Last news in Fakti

29 Юни, 2024 13:32 1 962 27

Моторист загина при катастрофа на Подбалканския път

  • загинал-
  • моторист-
  • подбалкански път

Движението в участъка се осъществява в една лента и се регулира от “Пътна полиция”

Моторист загина при катастрофа на Подбалканския път - 1
Снимка: shutterstock

Моторист е загинал на Подбалканския път между Казанлък и Дунавци в близост до разклона за село Копринка, съобщиха за БТА от Областната дирекция на МВР в Стара Загора.

Движението в участъка се осъществява в една лента и се регулира от “Пътна полиция”.

Инцидентът, настъпил около 10:30 ч., е между мотоциклет и лек автомобил, уточниха от полицията. Затворено е платното в посока Казанлък - Дунавци, но поради затрудненото движение в момента в двете посоки на пътя се образува колона от автомобили, допълва БТА.


Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 🆘🆘🆘

    10 3 Отговор
    За пети пореден път този месец граждански сдружения и политически партии, недоволни от решението за пускане на тирове през прохода "Петрохан" в Стара планина, организираха снощи протест и блокада за кратко в село Бързия, което е последното населено място в област Монтана по шосето, научи BulNews.
    Протестиращите поискаха отмяна на решението за пускане на тежкотоварни камиони по пътя през прохода, което според тях застрашава живота на пътуващите в леките автомобили хора. Те за пореден път обявиха това решение за „безумно“ и попитаха колко струва човешкият живот и може ли той да се измерва в литри гориво и километри, които превозвачите ще спестят, ако минат по краткия път през "Петрохан".
    Протестиращите посочиха, че пътят е проектиран само за леки автомобили, тесен е и с много завои, при които ТИР-овете неизбежно навлизат в платното за насрещно движение и създават риск от транспортни произшествия. Те обявиха, че шофьорите на камиони над 12 тона не спазват обявените от Агенция „Пътна инфраструктура“ ограничения да не преминават през прохода в пиковите часове и заявиха, че полицията не прави достатъчно, за да спре нарушителите.
    При предишния протест в село Бързия на 25 юни министърът на регионалното развитие и благоустройството в служебното правителство Виолета Коритарова пристигна при протестиращите в Бързия и разговаря с тях. Тя посочи, че Северозападна България има нужда от нови пътища и заради това се налага затваряне на отсечката Мездра - Лютидол за ре

    Коментиран от #7, #12, #26

  • 2 Град Козлодуй

    14 9 Отговор
    Трагедия Бог да го Прости на Човекът
  • 3 от софийско

    23 6 Отговор
    Съвсем подивеха тия диваци диви !
  • 4 Супер още 1 по малко

    23 18 Отговор
    Още 1 бръмчало по малко

    Коментиран от #9

  • 5 4️⃣4️⃣5️⃣5️⃣

    20 4 Отговор
    Това е празна новина! Никаква информация, кой е виновен, челно ли или някой е настигнал другия, кой пил, кой не?
  • 6 6644

    28 8 Отговор
    Тия мотоциклети дето са от категорията "пистови" що се допускат по пътищата? Те са за писти и придвижването им до там трябва да е на платформа за мотоциклети.

    Коментиран от #25

  • 7 Град Козлодуй

    23 6 Отговор

    До коментар #1 от "🆘🆘🆘":

    34 Години Държава няма

    Коментиран от #10

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 татко Петко

    12 25 Отговор

    До коментар #7 от "Град Козлодуй":

    За да има държава, гласувай за ПП !!!!!
  • 11 хубавото е ,че по един или

    14 10 Отговор
    няколко мотоциклета на ден по малко означава , следващата година ще са с 500 по малко замърсители на въздуха и природата ,реално ако живота на мототиклетистите беше ценен ,то умните органите на държавата щяха да предприемат нещо

    Коментиран от #19, #23

  • 12 То пък

    18 0 Отговор

    До коментар #1 от "🆘🆘🆘":

    една министЕрка е тая селянка , не ти е работа ! Боюва находка подадена му от един очилат мазен инвентар на джипа !
  • 13 Факт

    18 10 Отговор
    Мотористите са най-простите шофьори.
  • 14 Терзиев

    2 3 Отговор

    До коментар #8 от "Перник":

    Така за децата ти
  • 15 Тахумба

    12 5 Отговор
    Моторът е измислен от умен човек, за да го карат глупаците. Не съм го казал аз.
    Обикновено се комонтират катастрофите, Ами тихите катастрофи? Качил се дуракът по тениска на мотора и кеф, нали. Вятърът те блъска насреща, приятно усещане, а след години започва плащането на данъка.

    Коментиран от #22

  • 16 Град Козлодуй

    11 5 Отговор
    Другият път ще внимава повече.
  • 17 реално погледнато получаването на

    11 2 Отговор
    разрешително за управление на мотоциклет ,изобщо не означава че получилия го е подготвен да управлява такъв мотоциклет ,през сялото обучение се кара със скорости до 90 км,час,а в реалните условия тези мотоциклети се карат със скорости над 200 км,час че и над 300 ,как км,час ,невъзможно е да оцелеят с тази смешна и елементарна подготовка

    Коментиран от #21

  • 18 Ристо Трактористо

    8 5 Отговор
    Алелуя ! Дано му дойде акъла ...следващия живот !
  • 19 Кокошката🐔🐔🐔

    8 2 Отговор

    До коментар #11 от "хубавото е ,че по един или":

    Забравяш факта, че идиотите никнат като гъби и нарастват експоненциално 😔😵‍💫🌲🏍️🪵
  • 20 404

    5 1 Отговор
    бог да го прости! мир на душата му!
  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 404

    6 1 Отговор

    До коментар #15 от "Тахумба":

    който е карал на младини май сега му пукат кокалите а ;)

    Коментиран от #24

  • 23 404

    1 2 Отговор

    До коментар #11 от "хубавото е ,че по един или":

    май забрави да си вземеш лекарствата на обед!
  • 24 Тахумба

    4 2 Отговор

    До коментар #22 от "404":

    Именно! Дори и с прекрасен екип. Вятърът си знае работата.
  • 25 Студопор

    5 4 Отговор

    До коментар #6 от "6644":

    След като има хора с пистови Аудита по улиците, защо да няма и пистови мотори?
    Теб какво те бърка? Карай си Астрата и мълчи!!
  • 26 Първо

    0 1 Отговор

    До коментар #1 от "🆘🆘🆘":

    Петрохан като габарит е 1:1 с Беклемето. На Беклемето към юг, след билото има 3 - 4 изключително калпави завоя, по-тесни от габарита на пътя с видимост ограничена на минимум. Такива ситуации на Петрохан липсват - защо тогава Беклемето е разрешено за тежкотоварни. Второ: с какво жителите на Кърнаре(пример) са по-калпави от тези на Бързия, за да им вървят камиони "по главите". Трето: Обзорски и Котленски(в участъка от Зелена морава до Котел) проходи са ПО-тесни от Петрохан/Беклемето; що камионите вървят целогодишно???!!! Това са малки примери. И към Смолян през Рожен е тясно и от Девин към Доспат също и... Много са примерите, но Вие къртите с липсата на нулева толерантност за няколко месеца! Имаме тотална липса на съизмерими със съвременния трафик пътища и за това са виновни единствено, и само т. нар. институции и служби. Не предайте на тяхното ниво!

    Коментиран от #27

  • 27 Тц тц

    0 0 Отговор

    До коментар #26 от "Първо":

    Бойко да ви е направил път преди да пуска Дунав мост 2 нас не ни интересува от къде ще минавате да сте си правили сметка !!!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове