Last news in Fakti

26 Юни, 2024 08:54 11 041 32

Ботьо Ботев: Изненадах се от появата на Брендо. То е прекалено добре обмислено!

  • ботьо ботев-
  • криминалист-
  • брендо-
  • затвор

Без протекциите на службите не може да стане

Ботьо Ботев:  Изненадах се от появата на Брендо. То е прекалено добре обмислено! - 1
Снимка: Нова телевизия

Изненадах се от появата на Брендо. То е прекалено добре обмислено. Брендо е интересна личност в света на родилата се престъпност в България. В световен мащаб подобна история не е имало. Има някакво обяснение.

Това каза в предаването "Здравей, България" по "Нова телевизия" криминалистът Ботьо Ботев.

Брендо е интересна личност в света на родилата се престъпност в България. Не съм контактувал пряко с него, но той се отличаваше много, каза още той.

"Ще ви разкажа една история, много малко хора знаят. Преди много години бяха задържани 6 тира с цигари. Тези цигари бяха прекарани към Казичене, барети ги пазеха. В една нощ тези 6 тира цигари изчезнаха, въпреки баретите.

Как така барети ще охраняват денонощно складове и цигарите ще изчезнат. Баретите имат шегаджийска теза, че са били приспани. Има много любопитен факт - главният секретар е ходил при работещите по случая казвайки "не се старай толкова по тази история". Това идваше като история водена от Брендо", разказа криминалистът.

По думите му цигарите са били хвърлени в морето около Дуранкулак.

Без намеса и контрол на съответните служби - връщането на Брендо не може да стане. Без протекции на компетентни служби не може да стане. Нищо странно няма. Мислите ли че това е случайно решение на Брендо? Мислите ли че с това предаване не се цели нещо? Задържането му в Украйна случайно ли е? Защо беше пуснат? Има неясноти в действията на този човек. Решението Брендо да се прибере не е случайно, то е планирано. Неговото предаване е с определена цел и тя ще стане ясна, категоричен бе Ботьо Ботев.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 42 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 цербер

    19 0 Отговор
    "Ще ви разкажа една история, която много малко хора я знаят.
  • 2 Хасковски каунь

    18 2 Отговор
    Една-две години и е вън.
    Трябва да ги лежи в Италия като Тинко Голямата глАва.
  • 3 Кую

    27 1 Отговор
    Гласят го за министър председател. Ако стигнат заслугите.
  • 4 един

    23 3 Отговор
    Ма сериозно,бил се изненадал..!Това ченге го търсят само като коментатор и нищо повече!
  • 5 Гачо

    38 2 Отговор
    Ей това сега е умен милиционер,разгада и разтълкува всичко и ни го изясни на нас,простаците.
  • 6 12340

    36 2 Отговор
    ".... Има много любопитен факт - главният секретар е ходил при работещите по случая казвайки "не се старай толкова по тази история"..."
    ... Един такъв тлъст и с червен конец на ръката?!
  • 7 Дядо Йоцо гледа

    43 3 Отговор
    Нищо няма да стане ясно , докато на власт е Вожда с кюлчета и пищак 🔥
  • 8 в кратце

    40 1 Отговор
    Същата история,като тая с Нотариуса. Няма държава в България,затова е така.
  • 9 да де

    21 2 Отговор
    Хехе егати супер ченгето излиза, че Брендо е недосегаем за такива като него.
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Тома

    13 3 Отговор
    Всичко го прави заради да е в килията на бай Ставри
  • 12 Aлфа Bълкът

    22 3 Отговор
    Пак този вечно изненадания, преди си мислех, че е ДС агент сложен да пази мафията.
    Но се обеждавам, че е един прост милиционер, който е сложен за фасада и хал хабер си няма какво става около него.

    Коментиран от #15, #24

  • 13 първата версия без закрили в панделата

    12 1 Отговор
    ако са искали да го очушкат как е разбрал и е дошъл тука . направи всички за посмешиште . несмеят да му конфискуват кинтите . кюлчета злато и палета с наркотици в мазето . подсигурил си е старините . Държи всички с компромати и ги следи . яко ги е бъзе . божанеца го опушкаха въпреки чадъра дето имаше и небеше пипан и съден . наместо да питат рецидивиста, криминално осъден се лъготят един друг . какви ли не версии има . ребус или лабиринт , ще се подредят нещата . Бавната работа грешки не допуска . Любопитно . Къро плащаше на боксьори и смазваше конкурентите . Бъз в брендо не се вижда . надебелел е .
  • 14 Демократ

    29 1 Отговор
    Слушах интервюто, в началото на което пуснаха интервю с Марио Савина, италианския разследващ мафията журналист,осъден на смърт от мафията и под закрила на службите, от преди 10 г. Той каза,че България е страна с наркотрафик на хероин от времето на комунизма, за да бъде тровена Италия и Зап. Европа. Появата на Брендо в кокаиновия трафик,ръководен от калабрийската страшна мафия Ндрагета е феномен. Той е кокаиновите крале,които снабдяват Ндрагета с кокаин от Южна Америка. Очевидно е под закрилата на българските власти, които никога не са го гонили въпреки международните сигнали,данни и издирване. Това потвърждава трагичното положение на България, управлявана от мафията.

    Коментиран от #20

  • 15 Червената шапчица

    19 3 Отговор

    До коментар #12 от "Aлфа Bълкът":

    След като затвориха вестник "Стършел" започнах целенасочено да следя изявите на Ботьо Ботев. ТИТАH, велик хуморист.
  • 16 е лесно е логиески

    8 0 Отговор
    не е пипан за да праща кока на сицилианската камора и оттам на якудза . Уреждачите в мвр се виждат в годините . в ресторанта с пура и ракия се подкукоросват кой да се удари и на кой път да се прави и да се смачкват производствата . Сега дали взели пари кой го интересува . и в италия карабинерите по същия начин са му слугували . предупреждавали го , да се пази , кога и откого . Да се учи на логика и търговия . Тънкостите в занаята и разликите с холивуд . То по филмите има сюжети от истински истории . Хората са глупаци . За 35г брендо си измислял на картата на света къде да ходи да краде и да търгува . От спекулата наймного се печели
  • 17 Мноу сложно начи

    15 1 Отговор
    Платил си е рекета на Калинчо Стоянов и на шефа му и сега ще лагерува в тях под полицейска охрана
  • 18 той бойчо убединяваше службите

    14 0 Отговор
    по гсм и диктува на прокурора кой колко да лежи , с цветанов наред уволнява и назнаава , карат се избиват се . С годините много промени има . Алексей го отстраниха като Илиеви . Баретата призна за наркосделките и лежа , Кравата удари Очите . Набедените за ъндърграунд бизнесмени драснаха в чужбина . Пуделите заиграха . Радо ланеца с баща от бопа направи съда на 2 стотинки . Боевски и той да се предаде да не го убият .
  • 19 Не е за вярване,

    17 3 Отговор
    че такъв експерт все още може да го изненада нещо. За разлика от него нас обикновените хора нищо вече не може да ни изненада, за съжаление .
  • 20 Град Козлодуй

    7 1 Отговор

    До коментар #14 от "Демократ":

    Вярно е
  • 21 УСА боклук

    16 3 Отговор
    Един нов 09.09 и нещата ще се оправят
  • 22 Боко

    22 1 Отговор
    Егати и ненормалната държава щом престъпниците взеха да се предават сами!!!!!
  • 23 БеГемот

    13 0 Отговор
    Не бе няма нищо кой знае какво...просто това е СТРАНАТА НА ЧУДЕСАТА....народ от овце дето прави баааааа (виждали ли сте стадо овце ,да не си мислите че това са мили добродушни животинки ,напротив в това стадо има жестока битка коя овца да е по напред да рупа първа тревата щото тия дето са по назад рупат стъпканата от по първите трева заедно с бибиленките им а отстрани има един с гега и няколко песа но като цяло идиота с гегата и той дава десятък на пъдаря на царя)...
  • 24 Aлфа Вълкът

    4 0 Отговор

    До коментар #12 от "Aлфа Bълкът":

    Гледам съм написал убеждавам с О?
  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 Мемфис

    9 0 Отговор
    И този червен лисугер е един от маститите виновници за мафиотизирането на държавата!
  • 27 Дядо Йоцо

    16 0 Отговор
    Българската полиция, българските служби са за похвала.
    През българското МВР са минали професионални гиганти като Борисов, Цветанов, купища герберисти.Те обезвредиха мутрите, ВИС, СИК, политическата мафия и ред ОПГ-та.
    България стана едно спокойно място за живеене и бизнес.
    Благодарим и на главните прокурори след 1989 г.
  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 Васо

    10 1 Отговор
    Ботьо, ти също си за затвора, смешник.
  • 30 Анджо

    8 2 Отговор
    Някой да ми каже, дали когато казва тоя нещо е имало смисъл. Тоя сигурно им дава акъл как да ги покриват.
  • 31 Име

    7 0 Отговор
    Да не прави партия?
  • 32 Галоша

    3 0 Отговор
    Закъсня с изказването си .
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове