Last news in Fakti

1 Юли, 2024 14:12 1 771 29

Пиян до козирката мъж катастрофира с тротинетка

  • тротинетка-
  • катастрофа-
  • полиция

Дрегерът отчел близо 4 промила

Пиян до козирката мъж катастрофира с тротинетка - 1
Снимка: БГНЕС

Изненадваща катастрофа с тротинетка.

В обрат на събитията, който привлече вниманието на мнозина, 50-годишен мъж се озова в доста необичайна и опасна катастрофа по улиците на България. Този инцидент, който се разигра на 29 юни, излезе наяве едва след оповестяването на полицейските разследвания. Мъжът е участвал в инцидент с тротинетка, който далеч не е просто поредното пътнотранспортно произшествие.

При проверка на ситуацията властите откриха два тревожни факта. Първо, тротинетката не е регистрирана, което прави присъствието му на пътя незаконно. Второ, и може би по-шокиращо, мъжът я е управлявал в силно нетрезво състояние.

Съдържанието на алкохол в кръвта му беше зашеметяващите 3,84 на хиляда, балансирайки се на границата от 4 процента. Подобно ниво на интоксикация е не само опасно, но и далеч надхвърля законовите граници за управление на превозно средство.

Сега властите разследват щателно този странен случай, за да разберат как мъжът е попаднал в такова състояние и какво е довело до катастрофата. Този инцидент предизвика по-широк разговор за пътната безопасност и изключителното значение на спазването на законите за движение.

С напредването на разследването нараства любопитството как мъжът е достигнал толкова екстремно ниво на интоксикация и какви мерки могат да бъдат приложени, за да се избегнат подобни събития в бъдеще. Това събитие служи като мощно предупреждение срещу опасностите от шофирането в нетрезво състояние.

Това е ярко напомняне, че сядането зад волана под влияние може да доведе до непредвидими и често опасни резултати. Той призовава всички да помислят внимателно, преди да вземат подобно решение, като подчертава значението на отговорното шофиране за безопасността на всички участници в движението.


Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 11 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ич да

    33 3 Отговор
    Не ми се фука ! Аз като се напием , и пеша съм катастрофирал !
  • 2 Емили с Тротинетката

    17 2 Отговор
    Аз не съм мъж а жена.
  • 3 Гаглей

    33 2 Отговор
    И какво значи регистрация на тротинетка? В кат каналите ли ще минава
  • 4 КОТарАК 🐱

    10 0 Отговор
    хора , пътища , автомобили..
  • 5 Трол от Криводол

    10 21 Отговор
    Пуснете човекът да си ходи! Ничий живот не е застрашил освен своя! Нямате право да го задържате и най-малкото пък да го съдите и да му държите сметка!
  • 6 Тома

    12 3 Отговор
    И господ помага на пияния
  • 7 Град Козлодуй

    11 3 Отговор
    Алкохолът не Прощава
  • 8 Емили Трутинетката

    11 2 Отговор
    Забранете трутинетките, не сикам да се пребия някъде! Фиуууууууууууу....
  • 9 Смърфиета

    16 3 Отговор
    Тва е. Не пише къде и кога. Сигорно на Филипините.
  • 10 Гост

    21 1 Отговор
    Е сега, всички които защитават правото на този вид транспорт по пътя да кажат, как КАТ да третират водача? Като управление на нерегистрирано МПС в пияно състояние, или как?
  • 11 Мемо

    16 1 Отговор
    Крайновреме е да се прокара закон за ел. тротинетки. Без такъв закон, на такива като този, полицията не може да направи нищо. Той не е длъжен да регистрира тротинетката (освен ако е над 25км/ч), съответно не се изискава шофьорска книжка.

    Коментиран от #17, #19

  • 12 Пак питам

    21 0 Отговор
    И тоя ако се беше нахакал в някоя кола, кой щеше да го отнесе? Шофьорът, кой друг. Питаме се и си отговаряме, а властта нехае и е заета с унищожаването на населението.
  • 13 Механик

    23 1 Отговор
    Думите МЪЖ и ТРОТИНЕТКА са несъвместими в едно изречение.
    Всеки мъж, дето си е плюл на имиджа и се качил на това нещо е МЪЖ ам ОТ ДРУГИЯ ПОЛ.
    Щом самият той не се вижда каква гротескна картинка е възтобирен на това НЕЩО, значи има нещо което не му е както трябва.

    Коментиран от #18

  • 14 Инфо

    17 1 Отговор
    Повечето същества които карат тротонетки през ноща са пияни , дрогирани напушени или на балони…. Това го знаят всички активни шофьори през нощта в София… Возят се по двама трима на на една тротинетка на брадви
  • 15 какво се чудите

    18 0 Отговор
    Нали за това ги купуват тия тротинетки , триколки и прочие , да ходят до кръчмата да се напият.
  • 16 Митьо Джибрата

    12 1 Отговор
    Чудя се де се смея или плача...
    Помня времената ,кога имаше лаф:::"ВЪРЗАЛ КЪНКИТЕ"...
    Ама днес явно не ще е друг: "СПЪНАЛ СЕ Е НА ДЪСКАТА С ДВЕ ТЪРКАЛЕТА"...
    ВРЕМЕЕНА...ХА ХА ХА
  • 17 Механик

    10 2 Отговор

    До коментар #11 от "Мемо":

    Но повечето тротинетки са "пипнати" и могат да се движат дори с двойно, ако не и с тройно по-висока скорост.
    И ето ,че имаме друг проблем. Как ще разбере контролният орган ,че това возило е "пипнато" и подлежи на регистация, а от водача вече се иска СУМПС. От където идва трети проблем. В какви курсове трябва да се запише съвестния кандидат водач? Каква категория ще се изисква?
    И това е само началото на началото.
    Тротинетката трябва да бъде само детска играчка. И да се кара само на опредлени ОГРАДЕНИ и ОБЕЗОПАСЕНИ плацове. Изключително под зоркото наблюдение на родителите.

    Коментиран от #23

  • 18 Град Козлодуй

    5 1 Отговор

    До коментар #13 от "Механик":

    Много Вие точен коментарът
  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 На КАТ

    10 0 Отговор
    кога ще им дойде на ума, че тротинетката е МПС?
  • 21 Реалист

    4 3 Отговор
    Очаквам да направят велоалеи между градове и села да си карам Велосипеда и Електрическата Тротинетка ))

    Коментиран от #29

  • 22 Миси

    2 0 Отговор
    Мисиркова математика: 3.84/1000 = 4/100. Сега разбирам защо припечелвате от копи/пейст от Гугъл преводача...
  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 Ежко Бежко

    6 1 Отговор
    Предложението ти е просто и логично. Именно затова няма даже да бъде обсъдено от органите по безопасност на движението. Най-много да се съберат около някоя маса уж да обсъдят "мерките" за безопасност, ще изпият един тон газирана вода, ще въртят химикалките на пръстите си, някои по талантливи ще надраскат нещо на тефтерите, предоставени от домакина организатор на срещата и това е. Ако има и банкет след това още по-добре. По велоалеята в морската градина в Бургас има един с електромотор тип чопър. Кара с над 40км/час между пешеходци, влосипедисти и понякога деца.

    Коментиран от #26

  • 26 Ежко Бежко

    0 0 Отговор

    До коментар #25 от "Ежко Бежко":

    Това беше за предложението от Механик.
  • 27 ИМПЕРИАЛИСТ

    3 0 Отговор
    У-р-а... "НОВИНА"!
  • 28 Гост

    5 0 Отговор
    Пия ия и Господ го пази но и лудите бяхчгат от тях. А този е късметлия ,че е жив . Можеше и да е по-лошо.
  • 29 Ел.велусипедист

    0 0 Отговор

    До коментар #21 от "Реалист":

    Това никога Няма да стане в БГ.дори и на сън, невъможно е.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове