Last news in Fakti

25 Юни, 2024 11:57 2 313 23

Николай Радулов: Затворът не е сигурното място за Брендо, там има отчаяни мъже, които за пари правят всичко

  • брендо-
  • кокаин-
  • затвор

Това е човек от много голям калибър в престъпния свят. Той е в международна схема, от която няма отказване, трябва да легнеш в гроба, посочи експертът по сигурност

Николай Радулов: Затворът не е сигурното място за Брендо, там има отчаяни мъже, които за пари правят всичко - 1

Евелин Банев - Брендо се предаде сам след години издирване, за да излежи присъдата си за наркотрафик, припомни Bulgaria ON AIR.

"Стори ми се забавно. Това е четвърти или пети такъв случай. Спомням си 2015-2016 г. така издирваха единия от братята Маргини. Човекът има причина да го направи това, имаме и видеоклип как се случват нещата. Едва ли адвокатът не знае какъв е редът за изтърпяване на наказанията.

Минава се през медицински изследвания, това беше подход да се разшуми малко, от гледна точка на вътрешното колебание, че ако отиде без публично да се предаде, може да се случи нещо", коментира експертът по национална сигурност и бивш секретар на МВР проф. Николай Радулов.

Според него Брендо има много информация за света на наркоразпространението у нас, а вероятно той многократно е идвал и излизал от България.

"Знаем, че има 7-8 паспорта, беше украински гражданин, при него е използвана тактика, която Москва използва - придобива самоличността на починало в катастрофа дете. Не съм сигурен, че МВР е забелязало неговото присъствие в България. Макар да се говореше, че всяко лято е в неговите комплекси, строени на морето", каза още проф. Радулов.

Експертът по национална сигурност изрази позицията си, че вероятно не само се е знаело за присъствието му в България, но е бил използван и по някакъв начин.

"В България влиза кокаин, на входа имаме заловен, но от "Митниците", вероятно има чадър над търговията с кокаин, в страната е пълно с кокаин, цената му пада, но нямаме хванати количества", каза проф. Радулов.

По думите му затворът може да не се окаже най-сигурното място за Брендо, тъй като там често има отчаяни мъже, които биха извършили престъпление за пари, с които да помогнат на семействата си навън.

"Там хронично липсват хора и затворниците са охраняват от малко хора, помислете дали може да се осигури на някой сигурност", каза гостът.

Очакванията му са Брендо да продължи да ръководи бизнеса си от затвора.

"Това е човек от много голям калибър в престъпния свят. Това е международна схема, от която няма отказване, трябва да легнеш в гроба. Преди години, за да му затворят устата, докато беше в затвор в Италия, отвлякоха дъщеря му Лара и докато не отказа да свидетелства не я пуснаха", припомни проф. Радулов.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 13 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 БЪЛГАРИН🇧🇬

    23 3 Отговор
    Ако Брендо влезне в затвора, там ще бъде като цар.

    Коментиран от #8

  • 2 Характер 777

    16 1 Отговор
    Предава се , за да подкупи и вербува и полицията и затворниците от вьтре, умно , ми6 действа
  • 3 честен ционист

    17 1 Отговор
    Той ще лежи в резиденцията си бре, като Ескобар.
  • 4 Всеки с

    8 0 Отговор
    Всеки с Фикциите си!
  • 5 мда

    23 2 Отговор
    Сарафовата прокуратура туристическа дестинация за престъпници, спа курорт и перачница
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Той сам

    13 0 Отговор
    няма да иска да се смени строгия режим, защото ще му досаждат много. Бизнесът иска тишина.
  • 8 да да

    8 10 Отговор

    До коментар #1 от "БЪЛГАРИН🇧🇬":

    Цар на хълката ще бъде!Мома ще бъде.....

    Коментиран от #10

  • 9 има кафяви пеперудки

    12 0 Отговор
    и много чалга . като излезе боса на пандиза и като каже : знаете ли кой е тука бе , сега ще ми е съветник , а ще му давате всичко или смърт . Кой смее да се кара с директорчето . щом лъготят по сайтовете за големия брендо , тогава в пандиза ще му се омазват и слугуват . Така е .
  • 10 БЪЛГАРИН🇧🇬

    11 1 Отговор

    До коментар #8 от "да да":

    С кинтите и връзките, които има, всички ще му бъдат моми......Е, почти всички, де.😂😂😂
  • 11 Тоя

    7 0 Отговор
    другарин от кой свят иде ?
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Ами сега

    4 0 Отговор
    А с какво не заслужил "сигурно" място?
  • 14 Роза

    6 1 Отговор
    Само това мога да ви кажа-не е за завиждане да бъдеш в затвора!Защото човек е силен умствено и физически,докато е млад,после силите и волята му намаляват!Още много неща мога да напиша по темата,но ще ме изтрият!
  • 15 Факти

    7 0 Отговор
    Никенце, жал ли ти е за него? Аз предлагам държавата да му осигури седем години да ги изкара е Гранд хотел Милениум и всека вечер да ми праща по две жрици за разнообразие, там вярвам отчаяни хора не ходят!
  • 16 Съдия

    8 1 Отговор
    Егати експерта, това със самоличността на починало преди години дете е вървяло миналия век, сега просто няма как да стане.Не става и с фалшиви документи, дори и да са съвсем като истински. По сложно е, трябва в няколко електронни системи да се бръкне, което е възможно само с протекции от най високо място/президент, министър председател/ или намеса на разузнавателна служба на държавата, която издава документа.
  • 17 остави затвора

    6 0 Отговор
    В парламентарните групи какви хора има и какво правят за пари...
    Опа! Баш на Радулов да обяснявам.
  • 18 брендо е убиец

    3 0 Отговор
    поръчал и платил . Такива кат него в централния има много . на записа изглеждаше спокоен , все едно отива при хотел оазис . скромно , ама с увереност . а отърва и 3 пандиза животеца си . италянски , румънски , украински . биха прокурорския син . внучката дето уби баба си я дресираха . кой ли е този дето за 500 кинта ще трепе друг . Ще видим .
  • 19 Сила

    6 0 Отговор
    "отчаяни мъже правят всичко ....." Най вече СЕКС.....!!!
  • 20 Тома

    1 0 Отговор
    И джиги биги ли професоре.Блазе му на брендо.
  • 21 голем праз

    2 2 Отговор
    На следващите избори, които ще са отново предсрочни, ще бъде първи в листите на ИТН, Възраждане и Български възход.
  • 22 Едуард Петров

    2 0 Отговор
    Банални раздувки, реклама на един декласиран тип, от когото никой не се интересува.
    Съвсем иначе би звучало, ако Пловдивският Владика Николай, отиде да го изповяда, да му предложи обучение в Духовната Семинария в Пловдив, а после, защо не и в Духовната Академия в София. Аз също мога да помогна на бедната заблудена Душа. Така, спасявайки човека от погибелта, ще дадем добър пример и ще зарадваме Божието любящо Сърце. Дай, Господи. Амин.
  • 23 истината

    1 0 Отговор
    Брендовци, Галевци, Къровци и т.н. "прочути" престъпници, произведени от мафията и обявени за водещи в трафика на наркотици и пране на пари всъщност са само дребни марионетки, които биват отстранени в момента, в който станат безполезни за системата. Примери много. Брендо го показаха публично, вероятно защото от много места ги питат за местонахождението на осъдено от две държави на ЕС лице, за което чуждите служби знаят, че е в България. Сега най-вероятно ще го самоубият, или ще го обявят за самоубит, или убит от лош човек в затвора. Много знае.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове