Last news in Fakti

26 Март, 2024 15:54 2 665 30

Радостин Василев: ПП бяха унищожени от Борисов и Пеевски със съдействието на Христо Иванов

  • радостин василев-
  • пп-
  • борисов-
  • пеевски

"МЕЧ ще бъде парламентарно представена партия и там ще е объркването на сметките"

Радостин Василев: ПП бяха унищожени от Борисов и Пеевски със съдействието на Христо Иванов - 1
Илюстративна снимка, БГНЕС

На ГЕРБ вече ПП-ДБ не им трябва и това ще свали резултата им на 25 депутати, това очаквам, заяви независимият депутат и основател на МЕЧ Радостин Василев в интервю пред БНР.

„И третия мандат, където и да отиде, няма да бъде реализиран. Няма нищо изненадващо и това е закономерно, Борисов счете, че е по-добре да приключва партньорите си“, каза Василев.

В предаването „12+3“ той припомни:

„Напуснах ПП-ДБ след онзи прословут запис, който показваше какво да очакваме от сглобката. Днес беше жалък парламентарен ден и нищо не предполагаше толкова да е емоционален. Ген. Атанасов изчете унизителна и наведена декларация, в която буквално се молеха на Борисов с втория мандат за излъчи премиер“.

Според спортния министър в кабинета „Петков“ Кирил Петков днес е направил „едно емоционално несвързано изказване, което допълнително убеждава депутатите и хората, че този човек наистина е изгубил почва под краката си и не трябва да им се делегира никаква държавна отговорност след това предателство, което направиха с ГЕРБ“.

„Когато говорим за ПП, наистина амбицията им е в диаметрална противоположност с възможностите и с реалността. Няма такъв национален мандат, имаме огромно неистово желание за власт, без значение през какво ще преминат. Аз разчитам това действие като отчаян ход, който да им гарантира последни месеци за последно участие във властта. Но това няма да се реализира, защото бяха използвани 9 месеца и унищожени от Борисов и Пеевски със съдействието на Христо Иванов, който стоеше отзад и буташе Кирил Петков и Асен Василев напред“, коментира Радостин Василев.

И обясни сглобката:

„Те се събраха, за да могат да получат властта, а другите да се спасят от наказателно преследване и сега това ги разделя. Не знам как е вярвал Кирил Петков, Атанас Атанасов и Христо Иванов да правят промени заедно с мафията. Очаквам огромни корупционни скандали, свързани с управлението на Промяната. За мен започваме да отброяваме голям проблем във функционирането на изпълнителната власт“.

И прогнозира какви ще са резултатите след избори:

„Пеевски ще бъде в доста по-сериозна роля в парламента. ГЕРБ, ДПС и микро-ПП ще направят отново сглобка, но ако те не присъстват, ще имаме интересни събития. Мисля, че МЕЧ ще бъде парламентарно представена партия и там ще е объркването на сметките“.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 26 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Последния Софиянец

    19 9 Отговор
    С Радо ритахме футбол едно време на балона до японския.Баща му не му даваше пари за футболни обувки и аз му дадох на заем.

    Коментиран от #3

  • 2 лоза

    13 1 Отговор
    Тъй,тъй,българите ще живеят на Лунатааа.

    Коментиран от #4

  • 3 Така ли

    15 2 Отговор

    До коментар #1 от "Последния Софиянец":

    Е станало,я помисли малко ама ти не можеш да мислиш.

    Коментиран от #5

  • 4 Не е

    21 7 Отговор

    До коментар #2 от "лоза":

    Така ако имат топки да отстранят Шиши и Тиквун,нещата ще тръгнат.
  • 5 Последния Софиянец

    2 6 Отговор

    До коментар #3 от "Така ли":

    Ти познаваш ли го?
  • 6 Гарга Ел

    19 3 Отговор
    Сегя всички които се казват Мечо ще гласуват МЕЧ.
  • 7 ееее

    28 9 Отговор
    този с острия меч на изборите ще е 0,0001% , няма кой да го вземе този предател вече

    Коментиран от #9

  • 8 боко тиквата

    24 7 Отговор
    При бай Тошо беше добре защото имаше две партии. Сега всеки глупак прави партия.

    Коментиран от #19

  • 9 А ти убеден ли си

    9 18 Отговор

    До коментар #7 от "ееее":

    Че ще имат такъв процент? По какво съдиш? Лично аз,съм омерзен от всички в днешното Народно събрание.С чиста съвест ще ги подкрепя,дори само заради неговата кандидатура.Той се оказа ,мъж с корави топки.Ти би ли посмял,да публикуваш подобен запис,което той направи,а? Много,много се съмнявам! Ще гласуваме за него.Дали ще свършат работа- ще видим.Но за другите- никога, включително и Възраждане,който и мен подлъгаха три избора.За държавата ни,трябва нещо ново.Което да изчисти блатото до чиста почва.

    Коментиран от #13

  • 10 Колкото

    21 5 Отговор
    и да повтаряш това , няма да ти върже ! На предател освен , това никой не вярва !
  • 11 грешка

    21 2 Отговор
    с един автобус избиратели не се влиза в НС.
  • 12 Меч

    13 3 Отговор
    Е следващото възраждане ,и всичко идва от блатото
  • 13 ееее

    17 4 Отговор

    До коментар #9 от "А ти убеден ли си":

    много сте наивни ,този мишшок му казаха едни хора да го публикува и си взе парите за това
  • 14 чудесата

    15 0 Отговор
    Този стана двоен, откакто е депутат.
  • 15 Тома

    13 7 Отговор
    Много им даваш 25 депутати Радо защото те са аут от парламента
  • 16 00014

    11 1 Отговор
    Този от депутатските кюфтетадоса е набъбнал. Трябва му по-висок скок от партия в партия.
  • 17 ИНЖ1

    14 4 Отговор
    Гелче, да ама НЕ!!! Няма да участваш в следващото НС.
  • 18 БЪЛГАРИН

    13 5 Отговор
    Докога трябва да слушаме глупавите анализи на това тлъсто продажно л.......но.

    Коментиран от #21

  • 19 ГУМЕН КРАДЕВ

    5 1 Отговор

    До коментар #8 от "боко тиквата":

    И коя беше вторага ? Щото на " изборите " имаше една бюлетина !

    Коментиран от #27

  • 20 Ще гласувам за МЕЧ

    7 9 Отговор
    Дай боже . защото с с тая сглобка почти ударихме дъното , остана ни само включване в войната .
  • 21 брейка на киро

    7 7 Отговор

    До коментар #18 от "БЪЛГАРИН":

    Ами не го слушай , той говори на другите , които все още им останала съвест , морал и чест а вие фашагите ГЕРБ, ППДБ сте далеко от тия работи . Умишлено не споменавам ДПС те са си робовладелческа партия и там има други правила .
  • 22 наглия

    7 6 Отговор
    Тоя след всичко което направи се е загрижил за ппдб и за това че боце, под командването на ДпС остава без никаква алтернатива
  • 23 среднощен

    4 5 Отговор
    "...защото бяха използвани 9 месеца и унищожени от Борисов и Пеевски със съдействието на Христо Иванов, който стоеше отзад и буташе Кирил Петков и Асен Василев напред“, коментира Радостин Василев...";

    По-нелепо обяснение не може да има... Този Радостин Василев е в "тотална измамна илюзия". Истината е, че които създадоха ПП-ДБ - те и ще го унищожат..
  • 24 Радостине

    11 3 Отговор
    Това е така прав си но те съветвам да си направиш снимка за спомен за пред внуците пред парламента защото твоето депутатстване приключва завинаги.
  • 25 Евроатлантици не

    0 0 Отговор
    Видяхме им ценностите. Разваляне договор на Уестинг, имат един месец да се откажат 60 до 120 милиарда заробване, заеми, и не се знае изобщо дали ще стартира. Спиране на САЩ гориво в Козлодуй ще стане авария, ще скъсят живота. Нови договори за връщане на ядрено гориво. Връщане на емигрантите, България не е гето. Запазване ТЕЦ2 и преговори намаляване квоти, явно там въртят далавери . Връщане пари по ПВУ, никакви ангажименти и 48 пола. Спиране на инфлацията на храни веднага, веднага с привикване шефове магазини като Хърватия. Референдум отлагане евро. Записване в Конституция кеш и таван на заеми. Отмяна на всички закони приети от ПП, ДБ. Нинова с евроатлантизма й, и помпане на инфлация днес с увеличаване още заплати чиновници да изчезва при ГЕРБ и ПП, ДПС.
  • 26 Забрана

    0 1 Отговор
    на разрешителни за добив злато 2 концесии. Отмяна борса ток. Ревизия на всички Концесии, особено мини, фото и перки. Никакви ветрогенератори в Черно море. Ревизия на договори военно оборудвани.Отмяна статус зем. земи. И никакви евроатлантици, чуеш ли евроатлантик това е заробване, експлоатация и слугинаж.
  • 27 боко тиквата

    0 2 Отговор

    До коментар #19 от "ГУМЕН КРАДЕВ":

    БКП и комунистическо БЗНС, после се появиха и зелените комунисти. В късния социализъм бюлетините бяха три: - Червена, оранжева и зелена. Кирчо каза, че татко му Петко е бил от зелените комундели. И тогава хората са имали право на избор, също както сега :)
  • 28 някой

    1 0 Отговор
    ние от дб нещем Пълният-провал
  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 Стефан

    2 0 Отговор
    Щом участва Христо Иванов, това е гаранция, че нещата няма да ги бъде
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове