Last news in Fakti

21 Март, 2024 11:04 2 221 25

Проф. Александър Маринов: Цялото представление е кой да изглежда по-виновен. ПП-ДБ са в насипно състояние

  • александър маринов-
  • представление-
  • виновен-
  • пп-дб

Тримата партньори направиха "героични" промени в Конституцията, сега кашата е още по-голяма, коментира анализаторът

Проф. Александър Маринов: Цялото представление е кой да изглежда по-виновен. ПП-ДБ са в насипно състояние - 1
Снимка: Нова телевизия

Няма как вече да се избегнат предсрочни избори. Сегашният парламент няма да се възпроизведе в настоящия си вид. Няма да има същите възможности за формиране на управляващо мнозинство, дори до юли да не се появи нов играч. А ако има такъв, става непредсказуемо. Той може да засмуче силен наказателен вот. Това заяви за "Твоят ден" по Nova News социологът и бивш председател на Стратегическия съвет към президента проф. Александър Маринов.
"Има прецеденти нов проект да запали за отрицателно време настроенията. Пример е "Подемос" в Испания. Тримата партньори направиха "героични" промени в Конституцията, сега кашата е още по-голяма. ГЕРБ имат преимущество от гледна точка на общата си кондиция и природата си - с мощна и стабилна клиентела. ПП-ДБ са в насипно състояние. Много важен е въпросът каква ще е избирателната активност. Кои хора ще участват и как ще реагират отчуждените и отвратените? Дори партньорите да се разберат сега, този спазъм ще се възпроизведе след месец", посочи Маринов. И допълни, че половината български избиратели са непредставени и затова е възможно президентът да инициира своя формация.

"Цялото представление е кой да изглежда по-виновен. Всички са много отговорни и големи евроатлантици. Има напомпване на отвращение, засилват се емоционалните настроения. Следващите избори ще са едни от най-трудните за изследване в последните 30 години", коментира още Маринов.


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 30 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 честен ционист

    19 2 Отговор
    Пиеската взе да забриличва на евтин хаитянски водевил.
  • 2 Здрастии копейкиИИ 🤪🤡

    12 19 Отговор
    А, ето и агент "Майстора", ментора на пРезидента кРадев.
    Всички другари са се обединили като по заповед от кремълското Zло.
  • 3 Ачо

    21 4 Отговор
    Предсрочни избори -добре,ама кой ще хване метлата за да измете тоз политически боклук.Народа ? Той спи дълбок зимен сън а ти пък най малко си от тез дето ще се хванеш на тази работа.Да се пише е лесно,да се чисти здраво е трудно.
  • 4 Наблюдател

    10 11 Отговор
    Днес всички медии са впрегнати с каненето на "независими" говорители на мафията БСП-ДПС-ГЕРБ- Москва
  • 5 при герб имаше много

    4 1 Отговор
    професори - по история , по медицина , по философия . Така се показват със синода и генералитета . хахахаха Петров искаше да стане професор по Сигурност . Еврото и Божанеца като безпартиини живееха без охрана или само с шофьор . Нотариуса му казвали заради чичо му . Не хванаха убииците . Хем ги има на снимки . Сглобката е от всякакви хора . Този път Лена не е обидила никого .
  • 6 ИНЖ1

    6 6 Отговор
    Бившият зам.председател на БСП да каже докъде стигна партията му.
  • 7 Чума

    11 9 Отговор
    Вчера Асен се извини и не виждам проблем! Пък и какво толкова е казал? Направи и комплимент и не Тя, а Лидерът и господар се преструва на засегнат!? Асен нито я нарече ,,проста", нито каза, че е от Родопите, нито коментира каква анатомия е!? По скоро Герб трябва да си извини на Асен, че отиде при президента със съмнителна папка с още по съмнителни министри, а Габриел откри брифинг с думи на позор и послушание - ,,Благодаря на господин Борисов!" При такава патологична зависимост, не тя взима решенията и Асен е прав, че тя може да продължава да бъде красива, да бъде жена, но не става за премиер!

    Коментиран от #11

  • 8 Всичко е цирк

    6 4 Отговор
    за пред простият народ. Накрая пак ще са заедно, с глупавите обяснения, че е " в името на България, че нямало друг вариант" и други подобни глупости, за да блее стадото, докато го лъжат и крадат.
  • 9 нннн

    11 5 Отговор
    Всяко л... с вълшебната дума ,,евроатлантическо" се превръща в злато. И за много наши политици важи. Щом са ,,евроатлантически" всичко им е позволено.
  • 10 Чума

    8 2 Отговор
    Пи Герб пари имаше само за техните общини! До преди 3 години общината не видя и стотинка, докато за предходните 2 години герберските кметища и ОС без областния град получиха над 11 милиона лева! За общината с друг кмет - нула! Сега получава над 13 милиона, без останалите да са пренебрегнати и са с подобни стойности, според проектите, които се изпълняват! За пенсиите колкото и да приказвате, те са двойно и тройно по високи! Гербераста щеше да ви даде още 50 лева и да го натяква всеки месе, преди превода им в пощи и банкомати!
  • 11 Град Козлодуй

    3 1 Отговор

    До коментар #7 от "Чума":

    Логично
  • 12 Кибик

    4 6 Отговор
    На тоя пенсионер му разтуриха рахатлъка, вместо да си почива, и той се напъва с опорки.
  • 13 любопитно

    3 3 Отговор
    Лексиката на Винету.☝️
  • 14 Град Козлодуй

    6 4 Отговор
    АСЕН ВАСИЛЕВ е Вън
  • 15 един

    4 5 Отговор
    Не разбирам защо му давате думата на тоя тунеядец,дето за една стотинка работа не върши и не отговаря за нищо,но иначе в защита на ГЕРБ,които били натикали ПП-ДБ в ъгъла!"Натикаха" ги да,със лъжи и измами,и според тоя нагъл комунист заслужават едва ли не похвали!Егати безсрамието,егати чудото!
  • 16 Герен

    9 4 Отговор
    МАРИНОВ ВИНАГИ ДАВА ТОЧНИ КОМЕНТАРИ. ДО СЕГА СЕ ДЕЛКАХА ЗА ПОСТОВЕ НАДМОЩИЕ. СЕГА ЗА ТОВА КОЙ Е ПО ВИНОВЕН. ВИНОВНИ СА И ТЕЗИ КОИТО ГЛАСУВАТ ЗА ВАС. ОСРАХА СЕ КЪТ ГЕРЕНСКИ БИКОВЕ В БЛАТАТА. НО ТЕХНОТО Е ВЪВ ЖЪЛТО. АКО НЕ ОТКРАДНАТ ГЛАСОВЕ ТЕЗИ СА ЗАЛИЧЕНИ ВЕЧЕ.
  • 17 Наско

    5 5 Отговор
    Всички български партии се обединиха срещу безродните соросоиди и те съвсем скоро ще бъдат изхвърлени за винаги от политиката у нас! Така ще се върнем към нормалността и стабилитета, на който се радвахме 20 години!
  • 18 Ком

    5 3 Отговор
    ДБ бяха в" насипно" състояние преди да яхнат ПП и преди изпадане от Парламента. Обаче продължават бавното потъване в блатото, вече с ПП.
  • 19 Тома

    5 4 Отговор
    Ако се спазваха законите цялата сглобка е за затвора защото там са супер крадците и лъжците на България
  • 20 !!!?

    8 5 Отговор
    Нотариусите от Гълъбарника на Радев се опитват да ловят риба на тъмно...!!!?

  • 21 Хо хо

    4 3 Отговор
    Кокорчо да фаща Спеца за ръчичка и да дигат гълъбите към Дубай.
  • 22 Грозев е еничарин

    3 2 Отговор
    Тоя дърт ДС агент с псевдоним Майстора е супер нагъл.Сол ТОшак на предателя Радев и бивш вицепрезидент на Мултигруп.
  • 23 Казуар

    2 2 Отговор
    Руският зет Александър Маринов започна често да дава съвети.
  • 24 ВСИКО КОЕТО ТРЯБВА ДА ЗНАЕТЕ

    1 0 Отговор
    Който не говори за Алън Дълес и Макиавели, ЦИОНИЗМЪТ, а се прави на опозиция на статуквото и разбирач, е мега ииззрод. Волгин, Вацев, Дачков, пол. Марков, Иво 80%, за такива се отнася, това. Манипулират за да не кажат истината, че борбата е една, запазването на капитализмът. Либералите са експертите на капиталидтическият елит, князът. А консерваторите са опиум за масовото население. Консерваторите вярват, проповядват, че изходът е старите методи да възродят капитализмът. Един страх и дерт имат да няма социализъм и равенство-демокрация - няма олигархия и класово общество - слуги и елит. Неоконите си признават, че работят за запазване на неравенствата, тоест на властта си. Класовата система. Хитлер е консерватор. ДЯСНОТО Е КРИПТОФАШИЗЪМ. Либералите, банкерите са основната сила и център на ДЯСНОТО, но те действат чрез научни методи и прилагат прогресивни методи. Либералите веят знамето на демокрация, правата, екологията, както кръстоносците вееха знамето с кръстът, КАТО ТРОЯНСКИ КОН. Понеже повечето права са антифашистки - антидесни, социални, против богатите, те измислиха да защитават правата на разни малцинства, в това число и гейхо-ХОрата, също и буржоазният елит чрез ниски данъци и субсидии. И кошмарът СССР, още го сънуват, а решението е да направят на прах всички бивши социалистически страни. консерваторите са дясната ръка на буржоазната диктатура, империя, а либералите са мозъкът.
  • 25 бай село

    0 0 Отговор
    Хотел в центара на Масква.Браво професоре.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол