Last news in Fakti

6 Юни, 2024 08:04 853 29

Проф. Александър Томов: Бъдеща сглобка не би издържала дълго, а още едни избори са много вероятни

  • александър томов-
  • бъдеща сглобка-
  • избори

Масово хората са разочаровани от хаоса и скандалите, и корупцията. От доходи се оплаква провинцията. Обезлюдяването на 47 на сто от българската територия е много показателно, че хората се изтласкват икономически и искаме това да се преодолее. Това, което ние предлагаме, е програма, която променя България, коментира  кандидатът за депутат от "Коалиция на розата"

Проф. Александър Томов: Бъдеща сглобка не би издържала дълго, а още едни избори са много вероятни - 1
Снимка: Bulgaria ON AIR

Мотивирани ли са избирателите да гласуват на 9 юни?

"Мисля, че този тип социология има ужасна роля, че узаконява статуквото. Всеки ден се говори на хората "Каквото и да правите, няма значение". Това се дължи на друг фактор - благодарение на това, че всеки ден се рекламират подобни агенции, българите не гласуват. Претендирам, че "Коалиция на розата", бюлетина номер 7, са икономистите на България, че тя има програма, която е уникална и тя води до уголемяване на икономическия растеж - почти 5%, вместо сегашните 2 -2,5", коментира кандидатът за депутат от "Коалиция на розата" проф. Александър Томов пред "Денят ON AIR".
По негови думи бъдеща сглобка не би издържала дълго, а още едни избори са много вероятни, категоричен е той.

"Ще се борим, защото България е в тежка криза. Появиха се 12-13 нови партии само от разпадането на ПП-ДБ, очакваме още едни предсрочни избори, дори да се формира сглобка, ще е за кратко, защото средата ѝ няма да издържи на този политически хаос", допълни кандидатът за депутат пред Bulgaria ON AIR.
Според Томов проблемите в страната са обвързани с корупцията и хаоса.

"Масово хората са разочаровани от хаоса и скандалите, и корупцията. От доходи се оплаква провинцията. Обезлюдяването на 47 на сто от българската територия е много показателно, че хората се изтласкват икономически и искаме това да се преодолее. Това, което ние предлагаме, е програма, която променя България. Ние възлагаме на променена държава. Ние имаме формула, при която магистралите ще се строят чрез публично частно партньорство, тоест бюджетът няма да дава толкова много пари", добави политикът.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 анон

    5 1 Отговор
    а кой каза че бг ше я има до следващите :)))

    Коментиран от #10

  • 2 Наивник на средна възраст

    22 0 Отговор
    Само да попитам - в оправянето на нещата опитът придобит от работата ви с Митал в Кремиковци ли ще приложите г-н Томов???

    Коментиран от #4

  • 3 Ветеран от Протеста

    16 0 Отговор
    Сашо Апашо каза - вервайте ми!!

    Коментиран от #6

  • 4 то едно време

    14 0 Отговор

    До коментар #2 от "Наивник на средна възраст":

    имаше и едно ЦСКА
    Ма се забравят.


    до кога ще вадите тия динозаври
  • 5 Ком

    9 0 Отговор
    Новата цел глутницата е да изхвърлят ПП и ДБ и на мястото и да застане Синя България. Малко трудно но с малко врътки всичко си отива на място.

    Коментиран от #16

  • 6 Наивник на средна възраст

    8 0 Отговор

    До коментар #3 от "Ветеран от Протеста":

    Не забравяй - има и положителен(за една голяма част от населението)прякор - свинеубиец!!!!

    Коментиран от #14

  • 7 Гошката

    16 0 Отговор
    Тоя ме кефи колко е нагъл.
    И на всички избори все говори за честност,уникален е . И всеки път една ангелска изстрадала физиономия,наистина е много добър и каква енергия се изисква да изричаш толкова много лъжи :)))

    Коментиран от #27

  • 8 Пенчо

    13 0 Отговор
    Отдавна трябваше да е в затвора до живот този!
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Ще я има

    2 0 Отговор

    До коментар #1 от "анон":

    А най-важното е, че повече няма да се върнем там, където бяхме.😜
  • 11 Мима

    12 0 Отговор
    Да си спомни Лупи, Евро левицата, Кремиковци, ЦСКА....
    До каквото се докосне, фалира!
    Какво ли преподава?....
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 дядо поп

    5 0 Отговор
    И през ден да има избори , все тая. ДПС си имат електорат извън България който с години им осигурява почти един и същ процент на изборите в страната. ГЕРБ с техния КК ВОТ (корпоративен и купен) и те държат едни проценти , които не им стигат да направят независимо крадящо правителство , така , че по всичко изглежда , този терк на управление е изчерпан. Или нов вид управление на държавата , или избори до сто и едно и обратно!
  • 14 Ветеран от Протеста

    9 0 Отговор

    До коментар #6 от "Наивник на средна възраст":

    След 26 тома събрани доказателства от Прокуратурата за корупция и грабеж срещу професор Александър Томов,той и " независимия " български съд успяха да докажат,че е невинен и осъдиха Прокуратурата....

    Коментиран от #20

  • 15 очевадно

    0 0 Отговор
    Тези избори са излишни. После идва "Герой Геро" с 31.7%.
  • 16 Така направиха и със Слави

    1 1 Отговор

    До коментар #5 от "Ком":

    Не забравяте че точно Слави постави началото ,а не ПП и ДБ които бяха докарани и имплантирани от президента в българската политика
  • 17 Демократ

    11 0 Отговор
    Затова България е на дъното - най-обикновен нагъл, доказан крадец и разсадник вместо в затвора- в политиката. Виден комунистически безсрамен деец с присъда. Покварата в политиката е безгранична поради липса на правосъдие и избирателен закон, който да забранява такива крадци изобщо да се кандидатират. Затова в Парламента е пълно с мошеници, крадци, фалшификати,наркотрафиканти, които творят закони и избират съдии и прокурори, които да не ги осъдят.
  • 18 Тоя мелез трябва дае в Затвора!

    8 0 Отговор
    Родното му село Люта(сега Владимирово)начело с кмета и Обкръжението му са Яхнали община Бийчиновци! Маниполации на Избори и Яки Кражби!? Тоя им е Учителя!!!
  • 19 Последния Софиянец

    6 0 Отговор
    Слушайте професора. Той има опит в закриването на истинското ЦСКА, има усет и какво очаква територията

    Коментиран от #21

  • 20 Наивник на средна възраст

    4 0 Отговор

    До коментар #14 от "Ветеран от Протеста":

    За съжаление си прав,но въведеният функционален имунитет на бг магистратите им позволява да си тълкуват закона както си искат.Този "шофенски съд" е отживелица и същевременно много удобен за нашето правораздаване.За патилите от него,сред които съм и аз е ясно,че справедливост няма.Може невинен да те осъдят и виновен да те оправдаят.Нищо ново под небето на България.Да живее хан Крум и неговите закони!
  • 21 Кандидат Милионер

    3 0 Отговор

    До коментар #19 от "Последния Софиянец":

    Проверката на задгранични банкови сметки установи 6 милиона евро сметка на професор Александър Томов в швейцарска банка,които не били от ограбеното ЦСКА ,а ги бил спестил от закуски...И му повярвали явно!!!
  • 22 немо

    2 0 Отговор
    Професор Лупи вече да си гледа пенЦията и да си пие ракийката, мина му модата и на него
  • 23 той 100 000 евро не дал на

    0 0 Отговор
    Божанеца . Разказваше как му подшушнали , за да се избави от мъките в съда . Но не е достатъно за да докажат нещо или да има обвинени . Как ще стане министър председател . по-добре да се кандидатира за президент . А залагания и хазарт , какво ще стане няма . Мнения и теми от подобен характер са глупашки . Зелиски ще умре ли , ами много е вероятно , ама може би , ами ако не ще го сменят . и тази тема е като вота , важна щото е война . Прогнози много - и платени и логически . повтаряне до заглупяване .
  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 ВАНГА ; СГЛОБКА ПАК ЩЕ ИМА

    1 0 Отговор
    И ПАК ЩЕ ПАДНАТ САМИ , ЩЕ ИМА ПЛАТЕНИ ПРОТЕСТИ И АНТИПРОТЕСТИ ПЛАТЕНИ ОТ ЕДНО И СЪЩО НПО НО ЩЕ ИМА И ИЗНЕНАДИ А НСО НЯМА ДА ПОМОГНЕ !
  • 26 Петко Василев

    3 0 Отговор
    Няма на света по-голям наглец и червен крадец от "професора".
  • 27 Факти

    1 0 Отговор

    До коментар #7 от "Гошката":

    Сашо Апашо е идеалният образ на НОМЕНКЛАТУРНИЯ КОМСОМОЛЕЦ-КАРИЕРИСТ !Такива като него ги подготвяха да заместят на високите им постове старите партийни кадри. Луканов го направи вицепремиер преди да е навършил 40 г. и оттогава няма отърване от този неуморим патологичен лъжец...
  • 28 Обръщение до пенсионерите

    1 0 Отговор
    Пенсионери гласувайте против ГЕРБ. Идването им на власт означава край на увеличение на пенсиите. Сачева наскоро заяви, че ГЕРБ ще даде Коледна и Великденска добавка само на най ниските пенсии. Това са 500 000 пенсионера. Останалите 1.500 000 пенсионера няма да получат нищо. Е, това са те! Спомнете си 12 години управление на ГЕРБ, пенсиите бяха замръзнали. Борисов не си мръдна и малкият пръст за нас. Това ли искате отново да се случи? Масово гласувайте и кажете НЕ на ГЕРБ.
    София, 06.06.2024г.
  • 29 ПЕНКО

    0 0 Отговор
    ТАКА КАТО ГО ГЛЕДАТЕ " ПРОСТ ФЕСЪР " ЛИ Е ???! ЗНАЕТЕ ЛИ КОЛКО "ПРОСТИ ФЕСЪРИ " ИМАМЕ В БЪЛГАРИЯ !?!? ПОВЕЧЕ СА ОТ АРМИЯТА НИ ---АМИ НА ЧОВЕК ОТ НАСЕЛЕНИЕТО -КОЛКО СЕ ПАДАТ !?
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол