Last news in Fakti

27 Юни, 2024 14:26 1 257 31

Делян Добрев: Има инфантили в ПП, но не са всичките. Останалите са саботьори. А в ДБ са просто кибици

  • делян добрев-
  • дб-
  • кибици-
  • продължаваме промяната-
  • инфантили

Единствено правителство сега на основата на безспорните приоритети може да ни спаси от предстоящия инсулт/инфаркт наесен, коментира още депутатът от ГЕРБ-СДС

Делян Добрев: Има инфантили в ПП, но не са всичките. Останалите са саботьори. А в ДБ са просто кибици - 1
Снимка: БГНЕС

Слушам внимателно колегите от ППДБ в последните 10 дни и единственото, което чувам е "Ха-ха, Бойко не може да направи кабинет". Това е толкова инфантилно, че не знам как да го коментирам...
Какво стана с безспорните приоритети? Еврозона, Шенген, ОИСР, ПВУ, Оперативни програми, икономически растеж, доходи, заетост, сигурност?
Нито дума! Само "Ха-ха, Бойко пак ще провали мандата".

Това написа на страницата си във Фейсбук депутатът от ГЕРБ-СДС Делян Добрев за политическите престрелки от последните дни. Той продължи коментара си така:

Има инфантили в ПП, но не са всичките. Останалите са саботьори. Саботират европейското развитие на България. С нови избори наесен ни тласкат умишлено и съзнателно към студената прегръдка на изтока. Така, както гушиха този изток с милиарди от петрол, газ и други далавери в продължение на години.
А в ДБ са просто кибици. Те отдавна нямат позиция за нищо, нито поемат отговорност за нещо. Те са като в детската игра на криеница в "къщичка".
Казват, че преди човек да получи инсулт или инфаркт има редица симптоми. Тялото ти подсказва да вземеш мерки. Струва ми се, че и в политиката е така. Възраждане бяха първият симптом, Величие са вторият, наесен сигурно ще видим Меч, Щит, Рога, Копита... Единствено правителство сега на основата на безспорните приоритети може да ни спаси от предстоящия инсулт/инфаркт наесен.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 21 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Абе

    44 6 Отговор
    нека не се лъжем точно от тези "кибици" Боко се надяваше на подкрепа в това НС!
  • 2 Тома

    50 3 Отговор
    А шайката какви са деляне

    Коментиран от #14

  • 3 ха-ха

    30 0 Отговор
    Той може да направи кабинет ,но кой ще го подкрепи е въпроса и колко време ще просъществува?

    Коментиран от #29

  • 4 ОТЛИЧНИК

    44 6 Отговор
    А този пък какъв се явява ?
    Адски прост.
  • 5 Злобен

    46 2 Отговор
    и крадлив селяндур ! Нищожество !
  • 6 ха ха ха...

    34 7 Отговор
    Инфантилните май са от ГЕРБ. Изказванията им са точно като в детската градина. Като нямат капацитет да разсъждават по темата нападат автора, също като в свободните коментари под онлайн медиите

    Коментиран от #8

  • 7 Друго мнение

    34 3 Отговор
    За съжаление у нас няма правосъдие. Когато Йончева събираше факти за Делян и ги предостави, всичко бе изпрано. И това не се отнася само за него.
  • 8 Бою

    29 2 Отговор

    До коментар #6 от "ха ха ха...":

    държи първенството , че и страхопъзльо голям !
  • 9 Мръсно

    32 4 Отговор
    и ехидно престъпно човече !
  • 10 А ти

    32 4 Отговор
    Делянчо, си за костюмче на райе.та.

    Коментиран от #11

  • 11 А вътре

    11 2 Отговор

    До коментар #10 от "А ти":

    дибидюс голичък .
  • 12 Георги Илиев Митев

    28 4 Отговор
    " Крадеца вика , дръжте крадеца ! " . По-явен инфантил от другаря Делян Добрев няма .
  • 13 ...

    9 2 Отговор
    В хасково Била построихте, Лидл, Кауфланд. И минавайки по улицата на път за кауфланд преди време и нашите ромки чустят улиците с метли и ги питам, за кого ще гласувате, а те в един глас, още не са ни казали. Големи бонбонки са нашите ромки. Красиви и умни. Хасково си е Европейски град. От къде ли не народ в Ауда ли бе се отбиваха чужденци за Турция. Сега много украинки, но българки са по красиви. До поликлиниката вечер се събират украинци, старата, сега пак е, но е обновена и по красива отвън и вътре, едва ли му е на делянчо за хасково. Всички се изнизаха от града, люба колезич и братовчедите й бизнесмени, баща й е бил цк на бкп, а днес е демократ по евроком. Добрев магазини хубаво, но хора няма да пазаруват. Добре е, и до бирената, за димитровград добрев построиха герб но ще трябва да го разгледам лошото е, че някои вериги са за пътя към свиленград, зад гарата. Далечко е метро и другите. Хубаво си бе, но вече не. Джоба празен. Пълни очи празни ръце, делянчо мамино детенце. Ялов град, без бг
  • 14 хмм

    7 1 Отговор

    До коментар #2 от "Тома":

    Алкохолици.
  • 15 3333

    22 2 Отговор
    А в ГЕРБ всички са айдуци
  • 16 Анонимен

    5 2 Отговор
    Арда стадиона го казва началника на пожарната, пенсионирал го борисов, но не го мрази, завършил е в ссср инженер и още 2 вишета, общо 3,но той го казва за бойко. Много построи, но аз съм за радев. И ходи немил недраг по улиците на хасково, той живеел в акбунар кой ли ще е. Пп всичко отричате. Бойко направиха с дпс много, поостаря баце, дано да са живи с доган. Прости сме, но бойко ви дава много храна, мили журналисти политолози психолози психиатри и е демократ, не ви се обижда, или той си знае, дано не ни чете, и веднъж го бе казал, хвърляте си отровата във фейса. И е много прав. Сами сме зстворени, извинявай. Не искаме нищо от вас, само спокойствие и ако умрем, като нашите родители, в съня си, масивен инфаркт, да не мъчим остсрелите си огрижени деца.
  • 17 Реалист

    13 2 Отговор
    А делянчо е само алкоооолик:)
  • 18 инж. Ганчо Илков

    17 2 Отговор
    С Поредните Обиди на Хасковския Олигарх, обсебил Властта с Шуробаджанащина в Родния си Край, се показва, че в България липсват Достойни Лидери. Обидите в Медиите са Съдебно Наказуеми. Когато Законът се Преобразува от Пожелателен в Задължителен, ще се Подобрят и Приказките между Претендентите за Власта. Възпитанието на псевдо Политиците е Възможно чрез Осъдителни Присъди.
  • 19 Мнение

    17 2 Отговор
    Делян Добрев беше в началото нормално момче, но по някое време реши че не си струва да е почтен човек и се превърна в гербер.
  • 20 УРА,, УРА

    24 2 Отговор
    Тоя защо не употребява обидни квалификации за някой от ДПС? Защото веднага ще му свият перките. Много злоба, много нещо! Такива не трябва да са в НС.
  • 21 Кабамилионеров

    17 2 Отговор
    Делянчо,освен ени..чарче,милио.нерче от далаве.ри и пиен.де.
  • 22 Иван

    17 2 Отговор
    А в ГЕРБ има ли свестни като са гласували за оня с чекмеджето? Трябва да си или инфантилен или кибик за да го направиш.
  • 23 Хахаха

    3 11 Отговор
    Това корумпе явно ИМА ПРАВО ДА КАЗВА ИСТИНИТЕ ЗА ПП-ДБ
  • 24 Един

    10 2 Отговор
    Надявам се ти лично да гризнеш дървото.
  • 25 К.К.

    11 2 Отговор
    Когато човек е необразован, нищо не разбира-камо ли от политика, когато нищо не може да направи сомостоятелно, той злобее, обижда по най долен начин, лъже, изопачава действителноста. Това правят вече 3 години, бившите "управляващи" . Злоба, хейт, омраза, гнусни обиди и квалификации, а после рев-кой разделя обществото. Нещастнико, само това може да правите, но се махайте, зощото на всички ни писна! БАСТА герб!
  • 26 Хъхъ

    6 1 Отговор
    А в ГЕРБ-ДПС са доказани международни корупционери и крадци !
  • 27 Чочо

    2 0 Отговор
    Ама то , във всички партии е така.
    Включително и във вашата.
  • 28 Герберски отпадък

    4 0 Отговор
    "Заплашен от „Магнитски“ Делян Добрев спешно разпродава и прехвърля фотоволтаични системи и парцели
    Преди дни в статия в сайта Хасковска АФЕРА: /ПОТРЕСАВАЩО: US службите уличиха Делян Добрев в саботаж на енергийната ни сигурност в услуга на „Газпром“/, показахме справката на американските служби за Делян Добрев – „енергийното острие” на ГЕРБ, проучван като кандидат за санкции по закона „Магнитски“.
    Разследването по „Магнитски“ е проведено от американския департамент и е ПОТДВЪРДЕНО за злоупотреби в енергетиката, именно от изкупителната жертва (поредната) на Бойко Борисов – Делян Добрев. Заплашен от „Магнитски“, той светкавично е започнал да разпродава фотоволтаични системи и парцели, чрез подставени лица, едно от които – Делчо Пехливанов.
    Помните ли как, прокуратурата на ГЕРБ старателно замете следите от далаверите на Делян Добрев. Скандалът бе огромен, след като се оказа, че държавното обвинение е извадила името на гербопитека и бивш министър Делян Добрев от дело за над 500 млн. лева далавери в енергетиката.
    Прокуратурата призна провала си с обвинителния акт по делото „Белене“. Това се разбира от определението на Апелативния специализиран наказателен съд, с което процесът окончателно се върна на държавното обвинение, заради допуснати пропуски в обвинителния акт. Тогава се разбра, че някак си от разследването е изпаднал човекът на ГЕРБ – Делян Добрев.
  • 29 зъл пес

    1 1 Отговор

    До коментар #3 от "ха-ха":

    Абе,вие май искате България съвсем да потъне.Има ли изобщо някой от политиците да хресвате?
  • 30 Васил

    2 0 Отговор
    ООООООооо делянчо боклук скапан отдавана те бямаше в медийното пространство май забрави как хората те изгониха когато те замеряха с яйца и павета.
  • 31 Слушай

    2 0 Отговор
    Злобно куче. Саботьорите сте вие с вожда си и Шишо ,защото свалихте работещо правителство калинки.И аз казвам Ха-ха БАНКЯТА нали беше много велик ,Ами двата велики шопара да си направят правителство на мафията,какво се крият че са едно зло,най-голямото за бъдещето ни.А ти креслю си за затвора с цялата си крадлива фамилия.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол