Last news in Fakti

28 Юни, 2024 16:36 2 925 34

Иван Демерджиев: Две години като шеф на ГДБОП, а и като министър, Калин Стоянов не разбра как Брендо е влязъл в страната

  • пепи еврото-
  • брендо-
  • мвр

Да разкаже и как “изпусна" Пепи Еврото в лично водената от него операция по задържането му, поиска още бившият министър

Иван Демерджиев: Две години като шеф на ГДБОП, а и като министър, Калин Стоянов не разбра как Брендо е влязъл в страната  - 1

Както предположих, натиснаха бутона на Калин Стоянов и той като послушен изпълнител “огласи" ( може би за трети път ) каква охрана съм ползвал далеч назад във времето. Това написа във Фейсбук Иван Демерджиев в отговор на изнесеното от Калин Стоянов за това, че си е "самоназначил" охрана.

"В тази връзка припомням, че бях определен като застрашено лице и от съответната комисия с представители на ДАНС и НСО заради заплаха за живота ми. Аз самият никога не съм си назначавал охрана", написа още бившият служебен МВР шеф.

На свой ред попита сегашния МВР шеф - Нека Калин Стоянов да изясни обаче кой и защо назначи охрана на всичките му ментори от сглобката и как и кога е преценено да се засили част от същата?"

Демерджиев иска и изясняване на факта, че две години като шеф на ГДБОП, а в последствие и министър Калин Стоянов не разбра как Брендо е влезнал в страната и къде се укрива?! Да разкаже и как “изпусна" Пепи Еврото в лично водената от него операция по задържането му, а не да демонстрира слаби нерви през изпълнение на планираните от менторите му поръчки за дискредитиране на хората, които не са част от техния отбор и имат смелостта да им се противопоставят, говорейки истината!


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 41 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ТаУмВзе

    29 0 Отговор
    Със кинти е влезнал, как да е влезнал. ХАХАХХА Говорещите глави, не си задават правилните въпроси. Защо е влезнал Брендо е по интересно де. Но както знаем, единствата им мозъчна клетка под наем е дала фира отдавна.
  • 2 САШО ДИКОВ

    16 13 Отговор
    е най-големият меъсник. Не се наяде.

    Коментиран от #31

  • 3 Конспиратор

    23 13 Отговор
    ✔️министър Калин Стоянов не разбра как Брендо е влезнал в страната и къде се укрива✔️
    Очевидно Демерджиев през това време е знаел КАК , но си е траел.

    Коментиран от #17

  • 4 Пипи

    11 3 Отговор
    е същиият боклук.
  • 5 Майора

    15 3 Отговор
    От човек “Бях точен с парите..” коментари не желая! Публична тайна е дейността му , както и че по негово време се разправяше с политическите противници , а миграцията беше най висока!

    Коментиран от #15

  • 6 Боруна Лом

    16 3 Отговор
    ПРАВ! СЪЩИЯТ НЕ ЗНАЕ КЪДЕ Е ХОЛАНДИЯ И НИДЕРЛАНДИЯ! БЕЗРОДНИЦИ!

    Коментиран от #29

  • 7 Тома

    28 1 Отговор
    Ами човека е бил на кино.Откъде да разбере
  • 8 любител

    18 5 Отговор
    фани единия удари другия и двамата покриват крадците и мафиотите защото са краваропоклонници
  • 9 Е как ше разбере

    22 1 Отговор
    като неможе да излезе от киносалоните
    то е премиера след премиера
    киноман е човека
    него закачайте
  • 10 Шакира

    28 0 Отговор
    Малки частни самолети, частни пристанища с яхти и моторници, при липса на ПВО и брегова охрана. Ако имаше и партизани в гората, щеше да е точно като в Колумбия.
  • 11 Сталин

    21 5 Отговор
    България е разграден двор,за 30 години западна демокрация България се превърна в кочина ,а Брендо си влиза в България с военното карго на Сащ дето внасят наркотици от близкия Изток и Брендо отговаря за дистрибуцията на бяло за източна Европа по ръководството на ЦРУ Мосад и МИ6
  • 12 Набутан некъдърник

    25 2 Отговор
    Калин всъщност е калинка. Фалшив герой.
  • 13 Зико

    31 2 Отговор
    Калин Стоянов е маша на Шиши и Боеко. Абсолютна калинка. Същия ката оня секретар с присадена коса, само че с бургаски диалект.
  • 14 ХУМОР САТИРА И ЗАБАВА😀

    12 0 Отговор
    ВСЕ ЕДНО СМЕ НА ПРОЖЕКЦИЯ(!!!) НА...
    „САМОЛИЧНОСТА НА БОРН” 1 2 3
    И
    „ЛИЦЕ НА ЗАЕМ”.....
  • 15 великата БГ(китайска) стена

    7 0 Отговор

    До коментар #5 от "Майора":

    Не беше най-висока, а най-видима, вероятно заради липсата на чадър. По ваше време от новините научавахме, че областни координаторки ескортират мигранти по магистралите.
  • 16 А точният с

    6 1 Отговор
    ПАРИТЕ, дали е разбрал
  • 17 Тъй някак

    3 0 Отговор

    До коментар #3 от "Конспиратор":

    Се получава, той е точен и затова
  • 18 Дрън дрън та пляс

    6 0 Отговор
    Тоя заедно с банкята и бъчварова на разпит
  • 19 ЕДГАР КЕЙСИ

    3 0 Отговор
    ТИ НАЛИ ZHAEШ ЧЕ "ПАРИТЕ СА ТОЧНИ" ............. ZA ДРУГИТЕ НЕ БЕРИ ГРИЖА , ШАРЛАТАНИНО .............
  • 20 Червената шапчица

    2 0 Отговор
    Днес има доста публикации на и за 🐞
  • 21 С.П.

    14 0 Отговор
    Не е толкова проблем как е влязъл в страната, а как си е извадил лична карта през 2016, когато е бил за издирване от ИНТЕРПОЛ. Трябва да се види кои са били по това време министър на вътрешните работи, гласен секретар на МВР, директор на ГД Национална полиция, директор на СДВР. Някак си замазаха гафа с личната карта.
  • 22 Пипи

    5 1 Отговор
    Еее какво смешно адвокатче
  • 23 ТЪРГОВИЩЕ

    3 0 Отговор
    ТОЗ КЛОУН НЕ Е БРЕНДО
    ПРИЛИЧАТ СИ АМА,,,,,
    ДВОЙНИЦИ ТРОЙНИЦИ ЕДИН ГОСПОД ЗНАЕЕ
  • 24 И той министерствата тогава

    1 0 Отговор
    Демерджев като знае, защо не каже?
  • 25 Демократ

    3 0 Отговор
    Само подпийнали наивници могат да очакват някакъв обрат. Да вярват, че гангстери могат да стабилизират държавата. Гангстерите могат само да разширят международната мрежа от гангстери. Съществува ли някъде във всемира демокрация построена от гангстери!!! "

    Коментиран от #27

  • 26 Абре

    0 0 Отговор
    Тоя що има 20 барети самоназначени,от него от какво го пазят?????кой плаща ние
  • 27 Ами да САЩ са гангстер държава

    1 0 Отговор

    До коментар #25 от "Демократ":

    Дано да им потъне крайбрежие то
  • 28 мале майко мила

    3 0 Отговор
    ами то няма да стигнат полицаите в държавата ни ако всеки полицай иска да се самоохранява от колегите му, егати полицаите смешници
  • 29 ТАКА ЛИ

    1 0 Отговор

    До коментар #6 от "Боруна Лом":

    Е ХОЛАНДИЯ И НИДЕРЛАНДИЯ НЕ СА ЛИ ЕДНА ДЪРЖАВА???
  • 30 СИГУРНО

    1 0 Отговор
    са били колективно на кино с намаление, че парите все не им стигат и пудели малко....
  • 31 ТАКА ЛИ

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "САШО ДИКОВ":

    само че Диков не е в темата!!! ама нищо ние живеем в БГ вода и пясък колкото щеш и кал ще си правим винаги!
  • 32 Гробаря

    4 0 Отговор
    Калинчо мамин Калинчо, като те гледам колко си мазен и зализан ти изобщо не слизаш от скута на Делянчо и на Боко. Ревеш пред Европа че границите ни са едни от най-охраняваните а в действителност комарниците които демонстрирате за надеждни се оказаха невидими за брат Галев, Брендо,Маргини и други като тях,
    за хилядите мигранти които се навъдиха в държавата незнайно от къде. Вие сте на държавна хранилка явно да охранявате управляващата мафия, а не народа който си плаща данъците. И на всичко отгоре ревете за увеличаване на служителите на МВР които освен за гласоподаватели за ГРОБ за друго нищо не стават.
  • 33 ПЕНКО

    1 0 Отговор
    КАКВО ЛИ Е --- ДА СИ "Д ИВАН ШМЕКЕРДЖИЕВ " --- УДОБЕН ЗА --- ЕДИ КОИ СИ !?!?!?!?!?
  • 34 Феликс Дж

    0 0 Отговор
    Двама корупционери, може дори и да са двама масони заедно (а с пл.....узунов и трима-каква символика с Доньо Донев) си разменят реплики. Достатъчно, за да бъдат засилени в бе.....лене.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове