Last news in Fakti

7 Юни, 2024 19:44 2 304 110

Кирил Петков: Играем за победа и за изненада на всички социолози

  • кирил петков-
  • победа-
  • изненада-
  • социолози

Асен Василев гарантира, че България ще стане нормална европейска държава 5 пъти по-бързо, отколкото при ръководството от други партии. "С ГЕРБ щеше да отнеме 40-50 г., сега можем да забързаме крачка и това да се случи за едно десетилетие", коментира бившият финансов министър

Кирил Петков: Играем за победа и за изненада на всички социолози - 1
Снимка: Фейсбук

"Живеем в красива държава! Свободните хора продължават да стават незаобиколим фактор. В България има много умни хора, пример за това са олимпийските ни медалисти по математика. Имаме добри земеделци, плодородни почви. Българите умеят да се веселят, начинът ни на живот е хубав. Хората искат промяна". Това каза съпредседателят на "Продължаваме промяната - Демократична България" при закриването на предизборната кампания на формацията, информират от novini.bg.
Той призова хората да не бленуват промяната само в разговори помежду си. "Ако на една маса са седнали 10 човека, 8 от тях искат това. Защо тогава само четирима от тях стават, за да гласуват? Не искаме изведнъж да станат осем, но нека този път да стане и пети. Ако този път стане и петият, ще е за по-добро", уверен е Петков.

Кирил Петков пресметна, че математиката няма да излезе нито на ПП-ДБ, нито на опонентите им и в крайна сметка никоя партия няма да може да формира самостоятелен кабинет. Затова и остави изчисленията настрана. "Хората, вярващи в тази страна, са истинските патриоти. Тези хора рано или късно ще победят. Играем за победа и за изненада на всички социолози", заяви той.
Христо Иванов ("Демократична България") също направи коментар на социологията, но взе на прицел не проучванията, а изказването на лидера на ГЕРБ Бойко Борисов как ПП-ДБ щели "да подменят изборите".

"Цялата тази приказка се разказва, защото самият той знае, че колкото и сърдити и объркани да са хората, те ще си зададат няколко въпроса - защо ако ние сме направили такъв тежък компромис, това управление беше ликвидирано? Може би защото не сме се отказали от реформите", запита риторично той.

По думите му всички са срещу ПП-ДБ, защото са единствените, които могат да променят тенденцията в България от низходяща към възходяща. "Защо е толкова важно да бъдем изтощени и ликвидирани, ако сме толкова удобни? Защото само ние можем да обърнем колата. Алтернативата - правителство на ГЕРБ, ДПС и ИТН добре ли е? Е, стойте си вкъщи, за да получите това нещо", каза иронично той.

Ген. Атанас Атанасов открои важността и на европейските избори, като обясни, че са наравно значими с националните. "Ще изпратим няколко путинофили, които ще срамят България. Да подкрепим нашите кандидати за Европейския парламент. С правителството "Денков" постигнахме немалко. Имаше саботажи, правеше се всичко, за да му се пречи. През следващата година България ще бъде приета и в Еврозоната, освен в Шенген. Това е важно за българския бизнес, ще бъдат спестени разходи на българските бизнесмени. Т.нар. "ротация" беше провалена, защото ГЕРБ и ДПС не искат реформи в регулаторите и службите, защото ги използват като фабрики за компромати. За да можем да постигнем успехи, ни е необходима вашата мощна подкрепа", обърна се той към българите.
Асен Василев гарантира, че България ще стане нормална европейска държава 5 пъти по-бързо, отколкото при ръководството от други партии. "С ГЕРБ щеше да отнеме 40-50 г., сега можем да забързаме крачка и това да се случи за едно десетилетие. Позволихме на българския бизнес да работи без рекет, а парите да стигат до всички български граждани и да се разпределят по-справедливо", добави той.

Акад. Николай Денков обеща да не се отказват и да се борят за добруването на българите. "Продължаваме напред, разчитаме на вас! Нищо друго не е важно сега!", подчерта той.


Поставете оценка:
Оценка 2.9 от 80 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гориил

    99 25 Отговор
    За съжаление, той играе в полза на Вашингтон.
  • 2 анон

    113 20 Отговор
    с ала бала ни чака изненада :)))
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 ВИЖДА СЕ

    78 15 Отговор
    Ама вие играете голо хоро само, и Граб ви облада.
  • 5 Пич

    92 17 Отговор
    Киро, Кирооо..... Асенчо е ясно кой го изненадва , но и теб ще те изненадат след изборите !!!

    Коментиран от #95

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Опа

    69 17 Отговор
    Кажи сега как не карахте с превишена скорост пак?
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Копейкин е бастун на Бойко

    20 34 Отговор

    До коментар #6 от "Хасковски каунь":

    При гласовете на ГЕРБ - те са си едно цяло.

    Коментиран от #30, #72

  • 12 Извън контекста

    55 9 Отговор
    ""Защото само ние можем да обърнем колата.""
    Една от малкото реалистични реплики. Да му мислят ония дето му пресичат пътя (без предимство) или са се доверили и са в колата му.
  • 13 Българин

    87 18 Отговор
    Този човек не може да говори ни на български, ни на английски. Той е един от най-некадърните и неграмотни слуги на САЩ, които някога са изпращали тук, за да управляват колонията.
  • 14 Мъдрият

    67 15 Отговор
    Да, изненада за всички социолози ще има и то не една, но тази която касае вас подмяната е:

    Че има огромна вероятност ДА НЕ ВЛЕЗЕТЕ В ПАРАЛМЕНТА!

    И да финиширате с 2-3 %
  • 15 Госあ

    41 12 Отговор
    Един друг мошеник от чужбина аверче на евроатлантиците, викаше за 800 дни ! 😂 Тия пак са по-скромни…10 години 😂 Истината е, че само подопечни на ККП могат да ни оправят и то за много по малко от 800 дни.
  • 16 Ей, хора,

    76 13 Отговор
    След всичко, което тези сътвориха, трябва да сте без мозък, за да гласувате за тях!

    Коментиран от #34

  • 17 Реалист

    24 60 Отговор
    Всички xpaчат срещу ПП-ДБ, абсолютно всички - партии, медии, НПО-та, ДС агенти, говорещите глави на мафията кънчовци и райчевци ...
    За всички несгоди на "прехода" от 35 г. са виновни те.
    Викам да ги махнем.
    И какво остава:
    - ДПС на Пеевски с подпорка от чалгарите,
    - Бойко Борисов с подпорка от неграмотната сбиpщина на Копейкин.
    - Нинова, която чака от Москва да и се обадят, за да знае как иска Борисов да гласуват от БСП.
    Виждаме, че каквото каже Пеевски, Борисов го изпълнява, даже да е казал сутринта точно обратното.
    Излиза, че за когото и да гласуваме, гласуваме за Пеевски.
    Е!!!???
    Единствените, от които кукловодите на Борисов-Пеевски-Радев се притесняват са ПП-ДБ.

    Коментиран от #31, #82

  • 18 И изненадата

    44 13 Отговор
    ще бъде почетното четвърто място но и то ви е прекалено много. Сега като изпаднете зад борда вашите хора на управленски позиции по-надолу от тях които папкат гуша пеликан държавна пара ще бъдат сменени и сбогом Мария Василев.
  • 19 Анонимен

    35 20 Отговор
    Няма изненада и на тия избори! Изборите са нагласени. ИТН нямат и един кьорав избирател, обаче ги вкарват в Парламента за ПАТЕРИЦИ на ГЕРБ и ДПС. Другото е приказки. Само за сведение, на по предишни избори след отказа на ИТН да съставят Правителство, Народа ги презира и не иска да ги гледа. ДПС е антиконституционна Партия. Това е.
  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 И победата

    20 17 Отговор
    и изненадата да сигурни ! Успех !
  • 22 Възрожденец

    24 34 Отговор
    Изборът е : Буци-Гуци-зеленЧорап или Европейска България

    1. След 12 години ГЕРБ и на първо място по корупция в ЕС - вече не сме първи, а след Унгария.
    2. След 12 години ГЕРБ и на първо място по бедност - вече сме доста близо до Гърция, Словакия и Латвия и при правилна доходна политика може скоро да не сме най-бедни
    3. След 12 години ГЕРБ и с най-голямото неравенство в Европа, то само за три години то (по Джини) намаля и вече сме близо до Латвия и Литва с шансове при правилна политика да ги минем
    4. След 12 години ГЕРБ, Албания и Сърбия ни застигнаха по индекс на човешко развитие на ООН. Но бяха предприети от кабинетите на ПП-ДБ значителни мерки за повишаване на МРЗ и пенсии, които са с най-голямо значение за прехрана и здравеопазване за възрастните хора и намаляване на най-високата смъртност в ЕС.
    5. След 12 години ГЕРБ, най-после ни приеха в Шенген - благодарение на доверието, което липсваше към България на Борисов.
    И още нещо - ако една партия няма в програмата си нищо за реформи на служби и регулатори - значи е продукт на задкулисието.

    📌"Да бъдем равни с другите европейски народи, зависи от нашите собствени задружни сили."
    Народе ???
  • 23 А бе

    2 4 Отговор

    До коментар #6 от "Хасковски каунь":

    На своя отгоре, където им е мястото.
  • 24 САНДОКАН

    8 4 Отговор
    Йо-хо хо, наздраве...
  • 25 А бе

    14 10 Отговор

    До коментар #8 от "Как играете, с":

    И ролките напечатаха, спокойно. Стой си у вас, че няма смисъл да гласуваш!
  • 26 гост

    44 6 Отговор
    Политиката не е ИГРА " харвард" нещастен ! Политиката е изключително сериозна и ОТГОВОРНА РАБОТА ! А вас ви вее вятър на бял кон !
  • 27 Игрун

    24 9 Отговор
    Кои сте тези които "играете", ти е Кевин Мертен или ти и "Сиела"?
  • 28 Перете ли?

    34 10 Отговор
    Най-лошото е, че нищо не са разбрали и че не могат да се учат дори от собствените си грешки.
    Те са удобни, но нито знаят, нито могат.
    Българите искат промяна за добро и мир. А получиха поредната порция грабеж и война.
    Праждосвайте се по островите с награбеното, докато не е заиграла гьостерицата.
  • 29 3 години без ГЕРБ

    21 40 Отговор
    - Нарастване на доходите и средната заплата. По паритет на покупателна способност на разполагаемите доходи България почти настига държави като Унгария, Словакия, Румъния;
    - Нарастване на БВП;
    - Пенсиите за три години се увеличиха повече, отколкото за 10-12 години управление на ГЕРБ;
    - Инфлация, намаляваща по-бързо от тази в еврозоната, което дава надежди да изпълним Маастрихтските критерии за присъединяване към края на 2024 г.;
    - Финансовата дисциплина беше запазена въпреки сериозното увеличение на доходите и отделянето и изразходването на рекордни средства за инвестиции. Критериите от Маастрихт за дълг и дефицит са изпълнени;
    - За еврозоната има добри новини от ключови представители на ЕС. В официални документи страната се окуражава по пътя ѝ към еврозоната. Ако правителството не беше паднало, можеше вече да имаме и споменаване на членство от 2025 г. в официална комуникация на ЕС;
    - Страната влезе в Шенген и има сериозни основания да се смята, че до края на годината ограниченията върху сухопътните граници ще бъдат вдигнати;
    - Еднозначна външно-политическа позиция за войната в Украйна и министър на отбраната с ясни евроатлантически възгледи като проф. Тагарев;
    - Ясна енергийна политика, скъсваща с обвързаностите с Русия;
    - Конституционни реформи, отварящи вратата към реална промяна в съдебната система.
    Всичко това ще бъде унищожено от Борисов,Пеевски и Радев, за да запазят контрола над служби, регулатори, администрация и да продължат с грабежа.

    Коментиран от #35, #107

  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 Единствени са ПП

    33 13 Отговор

    До коментар #17 от "Реалист":

    Единствените се саморазкриха, какви алчни комбинатори са, пък след тях потоп и дългове и инфлация (все хубаво наследство.)
    Но заслугата им за българите със собствени жилища е, че са вече двойно по-богати, тъй като при харвардското управление цените на 1кв.м. жилище се удвои (все в полза за младите семейства с двойни кредити).

    Коментиран от #43

  • 32 Любо

    42 11 Отговор
    Доказаният измамник Кирил Петков е персона нон грата за българския народ!
  • 33 Да,да

    36 11 Отговор
    Вокзал, чемодан, Канада! Айде!
  • 34 А бе

    8 13 Отговор

    До коментар #16 от "Ей, хора,":

    Имаш предвид, че ни спряха газа, останахме на тъмно и студено и влязохме във война ли?
  • 35 Правилното е

    25 12 Отговор

    До коментар #29 от "3 години без ГЕРБ":

    3 години под крилото на ГЕРБ, измамниците направиха непоправими беди и оставиха хаос след себе си.
  • 36 Лондон

    33 11 Отговор
    Киро тъпото надмина , като " интелект " дори Гошо тъпото , една романтична фигура от нашето минало , който при посещение в Лас Вегас , незнаейки как да си изключи климатика в стаята , се върна в България с пневмония!!!
  • 37 Истина

    24 10 Отговор
    Кирил Петков: Играем Ганкиното !
  • 38 Пенсионер

    15 34 Отговор
    Единствените, които ми вдигнаха пенсията са ПП-ДБ.
    Всички останали само обещаваха.

    Коментиран от #51, #52

  • 39 Шарлатани ОПГ

    33 11 Отговор
    Канадските измамници направиха точно обратното на това в което се клеха, не го забравяйте!
    Докараха ви отново и Борисов и Пеевски!
    Изгавриха се с протестите, изгавриха се с конституцията, изгавриха се и със съдебната реформа, набутаха ви с нови кредити и нанесоха многобройни и огромни щети на държавата ни за милиарди и с удоволствие ще ви набутат и във войната.
    Пак си помислете дали искате още от същото!?

    Коментиран от #45, #47

  • 40 ЕСХАЧ

    29 9 Отговор
    Изненада ще има - надолу и вън от политиката.
  • 41 По всичко изглежда

    22 8 Отговор
    Че Кирил П. Е лицето на ДС. Не може да имаш толкова голяма подкрепа без тяхната тайна и могъща помощ.
  • 42 Киртаци и лъжци

    34 8 Отговор
    Сниман е само Кирташки без публика, това значи че е говорил само пред Танас, Кокорча и един уличен пес, който го е домързяло да се премести заради жегата
  • 43 Обещанието

    18 5 Отговор

    До коментар #31 от "Единствени са ПП":

    Като за 10 години се увеличат цените на жилищата (и други стоки) 10 пъти, ще станем 10 пъти по-богати.
    Колко прост ококорен метод да стигнем средноевропейците и да сме всички милионери.
  • 44 Велики мислители

    12 9 Отговор
    "Аз съм npocт, ама вие сте още по npocти щом ми вярвате" - Буда, орденоносеца за заслуги към Путин

    "Понякога хората не искат да чуят истината, защото не искат да видят илюзиите си разбити."- Фридрих Ницше
  • 45 А бе

    7 8 Отговор

    До коментар #39 от "Шарлатани ОПГ":

    Ако имаше поне едно нещо вярно, от тези които си изброил, можеше и да те послуша някой.
  • 46 8675

    23 7 Отговор
    Този льохман, става само за дубльор на Джон Траволта, във филма "Брилянтин". Друго нищо.
  • 47 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 48 Исторически парк

    23 4 Отговор
    мда работите да набарате старите ролки и да си напечатате пак 400 хиляди бюлетини... алабала
  • 49 Кирил петков

    29 4 Отговор
    тоя път ще правим ала бала с кмета ;) васко ухото
  • 50 1-2

    31 7 Отговор
    Отиваш в кофата, Киро. Не ни трябват още сглобки! И как можахте да дапуснете олигофрена Радостин да ви запише ;)
  • 51 Я стига глупости!

    27 5 Отговор

    До коментар #38 от "Пенсионер":

    А цените, пенсийо, цените как са?
  • 52 Пенсия от бърз ПП кредит

    27 5 Отговор

    До коментар #38 от "Пенсионер":

    Задължават внуците на пенсионерите да изплащат с лихви взетите ПП кредитити (уж само за увеличаването на пенсиите). Да Ви е сладко.
  • 53 киро

    25 6 Отговор
    разчитаме на фалшификации, както досега
  • 54 Майора

    26 5 Отговор
    Блажени вярващите , Харвардски мошеници!
  • 55 Ха ха ха

    26 6 Отговор
    Идиот четвърто място е ваше
  • 56 Сбогом просто Киро падаш по стълбите

    32 5 Отговор
    Колко жалки и смешни са тези от ПП ДБ май не осъзнават как летят надолу!
  • 57 Марко

    34 4 Отговор
    Днес бяха обявени резултатите от експертиза за катастрофата в Аксаково. Оказа се, че колата на този борец за нормална държава, в която законите се спазват, е летяла с около 140. На кръстовище с ограничена видимост. Същият, дето въобще не лъже, обяви след инцидента, че виновен е шофьорът на другата кола, който бил засякъл колата на НСО,кола, която в момента на навлизането той просто не е виждал...Убиха човек и просто си избърсаха задниците с паметта му!
    Да изхвърлим тия боклуци от политиката на 9.06!
  • 58 Наблюдател

    10 4 Отговор
    Ахаха абе кире нали казахте така договорите са вече подписани дали сте вие или някой друг те ще са валидни хахаха дали сте вие или някой друг няма значение пак ще сме във шенген
  • 59 Скапана

    15 2 Отговор
    долна, крадлива държава. По-скоро да ни управлява един супер компютър съвместно с изкуствен интелект. Поне няма да има кражби, схеми, измами …….
  • 60 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 61 Уса

    22 5 Отговор
    Повечето българи в сащ няма да гласуваме за шведската тройка още по-малко за лицето от психодиспансера на снимката.Ако искате тулупи,луди и квадратни кратуни да ви управляват гласувайте за лицето на снимката и вашите деца отичат заедно с плановете ви да имате поколение
  • 62 Град Козлодуй

    17 7 Отговор
    лъжец
  • 63 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 64 инфлуЛенца

    19 7 Отговор
    Изненада, ще е дааа... под 4%, Киролиро тра ла ла
  • 65 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 66 Харвардски измамник

    19 6 Отговор
    С българският народ никой не ИГРАЕ. Ти кого разиграваш, бе суяк нещастен. България не ти е заложена на хазартна маса, твойта. а. м. а. хазартна!
  • 67 Българин 🇧🇬

    11 8 Отговор
    Гласуваш за ППДБ и получаваш Боко и ОПГ му
  • 68 Пантагрюел

    21 8 Отговор
    Ама прав е Кирето.Гербите щяха да ни водят към пропастта 30-40 години,докато с ПиПитата ще я достигнем само за няколко години.
  • 69 Хаха

    12 6 Отговор
    Тъпак Киро, те и протоколите вече са разписани.
    Но пом процентите ще разберем колко идиота живеят в България и колко са на хранилка при Сорос и Америка за България,
    Тъпак кажи нещо за Търновската Конституция на Сергей Луканов
  • 70 картинката

    18 4 Отговор
    След катастрофата при която загина човек и прикриха следите като асфалтираха мястото, след записите с официалния и неофициалния кеш с какви очи излизаш пред народа бе келе2ш нещастен.
  • 71 За изненада на всички?

    20 5 Отговор
    Кирчо да не се е уредил да прави ала-бала с резултатите?
  • 72 Хаха

    8 3 Отговор

    До коментар #11 от "Копейкин е бастун на Бойко":

    Ала бала с бацо, ама тоя път у обратен ред
  • 73 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 74 ХАХАХА

    14 4 Отговор
    И Д И О Т ! - автор Фьодор Достоевски
  • 75 Бивш човек

    3 7 Отговор
    Резервирам си почивка в Гърция и оставам там. Просто така надалеч лъщи прането, както не блести и Бяло море в ослепително слънчев ден. Благодаря ви. За малко отмъщение - ще гласувам за Черепа. Само него чух да казва за последните 10 години "не се страхувай". Вече си мисля дали Борисов не е по-симпатичен от вас.
  • 76 Я Я Я Я ДА

    14 6 Отговор
    ГАДНО КОПЕЛЕ ПЕПЕПЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ.......С
  • 77 Хайде чао

    16 5 Отговор
    "Играем ,"е да вие само играете,а Асен пак обещал 5 пъти по бързо развитие на БГ отколкото другите.Е щом Асен обещал значи ще е 5 пъти по зле.И как ще стане този фокус никой не знае ,щото пари няма ,икономиката е застои,инфлация и стегнатия.А дълговете на Асен - 21 млрд за 3 години ,че толкова не е имало за 30 г.Кире засрамете се ,какви са тези лъжи ,Асен е най неспособния финансист и мошеник ,явно е решил тотално да ни фалира ,защото методите му са такива.Хайде да си ходите и повече да не си играете с държавата и обществото ,защото сте пагубни.Къде ви са 3 - те моста на Дунав и тунелите под Шипка и магистралите щом сте толкова бързи.Нали докато крадяхте ,казвайте,че има пари,а то излезе дългове.
  • 78 Благой от СОФстрой

    9 5 Отговор
    "От yмpeл писмо" сънува kиpтaka!
  • 79 Уха

    8 5 Отговор
    Абе умрелите трудно гласували на машините ама Кристала вика ще ги привлечем с малко кристали и ще скочат.

    Коментиран от #96

  • 80 Ала бала избори

    11 6 Отговор
    Някой вярва ли още на тези палячовци дето свалят звезди от небето ?Платили са 100 000 от" кеша "на американска фирма за пиар кампанията си.И ей на сладки приказки,а после далавери и фалити !Не сте нужни ,изключително нагли и неморални.
    Ицо хазарта се гласи за евродепутат не къде е,защото имал 3 деца и трябвало да ги изучи в чужбина на държавна издръжка .Тя и Йончева е същия формат само,че от друга партия.

    Коментиран от #93

  • 81 Кирето е за театъра,да играе себе си

    12 5 Отговор
    Знаем ги тези " реформи " в регулаторите и службите,стани да седна,слагат удобни и неграмотни за да ги употребяват за лични цели,не обществени..Какви" реформи" бълнува ,реформи няма да има ,защото целите са други .
  • 82 ганев

    8 5 Отговор

    До коментар #17 от "Реалист":

    АЛООО...ЗАПАЗИХ ТИ ЧАС...ПРИ ОФТАЛМОЛОГ.....НЕ ЗАКЪСНЯВАЙ
  • 83 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 84 Вижте му погледа

    14 4 Отговор
    Само на тоя тъпа тъпа тъпа....нар......
  • 85 сирене

    13 4 Отговор
    Кирото вече не му тежи че е убил човек ...
  • 86 ганев

    10 2 Отговор
    В...ПЪРВИТЕ ИЗБОРИ..С МАШИНИ....ТЕ БЯХА НАРЕДЕНИ..НА 100пр.....КАКТО СА ВСИЧКИ ХАЗАРТНИ ИГРАЛНИ.АВТОМАТИ.В КАЗИНА И ЗАЛИ...В БЪЛГАРИЯ
  • 87 Значи глей ся

    14 2 Отговор
    кокор щял да ни оправи за 10г......имаше едно друго деди дето щеше да ни оправя за 800 ДНИИИИИ.....Ти да видиш...Явно всички преди да минат в забвение дрънкат глупости....😀😀😀!!!
  • 88 Хаха, ма ние пуснахме водата

    11 3 Отговор
    И се отече в канала на тоалетната . Беле рядко щастие
  • 89 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 90 хххх

    3 11 Отговор
    Браво, Кире!!! Морете ги ГЕРБ.
  • 91 Михаил

    12 4 Отговор
    Този е наистина болен.....
    Не стига че лъже то още вярва в лъжи което сам създава.
    Г-ин Петков- лечете се на краката защото на главата е вече късно....

    Коментиран от #97

  • 92 Изненада няма да има

    10 2 Отговор
    Не може в петък да си .айно и в неделя да станеш шоколадова торта.
  • 93 Ако Йончева беше отказала

    4 3 Отговор

    До коментар #80 от "Ала бала избори":

    Шиши щеше да си напазарува Ицето.
  • 94 ГЛАВАНАК БАНКЯНСКИ

    9 2 Отговор
    Мухльо прост. Той управлението на държавата го има за някаква игра от типа на "ала-бала". Да се махат до еди. Отвратителни крадци. Много, много ниско ниво.
  • 95 не думай

    2 2 Отговор

    До коментар #5 от "Пич":

    Ти ли ще го изненадаш?
  • 96 по стълбите

    2 1 Отговор

    До коментар #79 от "Уха":

    Те няма да гласуват, само ще ви подложат крак...
  • 97 трябва ти преводач

    2 1 Отговор

    До коментар #91 от "Михаил":

    На какъв език говориш, другарче?
  • 98 !!!!!

    1 2 Отговор
    Силно фотогенична фигура :)

    Коментиран от #106

  • 99 Патерици на ГЕРБ

    4 4 Отговор
    Вън сте от парламента, ако не в тоя, то в следващия няма да влезете. Както са вън Воля , РЗС с Яне , АБВ с Първанката , Обединени Патриоти и други.
  • 100 ВъпроС

    7 3 Отговор
    А защо ли ,този на снимката ми изглежда като рекламно лице на психодиспансер...... ????
  • 101 Време за промяна

    4 2 Отговор
    Да изхвърлим Киро Убиеца и Асен Кеша на Боклука. А след две години и Румен Радев при Бай Ставри.
  • 102 Доктор

    3 1 Отговор
    Жалък боклук.
  • 103 Клинична Пътека за Киро

    4 1 Отговор
    Тоя ако си вярва на приказките, има нужда от психиатрична експертиза. Ако не си вярва, пак има нужда тъй като е патологичен лъжец с логорея.
  • 104 Голям смях

    4 1 Отговор
    Харакиро,да ти е казвал някой, че си голям б.оклук?!
  • 105 бай герги

    3 1 Отговор
    киро пи си напълно за лудницата,срамота за всички които гласуват за вас Шарлатани
  • 106 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 107 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 108 Абе,

    2 0 Отговор
    дръпнете му на този пицата ... с кристали!
  • 109 Марш в Канада

    0 0 Отговор
    Тези с лъжа влязоха в политиката с ритник ще излязат. Прокуратурата трябва най-после да си свърши работата.
  • 110 ИГРАТА СВЪРШИ

    0 0 Отговор
    СМУКАЧО НА БАЙДЪН !
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол