Last news in Fakti

3 Април, 2024 10:09 3 079 47

Борисов: Няма да оставим Денков и Асен Василев да дават стотици милиони в последния си ден

  • бойко борисов-
  • управление-
  • асен василев-
  • денков

"Предложихме на колегите към точката за "Балкански поток" да прибавим и "Лукойл". За да могат българите да видят, че от едното печелят, а от другото левчетата от вашите джобове са изтекли към Швейцария

Борисов: Няма да оставим Денков и Асен Василев да дават стотици милиони в последния си ден - 1
Илюстративна снимка, БГНЕС

"Готови сме с листите. Толкова пъти минахме през избори, че няма как да не сме готови". Това заяви пред журналисти лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов, съобщи novini.bg.

"Вчера ви отговорих ясно на това ще има ли министри от ГЕРБ в служебния кабинет, питайте нещо друго".

"Единият въпрос, който през медиите ми беше зададен, е защо не си кажем за ДПС", каза той и показва на медиите законопроектите и проекторешенията, подписани от ГЕРБ, ПП-ДБ и Делян Пеевски.

"Ако го сметнем по трънския курс, близо 50 законопроекта - по три пъти да сме се срещали, това са 150 срещи. От 270 дни", продължи Борисов.

"Крановете на Балкански поток са на територията на страната и още днес може да бъде спрян. Или да го спрем, или да го продадем. Това, което стана с Балкански поток е национално предателство за мен", каза той.

"Мисля, че Христо Иванов направи добра Конституция. И новото служебно правителство ще бъде избрано по същия начин, по който избирахме старото, само че няма да е от Радев, а от служебния премиер", добави още той.

"Тръбата на "Балкански поток" е 100% българска. Акциите са на българите. Към днешна дата има над 1 милиард чиста печалба. Няма друго такова дружество. А и е важно геостратегически - виждате как наказваме Унгария и Австрия", обясни той.

И се обърна към колегите от ПП-ДБ, ако искат, още днес да внесат проекторешение за "Балкански поток". "Крановете са на територията на България".

"Към днешна дата твърдя, че от Солун през Петрич влизат между 8 и 10 млн. руска газ", сподели лидерът на ГЕРБ.

"Предложихме на колегите към точката за "Балкански поток" да прибавим и "Лукойл". За да могат българите да видят, че от едното печелят, а от другото левчетата от вашите джобове са изтекли към Швейцария. От едното се печелят милиарди, от другото изтичат милиарди", според Борисов.

"Сега в момента, за тези няколко дни има едно страшно надцакване кой повече пари ще похарчи - правителството или парламента. За съжаление го казвам. Ако бях премиер, щях да се боря нито едно от двете неща да не се случи", допълни той.

На въпрос от журналисти дали всъщност и ГЕРБ не са се включили в това "надцакване" Борисов беше лаконичен: "Включихме се, разбира се, няма да оставим на Денков и Асен Василев да дават стотици милиони в последния си ден. Така че, да, включихме се, естествено. Но в царството на лудите, само нормалния го обявяват за луд", каза още Борисов.


Поставете оценка:
Оценка 2.2 от 27 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Връщай

    68 7 Отговор
    заграбените милиарди и тези приказки ги остави !
  • 2 Реалист1

    66 5 Отговор
    Само че нашите левчета отиваха към Швейцария докато Мутрата цакаше карти с Валъо Златев и Лукойл беше държава в държавата при управлението на ГЕРБ.

    Коментиран от #25

  • 3 Комуниста

    27 8 Отговор
    На всички други но не и на пенсионерите за Великден .

    Коментиран от #9

  • 4 ха ха ха

    13 1 Отговор
    Аз ги оставям, и още как ...
  • 5 Qлче

    38 3 Отговор
    Ако отчисляваха процент за чекмеджето обаче, щяхте да им позволите.
  • 6 ИНЖ1

    41 7 Отговор
    Докато някои са се борели да вкарат Бг в Шенген, Еврозона и т.н., явно ГЕРБ са се готвели за ИЗБОРИ???
  • 7 Бойко иди сега

    25 18 Отговор
    пред министерският съвет да видиш стачката на чантажиите. За пенсии по 50 лева на човек пари няма, обаче Асен Василев скришом заделил едни 260 милиона лева за 30%тово увеличение заплатите на чантажиите от държавната администрация. Браво много умно нали?

    Коментиран от #27

  • 8 Народе????

    45 8 Отговор
    Това недоразумение нарече България "царство на лудите" и утре ще се закълне, че не го е казвал! Опичайте си акъла в деня на изборите!
  • 9 Защото

    6 4 Отговор

    До коментар #3 от "Комуниста":

    си фашист Лош индивид.
  • 10 ТаУмВзе

    29 2 Отговор
    Робът овца да Съзнава, защо мутрата не е у БЕЛЕНЕ!
  • 11 Кога излизаме

    11 10 Отговор
    от ЕС, СЗО. Какво стана с Референдум Белене и Решение НС, приети по ваше време? Какво стана с Референдум отлагане евро? Не че няма да бъдат фалшифицирани. Защо насилствено цифровизирате България? Кога ще се справите с монополите на Топлофикация, Вода, Мобилни, Ток, Газ. Къде е контролът над некачествени храни? Защо повишихте преки и косвени данъци? Защо инфлацията при определени храни и стоки стигна 90%. Кога ще проведете референдум за членство НАТО? Защо искате да опоскате резерва на България 92%, и ни вкарвате насила във фалирата ЕвроРубла. Защо национализирате земи и банкови сметки, чрез насилствено премахване на депозити в долари, йени, франкове, лири. За да облажат ваши фирми от превалутиране, обричате над 5 милиона българи на мизерия и инфлация, дългови спирали с падане на бариери теглене на заеми и купуване на Дългове на фалирали държави.
  • 12 нннн

    14 21 Отговор
    ,,Последния ден на Денков и Василев." - как хубаво звучи!

    Коментиран от #20

  • 13 ГЕРБ=ДПС=БСП

    24 4 Отговор
    Само аз Бойко робовладелеца на герб роби и "калинките" роби. Трябва да раздавам милиони и милиарди за "калинките" на държавна заплата. За да са ми верни и да са ми покорни. И да знаят, който не ми е роб, бива уволнен от моите надзирател и няма да има пари нито за храна нито за топлофикация, нито за дърва, нито да ток...

    Откъде накъде ПП ще раздава пари на моите роби, ако продължи така, моите роби ще престанат да са мои роби.
  • 14 гражданин

    25 3 Отговор
    поне е искрен, признава си, че ако не са другите партии и политици, той самия не би дал и лев увеличение на пенсии и заплати, Баце стига със старите шлагери, измисли нещо ново да лъжеш народа за изборите
  • 15 Кога

    20 3 Отговор
    ще премахнете мъртви души, корпоративен вот, еднически вот, купен вот? Ще поканите ли международни наблюдатели от Северна и Южна Америка, Азия, Африка, Европа? Писна ни от Костибродгейт, и депутатите с чувалчета, и от кодове ала бала.
  • 16 Денков и Василев

    14 10 Отговор
    добре подготвили кошницата за раздаване на пари за точните хора. Браво на тях. А за Великденска добавка за пенсионерите пари няма. Как не ги е срам. Господа пиленсионери, два милиона пенсии сте. Излезте всички на изборите и гласувайте против тези мишоци.

    Коментиран от #18

  • 17 Брюксел

    30 3 Отговор
    Крадеца от Банкя вика: "Дръжте кредица!"
  • 18 Денков и Василев

    6 10 Отговор

    До коментар #16 от "Денков и Василев":

    ПОПРАВКА добре подготвили кошницата за раздаване на пари за точните хора. Браво на тях. А за Великденска добавка за пенсионерите пари няма. Как не ги е срам. Господа пенсионери, два милиона пенсии сте. Излезте всички на изборите и гласувайте против тези мишоци.
  • 19 "ВРАГ НА НАРОДА"

    19 2 Отговор
    ВЕДНАГА, ПРИЖИВЕ ПАМЕТНИК НА БАЙ ВИ ГАНЯ В БАНКЯ!
    разбойкУ, разбойкУ, разбойкУ, ти $и НАШИЯТ ГЛАВАТАР НА ОПГ(ОРГАНИЗИРАНА ПР€$ТЪПНА ГРУПА)- Г€РБ
    ( Грабит€ли, €в р€и,Разбойници, Башибозуци)!
  • 20 ГЕРБ=ДПС=БСП

    16 4 Отговор

    До коментар #12 от "нннн":

    Първи ден на "калинката" Главчев. Беззаконието, прокурорския рекет и застоя от 18 годишното ни миналото СЕ ЗАВЪРНАХА. Бягайте братя, спасявайте се на Запад към терминал 1 и 2.

    Коментиран от #29, #31

  • 21 Ломския

    27 2 Отговор
    Борисов: Няма да оставим Денков и Асен Василев да дават стотици милиони в последния си ден.Е как като можеш ти да ги окрадеш без да даваш и после Василев виновен,до кога ще крадеш бе лале............
  • 22 Даниел

    32 1 Отговор
    Ооооооо,това е твоя запазена марка нормално е да се дразниш!
    Надявам се никой не е забравил за стотиците милиони “излишък” в министерствата ти в края на всяка година на управлението ти!
    От години се чудя ,дали и кои нормални хора гласуват за ГЕРБ???!!!
  • 23 един

    24 0 Отговор
    Те листите ви са с едни и същи хора как няма да сте готови!
  • 24 Ввв

    30 0 Отговор
    ГРОБ е карциномът за БГ,хора отивайте и гласувайте,боклукът няма да се измете сам!!!
  • 25 ГЕРБ=ДПС=БСП

    17 3 Отговор

    До коментар #2 от "Реалист1":

    "нашите левчета отиваха към Швейцария докато Мутрата цакаше карти с Валъо Златев и Лукойл беше държава в държавата при управлението на ГЕРБ."

    НО В МОСКОВСКИ СМЕТКИ В ШВЕЙЦАРСКИ БАНКИ.
  • 26 Видин

    8 1 Отговор
    Избрахме за кмет Цеков,а ни командва Мартин Дончев.

    Коментиран от #34

  • 27 Хххх

    1 0 Отговор

    До коментар #7 от "Бойко иди сега":

    Тия не съгласните с теб са се чантаджии
  • 28 Азиим

    11 1 Отговор
    Огромно самочувствие, но без покритие, което е много опасно!
  • 29 Ей пропусна!

    2 3 Отговор

    До коментар #20 от "ГЕРБ=ДПС=БСП":

    ПП И ДБ ще ти се обадят.
  • 30 Чочо

    13 1 Отговор
    Така е......
    Как така ще раздават без твое позволение.
    Ти как се хвалеше:
    -Дал съм толкова и толкова.Казвам на Горанов и той веднага превежда.
    Ама това си го забравил,а "тиквичке".
  • 31 нннн

    8 4 Отговор

    До коментар #20 от "ГЕРБ=ДПС=БСП":

    Ще се радвам и на ,,Последния ден на Борисов и Пеевски", но ППДБ ги изпраха и сега греят чисто нови.
  • 32 шефа

    10 3 Отговор
    Няма да оставим Плъха и Ася да раздават милиони,това го правя само аз,когато съм аз е усвояване,ако са те е кражба.
  • 33 българка

    10 1 Отговор
    Сега ще се прави на политик и демократ, ще казва че черното е бяло и обратно, но е докарал нещата дотам, че всеки ход е погрешен, изход няма за него, защото всичките му предателства лъснаха в целия си блясък. И ще се осуква като настъпана змия, защото е белязан и без "Магнитски". Сега всички трябва да му обърнат гръб и да го оставят да се гърчи. Глупост ще е, ако някой реши да прави нещо съвместно с него, защото ще го завлече на дъното, в тинята, ако не избяга бързо!

    Коментиран от #37

  • 34 Хохохо

    2 2 Отговор

    До коментар #26 от "Видин":

    Ама знаеш ли колко ни дреме кой управлява смотаните власи?
  • 35 Kирил

    11 0 Отговор
    Толупа е за затвора
  • 36 Стамболов

    5 0 Отговор
    Освен престъпникът Баце друг няма право да раздава пари.
  • 37 Грую

    2 2 Отговор

    До коментар #33 от "българка":

    Бащицата е абсолютен монарх. Пепедебейските роми ви врътка на малкия пръст. Пак ли ще ви пробутат картата за антагонизма с герб? И вие пак ще клъвнете и ще гласувате за комунетата от ппдб.
  • 38 Никога повече!

    4 0 Отговор
    Колаборация с този двуличен крадлив милиционер! Да си управляват с Пеевски, олигарсите им да дерат народа, доката той не се събуди и им поиска сметката!
  • 39 Оракула от Делфи

    4 0 Отговор
    "Няма да позволим , да раздават стотици милиони в последния ден на управлението!!!"
    Все едно , тези пари са лично негови "джобни"!
    А той раздаде на Доган и компания, 500 милиона лева за" язовирите",
    които и досега, никой не пожела, да каже, къде са "скътани"....???!!!
    Фаталния за него "Турски поток" е вкаран вече в следващата далавера , забележете пак" чрез другиго",
    сакън да е той...!
    "Ехото" Пеевски , пак се обади ,"потвърдително" и много серизно, "българите трябва да знаят, къде са парите им"?!
    "Толупа" иска да приватизира и "Турски поток, пак с милярдите на Путин ,на кой друг!
    Наглостта на този тип, няма граници!
  • 40 Тома

    5 0 Отговор
    Осъденият за лъжа пак ни разтяга локуми защото се видя че няма кой да го накаже
  • 41 Абе Боко голям лъжец бе,

    4 0 Отговор
    Мисли народа за идиоти като тези около него в потъващата му партия Гроб.
    Някой давал пари, ама друго си е авансови преводи за милиарди за не построени пътища. Наглец гаден и тъп, не случайно мутрите от СИК и до сега му викат Тиквата.
  • 42 Казуар

    2 0 Отговор
    Бойко, да не би от теб да са се научили.
  • 43 Не така

    3 0 Отговор
    Мутро.Ти даде държавните складове на Лукойл и ги направи монополисти и им поднесе лобистки я закон за таксите.Бесрамник и лъжец от класа си.Не заедно ,маймун.Отделно разглеждане .Къде скрихте с Теменуга пътната карта,негодник?
  • 44 Боже

    4 0 Отговор
    Този параноик се има за нормален.Жива да не бях.Добитък и примат.Никога повече във властта на Октопода на мафията Борисов.Съсипал всички институции в държавата.
  • 45 А.Д.Ч.

    1 0 Отговор
    АСП- тата заслужават по- добри заплати, наблюдавала съм дни, в които два часа ако яздържиш е много - поне 1600 основна заплата, библиотекарите също, Ива и други забравени от
    Бога. По времето на Ж-в мин. заплата от 110 лв.
    не се облагане.
    Сега какво стана - цените са високи и платили на тези с високи доходи, но не допустимо високи, а грешно и престъпно високи спрямо
    тези докъм 2000 лв. за мин.заплата и остатъка след удръжки да не говорим.
    526 лв. Асен Василев трябваше да предложи, а НС ако сме още соц.дъ жива да приеме, като пенсия за хората с увреждания, с индексиране
    според индекса на обезценяване псяща година.
    Тези граждани, с инвалидните пенсии, които са около 270 лв. са обречени на изолация и дом.затвор. Грешни неща се вършат, на фона на кметски, депутатски, шефски доходи.
    Аман.
  • 46 Борисов

    1 0 Отговор
    Ние ще раздаваме парите!
  • 47 Дуньо Д.

    1 0 Отговор
    Нали личните ти никой не ги пипа,за какво плачеш?
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове