Last news in Fakti

9 Април, 2024 21:27 1 343 31

Дежа вю: Никой от магистратите, разпитани от Комисията за "Нотариуса", не познава Мартин Божанов и Петьо Еврото

  • магистрати-
  • нотариуса-
  • еврото

Галя Георгиева, която наскоро даде обяснения и пред Прокурорската колегия на ВСС, заяви, че не е чувала за Мартин Божанов и не знае къде е частният SS клуб

Дежа вю: Никой от магистратите, разпитани от Комисията за "Нотариуса", не познава Мартин Божанов и Петьо Еврото - 1

Не познавам Петьо Петров, не познавам Мартин Божанов и не съм ги виждал, обясни прокурорът от Софийска районна прокуратура Константин Сулев пред временната парламентарна комисия за проверка на факти и обстоятелства, свързани с дейността на групата около убития Мартин Божанов, известен като Нотариуса, съобщи БТА.

Също така Сулев каза, че не е уронвал престижа на прокуратурата и никога в годините никой не му е влияел.

Прокурор Константин Сулев обясни, че е един от прокурорите по делото в Софийска районна прокуратура срещу Петьо Петров - Еврото, но не го е образувал той, а негов колега, също така не е присъствал на претърсвания и изземвания по разследването.

Във връзка с прокурор Йордан Петров, който образува дело срещу него, прокурор Сулев каза, че са работили почти две години в една стая. Прокурор Сулев добави, че единствените му контакти с Иван Гешев са били, когато го е е разпитвал като свидетел.

Сулев е обвиняем заради това за времето от 30 май м.г. до 1 юни м.г. в София, при условията на продължавано престъпление, в качеството си на длъжностно лице, е нарушил и не е изпълнил служебните си задължения с цел да набави облага за И.Г. като не допусне да бъде изнесена информация срещу него в медийното пространство, както и с цел да причини другиму вреда, а именно на П.П. и К.Х.

Съдията, на когото бе разпределено делото, си направи отвод от разглеждането му, тъй като е бил в колегиални отношения с подсъдимия и имат познанство в личен план, определен е нов съдия, като се очаква делото да започне в края на април. Междувременно Прокурорската колегия на ВСС отклони искането на и.ф. Борислав Сарафов за образуване на дисциплинарно производство срещу Сулев.

На днешното заседание на временната комисия бе изслушана и съдия Галя Георгиева, която наскоро даде обяснения и пред Прокурорската колегия на ВСС. Тя заяви, че не е чувала за Мартин Божанов и не знае къде е частният SS клуб. Георгиева допълни, че никога не се е ръководила от външна намеса или внушения.

За тези 40 години стаж, които имам, не съм била посещавана от някого, който да каже „Направи нещо по това дело“, каза още Галя Георгиева. Тя обясни, че нейната реплика е по повод това, че е била приобщена към частния SS клуб по време на изслушването на бизнесмена Веселин Денков, Ивайла Бакалова и техния адвокат Ина Лулчева.

Моето име е чисто и няма да допусна никой да го опетнява, каза още съдия Галя Георгиева, съдия в Софийски апелативен съд.


Поставете оценка:
Оценка 1.6 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гост

    31 2 Отговор
    Какъв шок! Каква изненада! Нимой да бъди!
  • 2 Нито чул.

    24 2 Отговор
    Нито видял. Нито лук мерисал!
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Ама

    19 2 Отговор
    да не би да са духове ?
  • 5 Българин 🇧🇬

    26 5 Отговор
    В държавата на козяк е така от 34 години престъпници на държавна издръжка които прикриват други престъпници
  • 6 Мда

    30 2 Отговор
    Всички тези боклуци трябва да се изринат от съд и прокуратура! Само след това могат да станат някакви реформи и да спре ограбването на народа!
  • 7 САТЪРА НА ХАНА

    24 2 Отговор
    ЗАТОВА ХВЪРЛЯШ 3-4-5-6 ГРАНАТИ В СС КЛУБА
    ДОКАТО МАГИСТРАТИТЕ СА ТАМ
    ....
    И СЕТНЕ ДА ДОКАЗВАТ ЧЕ НЕ СА УМРЕЛИ И РАНЕНИ :))
  • 8 Всичко казано от магистрати и политици

    25 2 Отговор
    Трябва да бъде проверявано на детектор на лъжата ,гарантирано 90% думите им са лъжи и шикалкавене
  • 9 Само деписе

    8 3 Отговор
    Ние управляваме не се заблуждавайте, и така ще бъде.
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Рукой

    17 2 Отговор
    Те обикновено нямат нищо общо с нищо и тук са за малко. Такава е българската съзба.
  • 12 Хе хе

    3 1 Отговор

    До коментар #3 от "Сталин":

    Стигнах до Волен Сидеров и на там вече нямаше смисъл.

    Коментиран от #16

  • 13 Пич

    17 2 Отговор
    Вярно е бе !!! И мен разни непознати така ме канят по разни лъскави клубове да ям и пия , и не дават да плащам ! А за на по път ми дават часовник за 100 000 лева , и кой откъде е !!! Аха.....
  • 14 Червената шапчица

    5 1 Отговор
    Déjà vu! Already seen! Who will bite the bait? (Муцинка Фешънлиева)
  • 15 Анонимен

    18 2 Отговор
    Ядат и пият заедно а сега не се познават
  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Сталин

    14 3 Отговор
    Всички като Юда за 30 сребърника се продадоха
  • 18 Червената шапчица

    7 2 Отговор
    Има ли решение на нещата… Ако това е Софийска районна прокуратура, има само едно решение. Жозеф-Игнас Гийотен (Ioseph-Ignace Guillotine), професор анатом. Който се дърпа – бой, еван и отново при анатома.
  • 19 Сталин

    12 6 Отговор
    Абе Факти защо триете думичката "банани" -това е символа на Българската Демокрация, знаете ли колко хора навремето скачаха за банани и колко хора паднаха жертва в борбата за банани,за да има сега вие пишлемета да рупате демократични банани.Даже мисля тези дни да ида до Софийска Община при ония келемета и да им предложа на постамента на МОЧА да издигнем банан за паметник с подпис на Сорос,даже ще поканим и Сорос да открие паметника ,докато е още жив,докато още не е пукнал.После ще вкараме в учебната програма на децата да им обясним концепцията за банана и колко е важен за Българската Демокрация и да бъдат горди с техните родители че изградиха просперираща Бананова Република.
  • 20 Възраждане

    9 8 Отговор
    Време е за възраждане на България
  • 21 Казуар

    12 1 Отговор
    Преди години имаше френски филм - Ни чул ни видял.
  • 22 факт

    8 2 Отговор
    и са бедни, бедни...
  • 23 НАБЛЮДАТЕЛ

    5 1 Отговор
    Оле-ле колко са смели. Имаме едни приказки и за ответници едни мъртъвци. Всеки от тях има по един тефтер със случки и събития и цифров баланс на резултата. Тия тефтери са по силни от гравитацията на черната дупка. Там само влиза и нищо няма физическа възможност да излезе живо
  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 Хи хи

    2 1 Отговор
    И защо трябва да познават този тарикат ? Нотариусът е имотен измамник , достатъчен му е само нотариус , за да излъже хората . Преди 10 години имаше един нотариус Крашевски на когото отнеха правата . Същият е чичо на този измамник .Аз така и не разбрах какво е направил този човек , че да му се обръща такова внимание. Имотните дела са от частен характер, там не ти трябва прокурор по нашия НК от 1968 г.
  • 26 КОШМАР

    9 1 Отговор
    ШАЙКА ОТ АЛЧНИ КРАДЛИВИ ПОЛИТИЦИ И ТЯХНИТЕ ГРАБЛИВИ ЧУЧУЛИ МНОГО СИЛНО ПОЧНАХА ДА ВОНЯТ . ДА БЪДАТ ИЗРИНАТИ.
  • 27 Тома

    5 1 Отговор
    А бай Ставри познават ли
  • 28 Коментар

    4 2 Отговор
    Това са хора, получили своята школовка в комунизма. Тези хора са продали майките си за панелен апартамент, те са си давали жените на капеесските прасета за да имат софийско гражданство. Тях ги е обучила правосъдна система, в която страхът идва само от смъртното наказание. Гражданите на България могат спокойно да направят граждански арест на тези прасета и свине и да им вземат всичко -пари, имоти, мебели, коли, криптовалута...
  • 29 Ник

    5 0 Отговор
    Амнезия. Чумата на 21-ви век в България.
  • 30 Бай Дън

    3 0 Отговор
    Не ги познават пред съда иначе се пъчат!
  • 31 Уса

    1 0 Отговор
    Ама разбира се,че никой никого не познава,когато каруцата се обърне.Отрепаните в парламента също не се познават и не си спомнят да са се срещали някога
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове