Last news in Fakti

9 Април, 2024 11:17 3 790 116

Делян Пеевски: България не е виждала такъв скандал

  • делян пеевски-
  • дпс-
  • пп-дб

Планини от кеш, скъпи почивки в чужбина. Целият елит на ПП е там, каза съпредседателят на ДПС

Делян Пеевски: България не е виждала такъв скандал - 1
Снимка: БГНЕС

Рано е да съдим, нека да дадем време и да се докажат, заяви лидерът на ДПС Делян Пеевски в кулоарите на НС по повод служебния кабинет.

Да видяхте някой от ДПС или от ГЕРБ на снимките с едно красиво същество, което носи пачки към господарите си. Пачки от кеш. Там се вижда кои са контрабандистите. Българските граждани трябва да видят кой открадна техните пари. Партията на пудела.

Планини от кеш, скъпи почивки в чужбина. Целият елит на ПП е там. Това се е случило по времето на Рашков. Цялата кохорта е в меко казано особена близост. Почвам да се съмнявам в каква близост са. България не е виждала такъв скандал до този момент. Надявам се Прокуратурата да не се скрие този път, каза още той.

Като се видяха снимките - кой не трябва да остава на поста си - кой е на тези снимки, запита той по повод снимките на Живко Коцев.


Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 50 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Мечето Миша

    88 15 Отговор
    Абе виждала е и то с теб и тиквата от крайния квартал. На изборите ще видите....
  • 2 Джаба Депесянина

    74 12 Отговор
    Да бе не е виждала КОЙ, беги ве грyx!
  • 3 Бай Иван

    94 13 Отговор
    Шишко, каквото и да говориш само ти си намагнитен и си на първия ред в НС. От това по-голям скандал едва ли има ...

    Коментиран от #14

  • 4 Пеевски и Тиквара преяждат с власт

    78 11 Отговор
    Сега гласят вота.
  • 5 Ааааа?

    82 9 Отговор
    Имаше скандали с Булгартабак, източването на КТБ и т.н. Нещо си заблавил. А списъка Магнитдки?

    Коментиран от #60, #71

  • 6 Минувач

    71 8 Отговор
    Абе ако ще Пеевски да изгрее с белоснежни одежди и лимба над главата, никога няма да повярвам и на една дума от това което казва.
  • 7 Казуар

    67 8 Отговор
    Пеевски, Магнитски, символ на далаверата си, а даваш съвети и обвиняваш другите.
  • 8 Мнение

    63 8 Отговор
    А Пеевски е сценариста на скандала!
  • 9 ккк

    33 6 Отговор
    аааа онази клюнестата от Герб и тя беше ама ш ролята на метреса ли какво ли

    Коментиран от #90

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Мишел

    42 8 Отговор
    Пеевски завижда, че ПП ДБ имат всичко, което има той и нямат Магнитски.
  • 12 Възмутен

    49 4 Отговор
    Този корпулентния как няма съвест и срам, тжй е символ на дълбоко вкоренена корупция в българските институции!
  • 13 помнещ

    17 30 Отговор
    Всъщност , Дебелянк@та е прав - от 1989 г. (м. Октомври) та чак досега , наистина такива циркове не са били .
    Всякакви ДБ или са яхали власта , ама чак такива - не са . Всякакви золуми са ставали , ама гл. секретар на МВР - пее аст , обслужващ @р.лн@ трафиканти и получаващ наградки за това - е , не е имало , шеф на митниците - ортак с контрабандисти - поне толкова явно не е имало , бивш БКП следовател/бивш МВР министър и настоящ депутат , приютил хора на Паскал в имението си (май не е чудно , как се е сдобил с него) и плюскащ и пиещ с тях - също не имало . екс-мин.пред. прегърнат със същите разбойници на фото - и това не го е имали , микродженерал защитаващ ги със сълзи на очи - и това не го имало и пр. и пр.

    Коментиран от #61

  • 14 ккк

    15 7 Отговор

    До коментар #3 от "Бай Иван":

    там заедно с тикуата ги изтипосахте точно от ПП и накрая с вашите камъни по вашите глаши
  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Това

    51 6 Отговор
    Прасе лъжи за живите и за умрелите.Показахте с мутрата пак,че сте най-големите мафиоти в държавата.Най-големив кеш,който бълнуваш е във вашите сметки престъпници.Показахте,че прокурата е вашата бухалка,ДАНСсъщо ,МВР също.Съсипахте държавата мутри с рекетите си и долните си номера.Излезъе всички да гласуваме срещу тези изро.....
  • 17 Отвратен

    47 6 Отговор
    Досието на Шиши по закона "Магнитски" е близо 300 страници - с детайлни доказателства за участието на му в сериозна корупция. Посочва се, че той е олигарх, български депутат и медиен магнат и регулярно е участвал в корупция, като си е служил с търговия с влияние и подкупи. И този човек вместо да се скрие, се опитва да ни "наставлява"!
  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Този

    37 4 Отговор
    Държи с компромати Тиквата.Според снимките,които видяхме на Сарафов със Пепи еврото и другата снимка,която все по-малко се показва как градската прокурорка и Сарафов са на една маса с Пепи Еврото в осемте джуджета съдим за подчинената ви политическа ,мафиотска прокуратура.Кскво прави сина на Илиана Кирилова в ДАНС.Цели фамилии Овъртолени в най-важните служби.Никой не ти вярва магнит нито на тебе,нито на Тиквата.Примати и мафиоти от най-голяма.класа сте.Европа ще гледаме през крив макарон заради Вас зли псета.
  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 ха ха

    29 2 Отговор
    Кой е на снимките, бе Шиши? Аз видях една особа преди да си смени носа. Де го Радой да ни напомни "този нос не е за този пост"...
  • 22 Пловдив

    32 3 Отговор
    Абе, виждали сме…! Например,когато откраднахте над три милиарда от КТБ!
  • 23 Емо

    33 3 Отговор
    Знаем кой откадна НАШИТЕ пари - това си ти и майка ти, Боко и Доган. Всички сте милиардери от корупция. Отвратителен лицемер.
  • 24 Някакъв човек казаха

    24 3 Отговор
    Нещо конкретно ще казваш ли?
    Като примерно защо докато се води разследване удобните компромати изтичат от въпросната прокуратура по график
  • 25 Този

    18 3 Отговор
    Държи с компромати Тиквата.Според снимките,които видяхме на Сарафов със Пепи еврото и другата снимка,която все по-малко се показва как градската прокурорка и Сарафов са на една маса с Пепи Еврото в осемте джуджета съдим за подчинената ви политическа ,мафиотска прокуратура.Кскво прави сина на Илиана Кирилова в ДАНС.Цели фамилии Овъртолени в най-важните служби.Никой не ти вярва магнит нито на тебе,нито на Тиквата.Примати и мафиоти от най-голяма.класа сте.Европа ще гледаме през крив макарон заради Вас зли псета.
  • 26 Потоворка

    26 3 Отговор
    Изказала се с.в.и.н.я.т.а за чистотата!
  • 27 Самарин

    23 3 Отговор
    Льохман,по ти не говори за злоупотреби в държавата.Тичаш като кьорав до онова посолство, да ти измият написаното Магнитски,но никой не те чува.
  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 Понеже

    19 4 Отговор
    Най обича кеша тази дума му е на първо място в речника.Какво поведение да очакваш от мутри ,бандитски език,ултиматуми ,рекети.Тези двамата се котрят да ни сварят сигурно след изборите.Да излезем всички да гласуваме ,кога,ако не сега.Да ги ритнем от сцената на театрите,които ни разиграват.Ако вие сте идиоти,ние още сме нормални хора мутри.
  • 30 ха ха

    26 4 Отговор
    Сега обективно. Откровено не си падам по ПП-ДБ, обаче откакто се появиха на сцената, наистина започнаха да се разместват пластовете. По телевизиите започна да се говори за съдебната система. Поразстреляха този онзи, Магнитски се развихри, пътни карти се появиха, Баце се скри, а Шиши е като ученичка всеки ден в Парламента. Имаше един момент, когато Шиши отсъстваше от над 97% от заседанията. Забравихте ли?
    Сега са скандали, премятания, жертви на пешки и офицери... Разместване на пластовете. Ако някой помни, в Румъния имаше подобни размествания на пластовете. В един момент на власт дори се върна осъден политик. После нещата постепенно се наместиха и Румъния дръпна. При нас ще е по-трудно, щото си имаме петата колона на Решетников, но съм оптимист... Никой не е казал, че ще е лесно.

    Коментиран от #37

  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 33 Магнито

    18 3 Отговор
    Ако бяхме нормална държава този щеше да гледа през решетки, но не сме и е много весело. Всеки ден сеир, ние сме страната на невероятните обрати, днес магнит утре папа на справедливоста и рицар на честа!!
  • 34 А ти и буку

    11 3 Отговор
    Сте безскандални и добрички. На тебе дори и от сащ ти казаха що стока си. Погледни в огледалото и там ще видиш не един а два образа шиши и тупшиши. Обеденихте се и ще борите престъпността. А за дрогата 440 кг що ще кажете. Потулихте случая и си ги върнахте пак у вас
  • 35 Емигрант-защо ме триете бе мисирки ?

    19 3 Отговор
    "Надявам се прокуратурата да не се скрие този път" - каза Пеевски ! Кога се скри прокуратурата бе ени4ар ? Когато САЩ и Великобритания обявиха името ти в списък за измамници и корупционери ! Такъв НАГЛЕЦ престъпник като тази пихтия от иzпражнения и черва никъде не може да се срещне сред цивилизовани народи, сред тях не би съществувал на свобода тази иzмет ! Не е за вярване такава наглост, но пък на такъв народ който избира такива престъпници си е заслужено това "допотопно" същество да съществува с имунитет ! Този екземпляр представител на корупцията и мафията е резултат на чалгата и нейният принос в опростачването на суверена, опа грешка SТАДОТО ов4e ! СУВЕРЕН се наричат нациите които са обединени !
  • 36 Дани

    9 17 Отговор
    Не съм предполагал, че може да кажа нещо добро за Пеевски....Но, Пеевски не е сниман с пачки от контрабанда, дори не е уличаван в контрабанда, не е мека китка с любовник контрабандист, не е правил ала бала с машините, и не е наследник на агент на ДС. Сетих се, че единствен Пеевски, от всички богаташи в България, даде пари за медицинско оборудване в началото на Ковид пандемията. Да, реклама е, но само Пеевски го направи. Сега, при ненормалщината на ПП/ДБ, Пеевски звучи като глас на разума. Сравнете изказа на Пеевски с бръщолевенето на Кирил Петков, последователното поведение на Пеевси с некадърните и истерични напъни на Хр. Бойкикев, А. Атанасов, А. Василев, Б. Рашков, Киртака, баджото, Лена, сабрутчета, кметчетата и т.н. пепейци да се представят за сериозни специалисти, политици и демократи. Считам, че Партията на Пудела и ДС наследниците оттече в канала... Разгледайте снимките и протоколите с показанията на един гл. секретар/ту в оставка, ту не/... а пуделчето от снимките е сладурчо.

    Коментиран от #38, #43, #51

  • 37 Кимбо

    6 1 Отговор

    До коментар #30 от "ха ха":

    ПП много добре действат на ДПС и Герб. Дали шомбата ще го рамагнитизират за заслуги след края на офанзивата?
  • 38 Транзистор

    7 4 Отговор

    До коментар #36 от "Дани":

    Пускам сълза за Пеев ски

    Коментиран от #40

  • 39 Ха ха ха

    5 9 Отговор
    Яко муголапат еерасите от ПП ДБ

    Коментиран от #68

  • 40 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 41 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 42 хххх

    10 1 Отговор
    България е виждала всякакви скандали. Те май не са и свършили още.
  • 43 Ти си НАЙ-ЛЕСНО МАНИПУЛИРАНОТО

    11 2 Отговор

    До коментар #36 от "Дани":

    И КОНТРОЛИРАНО СЪЩЕСТВО, излагацията на хомосапиенс ! Всички престъпници в един "напечен" момент за пред съд, прокуратура и наивници имитират "светии" и "икони" ! За жалост българите в болшинството са такива като теб "празни глави" затова и беднотията е резон за България, а мафията е като "света Дева Мария" за вас и ти го доказваш ! "Евалла" на простащината ти, показа я като геройство !
  • 44 Емигрант-защо ме триете бе мисирки ?

    8 4 Отговор
    "Надявам се прокуратурата да не се скрие този път" - каза Пеевски ! Кога се скри прокуратурата бе ени4ар ? Когато САЩ и Великобритания обявиха името ти в списък за измамници и корупционери ! Такъв НАГЛЕЦ престъпник като тази пихтия от иzпражнения и черва никъде не може да се срещне сред цивилизовани народи, сред тях не би съществувал на свобода тази иzмет ! Не е за вярване такава наглост, но пък на такъв народ който избира такива престъпници си е заслужено това "допотопно" същество да съществува с имунитет ! Този екземпляр представител на корупцията и мафията е резултат на чалгата и нейният принос в опростачването на суверена, опа грешка SТАДОТО ов4e ! СУВЕРЕН се наричат нациите които са обединени !

    Коментиран от #46, #49

  • 45 Мдааа

    15 3 Отговор
    Спор няма - много добре е балансиран кабинета - половината от ГЕРБ, другата половина от ортаците им в краденето ДПС.
  • 46 ха ха

    8 2 Отговор

    До коментар #44 от "Емигрант-защо ме триете бе мисирки ?":

    След избирането на Бай Дън, вярваш ли, че някой избира Шиши?

    Коментиран от #53

  • 47 Мнение

    18 3 Отговор
    Един корпулентен дебил разиграва цяла България!
  • 48 Фани

    6 18 Отговор
    Мъка, мъка... Цялата секта на ПП/ДБ, общо един файтон сектанти, са по медиите и се чудят как да оневинят техния гл. секретар на МВР, Коцев; техния депутат и министър на ВР, Рашков и тяхната шефка на митниците, които са заловени в близки, дори интимни контакти с двама трафиканти и контрабандисти. И се напъват да ни убедят, че Пеевски, Борисов и лунното затъмнение са виновни, само не уличените за ОПГ от ПП/ДБ. По стар, изпитан метод, сектантите лъжат, набеждават, плашат и изнудват...без да се усетят, че не могат да излъжат българите, за втори път, със същите лъжи. Само сектанти без ум и достойнство може да защитават доказани престъпници... ПП/ДБ вече са изпята песен, на бас!

    Коментиран от #58, #69

  • 49 Така е! Прав си!

    13 1 Отговор

    До коментар #44 от "Емигрант-защо ме триете бе мисирки ?":

    САЩ и Великобритания обявиха името на този мутро-мафиот в списък за измамници и корупционери Магнитски!!!!!
  • 50 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 51 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 52 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 53 Не разбирам

    6 2 Отговор

    До коментар #46 от "ха ха":

    какво искаш да кажеш ? А може би се срамуваш или страхуваш да намесиш Путин-варваринът ?
  • 54 Българин

    10 2 Отговор
    Чекмеджето?
  • 55 Софийски

    11 2 Отговор
    Скандалът говори за скандал, скандално
  • 56 Емигрант

    8 2 Отговор
    Това не е медия свободна и демократична, а зависима и контролирана от мафията Пеевски/Тиква !
  • 57 Боклуците на Боклука

    12 2 Отговор
    Шиши, искам по-скоро да си видиш приятеля Трактора.
  • 58 А какво лошо има

    14 2 Отговор

    До коментар #48 от "Фани":

    да бъде оневинен човек, не беше ли ти добре оневиняването на ЧЕКМЕДЖЕТО, на МАТА ХАРИ, на оня финансов прибрал 70 млн. за себе си и Тиквата срещу не взети данъци за 700 млн., а връщането на митниците на Таки който прибира над 2 МИЛИАРДА годишно и т.н., за да се стигне до 11-годишното управление на ГЕРБ при което липсват над 100 МИЛИАРДА ? Как ти се струва кое е по-голямата ЗЛИНА ?
  • 59 Друго мнение

    10 2 Отговор
    Планините от кеш са ясни къде са, но няма държава. Контрабандата беше с Булгартабак, там също е заметено. Огромните скандали и то истински също са ясни кои са, те си стоят. Не разбирам за какво говори този човек и как ще се доказва със служебното правителство, то негово ли е.
  • 60 СЗО

    9 3 Отговор

    До коментар #5 от "Ааааа?":

    ....и назначаването на Пеефски за шеф на ДАНС
  • 61 СЗО

    13 2 Отговор

    До коментар #13 от "помнещ":

    А ББ със пистолет, пачки от по 500 евро и златни кюлчета на нощното шкафче, как ти се струва?
  • 62 Мнение

    15 2 Отговор
    От този дебелия по-скандален няма у нас!
  • 63 Всичко е точно

    13 2 Отговор
    Пеевски и Борисов наредиха кабинета, а Калин Стоянов ще прикрива купения вот.

    Коментиран от #66

  • 64 1111

    10 1 Отговор
    Българите знаят защо се въртим в омагьосан крък повече от 30 години и това им е достатъчно.
  • 65 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 66 чалъми

    6 2 Отговор

    До коментар #63 от "Всичко е точно":

    Досега никога не е имало редовен министър, който да е преминал в служебен. Това трябва също да се забрани в Конституцията!

    Коментиран от #75

  • 67 Има какво

    10 1 Отговор
    Може би с мафията, когато е сраснала с държавата е невъзможно прилагането на закона. В тази връзка остават финансовите следи, както за Барселона и мотива за това, както томовете материали в папката по Магнитски и др примери. Все някога ще се намерят честни и смели хора, които да приложат закона, който иначе е еднакъв за всички.
  • 68 хе хе

    7 3 Отговор

    До коментар #39 от "Ха ха ха":

    Булките на Магнитски трябва да си мълчат.🤭
  • 69 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 70 Виждала

    9 2 Отговор
    Е тъпчо незаконното фалиране на КТБ.Това ЕК го каза.Министерството на финансите тогава и Искров на БНБ бяха слуги на Доган.Окрадохте и активите мутри и ни лук яли,ни лук мирисали.Това е най-големия скандал и никой не го е забравил .А тези ченгеджийски спектакли тука ,дето си спретнал с твоите прокурори,МВР и ДАНС са слаби сценарии.Показват политическото безумие на зависимата прокуратура.Ти с Тиквата сте за затвора.
  • 71 Лондон

    3 4 Отговор

    До коментар #5 от "Ааааа?":

    Имало , но там бяха не само ДПС , но и комунвгите , както и кохортата на Царя , крадяха всички!!!
    Но това неозначава , че тези боклуци , които сега крадат , ПП и ДъБъ конкретно , трябва да ги пожалим
  • 72 Хе хе

    8 3 Отговор
    Този осъдения по Магнитски от кога е станал счетоводител на ППДБ,
  • 73 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 74 барозо

    4 4 Отговор
    Тези снимки имат толкова стойност колкото онези с кюлчетата. Или са по специални?
  • 75 ако трябва да се забрани нещо

    3 6 Отговор

    До коментар #66 от "чалъми":

    то това трябва да е да се раждат такива лъжци, мошенници и шарлатани, като Киро Простото, Асан Ококорения, Лъжлив Ристу и Джуджето Танаско!

    Коментиран от #76, #79, #88

  • 76 И още

    3 3 Отговор

    До коментар #75 от "ако трябва да се забрани нещо":

    И най вече като Шиши, Тиквоча, Саран беъ и свитата им.
  • 77 Сравнение

    5 3 Отговор
    Не е само много дебел, но и много тъп и нагаъл.
  • 78 Въпрос

    7 2 Отговор
    А дали българските турци в Турция ще гласуват за теб, Дебелянчо?
  • 79 Допълнение

    4 1 Отговор

    До коментар #75 от "ако трябва да се забрани нещо":

    И ти също.
  • 80 ФАКТИ

    5 4 Отговор
    САМО БОЙКОТ НА ИЗБОРИТЕ МОЖЕ ДА НИ СПАСИ ОТ ГНУСНАТА НИ ПОЛИТИЧЕСКА МЪRША.
  • 81 По голям бандит от тоя шопар,

    4 3 Отговор
    Няма!
  • 82 Шиши аз тъ уважавам...........

    1 2 Отговор
    Ти уважаваш ли мъ ?
  • 83 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 84 българка

    5 3 Отговор
    Приказки край сараите, но не от Шехеразада, а от Шиши. Да беше измислил нещо по-хитро, това са скалъпени глупотевини. Виждаме какви ги вършат двама намагнитени - единият със "сертификат", другият го очаква всеки момент, затова взе да му трепери ченето от страх.
  • 85 До Ком.71

    5 3 Отговор
    Точно на тебе какво ти откраднаха?Крадяха ГЕРБ Още има. по фирмите им раздадени авансово Пари ,които не са върнали на държавата и не са оправили свлачища,язовири,спортни зали,магистрали.А откраднатите чували с пари от магистралите?Прокуратурата мафиотска мълчи,защото и за тях има бонуси.Най-мафиотската държава в Европа.Нямаме място в сухоземен Шенген,докато двете корумпета,са в НС.
  • 86 До Ком.71

    2 4 Отговор
    Точно на тебе какво ти откраднаха?Крадяха ГЕРБ Още има. по фирмите им раздадени авансово Пари ,които не са върнали на държавата и не са оправили свлачища,язовири,спортни зали,магистрали.А откраднатите чували с пари от магистралите?Прокуратурата мафиотска мълчи,защото и за тях има бонуси.Най-мафиотската държава в Европа.Нямаме място в сухоземен Шенген,докато двете корумпета,са в НС.
  • 87 Не трябва

    3 2 Отговор
    Със сигурност да остава на поста си Сарафов,който видяхме на снимките с Пепи Еврото.Не трябва да остава на поста си Илиана Кирилова,Русинова,защото са получавали бонуси от ПеПи Еврото.Къде скри твоя приятел Пепи Еврото?.Скалъпяваш нови скандали,ама много кофти Няма да забравим Пепи.Чакаме досъдебното му производство за корумпиране на прокурори и МВР служители.Галфон недей се филмира ,никой не си.Това,че си мошеник всички го знаят С когото си имал бизнес всички си рекетирал и един бизнес не си развил,само кражбите те устройват.Само далавера и лесни пари това ти трябва на теб и Толупа.
  • 88 издадохте ли се накрая

    5 0 Отговор

    До коментар #75 от "ако трябва да се забрани нещо":

    Да забраниш на някой да се ражда е фашизъм! Ще си платите за демографския срив! Вече си плащате!
  • 89 На честен ли

    3 2 Отговор
    се пайш бе лиши?!
  • 90 Тази

    1 2 Отговор

    До коментар #9 от "ккк":

    клюнестата , явно са я дали курбан!
  • 91 9973

    2 1 Отговор
    Бг не била виждала такъв скандал?! А пачките и кюлчетата в шкафчето на ББ? Не сме ги забавили.
  • 92 бай Даньо

    0 1 Отговор
    Българийо , ех каква държава ДПС и Пеевски да започнат да изгеждат все повече като политици за уважение .... без никаква ирония го казвам... Бацо бацо го оставете не изпран ами от промянаджийската некадърност идва на бял кон идва да управлява след аматьорите ...
  • 93 дядото

    2 0 Отговор
    завалията,колко е потресен.а кои спретнаха целия този цирк е без значение.обидното е,че макар и малко останали като народ,такива наглеци продължават да ни правят на глупаци
  • 94 Тити

    2 1 Отговор
    По скандална личност от Пеевски едва ли е имало освен ортака му Боко.

    Коментиран от #96

  • 95 Веднага

    0 1 Отговор
    Киро Тъпото,Ристю и Татунчо генерала при Бай Ставри
  • 96 Ха ха ха

    0 2 Отговор

    До коментар #94 от "Тити":

    Довчера не бе скандална личност според харвардските Рабфаци

    Коментиран от #97

  • 97 Хи хи хи

    2 0 Отговор

    До коментар #96 от "Ха ха ха":

    Той не беше и скандален когато Мая Манолова го предложи за шеф на ДАНС. Не е скандален и като ликвидира Булгартабак, източи КТБ ит.н. Така се снава милиа.дер и се влиза в позорниа списък Магнитски.
  • 98 Лазо

    2 0 Отговор
    Като прочетох "планини от кеш, почивки в чужбина" помислих че говори за себе си.
    майка му крадеше планини от кеш.
    Самият той се кри от парламента дълги години.
    Живеел в някакъв хотел, пазен от мутри.
    Кри се в Дубай, яде бой от руснаци, да му припомнят да си спазва уговорките.
    Сега чете лекции по етика и морал, сякаш е някакъв стожер.
    Не съм предпологал, че България и българите могат да паднат толкова ниско, че да го търпят.
    Явно робите не само не осъзнават, че са роби, но и искат да продължат да бъдат такива.
    Това беше целта на прехода. Явно е постигната.
    Който не разбира написаното, да сложи минус.
  • 99 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 100 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 101 На този

    2 0 Отговор
    И на Тиквата в главата им е само от къде да им дойде кеш,да пълнят чекмеджета и чували.Направиха този кьорфишек да контролират каналите по митниците с Таки и Ами.Мафиотдка държава,Европа не спи Прасчо ясен си им и Толупа също.
  • 102 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 103 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 104 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 105 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 106 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 107 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 108 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 109 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 110 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 111 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 112 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 113 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 114 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 115 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 116 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове