Last news in Fakti

16 Юни, 2024 15:24 2 263 78

Проф. Коларова: "Продължаваме промяната" ще се превърне в нещо като фирмена марка

  • румяна коларова-
  • продължаваме промяната-
  • политика-
  • избори

Следващи предсрочни избори ще бележат края на политическото битие на формацията

Проф. Коларова: "Продължаваме промяната" ще се превърне в нещо като фирмена марка - 1
Снимка: Архив

За "Продължаваме промяната“ няма никакви перспективи за участие във властта. Това е пределно ясно на всички, включително и на тях самите. Следващи предсрочни избори ще бележат края на политическото битие на "Продължаваме промяната“.

Това каза председателят на Българската асоциация за политически науки проф. Румяна Коларова в предаването "България, Европа и светът на фокус“ на Радио "Фокус“.

Според нея присъствието на "Продължаваме промяната“ в политическото пространство ще бъде единствено и само благодарение на електората на "Демократична България“. "Тяхната подкрепа се сведе между 2 и 5% от тези, които е получила общата коалиция, защото е пределно ясно, че минималната подкрепа за "Демократична България“ едва ли може да слезе под 7%.

"Продължаваме промяната“ ще се превърне в нещо като фирмена марка, която е залепена за тази коалиция. Техните претенции във властта бяха прекалено големи и очевадно подплатени с неспособност да комуникират и да осъществяват политически мерки“, коментира Коларова.

Заявката на "Продължаваме промяната“, че ще бъде опозиция, по думите ѝ е спорна. "Опозиция е партия, която в момента не е в управлението, но запазва шансовете си в бъдеще да бъде.

От гледна точка на тази перспектива "Продължаваме промяната“ няма особени шансове за това. Ако продължава така, тя няма шансове да бъде и в парламента. Заявките за реванш са опит да се създаде някакво самочувствие в условия на електорална катастрофа“, смята Коларова.


Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 28 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Софийски

    75 11 Отговор
    Червената Коларова, жалка

    Коментиран от #39

  • 2 Гачо

    67 9 Отговор
    Комунистическо отроче днес първи социолог, политанализатор и демократ. Канена ежедневно по медии да прославя Боко Тиквата и Шиши. Това са ни политолозите, взимат по 20+ хиляди само да влезеш в проучванията. Ама така ще е докато хората не скочат срещу манипулациите на платените медии!
  • 3 Както се видя!

    21 7 Отговор
    Както се видя! Промяната може да има Две посоки!
  • 4 Българка

    60 11 Отговор
    Поредната платена от КОЙ гадетелка. Иска им се, но.........

    Коментиран от #10, #16, #19

  • 5 евалата чалгопитеци

    18 33 Отговор
    Как е Промяната? Свежичко ли ви е още, или вече вони?
  • 6 Айде сега

    17 39 Отговор
    Ххаах, леля ви Руми много точно е напипала същността. Да видим кога умно-красивите жълтопаветници от ДБ ще се светнат, че трябва да се отърват от котвата с кодове име "Промяна". Ако ли не ще се забият със сила дълбоко в тинята на дъното
  • 7 Баба ти

    31 3 Отговор
    Нещо като жената на равина.
  • 8 Радан Кънев

    12 7 Отговор
    "Тази коалиция във вида, в който е, няма видимо политическо бъдеще. Вече подкрепата е твърде ниска. Тенденцията е пределно ясна. Продължаването на същата политика, независимо от оставката на Христо Иванов, няма как да промени нещо. Ние сме си на пързалката и тя е добре намазана, посоката е надолу", това коментира пред БНР Радан Кънев, който отново бе избран за евродепутат с листата на ПП-ДБ.

    "Идеята, че защото сме в опозиция и някакви избиратели ще започнат да се връщат при нас, да пълзят по нашата намазана пързалка нагоре и ще спират нашето падане, е абсолютно наивна. Тя показва липса на опит, липса на политическа годност. Това, от което имаме нужда, е много трудната задача едновременно да запазим единството и да се променим. Не да се разпаднем, но не и да останем каквито сме, а да започнем много бързо да действаме. Ако искаме да обърнем процеса, вече сме закъснели и нямаме никакъв лукс на време", категоричен бе Кънев в предаването "Неделя 150".

    Той бе категоричен: "да се управлява с ГЕРБ вече е невъзможно". "Всякакви възможности за работа с ГЕРБ са проиграни в голяма степен поради присъдата, която българският избирател произнесе над нас", смята той.

    Коментиран от #17

  • 9 12340

    47 9 Отговор
    "Продължаваме промяната":Проф. Коларова ще се превърне в нещо като фирмена марка на Тлъстото Боце!... заедно с Коня Солтуклиева!
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Дончо

    55 6 Отговор
    Внучка на Васил Коларов и щерка на Петър Коларов. Отраснала с червено-златна лъжичка в устата, а днес брани евро-атлантика Тиквоч. Чест гост на всички телевизии, естествено щедро подплатена с евраци и златни кюлчета от чекмеджето.
  • 12 да де

    14 29 Отговор
    ПП са световни рекордьори за най-бързо появилата се и изчезваща партия която при това била на власт и е управлявала.

    Коментиран от #57

  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Киро про100то

    14 22 Отговор
    Ще праим ли пак алабала с машините, или да фащаме и по островите?

    Коментиран от #69

  • 15 Дунчо Дунчев ?

    38 14 Отговор
    Съжалявам ви г-жо Коларова! Всеки ден или през ден бълвате небивалици! Аз съм един редови българин! От така наречено твърдо ядро! Очаквам реванша! И ще бъда тук и сега!Да и сега и тук промяната продължава!?!?

    Коментиран от #62

  • 16 да де

    12 31 Отговор

    До коментар #4 от "Българка":

    И да ревеш, и да не ревеш този път гадателката казва истината.
  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 така е

    14 24 Отговор
    Голяма част от българопитеците гласували за това ПП недоразумение не искат да си признаят, че отново са били електорално употребени. А как боли...

    Коментиран от #56

  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 хе хе

    14 2 Отговор

    До коментар #17 от "Кънев, защо не ги каза тези работи":

    Че Кънев отива ТРЕТИ мандат евродепутат. Хахахаха
  • 21 Град Козлодуй

    16 25 Отговор
    ПП са Чао

    Коментиран от #23

  • 22 Сатана Z

    13 10 Отговор
    ПП :Палавите Пдрасти запазена марка? Ти да видиш.
  • 23 ПП не са Чао

    12 14 Отговор

    До коментар #21 от "Град Козлодуй":

    щот имат кодовете на машините и им праат алабала.

    Коментиран от #74

  • 24 евалата чалгопитеци

    12 10 Отговор
    Как е Промяната? Дебелеете ли вече?
  • 25 Боли го фара Кънев,

    11 9 Отговор

    До коментар #17 от "Кънев, защо не ги каза тези работи":

    че ще му е за последен път.Планът дори го преизпълни,стана милионер от евродепутатсване.Грешка беше още в началото,че тоя съсипаджия на дясното го допуснаха в обединението въобще!Нищополезен апаратчик.
  • 26 нерегистриран

    10 6 Отговор
    Госпожо, не ни вълнува политика. Хората ги мамят на всеки ъгъл. А всичко е пътувания, пари. Дали ще е кирчо или мустафа, но предпочитам да е мустафа, защото турчина е по честен от много други етноси. Хората си имат множеството проблеми. Байрам е, а са тъжни, било роми, приятели са ни, от града са, по на 70 години са. Кой се грижи за измамници, кухи фирми за 2 лева капитал и се тръгва по мъките, а лекари липсват, и тия, които ги има са над 65,79,74 годишни и се оплакват, не можем да издържам, личен лекар и ако хвърли и си отиде у дома, жалват се майки с бебета и малки деца, който иска да ви подкрепя всички ви, но има неща, но явно ще трябва да се бъркаме яко в джоба и да ходим по градове да търсим нои нап доктори, лесно ви е на вас, а колко по умни от вас едвам свързват двата края. Политиката е за вас, народа в магазина и навсякъде ви искат пари и като во ограбят, а една много еродит лекар психиатър преди 10 или 15 г, бе излъгана от ало измамници за 6000 лева, дъщеря й бе в САЩ в ония години и съвместна явно е била, не я познавам, но в пресата в града прочетох и целият град тъжеше за Нея, след измамата не могла да понесе масивен инфаркт и починала. Вие се молите за кокала, а народа за оцеляването.
    Весели празници! На всички мюсюлмани по света. Здраве и късмет!!!
  • 27 какво излезе сега

    10 13 Отговор
    Излезе че Бойко Борисов е Колос на Мисълта пред тази детска градина ПП и ДБ. И всеки отива на полагащото му се място.
  • 28 Смърфиета

    8 6 Отговор
    Българската асоциация за Петокнижие и Талмуд е основана на 17-ти ноември 1989г. През м. март 1997г., официално е преименувана на Българска асоциация за политически науки. Финансира се по програми за отбрана на Тел Авив и Вашингтон. Асоциацията е независимо дружество от академичната сфера. Поставя си за задача да отразява Тел Авив и Вашингтон в положителна светлина. Партнира си с други партньорски организации. За негов пожизнен председател, е избрана проф. Румяна Коларова.

    Коментиран от #30

  • 29 Васо

    10 10 Отговор
    А логото на ПП- пудел с кутия от обувки, пълна с пачки.
  • 30 има само едно проблемче

    9 15 Отговор

    До коментар #28 от "Смърфиета":

    Говори истината, такава каквато всички я виждаме. Не ли?

    Коментиран от #38, #58

  • 31 Бамбука

    12 7 Отговор
    Този индивид от Хиопсовата пирамида ли пророкува ?
  • 32 краси

    18 7 Отговор
    Др.Коларова външно и душевно прилича на Баба Яга!
  • 33 Само казвам де

    12 4 Отговор
    ПП още с основаването си заложиха на анти герб С тази реторика спечелиха избори Но сгрешиха като обявиха че никога няма да управляват с партията на борисов .Това радикализира обществото Тъй като тази партия за разлика от Атака или вмро примерно ..е със стабилен голям електорат Ако в партията на киро имаше някакъв стратегически център с опитни хора може би нямаше да допуснат тази грешка Но в ПП всичко се решаваше и решава все още от емоциите на един двама човека. Най странното обаче в тази анти герб и дпс реторика е това че Нито киро нито василев нито някой друг от тях не видя или може би не искаше да види.Че в бг няма други партии с които те можеха да управляват Нито през 2020 нито сега през 2024..Няма да има и в бъдеще.При този очебиен факт да продължаваш да залагаш на конфронтация, си е чисто самоубийство.
  • 34 Няма Кеш

    7 7 Отговор
    и Пламен не си вдига вече телефона. Само алабала с машините ще ни опрай.
  • 35 Мда

    11 5 Отговор
    Какво ти пука, нали си зимаш кинтите дпс-гроб.

    Коментиран от #36

  • 36 Денков

    6 8 Отговор

    До коментар #35 от "Мда":

    ама аз вече не мога да пътувам на държавни разноски. А беше толкова хубаво! Не може ли поне един министер на Нещо да ма направите?
  • 37 ...

    5 3 Отговор
    Др. Коларова, мен ме интересува, а и много други, кой депутат, президент стои зад тези кухи фирми, с капитал 2 лева и къде да отида, ако съм инвалид човек, пример. Кой стои зад ало измамниците. Това ни уведомете. Не може през прозорците да хвърлят хора честни и тежко болни, а те са болни от боллевиките комунисти номенклатурчици, които цял живот всичко им бкп подбесено на готово. Нищо против тях, госпожо или другарке, но те лъжат, а са с денебции над 75,85 годишни са, по вашият съпруг знаете, като се загуби, това ги вълнува хората. Да не лъжат, крадат, убиват невинни жертви, краде се другарке, защото им е ок с години на вашите. Ако всеки отгоре надолу си гледа честно, но явно тряжва да им пълни баце кире и там те си знаят, а не е хубаво, той е фукара, защото е честен, а честните хора са болни от вашите лъжливи хора, които ви избират, а те са едни и същи от 1944 до днес.
    Фирмите има ли легитимни с 2 лева капитал, и къде да отидат хората да проверят, димитровград е фирмата.
  • 38 Смърфиета

    5 4 Отговор

    До коментар #30 от "има само едно проблемче":

    Това е без значение. Евреите са спекуланти, думите им нямат значение. Делата им говорят сами.

    Коментиран от #40

  • 39 Тахумба

    16 6 Отговор

    До коментар #1 от "Софийски":

    И не само. Отвратителна безсрамница. И много смешна в манията ѝ, някой да не пропусне "професорската" и "титла".
  • 40 недей така

    7 12 Отговор

    До коментар #38 от "Смърфиета":

    че до момента само на отлюспения Борисов се виждат делата в цяла България. НИЩО от обещаното от ПП и ДБ не е изпълнено докато бяха на власт. НИЩО.

    Коментиран от #43

  • 41 Каквито

    8 4 Отговор
    и да ги бръщолевиш срещу някой лев - няма никакъв смисъл !
  • 42 Хахаха

    1 7 Отговор
    Аз искам да ви кажа госпожо, тъй като живея между ченгета, а те са малко на брой иван и драган бкп дс, та те : от бойко, радев нищо не зависи. Бг се комабдва от Америка. Дали е така или бе, за мен, нас не е вълнуващо хорските уста не са чувал да ги завържете. Фирми кухи, за 2 лева капитак, искам да зная, легитимни ли са, с да или не, защото ми отговаря, че фирмата е куха и я няма воисана в регистъра.
    И бойко остаря, лошо, младите и техните семейства

    Коментиран от #45

  • 43 Смърфиета

    5 5 Отговор

    До коментар #40 от "недей така":

    Много сте чудни хора. Естествено, че не е изпълнено. И ционистите от Величие също нищо няма да изпълнят. Просто различни ционистки и фракции. Дърлят се.

    Коментиран от #44

  • 44 не сме чудни хора защото виждаме

    1 0 Отговор

    До коментар #43 от "Смърфиета":

    вие сте чудаците

    Коментиран от #54

  • 45 Хахаха

    5 2 Отговор

    До коментар #42 от "Хахаха":

    Даже не се командва от Америка, ами направо от Миянмар. Вервайте ми. Имам информация от достоверен източник. Оня Миянмар в историческия парк.
  • 46 гражданин

    1 2 Отговор
    Преди години баце ги бе разгонил проститутките, а те били към биволь, и открил строителна фирма и х ремонт, добре си бяхме с проститутките, луди пари вадене, а той и строител хаха хванал на едун известен лекар невролог Икономов, не се смея, с психични отклонения и другото младо и банята наново друг. Хората ги вълнува не кой е на власт, а отдолу кво става. Мишмаш
  • 47 Румяно

    5 1 Отговор
    всички Партии са вече фирмена марка, не само Промяната.
  • 48 Джуджето

    12 6 Отговор
    Дъртата пак се появи, тоя път се превърнала в нещо като балсамирана дуда 😀😀😀💋💋💋
  • 49 Иван

    6 6 Отговор
    ГЕРБ бяха садисти, не ни пречат особено политиците - ние - професионалистите - пари винаги ще имаме, но съм се сблъсквал с учудващи сцени - пенсионерка - пести пари за внучки. Поне да се даваха някакви пенсии - да може един отруден човек да си позволи удоволствие.

    Примерно - пенсионер - на сладкарница. ГЕРБ не даваше това - ГЕРБ даваше - 0. Поне да беха две 0.

    Не мога разбера - ГЕРБ и ДПС защо искат власт - като са меко казано - сънливци.
  • 50 Ком

    6 6 Отговор
    Урсула каза:"Европа да се готви за война". Какво военно правителство могат да скроят у нас. Генерал Бойковата шайка плюс Генерал Насковата пародия и Полковник Марковото величие хващат на "папура дръжките" и така до края на света.

    Коментиран от #51

  • 51 боли ме 4епа

    7 1 Отговор

    До коментар #50 от "Ком":

    България е в НАТО.
  • 52 Васо

    7 8 Отговор
    Продължаваме Промяната- ПП- Пудел с Пачки.
  • 53 таз и тя

    1 8 Отговор
    че те са си на фирма козяк
  • 54 Смърфиета

    1 3 Отговор

    До коментар #44 от "не сме чудни хора защото виждаме":

    Да де, виждате само себе си.

    Коментиран от #55

  • 55 едно от най ценните качества

    6 2 Отговор

    До коментар #54 от "Смърфиета":

    е човек да знае кога да се спре, че после става смешен.
  • 56 за да си признаеш

    3 2 Отговор

    До коментар #18 от "така е":

    нещо първо се иска да го осъзнаеш и после смелост тук в българия смелостта е само зад клавиатутите а осъзнаването въобще не е в нашата орбита!!! българопитека е малко по-умен от риба около 1% по-умен

    Коментиран от #67

  • 57 така е

    3 7 Отговор

    До коментар #12 от "да де":

    А българина обедня с 9 милиарда нови държавни заеми за последните три години. Не знам дали има някаква връзка. Вие знаете ли?
  • 58 много е жалко

    1 1 Отговор

    До коментар #30 от "има само едно проблемче":

    че за теб това е истината…

    Коментиран от #59

  • 59 защо

    0 2 Отговор

    До коментар #58 от "много е жалко":

    Истината били ли? Нека те боли.
  • 60 Потресен

    11 4 Отговор
    Е Кораплова,колко години е на хранилката на,ГРОБ
  • 61 Симитчиев

    7 4 Отговор
    Кифла Коларова......
  • 62 българка

    5 2 Отговор

    До коментар #15 от "Дунчо Дунчев ?":

    Аз също очаквам реванша!

    Коментиран от #70

  • 63 лилов

    7 2 Отговор
    Тая още ли е член на БКП? Стана член на партията февруари 1989г
  • 64 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 65 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 66 Тореро

    8 3 Отговор
    куларова,мазна дърта бабишкера..
  • 67 Смърфиета

    0 0 Отговор

    До коментар #56 от "за да си признаеш":

    Хич ли не кълват българопитеците?
  • 68 Другарко

    3 7 Отговор
    Коларова, чудя се, защо всички комуняги се страхувате от ПП. Идва лебедовата песен на вожда ви Борисов. Не се коси за младите и кадърни хора от ПП. Сгрешиха, като се коалираха с ДБ, и особено със зависимия от Пеевски, Христо Иванов.

    Коментиран от #71

  • 69 666666666

    2 3 Отговор

    До коментар #14 от "Киро про100то":

    Е ние ще хващаме по островите. А вие на село. Идилия .
  • 70 Аз,стига ли ви?

    4 1 Отговор

    До коментар #62 от "българка":

    Ще си останеш с чакането. Реваншът беше на 9 юни, ама ти няма как да разбереш.
  • 71 БраТ ПиТ

    2 2 Отговор

    До коментар #68 от "Другарко":

    Млади, и кадърни в ПП....?! Я спомени поне едно име за да се посмеем на висок глас! 🤣
  • 72 Бабулята плюе яко по ПП-ДБ

    5 1 Отговор
    Герб Плаща що да не Плюе!!
  • 73 Дуньо П.

    7 0 Отговор
    Всичко тече,всичко се движи.Ти пък лельо,си се запътила към старчески дом.Не се ли умори,да дишаш пръдн.та на банкянският ти рабододател.Много хора те мразят,защото не си обективна,а си една дърта интригантка.
  • 74 Стрезов

    0 1 Отговор

    До коментар #23 от "ПП не са Чао":

    А,баце ще купи сега американски машинки.Така,че ала-бала отпада.То и гаранцията на тези свършва и са за боклука.
  • 75 Лелче

    1 0 Отговор
    Лелче махленска какъв професор си ти?Платена махленска клюкарка на Тиквата?Бойчето е вече по пързалката .Как ще ти плаща незнам ако не може да направи правителство и да пълни чекмеджето.Но няма шанс.Ами в Европа и Щандарт и Политико пишат какви мутри и прокремълски бродяги са двата шопара.А ти се занимаваш пак с черен пиар срещу ПП-ДБ.Не ги мисли ,ще ги подкрепим на следващите избори и ГЕРБ ще станат четвърти,след ДПС,Възраждане.
  • 76 Така ли

    1 0 Отговор
    Много ти дрънкат съчмите в главата.Иди да се прегледаш.Много му се иска на Тиквата да ги нямаПП и да не отговори напреки и директно Петков и Василев за това корупция,схеми.Но ще ги има.И нас техните избиратели.Разбра,ли длугиньо гербава?
  • 77 Тази

    1 0 Отговор
    Не я ли викат като вожда и вече в отвъдното след цялото си гадно съществуване.С ценностна система-първи лъжци и безсрамни наглеци.
  • 78 Стара

    1 0 Отговор
    Пръчки малко срам нямаш ли?Отврат си!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове