Last news in Fakti

4 Юни, 2024 08:48 1 594 50

Тошко Йорданов: ПП-ДБ направиха повече поразии от ГЕРБ. На моменти са по-зле от Бойко Борисов

  • итн-
  • сглобка-
  • тошко йорданов

ИТН се бори основно срещу трите партии от сглобката

Тошко Йорданов: ПП-ДБ направиха повече поразии от ГЕРБ. На моменти са по-зле от Бойко Борисов - 1
Снимка: бТВ

„ПП-ДБ направиха повече поразии от ГЕРБ. На моменти са по-зле от ГЕРБ по начина, по който се отнасят към обществените финанси и тяхното пренасочване. Сглобката е най-големият ни опонент на тези избори. Те управляваха, те направиха неморално управление, те излъгаха избирателите си. Излъгаха всички. Излъгаха парламента“.

Това каза пред "Тази сутрин" по бТВ зам.-председателят на „Има такъв народ“ Тошко Йорданов, кандидат за депутат.

„Кои бяха в сглобката – управляваха ГЕРБ, „Продължаваме промяната-Демократична България“ и ДПС. Спомняте си с кои гласове мина този кабинет, как Мустафа Карадайъ и Делян Пеевски влязоха демонстративно да натиснат бутоните. Това беше изключително неморална сглобка“, коментира Тошко Йорданов.

„Има експерти във всички политически сили. Ако стигнем до програма, която да бъде изпълнявана от експерти, тя трябва да е достатъчно публична и всеки да знае кое кога ще се прави. Подобна програма се изпълнява от експерт. Тези сили, които влизат в парламента, трябва да излъчат експерти, ако се постигне съгласие. Неморалното идва при политически назначения“, обясни Тошко Йорданов.

"Да ви кажа, ГЕРБ си ги изчегъртахме. Когато го казахме, Бойко Борисов все още беше министър-председател. Да видим дали ще стане пак министър-председател. ПП-ДБ се самочегъртат, ще бъдат доизчегъртани от българските избиратели“, добави Йорданов.

След като в 46-ото Народно събрание „Има такъв народ“ стана първа политическа сила, при следващите избори подкрепата за партията се сви. След вота за 48-ия парламент партията дори остана под чертата, но се завърна в следващото Народното събрание.

„Сваляйки ПП-ДБ и неправейки сглобка с ГЕРБ и след цялата медийна атака, се получи така. След всички лъжи се получи това. Година и половина по-късно истината излиза наяве. Хората я видяха. Това, което казаха за нас, се оказа невярно във всеки един сектор. В момента „Има такъв народ“ е във възходяща тенденция. Рано или късно ще си разменим местата с ПП-ДБ, ще се разминем по пътя, а те ще отидат там, където им е мястото – в нищото. Ние ще се върнем там, където трябва да бъдем“, допълни Тошко Йорданов.

„Ако сме първа или втора политическа сила, ще поканим останалите политически партии. Ако не сме, ще трябва нас да ни поканят. Имаме ясна позиция. Според нас единственият вариант на правителство да получи по-голяма подкрепа и да бъде ефективно – това е експертно правителство, което да решава конкретни проблеми. Те трябва да са заявени предварително със срокове и стъпки, а не общочовешки приказки, на каквито се нагледахме, зад които да се правят финансови далавери и глупави, комплексарски промени в Конституцията, които вкараха страната в забавна част“, подчерта зам.-председателят на ИТН.

„Сваляйки ПП-ДБ и неправейки сглобка с ГЕРБ и след цялата медийна атака, се получи така. След всички лъжи се получи това. Година и половина по-късно истината излиза наяве. Хората я видяха. Това, което казаха за нас, се оказа невярно във всеки един сектор. В момента „Има такъв народ“ е във възходяща тенденция. Рано или късно ще си разменим местата с ПП-ДБ, ще се разминем по пътя, а те ще отидат там, където им е мястото – в нищото. Ние ще се върнем там, където трябва да бъдем“, допълни Тошко Йорданов.


Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 48 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Правим Поразии

    17 16 Отговор
    И за по-кратко време.
  • 2 Трол

    30 26 Отговор
    ППДБ са по-малкото зло от ГЕРБ, които са по-малкото зло от БСП.

    Коментиран от #20, #32

  • 3 Новичок

    25 8 Отговор
    Всичките сте Маскари,само лъжете.Пфу...
  • 4 Русофил

    46 19 Отговор
    Тошко Африкански се бори БГ да стане африканска държава. За начало щял да покани Вагнер.

    Коментиран от #6

  • 5 Продължаваме Промяната

    14 30 Отговор
    Сценаристът на бившия певец - учиндолския Чалгаря и най-големият мафиот в България, да мълчи. Ние, ГЕРБ и ДПС общо ще имаме над 70% от гласувалите
  • 6 Ивайло Табаков

    9 5 Отговор

    До коментар #4 от "Русофил":

    Тоя Вагнер не игра ли в Левски, а после го натурализирана за националния? Остава и в политиката да го турят тия чалгари и циркът ще е пълен
  • 7 вие сте

    37 10 Отговор
    Треторазрядни шутове ,които и за цирка не ставате.
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Тоше помисли в друга посока.

    25 7 Отговор
    Миличък.
  • 10 провинциалист

    18 3 Отговор
    ИТН - продукт от едни поредни избори, при които по традиция беше много важно да се гласува, за да не се даде шанс на статуквото...
  • 11 Впечатление

    36 8 Отговор
    ИТН бяха кукувиче яйце в гнездото на протеста, и си играят с мафията ДПС/ГЕРБ от самото начало.

    Коментиран от #24

  • 12 оклмуи

    29 19 Отговор
    ИТН, излязоха мръсни предатели. С парите на българите без да ни питат, заедно с мръсниците от ГЕРБ, ДПС и ПП и ДБ, храниха бандера фашистите на зЕленски. За пенсии, детски и за заплати все нямаше и все трябваше да почакаме, а за бандера фашистите намериха веднага. И ги взеха пак от нас. Нищо не дадоха от себе си а от всички нас. Сега на изборите вие негодници ще има да чакате. Няма да гласуваме за вас. Величие с полк. Николай Марков и Възраждане са тези,за които българите са преди всичко останало и за тях ще се гласува. Христос Воскресе.
  • 13 последен валс

    32 9 Отговор
    Която и партия да е на власт ще допуска грешки, но по важното е да се учи от тях и да надгражда. След като в 46-ото Народно събрание „Има такъв народ“ стана първа политическа сила защо не сформира правителство? Защото отговорността е голяма а когато имаш само голяма уста е много по лесно да си опозиция.
  • 14 Това е

    36 8 Отговор
    Гнусен чалгар...
  • 15 Хиената Лена

    14 9 Отговор
    Промяна от латиноамериканска бананова република, към африканска демокрация.
  • 16 Мъдрият

    16 26 Отговор
    Йорданов, вие също излъгахте хората и не оправдахте очакванията им, и вече няма как да ви имат пълно доверие.

    Като цяло сте по-добър вариант от разглобените и дпс, които са изключително вредни за България!

    Аз за вас не съм гласувал, защото оня коч славун-а се подиграваше с Православната църква и свещениците, и след такова нещо и липса на публично покаяние от негова страна - няма как да подкрепя негова партия!

    Сега ще гласувам за Възраждане, защото само техните възгледи се препокриват в голяма степен с моите!

    Но най-важното сега е да премахнем евро-атлантическите партии от управлението на България, защото те са изключително вредни за държавата ни!

    За тази цел трябва да излезем и масово да гласуваме!
  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 гошко

    39 7 Отговор
    Само с ирония, попръжни и злоба не се управлява. Трябва и акъл Тошко.
  • 19 Дамян

    38 7 Отговор
    Кажи бе Тошко като цял живот с чалга се занимавате кога учихте и за управленци защото управлението на държавата не е като да се маймунясваш пред публика.
  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 Тошко

    27 7 Отговор
    Тези от вас които не влязат в НС пак чалгари ли ще останат или ще се ограмотяват?
  • 22 Ханку брат

    32 5 Отговор
    Прави ми впечатление, че БТВ много често дават трибуна на ИТН. Защо ли?
  • 23 Адолф

    31 6 Отговор
    Тошко, ама като вас втори няма!Вие една поразия направихте, ама от нея няма оправяне още 50 години поне. Опростачихте нацията с вашата чалга култура която налагате вече 30 години.
  • 24 Реалист

    9 19 Отговор

    До коментар #11 от "Впечатление":

    То щото Харвардските измекяри не предадоха цяла България и най-вече генерал Румен Радев
  • 25 Сериозен ей

    23 6 Отговор
    Тоя само приказва колкото да не заспи.И само глупости дрънка
  • 26 Тошко

    17 6 Отговор
    Ако изборите са за разказвачи на плоски вицове и глупави песни ще гласувам за вас но вие не сте разбрали какви избори предстоят
  • 27 Тцъ...

    19 5 Отговор
    А чалгарите на Слави са творци само и единствено на поразии, както в политиката, така и в изкуството, но продължават да дават съвети на другите без да имат ум даже за себе си
  • 28 Киселяка

    14 5 Отговор
    Когато в джунглата няма цар маймуната започва да прави поразии и да се хвали.Същото е и при хората когато няма стабилно правителство подобни екземпляри не спират с простотиите.
  • 29 Аман

    18 4 Отговор
    Малкият Мук говори пълни глупости. Точно те са виновни да стигнем дотук. Имаше работещо правителство без ГЕРБ и ДПС и имаше реални шансове да се обърне посоката на държавата, да се оправи съдебната система и някои хора да ходят в затвора. Но партията на големите умници от Учиндол се оказаха корумпета и хвърлиха държавата под влака. И сега вече няма никаква надежда за оправяне.
  • 30 реру

    21 5 Отговор
    "... В момента „Има такъв народ“ е във възходяща тенденция..."


    Може... но както се пее "А дано, ама надали"...

  • 31 хммм

    10 5 Отговор
    Чалгарче, искаш да се обърнеш към Борисов ли? Вие сте много меткави. Дори Ива Митева е по-мъж от вас!
  • 32 мдда

    10 10 Отговор

    До коментар #2 от "Трол":

    Не е точно така. ПП/ДБ са по-малко зло от ГЕРБ, но и БСП също са по-малко зло от ГЕРБ.

    Коментиран от #34, #36

  • 33 Какъв

    11 3 Отговор
    е тоя шебек ?
  • 34 Хахах

    2 2 Отговор

    До коментар #32 от "мдда":

    А бе, да идат да се доразмножават някъде, че не се търпят, бе! Колкото могат, с каквото могат!
  • 35 Ааааа

    12 3 Отговор
    А най зле сте вие, чалга лумпени.

    Коментиран от #37

  • 36 Хаххаха

    3 1 Отговор

    До коментар #32 от "мдда":

    Като са от твоите хора, кажи им бре! ЧЕ НЕ СЕ ТЪРПЯТ ТИЯ РАЗГОНЕНИТЕ!
  • 37 Хахахха

    2 2 Отговор

    До коментар #35 от "Ааааа":

    Те тия са им възпитаниците! Еволюирали до друга партия! ЩО ДА ИМ БЕРЕМ ГАЙЛЕТО, ЧЕ ДА МЕ РАЗБЕРАТ ПО-ДОБРЕ! НИ СЪМ ИМ МАЙКА, НИ БАЩА, НИ НИЩО!
  • 38 Хахахха

    2 2 Отговор
    До минусчето: кое не е вярно? Че не подбират на кого да се кланят, стига келепир да има?! Че си търсят на кого да се кланят по принцип?! Че обикновено си търсят човек-идол, на когото на всяка цена да подражават?! Че не желаят сами нищо в този живот да свършат нормално без публика?! Че си въобразяват, че хората искан да живеят техния начин на живот и от елементарна култура не ги издават какви герои измислени от чалга песен са?! Кое не е вярно?! Да опъват дашни рокли в мъжки и женски вариант и много-много да не философстват, разположили телесна маса върху чуждия труд! Те главите си не могат да командват, тръгнали съвети да дават, че и за пример да се имат! ВЕЧНО АКТУАЛНА ТЪПНЯ!
  • 39 Хаххаха

    3 2 Отговор
    Да си го знаеш и малко ти е! По-скромно с "развиването", че не се търпиш!
  • 40 всичко ще си кажете

    6 1 Отговор
    5 дни до изборите, а ИТН вече започнаха с признанията.
  • 41 Гласувайте!

    3 2 Отговор
    В неделя всички до урните! НЕ на досега управлявалите партии! Няма друг начин да накажем всички виновници за сегашното ни дередже! Ако Бойко мисли, че Урсула с посещението си му е вдигнала рейтинга, греши.
  • 42 Благой от СОФстрой

    10 3 Отговор
    А таа ямбУлска Обезяна какво е направила до днес че и се изxожда за другите мy подобни?!
  • 43 ДПС аватар

    5 2 Отговор
    То пък, щото вие по-малко вреди нанесохте със слугуването си на ДПС.
  • 44 Казуар

    6 2 Отговор
    Тошко, Малчо, твоят съселянин Волен Сидеров стигна до канддидат президент, но ти няма да можеш.

    Коментиран от #47

  • 45 Наблюдател

    7 3 Отговор
    Вие сте изпята песен. Отивате на пейката на НДСВ.
  • 46 Бокича

    2 3 Отговор
    Много се радвам ,че Тошко Йорданов ме милва по главичката..........
  • 47 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 48 Хххх

    2 2 Отговор
    Ама не ми бий минус, че не аз ви гласувах за тия ПП! Дънете кебапчетата и не умувайте много!
  • 49 Хххххх

    3 2 Отговор
    Само ядове с вас!!! Хахаах съм! Ама за подигравка сте бе, колкото и да се имаш за успяло!
  • 50 Хххх

    0 0 Отговор
    Аууу, минус ми били, псетата, които се имат за някакви стожери! Като сте толкова умни, що така стана?! Айде, отивай на масата с джендърите и не ме занимавай! Да не мислиш, че ще дойда да ти кажа, ако се окажеш в такава ситуация?! МАААРШ!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове