Last news in Fakti

24 Май, 2024 17:03 2 819 105

Христо Иванов: Борисов отсега "загрява" с посланието, че пари няма. Това не е вярно

  • христо иванов-
  • бойко борисов-
  • няма пари-
  • послание

"Те искат да се върнат към модела, в който се изсмукват пари от икономиката, за да се преразпределят от джипката към малко на брой приятелски фирми, затова ни подготвят, че пари и реформи няма, за да се върнем към модела на "постната пица", подчерта  съпредседателят на "Демократична България

Христо Иванов: Борисов отсега "загрява" с посланието, че пари няма. Това не е вярно - 1
Снимка: БНТ

Формирането на правителство след изборите не е въпрос на аритметика, а на това чия политическа логика ще надделее. Дали това ще е, което ние предлагаме – продължаване на реформите, търсене на съгласие около националните приоритети като Шенген, еврозона, съдебна реформа, промяна на политиката по доходите, на политическия модел, инвестиции в човешкия капитал или това, което те предлагат – управление на ГЕРБ и ДПС с премиер Борисов. Това каза в Плевен съпредседателят на "Демократична България" Христо Иванов, предават от БТА. Иванов заедно с кандидати за депутати от листата на коалиция "Продължаваме промяната – Демократична България" за 15-и МИР и с кандидата за евродепутат Стефан Тафров проведе открита среща с граждани.

Според Иванов Борисов отсега "загрява" с посланието, че пари няма. "Това не е вярно. Те искат да се върнат към модела, в който се изсмукват пари от икономиката, за да се преразпределят от джипката към малко на брой приятелски фирми, затова ни подготвят, че пари и реформи няма, за да се върнем към модела на "постната пица", подчерта той.

Иванов е категоричен, че хората трябва да излязат и да гласуват на 9 юни, "не за един или за друг, а за себе си", защото "оставяйки вкъщи, гласувате за Борисов и за Пеевски".

За област Плевен сред основните приоритети на коалицията са проекти в инфраструктурата, завършването на АМ "Хемус", изграждане на обходен път на град Плевен, а лично мой е създаване на стратегия за развитие на Северна България, каза вторият в листата Свилен Трифонов.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 57 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 гражданин

    71 22 Отговор
    Докато боко и шиши са на свобода тази територия все ще е робска страна !!!

    Коментиран от #24, #68, #105

  • 3 Весо

    32 30 Отговор
    Според мен записите са спуснати контролирано с цел да бъде дискредитирана една част от коалицията ПП-ДБ, да бъдат разкачени до такова ниво, че за "положителния герой" Христо Иванов да стана непоносимо да бъде с тези измамници и шарлатани. След което Боко и Шиши да почнат едно съвместно управление с Прокопи, каквато е мечтата на г-н Боко открай време. Това е на път да се сбъдне.
  • 4 Българин

    27 5 Отговор
    Толкова свикват, че забравят как да ловуват за себе си и затова приемат робството. Те дори показват благодарност към похитителите си и поколенията с радост отиват в кланицата. Дори не се притесняват, че ръката, която ги храни, е същата, която ги убива.
    Младежът казал на преподавателя, че точно това, се случва в неговата страна, неговата провинция, неговия град, с неговите хора. Популистките правителства в диктаторските си проекти, скрити под "демократичната" мантия, достатъчно дълго хвърляха "безплатна" царевица, за да постигнат систематична кротост. И всяко ново правителство маскира като "социални програми′′ своята милостиня. Дават пари, които вадят от джоба на самия работник, изпълняват мисии, планове, индулгенции, закони за "защита", субсидии за всичко, неоправдани експроприации, програми за "социални помощи", партита, панаири, или фестивали, униформи, хляб и цирк, "безплатен транспорт", уж Г Р А Т И С.
    Всичко това, "безплатно" ни се предлага от такива измамници - маскирани като политици, които изпълват с щастие народ, лошо свикнал с лесни и безплатни царевични трохи. Те крадат способността ни да бъдем критични, мислещи и предприемчиви. Обаче, разбира се, нищо не излиза "безплатно".
    Няма такова нещо, като "безплатен обяд".
    И накрая, ако осъзнаете, че цялата тази прекрасна държавна "помощ", е проблем, който се противопоставя на бъдещето на демокрацията - може да се замислите.
    Или пък - кръстосайте ръце, яжте царевица и очаквайте убийството!

    Коментиран от #12, #35, #36

  • 5 Миризлив пор

    47 27 Отговор
    Ех мравояде, за толкова време в управлението защо не строихте Хемус? Само се чудехте как да обявявате всичко за незаконно и че трябва да се разруши.
  • 6 Жоро

    42 32 Отговор
    Пари има изтръскай джобовете на Кики и Кокор4о хаха
  • 7 голям цирк беше

    37 26 Отговор
    тоя от снимката ще ходили пак на росенец да се прави на мъж и да забива знамето ,а ония от НСО да го бутат у морето пак?
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Бамбука

    31 14 Отговор
    Христо, защо си мислиш, че след това служебно правителство в хазната ще остават пари ? Главчев раздава милиони като за световно на всеки отрасъл предизборно.

    Коментиран от #62

  • 10 очаквайте

    41 24 Отговор
    от тоя само голи обещания и въздушни кули от лъжи
  • 11 Главанака

    20 9 Отговор
    Нека да дадем "Златно перо" и на ЕДНОКНИЖНИКА !
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 истината

    38 18 Отговор
    Дойде ли Борисов на власт, ще замрази заплати и пенсии. Той идва, за да краде. Веки го знае.

    Коментиран от #70

  • 15 🍋🍊🇧🇬

    5 11 Отговор
    ⚡️Мълния

    Руският президент Владимир Путин е готов да спре войната в Украйна с договорено прекратяване на огъня, което признава настоящите бойни линии, заявиха четирима руски източници пред Ройтерс, като заявиха, че той е готов да продължи борбата, ако Киев и Западът не отговорят.

    Трима от източниците, запознати с дискусиите в антуража на Путин, заявиха, че руският лидер ветеран е изразил разочарование пред малка група съветници от това, което той смята за подкрепяни от Запада опити за възпрепятстване на преговорите и решението на украинския президент Володимир Зеленски да изключи разговори.

    "Путин може да се бори толкова дълго, колкото е необходимо, но Путин също е готов за прекратяване на огъня – да замрази войната", каза друг от четиримата, високопоставен руски източник, който е работил с Путин и е запознат с разговорите на най-високо ниво в Кремъл.

    Той, както и другите, цитирани в тази история, говори при условие за анонимност, като се има предвид чувствителността на въпроса.
    За тази цел Ройтерс разговаря с общо петима души, които работят или са работили с Путин на високо ниво в политическия и бизнес свят. Петият източник не коментира замразяването на войната на настоящите фронтови линии.
    Говорителят на Путин Дмитрий Песков в отговор на молба за коментар заяви, че шефът на Кремъл многократно е давал ясно да се разбере, че Русия е отворена за диалог за постигане на целите си, заявявайки, че страната не иска "вечна война".”
    Министерството н
  • 16 🍋🍊🇧🇬

    2 12 Отговор
    ⚡️Мълния , продължение ⚡️

    Руският президент Владимир Путин е готов да спре войната в Украйна.

    Министерството на външните работи и отбраната на Украйна не отговори на въпросите.
    Назначаването миналата седмица на икономиста Андрей Белоусов за министър на отбраната на Русия беше възприето от някои западни военни и политически анализатори като поставяне на руската икономика на постоянна военна основа, за да се спечели продължителен конфликт.
    Тя последва продължителния натиск на бойното поле и териториалния напредък на Русия през последните седмици.
    Източниците обаче твърдят, че Путин, преизбран през март за нов шестгодишен мандат, предпочита да използва сегашната инерция на Русия, за да остави войната зад себе си. Те не коментираха пряко новия министър на отбраната.
    Въз основа на знанията си за разговорите в горните редици на Кремъл, двама от източниците заявиха, че Путин е на мнение, че победите във войната досега са достатъчни, за да продадат победа на руския народ.
    Най-големият сухопътен конфликт в Европа след Втората световна война струва десетки хиляди животи и от двете страни и доведе до мащабни западни санкции срещу руската икономика.
    Три източника заявиха, че Путин разбира, че всеки драматичен нов напредък ще изисква нова национална мобилизация, която той не е искал, като един източник, който познава руския президент, каза, че популярността му е спаднала след първата мобилизация през септември 2022 г.

    Коментиран от #42

  • 17 007

    15 16 Отговор
    Няма как да има, дори сам няколко новини говорят достатъчно: например за да се направи второ плащане-компенсация на земеделците заради украински внос ТРЯбва актуализация на бюджета. Къде е имането! Не случайно ПППП много държи Василев да е финансов министър, осигурява кеш джобни пари, има и за Христо Иванов. В това отношение той прав- пари има.
  • 18 Хасковски каунь

    9 4 Отговор
    Днес в Барцелона, утре в Ню Йорк, Маями.
  • 19 За вас

    11 15 Отговор
    И за герб приоритет а благоденствието на Америка и Украйна.кипихте скъпи ф16 и страйкъри но за сметка на това стари. Продавате реактори за 600 млн и купувате за 16 млрд !?!
  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 чичака

    20 15 Отговор
    Брадатия плъх Бойкики пак ръмжи и ъъъ-ка опорки.
  • 22 Хихи

    15 17 Отговор
    гласувай за ппдб и получаваш гроб и депесето в комплекта!

    Коментиран от #85

  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 Ами

    15 14 Отговор

    До коментар #2 от "гражданин":

    те още дълго ще са на свобода, докато има продажници като дбпп !
  • 25 Ура,,ура

    18 13 Отговор
    Абе вие защо не казвате какво ще правите след девети юни? Хората ги е страх да гласуват за вас, защото не знаят накъде ще се завъртите. Точно както се върти тулупа.
  • 26 име

    15 9 Отговор
    Каун некадърен, така и не разбра, че парите за крадене не идват от рекет върху фирмите, а от еврофондове и данъци.
  • 27 Пинокио

    16 9 Отговор
    Аааааъ.. Аааааъ...Ааааъ....Абе Доган ме дупи, за това заеквам.
  • 28 Да!.....

    4 3 Отговор
    Да!..... И Има и Няма! Зависи за какво!
  • 29 Град Симитли

    11 9 Отговор
    Не е, ами!
    Има много кеш, Кирчо каза! :))
  • 30 СПИРАМЕ КРАЖБИТЕ 😂 ПО ЗАКОН

    12 8 Отговор
    ВЕЧЕ Е ВРЕМЕ ДА ВЛИЗАТЕ ВЪ ЗАТВОРА ЗА ДЪЛГО
  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 Евала Ице

    16 15 Отговор
    При Борисов селски къщи за гости. При Кеш енд Кери/ППДБ/ Бели къщи в Брюксел на зелени поляни за червените другари.
  • 33 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 34 Крумов

    11 13 Отговор
    Не знам - но ГЕРБ ни държеше на 100 лева пенсия, 500 лева заплата, все пак имахме пари да си купим нещо, на днешните цени, беше си добре.

    Фина талия на жените и - гъвкави младежки фигури на мъжете. Дясното - означава - доходи - ГЕРБ са объркани - те не правят разнообразие.

    Дойде ПП и Асен Василев каза - по-добре да живеете, включи в изказ - и - нормални битови условия за работниците.

    Сега не е модерно да живеем добре и да имаме пари - да харчим.

    ГЕРБ ще ни върнат дисциплината - 200 калории на ден и - имаме надежда.

    Какво ли е да си некадърен?
  • 35 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 36 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 37 Адвоката на Мутрите

    10 5 Отговор
    Която и сила да над делее пак ще се навреш. Ама вече те знаем.
  • 38 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 39 Ицко

    7 3 Отговор
    Както кажеш Шефе...
  • 40 БГ светлина

    21 21 Отговор
    Подкрепете бъдещето си, това на децата и близките си! Излезте на 9-ти ни и гласувайте за ПП-ДБ. След като мафията ГЕРБ-ДПС и техните патерици обилно плюят срещу ПП-ДБ, това означава,че точно те са заплаха за мафията и могат да направят реформите за добруването на българите

    Коментиран от #96

  • 41 име

    20 13 Отговор
    От къде а къде некадърник като христо иванов ще определя кои са нашите приоритети. И за какви правосъдни реформи лъже хората, при положение че той и другите некадърници от ПП-ДБ осигуриха на шиши и боко нон-стоп имунитет? Как ще ги съдят, като вече дори не могат да ги арестуват?
  • 42 Българка

    18 15 Отговор

    До коментар #16 от "🍋🍊🇧🇬":

    Стига глупости! Ако Путин иска мир, то нека изтегли главорезите си от украинска земя и седне на преговори!

    Коментиран от #48, #49

  • 43 Хо хо

    19 5 Отговор
    Ехаа, без пари няма съдебна реформа, магистрали, пет моста, три тунела и нови къщи в Брюксел. Къде са 10-те милярда крадени от Борисов? Май заминаха към СВО-то на Жyжu.
  • 44 007ХаХа

    14 14 Отговор
    Точно в Плевен, точно за тези ПППП-ци, които провалиха "Хамус" да стигне до града и направиха да няма първи тунел и трети мост, които да направят Плевен икономически център на Северна България, такива дрънкания не вървят, Ристюйо!
  • 45 Циник

    14 12 Отговор
    Пари няма за теб, Ристе. Те вече те разкриха, че пускаш без пари, та даже ти и харесва.
  • 46 Ний ша Ва упрайм

    9 9 Отговор
    изпълзя и за власт говори!
  • 47 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 48 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 49 име

    13 14 Отговор

    До коментар #42 от "Българка":

    Русия извършва денацификация на Украйна. Причината е дългогодишния терор на неонацистите над украинските граждани с руски пръизход в Донбас. И не Русия нападна Украйна, а неонацистите нападнаха новите руски републики ДНР и ЛНР. Те бяха признати и приети в РФ именно заради терора, който неонацистите извършваха над тях.

    Коментиран от #57

  • 50 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 51 Миро 129

    3 1 Отговор
    Кажи какво искаш да кажеш когато казваш думата "Пари"
  • 52 Математически анализ 1&2

    7 8 Отговор
    България е продала боеприпаси на Украйна за над Два милярда лв. с над 200% печалба, същевременно е подарила на Пyтuн над 10 млрд.лв за да смачка Украйна. Който не коленичил под юмрука той знае.
  • 53 всийак

    12 14 Отговор
    Тия нагли нахалници няма повече да влезат в парламента, а Ристю демокрацията пак си реди неговите лакърдий. Ристе, за тебе ще гласува само гейрал Наско бре. Трябва с дебел Мирчо пак да вадите гумената лодка, ама на кой плаж ще се търкаляте като сви ни не е ясно? След като не излизаше от стаята на ДПС и пи много турско кафе, на кой плаж ще се търкаляте? Няма да гласувам за вас негодниците от ПП и ДБ, ГЕРБ и ДПС. Идва Величие, Възраждане и Меч.
  • 54 един

    14 9 Отговор
    Номерата на Борисов са ясни,кражбите ще продължават и накрая ще обвини ПП-ДБ че заради тях няма пари!Велико Желев сигурно от ПП-ДБ беше та изчезна с крадените пари в Дубай!

    Коментиран от #64

  • 55 Баце

    10 7 Отговор
    Ице, Пари нема Действай....
  • 56 Майора

    9 12 Отговор
    Пинокио , много добре знаем че което изричате е лъжа! Какви пари да има след като изтеглихте нов заем от 20 млд лв , отворихте дупка в бюджета нс НОИ от 10 млд лв , подарихте от дерогацията на Путин и Русия 7 млд$ , взехте от ФЕС 1,5 млд лв , афера пудел и пачки , искане за овладяване службите и цялата власт в страната!Кой ще гласува за такива като вас?
  • 57 ???

    7 6 Отговор

    До коментар #49 от "име":

    От Кремъл ли пишеш?
  • 58 Тома

    10 8 Отговор
    Как ще има пари като стария крадец боко тиквата им е хвърлил око много отдавна
  • 59 Отвратен

    4 10 Отговор
    Колкото повече качвате такива материали,толкова повече затвърждаване мнението ми.... ДА НЕ ГЛАСУВАМ!

    Коментиран от #99

  • 60 Хо хо

    12 9 Отговор
    Ицката от една година го нема докато вървеше Кеша. Сега когато сами си секнаха Кеша, започнаха да се увъртат около Баце като обрани роми. Нерде Кики нерде Борисов. Кики го изгониха от Европа и го натириха до Теб, а ти още му вярваш че ще ти купи втора къща в Брюксел. Нерде топъл остров, нерде Брюксел...
  • 61 Пинчо

    11 9 Отговор
    Не му е лесно на пинокио. Всеки път като лъже му р/и/а/сте носа. Ех ристе ристе червени демократи. Докъде ни докарахте? Освободете ни от вашето присъствие.

    Коментиран от #76

  • 62 Хи хи

    8 7 Отговор

    До коментар #9 от "Бамбука":

    Бамбук, изобщо не е предизборно , всички тези пари са заложени в бюджета на гения Василев , но защо Василев не ги е дал може само да гадая. Мисля , че не ги е имало в бюджета , а ти ?

    Коментиран от #74

  • 63 Психолог

    13 7 Отговор
    Борисов лъже без свян. И една дума не може да му се вярва. Интересна човекоподобно е. Екземпляр за изследване.

    Коментиран от #67

  • 64 Двама

    6 4 Отговор

    До коментар #54 от "един":

    Как на теб ти е ясно , а на Кокорчо не му стана ясно къде са ония 10 милиарда и задлъжняхме с 20 милиарда вместо сега да имаме 30 милиарда . Кажи де , че заради такива като теб дето им е ясно останахме без магистрали магис , 5 моста и 4 тунела , завод за електромобили, завод за батерии.
  • 65 Джон Наш

    7 3 Отговор
    Още от февруари предвидих какво ще се случи с ПП ДБ. Политиката е хлъзгава почва и който не играе според теорията на игрите губи. Нерде Кики нерде Варуфакис.
  • 66 Мн интересно

    9 4 Отговор
    Това същество с огромните претенции и пълната липса на умения, дали може да си вързва обувките?
  • 67 добре

    4 7 Отговор

    До коментар #63 от "Психолог":

    За какво лъже Борисов и ако може без ЛОЗУНГИ !
  • 68 Промяна

    3 3 Отговор

    До коментар #2 от "гражданин":

    ДРАСКАЧ НАЕТ ЗА ПАРИ КОЙ СИ ТИ ЧЕ ЩЕ ДРАСКАШ ТАКИВА ПРИСЪДИ ПО САЙТОВЕТЕ
  • 69 Град Козлодуй

    5 4 Отговор
    Всички Сте от Отбора на Задкулисито
  • 70 Промяна

    5 2 Отговор

    До коментар #14 от "истината":

    ТИ СИ НИКОЙ ДРАСКАЧ НАЕТ
  • 71 Промяна

    8 8 Отговор
    ТОЗИ ИЦО ЛОДКАРЯТ Е АЛЧЕН НАГЪЛ ГОТОВ НА ВСИЧКО ЗА ДА Е В ПАРЛАМЕНТА ОТВРАТ СИ ЛОДКАР НАГЪЛ
  • 72 Коалиция Ала-Бала портокала

    5 5 Отговор
    Вицепремиерът на Бойко Борисов е специалист по парите, но ги предпочита в КЕШ, също като своя ментор, на за кюлчетата все още не е дорасъл.
  • 73 Джон Наш

    5 0 Отговор
    В Дървото на игрите няма опция "Всички са Маскари" Има губещи, има печеливши.
  • 74 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 75 Пецата

    1 2 Отговор
    Аз му вЕрвам - той досега за нищо не е излъгал, от нищо не се е отметнал...

    Коментиран от #79

  • 76 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 77 Бай араб

    6 2 Отговор
    Мравояда каза
  • 78 Бай араб

    2 1 Отговор

    До коментар #20 от "🍋🍊🇧🇬":

    Цончо Мекия
  • 79 И аз.

    6 5 Отговор

    До коментар #75 от "Пецата":

    Само не разбирам, защо носът му расте ежедневно.
  • 80 Хехе

    7 4 Отговор
    Нещастник
  • 81 Лига Европа

    0 3 Отговор
    Атиланта смачка Аспарините. Всички са маскари...Мача е продаден...Е, Кеша е при нас. Който играе пичели, Който тъпче Кеш не пичели...
  • 82 ицо мърлев

    4 3 Отговор
    чяка да му наместят кочана....
  • 83 @ И аз

    4 3 Отговор
    Щото главата му се смалява и туй според Рибния буква, дето носа му е като сополь расте. Некой да е чел Рибния буквар? Хо хо..
  • 84 Промяна

    7 5 Отговор
    ТОЗИ ОТВРАТИТЕЛЕН ЧОВЕК НАЙ СЕТНЕ СЕ ДОМОГНА ДО ДЪРЖАВНАТА ТРАПЕЗА С ЛЪЖИ ЗАБЛУДИ МАРГИНАЛ СИ ЛОДКАР ЛЪЖЕШ НЕПРИЯТНО БЪЛГАРИТЕ
  • 85 така е

    1 0 Отговор

    До коментар #22 от "Хихи":

    Това ги завърза Кенчо-хаитина.....Това е пунта....Обща са в чувала.....
  • 86 Гражданска позиция

    4 0 Отговор
    Ице, кое му е ок, сега. С 6000 лева за година ли? Насила взехте от пенсионерите по хиляда, две хиляди за саниране, за професионални домоуправители ли те ограбват народа, а в провинции не се раждат деца, по зле и от Борисов стана. Обгради се другаря радев с хора от харманли, димитровград, заплахи от всякъде радев. С 4 000 лева за лекари, лекарства, как е др радев. Тъжно е, майката станка на радев ходи на козметик на 85 в харманли, кара кола и курс на 81 г е изкарала. И това ли е лъжа. Селяни
  • 87 Само да попитам

    5 3 Отговор
    Колко правителства развали Лодкаря? Според мен пет. Този човек е в потока на Кеша с Крушовицата. Този човек не е политик, този човек е меркантилен сеирджия, кибик изчакващ потока на Кеша. Изгони половината си съмишленици за 32 сребреника.
  • 88 Гост

    2 2 Отговор
    Не очаквам нищо от никого, но по зле е, от преди. И именно затова много хора няма да си направят труда до урните, защото много крадохте след Господин Борисов, много, а юмрука каза, че трябва да се живее със заплати и набута децата на разни хасковски лекари, че били оперирали бай герги, кое не е истина. Идват от харманлийските села в хасково хващат от димитровград разни бабаити и натегачи на радев. Така ли се държат на запад, да изнудват невинните хора. То е казано, много баби хилаво бебе. Голяма е корупцията и не се издържа. Навсякъде, всеки гледа да ви измами и да ви заплашва. Хората не им е до политика, да, бойко му минаха годините, но те разчитат в някои населени места на него. Нашата е уредена. Родителите ни чакат в гробишният парк. Всички селяни покрай радев сте в НС, а говиреше другояче.

    Коментиран от #89

  • 89 Истината

    3 7 Отговор

    До коментар #88 от "Гост":

    Това е опорка. След борисов никой не е крал. Борисов пуска тези опорки с помощта на задкулисието, белким лековерните българи се вържат.

    Коментиран от #91

  • 90 Бойко

    5 3 Отговор
    краде, ама тия ни фалират... И съдебна реформа няма, и пари няма, път няма, Кирото вече и убива, прикрива си следите после с асвалт..
  • 91 Кирил

    3 3 Отговор

    До коментар #89 от "Истината":

    Петков не е крал? Нямаше рокади на капитан Андреево, няма бизнес с мигранти, няма канал за наркотици.. Еми нанкай си нататък е...
  • 92 Гоумият Грех

    4 3 Отговор
    Да направиш некоалиция с Крушовицата и после с Баце и Магнита. Че тоя ще направи некоалция и с Дявола. Кеша свърши Мравояде. Ню, ню...
  • 93 Марко

    4 3 Отговор
    Интересно, пари имало, а така и не се намериха ония 8 млрд годишно от ГРЕБ-кражби, с които едно силно ококорено лице обещаваше да строи по два Хемуса, 40 дунавмоста и няколко планински тунела всяка година от 2021 до сега...
    Къде ли са тези пари, някой досеща ли се?
    Защото др. Бойкикев определено не се интересува от тия джобни 8 млрд!
  • 94 Хо хо

    4 2 Отговор
    Рuстю си некоалиционна простuтyтka. Пил е мазна амброзия от скута. Пфу...
  • 95 демократ

    7 0 Отговор
    Май се готвиш за трета сглобка с Боко Рапона.Ще си го получите на идващите избори - при Учиндолския мошеник.
  • 96 Ицо Бойкикев Син На Майка Си

    6 2 Отговор

    До коментар #40 от "БГ светлина":

    Пия мазни черни кафета в скутовете на приятели;
    имам червен телефон в джоба мама ми го даде, за връзка с масква, ама му няма микрофона ,слушкам само
  • 97 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 98 Реакт

    3 1 Отговор
    Бре как се възпалиха гърбавити.
  • 99 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 100 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 101 Ристе Лодкаря

    2 1 Отговор
    Този Тъпак наистина се е взел много на сериозно, ако наистина се е пазарил с Шиши и с Асфалт паша да го главят а президент.Имали сме всякакви кандидат- идиоти за тази длъжност, но този троши тъпомера.
  • 102 Войнолюбци

    0 1 Отговор
    Тези фронтоваци още ли са в обоза? Няма да се очуда ако някой ден си гласуват пенсии че са се борили срещу Путин.
  • 103 бай село

    2 0 Отговор
    Ичо за теб се притеснявам,че ако не си в парламента с какво ще издържаш къщата в Брюж и с какво ще плащаш на охранителя на жена си който я пази и им пее преспивни песни.
  • 104 РИСТО Е УЧЕНИК НА ТИКВАТА

    0 2 Отговор
    НЕКА НЕ СЕ ПРАИ НА УЛАВ !
  • 105 Селянин

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "гражданин":

    Явно си постредник и мечтаеш за комисионни от ПП ДБ Но всичко свърши Норода ще реши А не фатмака
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове