Last news in Fakti

26 Март, 2024 18:47 1 746 40

Милен Любенов: Недоволството срещу политическия ни елит е голямо и това ще даде своето електорално изражение на изборите

  • избори-
  • герб

Преговорите в „сглобката” пропаднаха, защото едната от страните - ГЕРБ, искаше да отидем на предсрочни парламентарни избори, каза политологът

Милен Любенов: Недоволството срещу политическия ни елит е голямо и това ще даде своето електорално изражение на изборите - 1

Преговорите в „сглобката” пропаднаха, защото едната от страните - ГЕРБ, искаше да отидем на предсрочни парламентарни избори. Това каза политологът доц. Милен Любенов в ефира на Нова телевизия.

Според него недоволството срещу политическия ни елит е голямо и това ще даде своето електорално изражение на един предсрочен вот.

„Могат да настъпят сериозни изненади – например, висока подкрепа за опозиционните партии, а губещи да бъдат всички основни формации.

Миналият понеделник видях нагласа мандатът да се провали - при обявяването на списък с министри със седем депутати на ГЕРБ. В него не присъстваше проф. Тагарев. Когато отношенията бяха окончателно скъсани, партията на Борисов вече беше готова на компромиси. Единственият ход на ПП-ДБ е да върнат мандата, няма шанс за кабинет”, смята той.


Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 21 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Мустафа Ромчов

    1 31 Отговор
    Гяуриииии,всички ще станете ДПС бухахахай

    Коментиран от #21

  • 2 честен ционист

    24 2 Отговор
    Българите видяха как се гласува преди седмица и си направиха изводите.

    Коментиран от #32

  • 3 гост

    23 2 Отговор
    Провал от всякъде ! Провал на т.н. "лидери" на шайките нарекли се "политически партии" ! Провал на всички ЛОМ /"лидери" на обществено мнение/ , с други думи КЪНДЪРМЪ БАБАИТИ, които сутрин хвърлят боб и цъфват по телевизиите да ръсят предсказания ! Провал най-вече на сватовниците на "сглобката" от посолствоТО, които не успяха да набият канчетата на ламтящите за власт/пари "лидери" !
  • 4 Абсурдистан

    27 2 Отговор
    Дебилността тотално превзе НС.
  • 5 Ддд

    33 7 Отговор
    Слугите на ПП-ДБ-Прокопиев, започнаха да обикалят всички медии.
  • 6 нннн

    32 5 Отговор
    Българи, гласувайте! И мислете, де. Трябва да разбъркаме добре картите, белким излезе пасианса. С гъбарство не става.

    Коментиран от #9

  • 7 089954

    25 4 Отговор
    Със сигурност ще има силен наказателен вот за системните , но по скоро друго се мъти
  • 8 Гарга Ел

    14 4 Отговор
    Бойко прецака Евро-атлантиците с пълно мнозинство в парламента.
  • 9 Хоросанеца

    14 4 Отговор

    До коментар #6 от "нннн":

    Вече няма Българи,има само цигани и араби у киндзева
  • 10 анонимен

    17 8 Отговор
    Бойко прецака пепейците, но явно и от посолството са вдигнали ръце от тях щом не натиснаха Борисов.
  • 11 хихи

    16 9 Отговор
    Да отдадем почит с минута мълчание на Хардвардските Измамници и на президента Радев, който ни ги натресе...
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Последния Софиянец

    10 9 Отговор
    Да, пак 70% няма да гласуват и 30% от българите пак ще ни натресат сглобката. Честито!!!

    Коментиран от #19

  • 14 ПРОСТ ГОВЕДАР

    11 7 Отговор
    Сега ще дойдете в моето посолство и ще се целунете в устата. Иначе КИРЕТО И АСАНЧО ще си тръгнат милионери . А гоним милиарда.
  • 15 Путинофил

    13 0 Отговор
    Политическа.свалоч в България има.Елит - имало е много отдавна , но вече не.Скоро няма и да има.Жалко за тия които едно време са се трепали за идеали а продажниците ни продадоха
  • 16 Ахмед от Росенец

    12 5 Отговор
    ГЕРБ и Бойко са проблем на Европейската народна партия.
  • 17 смях

    10 6 Отговор
    Крадев е на върхът на този "елит". Естествено, че ще даде отражение!
  • 18 ГОСТ

    14 7 Отговор
    Преговорите в „сглобката” пропаднаха, защото едната от страните - ГЕРБ, искаше да отидем на предсрочни парламентарни избори. Много си далеч от истината. Още в началото бях сигурен че ротация няма да има. Защо ли защото се ослади на ПП дб да използват чужд мандат и когато мандата се върна в първата партия няма как да го подкрепят надявайки се на техния втори. Тия от ПП са поредните еднодневки но ще завлекат към дъното и дб .
  • 19 Аре, бе

    8 8 Отговор

    До коментар #13 от "Последния Софиянец":

    Тьотя те чака с 2 копейки в ръка.
    "Трона" и - запушен и кафяв
  • 20 Скандално изявление от НС

    10 11 Отговор
    Ганев от Възраждане каза потресаващи неща от НС. Първото е ангажимент освен дадените 5 милиарда на Укр. още още 50 милиарда помощи от ПП. Закопаване дългове Уестинг 60 милиарда лева, до 120 милиарда лева. И ще ми говорят за 300 милиона лева загуба от превалутиране на няколко техни фирми за евро. А народът ще тъне в мизерия от студ и мизерия, цени ток и газ.Увеличаване данък сграда, осигуровки, дългови спирали, мигранти. Ще ни задължават банковите ни сметки да са в евро. Ама ние искаме долари, франкове, йени, откъде накъде едни нищожества ще определят соБствените ни спестявания с ПРОВАЛЕНОТО ЕВРО, и ще помпат инфлация, ще ни зариват в дългове. Те щяли да загубят инвестиции, кои инвестиции на ЦИФРОВОТО РОБСТВО. На капковия ви Шенген, на емигрантите, за да си пълните гушите. Искам британска лира, защото златото на България е в Британия.
    РЕФЕРЕНДУМ ЗА ЕВРОТО, не може едни нищожества да управляват живота ни.

    Коментиран от #22

  • 21 ИМПЕРИАЛИСТ

    10 2 Отговор

    До коментар #1 от "Мустафа Ромчов":

    Познавам доста български турци, скромни, работливи и добронамерени хора, доста от тях руси и синеоки...не е в техния стил подобно поведение. Това твоето намирисва на провокация от "БРАТУШКИТЕ".

    Коментиран от #25

  • 22 АГАТа Кристи

    2 3 Отговор

    До коментар #20 от "Скандално изявление от НС":

    Ти освен, че че си на бутилачка "Сталичная" си и на шепа кристали...
  • 23 Ясно

    9 7 Отговор
    Главният виновник е борисов. Човекът не иска справедлива съдебна система и това си е. На който му харесва да му се радва.
  • 24 Ясно

    9 7 Отговор
    Главният виновник е борисов. Човекът не иска справедлива съдебна система и това си е. На който му харесва да му се радва.
  • 25 007 /агент/

    4 9 Отговор

    До коментар #21 от "ИМПЕРИАЛИСТ":

    От мен "+". В "десятката".
    Все още на руската пропаганда не са и ИЗСЪХНАЛИ корените .
  • 26 Данък сграда

    10 2 Отговор
    Увеличение, има държави, в които сгради над 20 години, не плащат данък сграда, пазарната стойност пада. Я, кажете за какво да ви плащам двойно данък сграда, като презастроийхте кварталът ни, няма места в градини и училища, паркиране. За десет години в едно малко каре от 800 метра, построихте 20 сгради, закрихте ми 3-те изложения, и вместо вие да ни плащате обезщетение, ние ще ви пълним касите. 50 милиарда ангажимент поели ПП, лично към Украйна още заеми. Колкото от Ирак ни върнаха заемите. Еврото, отменят избора ни в каква валута искаме спестявания. Кой си ти ХараКиро, че ще бъркаш в банковите сметки на хората, ще окрупнямаш земята им, ще им забраняваш свободен достъп до море, ще убиваш Туризъм в Черно Море и риболов ветрогенератори. Ще даваш 2 златни Концесии и то в Божурище, а другата Натура 2000? Изпрати на борса ток този мизерник, играе си Ядрено гориво неподходящо за Козлодуй. Съд, оставка и затвор за Хунтата ПП, ДБ и всички гласували с тях това Грабене на Българите.. А завода ти за Бръмбари в Долни Лозен, с коъто тровиш местните и храната ни.
  • 27 ЛЮБЕНОВ

    9 5 Отговор
    ТИ САМ ВЯРВАШ ЛИ СИ.ЗАЩО ГЕРБ СА ВИНОВНИ.ТИ НЕ ВИДЯ ЛИ ЧЕ ЛАКОМНИЦИТЕ ОТ ПП-ДБ СА МНОГО НАХАЛНИ.НЕ ГЕРБ АПП-ДБ СА ВИНОВНИ,ЖЕЛАТЕЛНО Е ДА СИ КОРЕКТЕН А ДА ГОВОРИШ ГЛУПОСТИ
  • 28 ПП ДБ

    6 5 Отговор
    водели преговори за изпращане на български контингент в Укр. това казаха в НС, на двустранна основа.. Кой е този цървул в НС, който заля България с мигранти престъпници в белезници по 20 000 евро на човек. Който ще ми заповядва да нямам лири, долари и йени, а да приемам Фалиралото Евро, за да изнасят евтини суровини и фирмите им да не губели от превалутиране жълти стотинки. Ще забраняват Референдуми. Ще се гаврят с Конституция. Ще фалшифицират критерии от Маастрихт, за да си уредят фирмите. Ще ми забраняват касови бележки и пари в кеш.Комуняги, европейски комуняги. 17 милиона ваксини купили, изхвърлят 13 милиона. България не ви е бащиния, това са парите на народа. Фонд енергетика за кризи тоя ги похарчи за дни, парите на народа. Ще профука и резервите БНБ, от валутен борд, ще ги управлява ЕЦБ и при криза като 2008, България ако няма избор към по-силна валута ФАЛИРА.
  • 29 Бъдеще

    10 6 Отговор
    Борисов няма логичен отговор защо не иска правителство. Като слушам приказките на Израждане и ДПС и ИТН е очевидно, че борисов е твърде зависим. Но му харесва да играе на "не се сърди човече". Всичко е за негова сметка.
  • 30 Те унищожават

    6 5 Отговор
    България. Пред очите ни. При комунизма можеше да обмениш долари на определени места, сега и доларите ще ни забранят. Скриха доклад на БНБ за рисковете от махане Валутен Борд по ЗАКОН, изтече работен, липсваше официален. Анализ по закон на Министерски съвет липсваше. Няма Закон, който сглобката грубо, безпардонно, във вреда на българския народ да не погазиха.Един дебат, еден дебат по големи медии нямаше за рисковете от фалиралото евро, и отнемане на правото на избор България да реагира. 50 милиарда помощи за Украйна, когато народи мизерства, милиони могат да платят парно, ток, вода, погребения, лечения лекари. Народът да мисли, партии много, идват най-важните,последните може би избори в България. И ако европейците не залепят звучен шамар на ЕвроКомунагите в Брюксел, съсипващи Европа, с България е свършено.
  • 31 Какво е

    3 4 Отговор
    премахване на Валутен борд и прием на Фалирало, Обезценено Евро. Заемите летят до небесата, като в Гърция. Представяте ли си Киро, Пеевски, Борисов да имат право да теглят милиарди заеми. Това е фалит, само че този фалит ще го плащат българите, като в Гърция продадени острови и пристанища, и сметки за ток по 250-350 евро. Гърция реве за драхмата, Германия реве за марката. В Най-богатата държава Финландия за първи път протести на социално бедни финландци. И тези цени ще ги усетим още месец юли Ток. Само че, те купуват чиновници, като им повишават безобразно заплатите, а частният бизнес изнемогва и фалира. Като въведат цифровите услуги, колко хора безработни ще останат на улицата, защото същият този ЕС ни направи държава на услугите.
  • 32 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 33 Докато се съчетават става ето това

    5 3 Отговор
    Смотани и некадърни са всичките.

    Къде отиде Итонг ????

    Световно признати фабрики затварят и изнасят машини и производство на Югоизток.
    Данните са от новинарски сайт

    Коментиран от #34

  • 34 Мани ги тия дърдорковци

    5 1 Отговор

    До коментар #33 от "Докато се съчетават става ето това":

    Нищо не разбират . С два ляво крака са.

    И се правят на пи светци от папата.
    Борят мафията , борят корупцията , ......
    Да се биеха сборили да задържат чуждите инвеститори .
    Да бяха ги питали защо си тръгват чуждите работодатели.
    ТИКВИ.
    Кухи лейки .
    И къде ще работят сега освободените от работа.

    Коментиран от #35

  • 35 Ехааа

    2 1 Отговор

    До коментар #34 от "Мани ги тия дърдорковци":

    Да почват работа в общината.
    Айлякчийска работа - НИЩО ПРАВЕНЕ има бол.
  • 36 Това не са хора

    3 2 Отговор
    Това са ОРКИ.
    Опасни и вредни ОРКИ.
    Те ще ни изгонят . Но първо ще всеят раздори между хората.
    Кръвосмучещи , нагли , грозни и уродливи двукраки в костюми.
  • 37 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 38 Да връщат

    4 3 Отговор
    Мандата и да се подготвят ,без да спят денонощно да работят за увеличение на подкрепата си и дано мафиотските партииДПС ГЕРБ с корумпираните лица Биби и ШиШи да бъдат изритани.Инсче след изборите ще бъдете под диктатурата на тези 2 мутри.Искаме промяна на Изборния кодекс.Българи и турци извън България нямат право да ми решават бъдещето на мен и децата ми.Който живее в България той да гласува.
  • 39 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 40 Авторът, написвайки "проф. Тагарев", е

    4 0 Отговор
    иамл предвид - ПРОФАН ТАГАРЕНКО - П Р Е Д А Т Е Л, Р О Д О О Т С Т Ъ П Н И К и американска подлога.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове