26 Юни, 2024 11:41 8 528 42

Борисов към Мицкоски: Вече не можете да разчитате на нашата подкрепа

  • бойко борисов-
  • християн мицкоски-
  • рсм

Преди дни премиерът на РСМ коментира, че трябва да има предоговаряне на Френското предложение

Борисов към Мицкоски: Вече не можете да разчитате на нашата подкрепа - 1

Договорите, особено международни и втъкани в преговорната рамка на Европейския съюз, се спазват. Това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов, обръщайки се към премиера на Република Северна Македония Християн Мицкоски.

Преди дни Мицкоски коментира, че трябва да има предоговаряне на Френското предложение, което беше предпоставка за начало на преговорите и вдигане на ветото от страна на България по пътя към членството на РСМ в ЕС. Документът касае вписването на българите в Конституцията на Северна Македония, за да може страната да бъде приета в ЕС.

Борисов заяви, че въпреки добрите отношения между него и партньорите в ЕС, то договорите трябва да се спазват. „Всякакви интерпретации не са добри за колегите от Северна Македония”, смята Борисов. Той подчерта, че ако има редовен кабинет, ще инициира среща с премиера на РСМ.

„Без нашата подкрепа и тази на Гърция, РС Македония няма шанс за ЕС. Сега нека да са отговорни. Както са получили нашата подкрепа, сега не могат да разчитат на нея”, категоричен е лидерът на ГЕРБ.


Поставете оценка:
Оценка 4.6 от 72 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Професора

    32 25 Отговор
    Челия само Винету се завръща изпран

    Коментиран от #28

  • 2 Бойко Разбойко

    49 21 Отговор
    Едно чекмедже с пачки и кюлчета и ще стане работата.
  • 3 Сила

    38 13 Отговор
    Намали килограмите, че си лесна мишена така...... На стрелбището в Лунапарка
    ...
    ..

    .
  • 4 Мицкоски

    22 19 Отговор
    Ще разчитаме на Русия и Китай за подкрепа!
  • 5 да де

    48 14 Отговор
    Дреме му на тиквата за България в момента трака зъби за животеца си, че току виж го обявили за първия антлантик великомъченик за вярата си.
  • 6 Боко

    26 12 Отговор
    плаши гаргите !
  • 7 Макето

    28 12 Отговор
    Борисов, изпълни си мисията(в зандано), пък остави другите да решават.
  • 8 комунистче

    46 4 Отговор
    тоя Мицковски е изключително нагъл, дървен, нахален, и недиалогичен тип, избран за премиер с нулевата му харизма, с това му поведение, пътищата му в политиката, рано или късно, ще се скъсят, оня Грую, с патешката походка, дето избяга в Будапеща, и той беше същия недодяланик, държавата му изгуби 10 години време заради него, сега ще изгубят още 10 години

    Коментиран от #38

  • 9 Смех

    30 11 Отговор
    Не бойте се македонци, Тиквата досега много Ви подкрепи, сега още повече.....Лъжлив Барба Ган.ьос е един на Балканите!
  • 10 Между чука и наковалнята

    17 12 Отговор
    Бойко Борисов изведнъж ни върна в далечната 2013, когато Пеевски и Доган щяха да го убиват. Днес Борисов освети тъмни процеси в държавата, а не само личните си страхове. Нещо се случва под повърхността и някой го е стиснал свирепо за. Бойко Борисов изплиска легена тази сутрин и ни върна 11 години назад, когато Пеевски пак щеше да го убива. Сега ни разказа нощните си кошмари в Зайчарника, но намеси сред убийците си и глобалната политика и лицето Путин, на който подаряваше кученца и му построи Турски поток с наши пари, за да може спокойно да започне войната си в Уйрайна. С изказването си, че Пеевски няма да го убива, той само издава страховете си и прави превантивен опит да предотврати нещо като го осветли пред медиите.
    Заплахата към мен заради помощта за Украйна, а не от Делян Пеевски. Това каза пред журналисти в кулоарите на Народното събрание лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов ни в клин, ни в ръкав по повод снайперистите на дувара му в Банкя. За скандал между Борисов и Пеевски пишат много медии, включително BNEWS, Либерта, агенция ПИК, но никой не е писал, че точно Пеевски ще убива Борисов. Никой. Така, че днес той изговаря на глас страховете си. Самият Борисов сам твърдеше през далечната 2013 година, че Пеевски и Доган искат да го убиват през Цацаров в ареста. По-скоро медии и анализатори говорят, че някой страхува и филмира Борисов, че ще го убиват, за да спекулира със страховете му и да го манипулира да прави правителство.
  • 11 Нито Сърбия, нито Турция, нито Македония

    18 12 Отговор
    ...вече искат да влизат в ЕС....имат си независимост, суверинитет и икономическа свобода да си решават народите им сами живота....Трябва да си болен идЕ--от да виждаш, това в което сащ превърнаха и себе си и ЕС и да искаш още да "влизаш в тия съюзи" на по---бъркан---няци

    Коментиран от #20

  • 12 ТОЛУПА

    14 6 Отговор
    е пътник
  • 13 а той юса е с македонците

    2 11 Отговор
    това са бивши сърби . шиптери , албанци , джурефци , по лошата част от сърбия . така казано ни лъгаха за македонски българчета . няма такива . от османско време е имало преселения и легенди . сега има изборни адресни сметки . идат и 200 на адрес пез постройка . не е незаконно , но е явна измама . не живеят там , но имат регистрация . Бадън отряза габриел и бойо . Каза на българия да не пречи на съседите да влезат в ЕС и шенген . Даже преди нас . Щом могат . Явно клановете убийци в македонско действат и у нас .
  • 14 е той мицкоски е сръбски

    14 0 Отговор
    шиптър , а леля му е от албанска сърбия . сложна родниска кланова смесица . в българия нямаме подобно творение на природата .
  • 15 Томка Бикова

    8 3 Отговор
    Мъдър, Голям, Незаменим - дано изкара още та и аз да дозахлебя.
  • 16 Град Симитли

    11 3 Отговор
    ".... Той подчерта, че ако има редовен кабинет, ще инициира среща с премиера на РСМ...."
    .. Демек--той ще е премиер за да "инициииира" ?
    Нема да мине!

    Коментиран от #21, #35

  • 17 Един

    10 0 Отговор
    Време е да започнем да палим знамената им.
  • 18 Мице Прдески

    3 10 Отговор
    Татаринот от Банкя ке клекне...
  • 19 Сийка

    15 2 Отговор
    Щом Борисов чувства заплаха, предлагам да се скрие в Софийския затвор. В една килия с Брендо, ще си чукат табла и гюлбара, ще им носят храна от KFC и така десетина години, докато заплахата отмине.
  • 20 Майсторът 🐷 на Илюзиите

    5 6 Отговор

    До коментар #11 от "Нито Сърбия, нито Турция, нито Македония":

    Така е, друго си е да си "решаваш живота" под диктовка на Сръбските служби и ФСБ! За тоя Рай неземен мечтаете само маргиналите, що до 60 години живеете от пенсията на мама и тате, цокате бирцок и вечер си споделяте в семеен кръг колко е уютно под крилото на Путин! Само дето не щете да отидете на убавото - вкопчили сте се в тоя серав и курав живот в пустия ЕС. И хейтите, хейтите - няма кой да оцени персоните ви!

    Коментиран от #22

  • 21 ха ха ха

    8 5 Отговор

    До коментар #16 от "Град Симитли":

    Да "инициира"?! Искал е да каже "да нареди" на гербавите послушковци, дето го гледат с отворени усти и празни погледи.
  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 Хахахах

    16 0 Отговор
    Оставете го това племе без държава да се оправя само. Защо изобщо се занимавате с тях.
  • 24 Питащ

    12 3 Отговор
    Абе, защо Баце, последните дни изглежда като пуяк, кога са го давили лисици?
  • 25 ПРОВЕРКА

    3 0 Отговор
    Проверка .

    Коментиран от #26

  • 26 свали

    1 0 Отговор

    До коментар #25 от "ПРОВЕРКА":

    гащи за отверка
  • 27 Гост

    6 3 Отговор
    САЩ и тук ще ни забъркат с мерудийка с комшиите.......
  • 28 Аз съм веган

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "Професора":

    Не го е чел. Гледал е филма.
  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 Перо

    10 2 Отговор
    Толупът трябва да бъде на къса каишка по македонския въпрос! Загубили сме цяла Македония и Одринска Тракия, Западните покрайнини с населението, само от тъпи и корумпирани, псевдо политици и царе, въпреки героизма и заслугите на армията. Стига толкова! Край на толупите!
  • 31 Бойка

    4 2 Отговор
    Ти нещо не си разбрал!
    Българите от македония ги е срам да се нарекат българи, заради комунистите в българия, като теб!
  • 32 Бай Иван - Циганина

    5 0 Отговор
    Мразя да се съгласявам за каквото и да било с тоя, но в случая съм съгласен на 100+%.
  • 33 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 34 бойко не е никакъв за да разчита

    4 1 Отговор
    НЯКОЙ НА НЕГО
    ТОЙ Е ЕДИН АБСОЛЮТЕН ПАРАЗИТ И КРАДЯЩ КЪРЛЕЖ МИСЛЕЩ САМО КАК ДА СЕ НАПЛЮСКА И НАСПИ ! !
  • 35 ИМПЕРИАЛИСТ

    1 2 Отговор

    До коментар #16 от "Град Симитли":

    Трябва да запазим Република Македония с цената на всичко. Атаките, изолацията и нейното дискриминиране в действителност са срещу България. Прави се всичко възможно Македония да бъде обругавана, изолирана и задушена. Докато я има Македония има и надежда ширещата се там българофобия, спекулации, фалшификации, кражби на история, някога да престанат и правдата за българската същност на тамошното не-мюслиманско и не-куцовлашко население да възтържествува. Една съсипана и банкрутирала Република Македония, разпарчатосана със сигурност между Албания, Гърция и Сърбия, е безвъзвратно мъртва за БЪЛГАРСКАТА КАУЗА. За мъртвия, надежда вече няма. Целта е да се унищожи поредната Българска територия, подобно на Северна Добруджа, Южна Тракия, гръцка Македония, окупираните от Сърбия покрайнини и други за които вече е забравено. Не ни трябва да си присъединяваме Македония. Нека да се учим от чуждите грешки,.... като СИ СПОМНИМ, КОЙ, ЗАЩО И КОГА БЕ ПУСНАТА ТУРСКАТА АРМИЯ В КИПЪР?
    Смятам, че тактиката ни до сега е правилна. Ако имахме подобна и към Северна Добруджа и Южна Тракия, то те нямаше сега да са безвъзвратно загубени за БЪЛГАРСКАТА КАУЗА
  • 36 Бай Иван

    1 2 Отговор
    Абе и.ди.от такъв та нима не знаехте,че така ще се случи та играехте по свирката на оня Бабо еб да си приписва заслуги .След глупостите Ви Македония е загубена кауза А и май вече и на тях не им се влиза в този ЕС.Еле като ни гледат дереджето.
  • 37 Вижте му физиономията

    2 1 Отговор
    на тази страхлива мутра. Завалията, толкова се е спекъл, че само глупости ръси.За това шефовете в СИК са го ползвали само за дребни охранителни услуги, толкова са му възможностите. Нагъл, лъжлив, егоцентричен селски тарикати, който си мисли, че ще остане с нещо добро в българската история.
  • 38 Югокомунизъм

    1 0 Отговор

    До коментар #8 от "комунистче":

    В действие, това е там положението, репресира се наред и белград и маЦква са им пътеводната звезда
  • 39 караПрас с Джандбаз и Контрера

    1 0 Отговор
    Очаквам да се оплаче, че македонците от ВМРО (Поли от Симитли) са му скъсали ректалния менискус и да се скрие в женското отделение на някоя болница за да му го кърпят ПАК!
  • 40 Мицковски към БОКо:

    1 0 Отговор
    Не ви щеме ни "подкрепата", ни мутро-милиционерския клепто-фатмашки партийно-олигархичен рекет!
  • 41 Менталист

    0 0 Отговор
    Eто този никаквец, в пълна услуга и изпълнение на повелите на Москва, провеждаше най-антибългарската позиция в отношенията с БЮРМ. И понеже му липсва общ интелект, какво остава за външнополитически рефлекс, когато Зоран Заев го npenuka, заедно с всички българи и цялото дело на българо-македонските революционни структури в миналото, безмозъчният охранител стоеше и гледаше като пеленаче с памперс, пълен с отработено пюре. Този е от най-големите убийци на Майка България!
  • 42 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове