26 Юни, 2024 13:48 3 647 64

"Величие" предложи на Румен Радев програмен кабинет с ясни приоритети и задачи

  • величие-
  • румен радев-
  • консултации-
  • президент

Край на консултации при президента

"Величие" предложи на Румен Радев програмен кабинет с ясни приоритети и задачи - 1
Снимка: БГНЕС

Край на консултациите за съставяне на правителство при президента Румен Радев. Последни на „Дондуков” 2 пристигнаха от партия „Величие”. Президентът проведе консултации с парламентарно представените партии в рамките на три дни. Първи при Румен Радев в понеделник отидоха от ГЕРБ-СДС, ДПС и ПП-ДБ. Във вторник държавният глава покани на разговор „Възраждане” и БСП.

Президентът приветства представителите на формацията.

„Ниската избирателна активност е истинско предизвикателство. За вас тези избори обаче бяха успех. Уверен съм ,че макар за първи път да участвате в консултациите, вие ги следите”, започна Радев.

Според „Величие” криенето зад експертно правителство не е полезната формула за България, защото това прикривало коалиционни взаимоотношения, които не трябва да бъдат видими за широката общественост. Най-близко до формацията стояло програмно правителство с ясни цели и задачи.

За вас тези избори бяха успех и ви поздравявам за влизането в парламента. Вече се очертаха няколко варианта на правителство - експертно, предложено от ИТН, антиГЕРБ, предложено от "Възраждане". Нека чуем вашето мнение и дали имате да предложите нещо ново.

Това заяви президентът .

"Още с влизането си в парламента ние предложихме системен подход на работа, но не бяхме разбрани", отговори от своя страна Николай Марков. "Ние поискахме среща с лидера на най-голямата партия, за да чуем какво точно ще е правителството и какви са приоритетите му. На нас ни беше отказана такава среща. Г-н Борисов има право на такъв отказ, но ние няма как да подкрепим незнанието си. Ние не знаем какви ще са целите на това правителство. За нас също така експертното правителство не е полезно за България, защото това е отказ на политическа отговорност. За нас това е демагогия. За нас най-добре е да има програмно правителство. Ако връчите на нас третия мандат, ние ще предложим такова програмно правителство с ясни приоритети и задачи", категоричен бе Марков.


Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 29 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 БЪЛГАРИН🇧🇬

    30 14 Отговор
    И кой ще състави този "Програмен кабинет"?!!!!!!
    МОШЕНИЦИТЕ и КРАДЦИТЕ....
  • 2 И тоя смешник

    35 27 Отговор
    и лъжец и продажник, се е наредил на хранилката! Има ли лъжец, веднага има баламурници да гласуват за него!

    Коментиран от #3, #45

  • 3 Ами.... Те....

    21 10 Отговор

    До коментар #2 от "И тоя смешник":

    Ами.... Те.... Всичките мошеници са се наредили там! Някои с по-нормални Виждания! Други Определено със скрити Намерения! За сега тезата на тези е най-благоприятна за България! Но това основно зависи от Програмата на това Програмно Правителство!

    Коментиран от #4, #29

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Юрист

    17 30 Отговор
    ВРЕМЕ НИ Е ЗА ВЕЛИЧИЕ!

    Коментиран от #7, #30

  • 6 Гого

    27 16 Отговор
    Ако "Безразличие" с 13 депутата, ще решава съдбата на България, да слагаме катинара! Някой сериозно ли мисли, че може да превърне България, във нещата случващи се в с. Ветрино?

    Коментиран от #22, #26

  • 7 Не бе

    12 7 Отговор

    До коментар #5 от "Юрист":

    Не нхи е време за следващият продажен лъжец! 35 години не ти ли стигна?
  • 8 Абсурдистан

    22 14 Отговор
    Глупости, от Двуличие не предложиха нищо ясно!
  • 9 Борисов в шок

    20 1 Отговор
    Борисов обяви войната с Пеевски с обвинението си, че искал пак да го убива!

    Борисов днес обяви, че две “диаметрално противоположни медии “ писали, че Пеевски иска да го убива, с което ни върна 11 години назад в една друга епоха, в която пак Пеевски и Доган щяха да го ликвидират в ареста през вече далечната 2013 година, когато стартираха процесите, довели до бутането на КТБ и 7 годишно безметежно ояждане на ГЕРБ и ортаците им във властта с цената на стотици погубени съдби и ограбени милиарди.
    В кулоарите на Парламента Борисов два пъти натърти, че заплахата идвала точно от Пеевски, с когото се били скарали.

    Борисов днес излъга в типичен стил на ангро, защото няколко медии обявиха предстояща война Борисов - Пеевски, но никой не е твърдял, че Пеевски ще убива Борисов. Или пък Путин ще го трови с рукола (няма да го спасят снайперистите) - защото Путин няма полза да убива един верен васал.
    Борисов подари няколко ръждясали БТР-а на Украйна, но направи безценна услуга на Путин със строителството на неговия Турски поток през България с наши пари, с което му даде карт бланш за войната с Украйна. Подари му и кученце, също като Ким Чен Ун, който взе от него безплатен урок по подмазване.

    Днес Борисов (на жаргонен полицейски език) игра превантивно и освети възможността на Пеевски да го убие. Нещо, което явно съ върти в главата му и смущава съня му нощем до Зайчарника (там спи той в малка хасиенда), ако въобще го има.
    Борисов изглежда мрачен, фрустриран и
  • 10 маркон

    13 24 Отговор
    тая тутка марков служи вярно на козяк
  • 11 Борисов в шок

    12 1 Отговор
    Борисов днес излъга в типичен стил на ангро, защото няколко медии обявиха предстояща война Борисов - Пеевски, но никой не е твърдял, че Пеевски ще убива Борисов. Или пък Путин ще го трови с рукола (няма да го спасят снайперистите) - защото Путин няма полза да убива един верен васал.
    Борисов подари няколко ръждясали БТР-а на Украйна, но направи безценна услуга на Путин със строителството на неговия Турски поток през България с наши пари, с което му даде карт бланш за войната с Украйна. Подари му и кученце, също като Ким Чен Ун, който взе от него безплатен урок по подмазване.

    Днес Борисов (на жаргонен полицейски език) игра превантивно и освети възможността на Пеевски да го убие. Нещо, което явно съ върти в главата му и смущава съня му нощем до Зайчарника (там спи той в малка хасиенда), ако въобще го има.
    Борисов изглежда мрачен, фрустриран и уплашен през последните дни, а снайперистите по оградата му нямат за цел да го спасяват от Путин и КГБ/ГРУ, защото един техен агент, като хубавата Елена Йончева, примерно, би могла да го отрови с едно докосване, докато си пият чая заедно.

    Коментиран от #12, #32

  • 12 Периметъра около къщата му в Банкя

    16 1 Отговор

    До коментар #11 от "Борисов в шок":

    В радиус от 600 метра е отцепен и по двама снайперисти има на покрива и оградата му

    Коментиран от #19

  • 13 Що се отнася до

    16 1 Отговор
    Що се отнася до Политическата Отговорност! Коя Политическа партия е понесла Отговорност за своите Беззакониа и Безотговорност!
  • 14 Хи хи хи

    18 1 Отговор
    А Сретан какво мисли по въпроса?
  • 15 Град Козлодуй

    6 4 Отговор
    Браво
  • 16 Гого

    19 9 Отговор
    Ако "Безразличие" с 13 депутата, ще решава съдбата на България, да слагаме катинара! Някой сериозно ли мисли, че може да приложи в цяла България, това което се е направило в с. Ветрино? Експертно, програмно правителство, на баба Ви фърчилото! Всяко правителство трябва да има програма и нужните експерти които да я изпълняват! Какво ни правите на балами, посредствени хора станали политици!

    Коментиран от #25

  • 17 Ами.... Те....

    12 20 Отговор

    До коментар #4 от "Теза на кой":

    Полковник Марков е истински патриот и затова желае мандата! Днес сутринта написа че ще осветли кой създаде ИТН и това ще бъде един от големите политически скандали от промените насам.

    Коментиран от #21, #56

  • 18 Факти

    11 8 Отговор
    Тоя Марков, една седмица няма да си мие ръката! Така е като избираме неподходящи хора излезли от миши дупки!
  • 19 Симо

    12 3 Отговор

    До коментар #12 от "Периметъра около къщата му в Банкя":

    Тъй де,ама ако са истински снайперисти никой няма да ги вижда.Тези са наемна охрана.
  • 20 Факти

    10 3 Отговор
    Тоя Марков, една седмица няма да си мие ръката! Така е като избираме неподходящи хора, излезли от миши дупки!
  • 21 Аха

    4 9 Отговор

    До коментар #17 от "Ами.... Те....":

    Демек ще изрецитира поредните лъжи! От както минаха изборите, само лъжи за ИТН и Възраждане се чуват от устата му! Козяк го създаде точно да обере този електорат! Та и затова е този напън на лъжи!
  • 22 „лозанов”

    5 3 Отговор

    До коментар #6 от "Гого":

    С.ветрино...столица на..България,МАЙ..
  • 23 Край

    4 4 Отговор
    Нито една партия няма мандат от гласоподавателите да прави правителство. Хората ясно показаха че при тази имитация на избори не желаят повече да гласуват доверие на никого. Мажоритарни избори в два тура или чакайте Горския. Кой е и кога ще дойде но някой Дебели хора няма да си похарчат многото пари.
  • 24 Иван

    1 8 Отговор
    Не са агресивни, аз не виждам връзки с някакви посолства. Впрочем - САЩ си казаха откровено. Посолството на САЩ - каза - ние не се месим в България.

    Аз вярвам. И на САЩ и на Русия - вярвам.

    Приятни са - поне малко от малко. Аз не мога да разбера какво е това - системна партия - напротив - точно така трябва.

    Само БСП и СДС. Не е това въпросът.
  • 25 и с кои министри

    15 3 Отговор

    До коментар #16 от "Гого":

    И с кои министри ще е това "прогремно правителство"- Етин Леви- министрество на музиката и реиалити предаванията, Пчеличката която опраши СДС , после ИТН, и Руди -сега при Велечие : министръка на транспорта, защото бързо обикали половината партии; подполковника- министър на спорта, защото са го скъсали на физическите тестове в НСО, Другия с вид на охранител- министър на образованието може би , а И. Михайлов - на финансите, че много разбира как да ги прибира.
  • 26 Ела и виж

    16 4 Отговор

    До коментар #6 от "Гого":

    А по добре ли е съдбата на България да зависи от неграмотни цигани и турци неживеещи тук?

    Коментиран от #27

  • 27 друго си е

    4 1 Отговор

    До коментар #26 от "Ела и виж":

    Друго си е да зависи от гастарбайтери, живеещи насам - натам , но не и тук.
  • 28 Шмъркан

    4 4 Отговор
    Ако на системите С300 и на Гвиздиките казваш ръждясали БТРи ,вземи скочи гол в някой кошер белким ти дойде акъла.И ние си имахме преди това ЮП ,от който щеше да печелим петорно но посолството го спря.
  • 29 Мнение

    7 5 Отговор

    До коментар #3 от "Ами.... Те....":

    Как тезата на тези е по-благоприятна за България???
    Като гласуват заедно със статуквото и избират председател на комисия от герб, подкрепен и от дпс, ли???
    Или като хулят националните герои и техните бащи???
    Или като призовават народа масово да не гласува???

    Тия нови шарлатани в лицето на златния пръст Марков, бяха ясни още като искаха да "подобрят" отношенията с Русия, като принудят България да продължи да е окупирана от американски бази!!!

    Жалко за излъганите!!!

    Коментиран от #55

  • 30 Мнение

    11 1 Отговор

    До коментар #5 от "Юрист":

    Време ни е за опандизване на шарлатаните!
    Тия същите дето призовават да не се гласува, а после си правят партия!

    НЯМА НОРМАЛЕН ЧОВЕК, КОЙТО ДА СМЯТА, ЧЕ ДВУЛИЧИЕ Е АЛТЕРНАТИВА, СЛЕД ГЛАСУВАНЕТО ИМ ЗАЕДНО С ГЕРБ И ДПС!!!

    Коментиран от #47

  • 31 Кореняк софиянец

    17 2 Отговор
    Само като им чуеш името "величие" и си представяш бай Ганя депутат......не, че останалите са по различни.
  • 32 Оххх че шоу

    5 1 Отговор

    До коментар #11 от "Борисов в шок":

    Цирк Дьо Бойко‼️ Не взимайте нищо на сериозно, защото можете да пукнете от смях🤡
    Убива го Путин заради 100-те ръждясали БТР-а за Украйна и за бомбите, които Кирчо и Корнелия продадоха нелегално на Зеленски!
    Или го убива за 3-те милиарда български пари, с които построи Турски поток, че да нападне спокойно Украйна!!
    Или го убива, защото внучето на оная подарената каракачанка го е ухапало по големия пръст на крака!!
    Ох, храни каракачанско куче, да ти лае кюлчетата е положението.
    Вероятно Пеевски е разбрал дебелия намек от тази заран и ще смени стратегията - първо ще го арестуват със Сарафа, а после ще го дадат на Брендо в Затвора да го убива чрез гъделичкане с перо от мисирка от Нова и БТВ по петите.
    Заредете пуканките и шампейна🥂, ако са ви останали финансови възможности, за да си го позволите. Ако не, в тия жеги и ледената бира върши същата работа.
  • 33 Българин

    6 16 Отговор
    Респект г-н Марков!
    Времето е на партия ВЕЛИЧИЕ!
    Много сме и ви вярваме!
  • 34 Днес Тошката нарече Величие

    12 1 Отговор
    "коварни и лъжливи двулични пионки" а Марков ИТН политическа измама чийто край наближава ?!?! Тия ще се избият кой да е златен пръст и вземе парите!!

    Коментиран от #59

  • 35 Kирил

    10 1 Отговор
    Цървули
    Закривай
  • 36 От вашите коментсри

    7 1 Отговор
    От вашите коментари разбрах, Шиши ще челастри Баце. Явно минаваме на спорно, хардпорно🤑🤑🤑🤑🤑🤑

    Коментиран от #40

  • 37 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 38 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 39 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 40 Хахаха даааа

    8 1 Отговор

    До коментар #36 от "От вашите коментсри":

    Добре че Кирчовци и Ристовци се усетиха и навреме избягаха от хард порното което предстои между Шиши и Баце
  • 41 Адрес 4000

    9 1 Отговор
    Ох
    Подполковник полковник Маркони
    Как се е наклал
    Сега като си продадат и Дупе-ДатЧетата какво плюскане ще падне
    Колкото по дълго останат в парланта ,толкова повече кюфтета за Маркони ще има
    И за Ивелинчо Понцито също
  • 42 алхимик

    9 4 Отговор
    И тук се напълни с ботове на Двуличие.Няма отърване от тях.
    Хем неумни, хем нагли.
  • 43 Васо

    7 2 Отговор
    Какво падение на държавността и морала, какъв упадък, какво дъно, какъв резил... И тива въздебело, фъфлещо на мек варненски диалект нещо има теоретичен шанс да състави правителство? Какъв срам, какъв позор...Българийо, Българийо... Че то по- добре Делян Шопара да състави кабинет... По- съм съгласен отколкото туй мях, пълен с лой.... Ако стане Левски, и види на кой връчва мандата Резидентът, пак ще си легне завалийката....

    Коментиран от #46, #52

  • 44 Килото

    5 2 Отговор
    Народно Величие на Бай Ганя и Разграждане ще спасят България!!!!!!
  • 45 отврат

    5 3 Отговор

    До коментар #2 от "И тоя смешник":

    то само като го видиш разпищолен и с тоя кръст….
  • 46 грешкаааа

    3 4 Отговор

    До коментар #43 от "Васо":

    това нещо не е от Варна -от РусИ е…затова така говори…а и от Варна поне на визия би го докарал…тоя се гаври с държава църква и хората изобщо
  • 47 И моето мнение

    2 0 Отговор

    До коментар #30 от "Мнение":

    Какво ,,опандвиздане"...
    Направо в лагери с кирки,лопати,токмаци и бригадирски колички дорде шават...
  • 48 юрист

    3 7 Отговор
    Този Марков никак не е загубен. Говори лотгично, правилно синтетично, имян ясен изказ, ползва много добре правните термини, такива каквито трябва да знае всеки политик, но много малко знаят. Държи се отмерено, конкретно, с добри маниери. Не случайно едно време в ДС имаха строг и проверен метод за подбор на каодри.Всеки вземат всеки попаднал случайно , или някой познат, или някой, който е занесъл пари. Наяма критерии зо подбор на хора.
  • 49 Тоя т.н.Полковник,

    8 0 Отговор
    Е абсолютен мазен пехливанин. Нищо не казва, говори уклончиво и печели време да води преговори с Боко и да вдига мизата за подкрепа. Страшно стана, всички готови да правят правителство, а Боко някак си международно и евроатлантически го играе на голям държавник, заплашен с убийство. Егати селския театър.
  • 50 величие предложиха

    3 5 Отговор
    100% про кремълски кабинет

    Коментиран от #53

  • 51 Ха ха ха

    5 0 Отговор
    Докъде стигнахме, някакви идиоти да съставят правителство.
  • 52 Лудия

    2 2 Отговор

    До коментар #43 от "Васо":

    И за кое е излъгал? Че на Левски родителите да неби да са били заможни търговци и да са го изучили в Сорбоната? Ами не,сиромаси са били (т.нар. Въшльовци),спяли са на земята на рогозки,кокто и 90% от българското население в империята по онова време. Това е факт,а не обида.
  • 53 Мнение

    3 0 Отговор

    До коментар #50 от "величие предложиха":

    Бъркаш!
    Предложиха 100% про Бойко-Пеевски кабинет (гласувайки за техния кандидат за председател на парламентарна комисия)!
    Ако още не сте видели тази реалност (всички вие гласоподавателите на "Величие"), то призовавам ви да я прогледнете!

    Коментиран от #58

  • 54 Шопар

    3 0 Отговор
    Много отдавна се пишат доста злепоставящи неща за Марков(много преди изобщо да се заговори за Величие), но интересното е че никой не си прави труда да ги прочете, преди преди да тръгне да гласува. Дори и една малка част от всичко това да е вярно - мога да кажа че вкарахте поредния крадец и мошеник с голямо его в Парламента. Може да прочетете дори и в Афера.
    Гледайки външния вид - поредния уяден шоп@р, погледнете ги 3-мата Пеевски, Борисов, Марков - срам, срам, срам.
  • 55 Аз съм декларирал, Че

    0 0 Отговор

    До коментар #29 от "Мнение":

    Аз съм декларирал, Че Всичките са една пасмина! Някои изглеждат... Но зависи от самата програма! За сега тя не се е видяла какво представлява! И за това нищо повече не може да се каже! Ако някой не е разбрал нещо... Да се върне в Училище!
  • 56 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 57 О.з.от НШЗО на БНА-танкист

    2 0 Отговор
    Чудя се как тоя доказан ас на ВВС на България със заслужено звание ,,Генерал-майор" може да се здрависва с един... САМОЗВАН...,,ПОЛКОВНИК"!?!?
  • 58 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 59 Тоя

    1 1 Отговор

    До коментар #34 от "Днес Тошката нарече Величие":

    имайки предвид как лъже, със сигурност взима пари! За Тошко ще има да взимаш! Хора с достойнство като Тошко, няма как да ги купиш!
  • 60 Кое е неправилното

    0 1 Отговор
    в ком. 58, освен, че казва истината, че вменяването на лъжи и пропаганда, е жалко занимание! Имайте поне грам достойнство! Поне греам, за да сте поне грам хора!
  • 61 ЛИЦЕМЕРНОТО КЮФТЕ

    2 0 Отговор
    Напред след рицаря на Светлината и император на Вселената генерал-майор проф. д-р Марков Кюфтаков Дебелаков! Под неговото мъдро ръководство ще сразиме силите на Злото и на Мрака.
  • 62 ЛИЦЕМЕРНОТО КЮФТЕ

    2 0 Отговор
    Дисциплинарно уволненият от НСО охранител(тоест високопоставен слуга и лакей) подполковник от резерва Марков Кюфтаков Дебелаков само се преструва на велик специалист по конспирология и национална сигурност. Как и кога е придобил тези знания и секретна информация? Когато в отварял вратите на колите,пренасял е куфарите и е носил хавлиите на управляващите в банята и сауната ли? Или може би докато е придружавал съпругите и любовниците им при техните посещения на фризьор,шивач,маникюрист и диетолог? А от политика и икономика разбира колкото абориген от космонавтика.
  • 63 Каква стана тя

    0 0 Отговор
    Е, постигната е целта, макар и с бездарни актьори! Видиотиха ни напълно и окончатилно! Странно се държи този " полковник". Имаше признаци, но чак пък толкова? Ивелине, бягай бързо, скрий се в тази своя крепост и залости здраво портата, защото наистина ти ще го отнесеш, без да разбереш как и защо!
  • 64 Лермонтов

    0 0 Отговор
    И скучно, и грустно, и некому руку подать....
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове