Last news in Fakti

12 Юни, 2024 06:01 2 338 48

Румяна Коларова: "Величие" проведе скъпа операция в социалните мрежи

  • румяна коларова-
  • бойко станкушев-
  • избори

За ужас на академичната общност в парламента имаме неполитици, заяви журналистът Бойко Станкушев

Румяна Коларова: "Величие" проведе скъпа операция в социалните мрежи - 1
Снимка: Евронюз България

"Би било естествено да има още оставки. Още повече, в коалицията ПП-ДБ сигурно трябва да има и някакъв вид симетрия. Когато единият от партньорите е поел отговорността по този начин, може би и останалите трябва да следват същата логика".

Това заяви политологът Румяна Коларова пред Евронюз България в коментар за ситуацията след двойния вот на 9 юни.

"Да спечелиш избори е едно, а след това да управляваш така, че да задържиш доверието на избирателите си, е съвсем различно.

Това, че партии като „Величие“ имат позициониране в новите социални медии, не означава, че това е евтино. Това е много скъпа операция. Илюзия е, че става дума за лаишка, доброволна инициатива", допълни Коларова.

"Принципът е: всички загубили, и то по този катастрофален начин, да си подадат оставките. Това е лидерската отговорност – като си имал кураж и самочувствие да станеш лидер, трябва да имаш мъжеството да си подадеш оставката", заяви от своя страна журналистът Бойко Станкушев:.

Общото впечатление е, че – макар формално Борисов и Пеевски да печелят тези избори – и там има голям отлив, голяма ерозия на електорат.

Тези, които не са никакви политици („Величие“- бел. ред.), а са антисистемни – а имаме и от преди такива в парламента – за ужас и почуда на академичната общност и на по-интелигентните и подготвени хора.


Поставете оценка:
Оценка 2.4 от 29 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Последния Софиянец

    57 11 Отговор
    На Летище София аз и полковник Марков имаме 10 млн гледания.Хората винаги намират начин да видят това което ги интересува.А националните телевизии вече никой не ги гледа защото лъжат и крият истината.
  • 3 Някакви

    13 50 Отговор
    си никакви , без стойност и морал , били провели скъпа операция в социалните мрежи ? А за името да не говорим - безличие и двуличие се крие зад такова "величие" ! Както и явна гавра с народа ни!

    Коментиран от #5, #6

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Кирил

    8 41 Отговор
    Величие е продукт на хора които не са европейци. Такива са ДПС и възраждане.
  • 8 маф.държава

    52 8 Отговор
    Държавата работи кой каза че не...още като видяха резултатите в полза на Величие и веднага им пратиха данъчни ,мутри ,полиция,специални акции и задейства цялата държавна машина да ги смачка и да им покаже че ако не траят ще има огън...

    Коментиран от #11

  • 9 Последния Софиянец

    30 3 Отговор

    До коментар #5 от "Исторически парк":

    Величие и Възраждане имат съвсем различни идеологии.
  • 10 в територията

    41 1 Отговор
    Скоро всички платени медии и платени "коментатори" ще си намерят мястото. Дано повече никога не ги видим и чуе,
  • 11 Последния Софиянец

    13 2 Отговор

    До коментар #8 от "маф.държава":

    Същото стана и с партията на Божков.
  • 12 Мъртво

    4 29 Отговор

    До коментар #5 от "Исторически парк":

    родено "величие" , нищо друго ! А какво е това "копейки" , объркал си адресанта !
  • 13 Кой

    7 13 Отговор

    До коментар #6 от "Последния Софиянец":

    е тоя "полковник" ?

    Коментиран от #48

  • 14 Анонкмен

    32 2 Отговор
    Подлогите бързат първи да се изкажат
  • 15 Джоко

    27 2 Отговор
    Щом се върти само този бабугер, ситуацията при Шайката и Кликата е патова. Лумпен крилата се разпиляха но когато не се гласува за Тулупио и Шишири е проблем и следваха акция след акция за сплашване. Искаха да минат тънко или безплатно. Тази 3 годишна диета единствео на холестерола не им се е отразила.
  • 16 Чума

    35 2 Отговор
    Те, Величие, ако искат нещо да променят, вместо да правят скъпи операции в мрежите, както внушава тази експерт, трябва да рушнат перушината на няколко от вас и ще се оправи всичко! Много честни, извисени и интелигентни, но за тях няма значение как се печелят избори, щом дават власт и хрантутят пуйки! За тази е нормално да пратят кола от 50 км, да натоварят семейство от етноса, заедно с хлапетата и да ги закарат да гласуват в секцията, където са записани, след което да ги върнат! Прверих в тази секция - от 176 гласували, 148 - Герб! Осатанлото ДПС! Сетне, защо хората не гласували и такива рошави на хранилка, вилнеят от екрана!?
  • 17 Чорлава

    19 1 Отговор
    червена баба по сандали с криви пръсти на показ "коментира" ?! Нивото кърти !
  • 18 Чочо

    16 4 Отговор
    Няма никакви политици.....от никоя партия.
    Всички са там само за да се правят на такива.
    Обърнаха го на професия.
    Но нека не се нахвърляме срещу новите.
    Ами,ако те направят нещо съществено?
  • 19 ухйнб

    31 2 Отговор
    Сега е момента ДАНС да направят ревизия на Информационно обслужване. Става дума за държавен преврат, което е свързано с националната сигурност на България. Преправяли са резултатите от изборите което е държавен преврат. Ние българите сме гласували по съвест, а тези които броят са преправяли протоколите в полза на разбойниците от ГЕРБ, ДПС и ПП и ДБ. От Величие имат и доказателства, как резултати на входа се преправят в крайния резултат и се прави победител банда разбойници които после 4 г. лъжат и крадат държавата. Тоя път трябва да има и за затвора. Това е държавен преврат. Трябва да си оправдаете заплатите които получавате от българите. Разследване и в затвора, за държавен преврат.
  • 20 Румяна Коларова - ГЕРБ

    23 3 Отговор
    Лайкучка на хранилка при ГЕРБ!! Бабулята ще казва, кой да подава Оставка!
  • 21 Гост

    7 4 Отговор
    Тази партия ако може да се нарече така , по мрежата пускала нещо аз не съм видял никъде нещо подобно.

    Коментиран от #25

  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 Демократ

    7 15 Отговор
    Поредната ченгесарска партия, която изникна от нищото и от месец май изведнъж скочи в Парламента. Кремъл не пести пари и тези поредни национални предатели са много богати. Освен това експресно тихомълком са обходили западна Европа, Англия и САЩ и случайно медиите ги пропуснала. Това доказва за пореден път, че никога не е имало честни избори, а определени от ДС-КГБ мафията партии са влизали в Парламента.. Случайно това е клон на кремълската партия на копейкин, който от дълго време използва този Исторически парк за рекет и реклама и случайно Виктория Василева е сивия кардинал зад Марков. Василева обходи всички партии, беше даже зам.председател на Парламента от ИТН през 2021 г., когато Слави Трифонов й беше шеф. Виктория Василева някога бе част от младежкото СДС и лично се е учила на партийно строителство от Христо Бисеров, който по-късно отиде в ДПС заедно с Йордан Цонев. Партията на КГБ начело с вечния агент Сава- Ахмед Доган, сега с определения от него началник на държавата Пеевски, съдружник на Борисов, командва всичко даже и църквата. Докато ги търпим да се гаврят с нас, така ще е.

    Коментиран от #26, #30, #32, #33

  • 25 Последния Софиянец

    5 4 Отговор

    До коментар #21 от "Гост":

    Клипът в интернет с мен и полковник Марков на Летище София има 10 млн гледания.
  • 26 Демонокрад

    7 9 Отговор

    До коментар #24 от "Демократ":

    Иска да кажеш сороска партия.Или проект само на Козяк.

    Коментиран от #27

  • 27 Демократ

    8 4 Отговор

    До коментар #26 от "Демонокрад":

    Сорос от КГБ ли е? Или в едната мозъчна гънка,свързана с Кремъл, това е вкарано и мисъл няма. Така сте всички чугунени глави.
  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 Ццц

    12 3 Отговор
    Ама как всички експерти вкупом експертват за Величие? 🤣 Привлякоха ми вниманието. Следващия път няма да съм на пикник и ще гласувам за тях.
  • 30 Ццц

    8 1 Отговор

    До коментар #24 от "Демократ":

    А ПП-ДБ чии са? 😂 Виждам, че след тяхното управление Бойко изглежда като държавник и вместо в затвора пак иска да е премиер? Дай експертно мнение?

    Коментиран от #34, #43

  • 31 инж. Ганчо Илков

    10 1 Отговор
    Никой Интелигентен и Функционално Грамотен, не би се хванал на Хорото на сегашните Проектни Лидери. Който се хване, ще бъде Разочарован. Къде отиде Мария Габриел? Разбра колко Струва Борисов и се отказа да Играе Игричките му. Борисов и Пеевски Определят Правилата в Политическата Игра и Всички Лидери го Следват. Политиката в България Финансирана от Бюджета и основаваща се на Конституцията е Гибелна за България, а и за тези, които я имат за Съдружник. Олигархията не Прави Пазарна Икономика. Синдикати на Бюджетна Ясла не са Фактор в Трудово Правните Отношения. Реформа не означава Статистическо Разкритие на Допуснато Некадърност Управление. България с Борисов и Пеевски отдавна е Страната на Олигарсите и Сивата Икономика. Гласоподавателите се топят. Топят се и Партийните Субсидии. Топи се Бюджета. Това обаче се отразява на Пенсионерите и Демографския Проблем. Лидерите, яко Смучат и компенсират с Комисионните Дарения. Борисов и Пеевски никога няма да се Откажат от собствената си Игра, докато не се Създаде Движение, което да ги Насилствено Изхвърли. Необходими са Личности, каквито към Момента Няма.
  • 32 койчо от койнаре

    6 2 Отговор

    До коментар #24 от "Демократ":

    Фашаго , тия паствили Прокопито ли ти спусна ? Признай си , фашаго !

    Коментиран от #42

  • 33 Гордостта на Тарра

    3 5 Отговор

    До коментар #24 от "Демократ":

    Много се бъркаш.. тия са за НАТО и ЕС .. тия по скоро са двойни агенти.. влезнаха да откраднат някой друг процент .. поредните схеми ...
  • 34 инж. Ганчо Илков

    8 0 Отговор

    До коментар #30 от "Ццц":

    ПП-ДБ, се опита да изиграе Борисов и Пеевски, като предложи Коалиционно Правителство. Намеренията бяха да се направят Промени в Конституцията и Определянето на Служебните Президентски Правителства. Борисов се Хвана, но до някъде. Подведе с Включването на Мария Габриел и Ротационно Правителство. За Застраховка, нарече Правителството СГЛОБКА и не подписа Коалиционно Споразумение. Когато се Усети, че чрез Конституцията се засяга Съдебната Система и Регулаторните Органи, т.е. неговите Опорни Връзки с Олигархията и Спокойствието му от Съдебно Презследване, набързо Разстури СГЛОБКАТА и се отиде на Избори. Опитът на ПП-ДБ с Играчите Борисов и Пеевски, се Указа Неуспешен. Последствията чрез Припяването на Соловите Изпълнения на Борисов, Раздухано от Олигарси, Синдикати, Журналисти, Шоу Политици, Социолози, Политолози, даде своето Отражение. Мария Габриел беше Жертвана, така както Блага Димитрова на Времето от Жельо Желев.
  • 35 ива

    8 1 Отговор
    Г-жа кОларова знаем ви коя сте, стига излагация.
  • 36 Хейт

    8 1 Отговор
    На тая мисирка много й разбира главата кое колко струвало в интернет. Всичките социолози и коментатори сте като на-ани.
  • 37 Политкоректен

    5 2 Отговор
    "за ужас и почуда на академичната общност" Че те Марков и Леви са точно от академичната общност. Другите им кандидат депутати са също професори и лекари. Тая май съвсем не е в час за какво говори?
  • 38 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 39 Дудов

    6 0 Отговор
    Асенчо и Петков ще си задат ли оставките, питам .Отговора е не.Понеже трябва да имаш доблест а те нямат
  • 40 Социолог

    4 1 Отговор
    Само да кажа, че 70% от гласувалите за Величие са висшисти, а неграмотните са 0.3%

    Коментиран от #45

  • 41 Програмист

    5 0 Отговор
    Хах че какви политици са киро и кокоро бе
  • 42 Демократ

    1 3 Отговор

    До коментар #32 от "койчо от койнаре":

    Кремълският фашизъм се е настанил в чугунените ви глави и друго няма.
  • 43 Демократ

    0 2 Отговор

    До коментар #30 от "Ццц":

    С едната гънка в мозъка,свързана с Кремъл, няма как да има мисъл.
  • 44 глупости

    3 1 Отговор
    защо от чужбина ги харесаха, а в БГ никой не ги знай. Тук нема ли социални мрежи ????
  • 45 Сър Пичук

    1 5 Отговор

    До коментар #40 от "Социолог":

    От кои виШисти?
    От тези с купените дипломи?
    Дипломата не прави човека. Днес за да вземеш диплома не е нужно нито да си умен, нито да си интелигентен, нито да имаш обща култура, нито да си морален. Трябват ти малко пари и малко Андрешковски тарикатлък и ще станеш дори академик.
    В тази рашистка групичка са се събрали някаква сбирщина от психопати, кремълски слуги, шмекери, тарикати, индивиди с болно его и продажници. Успели са да излъжат някои по-прости и наивни хорица както за пари, така и да гласуват за тях. Надявам се, че скоро ще лъсне истинското им лице и ще отидат там, където заслужават. В затвора и на бунището.

    Коментиран от #46

  • 46 Булба67

    1 0 Отговор

    До коментар #45 от "Сър Пичук":

    От,, Хървърд " баце от от там са висшистите!

    Коментиран от #47

  • 47 Сър Пичук

    2 0 Отговор

    До коментар #46 от "Булба67":

    И великите ли виШисти?
  • 48 Никси

    1 0 Отговор

    До коментар #13 от "Кой":

    Николай Марков !!!.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове