Last news in Fakti

21 Април, 2024 12:27 3 653 189

Христо Иванов: Искаме да спрем Пеевски

  • христо иванов-
  • пеевски-
  • корупция-
  • демокрация-
  • съдебна реформа

Нашият проблем е фундаментален. Това е връщане на Империята на страха.

Христо Иванов: Искаме да спрем Пеевски - 1
Снимка: бТВ

Нашата цел е да спрем Делян Пеевски да презареди своето влияние в прокуратурата, службите, съдебната власт и регулаторите. Това е целта на ПП-ДБ и това предлагаме на избирателите. Това мнение изрази лидерът на „Да, България“ Христо Иванов в интервю пред БНР.

„Това е фундаменталният въпрос за функционирането на Републиката. Това е връщане на Империята на страха. Следващото издание на тази система ще бъде много по-брутално от 2017 година“, предупреди Иванов.

„ГЕРБ трябва да решат дали ще са с Пеевски, който им провежда оперативки, присъства на събрания на Изпълнителната им комисия, привиква ги. ГЕРБ да изберат къде ще са. Ние с проекта за споразумение сме дефинирали с каква цел бихме подкрепили правителство. ГЕРБ и всички политически сили да изберат дали ще бъдат инструменти на Пеевски да си укрепи държавата1 или ще продължим усилията за изкопчим държавата“, повтори предупреждението си съпредседателят на „Демократична България“.

И заяви, че в коалицията „сме единни във всяко едно отношение по проблема и в необходимостта да приложим следващия пакет реформи и кадрови промени в споразумението“.

Той уточни, че името на „изкопчване на държавата“ ще разговарят с всички политически сили и "открехна вратата" към БСП и ИТН.

За конституционните промени Иванов заяви, че ПП-ДБ са предлагали по-прост вариант: "Не мисля, че е уместно да поставяме въпроса, че има някаква грешка и някой да си признае. Имаме нов инструментариум, който е с определена сложност, но при добросъвестно прилагане може да реши проблемите и за нова политическа система. Ние предлагахме по-прост вариант - служебното правителство да бъде в състав на редовното към момента и преназначавано с указ на президента."

Той обясни, че в промените „се залага на търсене на баланс в триъгълника - парламент, кандидат-премиер и президент“: "Необходим е баланс в ситуация на криза, за да се проведат честни и по неутрален начин избори. Нито Радев, нито Главчев, нито голяма част от политическите сили не разбират, че трябва да се търси този баланс."

Според Иванов президентът е провел формално консултациите за съставяне на служебен кабинет и затова ПП-ДБ са напуснали.

„Президентът казва, че прави консултации, но нямал правомощия да коментирам министрите. И допуска в състава на този служебен кабинет представител на прокуратурата, при положение, че това е органът, който се опитва активно да води кампания срещу проекта на Закона за Съдебната власт. Защо за външния може, а за вътрешния не може? Защото от вътрешния зависи провеждането на избори“, подчерта още Христо Иванов.

И допълни: "Правилата за конституционните промени не съм ги направил аз, ние предложихме друг модел, който беше отхвърлен от ГЕРБ и ДПС. Този модел има позитиви, но проблемът е, че в ситуацията има норма на безотговорно поведение, вместо да прилагат инструментариума на търсене на баланс. Смятат, че трябва да упражнят властта лично, това виждаме в момента. Този модел, ако бъде прилаган добросъвестно, ще ни е полезен на нас като граждани, защото не трябва да има центрове, които концентрират власт, както правеше президентът преди. И Пеевски се опитва да си запази влиянието. Ние като общество трябва да бягаме от модели, които концентрират власт, и да вървим към такива, които споделят власт между политическите сили в НС и никой не трябва еднолично да взима власт. Става дума за цялостна философия. Критикуваме президента, защото трябваше да влезе в ролята на посредник."

Лидерът на „Да, България“ заяви, че „ако главният секретар Живко Коцев е допуснал нещо от това, което му се вменява - неподходящи връзки и начин на живот, подаръци или връзки с някакви хора от контрабандни канали, той ще отговаря пред съда“.

„Нашият проблем е фундаментален. Всичко това започна да се вади след началото на кампанията. Защо досега не бяха извадени компроматите? То се вади по начин, който ясно напомня селективно изтичане на протоколи от прокуратурата“, посочи Иванов.


Поставете оценка:
Оценка 2.1 от 95 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Бойко

    212 18 Отговор
    Ристо вече си извън играта, немаш думата.
  • 6 🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️Някой си🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️

    232 18 Отговор
    То бива наглост, то бива безочие......
    А бе Пинокио, кой даде цялата власт в ръцете на тиквата и Шиши с некадърните си промени в конституцията?

    Коментиран от #151

  • 7 Циник

    208 14 Отговор
    Вие го върнахте на власт и го оставихте да ви доминира и да ви се подиграва пък сега сте се сетили да го възпирате. Късно е чадо, мандалото лопна. Вдигайте полите, навеждайте се и мълчете. Навеждането с вдигната пола поне го умеете.
  • 8 Ооооф, мравояд

    168 13 Отговор
    Довчера му седяхте в скута, сега искате да го спрете.
    Айде нема нужда от вас.
  • 9 Ристю Риститутката

    181 14 Отговор
    По голем продажник от този нема цялото дб сте за затвора
  • 10 Дааа

    123 12 Отговор
    Как ще го спреш Пеевски? Като пак седиш в скута му? Как? При положение, че ГЕРБ и ДПС са едно и също нещо! При положение, че Бойко не прави срещите с ПП, ДБ, без да е в компанията на Пеевски? Като се присъединихте към модела ГЕРБ - ДПС, сега ще си сърбате попарата, ще им бъдете вече само една малка патерица....
  • 11 На всички ли им се гади

    146 8 Отговор
    Както на мен само като им видя гнусните и мазни физиономии???
  • 12 Стилян

    128 10 Отговор
    Бойкикев политически боклук отива на Сметището
  • 13 Стига бе

    137 8 Отговор
    Тоя пеевски го "спирате" само преди избори, после, се гушкате и пиете мазно кафе..
  • 14 Значи глей сега, не си разбрал

    65 10 Отговор

    До коментар #4 от "Пха ха ха ха":

    Пинокио не е спрял Пеевски, защото освен че е седял в скута му е пил и кафе.
    Сега пак ще поседне, но няма да пие кафе, така че може и да го спре.
    Да дадем отново шанс на Пинокио!!!!
  • 15 Пенчо

    112 5 Отговор
    Преди да говориш за Пеевски, погледни себе си. Ти се оказа вторият законотворец след бившия председател на правната комисия Данаил Кирилов, който сътвори толкова глупости, че вече е забравен. Колкото по-бързо и ти изчезне от политическата сцена, толкова по-добре за страната.
  • 16 Ззззз

    85 4 Отговор
    Как го правите , Христо ? Като заедно с него променяте конституцията .
  • 17 Откровение

    55 3 Отговор
    💲💲Нашата цел е да спрем Делян Пеевски да презареди своето влияние в прокуратурата, службите, съдебната власт и регулаторите. Това е целта на ПП-ДБ и това предлагаме на избирателите. Това мнение изрази Христо Иванов💲💲
    Средния запад. Една фамилия ограничава влиянието на друга фамилия.
    Гаранции пред обществото за върховенство на закона не е цел.
  • 18 Пенчо

    78 4 Отговор
    Да застава на колене пред дебелия и ще го спре за малко!
  • 19 Жабокрек

    98 6 Отговор
    На предходните избори спираха Модела Борисов (после се сглобиха с него), на тези ще спират модела Пеевски. Кой ли му вярва на Ристьо вече?
  • 20 Ти си ДПС бе Ристьо

    90 6 Отговор
    Кажи колко взе да оакаш конституцията.
  • 21 🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️

    75 3 Отговор
    Тик вече и Шекспор би останал без думи❗
    Дори Езоп би признал, че Бойкикев е по-добър в басните ❗
  • 22 Да, да

    54 4 Отговор

    До коментар #1 от "Последния Софиянец":

    И да си вземе повече лубрикантче за докато си пие мазното кафенце, така, като го довърши няколко пъти и той ще спре, освен ако не дойдат партийните другари
  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 Червената шапчица

    57 4 Отговор
    Христо Иванов: Целта ни е да спрем Пеевски да презареди… За конституционните промени, Иванов заяви, че ПП-ДБ са предлагали по прост вариант: "Не мисля, че е уместно да поставяме въпроса, че има някаква грешка и някой да си признае... - Партията винаги е права, и когато съгреши дори... Знае ги тези неща др. Бойкикиев... помни ги...

    Коментиран от #41

  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 Продажник

    74 4 Отговор
    С лодката ли бе Ристьо...или докато му седиш в скута и пиеш мазно кафе....продажен бо.к.л.у ..к
  • 27 ятаган

    72 3 Отговор
    Този номер със “спирането“ един път минава , те щяха Бойко да спират , пък веха , че го “изпраха“, сега да очакваме на Пеевски ореол на народен герой ще му създадат.
  • 28 Мнение

    21 27 Отговор
    Въпросът е дали ще оставим държавата в ръцете на мутрите и на Пеевски или ще упражним волята си на суверен, за да не останем излъганото камилче в едни вероятно тежко манипулирани избори.

    Коментиран от #95, #105

  • 29 Петър

    62 4 Отговор
    Бойкикев,не ставате,бе! Видяхме ви! Всички вкупом съгрешихте и непотребни станахте!
  • 30 Червената шапчица

    55 4 Отговор
    С такива лидери на ппдб, Тиквоний ще е на власт фор евер...

    Коментиран от #32

  • 31 Иван

    57 3 Отговор
    Ицката Маджов Човека без нито един работен ден като адвокат .Противна физиономия
  • 32 Кумчо Вълчо

    14 17 Отговор

    До коментар #30 от "Червената шапчица":

    Ами стани ти лидер, бъди мъж.
  • 33 Майора

    54 3 Отговор
    Абе Ристьо , когато седеше в скута му , ти беше добре , а сега не!И какво се оправдавате с другите след като вашата неистова жажда за власт и пари и овладяване на службите ви изигра лоша шега!Вие във всичко виждате конспирации , а това че не виждате себе си е друг въпрос! Никъде във вашите промени не е записано че президента трябва да провежда консултации за служебния кабинет , нали му орязахте правомощията!
  • 34 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 35 Верно ли

    52 2 Отговор
    А сига ве! Лъжеца е жалко нещо, ама наглият лъжец да се показва, след като е бил в скута на ДПС на мазно турско кафе, си е направо гнус! Никога не ме е било гнус от партия, като сега от ПП и ДБ! Толкова жалки, гнусни и нагли човечета, не бях виждал!
  • 36 Гост

    50 3 Отговор
    Смотан политик идиот

    Коментиран от #43

  • 37 ккк

    44 2 Отговор
    как до вчера като му седя в скута с мазното кайве не искаше да го спираш
  • 38 567890

    44 2 Отговор
    Явно този манипулатор и лъжец няма и капчица срам и продължава да заблуждава наивниците в ДБ-то!
  • 39 И как бре бойкикиев...

    40 2 Отговор

    До коментар #34 от "И как бе букикиев":

    Тоя път като му седнеш на 0нуя ли бре?!
  • 40 Аристотел

    6 24 Отговор
    Хубаво, че искате, но трябва още активност. По-простите схващат по-трудно.
  • 41 Клетва

    40 1 Отговор

    До коментар #24 от "Червената шапчица":

    Боже, Божееее, Боже, колко мъка има по тоя свят Господи! Ристо юристо сериозно смята, че сме народ от абсолютно съвършени кретеноиди!
    Избори до дупка, докато един Ристо юристовец не остане от тая сбирщина.
  • 42 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 43 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 44 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 45 Азззззззз

    31 3 Отговор
    Тоя беше спрял Пеевски като му седеше в скута с мазно кафе. Явно пак иска да го спира по този начин.
  • 46 Хмм

    4 40 Отговор
    Тва със скута и мазното кафе си е една пеевска глупост, детската градина в три и половина, но в удоволствието, с което някои хора/тролове се хващат за въпросната глупост, си има нещо извратено.

    Коментиран от #64

  • 47 бай Иван

    39 3 Отговор
    Искаме да спрем Пеевски. Нашият проблем е фундаментален. Това е връщане на Империята на страха.

    Верно ли бе смешник? Откъде пак изпълзя /мислех,че си си посипал главата с пепел за прост. ти.ите дето свърши/ и пак "риформи ще правиш". Айде търси да надуваш лодка та белким пак някой вече Ви се върже на тарикатлъка предизборно . Тоя пък вземи и оня малкия генерал със сините очи на борда така като се спихне лодката вкупом да потънете.

    Коментиран от #51

  • 48 сидероДРОМОС

    23 4 Отговор
    Този не разбра ли , че който се е ПРЕГърнал с Бойчо Тиквов и Делян Шопаров , е бивал изяден и затриван ?
  • 49 Ха ха ха а така

    28 3 Отговор
    Носоклюна , долен и лъжлив ,както винаги , но вЕке нЕма кой да се върже .
  • 50 скоро,скоро!!!

    30 3 Отговор
    този не трябва да влиза в парламента!!!! сол....ак на бочко!!
  • 51 Великан

    25 6 Отговор

    До коментар #47 от "бай Иван":

    Заради такива като теб сме най-бедните и най-окрадените. Поне имайте малко срам.

    Коментиран от #63

  • 52 Факт

    30 2 Отговор
    В скута му седнах,кафето му изпих,пред вратата му лежа и пак не можах да го спра.Лош човек.
  • 53 малка фактологийка

    26 1 Отговор
    Що си смени фамилийката бе Бойкиев , щото си червен в червата , за това, да не те знаят що за комуноидна стока си .
  • 54 Поредният политически труп

    35 2 Отговор
    Пускаме водата
  • 55 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 56 Висша форма на цинизъм

    42 1 Отговор
    Точно той е човека, който докара на бял кон и Борисов, и Пеевски, и ги изпра с белина ! Нали с Пеевски написаха калпавата конституция!
  • 57 ТИГО

    31 2 Отговор
    Този гном да спре да се изявява като всезнайко ,просто само т@п0тий говори и всяка втора дума му е "Вие нали знаете " НЕ НЕ ЗНАМ и не искам да знам ! Този се прегърна с хайдуци и измамници ! Дори и не се извини на народа .Дундуркаха го 9 месеца ! Няма да стане с това настъпване на мотиката "Амнасе" пъти все едно и също става ! Все едно и също се прави и няма да има промяна .Всичко е да се усвоят Европарите и да не вкарат Боце и компания в затвора !! Аман вече от лигавщини по разни телевизии.. няма да покажат нови хора пак ще искат да са ТЕ ! Мисля че ако масово се гласува с "Не подкрепям" ще усетят че нещо се пече ! Хубостници рекордьори :Рамадан Аталай 48-ият парламент е 11-ият поред, в който е изб. За първи път става депутат в 38-ото Народно събрание и оттогава без прекъсване е в парламента.
    Йордан Цонев и Джевдет Чакъров имат зад гърба си девет парламента!Лъчезар Иванов от ГЕРБ-СДС, който е избиран в последните девет парламента. Осмо участие в Народно събрание например записват Десислава Атанасова, Александър Ненков и Делян Добрев от ГЕРБ-СДС, както и лидерът на БСП Корнелия Нинова и колегите ѝ Румен Гечев, Петър Кънев и Драгомир Стойнев.Александър Ненков от ГЕРБ-СДС 48-ото Народно събрание - осмото, в което е избран.Мартин Димитров е с най-голям парламентарен стаж в групата на "Демократична България". Избиран е в седем парламента .Настимир Ананиев три парламента!!!!
  • 58 виктория

    28 1 Отговор
    политическа ....рва!!!
  • 59 ама е долен

    36 2 Отговор
    Не знам дали има по-долен индивид от този лодкар .
  • 60 нннн

    36 1 Отговор
    Я се нареди на трудовата борса, вместо да ръсиш лъжи!
  • 61 ТИГО

    22 5 Отговор
    А и още кой знае колко лежача са повторили и потретили парламент !! ЩО да очакваме проняна те са едни и същи и са на тълпи ! Честно казано не познавам хора дето да харесват Боцко но пак е на власт ???Как става това хем не гласуват за него хем е на власт ...е това ако не е манипулация здраве да е ...!
  • 62 не е истина

    30 1 Отговор
    Толкова безнаказани се чувстват че имат наглостта да се държат с нас като с малоумни .
  • 63 бай Иван

    34 1 Отговор

    До коментар #51 от "Великан":

    "Заради такива като теб сме най-бедните и най-окрадените. Поне имайте малко срам"

    Чакай ,че нещо не разбрах . Аз ли крадох в митниците от контрабандни канали ? На мен ли ми подариха часовник от 50 000 лв? Аз ли изпрах Бойчето и Пеевски ? Аз ли се допитвам до чужди посолства кой да сложа в управлението да слушка чужди държави? Аз ли о. ра.х конституцията до такава степен ,че като я използва някой трябва да я пипа със салфетка и със запушен нос ?
  • 64 хмм остави го скута ти

    27 1 Отговор

    До коментар #46 от "Хмм":

    я кажи този от партия пудел заедно с генерал наско кирчо и кокорчо какво плямпаха по предавания че няма да правят коалиция с дпс и герб и хоп на финал .киро и кокорчо бяха булки на ротационен принцип а генерал наско и този на снимката бяха шаферки .верно избирателите им са умни и некъпани сега на избори ще видим колко процента ще имат ..е верно няма да има тирове с цигари но нзае ли се може да се намерят кинти да активизират електората .аа такива глупости направиха с конституцията че няма равен ицо
  • 65 Директора

    35 1 Отговор
    Искрено се надявам да няма глупаци, които да гласуват за този предател!!!
  • 66 асдасдас

    31 1 Отговор
    До вчера пихте кафе заедно и редихте далавери, днес ще го спирате????
    Вие сте мазохости: с всеки изминал ден и с всяко си изказване гоните потенциалните си избиратели.
    Разбира се, луди винаги ще има.....
  • 67 Напън

    23 1 Отговор
    Христо Иванов: Искаме да спрем Пеевски да пее !
  • 68 Анонимен

    28 1 Отговор
    До нормалните хора-Не ви ли писна да ни правят на ИДИОТИ?
  • 69 12340

    26 1 Отговор
    Изпълзя "героят" :))

    Коментиран от #82

  • 70 Ти го спря.

    24 1 Отговор
    Седна му на ......... и той не може да ходи вече.
  • 71 факуса

    23 1 Отговор
    хи хи сега стана ясно що е пил мазно кайве по гол аас в скута му,спирал го е да не може да става,браво пиноки,взе на абордаж сараите сега задуши и магнитски,направо херой от червен доказан сой
  • 72 Инжов

    28 2 Отговор
    A вас кой да спре? С кирчо и Асенчо разорихте държавата! Всичко за фашагите на зеления потник миризлив,а? А народа..както каза асенчо...да го д.....
  • 73 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 74 Айде

    27 1 Отговор
    Първо стани от скута, ако можеш, после напусни политиката, защото се оказа политически чиновник! Не си необходим!
  • 75 Дочоолу

    27 1 Отговор
    Ичо да извика майка си, те ще спре Пеевски. Тя е комунист, беше главен цензор на издателство "Наука и изкуство", номенклатура на ЦК на БКП, баща му- на работа в посолството на НРБ в Прага по времето на комунизма, баба му- рускиня. А той е един готованко, няма нито един ден стаж като юрист. Ей такива пошли хора, порочни, глупави, на нахални ни управляват. Свестни хора има, но ги държат настрани. Затова няма да гласуваме.
  • 76 голям е клоун значи

    26 1 Отговор
    А бе тоя, вече отече във фекалката , и още се мъчи да се напъва до изпускане , сбъркан индивид .
  • 77 АЛО БОЙКИКЕВ

    26 1 Отговор
    ГЕРБ ВИ НАПРАВИ НА ПОСМЕШИСТИ С ТВОЙТИ ГЛУПАВИ ПРОМЕНИ , ТИ ПАК ЩЕ СЕ ПРЕГРЪЩАШ С БАНКЯТА МАЛОУМЕН ЛИ СИ ИЛИ УЛАВ А.
  • 78 Русков

    22 2 Отговор
    Много прост човек е този, а с голямо самочувствие.И секретарката му от Исперих е проста като гъбено семе. Безнадежда Йорданова, с руска външност и руско съзнание.

    Коментиран от #89

  • 79 #идиоти вън

    27 1 Отговор
    А тоЯ ще разбере ли някога, че е само един кръгал идиот и ще спре ли да се показва пред хората та да не споменават цялата му рода!??!? п.п. за идиотите които не разбират, това не е никнейм а призив.
  • 80 ежко

    28 1 Отговор
    Ха,ха...Христооооо!Никой няма да се хване на приказките ви вече!Хвърляй кърпата и напускай ринга!Не ставате, не сте вие хората!
  • 81 Червената шапчица

    25 1 Отговор
    Бойкикев измисли комисия да спаси имунитета на Тиквата. Интересно какво мислят американците затова, че заедно с Шиши, който е в Магнитски правиха съдебна реформа. Цял живот лазене и слугуване на милиционери и престъпници. Дано скоро да изчезнеш от политиката и повече да не те виждаме, продажен, некадърен, комунистически кадър!
  • 82 ДЕБЕЛЯН МАМЕН

    23 1 Отговор

    До коментар #69 от "12340":

    ТОЗ ПИНКО ЛИ Е НЕМОГА ДА ПОВЯРВАМ
  • 83 Големанов

    23 1 Отговор
    Отвратителен човечец, който мрази интелигенцията.На 09.06.24. ще ходя в Гърция да пия узо.Този обрка конституцията, той създаде този хаос, нищо не разбира от право, правни норми, правни доктрини, правна наука, нито от юриспруденция.Но пък такива прости хора издигат.
  • 84 Иво

    27 1 Отговор
    Това не беше ли онзи дето пиеше мазно турско кафе в скута на Пеевски. Как ще го спира сигурно като се наведе и се хване за палците. ха ха
  • 85 ИСКРЕНО И ЛИЧНО

    29 1 Отговор
    ТОЗ Е ГОЛЯМ КРЕТЕН.
  • 86 хайде бе

    15 1 Отговор
    ей,завистта на дребните душици е страшна работа!! Като не могат да ги използват или не им стиска, много м се иска да ги елиминират от хоризонта - когато простият и неукият е сам, се издига и в собствените и в чуждите очи - няма конкуренция за сравняване!!!
  • 87 Чочо

    19 1 Отговор
    Човечееее.....моля те,скрий се!
    Изчезни,изпари се ,ако обичаш!!!
  • 88 Червената шапчица

    20 1 Отговор
    От 2009 г. та до ден днешен Христо Иванов слугува на простия и крадлив Борисов и крадливата му шайка. Други не е работил. А "Реформите" му в съдебната ни система са пълна катастрофа.
  • 89 да но

    16 1 Отговор

    До коментар #78 от "Русков":

    злобата и омразата му/им няма граници!!
  • 90 хех

    19 2 Отговор
    Булката беглец пак ли се прави на опозиция? Да поседи малко гладна и пак ще пристане за някоя службица.
  • 91 Абе,

    18 2 Отговор
    този бивш комсомолски секретар,изпра Шиши , остави Сарафов да изчисти Буци/Буда и сега предизборно пак ни къпе ...
  • 92 Българка

    3 17 Отговор
    Истината е, че заложените по конституция консултации с партиите в НС за служебен кабинет ИЗОБЩО НЯМАШЕ. Имало е очеизвадно консултации/ тазпореждане от ДПСГЕРБ. А за това не са виновни ПП-ДБ. Къде бе РАдев, за да поиска Главчев да разговаря в НС с партиите?
    За мен това, че всички хвърлят кал, бухалки срещу ПП-ДБ, то значи, че точно те са заплаха за мафията, кояро е завладяла държавата. Явно с другите партии мафията може да се договори, купи, рекетира, но ПП-ДБ се оказват за питона голяма хапка
  • 93 Аха, затова ли

    18 1 Отговор
    пи мазно турско кафе в кабинета му седнал в скута му?😃
  • 94 Личи му

    18 1 Отговор
    Здраво е залепнал за скута на Пеевски, харесало му е
  • 95 така е

    12 1 Отговор

    До коментар #28 от "Мнение":

    но не и с тези псевдодемократи когато им изнася, които нищо свястно не могат да сътворят, освен правни приказки - какво свършиха, което да има стойност и да служи на обществото? само простотии сътвориха и се излагаха в джиповете на баш-мафиотите, а съдут другите?! и та като Киро се имат за нещо повече от другите-вероятно поради червения си произход-и за ях правилата и законите не важат
  • 96 Простото Киро

    17 3 Отговор
    Ще, ше...
    Както спряхте Борисов, така ще спрете и Пеевски...

    Коментиран от #168

  • 97 Гост

    18 1 Отговор
    🤣 🤣 🤣
    Тоя изпи мазното турско каЙве в скута на г-н Пеевски, а сега...това е за пред хората, после пак ще седне, ще се намести, пак в скута и...пак така, до като на г-н Пеевски не му омръзна от тоя!
  • 98 Урко

    19 1 Отговор
    Пак ли бе Ристо? А десант на плажа на Доган няма ли правиш? Давай, нищо че след изборите сигурно пак ще те гледаме да припкаш до кабинета на Пеевски да пиеш турско кафе
  • 99 Мазно кафе

    19 1 Отговор
    Ти ли, бе?!

    Има ли някой, който още да вярва на този господин?!
  • 100 Забрави

    16 1 Отговор
    Вече изтече в канала...
  • 101 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 102 Спиди

    21 1 Отговор
    Някой има ли вяра на тоя лъжливия Пинокио, ,,гения,, на юриспруденцията?
  • 103 Марко

    16 1 Отговор
    Всички сте отрочета на родители от номенклатурата на ЦК на БКП. Затова народа е толкова оплетен в кълчища. Когато такива му говорят за демокрация. Цял живот на аванта. Всички искаме така. Без никакви скрупули. Заповеди от Еврейското трио исраел- шаш- ганглия. Не става. А народа.....???
  • 104 Дедо

    14 2 Отговор
    Еййй пак си поканен на кафенце и ще хапнеш бело Сладко
  • 105 Ами

    16 1 Отговор

    До коментар #28 от "Мнение":

    като гласуваш за продажниците от ппдб,все едно гласуваш за Буци/Буда и дебелият феномен!

    Коментиран от #106

  • 106 Я обясни,

    5 9 Отговор

    До коментар #105 от "Ами":

    защо тогава Бойко и Пеевски са като сиамски близнаци, срещу ППДБ. По-скоро ако гласуваш за Бойко или Тошко, гласуваш за мутрите и Пеевски.

    Коментиран от #109

  • 107 Въпрос

    17 0 Отговор
    Искате да го махнете като ги изпрахте ли него и толупа? Продажници сте всички.
  • 108 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 109 Обяснението е просто

    16 2 Отговор

    До коментар #106 от "Я обясни,":

    ГЕРБ и ДПС са на олигархичният кръг на доган, ПП и ДБ на капитал! Борба за власт и пари! А глупаците гласуват за лъжите им и после се жалват, че пак са излъгани! Това са проекти, които можеш да обобщиш, с думичката мафия!
  • 110 Пешо

    18 1 Отговор
    И като си помисля, че още има овце дето ще гласуват за тоя наглец
  • 111 Хейт

    22 1 Отговор
    Сори, Бойкиев, вече не сте "добрите момчета". Откакто изпрахте мафията и й помогнахте да се закрепи на власт - подобни лафове изтекоха в канала.
  • 112 баба Вуйна

    17 1 Отговор
    само Майкати ще го спре Пеевски
  • 113 Тома

    17 1 Отговор
    Казва се пълно перде и никакъв срам оригинал български политик
  • 114 Ха, ха

    14 1 Отговор
    Навремето вашите родители стояха в скута на бкп с майка кпсс, а днес вие стоите в скута на пеевски под зоркия поглед на американското посолство и няма мърда е защото всички сте пионки.
  • 115 Никой

    14 1 Отговор
    Усещате ли как от 34 години ни предлагат една и съща абстрактна стръв и ние неизменно се хващаме.
    Чоко срещу Боко, демокрация с/у комунизъм, Левски с/у цска, добри с/у лоши и т.н. залъгалки, без никаква конкретика.
    Само да влезят в парламата/местната власт и се оказва, че пърдят в едно гърне.
    По-лошото е, че постоянно ни нахлузват на разни криви ракети.
    Караме я на идеология(кризи, затягане на коланите, преходи, трудни моменти), а в това време едни и същи лобита дебелеят до пръсване.
    Вижте сърбите. Преживяха война и ни изпреварват във всяко отношение.
  • 116 Хахаха

    16 1 Отговор
    ПП-ДБ КАТО СЕДНАТ В СКУТА НА ПЕЕВСКИ, ТОЙ ЩЕ БЪДЕ ПО-ТРУДНО ПОДВИЖЕН.... хахаха хахаха хахаха
  • 117 Стари плочи

    15 1 Отговор
    Пинокио иска да каже вероятно ,че Пеевски държи целия съд и прокуратура.Е моля ,това е абсурдно.Вие ,по точно горния лъжец и разни правни лаици от поръчкови НПО създавате закони с правно безвремие и изцяло зависими съд и прокуратура от задкулисието това на др.Бойкикиев и не независими магистрати ,а тотално зависими.И да използвахте Пеевски ,защото с негова воля приехте тези безумци и В Конституцията и в законите.Никой не мисли за обществото,а за олигарсите..Сега предизборно Пеевски ви е враг ,защото трябва да имате такъв за изборен електорат А двойното гражданство,всеки с двойно гражданство да е министър и депутат ,това нормално ли е за суверенитета ?
  • 118 Пловдив 1912

    15 0 Отговор
    Евала , ти си егати и мръсника !!! Кой изобщо ти вярва...
  • 119 А, бе мамин

    13 0 Отговор
    кутрак знаеш ли я - Като ми пееш, Пенке ле, кой ли ми те слуша?!”
  • 120 И как бре ристе ще е спирането

    12 1 Отговор
    Както казва македонеца... ИЛИ СО ПАРЕ ИЛИ СО Д...Е
    Е па паре нема ристе... действай!!
  • 121 Дачо

    18 0 Отговор
    Този е по-гьонсурат и от комунистите срещу които лае постоянно ... До вчера му седеше в скута днес вече ще го спира. Отвратителна ДаБългариянска измет!
  • 122 Пловдив

    17 0 Отговор
    Този велик юрист няма един ден трудов стаж, този е един грантаджия(разбирай мъжка проститутк@ ), и ше чакам този да оправи държавата.
    Не мога да повярвам, че има хора дето им се хващат на въдицата
  • 123 Край

    14 0 Отговор
    Е как ще го спрете като реално легитимирахте един от най-големите престъпници, като конституционалист и законотворец.
  • 124 Стар рефрен.

    17 0 Отговор
    Тая песен сме я чували вече... Хилаво изпълнение с антирезултат. Хванете се на въдичката.
    Мисля че Г-н Иванов се изчерпа, необходима е подмяна.
  • 125 зрител

    15 0 Отговор
    ПРОФЕСИОНАЛЕН ЛЪЖЕЦ....
  • 126 никола гешев

    6 0 Отговор
    Без ЛУСТРАЦИЯ такива, като Гоце Първанов, Иван Каракачанов, Сергей Доган......Кадет Рилски Сакскобургота, Буда Банкянски, Дебелян Пееф - все продукт на руските служби и техният верен подчинен ДС ще продължават да фалшифицират изборите и да управляват!
  • 127 12345

    3 0 Отговор

    До коментар #1 от "Последния Софиянец":

    ОТКРИТ РАЗГОВОР С ПОЛК. НИКОЛАЙ МАРКОВ, ИВЕЛИН МИХАЙЛОВ И ГРАЖДАНИТЕ НА ГР. ШУМЕН ,, Величие" гледайте ги в ю тюб
  • 128 Павел Николаев

    10 1 Отговор
    Този същия не пиеше ли мазно турско кафе при Пеевски ?
  • 129 Кой си ти

    10 0 Отговор
    Засегнаха мекотелото и ето какво се случва, довечера в обятията му, а сега след дълго мълчание, явно не е харесал кафето или обятията на Пеевски, Те искали да спрат Пеевски . Кои Те. Шепа Соросови жълтопаветници, платени, управлявани от един стогодишен старец ще дават акъл на българите. Много са хората които мразят Пеевски, но този Мравояд не знае, че най много мразят Джендърите, продажниците български, заедно с харвардските тъпанари на които дори българският език е неразбираем. А съвета ми е отиди в скута на Пеевски, забери твоите глупаци и заедно с цялата глутница службогонци на Канадската ливада да ви няма. Не само в Управлението на страната ни, а дори и извън страната Вие сте вредни за българите, а и всички ала бала номера за да се използва българина е обида за нас. Анадъмо.
  • 130 Чук чук

    9 1 Отговор
    Управляват ни същите индивиди, които ни управляваха през 80-те. Затова сме толкова богати или бедни и имаме институции със съветски профил, които не работят заа България.
  • 131 Мда

    10 0 Отговор
    Този добрите ли е?
    Нали и преди това така казваше, а после в скута на Пеевски?
    Затвор неможач и приемане на закон за чуждестранните агенти.
  • 132 Ако станеш

    10 0 Отговор
    от скута на Пеевски, можеш да спреш само кокошките да ровят из двора
  • 133 Ристе

    11 0 Отговор
    Ристьо кажи кой са политиците със фирми в Люксембург свързани със българското злато?
    Кажи кой е Зизи Шоколадената, не ни занимавай с лозунги. Слушахме ги преди 9 месеца
  • 134 Не разбирам...

    11 0 Отговор
    ...какъв е този нагон на Иванов да седи в скута на Пеевски и да пие мазно турско кафе?!
  • 135 Мнение

    15 0 Отговор
    Абе този колко излъга хората. Абе хората гласуваха срещу Герб. Ти не разбрали. Герб управлява последното десетилетие е вие точно с тях се обединихте. Подавай си оставката бе. Вие сте политически труп. Знаеш ли дали ще гласуват хората за вас като знаят, че сте с Герб.
  • 136 Гост

    12 0 Отговор
    Христо Иванов спира Пеевски като ... му сяда в скута и пие мазно ...
  • 137 Ристю Ариала

    12 0 Отговор
    Искам да спра моя голям приятел евроатлантик Пеевски с който написахме конституцията ,работихме здраво за Украйна и САЩ,пихме мазни кафета всеки ден в кабинета му.,разказвахме си весели случки както паркирах гимията си при Доган с ТВ шоу и най вече как играх избирателите като им обещах едно преди изборите но холучиха яко сглобка против волята им.Приятелю спри до изборите.После пак ще сме комбина.До живее СГЛОБКА2 след юни.
  • 138 Иван

    8 0 Отговор
    Намалете си заплатите и - намалете на всички - свързани с управлението, това ще даде пример на хората - направете нещо - ето сега идват Свети дни, не че съм религиозен - но е правилно да си добряк.

    Трябва да има топлота, не е трудно да се живее - с нашите заплати - 200-300 лева, плюс тока и водата - и си "в джаза".

    Всички са много объркани хора.

    Коментиран от #149

  • 139 БГ Гражданин

    15 1 Отговор
    Първо арестувахме Борисов,после се целувайте с него
    Сега друго плашило извадихте Пеевски,ама със тоя сте си бъркали в гащите и сега какво,Страшен,Грозен,Лош
    Кога Ядохте кебапчета не ревахте
    Тоя номер да вадите някой Лош и да ни пазите от него,пък после да се целувате,няма да мине Вече
  • 140 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 141 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 142 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 143 Този

    8 0 Отговор
    Плъх защо не вземе да се гръмне.Никой не ви вярва повече.Мушенници.
  • 144 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 145 Нос от .Гогол

    10 0 Отговор
    Този има голям нос,. Защо ли? Сигурно, защото говори само истината.
  • 146 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 147 EДГAP KEИСИ

    11 0 Отговор
    ПИНОКИО , ТИ ИСКАШЕ ДА ............... УНИЩОЖИШ ГЕРБ И КАКВО СТАНА ............ КОЙТО ГРОБ КОПАЕ В НЕГО ПАДА ............. ФАКТ !
  • 148 ЦИГАНИН

    10 0 Отговор
    ХРИСТО ТИ СИ БИТА КАРТА ТЕКА КАЗВА ШЕ ЕДИН ГОЛАМ БЬЛГАРИН.
  • 149 Дедо Пене

    1 5 Отговор

    До коментар #138 от "Иван":

    В БЪЛГАРИЯ НЯМА ПО-НИСКА ЗАПЛАТА ОТ 933лв., А ЦЪР.ВУЛИ КАТО ТЕБ МОЖЕ ДА РАБОТЯТ И БЕЗ ПАРИ!!!
    САМО ЕДНОКЛЕТЪЧНИ ГЛАСУВАТ ЗА ИЗРАЖДАНЕ И ИТН !!!
  • 150 чичака

    8 0 Отговор
    И тук реклама на юридически неграмотния Бойкикев. Кой журналист написа статията, та Бойкикев освен ъъъъъ ааааа хррррр и несвързани думи друго не е произнесъл! Това което сте публикували никога не може да излезе подредено от неговата уста. помните ли какво каза след като РРадев назначи Главчев за премиер? Цитирам: "Не помислихме какво ще стане като променим Конституцията"... край на цитата. Това е юридическата нула Бойкикев.
  • 151 баба Ванга

    0 2 Отговор

    До коментар #6 от "🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️Някой си🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️":

    ПРОМЕНИТЕ В КОНСТИТУЦИЯТА ИМАХА НУЖДА ОТ ФЛАСОВЕТЕ НА ДПС И ЗАТОВА СА БЕДОСТАТЪЧНИ И НЕПТЛНИ, ЗАЩОТО АКО БЕШЕ НОРМАЛИЗИРАНА И СЪДЕБНАТА ВЛАСТ ТО ШИШИ И МУТРАГЕНЬО ЗАНИНАВАТ В КАУША!!!
  • 152 Мигел Унамуно е казал

    6 0 Отговор
    Някой вярва ли на това лице? А и прилича на талибан. Трябва така да му викат: Ичо Талибана.Испанският философ Мигел Унамуно казва: "Външните белези говорят за вътрешното съдържание".
  • 153 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 154 Ама какъв нос ....!

    8 0 Отговор
    В партийката на този глупав човек няма нито един професор, писател, художник, творец, режисьор- или ако има- ги държат настрана.Глупавите хора не обичат умните.
  • 155 Бацо Гацов

    11 0 Отговор

    До коментар #1 от "Последния Софиянец":

    Пеевски и ДПС е виновно за всичко. Ако не беше ДПС и Доган, този лъжец Хисто Иванов и ДБ нямаше да са в политиката. Номера с лодката и Доган мина успешно. Номера с машините и Радев още повече. Сега да видим какъв номер ще извъртят и колко балъка ще им се вържат да гласуват за тях..
  • 156 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 157 2 процента

    7 0 Отговор
    ДБ ще вземе 2% на изборите при изб.активност 30%.
  • 158 Трифон зарезан

    6 0 Отговор
    Заведи му дело за уронване на достойнството и за сексуален тормоз на работното място. И Пеевски сам си призна пред ТV.
  • 159 123456

    6 0 Отговор
    Пак му се допи мазно кафе на спонджака!
  • 160 гьонсурат

    8 0 Отговор
    Да! Като седнем в скута Му, на мазно турско кафе! Позор!

    Коментиран от #162

  • 161 излъган

    8 1 Отговор
    Два пъти се излъгах и гласувах за тия ....Повече не! А даже изобщо няма и да гласувам. И моите приятели, роднини, съседи, колеги, познати мислят същото. ДОТУК!

    Коментиран от #171

  • 162 Пинокио

    5 1 Отговор

    До коментар #160 от "гьонсурат":

    Сега като привикат Боко на козлетата и му заявят в прав текст,че трябва да се разграничи от Дебелян.Ако не беше посоля досега България да е в Шенген и с евровалута.От четири години се лашкаме в безпътица с тези цир.к.а.джии с мераци да управляват но поради некадърност само глупаст след глупост правят.
  • 163 Винету еднокнижний

    8 0 Отговор
    Беше лето 2024 то и Вожда ,,Седящия в скут" пак се опитва да баламоса индианците. След неуспешното пиратско нападение с гумено кану над Големия вигвам, вожда реши да седне в скута на вожда Големия мечок и да ударят по една лула на мира. Но томахавките вече са изровени и индианците седят в своите вигвами и зяпат сеир .
  • 164 Бойкикев

    4 0 Отговор
    Сбирайте се сите това сглобката и скакайте в тоалетната вкупом и последния да пусне водата 3 пъти...
  • 165 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 166 Изтърка се вече

    5 1 Отговор
    Направихте всичко възможно да омаскарите Пеевски защото борехте уж " корупцията "за да получите ,субсидии,гръб,продажност ,влияние и то с години,докато името стане нарицателно..Е получи Магнитски за "награда" ,но той няма нито неплатени данъци ,нито недекларирани офшорки.Всичкио си е платил,а беше един от най големите дарители по време на пандемията.Вашите спонсори и "честни" бизнесмени от капиталския кръг какво дариха ?Естествено нищо,но пък солари,перки - бил,свръх печалби - бол.Те не плащат такси солидарност в енергийната система ..И когато Прокопиев е осъден за неплатени данъци основателно за милиони било - "бухалка "срещу свободата на словото .Значи "бухалка " ,а срещу Пеевски - не е.Не ,че ДПС са цвете,но трябва да си изключително почтен и непреднамерен за търсиш правда ,а не мишок който отклонява вниманието от себе си,от своето задкулисие и контакти ,за да получи власт и личен гл.прокурор.Та кой беше в джипа няколко пъти на един бизнесмен който наторява почвата с опасни отпадъци ,т.н среща за "културен проект.?
  • 167 Аха

    4 0 Отговор
    Гласувайте вот на недоверие на служебния кабинет и ще ме убедите, че искате!

    Коментиран от #169

  • 168 между другото

    3 0 Отговор

    До коментар #96 от "Простото Киро":

    Едно и също е.
  • 169 Това пък защо

    5 0 Отговор

    До коментар #167 от "Аха":

    Че какъв му е проблема на служебния кабинет ,такъв е ,както го е наредил Христо.А и два месеца само!В момента освободени от ПП ДБ сертифицират машините през БАН и други,не Сиела и компания
  • 170 Пройчо

    5 0 Отговор
    Такива като този трябва да им се забрани да заемат държавни длъжности.
  • 171 много се прикриваха

    5 0 Отговор

    До коментар #161 от "излъган":

    И аз се излъгах но накрая мой ще гласуват за тях само идиотите и ненормалниците.Без ала бала отпадат от парламента.
  • 172 сглобка 2

    1 0 Отговор
    След изборите пак се сглобяваме и ва почваме както досега.
  • 173 Това още ли е в скута на Пеевски?

    7 0 Отговор
    Пинокио как е нослето расте ли?
  • 174 СЛЪНЧО

    5 0 Отговор
    Глупак неземен.
  • 175 Лъжлева

    4 0 Отговор
    Този от 12 години е на държавната хранилка. Преди това нищо не е работил, бил е на издръжка на разни фондации и "центрове". Мърлелив, некадърен, нагъл. Нищо не направи с конституцията, излъга хората.
  • 176 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 177 Непригодни

    6 0 Отговор
    ДБ приключиха.Амин!
  • 178 Горски

    6 1 Отговор
    Как не те е срам да лъжеш бе Ицо? Сега са те натиснали "кредиторите", от които си получил куп благини и милиони за да "демократизирате" България и продължаваш да разбиваш държавността с хаос, беззаконие, цензура и бедност. Как не те е срам да гласуваш милиарди за покупка на безполезна военна техника от САЩ и да имаш сънародници над 500 000 души-живеещи под прага на бедност, бедност непозната преди 1990 година.
    Всички партии да подписват писмен обществен договор с избирателите, че никой няма да управлява с ПП/ДБ и всички, които са били на власт след 1989. Освен това вън и на хрантутниците от посолството нахално!
  • 179 Тенекеджиев

    6 0 Отговор
    Ичо даже и практикуващ юрист не е
    Празно тенеке
  • 180 Стефан

    4 0 Отговор
    Почна се с предизборното надлъгване, а този го кара на едро
  • 181 Илия

    1 0 Отговор
    И някой ще му повярва
  • 182 Миро

    0 0 Отговор
    То така преди време се напъваше да спреш и Боко…
  • 183 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 184 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 185 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 186 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 187 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 188 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 189 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове