Last news in Fakti

1 Юни, 2024 19:36 5 357 135

Христо Иванов: Бойко Борисов е на следващото ниво на притиснатост до стената

  • христо иванов-
  • бойко борисов-
  • притиснат до стената-
  • ниво

"Формулата - той и Делян (Пеевски), като той е премиер, а всички знаем, че реалната власт ще я държи Делян - това е рецепта за огромен взрив, коментира още съпредседателят на "Демократична България"

Христо Иванов: Бойко Борисов е на следващото ниво на притиснатост до стената - 1
Снимка: БНТ

Бойко Борисов е на следващото ниво на притиснатост до стената. Той не може да не си дава сметка, че това, което слага на масата, като оферта към избирателите е нетърпимо. То ще предизвика взривове, особено с още по-голямата наглост, с която ги налага. Това заяви съпредседателят на “Демократична България” Христо Иванов в интервю за "Дарик радио". В него той много пространно разясни какви са позициите в политическата система 9 дни преди изборите за Народно събрание и какъв е залогът за страната след тях, съобщават от пресцентъра на "Да! България".
"Формулата - той и Делян (Пеевски), като той е премиер, а всички знаем, че реалната власт ще я държи Делян - това е рецепта за огромен взрив. Единственият начин да предотвратят този взрив е огромна корупция и огромна репресия, каквато не сме виждали”, заяви Иванов и добави: “Тази формула - той (Борисов) и Делян на власт - абсурд!”
Христо Иванов заяви, че няма политическо обяснение за опитите на Борисов да се налага като тандем с Пеевски по време на цялата предизборна кампания. Според него причините трябва да се търсят извън политическата логика. “Видимо е, че Борисов се чувства длъжен през цялото време да легитимира факта, че са двамата с Делян. Ако изучите всичките му изказвания, това е основният подлог на неговата кампания - аз и Делян. Защо го прави, нямам политическа отговор? От гледна точка на зависимост, на това, че Пеевски се бори да си запази контрола върху съдебната власт, а Борисов осигурява гласовете, това мога да го разбера. Но на базата на това какво искат избирателите на ГЕРБ, а и на ДПС, защото взаимно не се харесват, и чисто политически не знам какво си представя Борисов, че прави”, коментира Иванов, който е водач на листата на ПП-ДБ в 24 МИР в София.
В тази връзка Иванов коментира и решението на ЦИК да бъдат свалени билбордите, които задаваха въпроса към избирателите какъв премиер искат - Николай Денков или дуото Борисов-Пеевски. “ЦИК ни казва - показването на Пеевски и Борисов заедно нарушава добрите нрави. Нима? Ние това казваме - това наистина не са добри нрави, затова нека не си го причиняваме, драги граждани”, каза той.
Христо Иванов потвърди, че подкрепа за правителство с премиер Борисов и участието на Делян Пеевски няма да се даде при никакви условия. “Ние в “Продължаваме Промяната - Демократична България” сме доказали многократно, а и в последните месеци, че участваме в управление само ако има възможност да правим реформи. Това беше във фундамента на меморандума и това остава нашата фундаментална цел, кауза, въпрос оттук нататък. В тази светлина ще решаваме всички уравнения в бъдеще. Нека да знаят Бойко и Делян, че тяхното дуо може да дойде на власт само въпреки нас”, добави той.
Христо Иванов изрази много опасения за това, че българските граждани са склонни да пропуснат гласуването на предстоящите избори. Според него на 9 юни ще се реши кой ще разпределя дългата власт в държавата, която дава основи на политически играчи като Пеевски да контролират съдбата на България. Затова призовава да не се разчита на чудодейно изчезване на ламята от приказките, а да се гласува, защото противното е отказ от лична свобода.
"Залогът е огромен, но той не се вижда. На хората се казва: "Стойте вкъщи, няма смисъл, отвратително е, гадно е, само не излизайте!”. Това се е лее от всички възможни рупори. На тези избори не е важно кой ще стане депутат и кой ще стане министър. Важно е кой ще стане шеф на КЗК. Даже вече е по-важно кой ще стане шеф на ВАС, отколкото главен прокурор след промените в Конституцията. Това ще зависи от тези избори и от това дали хората ще останат вкъщи", каза той, като подчерта, че ако активността се вдигне до германската, например, тогава влиянието на ГЕРБ и ДПС ще бъде максимално ограничено. “Трябва да разбираме - че когато един отива да гласува, а двама остават вкъщи, така правят неговия глас като за трима. Това е механиката, по която ГЕРБ и ДПС оцеляват”, добавя той.
"Тези избори са най-решаващи за Делян Пеевски. Иначе са решаващи за всеки български гражданин, който иска да се чувства свободен и достоен европеец в европейска България. Така изглеждат моментите, в които с пролетно безгрижие хвърляме под влака свободата си и възможността за развитие", каза той.
Христо Иванов коментира и позицията на ПП-ДБ в настоящата предизборна кампания и колебанията на избирателите, които подкрепиха коалицията на предишните избори. “Нашите избиратели са недоволни едновременно от това, че имаше правителство и че то падна. Те не получават достатъчно гаранции, че няма да има повече такова правителство и в същото време че ще има правителство, което по-добре ще се справя със същия и по-голям обем задачи и национални цели. Никой не оспорва тези задачи и цели. Средната класа разбира, че няма кой друг да ги изпълни, затова не прелива другаде. Но се колебае дали може да довери на нас да го направим по-решително, по-научено, с повече изводи и т.н. Ние изводи сме си направили и сме си научили уроците. Въпреки това няма да стане по-лесно”, каза той.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 108 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пич

    24 25 Отговор
    Няма избори за никой! Всичко в което мислите че вярвате , е фалшиво! Дори най големите герои на човечеството са ви спуснати, и фалшиви! Искате пример?! Вие си мислите за величието на Ганди! Всъщност , той ви научи да се подчинявате, и да не се борите. Особено въоръжено. Вече да няма революции. След това за сигурност, ви показаха и героите Кинг и Мандела. Които отново ви учеха на покорство!

    Коментиран от #6, #29, #30

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 обективен

    76 27 Отговор
    Боко и шиши докато са на свобода , и крачка напред няма да мръдне тази страна ! И ако наистина направят коалиция -София ще избухне !

    Коментиран от #12, #58, #86, #99, #115

  • 4 Не е достатъчно

    52 9 Отговор
    Искаме го притиснат в маршрутка за Сомалия.
  • 5 Обаче

    73 21 Отговор
    Дори не си струва да се чете бръщолевенето.
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Ама мазно кафенце

    86 23 Отговор
    ходеше редовно да пиеш в кабинета на коляното на батко Делянчо, а Бойкикиев?😃

    Коментиран от #48

  • 8 ЧИЧО

    62 16 Отговор

    До коментар #2 от "Тома":

    Този пуяк само под моя шлифер не е бил.
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Те го този пропаднал лъжец

    68 21 Отговор
    Той с лодката бързаше на Росенец да сяда в скута на доган, на назни кайвенце, ама НСО взе, че го изгони и кацна в скута на пеевски. Толкова зор, да седне в нечий скут.
  • 11 ИМПЕРИАЛИСТ

    31 67 Отговор
    ГЕРБ и Бойко - значи ХЛЯБ И РАБОТА ЗА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД...Всичко друго е "пунта мара"....Некадърниците се дразнят от Бойко и ГЕРБ, заради строежитe на магистрали, обществени сгради, водопроводи и т.н., c кoeтo ги кaрa дa ocъзнaят cвoятa нeпoтрeбнocт кaтo хoрa.

    Коментиран от #18

  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 э абаротное

    53 21 Отговор
    Аз пък искам Делят ШОПАРО и Бойко ТУЛУПО да спечелят и да управляват ЗАЕДНО !
    И веднага след като вземат властта да бъдат ИЗРИТАНИ , СВАЛЕНИ , ИЗГОНЕНИ и НАРИТАНИ от спонтанно и масово надигналия се НАРОД !
    Така гаврата на хората с ПРОСТАКА и ШИШО ще е пълна и необратима !

    Коментиран от #19

  • 15 Гласуващите за ПП,ДБ,Герб,ДПС

    35 24 Отговор
    са квадратни изроди

    Коментиран от #132

  • 16 Вие какво

    18 8 Отговор
    Вие какво се Обаждате из под масата?
  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Не некадърници

    36 21 Отговор

    До коментар #11 от "ИМПЕРИАЛИСТ":

    А хората с достойнство ненавиждат пропадналият лъжец и крадец бойко.

    Коментиран от #104

  • 19 Ха ха ха

    36 16 Отговор

    До коментар #14 от "э абаротное":

    Простак като Про100 Киро
  • 20 Хр Иванов??? Какви Реформи правите??

    53 12 Отговор
    Никакви!! Щеше да се бориш със Своеволията на ЧСИ и Колектори?? Нищо, Внесе Предложение да се овеличат бройките на ЧСИ!? Лъжец си Христо, отивате на Бунището цялата Шайка!
  • 21 ШперПЛАТ

    44 18 Отговор
    Факт е , че Бойко и Делян са двете страни на една и съща монета - МОНЕТАТА на КОРУПЦИЯТА , АЛЧНОСТТА , МЕГАЛОМАНИЯТА , ПРОСТАЩИНАТА , ЛИЦЕМЕРИЕТО , КРАЖБАТА , НАГЛОСТТА , ВИСОКОМЕРИЕТО !

    Коментиран от #23

  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 А дтугата страна на монетата

    32 13 Отговор

    До коментар #21 от "ШперПЛАТ":

    е ПП и ДБ.

    Коментиран от #34

  • 24 Щирлиц Ото фон

    25 10 Отговор
    За съжаление такава опозиция няма как се бори с ТУЛУПИТЕ Бойко и Делян !
  • 25 Оххххх

    37 4 Отговор
    Кога бе,Иванов?Бойко те прецаква за втори път,а пък ти още вярваш!А спри се де!
  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 Удавената Риба

    37 8 Отговор
    Защо се прегърнахте с простаците ББ и ДП ?
    Защо ги ИЗПРАХТЕ ?
    Защо ги реанимирахте ?
    Защо ги вдигнахте на крака , след като болшинството от нормалните хора в България не ги искаше и протестираше срещу тях ?
  • 29 Феликс Дж

    11 4 Отговор

    До коментар #1 от "Пич":

    Много точно. По болшевишки. Така е правилно.
  • 30 по - точно

    42 12 Отговор

    До коментар #1 от "Пич":

    ППДБ са на следващото ниво по-глупост и наглост. И наистина се чудя, кой ходи да им гласува на тия папагали, дето без Бойко не си лягат даже.
  • 31 Верно ли

    42 5 Отговор
    Пинокио, не дрънкай, ами хващай оня с двата пръста чело и отивай да дебаркираш некъде с гумената лодка! Перачо!
  • 32 бай село

    34 3 Отговор
    Ичо с какви пари си купи къщата в Белгия и кой се грижи за женати там,бодигарда ли.
  • 33 Демокрация ли?

    17 8 Отговор
    Капиталът използува умишлено самостоятелно думата демокрация и заблуждава народите.
    Твже класово понятие и е капиталистическа демокрация която защитава интереса на едрия капитал.Интетесите на служители,работници, селяни,пролетариат и голтаци не се защитават от капиталистическите партии.Затова тази класа около 70% не гласува.
    Робовладелската демокрация защитава интереса на робовладелците ,но не и на робите.
    За съжаление народът ни е прост у е далече от тази истина

    Коментиран от #108

  • 34 Евхаристия

    14 10 Отговор

    До коментар #23 от "А дтугата страна на монетата":

    Едно и също нещо са ! Само където ДПС и ГЕРБ са на власт в последните 10-15-20 години и са много по-ОПИТНИ В КРАЖБИТЕ и ЛЪЖИТЕ !

    Коментиран от #40

  • 35 Пинокио кога изпи мазното кафе и слезе

    36 5 Отговор
    От скута на Пеевски? Един пропаднал лъжец!
  • 36 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 37 кумчо ВЪЛЧО

    28 3 Отговор
    Христо , ХРисто , Ице......с такива като вас от ПП-ДБ ..........БОЙКО Тиквата и ДЕЛЯН Шиши ще са вечни ....за СЪЖАЛЕНИЕ !
  • 38 БАЙ КУРТИ

    24 4 Отговор
    Ристю и гнома, най ги е страх че няма да влезнат в парламента. Споко бе гладни няма да останете. Сега си чеша кайсиите, ако знаете колко материал има за триполовите, чак ЕЛ ДУПАРИНИ ще ви за види.
  • 39 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 40 По принцип си прав

    22 6 Отговор

    До коментар #34 от "Евхаристия":

    Но като гледах лъжите на киро, бойко направо бледнееше.
  • 41 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 42 Майора

    30 5 Отговор
    Абе Пинокио , носът ти продължава да расте от лулъжите ти! Не Бойко , а ти седя в скута на Превски и пи с него турско кафе! Когато ти беше необходим за промените в Конституцията беше добър , с сега не! Стига с ваште лъжи , излезнаха аферите ви пудела с пачките , искането за овладяване службите и цялата власт в страната , спечелите чрез ала бала с машините избори , новия голям дълг , взетите пари от ФЕС и “Хемус” , дадените пари на Путин и Русия от дерогацията! За нищо не ставате подменкаджии!
  • 43 Перо

    27 6 Отговор
    ПП/ДБ се подмокриха, тиквата да не направи комбина с ДПС и не могат да го преживеят, защото за власт са готови на всичко!
  • 44 бай село

    11 8 Отговор
    Комунистите ли са хора с достойство.По голяма тъпотия не съм чувал.
  • 45 с мафията напред

    29 4 Отговор
    "Взривоете" ги предизвикахте вие, г-н Иванов! За да направите гадост на президента, седнахте в скута на Пеевски и изпрахте Борисов! Излишно е да напомняме другите "заслуги" на ПП-ДБ - провеждане на чужда политика, съсипване на енергетиката, селското стопанство, овладяване на канали за трафик, пудели, пачки, "КЕШ", Нексо, кмет на София - отроче на ДС фамилия.... Всичките ви действия говорят за вашата (на ПП-ДБ) алчност, некомпетентност, продажност на чужди интерси, абсолютна безпринципност!
  • 46 КлифърдБъртън

    13 1 Отговор
    Като гледам нашия политически елит и индивидите , които се правят на главатари и си мисля веднага за ВЕЛИКИТЕ МЕТАЛИКА и албума им от 1983 година с името КИЛ ЕМ ОЛ - в превод ИЗБИЙ ГИ ВСИЧКИ !
  • 47 А ти......

    25 3 Отговор
    Христо си моряка удавник от плажа Росенец и на тези избори ще нагълташ толкова вода че няма да можеш да излезеш на повърхността.
  • 48 Коректен

    11 6 Отговор

    До коментар #7 от "Ама мазно кафенце":

    От къв зор се зориш да повтаряш измисленото от пеефското мозък? Или смяташ пееф за мъдрец и светец??
  • 49 Павел пенев

    21 2 Отговор
    Още малко ще гледаме това еврейско нищожество-правната нула Пинокио.

    Коментиран от #76

  • 50 едикао

    8 13 Отговор
    Веоличие. Възраждане. Това е опцията за да се освободим от тоя пинокио с големия клюн. ГЕРБ, ПП и ДБ, ДПС и ИТН са доказани негодници дето казват да на Посолството, преди да са им поискали. Продажници. За да освободим България всички българи на въстание и да гласуват, за да не могат с купени сигани да определят кои да управлява. Мислете си за семействата и за бъдещето, и не давайте на айдуци да ви яздят, крадат и лъжат. За тоя труп не искам дори да пиша повече. Христос Воскресе.

    Коментиран от #53, #65

  • 51 Бай араб

    19 3 Отговор
    Празните приказки на мравояда
  • 52 един

    1 1 Отговор

    До коментар #17 от "С извинение но,":

    Извинявам се,единият минус е мой по-погрешка,брой един плюс повече!
  • 53 Още не сте се появили

    10 6 Отговор

    До коментар #50 от "едикао":

    И почнахте с лъжи.
  • 54 Демократ

    18 6 Отговор
    Публична тайна е, че това лято Христо ще превземе сарая в Банкя с надуваем танк... Апелирам всички граждани да отидем на улицата на бате Бойко в името на демокрацията!
  • 55 Марко

    16 3 Отговор
    Ревниви коментари след скута на Шиши....
    Забавлява др Бойкикев🤣🤣🤣
  • 56 Българин

    10 17 Отговор
    Мравояде, тебе никой не те иска! Хората искат стабилнос и яснота, каквато само ДПС и ГЕРБ ни дават! Изчезвай за винаги!

    Коментиран от #135

  • 57 Не ти ли умръзна

    16 2 Отговор
    да говориш глупости.Тази клюкарска дружинка, нямаща нищо общо с политиката започва да става изключително досадна.Това е и единствената роля и задача да
    дразни и създава интриги.За нищо друго не става.
  • 58 Димитрий

    9 16 Отговор

    До коментар #3 от "обективен":

    Много ви плаща сорос, ама народа е умен и ще гласува масово за ДПС и ГЕРБ! Това са фактите! А тия козяци, дето се ни ги пробутвате са под4%!
  • 59 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 60 Дедо

    17 2 Отговор
    А на Бойко казахте ли му че е притиснат до стената или още не знае ?
  • 61 Безкритичен

    20 4 Отговор
    Христо Иванов бързо забрави, че същите неща говореше и преди последните избори и след това бързо възприе опорката "такива са реалностите" като оправдание за безумните действия. Повече за вас и ПП, никога. За ИТН никога, чак не мога да се сетя кой не се изложи, кой не излъга. ДПС и ГЕРБ няма какво да ги коментираме, кадрите им са за затвора, а избирателите за психиатрия.
  • 62 Електра

    14 8 Отговор
    ГЕРБ са мафия и ОПГ
  • 63 Рунтю Бойкикиев

    15 4 Отговор
    Страшно притиснах бацо до стената с промени у Конституцията
  • 64 Каквото и да говорите

    22 1 Отговор
    Христо Иванов ще остане в историята като най-дългоносият поправяч на конституции.
    И най-некадърният.
  • 65 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 66 Верно ли

    10 3 Отговор

    До коментар #59 от "САТЪРА НА ХАНА":

    Хахаха, много добро! Само дето си се изказал много ласкаво за другата част от сглобката. По-добре приляга думата "дирник" :)))
  • 67 Ричард Естес

    9 9 Отговор
    Каквото и да говорим Борисов се превърна в символ на ВСИЧКО ЛОШО И ПОРОЧНО в България ! А сега искат към него да добавят и Пеевски !
    Стига ! Това вече идва прекалено и в повече !
  • 68 Гочо

    14 2 Отговор
    Ицо пак си сънувал неправилно
  • 69 свиреп ОХЛЮВ

    13 7 Отговор
    Не мога да разбера защо Бойко , който е бил КОМУНИСТ и МУТРА , преди години , сега се прави все едно това никога не е било !
    Защо така ? Срамува ли се ?
    Или биографията му на БОЖЕСТВО е несъвместима с тези ДРЕБОЛИИ отпреди време !?
  • 70 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 71 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 72 сидероДРОМОС

    11 5 Отговор
    А не е ли време Бойко и Делян да направят ШОУ за хората и да направят един СУМО ДВУБОЙ ?
    И по тегло и по простащина , двамата са идеални за това и биха ни осигурили едно НЕЗАБРАВИМО ЗРЕЛИЩЕ !

    Коментиран от #81

  • 73 Диана

    17 2 Отговор
    Христо Иванов не може да каже две думи свързано, а седнал да нищи политика, горкия...Аз разбирам човек да се пробва, ама като види че не върви да се маха от там...Този хитрец е набарал там някоя златна жила,значи, и се бута та бута ..Трагедия...
  • 74 Самуил

    15 2 Отговор
    Ице, мечтаеш ли пак за мазно кафе?
  • 75 ПРСПЕЦИАЛИСТ

    13 2 Отговор
    Що го държите тоя лъжец на първа страница.
  • 76 Оо, недялко,

    1 1 Отговор

    До коментар #49 от "Павел пенев":

    Еваларката, бате.
  • 77 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 78 факти

    8 1 Отговор
    "Унгарското правителство иска да попречи на Европа да влезе във война с Русия и знае как да го направи". Това е заявил унгарският премиер Виктор Орбан, говорейки на предизборен митинг, който се е провел на остров Маргит на река Дунав след "Марша на мира в подкрепа на политиката на правителството срещу ескалацията на конфликта в Украйна", предаде MTVA.

    Коментиран от #83

  • 79 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 80 абсолютно

    7 1 Отговор
    не чухме нищо за марша на мира в унгария
  • 81 Диана

    8 8 Отговор

    До коментар #72 от "сидероДРОМОС":

    А не можеш ли да се запиташ какво им пречи толкова че Бойко си е избрал този път Пеевски за партньор?!...Нищо свързано и смислено не казват - само плюят ли плюят...Точно по стария БКП/БСПарски метод да смачкат имиджа на някой пък после той да ходи да се обяснява,значи..Мръсни хора! Мръсни души...БСП и сие вън от политиката!!!
  • 82 Сопола .

    10 4 Отговор
    Тиквата трябва да стане премиери, а Прасето президентин на Гуантанамо с доживотни мандати. Тогава и само тогава България ще тръгне по истински европейски път на развитие.

    Коментиран от #87

  • 83 Диана

    2 7 Отговор

    До коментар #78 от "факти":

    И този Орбан говори само празни приказки...Европа изхвърли Англия, така че нема страшно - просто мах на махалото от съжаление към годините на Студената Война...
  • 84 Българин 🇧🇬

    14 4 Отговор
    Христо Иванов престъпника изпра Бойко Борисов прстъпника. ДБ е партия на ДПС
  • 85 Дона

    12 1 Отговор
    Каквото сме си надробили, това ще си сърбаме
    500 год.демократично робство.
    Ха,ха българино!!!!!!
  • 86 Ку-ку

    4 6 Отговор

    До коментар #3 от "обективен":

    Ще избухне баба ти...!!! Който иска да излиза и да гласува! Омръзна ми да се хвърлят луди пари за избори като резултатите са почти еднакви всеки път! И вместо тези средства да се насочат към изграждането на детската болница, например ние си "играем" на избори през няколко месеца! Излизате, гласувате и който спечели да се споразумяват с другите и да работят! Не ме интересува дали ще е Бойко, Пеевски или друг... искам да се РАБОТИ.... А на тия, които мислят евентуално да започват с измислените си протести отново.... накарайте съмишлениците еи да гласуват!

    Коментиран от #88

  • 87 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 88 Диана

    4 11 Отговор

    До коментар #86 от "Ку-ку":

    Така ще да бъде докато не се обединим всички и започнем да гоним тези навлеци там...И трябва да почнем от БСП - тя е голямото зло у нас, тя ни довлече всички тези проблеми, прогони милиони българи от родината, погуби много невинни, чисти души, които им повярваха...За да махнем БСП трябва да осигурим абсолютно мнозинство в Парламента на някой друг и ГЕРБ се е доказал като най-успешен с приемането ни в чакалнята на еврозоната...Така че, ако всички гласуваме за ГЕРБ, БСП остава вън от Парламента и само така можем да махнем тези натегачи от политиката засега...По-нататък като дойдат талантите, всичко ще започне да си застава по местата
  • 89 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 90 Българин

    8 9 Отговор
    Народа иска сериозни и доказани политици, като Бойко, Пеевски и Костадинов.И не иска мравояди и соросисти!
    За това и хората ще дадат гласът си!
  • 91 абсолютно

    10 1 Отговор
    Унгарският народ излезе на Марш за мир срещу участието на Запада във войната в Украйна
  • 92 Бай Иван

    13 1 Отговор
    Дрън,дрън та пляс.Такива ги разправя Ристо .
  • 93 Мартин

    11 1 Отговор
    Вие ни отнехте ВЯРАТА!Вие ни ИЗЛЪГАХТЕ !!!
  • 94 Принципа е много

    3 2 Отговор
    Прост
    Най добрият който може да го направи взима всичко НЕГО всички се обръщат за помощ и той не лъже
    Последните ОБЕЩАВАТ НА ВСИЧКИ БЕЗ ДА СЕ СЪОБРАЗЯВАТ С ВЪЗМОЖНОСТИТЕ СИ И В ОЧИТЕ НА ОСТАЛИТЕ КОЛКО ТО ДА СА ИСКАЛИ ДА ГО НАПРЯВАТ
    СЕ НАРИЧАТ ЛЪЖЦИ И МЬОХЛО ИЛИ ЛУЗЕРИ -Загубеняци. И всичко заради много обещания който НЕМОГАТ да ги направят. Към тях се обръщат комедийните актьори и сценаристи. Някой жълти списания. За да им се насмеят обикновено. КОЙ ТИП СТЕ ВИЕ И ВАШИТЕ ПАРТИИ САМИ СИ ИЗБИРАЙТЕ. УСПЕХ НА ВСИЧКИ В ИЗБОРИТЕ.
  • 95 вие си ги избрахте

    7 1 Отговор
    какво се тревожиш, нали го изпрахте като прекратихте всички разследвания само за 1 м. бил както казахте в записа САМО МЕДИЕН ПРОТИВНИК
  • 96 Христо Иванов

    10 2 Отговор
    Евроатлантическо е да се лъже електората преди избори.
  • 97 Евроатлантик

    8 2 Отговор
    Абс евроатлантическо демократично е да обещаеш нещо преди изборите и после да се изметнеш от обещанието.
  • 98 Новини

    5 1 Отговор
    Ице гледай да не ти откраднат жената, че материала е кът в БГ права бе Нежа Алиева, мъжа й бе в дпс депутат, младежи не им вярвайте, те се карат пред вас, а след това си пият каааафето заедно. Хвалеха им внучето по телевизии, и днес ми казват, в града бръснар
  • 99 Селянин

    11 2 Отговор

    До коментар #3 от "обективен":

    Коя София ще избухне -шарлатаните посредниците и децата на старите комунисти Народа Ви сърба попарата че стига вече с аматьори Ристо много ревнива някои не им вземе ДПС
  • 100 Милен

    11 1 Отговор
    Не е важно какво приказва ристьо преди изборите, важно е с кой ще се сглоби след тях.
  • 101 Бу Бу

    4 1 Отговор
    А този Пинокио, не се ли замисля, че Борисов и Пеевски( Магнитски) се подготвят за след 1г., когато Русия ще е приключила СВО в Украйна и сегашните позиции на световната сцена ще са променени.
  • 102 Анонимен

    4 1 Отговор
    Не е лъжа бе чоджум, турците са в Германия. Кюрдите ги осигуряват от турция в германия. Небет шекер правят, шоколад, екмек и в гърция и по света са етносите, а българина без зъби е
  • 103 Стеф

    14 1 Отговор
    Къде спахте, че ги върнахте на бял кон, че и изпрани!!! Сега се сети Христо да анализира!
  • 104 ИМПЕРИАЛИСТ

    9 1 Отговор

    До коментар #18 от "Не некадърници":

    ...бандити, мошеници и лъжци не строят и не изграждат.

    Коментиран от #121

  • 105 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 106 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 107 Ман Афф

    9 2 Отговор
    Седнете ми в скута красиви и умнукрасиви пепе дебе расиии...
    Да ви черпя по едно кафенцеее...
  • 108 ИМПЕРИАЛИСТ

    6 0 Отговор

    До коментар #33 от "Демокрация ли?":

    СОЦИАЛНИ ДЕЙНОСТИ МОЖЕ ДА ПРОВЕЖДА САМО БОГАТАТА ДЪРЖАВА, А БОГАТА ДЪРЖАВА СЕ ПРАВИ ОТ БОГАТИ ГРАЖДАНИ, А НЕ ОТ ТЕЗИ РАЗЧИТАЩИ НА СОЦИАЛНИТЕ МЕРОПРИЯТИЯ НА „ДРУГАРКАТА“ Корнелия Нинова. При тоталитарните държави подходът е по-друг. Независимо дали тази държава се титулува социалистическа..., народно-демократична..., народна република... гражданите се обират от властта, като им се дават средства колкото да преживеят и контролирано възпроизвеждат. С окрадените пари тоталитарната държава финансира своята социална политика. За да реализира тази си дейност се разчита на огромен идеологически апарат за овладяване съзнанието на масите, а за по-коравите глави и на огромен репресивен апарат в началните етапи. След пречупването на населението, репресивният апарат се реорганизира. Премахва се системата на трудови лагери, като този акт се завоалира под някаква форма на борба с култа на личността или грижи на партията за ....... Възприемат се по-меки методи за контрол, като се набляга на скритите форми. Ограбването демотивира хората да работят за благото на обществото, а започват да търсят други алтернативи като част-пром , незаконна емиграция , черна борса, корупция и т.н., което води до тотално икономическо изоставане и крах на системата.
  • 109 Ако има по

    10 2 Отговор
    Противен от този това е Кирчо пълен леш
  • 110 Факти моля не триите

    12 2 Отговор
    Колко ви плащат от кеша, че така триете опазите Просто идиотите и Продажниците от Да България?
    Любителя Рисьо на грантове и мазни турски кафета, тъмночервения комунист колко ви плаща?
  • 111 Фибата

    8 2 Отговор
    А нещо за ППДБ не е ли казал? Или вече е излишно.....
  • 112 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 113 док

    7 3 Отговор
    Съвсем искреносмятам и съм абсолютно убеден че най-доброто което може да направи Борисов за държавата е да се хвърли от някоя висока сграда

    Коментиран от #116

  • 114 Шиши

    10 2 Отговор
    Ице, мини да пием по едно мазно.
  • 115 комерсиален

    5 1 Отговор

    До коментар #3 от "обективен":

    Кой ще плати избухването? Ти колко ще дадеш?
  • 116 Участъков терапевт

    5 2 Отговор

    До коментар #113 от "док":

    Ясно е, че си искрен, както е ясно, че страдаш от психически болежки. Ще ти дам направление.
  • 117 Безкрайни

    9 1 Отговор
    са мравоядските глпсти.
  • 118 Мозъчен тръст

    8 4 Отговор
    Пинокио раздава акъл...ама гласове няма. ПП ДБ=8%
  • 119 Доналд Дък

    7 1 Отговор
    И пандиза да ме вкарат пак ще стана Президент и грантовете свършват...и Ристьо ще гледа като застреляна патица.
  • 120 Ходи на мазно

    7 1 Отговор
    Кайве бе ф....флек.....
  • 121 Е как да не строят

    4 2 Отговор

    До коментар #104 от "ИМПЕРИАЛИСТ":

    Как ще крадат, ако не строят? Трябва да са джебчии, а не схемаджии! А ГЕРБ и ДПС са схемаджии! Но ти им се радвай! Милиардите които изтичат за да богатеят, са тези, които те правят последен по доходи в Европа!
  • 122 бягай бе

    6 1 Отговор
    събрани отрепки ....
  • 123 ганев

    7 1 Отговор
    АБЕ...ТОЗ КРАДЛИВ..ГРОЗНИК ДО КОГА ЩЕ НИ ТОРМОЗИ
  • 124 Комунистическото отроче Маричков

    4 1 Отговор
    Айде още един алчен за партийни парички се появи на екрана.
  • 125 хммм

    4 2 Отговор
    Гласувайте сутринта оставката на Главчо от двете министерства които заема.
  • 126 Ристю Ариела

    2 0 Отговор
    Следва пране 2 и сглобка 2.Не гледайте какво правим а какво ви обещаваме.Макар да е едно и също и предвидимо при всеки следващ мандат.Много обичам наивни,двулични,алчни,медийно обработени,и не много умни избиратели.Те са ми ядрото.Аз съм вашия човек с лодката борещ се с Русия за ваша сметка.Много добре ми се получава и си чакам поредния бонус подаръка от великия Козяк шеф.
  • 127 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 128 Мазно Петно

    3 0 Отговор
    Този лиценеприятен, морално и душевно нечистоплътен лодкар , при други, по- морални времена, щеше достойно да изкарва прехраната си някъде из Несебър като файтонджия.
  • 129 Павел пенев

    3 2 Отговор
    Това соросоидно еврейско нищожество ще го гледаме само още тази седмица. Заедно с генерала Гном отиват охранители на плажа Росенец.
  • 130 ПЕНКО

    2 1 Отговор
    "ГОЛЯМАТА " ЦРУ -ЛАМБАДА - В БЪЛГАРИЯ -- "Де Бе Дай Бе - Де Бе " ЩЕ ВНЕСЕ СВЕЖ ВЪЗДУХ -ПЪРДЕЙКИ В ПОЛИТИКАТА !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • 131 Дедо Петко

    2 1 Отговор
    Ти гледай как изпаднА на дъното, па тогава дрънкай глупости.
  • 132 Дедо Петко

    1 0 Отговор

    До коментар #15 от "Гласуващите за ПП,ДБ,Герб,ДПС":

    Ще бъдат изгонени на куково лято.
  • 133 Дедо Петко

    0 2 Отговор
    От ора дето избраха Радев на пук на Боко и после си го натикаха, акъл не щем.
  • 134 Стефан

    1 0 Отговор
    Христо Иванов ще си даде подкрепата срещу точната сума!
  • 135 българин

    1 0 Отговор

    До коментар #56 от "Българин":

    или си крадлю като тях или си много т-.ъ„;п
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол