5 Юни, 2024 09:42 1 303 92

Корнелия Нинова: Няма да позволим изпращане на войници в Украйна. Вече внесохме такова решение в парламента

  • избори-
  • бсп

Съвместното управление на БСП с ПП и ДБ не беше сглобка, а мнозинство и правителство с ясна програма, споразумение и разделение на отговорности, каза лидерът на БСП

Корнелия Нинова: Няма да позволим изпращане на войници в Украйна. Вече внесохме такова решение в парламента - 1

„На срещите ни хората поставят най-много въпроса за войната и страховете за войната растат в цялата страна. Затова ние предложихме Народното събрание да вземе решение - България няма да изпраща войници в Украйна и няма да разреши западни оръжия да се използват за цели срещу Русия. Внесли сме го като решение. Това ще е първото нещо, което ще направим в първия ден и на новото 50-ото Народно събрание. И ще бъдем гарант за хората, че няма да допуснем България да бъде въвлечена във война“.

Това заяви лидерът на БСП Корнелия Нинова в предаването „Лице в лице“ на bTV. Тя посочи, че гласове на разума вече се чуват от Европа, като Италия, които казват, че няма да изпращат войска и не разрешават да се използват западни оръжия на територията на Русия.

„За нас моралът и достойнството в политиката са водещи. Останахме единствените, които защитаваме тези ценности, защото през всичките години не участвахме в сглобки, договорки и задкулисие. И това, което обещахме на хората преди избори, по време на управлението го изпълнихме – силната социална програма, безплатни детски градини и учебници, увеличение на пенсиите , на майчинството и на минималната заплата.“

По думите ѝ хората са изморени от избори и предпочитат да имат стабилност и сигурност, а не отново избори. Те са разочаровани от липсата на морал в политиката и от това, че са били подведени, че ще стане промяната.

Според Нинова позицията на България в ООН за Сребреница не трябва да се променя в последния момент, особено от служебен кабинет, който трябва просто да прави избори.

„Главчев трябва да отговори само на един въпрос – кой го накара. Защото той няма кураж да вземе самостоятелно това решение. Някой го накара, просто трябва да каже кой – дали е Борисов, защото той слуша единствено него“, посочи лидерът на БСП.

Корнелия Нинова обясни, че социалистите не са присъствали на извънредното заседание на Народното събрание, тъй като в дневния ред не са били включени предложените от тях точки да не се изпращат войници в Украйна и да не се използват западни оръжия на територията на Русия.

За Нинова изходът от политическата криза е експертно надпартийно правителство - без политически лица и партийни лидери, с програма, със срок за действие и с пълен контрол от парламента.

„Тръгнат ли отново да се сглобяват партии, ще влезем отново в политическа криза. В коалиции няма да влизаме. Червена линия за нас е моделът „ГЕРБ“ и Борисов. Връщането на Борисов като премиер е най-лошият вариант за България.

Това означава отново връщане назад на последните места по всичко и на първите по корупция, по смъртност, по демографска катастрофа“, коментира Нинова.

Тя подчерта, че съвместното управление на БСП с ПП и ДБ не е било сглобка, а мнозинство и правителство с ясна програма, споразумение и разделение на отговорности.

„Аз, като министър на икономиката, нося отговорност и се гордея, че България беше на първо място по индустриално производство в Европа. БСП носи отговорност за социалното министерство – 22 млрд. лв. достигнаха до хората в най-голямата криза. А сега – 9 месеца се карат кой министър на кого е, къде го е договарял – по манастири, по кабинети, в скута“, изтъкна Нинова.

Тя коментира, че в доклада на ДАНС за 2023 г. не е прочела нищо ново. „Има констатации, че има много болници в големите градове и неправилно разпределение в страната. Добре, но само констатации не стигат. Защо няма мерки? Например – ние предлагаме да не се разкриват повече частни болници докато се направи Здравна карта за цялата страна. Защо не ни подкрепиха в парламента – защото има много лобистки интереси. Констатира се, че няма аптеки в страната. Защо не се приемат нашите предложения, когато даваме решения? Имало горска мафия и се сече гората – факт. Като предложихме само държавните предприятия да могат да секат, пак се отхвърли“, коментира още
лидерът н БСП.

Нинова постави въпроса за корупцията. „Фандъкова и Борисов да обяснят на хората в „Люлин“ защо нямат къде да паркират и се бият за паркоместа, а някакви 170 души паркират навсякъде с издадени от тях карти без пари. Искаме да се огласят поименно тези привилегировани . Защо всички си плащат , а тези богоизбрани не? Като са кандидати в лидерски район да тръгнат по улиците да обясняват, ама не със 7 души охрана с джипове – а да ходи като мен и да
отговаря на въпросите на хората“, категорична бе тя.

Според нея липсата на справедливост във всяко отношение най-много разочарова хората.

„Например, в разпределението на доходите – крайно бедни, над 500 000 под прага на бедност, и онзи ден обявиха нови 900 милионери в България. Това показва отваряне на ножицата на неравенствата. В здравеопазването – в София има 40-50 болници, между Павликени и Сухиндол – на 26 населени места има един екип, същото е в Световрачане и Войняговци. Това разделение и тези два свята, в които живеем, във всяка сфера могат да се видят. Нашата борба е да върнем справедливостта“, посочи Корнелия Нинова.

В заключени тя се обърна към избирателите: „Не ви излъгахме. Винаги сме ви били верни, не се сглобихме задкулисно. Направихме всичко, каквото можахме за вас, когато управлявахме. Подкрепете ни с №24 за „БСП за България“.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 24 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 провинциалист

    47 9 Отговор
    Тази като обясняваше, че няма да се пращат оръжия за Украйна, от завод Арсенал излизаха пълни камиони ежедневно.

    Коментиран от #40

  • 3 УКРАЙНА🇺🇦ха ха ха

    35 6 Отговор
    Айде стига с тази тъпа дъвка
  • 4 Стига

    35 13 Отговор
    с тези щуротии , белким някой се върже ! Никой не е казал , че иска войници , тя нямала била да изпраща ?

    Коментиран от #8, #67

  • 5 провинциалист

    3 3 Отговор

    До коментар #1 от "🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️":

    Какво има да се чува, в една свободна демократична държава човек може да прави каквото си иска.

    Коментиран от #11

  • 6 Вуте

    12 17 Отговор
    Нинова, на тебе вервам, но на Боко НЕ за войници в Украйна.
  • 7 Ха ха ха

    17 20 Отговор
    Кои сте вие че да забранявате скапани комуняги
  • 8 провинциалист

    22 2 Отговор

    До коментар #4 от "Стига":

    Кой е казал, че никой не е казал? Някой неща се разбират след години, а други - никога.
  • 9 о.р. майор

    29 4 Отговор
    Тази госпожа каза,че и оръжие за Украйна не е пращала, но истината се оказа съвсем друга.
  • 10 Сила

    25 17 Отговор
    ВНИМАНИЕ..... АКО НЯКОЙ БГ ГРАЖДАНИН СИ МИСЛИ, ЧЕ ЩЕ ПРАЩАМЕ ВОЙНИЦИ В УКРАЙНА, ЗНАЧИ ИМА СЕРИОЗНИ ПСИХИЧЕСКИ ПРОБЛЕМИ...... важи най вече за изрожденците!!! ПРЕСТАНЕТЕ ДА ВИДИОТЯВАТЕ ЧАЛГАРИЗИРАНИТЕ БГ ПИТЕКАНТРОПИ.....!!!!!

    Коментиран от #16

  • 11 Монте

    13 4 Отговор

    До коментар #5 от "провинциалист":

    Готин, точно в една свободна демократична държава човек не може да прави каквото си иска. Има правила които се спазват.

    Коментиран от #48

  • 12 Последния Софиянец

    13 16 Отговор
    За да не се събудите на Източния фронт гласувайте с номер 12!

    Коментиран от #60

  • 13 ккк

    18 1 Отговор
    ти ли не излъга точно ти пращаше оръжие на Укрите и говореше обратното, и с войниците ще е същото
  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 до кога а

    5 0 Отговор
    - Скъпи избиратели, направих си пълно автокаско. Сега могат да ме чукат, колкото си искат...
  • 16 Последния Софиянец

    10 10 Отговор

    До коментар #10 от "Сила":

    На Цветница на Централна Гара София товареха наемници със снайперски пушки за Одеса.Имаше и българи.

    Коментиран от #25

  • 17 ама тая наглата импексова

    23 4 Отговор
    продължава с лъжите за войниците защото отпада на изборите.
  • 18 ТО КОМУНИСТИТЕ САМО ЛЪЖИ

    13 2 Отговор
    ДАЛАВЕРИ И ПРОПАГАНДА ЗА ДА ПЛАШАТ ХОРАТА, БОКЛУЦИ.

    Коментиран от #31

  • 19 😁.........

    12 10 Отговор
    Какви войници за Украйна ма п@.ч@....вие и копейките плашите хората с тези войници, на срещите си събирате по един файтон чугунени глави и си разказвате страшни приказки, и си вярвате.
  • 20 🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️

    9 2 Отговор

    До коментар #14 от "Последния Софиянец":

    Ама нашите СВОБОДНИ медии ГЕРОЙСКИ премълчаха за неговата съдба и за гаубиците които закара между няколко БТРа за укрите‼️
  • 21 Град Козлодуй

    7 0 Отговор
    Моля Вие Предизборен Пиар ли си правите
  • 22 Гъбар

    5 3 Отговор

    До коментар #1 от "🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️":

    Генерал Гъби Гъбев не случи на гъби.
    Клетва като даваш и българско знаме целуваш се мисли.
  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 Оффф тая пак лъже

    17 0 Отговор
    НЕ Е ИТЕРЕСНА ГОСПОЖА ЛЪЖА НЕКА ДА РАЗКАЖЕ ЗА ХОТЕЛА СИ В ГЪРЦИЯ ЗА 30 МЛН ЕВРО И АПАРТАМЕНТА В САЩ ЗА 5 МЛН ДОЛАРА, КАК ГИ СПЕСТИ С ДЪРЖАВНАТА СИ ЗАПЛАТА.ТАЯ КОЛКО Е ОТКРАДНАЛА НЯМАМЕ СИ НА ИДЕЯ ПРОСТО.
  • 25 Филко Русофилков.....

    7 5 Отговор

    До коментар #16 от "Последния Софиянец":

    Братле, винаги носи със себеси документа в кой психодиспансер си регистриран.
  • 26 рдикас

    10 2 Отговор
    БСП милионери за България, вече 34 г. само пърдите в парламента и нищо. За какво сте ни? Кого представлявате? Бедните ли, работещите ли, пенсионерите ли? Кого? Защо да влизате пак в парламента, само за да сте на издръжка от данъците от българите ли? Оядохте се и си напълнихте банковите сметки и само ни обяснявате как нищо не можете да направите. За какво сте ни? Няма смисъл да се гласува за групата ви ялови милионери дето само лапат. Време е за Възраждане и за Величие с полк. Николай Марков.

    Коментиран от #37

  • 27 Най добрият комунист е

    11 0 Отговор
    Студеният, 45 години народа ги хранни и те им се усрррраааха в устата, това ли заслужават трудещите се хора.

    Коментиран от #29, #33

  • 28 Потресен

    8 0 Отговор
    Гъска
  • 29 Русофил

    2 5 Отговор

    До коментар #27 от "Най добрият комунист е":

    Сега Бойко продължи делото
  • 30 АЗ ДА ПОПИТАМ САМО

    5 0 Отговор
    ЗАЩО ТАЯ ОЩЕ НЕ Е В ЗАТВОРА, ЗАЩО Е ТЪРПИМ, ОЩЕ ДА НИ ЛЪЖЕ И КРАДЕ, ЕДНА ТУЛА НЕ СЛОЖИЛА В ДЪРЖАВАТА.
  • 31 🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️

    3 2 Отговор

    До коментар #18 от "ТО КОМУНИСТИТЕ САМО ЛЪЖИ":

    ЯВНО СЪМ ПРОПУСНАЛ, ЧЕ ГЕНЕРАЛЪТ РАЗМАХВАЩ ЕПРУВЕТКА В ООН .. Е КОМУНИСТ ‼️🤔‼️
  • 32 ....

    5 1 Отговор
    Само лъжат грам не им пука за нас ,кажат ли им пращай ,ще го направят.
  • 33 🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️

    6 4 Отговор

    До коментар #27 от "Най добрият комунист е":

    Скоро ще празнуваш 45 години НЕСКОНЧАЕМ преход ‼️ Преход , който ни води уж нагоре, по стълбата която води НАДОЛУ ‼️

    Коментиран от #35

  • 34 Тия копейките са редки uguoти!

    9 2 Отговор
    Никой не говори да праща никого никъде, ама те няма да позволят???

    Предизборна неадекватност на квадрат!
  • 35 Надолу ви е на крепостните,

    6 3 Отговор

    До коментар #33 от "🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️":

    едно от възрастта, второ от желанието да се криете в мазето, по почина на своя велик нацистки бункерен лидер Пусин!

    Коментиран от #43

  • 36 ту ту Винету

    4 3 Отговор
    Всичкото индианец от индианските резервати Максудас, Стилипинуву и др. ще гласува за вожда Тиквун таз няма шансове за класиране.
  • 37 Писах ти плюс,

    7 3 Отговор

    До коментар #26 от "рдикас":

    като се хапете пропутинските роби е кеф за нас останалите!
    Браво, изрожденци, браво копейки!
  • 38 Майора

    3 2 Отговор
    Ало Нинче стига популизъм! Според теб като с боила министър сме били най добре в ЕС и според поговорката “трябва да сме цъфнали и вързали “ , ама не е така!И като си против войната защо по твое време се изнасяха боеприпаси за Украйна , с ти отричаше!Да не говорим за съеместното ви управление , отворило дупка в бюджета на НОИ от 10 млд лв! а като не искаш западни оръжия срещу Русия , искаш Русия да победи и завладее Украйна , нормално ли е !

    Коментиран от #45, #66

  • 39 Барабар с Бойко Борисов

    4 4 Отговор
    Никой НЕ иска войници! И тя продължава реториката на РР --- зеления чорап .
  • 40 много лъжете

    2 1 Отговор

    До коментар #2 от "провинциалист":

    Не са били пращани за Украйна, който ги е препращал да си отговаря.

    Коментиран от #46

  • 41 Айде

    2 2 Отговор
    Къде още се бута тази!? Сринаха България, а продължава да се прави на загрижена за нещо извън властта и кражбите!
  • 42 Корнело

    4 0 Отговор
    Нали нямаше да позволявате да гътнат МОЧА? И какво стана?

    Коментиран от #47

  • 43 🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️

    5 1 Отговор

    До коментар #35 от "Надолу ви е на крепостните,":

    Нагоре Ви е на КРАДЦИТЕ и МОШЕНИЦИТЕ‼️
    Преди десети престъпниците бяха зад решетките , а свободните хора слагаха цветя по прозорците❗
    Сега свободните хора слагат решетки по прозорците, а престъпниците носят цветя на поредния минал от другата страна на моравата❗
  • 44 Още не е

    3 2 Отговор
    разбрала милата, че никой няма да я пита и не само нея.
  • 45 пфф

    2 0 Отговор

    До коментар #38 от "Майора":

    Защото не са били за Украйна, а вие вече се запенихте да повтаряте едно и също.
    Вождът ви вчера каза, че ще им праща оръжия, що не му зададеш на него въпроса ЗАЩО?
  • 46 провинциалист

    2 2 Отговор

    До коментар #40 от "много лъжете":

    Пращани са за Украйна чрез посредници, за да може за пред такива като тебе да се каже, че не са пращани за Украйна. Продажбата на оръжие не е като продажбата на краставици - даваш на изкупчика и оттам нататък няма значение кой ще ползва краставицата.

    Коментиран от #49

  • 47 Ами кво

    1 1 Отговор

    До коментар #42 от "Корнело":

    Моча падна.
    бухахахахаха.Едно парче порезА баджанака на мунчото.
  • 48 провинциалист

    0 1 Отговор

    До коментар #11 от "Монте":

    Губи ти се контекста. Чети и на какво е отговорено.
  • 49 така ли

    0 1 Отговор

    До коментар #46 от "провинциалист":

    Посредниците не са нейни, защо тя да отговаря за тях?

    Коментиран от #63

  • 50 Да-да

    2 0 Отговор
    Хората не са уморени от избори. Хората са омерзени от политици, които работят само в личен и партиен интерес. Всяка година расте броят на гласувалите с "не подкрепям никого". И какво ще стане, когато тази група спечели изборите?
    Уморени от избори са единствено политиците и партиите, защото работата и разходите в предизборните кампании ги изтощават и обедняват, образуват им нерви и несигурност.
    Избори до дупка, докато разберат, че с лъжи и предателства не могат да изпълняват делегираното им представителство!
  • 51 Корнелия Нинова

    2 2 Отговор
    Пак с една крачка пред толупа!

    Коментиран от #82

  • 52 Глупаво и тъпо, ние нямаме войници

    2 2 Отговор
    Що се хабиш да дрънкаш небивалици.
  • 53 Волгата съм

    5 0 Отговор
    Аз на фронта не отивам.Ясем,ли съм?!Отивам в цивилизацията!

    Коментиран от #85

  • 54 Аааа

    3 1 Отговор
    А взехте ли решение да пращате войници за Русия при Путин?????
  • 55 Оператор на права лопата

    1 1 Отговор
    Това няма да го решите вие, това се решава отвън от други хора. Вие можете единствено да решите с кого да влезете в сглобка, защото единствено това ви е позволено.
  • 56 ИНЖ1

    1 2 Отговор
    Абе всички знаят, че нямаме армия!!! Та нас ли ще ни "молят" да изпращаме войници??? Предизборни тъпотии!!!
  • 57 Абе Нешка

    1 0 Отговор
    Жива, ли е?
  • 58 Чочо

    1 0 Отговор
    Всички се пънете предизборно....но после ще мълчите и ще слушате евроатлантиците и ще се подчинявате.
    Лошото е,че нито един от вас и вашето семейство няма да отиде.

    Коментиран от #65

  • 59 писаха за някакъв

    1 1 Отговор
    нацис от агитките . отишъл кат наемник с още 2 . на 2 ден или третия умрел . събрали за каска , ама я дали на друг . това са войските . отиват и не се връщат . доказано е . на ториното 6 готвачи с шофьор и сервитьор се беше снимал в донецк . кат наемник доброволец за РФ . може той да е затрил петров и къро . ама може да не е жив отдавна . Та ходят . и в 2 лагера . а самите РФ и украйна са с смесени бракове . едно са .
  • 60 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 61 Механик

    2 1 Отговор
    Вече втори политик (Борисов и Нинова) излизат с изявлление, че няма да пращат войници в Украина.
    Ще излезе, че нашите "партньори" са ни поставили въпроса за изпращане на войска там, а?
    Явно не случайно ония два вампира идваха наскоро в България. Ама инак се мълчи юнашки и ще ни се сервира пред свършен факт. Кой знае и какви обещания са дали и пописали нашите тагаренковци. Ще ни вкарат във война тия !
  • 62 един

    1 2 Отговор
    Kakъв идиот трябва да си,за да плашиш/мамиш/ хората само щото да си вдигнеш рейтинга преди избори!?
  • 63 провинциалист

    1 1 Отговор

    До коментар #49 от "така ли":

    За да продаваш краставици не ти е необходим сертификат за краен потребител и износът на краставици не се урежда от закона за експортния контрол на продукти, свързани с отбраната, и на изделия и технологии с двойна употреба.

    Коментиран от #81

  • 64 инж. Ганчо Илков

    2 0 Отговор
    Обещанията, макар и с Внесени в Парламента Текстове, нищо Незначат. Противните на ГЕРБ и ДПС Политически Проекти, първо до се Обединят, да Съгласуват Целите си и с 121 гласа да ги Реализират. Надбягвайки се кой ще бъде Първи, само действат дразнещо и некомпетентно като Изпълнение. Толкова ли е Трудно, да се пристъпи Вождизма в Името на Определена Цел. Целта Оправдава Средствата. Иска се Разум и Функционална Грамотност. Общественоста е Изолирана, Решенията се вземат от Политическите Проекти в които Доминират Проектантските Лидери. Президента не е способен за Промяна.
  • 65 🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️

    3 1 Отговор

    До коментар #58 от "Чочо":

    Евроатлантици- нито Европейци, нито Атлантически океан ❗
    Нещо като куб пълен с
    кръгли И..И на квадрат ❗
  • 66 Излишна пропаганда

    2 0 Отговор

    До коментар #38 от "Майора":

    Стига лицемерие! В производството на оръжия са заети хиляди работници! Търговията и производството на оръжия са бизнес. Има ли търсене, има и предлагане.
    Измислени са ограничителни правила за търговията с оръжия и Нинова не е направила нищо извън тях...
    Самата война е отвратителен бизнес, от който се възползват мършоядите. И печелят добре от разрушенията и кръвта на хората...
    Какво искате - мир или война?
  • 67 Българка

    2 2 Отговор

    До коментар #4 от "Стига":

    Колега за какво мислиш, че се среща Урсула с буци крадеца от Банкя? Точно за войници да иска. И той като гузен негонен бяга, каза, че няма да пращаме. Няма, няма, ама неговото мнение го знаем отлично. Едно е сутринта, второ е около обед и съвсем различно е привечер.

    Коментиран от #69, #83

  • 68 Мнение

    5 3 Отговор
    Никой не исща да изпращаме войници в Украйна! Това е руска пропаганда и фейк! Нинова не е адекватна! Исща с една лъжа да печели избори! Същата лъжа тиражират и Възраждане!
  • 69 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 70 Интересът клати феса!

    3 2 Отговор
    Буци се среща с Лайен, защото тя чака подкрепа от Буци за втори мандат като председател на Европейския парламент по линия на ЕНП! А не за войници! Не пишете лъжи!
  • 71 Бай Орков

    4 3 Отговор
    Неразбрахте ли,че вие сте малки партии и нямате думата.
  • 72 Ха ха ха

    6 2 Отговор
    Корнелия продължава с руската пропаганда за войници в Украйна, за да привлече гласове на шарани.
  • 73 българин

    5 1 Отговор
    Безсмислени словоблудства на "другарката", никой, освен путинските тролове не говори за изпращане на войници в Украйна и ако някога, не дай Боже, това се случи, най-малко шепа червени крадливи престъпници, яхнали червените бабички, биха имали и най-малката възможност да влияят на процеса, а стига лакърдии и пич масали за червени абдали.
  • 74 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 75 Гост

    5 1 Отговор
    Интересно ми е БСП и Възраждане ако нямаше КОВИД и Русия не беше нападнала Украйна каква щеше да им бъде кампанията…

    Коментиран от #78

  • 76 Нико

    4 2 Отговор
    Нинова повтаря руските опорни на Възраждане.

    Коментиран от #77

  • 77 провинциалист

    1 1 Отговор

    До коментар #76 от "Нико":

    Тя и за оръжията повтаряше, ама оръжия пращаме, нали?
  • 78 🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️

    0 0 Отговор

    До коментар #75 от "Гост":

    А не ти ли е интересно КАК ( и защо) КОВИД ИЗПЕЗНА В ДЕНЯ В КОЙТО ПУТИН ЗАПОЧНА СВОЯТА ОПЕРАЦИЯ🤔🤔🤔
  • 79 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 80 ТОЯ БОКЛУК

    3 1 Отговор
    НАПРАВИ МИЛИОНИ С ОРЪЖИЯТА ЗА УКРАЙНА И ОЩЕТИ ДЪРЖАВАТА СЕДНАЛА СЕГА ДА НИ ПОДАВА ПАРТЕНКИ.
  • 81 добре си спомням

    0 0 Отговор

    До коментар #63 от "провинциалист":

    И за сертификатите ви беше отговорено.

    Коментиран от #88

  • 82 изпревари го

    1 0 Отговор

    До коментар #51 от "Корнелия Нинова":

    Вярно е!
  • 83 Абе ти....

    0 0 Отговор

    До коментар #67 от "Българка":

    Какви войници сънуваш постоянно? 🤔.
  • 84 Един

    2 1 Отговор
    Тая малко като бай Тошо. Тоя се бил криел, ама никой не го е търсил. Че и тая тя нямала да праща войници, ама той и никой не бил ги искал!?!?!?! Кукумицин.
  • 85 Еййййй....

    1 0 Отговор

    До коментар #53 от "Волгата съм":

    Да е. в. и и волгата да е. в. и, хитър си като листна въшка еййй... знаеш на къде да изпълзиш...
  • 86 !!!?

    1 0 Отговор
    Кремълските опорки на съветските другари !
    Радев: Няма да позволим НАТО да хвърли атомна бомба над Ленинград !!
    Нинова: Няма да позволим изпращане на войници в Украйна !!!
    !!!?
  • 87 МММВ

    1 0 Отговор
    Само да не стане като с оръжието за Украйна.
  • 88 провинциалист

    0 0 Отговор

    До коментар #81 от "добре си спомням":

    Учтивата форма "Ви" е с главна буква, а тук никой не ми е отговарял.
  • 89 БСП

    1 0 Отговор
    Няма няма ама има
  • 90 Вижте кво

    4 0 Отговор
    Ние сме част от ЕС и НАТО 🇪🇺🇺🇲
    НЕ от РФ! Русофилите марш в тайгата!!!
  • 91 бай село

    1 0 Отговор
    А крави може ли.
  • 92 БСП в Бунището

    1 0 Отговор
    Дупарана Цицоланова,като министър в СГЛОБКАТА с ПП ,докато обясняваше как " нито един патрон" няма да замине за Украйна,военните ни заводи продадоха оръжия и боеприпаси за един милиард евро на Украйна с които бяха убити хиляди руснаци и взривени стотици единици руска бронирана техника....Ей така - от Бунишето на Историята се вършат таквиз неща !!!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове