил намесил... Изобщо, сценки от треторазряден театър. По - интересното е, че всеки от управляващите си прави каквото си иска, явно нарушавайки правила и закони, но за тях явно може. Пълна пародия са!
  • 127 омерзен

    24 7 Отговор
    Заради такива олигофрени като всички тя партии и организацийки стигнахме дъното и ровим там . Само като им слуша човек интепретациите на тия охлюви какво искали хората , какво мислел и искал да каже народа и да му се доповръща . Сега на изборите отивам и гласува за Възраждане за да ги вкарат в затвора всичките тия джужета генерали кокорчовци , тикви , прсета и тем подобни и най-вече Тагарюк основния предател който най-много дразни хората с тия непрестанни помощи за украйна .

    Коментиран от #141

  • 128 Сърбин

    30 7 Отговор
    ПП-ДБ: Сваляме доверието си от Мария Габриел като кандидат за премиер........ПУКА им знаете ли къде на Габриел......смотани лъжливи некадърни ПРОДАЖНИЦИ! Изритаха ли ви от "политиката".....?! Ще помиришете пак Парламент .....ама някой друг път!
  • 129 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 130 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 131 Дедо ви...

    8 4 Отговор
    Дипломат: Днес в 8,15 ч. Николай Денков се молеше в Посолството
    Ротационният премиер в оставка Николай Денков рано-рано днес, в деня, когато се решава съдбата на сглобката, е бил на необявена среща в посолството на САЩ.
    Новината съобщи дипломатически източник, настоял за анонимност, за да не се пречи на ПП-ДБ да подкрепи кабинета на ГЕРБ.
    „Кортежът на Николай Денков в 8,15 ч. беше пред посолството, за какво друго може да е там, освен да моли за натиск по върха, за да има правителство, а той да остане във властта като вицепремиер по…„европейските въпроси“.

    Коментиран от #172, #180

  • 132 Ний ша Ва упрайм

    25 5 Отговор
    тотален МАТ! Тия гледат шамаросани кат Тато на 10.11.89 на Пленума
  • 133 Курд Околянов

    9 4 Отговор
    Колко пъти да обяснявам, че комсомолската секретарка Мимето не става за тая работа.
  • 134 Црвлковци

    22 4 Отговор
    от ппдб какво сваляте или качвате няма никакво значение за избирателите. Явно сте мега тпи щом си мислите, че от вас зависи нещо. За цялата ви невнятна сгн изхода е у лево. Последният да затвори и закове вратата.
  • 135 Пфффф

    24 3 Отговор
    Абе Народа ви мрази всичките боклуци и ви мислим само как да ви прекинем
  • 136 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 137 👌🤐🤬😡👎- ЗАКРИВАЍ

    13 4 Отговор
    НА СЛЕДВАЩИТЕ 3.8% ЗА ВСИЧКИ
  • 138 Мда

    24 5 Отговор
    ДБ отдавна акостираха в Росенец и си останаха там. ПП отново на паветата? Едва ли някой ще се върже вече на Кравардците...
  • 139 Курд Околянов

    19 3 Отговор
    А защо при Президента на връчването на първия мандат бяха химика и кирчо ???
  • 140 Търновец

    9 2 Отговор

    До коментар #3 от "Ха ха":

    Най накрая ще се тегли нов държавен дълг нови милиарди с десет процента лихва годишно а прокуратурата варди
  • 141 Санчо

    19 9 Отговор

    До коментар #127 от "омерзен":

    Тук си много прав! Писна ми от евроАтлантици-служещи на посолството,от НаМагнетизирани мошенници,от пребоядисани Гномове и ДС агенти.Писна ми от Нинова,Пожарникари,ПатрЕоти ,Царски подлоги и ЦЦЕНАРИСТИ! Гласувам за ВЪЗРАЖДАНЕ- да ВЪЗРОДЯТ БЕЛЕНЕ и да натикат всичкия ПРОДАЖЕН БОКЛУК ТАМ! Няма ли БЪЛГАРИ да милеят за БЪЛГАРИЯ?!
  • 142 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 143 цирк

    19 6 Отговор
    на екскортъорките на Боко и Пеевски Про100 Киро, Кокора, Ристю и гномът Атанасов
    Изчезвате заедно с тъпите си избиратели продажни.
    Боко Тиквата го арестувахте и го пуснахте. Ха ха ха
    След това му играхте кючеци а сега се обиждате че ви щипе и се правите на игуменки
  • 144 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 145 иван

    20 4 Отговор
    Не могат да разделят погача нещо.Плъха е недоволен,гнома също
  • 146 Искаш

    6 0 Отговор

    До коментар #95 от "Читател":

    Да кажеш сопола.
  • 147 Копейка

    5 11 Отговор
    На нас ни казаха да викаме за Мунчо!
  • 148 12345

    31 7 Отговор
    Киро и Асен се бяха самозабравили и Боко ги приземи доста твърдо. Евала. Дано да идем на избори
  • 149 Доктор

    22 7 Отговор
    Виждали ли сте по-големи нищожества, предизвикващи единствено отвращение от тези на снимката? Особено този в средата.
  • 150 ПОСЛЕДЕН ВАЛС

    20 5 Отговор
    Гледат като Живков на 10.11.89! Не оправдаха доверието и центовете на ПОСОЛСТВОТО! МАРФАТА СВЪРШИ!Мандалото им го удариха Тиквата и Шиши! ПОСЛЕДЕН ВАЛС-СБОГОМ ЛЮБИМА! Ще си спомняме за ВАС,но няма да Ви има......
  • 151 ДЪРЖАВАТА Е НА НАРОДА

    13 1 Отговор
    НА ШЕСТ --МЕСЕЦА ТРЯБВА ДА ГИ СМЕНЯМЕ ДА НЕ МОГАТ ДА КРАДЪТТ ОТ .... НАРОДА ....ТАМЪН ВЛЕЗНЕ ВЪ ДАЛАВЕРАТА -------СВЪРШИ МУ МАНДАТА 🤣😂👍👌 И ВСИЧКИ ПОДПИСАНИ ДОГОВОРИ --ЗА ТОЗИ МАНДАТ ---АНОЛИРАНИ----СЛЕДВАЩИТЕ КАНДИДАТ МАНДАТ ------НА ЧИСТО И
    ТАКА ЗА НАПРЕД ИНАЧЕ МНОГО КРАДЪЪЪЪЪТТТ.......... ЗА ДЪРЖАВАТА И НАРОДА НИЩО НЕ ОСТАВА И ТРУХИ НЯМА .......
  • 152 абориген

    12 6 Отговор
    и сега последния мандат за възраждане , а ?
  • 153 Баце

    12 8 Отговор
    Им изнесе лекция как се прави политика
  • 154 А50

    5 0 Отговор

    До коментар #129 от "ТИГО":

    Може и да не съобразявам всички правописни правила, но пък съм прав, за което ти не спориш

    Коментиран от #175

  • 155 И аз

    15 4 Отговор

    До коментар #118 от "М3 голд":

    И аз това се чудя.Още повече,че принципа е на мълчаливото съгласие.Например Шалапатова защо не е казала,че не иска да е министър?Ами тя само бърбори и общо взето нищо не е свършила.Откога преговарят? Сега за пред избирателите си ,си придават важност.
  • 156 Свищов-за ВИНАГИ!

    18 8 Отговор
    Абе тия много траурно гледат! Да гледаш как ти измъкват лъжицата на лапачката сигурно много боли! Съжалявам Ви НЕКАДЪРНИЦИ! Така е като не служите на БЪЛГАРИЯ а на ПОСОЛСТВО-то! Продажни ПАРЦАЛИ!
  • 157 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 158 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 159 бай Ставри

    17 2 Отговор
    Евала Баце, но няма да гласувам за теб.
  • 160 бай Ставри

    15 6 Отговор

    До коментар #5 от "Дааа":

    Вашето мнение показва, че жълтопаветника има само една мозъчна гънка.
  • 161 Тиква

    3 5 Отговор
    Бойко им врътна номер.
  • 162 Искаме си Бойко

    14 9 Отговор
    Да се махат,за да се строят пътища,да се санират сгради,да се печелят европроекти,да се развива България, да напредва.От три години,пълен застой.
  • 163 Радио Ереван

    4 2 Отговор

    До коментар #59 от "Дедо ви...":

    Прилича на рускиня !?
  • 164 Мемфис

    11 7 Отговор
    По- голяма свиня от Б.Б няма в целият свинарник на ГЕРБ!!!!
  • 165 Виц от социалните мрежи

    9 3 Отговор
    Предложение към жената на Лорер --да се кандидатира за Патриарх и може да я изберат( назначат).Няма как,Мария Габриел да работи с чужди министри при това аматьори.Защо например,Терзиев е уволнил всички от Софийска община,които НЕ са от неговия екип.Или--"Не ме гледай какво правя,а ме слушай какво говоря".Ами НАСЛУШАХМЕ СЕ.
  • 166 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 167 Ван дер Любе

    6 2 Отговор
    Всичко това се очакваше от Борисов. Сега просто трябва да се отиде на избори и да се показва на всяка крачка какво е Борисов. Габриел има картонче при Борисов и то е било извадено.
  • 168 Асанпутинофиль

    4 6 Отговор
    Аве ПП, не ви ли дойде акъля бря?! И какво ще спечелите от нови избори по ваша вина? Вредни са избори сега. Вървите по пътя на чалгаря, и отивате на 3то място като партия
  • 169 Пловдив

    19 4 Отговор
    Баце им го подаде с 200,на майце продавците.
    Това беше най скапаното правителство от създаването на третата българска държава.
    Направиха толкова пакости,че незнам кой ще им оправя бакиите след Кирчо,кокорчо,оня със скута,и най се кефя ,че генерал Атанасов не можа да се докопа до максимална пенсия. Гледаха като Живков на 10 ноември хахаххах
  • 170 Алекс

    6 3 Отговор
    Пред ЕС Мария Габриел изигра играта си перфектно - Манфред Вебер й благодари за "отговорноста, ангажираността и дълга към всички българи". И призовава всички проевропейски и атлантически партии в страната да подкрепят кабинета й. Ще гласуват ли за кабинета ПП-ДБ?
  • 171 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 172 Пловдив

    10 1 Отговор

    До коментар #131 от "Дедо ви...":

    Сега чакаме Галя да видим какво ще заповяда
  • 173 1234

    15 3 Отговор
    Тези петима малоумници на снимката, трябва да бъдат съдени за държавна измяна, и тикнати в затвора, без право на помилване.
  • 174 Пловдив

    20 4 Отговор
    Не бързам да се радвам,че отиваме на избори,но се моля на всички богове. Благодаря на Б.Б. за смелостта да им го вкара с 200 на чуждопоклонниците.
    Дано само Галя от посолството не обърка работата.
    Тези от пп дб ,и разни Тагаренковци ,и във война можеше да ни вкарат. Вън от държавата боклуци
  • 175 ТИГО

    4 0 Отговор

    До коментар #154 от "А50":

    Да бе!!
  • 176 ТИГО

    5 1 Отговор
    С 300 на Тиквата ,вътре сух !! Мълчи като ,пусикет ! Смех в залата .Кам ви "Банкята"

    Коментиран от #182

  • 177 Майорс

    17 4 Отговор
    Жалки стр защитници на Харвардските мошеници и"Дай България"!Значи предният път вие никого не питахте , съставихте кабинет , без условия , сменихте в последния момент шефове на агенции о фирми , теглихте големи заеми , правехте си екскурзии! И когато дойде време за ротация , взехте да поставяте условия , неизпълними неща , правихте промени без допитване , сега защо плачете като....! Стига сте плакали , никой ме вие длъжен фа ви пита за министри , ако мислите за страната , ще приемете, променкаджии и жафно за подтове и пари!
  • 178 ТИГО

    8 2 Отговор
    БАнкята мълчи като ,пусикет
  • 179 ТИГО

    7 3 Отговор
    БАНКЯТА къде си бре ,трайко китанчев !! Танц със саби тарикате !! Не се крий в Банкя .

    Коментиран от #184

  • 180 Видовден

    8 4 Отговор

    До коментар #131 от "Дедо ви...":

    .....Така е като си е ПРОдал задника за центове на посолствоТО,както и всички на тази пресконференция.БЪЛГАРИЯ МРАЗИ ПРЕДАТЕЛИТЕ! Явно и от посолствоТО мразят НЕУДАЧНИЦИТЕ и НЕКАДЪРНИЦИТЕ!
  • 181 ТИГО

    8 3 Отговор
    Тиквеници,какво чакате пейте за "Царя Тиква" "Великият СТРАТЕГ" ! ОТфукаха му го с 300 , нещо блокирахте !! Както и царя "Тиква" ,прецакани сте !
  • 182 А50

    11 4 Отговор

    До коментар #176 от "ТИГО":

    Абе ненавиждам тиквон, но как ви го изсули на жълтопаветните смешници, дето ривете само по заповед от посолството. Защо изпрахте Боко, къде бяхте през последните месеци...Що не питахте КОЙ, ами лазехте в краката на Беевски. Гола вода сте

    Коментиран от #186, #189

  • 183 Да изритаме сглобката от властта!

    8 2 Отговор
    Боко финтира и Подмяната и посолството! Ако отидем на избори ще го отнесе посланикът ,че не се справил с поверената му колония.

    Коментиран от #187

  • 184 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 185 Проблема е един,

    7 2 Отговор
    ББ и ДП.До като тези двамата не се отстранят държава няма да има.
  • 186 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 187 А50

    5 1 Отговор

    До коментар #183 от "Да изритаме сглобката от властта!":

    Недей да мислиш, че посланика не се е справил, даже мисля, че днес много добре се ориентира или дори дерижира събитията. След следващите избори наесен ще управляват Тиквон и Беевски ще им кумува посланика
  • 188 ТИГО

    1 2 Отговор

    До коментар #184 от "Янева":

    НАВРА Янева

    Коментиран от #194

  • 189 А ти от кое посолство си?

    2 4 Отговор

    До коментар #182 от "А50":

    Руското?

    Коментиран от #197

  • 190 бай Даньо

    8 2 Отговор
    Ха-ха-ха! Ха да видим тоя селски пазарлък за министри и агенции как ще се отрази на носителите на новия морал в политиката така наречената Промяна !? Ха-ха-ха! Бойко "едната книга" така ви размята из драките нещастници ...
  • 191 ЕДНИТЕ БОКЛУЦИ СВАЛЯТ ДОВЕРИЕТО СИ ОТ

    4 1 Отговор
    ДРУГИТЕ БОКЛУЦИ , НАКРАЯ ПАК ЩЕ УПРАВЛЯВАТ ЗАЕДНО ЩЕ КРАДАТ ЗАЕДНО И ЩЕ ПРАЩАТ ОРЪЖИЯ НА ФАШИСТИТЕ ПАК ЗАЕДНО ............. БОКЛУЦИ ТА ДРЪНКАТ ЩЕ НИ УПРАВЛЯВАТ ВЕЧНО ! НЕКА ИМАТ ДОВЕРИЕ ЧЕ ГОЛЯМАТА МИ ЕВРОАТЛАНТИЧЕСКА НУЖДА Е ЗА ТЯХ ТОПЛА И НАПРАВО ОТ ИЗВОРА !
  • 192 Некой

    0 1 Отговор

    До коментар #5 от "Дааа":

    Явно друг филм гледаш.....
  • 193 А50

    8 5 Отговор

    До коментар #186 от "ТИГО":

    Грешиш, ама много грешиш. И аз бях на протестите срещу тиквон, но шепа лумпени използваха недоволството на народа и сътвориха още по-големи поразии, а твоите канадци го изпраха. И защо беше пасивен през последните 9месеца, А? Защо нямаше палатков лагер и не питахте КОЙ за Беевски и не скашахте срещу милиардите заеми които теглят? Смешковци
  • 194 А50

    5 3 Отговор

    До коментар #188 от "ТИГО":

    Виж сега, вие сами станахте подлоги на Боко, а днес той ви пусна водата
  • 195 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 196 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 197 А50

    6 2 Отговор

    До коментар #189 от "А ти от кое посолство си?":

    Е какво общо има тук Руското посолство, те отдавна не командват парада тук, само ни гледат сейра. А сащниците просто незнаят с какви предатели си имат работа, а ако го знаят сметай колко ви презират и как ще висите и вие по колесниците на некой самолет

    Коментиран от #198

  • 198 ТИГО

    3 7 Отговор

    До коментар #197 от "А50":

    Елементарна Болшевишка пропаганда ! Путин колко плаща ??

    Коментиран от #202

  • 199 А50

    2 4 Отговор

    До коментар #196 от "ТИГО":

    Е ти не си ли видял снимката към статията най-отгоре, е те това са шепата лумпени
  • 200 ТИГО

    3 0 Отговор
    Малък си, и си неграмотен . "само ни гледат сейра." Пише се СЕИРА

    Коментиран от #205

  • 201 ТИГО

    1 6 Отговор
    Ало СССР /Просия ,приберете си неграмотната 5 колона

  • 202 А50

    9 2 Отговор

    До коментар #198 от "ТИГО":

    Защо питаш колко плаща Путин . Стой си на сащкия грант, че само ще излагате Путин и Русия. Понякога се плашя, че като се обърне палачинката такива като теб ще се втурнат със страшна любов към Русия и пак ще ми е неприятно да ви търпя слагачеството , и няма да искам да чуя за Русия, както сега ми се гади от евроатлантизъм, САЩ, демокрация, зелени, бенбени, ЛГБТ. Вие сте най-леките фракции на отпадъка който се носи по течението
  • 203 666123

    7 1 Отговор
    Да продадеш тези смешници за едно мазно кафе въртейки се в скута на ПееВски.....да Ви имам Еврогейската сглобка-макар,че Вие шейтани я наричате "ЕвроАтлантическа"......Христо така Ви го наби,че ще Ви държи влага за винаги!
  • 204 Тито

    4 3 Отговор
    Четирима от петимата ще правят нов политически проект- ЕвпроПрайд за България.....а Петия дето помогна на Тиквата да им намаже ските- ще ходи при Шиши в ДъПъСъ........не случайно се е въртял в скута му......
  • 205 А50

    2 3 Отговор

    До коментар #200 от "ТИГО":

    "Сеир" е турска дума и въобще не ме е интересува как се изписва правилно, но вие при Беевски за 9м добре сте нучили турските салтанати. Така ли се пише "салтанати", ако бъркам ме поправи, не се сърдя
  • 206 98076

    4 3 Отговор
    Така се гледа след обаждане от ПОСОЛСТВОТО,че "ПРАЙДА СЕ РАЗПУСКА"!!!!!! Хахаха!
  • 207 Хахаха

    7 2 Отговор
    Така им се пада на ПП(простите подлоги),мислеха си,че са излъгали народа и ще захледват заедно с Баце.Е,не стана,сега най-много 10% на изборите.
  • 208 Простия

    5 2 Отговор

    До коментар #15 от "Бици":

    Как ще са тъпи до вчера бяха младите, умните и красивите хахаха.
  • 209 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 210 Шарлатани

    9 4 Отговор
    МРЪСНИ,ГАДНИ.ТОВА ,ЧЕ ЩЕ ТРЪГНЕТЕ С ЗАДНИТЕ ЧАСТИ НАПРЕД ПРЕДПОЛАГАХ ПРЕДИ 9 МЕСЕЦА.ТО ОТ МУШИНГИИ ДРУГО НЕ МОЖЕ ДА БЪДЕ.НАЛИ НИКИ ТРЯБВАШЕ ДА ПАТУВА.НАЛИ КОКОРЧО НЕ МОЖЕШЕ ДА БЪДЕ СМЕНЕН.НЕ ЗНАЯ ДАЛИ ИМА ОЩЕ НЯКОЙ ПРОСТАК ДА ВИ ВЯРВА.НА ПРОСТО КИРО НИКОЙ НЕ МУ ВЯРВА.МИСЛЕХ ЧЕ ОНОВА МОМЧЕНЦЕ НИКИ НЯМА ДА ЗАПОЧНЕ ДА ЛЪЖЕ КАТО ПРОСТО КИРО.
  • 211 Свалячите

    8 2 Отговор
    Що ми прилича на изнудване по харвардски т.е. нечисто. Откога точно Денков не иска да е министър,че и по туристическите европейските въпроси,че и другите?Говори се ,че играта е заради смяната на заблудения министър Тагарев ,военното нищо.
  • 212 Ха ха ха а така

    7 4 Отговор
    И този път Баце Боко ги отпраска с 300 направо .....
  • 213 Павел пенев

    4 6 Отговор
    Хората отдавна нямат никакво доверие към вас бе простаци,лъжци и крадци.
  • 214 Не виждат колко са кухи

    6 5 Отговор
    Не знам какво свалят ,но на практика си свалиха гащите.Изобщо не са интересни,гола вода и интриганти.
  • 215 много нагло

    10 1 Отговор
    Колко време още им трябваше на ПП - ДБ да се размотават, докато решат, че е време да подпишат документите ? И защо се правят, че не са съгласни да са министри? И Денков знаеше, и Асен Василев. Не бяха против, а дори настояваха да са на тези позиции. Пък и другите - също. Пародия на политици. И не му прави чест на Кирил Петков да обижда по този начин Мария Габриел. Забрави, че се вмъкна в политиката, нарушавайки конституцията. Колко фалове направиха, с колко мъки се задържаха ПП, но незнайно защо се държат така, сякаш са най-големият фактор в политическото управление на България.
  • 216 Перо

    8 2 Отговор
    Да гласуват както искат в НС! Рейтингът на ПП/ДБ е спаднал на достатъчно ниско ниво, да се борят за прескачане на изборната бариера! 9 дни безразборна говорилня, без краен резултат!
  • 217 Тоя шапшал

    5 2 Отговор
    Денков много убав, абе я се скрийте вече, само номера от вас
  • 218 Такива

    5 2 Отговор
    Брифинги искаме да виждаме от ПП-ДБ,не хленчене пред престъпника Борисов.Няма смисъл да правите усилия,щом тази гербава шайка,подкрепена от ДПС всеки един момент ви закопа.На зло куче зъл прът.
  • 219 Абе ша клекнат

    5 1 Отговор
    Нема къде да ходят... власт така лесно не се изпуска...
    Тия са способни и за съюз с дявола даже!!!
  • 220 Мдааа Дааа.... ясно е

    4 1 Отговор
    ПеПетата ша са цепнат... туй Шиши и Биби го искат отдавна на тях им е нужен само джобния "женерал" гаргамелчетата...
    Кирчо и Кокорчо ша духат супата!!!
  • 221 Сулю

    3 1 Отговор
    Това е краят на ППДБ. Избори все някога ще има.!
  • 222 Срам!

    3 0 Отговор
    Срам за нас, българите, един от най-старите народи и една от най-старите европейски държави, запазила името си през вековете! Да допускаме такива унижения и подигравки! Всъщност, има ли все още истински българи, или остана само някаква жалка сглобка, коалиция-некоалиция от неадекватни индивиди с интелектуална недостатъчност?
  • 223 Следващ опит

    3 0 Отговор
    И смешно, и тъжно, но дано да ни е за поука. А този път на изборите идете масово и мислете с главите си! Ако ви е трудно, достатъчно е да си припомните какви заеми се взеха напоследък, , колко имаме да връщаме и докога внуците и правнуците ни ще плащат за нашето слабоумие .
  • 224 Хлъц

    2 0 Отговор
    Абе,дженерал.Защо и как,по какъв закон да оттегли Указ, президент Радев? Да наруши той конституцията ли го тласкате.Ясно,кратко и недвусмислено е посочено в Конституцията.. Издигнатият от най голямата партия кандидат - Премиер,посочва поименно членовете на бъдещия си кабинет,списък който той връчва на него.Президента е длъжен да издаде Указ, останалото е в правомощията на НС.Да утвърди,или промени състава.Там Президента не играе.Нали сами го проиграхте с последните Конституционни промени.Хайде сега ,вие си мерете помежду си пишлъоците в НС.Хем ви сърби,хем боли.Тресе ви шубето,че ако има избори през Юни,ще изтечете в канавката- специално вие.А кирчо ще търси самостоятелно явяване.Усеща,че в комбина с вас,ще загуби поне половината от гласовете.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове