Last news in Fakti

2 Април, 2024 09:22 2 453 23

Доц. Смилов: У нас с изнудване се назначават зависими хора. Нотариуса, джуджета, пътната карта-това са структурни неща

  • даниел смилов-
  • изнудване-
  • зависими лица-
  • нотариуса-
  • джуджета

„Това, което предстои днес в НС, е гасене на пожар един вид. Законите, които предстоят да минат на второ четене днес, трябва да оправят текста в Конституцията, свързан с домовата книга", коментира журналистът Валентина Войкова

Доц. Смилов: У нас с изнудване се назначават зависими хора. Нотариуса, джуджета, пътната карта-това са структурни неща - 1
Снимка: NovaNews

Нямам притеснения от конституционна криза. Намерен бе служебен министър-председател, но дори да не беше станало това, пак нямаше риск от конституционна криза. България пак щеше да има правителство и парламент. Това заяви политологът доц. Даниел Смилов в ефира на Нова телевизия.
„Това, което предстои днес в НС, е гасене на пожар един вид. Законите, които предстоят да минат на второ четене днес, трябва да оправят текста в Конституцията, свързан с домовата книга. Никой не е очаквал толкова скоро предсрочни избори, но не вярвам, че Христо Иванов не си спомня кой е внесъл поправките в Конституцията”, смята журналистът Валентина Войкова, цитирана от novini.bg.

Колегата ѝ Любчо Нешков няма притеснение, че България ще има служебно правителство и ще се проведат избори: „Тревожи ме обаче, че България подминава тежките въпроси по света. Дори не обръщаме внимание на неща, които пряко ни засягат в съседство, а вместо това се занимаваме с политически дебат, в който политиците сякаш искат да стигнат най-ниското ниво. Имаме кухи външнополитически послания.”

„Продължаваме промяната”-„Демократична България” имат съмнения към МВР и МЕУ министрите, съответно биха имали съмнения и за повеждането на изборите, ако те участват в служебния кабинет. Не разбрахме МВР охранявало ли е „SS клуб”; ако Мартин Божанов – Нотариуса е бил брокер на влияние, ако е сътрудничел на полицията, в какво се е изявявало това? От тази гледна точка личността на Калин Стоянов е проблематична”, подчерта Смилов.

„Ако се запитаме защо не може да се състави правителство толкова време, защо ГЕРБ не могат да реализират мандат – това е заради корупционния багаж, който носят. Въпросът е сериозно ли са решили да се отърват от него, или сериозно са решили да го скрият. По-скоро е второто”, допълни още той.

Войкова смята, че поведението на ПП-ДБ и ДПС е доста неустойчиво: „Видяхме, че при общ интерес се върши работа, ако няма – всички партньори са врагове. Какво ще е говоренето между тези хора, какво ще се случи след изборите за евентуална сходна коалиция? Частта в промените в Конституцията, в която НС продължава да работи до назначаване на второ – парламентът има да върши сериозни неща, но ще се превърне в арена на предизборна кампания.”
„Нотариуса, джуджета, пътната карта – това са структурни неща. Това означава, че в България с изнудване зависими хора се назначават. Не съм съгласен, че става дума за хвърляне на кал по този и онзи. На тези избори отиваме заради опортюнизъм”, категоричен е Смилов.

„Какво след изборите? Затова е важно да се внимава кой какво говори. ПП-ДБ успяха да управляват с всичко възможно на терен, без „Възраждане”. Успяха с всички да се мразят. Трябва да уважаваме избирателите на тези партии, не да се харесваме с лидерите на партиите”, каза още Войкова.


Поставете оценка:
Оценка 3.1 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 дедо Герчо

    5 3 Отговор
    В САЩ НЯМА ПРОБЛЕМ ДА СИ ЛЕВ ЛЕГЕН,С ДВЕ ЛЕВИ ДРЪЖКИ И ЕДНО ЛЕВО ДЪНО,НО ЗА РУСИЯ,ОТ ГЕЙОВЕТЕ СЕ ИЗИСКВА ХРАБРОСТ И МЪЖЕСТВО...ХЪХЪХЪ...
  • 2 честен ционист

    2 1 Отговор
    Не е с принуда, а по задължание. Каквото нареди магистърът.
  • 3 Бонев

    19 3 Отговор
    В това семейство Смилови сигурно и внуците имат НПО та.
  • 4 Даниел

    9 5 Отговор
    В реално време на директно предаване по телевизията се видя как сачева хваща под ръка Габриел и с настойнически тон и казва ТРЪГВАЙ подканяйки я!
  • 5 гост

    6 2 Отговор
    Говорящата глава Смилов по брой на телевизионни "изяви" вече бие Керемидчиев ! един отбор от около 20 говорящи глави плюс няколко резерви се изявяват като ЛОМ - ново понятие в пропагандата означаващо "лидери" на общественото мнение. Това показва бедна е България на интелигенция.
    " Интелигенцията - това е явление. Интелигентния човек не се среща под път и над път. Това предполага будна съвест, ум, пълно мълчание, когато се иска колкото за съзвучие да "пригласяш" на мощния бас на първенците на деня, ГОРЧИВО РАЗНОГЛАСИЕ СЪС САМИЯ СЕБЕ СИ ЗАРАДИ ПРОКЛЕТИЯ ВЪПРОС "КЪДЕ Е ИСТИНАТА" - Василий Шукшин. Колко от нашите самообявили се за интелигенция си задават въпроса "Къде е истината" ?
  • 6 Град Симитли

    11 5 Отговор
    ".... Нотариуса, джуджета, пътната карта – това са структурни неща..."
    ..... Това са дъвки за телевкзионни говорещи глави!
    ..... Пука му на бай Иван от Бусманци и за Нотариуса и за джуджетата и за пътната карта и за дрънкането на Даниел Смилов!
  • 7 Абе ,

    12 5 Отговор
    Този политолог е в поне 2 телевизии всеки ден . И все едно и също : мрън мрън мрън Боко виновен , мрън мрън мрън ГЕРБ е виновен . и недай си боже някой да каже нещо лошо за ПП . водещите го прекъсват на момента . По предубедени водещи не сме имали . Поканени в в телевизиите от ГЕРБ за година са на брой толкова , колкото поканените от ПП за 2-3 дни . И въпреки ала балата с машините , не станаха първи на изборите . И моля , не ми го обяснявайте с купените гласове . Явно не чак толкова много хора са повярвали на " шарлатаните " от НПОтата .
  • 8 Фибата

    7 1 Отговор
    Смилов първи път! За днес! Войкова и Нешков бяха в ролята на лютеницата и картофената салата в пропагандната тройка кебапчета!
  • 9 зачуден

    12 3 Отговор
    Абе , ама видният жълтопаветник Смилов да не е на абонамет при всички (де-що) има "правилни" медии ?! Всеки ден , по колко пъти ще трябва да се "наслаждаваме" на умотворенията му ?! По колко пъти (на ден) трябва да слушаме жалните му вайкания по загубената власт от ШАРЛАТАНИТЕ и апокалиптичните (му) прогнози за ужасите , които чакат България , ако не ги върнем обратно в управлянието на страната ?! Ако бе беше много ГНУСНО , щеше да е много смешно .
  • 10 Герен

    5 4 Отговор
    ВСИЧКИ ЗНАЯТ,ЧЕ Е ТАКА СМИЛОВ ОТ ДЕСЕТКИ ГДИНИ И СПРАВЕДЛИВОСТ
    ЙОК. И СИ ТРАЕМ И НЕ НИ ПУКА. А ТЕ (МУШИКИТЕ) ОЩЕ ПОВЕЧЕ НЕ ИМ ПУКА
    ПРАВЯТ СИ ЩО СК ИСКАТ. ЗА МИЛИОНИ НЯМА ЗАКОНИ А ЗА КОКОШКИ НЯМА ПРОШКИ.
  • 11 123456

    8 3 Отговор
    тоя льольо от обикаляне по студиата няма време да се обръсне, ама само троли
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Смилов,

    5 2 Отговор
    сорос ко из чадие,и днес ли трябва да те понасяме!Вийте на воля,харесва ни!
  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Само Възраждане

    3 4 Отговор
    може да ни спаси от сорос кия октопод!Пълна забрана за нпо та в България!!!
  • 16 започна се триенето на постове

    4 1 Отговор
    Всъщност ,много е забавно ,всеки ден по сто и по двеста пъти се набива в главите ни /от "журналисти" и "специалисти" ,като Смилов ,Дайнов и пр. "независими" - хе ,хе политолози и анализатори/ каква ужасно ужасна беда ни е сполетяла с "отбиването" на ненаситните прасенца-сукалчета ПП/ДБ от млечните жлези на свинята-майка /България/ ! Какви страховити и ужасно ужасни неща ще ни връхлетят ,всяка секунда ,в която "гениалните ,безгрешни ,ултра-профи ,ултра-честни ,ултра-почтени ,ултра-некрадливи ,ултра-безкористни ,ултра-образовани и ултра-демоКРАДЛИВИ/ не са начело на страната ни ! Всичко това предизвиква - смях , смях и /пак/ смях . Много се забавляваме . Нека благодарим на "любимите" ни /свръх-"независими"/ медии !
  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 нищо нецензурно няма , просто ви е страх

    4 0 Отговор
    Нито една нецензурна или обидна дума не бях написал ,но ме изтрихте ,защото написах истината , а тя е : Някои медии , очевидно по дадена заповед , излъчват и публикуват (крайно избирателно) само материали , които са очевидно в полза на (доста нескопосаната пропаганда на) ПП/ДБ и в (тотален) ущърб на всички останали полтически субекти . Това - нито е демократично ,нито е почтено (разбира се ,почтенност от български медии - никой не очаква).
  • 22 За нищо

    1 0 Отговор
    Не ставата,най-вече Киро и кокорчо такива разпоретни лъжци едва ли някога е имало държавата ни.ПРЕЗИДЕНТА ОТ КЪДЕ ГИ ИЗКОПА ТЕЗ ТАКА ОЧЕВАДНО ОБУЧЕНИ ОТ ПРЕДИ ГОДИНИ ОТ АМЕРИКА НЕЩАСТНИЦИ ЗА ДА НИ УПРАВЛЯВАТ ДНЕС!!!
  • 23 Зина

    1 0 Отговор
    Ти си най-зависим и ти личи.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол