Last news in Fakti

7 Април, 2024 11:24 4 526 107

Денков: В дискусиите Борисов играеше втора роля след Пеевски. Провежда се акция 3 в 1

  • николай денков-
  • бойко борисов-
  • делян пеевски-
  • акция 3 в 1

"За националния парламент вероятно ще бъда кандидат, но това предстои да се обсъди. Нямам амбиции да кандидатствам за евродепутат", подчерта премиерът в оставка

Денков: В дискусиите Борисов играеше втора роля след Пеевски. Провежда се акция 3 в 1  - 1
Снимка: БГНЕС

Ще изпратя сигнал по съответния ред до прокуратурата за оказания натиск над главният секретар на МВР Живко Коцев, защото може и да става въпрос за престъпление. Това заяви пред БНР премиерът в оставка Николай Денков, специален гост на предаването "Неделя 150".

"Главният секретар на МВР Живко Коцев докладва за натиск над него и пред мен, и пред президента Румен Радев. Така че и президентът е информиран какво се е случило - кои са хората и как се се случил натискът над Коцев", уточни той и добави, че върху Коцев "със сигурност е осъществен натиск - както от министър Калин Стоянов, така и от най-високо поставени лица в прокуратурата - този натиск трябва да бъде разследван.
Провежда се акция 3 в 1, защото има три цели, смята министър-председателят в оставка и коментира:
"Първата е да се отвлече вниманието от едни въпроси, които от доста време стоят на дневен ред - има ли ОПГ по отношение на "Турски поток", "Осемте джуджета", Нотариуса, където имаме очевидно действия, които изискват разследване и евентуално наказателно преследване. Втората причина е да се ударят две ключови лица - главният секретар на МВР и началникът на Дирекция "Митници". Третото, което се цели, тук нямам особено съмнение, чрез тях да може да се атакуват политически хора като Асен Василев, Бойко Рашков".
Според него има противоречие в това, че и Живко Коцев, и Калин Стоянов познават Стефан Димитров, но единият се поставя в негативна светлина заради това познанство:

"Моят призив към разследващите е както разследват Коцев, така да проверят какво е положението с Калин Стоянов".

Премиерът в оставка съобщи, че Живко Коцев е имал покана за участие в телевизионна предаване по Би Ти Ви, но от Пресцентъра на МВР не са му разрешили:

"Той искаше да излезе пред медии и да представи своята гледна точка, защото няма от какво да се притеснява".

Във връзка с ареста на Петя Банкова, премиерът в оставка постави въпрос:

"Как така стана, че един директор на "Митници" след един месец на тази позиция изведнъж се оказа единственият разследван през последните години по отношение на каналите за контрабанда. Аз не видях никакво доказателство, че тя има някакво отношение, получаване на облаги, което да показва, че тя е част от осъществяване на някакви престъпни намерения. ... Дали тя не се е опитвала просто да си свърши работата. ... Интересното е, че тези канали съществуват от години. Къде са доказателствата на ДАНС от предходните години. Много пъти съм казвал, че има "сляпо петно" в службите по отношение на корупцията и контрабандата. Когато се появи един неудобен човек, който може би спира каналите, защото видяхме, че беше хваната контрабанда, бяха хванати и наркотици, този човек изведнъж се оказва цел на същите тези служби. Това е скандалът на годината".

Не искаме невинни хора да се оказват жертва на политически борби, категорично подчерта Николай Денков.
"Изборът пред Бойко Борисов е много прост - или избира европейският път на развитие с Мария Габриел, или избира връщането към мутренските времена с Делян Пеевски. Това, което избра г-н Борисов, е г-н Пеевски, ако е имал избор изобщо", коментира още в предаването "Неделя 150" премиерът в оставка Николай Денков.

Той обясни, че по време на преговорите на ПП-ДБ с ГЕРБ без покана е идвал Делян Пеевски и е говорел повече, отколкото Борисов:

"Не е опит за пришиване на Пеевски към Борисов. В дискусиите Борисов играеше втора роля след Пеевски. ... До края на декември борбата да придвижваме решения, които да са в посока на законодателната и управленската програма на правителството, даваше резултати. От януари всичко беше спряно. Няма второ плащане по Плава за възстановяване, защото има четири решения, които стоят в Народното събрание и чакат".

Не бих искал да асоциирам изцяло Пеевски с ДПС, каза Денков:

"Има социологически проучвания, които показват, че подкрепата за него е в пъти по-малка, отколкото е за ДПС. ... Той е техен съпредседател и ние трябва да се съобразяваме, че това е човекът от другата страна, когато трябва да се водят преговори. Но това по никакъв начин не е премахнало факта, че това е единственият човек, който седи на първия ред на Народното събрание, който, съгласно американското законодателство, е доказано участвал в престъпни корупционни схеми. ДПС трябва да си дадат сметка, че това хвърля сянка върху тях. И ГЕРБ няма начин да не си дава сметка, че той хвърля сянка и върху тях, когато Пеевски участва във вземането на решения от страна на ГЕРБ. Не съм сигурен, че много хора са щастливи в ГЕРБ от това".

Ако ГЕРБ намери начин да се освободи от опеката на Пеевски, след изборите можем да се замислим за нещо конструктивно с тях, изтъкна той.
Денков заяви, че ще се върне в парламента, след като освободи поста министър-председател.

"За националния парламент вероятно ще бъда кандидат, но това предстои да се обсъди. Нямам амбиции да кандидатствам за евродепутат", подчерта той.

Основната кампания на ПП-ДБ е България да стане нормална европейска държава, посочи Денков.

Той заяви, че трябва да се проведат честни избори на 9-и юни и призова за по-висока избирателна активност:

"Хората трябва да излязат и да гласуват, защото с всеки глас определят бъдещето. Когото изберат, той ще ги управлява и от това ще зависи как ще живеят".


Поставете оценка:
Оценка 2.9 от 47 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пак ли цяла неделя

    66 25 Отговор
    по всички медии ще се изередят всички пропаднали човечета от ПП и ДБ, да лъжат и да манипулират с ниско интелигентни глупости?

    Коментиран от #105

  • 2 Ами да

    48 10 Отговор
    Но, политически тъпанар! Изиграха ги елементарно!
  • 3 ООООО ХАМСТЕР

    61 15 Отговор
    А В ПРЕГОВОРИТЕ С МИНЬОРИТЕ ПАК ЛИ ПЕЕВСКИ ИГРАЕШЕ ВОДЕЩА РОЛЯ
    И ЩО
    ЩОТ СЕ СКРИ ЗАД ГЪРБА МУ
  • 4 Гиди маймун мръсен

    51 16 Отговор
    Хахахахах, маркетолозите от шайката шарлатани се изчерпаха. Трудно се намират нови сюжети-опорки. Сега като наизустено повтарят едно и също всички, в което и студио да са. Думите на мишлето министър председател са копи-пеист на словоизлиянията на еугЛена от сутринта. Да видим кой ще се върже на баснята как Пеевски дирижира ГЕРБ и Баце

    Коментиран от #17, #72

  • 5 Каква

    26 20 Отговор
    дискусия може да се води изобщо с Боко и крими обкръжението му ?

    Коментиран от #106

  • 6 Станислав Тодоров Трифонов Учиндол

    16 13 Отговор
    За съжаление вече на ГЕРБ-ДПС няма да им трябват патерици в следващия парламент и няма вече ДПС да ми прелее 2 хиляди гласа за да вляза ....Ненужен съм вече

    Коментиран от #7, #16, #33

  • 7 4️⃣4️⃣5️⃣5️⃣

    10 26 Отговор

    До коментар #6 от "Станислав Тодоров Трифонов Учиндол":

    Радостин Василев с "МЕЧ" взема електората на Славуца който на последните избори беше 4,11% и влиза в парламента ....А Славуца го въдворяват в старчески дом

    Коментиран от #40

  • 8 Доротея

    24 7 Отговор
    Съжалявам го този Академик! Така и не се осъзнаха кого подкрепят медиите! А те имат ясен знак - фаворита се изказва последен! Този момък приказва, убеждава, водещия уж се съгласява и когато го отпрати му заби шут отзад! Като в студиото влезе Делян от Герб да удари тапата на последната дума! Канят те на предаване! Питаш - кой ще се изказва след мен - Сачева! Но, мерси! Или заедно, или аз отзад! Когато не съм премиер - може!

    Коментиран от #26

  • 9 Анонимен

    34 7 Отговор
    Остава сега предизборно да кажат че никога няма да направят коалиция с Герб

    Коментиран от #12

  • 10 Шиши

    30 10 Отговор
    Ротирахте се в скута ми а сега съм лош?
  • 11 Българка

    25 17 Отговор
    Интервюто си казва достатъчно за процесите, които сега наблюдаваме. Истината е, че докато Пеевски и Борисов не бъдат осъдени и влязат в затвор нищо в България няма да се промени към по-добро.
    И да, наистина защо няма друг арестуван шеф на Митници, след като каналите за контрабанда не действат от последните 1-2 месеца, от както е назначена Банкова за ръководител. И доказаелства за престъпления от нейна страна и участие в ОПГ не бяха представени. Изтекоха снимки, които не са доказателства. По тая логига Сарафов отдавна трябваше да е ареста, заради топлата му снимка пред Осемте джуджета с Петьи Еврото. А тази снимка е подплатена със свидетелски показания и охрана на заведението-тържище на правосъдие от страна на МВР

    Коментиран от #14, #56, #107

  • 12 Доротея

    13 5 Отговор

    До коментар #9 от "Анонимен":

    Младежът се изказа по този въпрос! Щял да постави условие на Герб - без ДПС! Сега, без да иска ги нарече, че към момента са Герб-ДПС, а не Греб - СДС!
  • 13 77777

    20 17 Отговор
    Пее.фски държи всички с компромати и така управляват еднолично с Банкялията държавата.

    Коментиран от #22

  • 14 Последния Софиянец

    24 7 Отговор

    До коментар #11 от "Българка":

    Е нали след изборите пак ще правите Сглобка?Какви арести сънуваш?
  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Да се лъже е дъно на едно общество

    21 8 Отговор

    До коментар #6 от "Станислав Тодоров Трифонов Учиндол":

    Също като спонсорите на тези ниско интелигенти лъжи ПП и ДБ и това нещо на снимката! Благодарим, че потвърждавате, че тези са за изхвърляне!
  • 17 Българка

    16 18 Отговор

    До коментар #4 от "Гиди маймун мръсен":

    Самото физическо състояне на вожда ти Баце в петък в НС доказва, че Борисов е изплашен. Той трепереше, лицето му се беше в конвулсии. Докато намагнитеният продължава цинично да наглее

    Коментиран от #21, #39, #100

  • 18 Хахаха

    11 12 Отговор
    Шиши е шеф на Боко!

    Коментиран от #35

  • 19 Ком

    7 3 Отговор
    Не се уточнява за кои преговори става въпрос. Ако е за преговори преди съставянето на правителство преди 10 месеца може и да е при казвал.
    Ако е за последните там не е присъствал нито Боко, нито Шиши, нито плъха.
  • 20 Тони

    27 16 Отговор
    До кога ще ни натрапвате този гол охлюв??? Всички вече разбраха, че голия охлюв е плагиат и говорител на определени олигарси, с медии и пари. Онези олигарси, които финансираха, и управляваха протестите през 2020 г., когато жълтопаветниците блокираха кръстовища, тормозеха хората, замеряха сгради на институции, палеха полицаи, разнасяха ковчези и бесилки...и ЛЪЖЕХА, ЛЪЖЕХА, ЛЪЖЕХА и оплюваха и набеждаваха всеки, който не е като, или с тях: лъжлив, крадлив, измамник, не морален, нагъл и некадърен. Дано, на предстоящите избори ПП/ДБ не минат 4% бариера за НС, въпреки, че ако това стане може да очакваме нов тормоз от платени протестиращи жълтопаветници...защото те само това умеят.

    Коментиран от #23, #44

  • 21 Странно

    15 15 Отговор

    До коментар #17 от "Българка":

    И на мен Бойко Борисов ми се видя уплашен. Шиши да не му е взел страха? Да не би той да е поръчал снимките му с кюлчетата и евроците? Явно го държи с нещо за орехите...
  • 22 Доротея

    15 10 Отговор

    До коментар #13 от "77777":

    Нищо не държи! Тях ги държи гламавия избирател! ,,Матреала е малко - комунисти, турци, цигани!" Младите хора - в чужбина! Отидат 2-3 малко по мислещи хора да гласуват, мафията хвърли отгоре им една махала еректорат и Герб - ДПС - победа!

    Коментиран от #25, #27

  • 23 Браво!

    8 6 Отговор

    До коментар #20 от "Тони":

    Заработи с лъжите сижълтите стотинки за днес.

    Коментиран от #48

  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 77777

    5 3 Отговор

    До коментар #22 от "Доротея":

    Права си.
  • 26 Българка

    18 11 Отговор

    До коментар #8 от "Доротея":

    Когато явно твой любимец Делян Добрев влезе в кое и да е студио, е хубаво журналистите да поискат да разкаже за незаконната къща на Добреви в Брацигово. Хубаво е да бъде питан до кога активистите- милионери на ГЕРБ и ДПС ще са над закона и ще извършват престъпни схеми. А кметът на Брацигово следва веднага да събори тази незаконна постройка и спази предписанията на институциите

    Коментиран от #36

  • 27 Право на мнение

    18 9 Отговор

    До коментар #22 от "Доротея":

    Единствения изход да България е българите да отидат да гласуват, поне 60-70 % от имащите право на глас! Тогава ДПС трудно ще купи толкова много вот, а ГЕРБ трудно ще фалшифицират изборите!

    Коментиран от #32, #34

  • 28 ТаУмВзе

    3 1 Отговор
    Да бе няма Въпросчета, защо сме Приключили Вчера. Те го те!
  • 29 Майорс

    21 11 Отговор
    Жалко Денков , когато фактите говорят и Боговете мълчат , но не и вие от коалицията на подмяната! Не ГЕРБ , а Василев от среднощните ви сбирки каза че първо да овладеем службите и после цялата власт в страната! Явно не сте чели изтеклите материали за връзката Рашков-Коцев -Димитрови/баща и син/! Срещите на Банкова в петзвезден хотел в Правец , смените които прави под давлението на Димитрови прочие!Няма какво повече да се каже!
  • 30 ЧОЧО

    13 4 Отговор
    Защо на мене никой не ми подарява часовник за 50000лв.
  • 31 дайте да дадем още

    17 4 Отговор
    Вън чуждите по-дло-ги от управлението на държавата! Няма ли българи, мислещи за Родината!
  • 32 Доротея

    11 5 Отговор

    До коментар #27 от "Право на мнение":

    Ако демокрацията е мафиите да се надпреварват кой колко електорат ще изкупи, по добре да е нещо друго или емиграция! Може ли самотен професор, или просто човек, който няма да си продаде гласа, да направи нещо срещу полуинтилигентната хищна политическа мафия и нискочелия, покварен във всяко отношение електорат!? ,,В някои демокрации упрявляват про ста ци те! Просто са повече!" - Иржи Менцел Нормалния човек е като риба - веган, обитаваща средните водни слоеве! В дълбините и към повърхността обитават хищни риби - мафията и нейните ,,избиратели"! Подгонят рибата веган един на друг и се прехранват!
  • 33 Само минавам ...

    6 8 Отговор

    До коментар #6 от "Станислав Тодоров Трифонов Учиндол":

    Да знаете...Учиндолския цирей сгрухания Слави го убиха менторите му от ГЕРБ и ДПС защото вече не им е нужен

    Коментиран от #41

  • 34 фиктивна демокрация

    9 5 Отговор

    До коментар #27 от "Право на мнение":

    За кого да гласуваме, като листите на същите тези партии-ОПГ се редят от няколко човека, които отдавна са за затвора?
  • 35 Срам

    11 9 Отговор

    До коментар #18 от "Хахаха":

    Това е новата опорка на ППДБ. Ама, вече не минават тези лъжи. Във много медии има снимки на срещи между известни контрабандисти с шефката на Митници, с депутата и бивш вътрешен министър б. рашков, вкл. в дома му, и главния секретар на МВР/ счасовника му за 50 000 евро подарен от контрабандистите. Въпреки отричането вече изтекоха доказателства в медиите, и стана ясно, че ППДБ натискат съд и прокуратура да направят защитен свидетел един престъпник, който е гл. секретар на МВР. Дори съда констатира, че съгласно доказателствата гл. секретар на МВР не трябва да е защитен свидетел, трябва да е обвиняем. Лъжите, че това са компромати няма да помогне на ПП/ДБ....
  • 36 Доротея

    5 3 Отговор

    До коментар #26 от "Българка":

    Момиче! Бъдете по прецизна в осмислянето на коментарите ми! Ако не разбираш - питай! Поставям ти винаги одобрение!

    Коментиран от #47

  • 37 хихи

    12 7 Отговор
    Гласувай!

    Купи на Хардвардските Измамни;и билет за Титаник

    Спаси ... не София.... Спаси България...
  • 38 Мим33

    9 8 Отговор
    И тоя е една мазна Гана,че пак започна да се слага и най важното да се подмазва и моли на герб.Абе тая сглобка е пълна каша и мафия...Абсолютно нови трябва да изберем за наказание....
  • 39 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 40 Вовата съм

    5 2 Отговор

    До коментар #7 от "4️⃣4️⃣5️⃣5️⃣":

    Гела освен да хване меча друго не виждам да му се получи :))
  • 41 Знаем

    8 6 Отговор

    До коментар #33 от "Само минавам ...":

    че си с продадено бъдеще на лъжците, крадците ПП и ДБ и се излагаш по форумите с ниско интелигенти лъжи! Което само потвърждава, че ПП и Дб са ударили дъното да плащат за лъжи!

    Коментиран от #43, #49

  • 42 Чест и почитания на Денков!

    14 12 Отговор
    Николай Денков е един образован, интелигенген, възпитан, културен и компетентен човек! Говори мъдро, аргументирано и спокойно, без излишни емоционални изблици! Политик от европейски тип!

    Коментиран от #46, #51, #58

  • 43 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 44 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 45 Тоя некадърник къде се обажда!

    7 3 Отговор
    Тоя некадърник къде се обажда!
  • 46 Ддд

    8 3 Отговор

    До коментар #42 от "Чест и почитания на Денков!":

    И след всички тези хвалбестени думи за него, трябва да обясниш защо Пеевски го командареше?
  • 47 Българка

    5 5 Отговор

    До коментар #36 от "Доротея":

    Ако съм коментирала " И като в студиото влезе Делян от Герб да удари тапата!" в прав текст, се извинявам, че не съм разбрала подтекста ти. Но Делян е овъргалян в схеми и не може да бъде никакъв критерий за почтеност
  • 48 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 49 Рей

    8 9 Отговор

    До коментар #41 от "Знаем":

    Ти да не си назначен "плювач" срещу ПП-ДБ бре? Еднофи също плещиш като латерна, това ли са ти спуснали само като клевети срещу ПП-ДБ? Дай можеш и повече!

    Коментиран от #54

  • 50 Сапунджиев сега обясни, че

    2 0 Отговор
    Съмненията за кицев трябва да се прехвърлят към Калин
  • 51 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 52 За истината шефове няма

    7 3 Отговор

    До коментар #43 от "Браво!":

    Тя е плод на ценностната система и морала! Има по достойни занимания, от това да си продава някой бъдещето на лъжците и крадците Пп и ДБ, ударили дъното и да плащат за лъжи! Поредното доказателство, колко са вредни Пп и ДБ за България!
  • 53 Бацо

    7 2 Отговор
    Толкова са некадърни, че и да гепят са некадърни и да им го нататрузиш па няма да стане
  • 54 Трябва ли някой да те назначи

    7 4 Отговор

    До коментар #49 от "Рей":

    за да кажеш истоината за лъжците и крадците ПП и ДБ, спонсориращи глупави деца да драскат ниско интелигентни лъжи? Нужно е единствено да ненавиждаш пропаднали хора, продали си бъдещето на тези шарлатани и измамници ПП и ДБ!

    Коментиран от #57

  • 55 Факт

    4 2 Отговор

    До коментар #48 от "Тони":

    Омразата е присъща на неудачници и страхливци!
  • 56 А бе дърта

    8 2 Отговор

    До коментар #11 от "Българка":

    с..ганко осъди ги бе! Стига блея кой е за затвора кой не! Ти си коНпетентна по всички въпроси??? И снимките /фалшиви/ при Баце ти са доказателства а при крадливата участничка в ОПГ не са??!! Ей не всички са пр..ости като теб!

    Коментиран от #59

  • 57 Хахаха

    3 0 Отговор

    До коментар #54 от "Трябва ли някой да те назначи":

    Ненавистта често е скрито възхищение.

    Коментиран от #60

  • 58 Да каже някой

    4 4 Отговор

    До коментар #42 от "Чест и почитания на Денков!":

    чест и почитания на едни продажник, лъжец и крадец като този на снимката, трябва да е същият като него, ударил дъното в обществото!

    Коментиран от #61

  • 59 Ааа не така!

    5 3 Отговор

    До коментар #56 от "А бе дърта":

    Май е обратното, при Боко уж снимките били "фалшиви", а при Банкова и Коцев - не са?!

    Коментиран от #68, #70

  • 60 Може

    7 5 Отговор

    До коментар #57 от "Хахаха":

    Но ненавист към лъжата и кражбата, като жалките тролеи на ударилите дъно ПП и ДБ, е продукт на морала и ценностите на един човек! Човек с морал, го е гнус от такива дребни душици! Поредното доказателство, че ПП и ДБ са вредни за България!

    Коментиран от #63

  • 61 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 62 Не образованието те прави човек

    4 2 Отговор

    До коментар #61 от "Чест и почитания на Денков!":

    А ценности и морала! Без тях, човек е пропаднал лъжец, ударил дъното на обществото, като това нещо на снимката и жалките му тролеи, продали си бъдещето и мразещи България и себе си!
  • 63 Стоик

    7 6 Отговор

    До коментар #60 от "Може":

    Не си струва да се влиза в спор с евтини слуги на мафията като теб, които дращят по цял ден наети от нея да клеветят по единствената стойностна партия от образовани и интелигентни хора, които могат да променят България към по-добро ПП-ДБ!!!!

    Коментиран от #64, #66

  • 64 Факт

    3 2 Отговор

    До коментар #63 от "Стоик":

    Затова само трябва да изобличаваш пртопадналите деца, продали си бъдещето на това жалко нещо на снимката и на мафията Пп и ДБ и пълнещи форумите с ниско интелигентни лъжи и простотии! България не е за продан и ударили дъното лъжци, нямат място тук!
  • 65 Не закачайте

    5 3 Отговор
    Ака.Демика! Той плъха няма вече да пътува на ваша сметка вие го орезилихте! То не че може повече отколкото алчният сапун сам се нахендри...................... Ама как хубаво се молеха на Баце с оня пигмея на Мравояда от партията бкп4 де.бъ..............
  • 66 Стойностните хора не лъжат

    5 3 Отговор

    До коментар #63 от "Стоик":

    Не крадат! Не си продават страната! И не плащат за лъжи на пропаднали деца по форумите като Пп и ДБ! Поредното доказателство, че няма по вредно от ПП и ДБ за България!
  • 67 Джоко

    4 1 Отговор
    Белия съсел се оказа аматьор. Беше сготвен елементарно от едни елементарни хора стещу които заблудения електорат на ППДБилите манифестираха по криво наредения жълт друм близо две години. Под фалша "евроатлантици" загубиха подкрепа и в по- широката публика. Жаждата за власт, числеността и компилацията от вода, олио и мазут от самото начало беше обречена на провал и противопоставяне както се случи.
  • 68 Това е факт

    7 5 Отговор

    До коментар #59 от "Ааа не така!":

    От както Борисов влезе във властта държавност няма! Феодализъм с мутризъм.

    Коментиран от #77

  • 69 ИЗБИРАТЕЛ

    5 3 Отговор
    Така и не ми стана ясно кой го тури тоя мухъл за премиер.

    Коментиран от #71, #74

  • 70 Питай простокиро

    4 2 Отговор

    До коментар #59 от "Ааа не така!":

    и компания! Нали го затвориха незаконно Баце ти! И само елена Милиончева дъртата комунистка кудкудякаше за тях ! От БрУксел където я уредиха бкп да не я затворят!
  • 71 Мунчо крадеф

    4 2 Отговор

    До коментар #69 от "ИЗБИРАТЕЛ":

    му е името на тоя който ни го натресе + пъпъ. дъ.бъ и др. де..би..ли!
  • 72 Аликзандър Питъров

    1 6 Отговор

    До коментар #4 от "Гиди маймун мръсен":

    Аз се вързах на баснята, че дебеличкият и Боко са комбина и главатари на мафията. Затова ще гласувам за пепарите, не че много стават за нещо, просто са по-малкото зло.
  • 73 Ще е голям майтап

    3 1 Отговор
    тези шарлатани с лъжите си, че ще вкарат боко в панделата, сега боко да ги опандели! :))
  • 74 Кафе от ДПС

    4 3 Отговор

    До коментар #69 от "ИЗБИРАТЕЛ":

    Бойко след мазно кафе с П.......ски.
  • 75 САТЪРА НА ХАНА

    4 3 Отговор
    МУТРА , БЕЙ И ГЕЙ
    ПО АМЕРИКАНСКА ЗАРЪКА
    СЕ ХВАНАЛИ ДА ТЕГЛЯТ ЗАЕДНО НАРОДНАТА КОЛА :))
    .. ИЗБИВА МЕ НА КЛОЗЕТНА ПОЕЗИЯ :))
  • 76 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 77 Факт е на...м...

    3 5 Отговор

    До коментар #68 от "Това е факт":

    ти знаеш кое! Мен ме интересуват ЦЕНИТЕ Нито съм от ГЕРБ нито от пе.пе де.бе или дпс! НО сравни цените при Бате Бойко и при айдуците "учили" два месеца в Харвард???? Сигурно са мили В.Ц тата там. Та на мен ГЕРБ са ми вече почти симпатични в сравнение с другата па..плач!

    Коментиран от #80, #82

  • 78 Дълго_Име

    4 3 Отговор
    Този Академик-плазмоид по-добре да замълчи вече, той е Г-н Никой, а не да ръси наляво-надясно своите "анализи" и съмнения. Само мяукане слушаме, когато си отвори устата!

    Коментиран от #87

  • 79 Един

    8 3 Отговор
    Денков жалки сте,както е казал народа,,Късно е либе за китка,, Толкова хора бяха на улицата против ГЕРБ,вие спечелихте защото много обещавахте на гневния народ.И какво стана излъгахте съюзихте се с тези срещу които всички протестираха.Христо правеше демонстрации на Росенец,а после се гушна с Пеевски .Сами направихте поправките в конституцията,а след това пак президента ви е виновен.Ти сам до оня ден се молеше на Борисов.Много нечистоплътна история.По-добре се скрили.
  • 80 Ха ха ха

    2 4 Отговор

    До коментар #77 от "Факт е на...м...":

    На мен пък ми харесват цените при Тодор Живков и социализма, а не анархията като сега.

    Коментиран от #83, #95

  • 81 Колко " невинни"

    4 0 Отговор
    Ами престъпление са подаръци за 50 000 евра,вероятно и безплатни почивки и то човек ,гл секретар който трябва да проведе честни,ама много честни избори.Кога ще е прощалната вечеря ,да ви изпратим с гайди.Ики вече преговаряте с други контрабандисти за нов мандат ",ти на мене ,аз на тебе".

    Коментиран от #84, #85

  • 82 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 83 Смях в залата!

    5 4 Отговор

    До коментар #80 от "Ха ха ха":

    Сигурно ти харесваха и километричните опашки, купоните, спирането на тока, забраните да пътуваш на Запад и да слушаш каквато си искаш музика, да работиш за 60-100 лв. и да си щастлич, че си купил 2 кибапчета...

    Коментиран от #86, #94

  • 84 Хахаха

    6 2 Отговор

    До коментар #81 от "Колко " невинни"":

    Ако на лъжата краката са къси, то ГЕРБавите лъжи са направо без крака!
  • 85 Мнение

    1 1 Отговор

    До коментар #81 от "Колко " невинни"":

    Само да припомня , че прокуратурата имаше "записи" и за НЕКСО. В момента НЕКСО съди България за милиарди!!! Ако има доказатеслтва прокуратурата - да арестува Живко Коцев, но явно няма!
  • 86 САТЪРА НА ХАНА

    2 2 Отговор

    До коментар #83 от "Смях в залата!":

    ОПИТВАШ СЕ ДА ОПРАВДАЕШ УБИЙСТВОТО НА 2 МИЛИОНА БЪЛГАРИ И ПРОГОНВАНЕТО БА 1 МИЛИОН В ИЗГНАНИЕ
    .....
    ПРЕДПОЧИТАМ ДА СЪМ БЕДЕН ОБАЧЕ БЪЛГАРИЯ ДА Е 10 МИЛИОНА ПОНЕ

    Коментиран от #88

  • 87 Партагойзе

    3 2 Отговор

    До коментар #78 от "Дълго_Име":

    Друго си е да слушаш примитивния Борисов, нали?!
  • 88 Отговор

    3 3 Отговор

    До коментар #86 от "САТЪРА НА ХАНА":

    Ами стой беден, кой ти пречи. Сигорно си от тъпия електорат на БСП.

    Коментиран от #89

  • 89 САТЪРА НА ХАНА

    4 3 Отговор

    До коментар #88 от "Отговор":

    ХАХАХА , АЗ БОГАТЕЯ В АМЕРИКА
    ..... НЕ КРАДА ДИРЕКТНО ОТ БЪЛГАРИТЕ И НЕ ГИ ИЗБИВАМ КАТО МУТРИТЕ БЕЙОВЕТЕ И ГЕЙОВЕТЕ
    ...
  • 90 Право на мнение!

    3 4 Отговор
    Това с часовника са глупости. Има българи, които притежават заводи, мини, медии, кораби, огромни сгради. Да тричаме висш държавен служител че има часовник, къща или кола е пълна глупост.

    Коментиран от #91

  • 91 САТЪРА НА ХАНА

    6 0 Отговор

    До коментар #90 от "Право на мнение!":

    МАЛКО ПО РАЗЛИЧНО МНЕНИЕ
    . ." ИМА БЪЛГАРИ , КОИТО СЪС ЗАГРАБЕНОТО ОТ БЪЛГАРСКИЯ НАРОД СИ НАКУПИХА КОРАБИ , ЗАВОДИ И ОГРОМНИ СГРАДИ "
    ...
  • 92 Размисли

    5 4 Отговор
    Живко Коцев получава часовника на публично място, където се снима заедно с г-жа Ангелкова, народен представител от ГЕРБ, показва, че той няма никакви притеснения, че се случва нещо нередно.

    Коментиран от #93

  • 93 САТЪРА НА ХАНА

    4 0 Отговор

    До коментар #92 от "Размисли":

    НЯМА НИЩО НЕРЕДНО С ЧАСОВНИКА
    ...
    ..... СТРАШНО Е ЧЕ ТИЯ ХОРА СЕ МИСЛЯТ ЗА ЕЛИТА
    НА БЪЛГАРИЯ.. И ЧЕ НЕ УМ ПУКА ЗА НАРОДА:))
    .. ЗА ТЯХ ТИ СИ ПРОСТО ЕГН КОЕТО ТРЯБВА ДА ИМ БАЧКА А ТЕ ДА ГО КРАДАТ
  • 94 Мдааа

    1 1 Отговор

    До коментар #83 от "Смях в залата!":

    Тогава хората не бяха неграмотни като правописа Ви!
  • 95 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 96 Парадокс Бг

    6 2 Отговор
    "Опорките" на овладените служби от ГЕРБ и ДПС са просто смехотворни! Как така Банкова, която е в процес на координация за присъствие на чужди митнически агенции на нашите митници, е арестувана е в деня на среща с австрийската посланичка??!!! Следена е през цели я й 20-дневен стаж като д
    Шеф на Витниците от деня на назначаването!!! и
    Защото уволнява 20 почтени служители на БГ-митници по сигнали на австрийски служби и други чужди правителства. В същото време как Коцев влиза в една кола, за да получи скъп часовник като подарък от човек, когото К.Стоянов въобще не познава....и се снима с него за доказателство... пълен абсурд на ДАНС!!!
  • 97 Право на мнение!

    4 4 Отговор
    Банкова хвана 170 кг кокаин и след седмица я арестуваха, защото мафията и политици по върха изгоряха с 7 милиона долара. А също и защото уволни 20 корумпирани митничари и се договаряше да дойдат митничари от Австрия да помагат на границата да залавят трафикантите!

    Коментиран от #99

  • 98 Мнение

    4 1 Отговор
    На ДАНС не може да се вярва на нито една дума. Това са наследниците на ДС, от които Станишев стъкми това недоразумение, което изпълнява политически поръчки на мафиотското статукво.
  • 99 Е събуди се,де

    2 1 Отговор

    До коментар #97 от "Право на мнение!":

    Ми сериозно ?Ти на кой свят си?Разшири си информационното поле!Банкова нищо не е заловила,този кокаин е заловен от полицаи в Бургас и няма ,нищо общо с компаньонката в хотелски стаи с хора свързани с контрабандата.Тя е в играта и уволнява само неудобни и съвестни служители които не й играят по свирката .Тези които са уволнени са заловили контрабандни стоки и то тези тирове които не е трябвало да бъдат проверявани.Затова са изпратени на 500 км от местоживеене ,защото са осветили платена поръчка.Има записи ,информирай се!
  • 100 Даааа

    3 0 Отговор

    До коментар #17 от "Българка":

    Трепери, защото се сдържа да не се разсмее от това как се насадиха "умните" на пачѝ яйца.... А, колкото до това дали Борисов и Пеевски са за затвора.... Ами имахте доста време да ги вкарате и защо не го направихте? Защото сте по-корумпирани и от тях и искахте кокала само за вас... Еми, съжалявам но преяждането води до тежки последици, които ще ги видите след 9.06...🤣
  • 101 Голям смях

    2 0 Отговор
    А бе Денков,какъв мъж е този гл. секретар на МВР след като не може сам да се защити,а се е оставил на теб м.ухльото да го защитава?!
  • 102 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 103 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 104 Анонимен

    2 0 Отговор
    С недъгав министър председател стигнахме до предсрочни избори и загуба на милиони левове заради вината и простотии те им
  • 105 Не вярвам на очите си

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "Пак ли цяла неделя":

    Да «седиш в скута «и « да се краеш зад гърба « не Пеевски не мога да го разбира Но Пеевски е избран с толкова гласуве колкото ПП А да крадеш власта от ГЕРБ това е престапление «Значи си некъдърен да спечелеш избори и алчен си власт»
  • 106 А тези «шарлатани»

    0 0 Отговор

    До коментар #5 от "Каква":

    Кога направят партия като ГЕРБ « Да управляват 12год и да спечелят около20 избора тогава да говорят за ГЕРБ НО све пак ги поздравявам че този пък бяха в власта с ГЕРБ И ИЗКАРАХА 9месеца / с три повече от първия мандат/ БРАВО УСПЕХ
  • 107 Селянин

    0 0 Отговор

    До коментар #11 от "Българка":

    Тази да не се пише «българка « че унижава всички българи Ти да не си била в «леглото на Борисов «или « в вилата в Испания «та си видела и парите и кюлчетата и вилата Или искаш по снимки да го арестуват а шефката по снимки не може
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол