Last news in Fakti

7 Юни, 2024 19:06 1 252 31

Ваня Григорова: Искаме справедливост за работещите хора, които мъкнат държавата на гърба си

  • ваня григорова-
  • справедливост-
  • работещи хора-
  • държава-
  • гръб

"Но ние добре знаем как да защитим вашите интереси и отново искаме доверието ви за нашите листи, така че в следващия парламент да бъдат представени и обикновените хора, не само милионерите, сглобкаджиите и партийните номенклатури", призова лидерът на Коалиция "Солидарна България"

Ваня Григорова: Искаме справедливост за работещите хора, които мъкнат държавата на гърба си - 1
Снимка: Солидарна България

Объркайте им сметките с вашия вот на 9 юни, както само вие можете, извадете белязаните карти от колодата и ги скъсайте, призова лидерът на Коалиция "Солидарна България" по време на закриването на кампанията

Искаме справедливост за работещите хора, които мъкнат държавата на гърба си. Това каза лидерът на Коалиция "Солидарна България" Ваня Григорова пред стотици симпатизанти по време на закриването на кампанията. То се състоя на откритата сцена в парк "Света Троица". Заедно с нея на закриването присъстваха лидерът на "Изправи се.БГ" и водач на листата в 23 МИР Мая Манолова, както и други кандидати от листите на коалицията.

"Хора, благодаря ви че сте тук! Благодаря ви за подкрепата в една изключително трудна, но за мен силна кампания, обърна се Ваня Григорова към гражданите. - Благодаря на всички, които не се уплашиха от разнопосочния натиск, от риска, не се подадоха на апатията и умората и влязоха със своя авторитет на челни места в листите! Благодаря на партиите от коалиция Солидарна България – "Изправи се.БГ", Обединена социалдемокрация и Българската левица, че се впуснаха в тази кампания, въпреки нулевото време за подготовка! И най-вече, че отстъпиха челните места в листите, където не са представени партийни дейци, а хора на труда, на защитата на гражданските права, лидери в своите професии! Ние имаме най-хубавите листи! Ние не предлагаме още от същото! Благодаря на стотиците хора, които спонтанно се включиха в кампанията и увлякоха още хора към нас. Онзи ден срещнах такъв човек във Враца – бивш кмет на едно от големите села в региона, който сподели, че агитира за нас и без да се познаваме лично и без да чака инструкции от каквито и да било щабове. Защото в нашите лица е разпознал искреността и съвестта".

Ваня Григорова се обърна и към хората от район "Илинден", на територията на който се проведе закриването на кампанията. "Илинден" е част от 25 МИР, а Григорова води точно тази листа на "Солидарна България" в София. "Използвам случая, за да благодаря на хората за мощната подкрепа, която ми дадоха на местните избори в София, каза тя. - Ние спечелихме убедително в целия 25 МИР, във всичките 8 общини. Включително в "Илинден", включително в секциите, в които гласуват хората от околните блокове! Ние не искаме друго, освен справедливост. Не толкова за нас, колкото за обикновените работещи хора, които мъкнат държавата на гърба си".

Откраднаха ни София, да си върнем България, призова Ваня Григорова. "Животът не започва и не завършва с една кампания. Знаете, че аз съм борец. Мая - също. Веднъж омбудсман – цял живот омбудсман. Веднъж синдикалист – цял живот синдикалист. Отстояваме нашите каузи, независимо в какво качество ни постави животът, каза още тя. - Но ние добре знаем как да защитим вашите интереси и отново искаме доверието ви за нашите листи, така че в следващия парламент да бъдат представени и обикновените хора, не само милионерите, сглобкаджиите и партийните номенклатури".

Лидерът на Коалиция "Солидарна България" отбеляза, че шест партии, присъствали в последните парламенти и довели до тежка политическата безпътица, чакат поредното раздаване. "Те са показали какво могат и какво не могат. В оставащите часове до изборния ден въпросът, който трябва да си зададем всички, е: Възможно ли е да правиш едно и също нещо по един и същи начин и да очакваш различен резултат?, каза Ваня Григорова. - В крайна сметка, ако хората искат още от същото, "изборът" в интегралната бюлетината е повече от един. Ако обаче чакат нещо ново и различно, ако желаят да променят и да преобърнат дневния ред на институциите в полза на обикновените работещи хора, реалната възможност сме само ние. Объркайте им сметките, както само вие можете това с вашия вот! Извадете белязаните карти от колодата и ги скъсайте! Казвам ви: Това ще бъде само началото... Време е за хората!".


--


Поставете оценка:
Оценка 2.1 от 16 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ванчее...

    29 7 Отговор
    Не ме слушаш! Намери си някой подпийнал, да ти олаби напрежението! И аз бих свършил работа , но не мога да пия толкова много!

    Коментиран от #4

  • 2 Ъъъъ... Ванче.. 🤭😄

    14 13 Отговор
    Аз не мъкна никой на гърба си, мен ме мъкне държавата на гърба си... Копейка съм, и за теб няма да гласувам, само за Костя и Цончо, обещаха ми боб с наденица.
  • 3 Майна

    20 5 Отговор
    Какви работещи хора..?
    Всички в България са обслужващ персонал..( извинявам се ,но това е положението..!)
    Ти ще Работиш?
    Я не ни разсмивай!
    Ти достатъчно направи за да се закрият( с ,,профсъюзите) в ,,Матриците!
  • 4 ИЗБИРАТЕЛ

    24 4 Отговор

    До коментар #1 от "Ванчее...":

    Всичко е Пунта Мара.За тия двете обособено за Барбито е важно да се докопат до Партийна СУБСИДИЯ!
  • 5 Майна

    20 6 Отговор
    Какво ли те коментирам..
    Колко ви обещаха на теб и Мая?
    Ще ви употребят като ,,носни кърпички,,
    Ама за вас това , дори е престижно, ха ха ха
  • 6 Радо

    15 7 Отговор
    С Ванчето и Майчето една тройка!!?? - е как да не гласувам за тях ръйшли??

    Коментиран от #10

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 55 от Козлодуй

    20 4 Отговор
    Всички, които сте на държавна ясла все се грижите за нас работещите.
  • 9 Кюстендилската слива

    23 5 Отговор
    пак ли иска да става депутатка?
    Вече не иска да седи в палатка пред МОЧА!
  • 10 Батка

    10 2 Отговор

    До коментар #6 от "Радо":

    И след тройно обезпаразитяване не бих си и помислил.Бъди Естет!
  • 11 Карти шахМат много ги разбира

    9 1 Отговор
    Ама от шах Мать не разбира
    В Америка е имало Биг дийл работели са по 6 часа за да има работа за повече хора тука Велев вика да се работи на две места всичко е с краката нагоре
  • 12 666666666

    4 2 Отговор
    Ама не ми стана ясно как искаш аз да се осигурявам на 100 000 лв. а да взимам пенсия 3400 лв. Ако ще се осигурявм на 100 000 лв. ще взимам пенсия 60 000 лв на месец а ти ще ми взимаш ....
  • 13 Реалист

    9 2 Отговор
    Тая взе на сКопейкин електората.
    Копейките ще реват след изборите . :)
  • 14 Анонимен

    13 1 Отговор
    Няма изненада и на тия избори! Изборите са нагласени. ИТН нямат и един кьорав избирател, обаче ги вкарват в Парламента за ПАТЕРИЦИ на ГЕРБ. Другото е приказки. Само за сведение, на по предишни избори след отказа на ИТН да съставят Правителство, Народа ги презира и не иска да ги гледа. ДПС е антиконституционна Партия. Това е.
  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Разкарай ромите

    15 1 Отговор
    От гърба ни! Да си плащат данъците, сметките, застраховките, образованието, лечението- тогава ще има справедливост за работещите и никой никого няма да носи на гърба си!

    Коментиран от #25

  • 17 Смях

    7 0 Отговор
    Тия ще доубият БСП. Възраждане ги прати в тежък нокдаун и нокаутът чука на вратата.
  • 18 БеГемот

    8 2 Отговор
    Нивото на работещите хора е такова ,че гласуват за проксирата на олигархията като Тиквата вместо за хора които защитават интересите им....оскотяването е пълно...
  • 19 Начо

    11 2 Отговор
    Аре стига с тая сигания
  • 20 Даката

    11 3 Отговор
    Поредната ромка която живее на гърба ни
  • 21 Яшар

    7 1 Отговор
    ...ваня = ченгне маалеси
  • 22 Единственото което искаш е да

    9 2 Отговор
    се докопаш до властта и да можеш да крадеш пари.
  • 23 Тая е

    6 1 Отговор
    Вакса Григорова, искаше да ни ваксинира всичките тая психопатка.
  • 24 Някой

    6 1 Отговор
    Ванче много си секси !

    Коментиран от #26

  • 25 Помак

    5 1 Отговор

    До коментар #16 от "Разкарай ромите":

    ..грешиш , ромите отдавна, близо 10г точат социалните системи на германия ,велика британия,белгия и др. ..Ромите по скоро да не казвам инвестират ..пращат пари в Бг. и това се отразява на статистиката че сме "мн добре ..вече"...
  • 26 БАБА ВУНА

    3 3 Отговор

    До коментар #24 от "Някой":

    Прашките прани ли са?
  • 27 ЗКПЧ

    3 1 Отговор
    Венче, с мен ще си ОК шлифован съм в корупционните практики. Мога да въртя далаверки с командировачни. Разсипах една служба , та твоята партийка ли няма да е затрия.
  • 28 кУмУнист

    7 2 Отговор
    Ванчето говори за работещите хора, а самата тя има ли един ден трудов стаж?
  • 29 кУмУнист

    8 1 Отговор
    Тая коалиция е най яката. Известната, като сестра Галева и тотално безработната синдикалистка. Такава партия няма и в сибир
  • 30 хммм

    3 5 Отговор
    Успех на Солидарна България!!! Вие сте България!
  • 31 ТАА ДА ОТГОВОРИ

    4 2 Отговор
    КОЙ Я СПОНСОРИРА.......СОКОЛАДРЪНДАР ЛИ ..
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол