Last news in Fakti

1 Юни, 2024 10:09 1 274 94

Атанас Запрянов: Помощта, която е изпратена на Украйна е с отбранителен характер, няма нужда от ограничения

  • атанас запрянов-
  • помощта-
  • украйна

Предстои служебното правителство да се реши кой ще ръководи българската делегация на срещата на високо ниво на НАТО във Вашингтон, каза още той

Атанас Запрянов: Помощта, която е изпратена на Украйна е с отбранителен характер, няма нужда от ограничения - 1
Снимка: БГНЕС

България се придържа към Устава на Организацията на обединените нации (ООН) по отношение на помощта за Украйна, още повече, че всичко, което сме изпратили като пакети, има изключително отбранителен характер. Това каза в предаването „Тази събота“ по БТВ служебният министър на отбраната Атанас Запрянов, предава БТА.

БТР-ите са в гражданската отбрана на Украйна, използват се за вътрешна отбрана, както и патроните, които изпращаме, затова няма смисъл да налагаме ограничения, коментира той темата дали може да се използва полученото от Киев въоръжение за удари по военни цели на територията на Русия.

Съгласно Устава на ООН, Украйна, като жертва на агресия, може както да получава помощ, така и да използва предоставената ѝ помощ по начин, по който тя намери за добре. Тоест използването на предоставени военни системи за поразяване на военни цели на територията на Русия от украинска страна не е нарушение на международното право, обясни още служебният министър.

Военните действия в близост до Харков са много типични, защото руските огневи средства са на руска територия и когато ви обстрелват от другата страна на границата вие няма как да се защитите, ако не поразите целите, които ви обстрелват от другата страна на границата. Въпреки това обаче всяка държава има право да наложи така наречените „национални ограничения“, каза още служебният министър.

Атанас Запрянов обясни, че не споделя мнението на президента Румен Радев, че всички страни членки на НАТО по един или друг начин са въвлечени в конфликта между Москва и Киев.

В отговор на въпрос служебният министър обяви, че темата за изпращане на български военни в Украйна никога не е била обсъждана, нито при предното избрано правителство, нито сега - при служебното правителство. Тази тема, ако ще се обсъжда, е в правомощията на българския парламент, отново повтори той.

На този етап служебният кабинет изпълнява вече приетите решения на Народното събрание, сред които и това, че участваме в подготовката на украинските въоръжени сили извън територията на Украйна и ние като служебно правителство нямаме право изобщо да мислим за присъединяване към една подобна инициатива – обясни Запрянов във връзка с появили се информации, че Франция обмисля изпращането на военни инструктори на терен.

Предстои служебното правителство да се реши кой ще ръководи българската делегация на срещата на високо ниво на НАТО във Вашингтон, каза още Атанас Запрянов. Трябва да се приеме и обща национална позиция по дискутираните въпроси. Възможно е, в зависимост от това как се развие вътрешнополитическата ситуация, това решение да бъде взето и от политическо правителство, добави той.

Най-вероятно много скоро ще бъде приета ремонтираната писта на „Граф Игнатиево“, която ще се ползва от самолетите Ф-16, допълни служебният военен министър. В момента тя се облита и се извършват други необходими експертни оценки. Проблемът там е с някои обекти, които трябва да бъдат сертифицирани от САЩ, където се опитваме да наваксаме. В края на август ще е ясно докъде сме стигнали за съхранението на ракетното въоръжение.

Фирмите, които имат забава вече правят всичко възможно да наваксат. Сертифицираме ли тези четири обекта, спокойно можем да кажем, че първото тримесечие на 2025 г. ще си получим самолетите на наша територия, допълни Атанас Запрянов и в отговор на въпрос отрече възможността България да плаща наем на друга държава за новите самолети.


Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 46 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Истината

    76 4 Отговор
    Лицето на мерзавеца Запрянов

    Коментиран от #8, #40

  • 2 Теофраст

    77 4 Отговор
    Вижте как изглежда една дърта балканска по.длога
  • 3 1551

    72 4 Отговор
    Ама пращайте си я от джоба бе!Защо народа да я плаща??
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Русофил

    61 6 Отговор
    Още един за съд ,за Народен
  • 7 Сандо

    64 6 Отговор
    Ние ви вярваме,ама вие дали си вярвате,а Запрянов?А ще спреш ли един Искандер насочен към сградата ти в София,а?Безотговорни безумци на натряскани по всички върхове на властта и вземат решения,които могат да доведат до затриването на населението на цял континент.По-лошото обаче е,че след сляпо и безропотно върви стадото,рупа и радостно блее!
  • 8 1551

    7 22 Отговор

    До коментар #1 от "Истината":

    Варненският Къкал на какво ти прилича?

    Коментиран от #94

  • 9 Българка

    9 50 Отговор
    Справедливо е жертвата да се отбранява. А това значи да унищожава бази, летища ,оръжейни складове и установки на територията на агресора, от които Русия избива украинците и изпепелява земята им

    Коментиран от #12

  • 10 дядото

    45 5 Отговор
    да бе,и ракетните установки,вкл. с-300 са с отбранителен характер.бива раболепие и наглост,но чак толкова не бива.

    Коментиран от #16, #17

  • 11 Веселба да става!

    45 6 Отговор
    Какво са 5 милиарда помощи, които са спрели да изплащат? Какво са 50 милиарда лева обещани в дългосрочен план? Какво са 120 милиарда лева за 2 реактора и лихвите по тях? Какво е някакво си гориво, което не става за някакви си реактори. Една авария, еми случва се?
  • 12 Идиот

    39 5 Отговор

    До коментар #9 от "Българка":

    Я кажи сега нещо за палестинците, гледам че ги разбираш нещата. Може също за Афганистан, Ирак, Либия.

    Коментиран от #21

  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Министера

    35 3 Отговор
    или се има за мн.умен,или нас ни взима за мн.прости!Повервахме,че досега всички сте изпращали само детски плюшени играчки.С тях въобще не може да се убива.Затова на Гергьовден ни техника ни лампази с музика на площада.Велик ден бил с приоритет и военните трябвало да са в къщи.А с Президента,за разлика от вас натегачите в този случай сме съгласни!
  • 15 Марков

    37 2 Отговор
    Да попитаме Запрянов, когато укрите обстрелват Русия, даже стратегически съоръжения, ползвайки спътникови информация и управление на дронове и ракети, как се наричат собствениците на спътниците? Помагачи или съучастници?
    А когато се атакуват съоръжения от системата са откриване на ядрени атаки с ракети, управлявани от същите спътници, как се нарича това?
    А когато ви разбият бравата на входната врата на жилището, това не е ли подготовка за влизане и кражба?
    Празно петно от защитата на Русия от ядрени ракети означава тест или подготовка за ядрена атака. Това може да се приеме превантивно от Русия и да ударят първи.
    Затова САЩ и НАТО трябва да пазят тези съоръжения, да не предизвикат ядрена война. И да не разрешават тяхната атака от никого. Търпението си има граници и новата руска доктрина може да поднесе ядрени гъби. Не трябва!

    Коментиран от #20

  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Бабати

    6 32 Отговор

    До коментар #10 от "дядото":

    Онова кремълски терористче за отбрана ли ги ползва?

    Коментиран от #89

  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 Не.Грешиш!

    5 33 Отговор

    До коментар #15 от "Марков":

    Русия няма да удари първа.
    1.Мил им е живота.
    2.Няма да има времето да удари нищо.
    3.Ще се самовзривят.

    Коментиран от #24

  • 21 Копей,

    6 7 Отговор

    До коментар #12 от "Идиот":

    Не се отклонявай от темата!Пак се излагаш.

    Коментиран от #25

  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 Сандо

    23 0 Отговор

    До коментар #20 от "Не.Грешиш!":

    Искаш ли да пробваш?После обаче няма да може да споделиш преживянето,поне не и от този свят.А не е сигурно и дали ще е останал някой да те чуе.Откъде се извъдихте такива,да се чуди човек,поне за децата си помислете!
  • 25 Келеш,

    10 2 Отговор

    До коментар #21 от "Копей,":

    Ти ли определяш темата!?!
  • 26 Фашаго

    21 1 Отговор
    Няма ти кой да ти счупи главата, без ограничение.

    Коментиран от #58

  • 27 Хахо

    15 0 Отговор
    България се придържа към У.й.а на Организацията на обединените нации (ООН) по отношение на помощта за Украйна, добави още той.
  • 28 Поредния неадекватен и вреден

    25 0 Отговор
    министър на отбраната
  • 29 Истината

    27 1 Отговор
    Този е срам за българските воини и офицерство.

    Коментиран от #73

  • 30 Аква

    10 4 Отговор
    Българското оръжие за Украйна да може да стига руска територия - ИНАЧЕ НЕ Е ПОМОЩ, простак!

    Коментиран от #37

  • 31 Избират ни

    22 0 Отговор
    министри на войната на пределна възраст,та когато дойде време за плащане на сметката,тях да ги няма вече на този свят!Но...все някой ще остане да "опере пешкира"!Със сигурност! Гласувайте масово!!!
  • 32 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 33 Никаква работа нямаме на тази

    23 0 Отговор
    среща на "високо ниво" на НАТО във Вашингтон

    Коментиран от #47, #90

  • 34 Кресна

    33 0 Отговор
    Как е възможно всичката утайка в България и Европа да са по върховете на управлението на държавите ???

    Коментиран от #69

  • 35 Ъхъъъъъъ мозъкК

    24 0 Отговор
    "Трябва да се приеме и обща национална позиция по дискутираните въпроси"...... Народа е против НАТО и престъпната политика на САЩ и МС с народа и обществените настроения трябва да се съобрази а не с някакви там доказано провалени депутати- атлантически продажни подлоги !
  • 36 така така

    20 1 Отговор
    Гледа и ни лъже!
  • 37 Теб като те шутират

    14 1 Отговор

    До коментар #30 от "Аква":

    на фронта безказармен тлъстяк ще удряш Русия в чувала
  • 38 Искат да ни правят да

    15 0 Отговор
    УмирГаме за НАТО-ту и ФАЩ ! Съд за предателите вредни, СЪД ! Конституцията ни и законите забраняват това което се предлага

    Коментиран от #67

  • 39 az #СВО

    15 0 Отговор
    И на тоя военнолюбец ще му бъде търсена отгоеорност съвсем скоро!
  • 40 555

    10 5 Отговор

    До коментар #1 от "Истината":

    И тоя”евроатлантик”влезе в обяснителен режим,изобщо тая държава е толкова евроатлантическа колкото са другарите Пеевски и Борисов.После като седнете на маса не си задавайте въпроси ,като къде отидоха румънците и защо от есента ще им паднат визите за САЩ.
  • 41 Добре бре хора ....

    13 0 Отговор
    колко пъти точно НАТО трябва да бъде предупреждавана в прав текст , преди разум някой в тази терористична организация да прояви.... Вие как мислите ? Колко пъти?
  • 42 Факт е:

    16 0 Отговор
    САЩ руши ЕС и само силно пристрастен индивид не го вижда. "Двустранните договори" с Украйна действително представляват и са симптоматика за разпад на ЕС ...... Утре може и Унгария примерно да сключи един такъв двустранен договор със Китай примерно за безмитна търговия и Европа (ЕС) приключи на момента...
  • 43 Никога в световната история

    14 0 Отговор
    така наречената """военна помощ """ не е била нещо по различно от директна намеса и финансиране на военни действия ! Никога хора, още от римско време ! Война се води не от наемника а този който заплатите и оръжието заплаща и знамената на войната освещава ..... Спомнете си и за кръстоносните походи и за войните на Персия и Рим и се замислете дали не съм прав
  • 44 Бу Бу

    12 0 Отговор
    Четейки статията стигам ди извода , че този министър е пълен И де от. Оръжията , които предоставяме били само за отбрана. Ако под отбрана разбира далекобойност,( важи са сегашната ситуация на фронтовата линия) това е защото не произвеждаме по-далекобойни, а не защото не продаваме. И ми е интересно ако застана на границата м/у две държави и взема прашка или лък и стрелям в посока на другата държава аз с какво оръжие разполагам. Друг интересен въпрос за НАТО. Палестина е нападната от Израел. Защо не доставят оръжия за ОТБРАНА на Палестина. Даже налагат санкции на този , който им предоставя. Отдавна съм предвидил, че когато свършат военните действия м/у Украйна и Русия, в българските политически среди ще има голяма чистка и "обръщане на палачинката".
  • 45 Артилерист

    17 0 Отговор
    Абе, Запрянов, като си толкова милозлив и спазваш устава на ООН, защо не съдейства да се изпрати помощ на донбасци, когато укронацистите масово ги избиваха. Даже на два пъти в Минск международни споразумения се приеха тоз геноцид да се спре. Но нито новите украински нацисти го спряха, нито западните гаранти по изпълнението им Германия и Франция ги задължиха да ги спазят. Как тъй сте много загрижени за новите бандеровски нацисти,а дума не обелвате за Минските споразумения за прекратяване убийството на хората от Донбас от редовната армия на укровермахта. Те тез споразумения, да не би да не са се състояли според тебе, а?

    Коментиран от #68

  • 46 И основният въпрос е :

    13 0 Отговор
    Каква е ползата за България, за вас , за мен ? Па и за Украйна даже ? Има ли такава или напротив ? Рисковете за България и българите по големи ли стават или по малки ?....... И вторият въпрос: бива ли верно да сме толкова прости и продажни ? Бива ли ?

    Коментиран от #48

  • 47 Ти естествено нямаш никаква работа на...

    1 10 Отговор

    До коментар #33 от "Никаква работа нямаме на тази":

    Тази среща на високо ниво.... България има работа там.
  • 48 Прости и продажни са....

    2 16 Отговор

    До коментар #46 от "И основният въпрос е :":

    Копейките и руските слуги в България, които служат и подкрепят кремълският убиец и садист Путин.
  • 49 Даааа....Това е истината хора

    12 0 Отговор
    НАТО водят алианса и света все по-близо до световна ядрена война и е нужно ясно да кажем НЕ на НАТО, НЕ на САЩ, НЕ на Атлантическият Вреден и особенно опасен Слугинаж. Да помислим сериозно дали за Атлантически боклуци, опасни за съществуването ни като държава, народ и индивиди да гласуваме!!!!! Аз впрочем категорично за Атлантик няма да гласувам, независимо от коя партия е! Всички Атлантически партии трябва да се разглеждат като една: Партията на войната ..... Че добре мислете хора с това между ушите, ако го имате ....
  • 50 Най вероятно

    12 1 Отговор
    Пак ще има нужда от Белене

    Коментиран от #66

  • 51 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 52 С ученията на ядрените войски

    11 0 Отговор
    Русия вече е в пълна бойна готовност! Давате ли си сметка бре хора с неадекватната политика на НАТО и САЩ до къде света може да стигне. Я се събудете и спрете глупости по форумите да пишете. Утре и сателити може да падат и нито нет ще имате нито мобилни комуникации. Няма и да разберете даже какво се случва докато гъбата не видите.
  • 53 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 54 За съжаление

    14 0 Отговор
    НАТО водят алианса и света все по-близо до световна ядрена война, и очевидно става за всички разумни хора , че политиката и действията на НАТО бързо се изместват от отбранителни към нападателни стратегии и коалицията е готова да погребе реално Европа. Унгария няма да участва в „лудата мисия“ на НАТО за така нареченото "подпомагане" на Украйна, повтори отново външният министър на Унгария вчера ......
  • 55 Много умен перко е тоя

    12 0 Отговор
    А бе... То и ножът е кухненски прибор, но терористите го използват за убийства. Какво остава за огнестрелни оръжия...
  • 56 Павел пенев

    11 0 Отговор
    Този мухлясал демократ защо не си яде киселото мляко у тях, а се е загрижил за Украйна.
  • 57 НАТО да се закрива !

    10 0 Отговор
    „Не знам с какви оръжия ще се води Третата световна война, но Четвъртата световна война ще се води с тояги и камъни. – Фраза, приписвана на Алберт Айнщайн
  • 58 ???

    3 8 Отговор

    До коментар #26 от "Фашаго":

    Фашистчето е във Варна-действай!
  • 59 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 60 Крум

    12 0 Отговор
    Тояпамперс как прецени,че аеилерийският снаряд е оръжие за отбрана....всеки офицер знае,че артилерийската подготовка предхожда настъпателни действия...
  • 61 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 62 Вихър

    12 0 Отговор
    Срам позор
  • 63 Фактите са че

    12 0 Отговор
    Заплахата от ядрена война сега е по-голяма от всякога в историята, като президентът на САЩ Джо Байдън наскоро предупреди за възможността от „ ядрен Армагедон “. Продължаващото разширяване на НАТО на изток след разпадането на Съветския съюз през 1991 г. завърши с нахлуването на Русия в Украйна, което може да доведе до пряка конфронтация между двете най-големи ядрени сили в света с непредвидими последици. Прочетете книгата на Карл Сейгън „Път, за който никой не е мислил: Ядрена зима и краят на надпреварата във въоръжаването“, и се замислете на къде води света това НАТО

    Коментиран от #83

  • 64 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 65 демоникрация

    14 0 Отговор
    А "дефектиралите" ракети? И те ли са за Гражданска отбрана? Защо научаваме, какво изпраща България от чужди медии?
  • 66 Неее

    11 0 Отговор

    До коментар #50 от "Най вероятно":

    После ще искат реабилитация. Трябва да се върне смъртното наказание за предатели, за умишлено нанасяне на вреда на държаната.
  • 67 Натовец

    4 4 Отговор

    До коментар #38 от "Искат да ни правят да":

    За онова Ботоксовото Терористче да мреме?
  • 68 Сандо

    11 0 Отговор

    До коментар #45 от "Артилерист":

    В Устава на ООН е залегнал принципа за самоопределение на народите - а това е което направиха в Крим и Донбас - ама кой демократ му обръща внимание,освен ако не е в негов интерес?Ето и един малък аналог:Чехия и Словакия разбраха,че не искат да живеят заедно и тихо и мирно се разделиха.
  • 69 демоникрация

    9 0 Отговор

    До коментар #34 от "Кресна":

    А за какво са "онези" фондации, които години наред плащат грантове на изявени родоотстъпници да провеждат чужда политика? За какво е посолството, с което се съгласува всяко назначение?
  • 70 Абе хора, производители на смърт в

    7 0 Отговор
    Заводите! По добре спасители по плажовете станете за 2000 евро вместо поляци да търсят концесионерите. 5000 души били нужни четохме преди два дена. Спете бре! Спрете да сте съучастници в убийства и геноцид
  • 71 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 72 РУСНАКА

    2 0 Отговор
    ала бала
  • 73 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 74 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 75 Вместо

    7 0 Отговор
    срещата на "високо" ниво на НАТО във Вашингтон да има, по разумното е конференция за мир в Китай да се проведе спешно, както предложиха хората. ...... Разум и диалог е нужен а не бесните кучета на войната и ястребите на смърта да мислят как в световна война да ни вкарат и децата ни да убият. Нямаме работа на тази среща. В друга посока трябва да мислим ако поне малко разум ни е останал
  • 76 Никой не може да

    9 0 Отговор

    До коментар #71 от "Втори път":

    "прати" президента Радев на срещата ! Ако реши ще отиде, ако не реши няма да отиде! Виж обаче теб може да те мобилизират и да те "пратят" някъде скоро ...
  • 77 az #СВО

    11 0 Отговор
    За 24г. при Путин, РФ от 14-та икономика в света стана 4-та!
    КНР е първа икономическа сила. Индия е третата икономика в света. Всички знаем в какви добри отношения са КНР и Индия с РФ.
    Отделно, арабският свят е в отлични отношения с Москва. Руснаците са в отлични отношения и с други ключови регионални играчи - Турция, Иран, Бразилия и т.н. При такова съотношение на силите в света, Москва е обречена да спечели войната, която западът води срещу нея. Оттам ще имаме и ново преразпределение на световния ред, а всяко такова преразпределение неминуемо е придружено от чистка на обслужващия стария ред персонал. Обикновенно това се случва по места след нарочно създадени за това трибунали, а често става и без закон, и ред.

    Аз лично се удивлявам как хора подобни на тоя елемент, а такива има много у нас /и не само у нас/ нямат никакво чувство за самосъхранение. Тоя и подобните на него задължително ще бъдат утилизирани след края на войната и налагането на новите правила на световната игра от победителя...

    При това всичко ще се случи по-бързо, отколкото хората очакват.
  • 78 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 79 ВЪН циони$тит€ ОТ БЪЛГАРИЯ!

    6 0 Отговор
    комуни$тит€ ВИНАГИ $А БИЛИ НАЙ-ДОБРИ ПР€ДАТ€ЛИ И ПРОДАЖНИЦИ (€вр€й$ки ном€ра-ДАЙТ€ ДА ДАД€Т€)!
    Дядо на$ко КАТО БИВШ българо-$ъв€т$ки Кадър, ДН€$ € Б€$€Н атлантик!
    ДА ЖИВ€€ К€Л€ПИРА!
  • 80 За да станеш евроатлантически министър

    14 1 Отговор
    Трябва задължително да си безгръбначна подлога
  • 81 Да има да взема че:

    10 1 Отговор
    "Помощта" ще продължи "колкото е нужно" ! "Помощта" ще продължи до тогава докато народа им търпи глупостите
  • 82 САЩ е престъпна държава

    6 1 Отговор
    Цялата и външна политика е престъпна. Сега видяхме че и президентите им даже са осъдени престъпници вече. Срамно и позорно е че подобна държава я прокламират разни продажни и неадекватни индивиди за наш съюзник и партньор. Позор за България...
  • 83 сигурно си

    1 2 Отговор

    До коментар #63 от "Фактите са че":

    объркал заглавието, защото такава книга на Карл Сейгън не излиза, като напишеш в търсачката...

    Коментиран от #87, #88

  • 84 Много прост е изхода от ситуацията

    9 0 Отговор
    в България впрочем : Никой в България военен да не става. Ей там Шишита, Бойковци, Ристювци и Кирчовците да ходят те да си карат Страйкърите .....и оня Митов перкото.....То впрочем и от 2 години е факт!
  • 85 Анонимен

    10 0 Отговор
    Следващата помощ за Украйна трябва да се изрази в изпращане на всички украинци, годни за военна служба обратно. Не знам защо сексоложката,на която по протокол трябва да казваме нейно превъзходителство, не го е поискала.
  • 86 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 87 Има я !

    6 0 Отговор

    До коментар #83 от "сигурно си":

    И завършва....... " Вече са почти 40 години от изобретяването на ядрените оръжия. Все още не сме преживели глобална термоядрена война - въпреки че повече от един път сме се приближавали ужасно близо. Не мисля, че късметът ни може да продължи вечно. Хората и машините грешат, както ни напомнят последните събития. Глупаците и лудите наистина съществуват и понякога се издигат до властта. Съсредоточавайки се винаги върху близкото бъдеще, ние сме игнорирали дългосрочните последици от нашите действия. Ние поставихме нашата цивилизация и нашия вид в опасност.
    За щастие все още не е късно. Можем да защитим планетарната цивилизация и човешкото семейство, ако решим така. Няма по-важен или по-спешен въпрос......
  • 88 Синя корица с кървави букви

    3 0 Отговор

    До коментар #83 от "сигурно си":

    и една снежинка е само на корицата
  • 89 факуса

    2 0 Отговор

    До коментар #17 от "Бабати":

    ами за отбрана,както сащ по цял свят бомбят в защита на нац.си сигурност
  • 90 факуса

    2 0 Отговор

    До коментар #33 от "Никаква работа нямаме на тази":

    ама как да нямаме,некой требе сервира на масата
  • 91 Форинър

    2 0 Отговор
    Мазният партиен секретар Танаско е и много повратлив. Възпитаник на съветска и руска военни академии е винаги с партиите любими, които са на власт. Манипулативно посочил само БТР и патрони, ама свенливо трае за С-300. Ден Танасе, Танасе, човек трябва да има и поне малко човешко достойнство. Да не говорим за мъжко, за достойнството на военен и то генерал. Но пред келепира всякакво достойнство на заден план. Жалко!
  • 92 фбр

    2 0 Отговор
    Самозабравил се кретен ! Спомни си кога си завършил военно училище и си станал офицер ! Малоумна подлога !
  • 93 Хвала, хак да ви е

    2 0 Отговор
    Комунист, будьоновец - завършил военната академия "Будьони" Санкт Петербург, СССР!
    Има селсхи произход!
  • 94 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове