10 Юли, 2024 21:30 4 413 25

Полиция спаси от бой танцова група в Шкорпиловци

  • шкорпиловци-
  • танцьори-
  • евтим милошев-
  • полиция

Министър Милошев разпореди спешна проверка, съвместно с КЗП

Полиция спаси от бой танцова група в Шкорпиловци - 1
Снимка: БГНЕС

Напрежение и агресия по време на детски лагер в Шкорпиловци. Деца и преподаватели от детска школа по танци в София са отишли на лагер в морския курорт. Но са попаднали на условия, които нямат нищо общо с обявените, предаде ФОКУС.

По думите им още по-лошо е било отношението на персонала към групата. Стигнало се и до намеса на полиция, която да предотврати евентуален побой над групата.

Министърът на туризма Евтим Милошев заяви, че министерството не е съдия, който да решава частно-правния спор. "Има Закон за туризма, според него днес разпоредих да се направи спешна проверка. Тя ще се направи съвместно с Комисията за защита на потребителите. Лично говорих с председателя на комисията г-жа Филипова", посочи Милошев пред NOVA.

"Днес вече е имало проверка, която била между КЗП и Областната дирекция на МВР. Тази проверка е била планирана, тя не е вследствие. Категоризацията на ресторанта в това място за настаняване е изтекла през юни. Това е категорично нарушение", обяви министърът.


Поставете оценка:
Оценка 4.6 от 69 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 скиф

    8 46 Отговор
    спаси ги с бой
  • 2 ТОТАЛ ЩЕТА

    44 49 Отговор
    Територията се разпада
  • 3 стрелок

    20 49 Отговор
    вече на милиционерски бой спасение ли му викаме ? значи като управата каже морето е чисто, евтино и безопасно да се чете правилно
  • 4 Типичното Българско Гостоприемство

    64 48 Отговор
    Измама Кражба Побой
    После защо фалира Черноморието защо Гърция се пука по шевовете от Туристи
  • 5 Българин

    11 77 Отговор
    Аз не мога да разбера, каква е тая държава, в която всеки има претенции?!? Тия "туристи" море не са виждали в живота си, ама почва да се държат като някакви принцеси! Ако сега не бъдат бити, те ще продължават да наглеят и да стават все досадни! Правилно ги е била полицията, ама много малко!

    Коментиран от #10

  • 6 Веско Маринов

    16 47 Отговор
    Нашта полиция пази НИ.
  • 7 патил

    54 46 Отговор
    И после реват хотелиерите ,че народа не иска да чуе за нашето море
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Стенли

    58 2 Отговор

    До коментар #5 от "Българин":

    Приятелю ти имаш сериозна нужда от психиатър
  • 11 Ама малко не четете

    80 5 Отговор
    Полицията ГИ е спасила от бой а не ги е била !
    Демек излъгали са хората условията са били ужасни те са се оплакали ,собствениците обаче са решили да ги набият и полицията ги е спасила. Та функционално неграмотен е човек който чете нещо и не може да го схване така обясни един банкер от арменски произход в едно интервю. Обяснявам се защото факти постоянно ми забраняват да пиша коментари и не мога да разбера защо

    Коментиран от #15

  • 12 КОСТОФ

    68 3 Отговор
    защо масово цигани са на работа по ЧЕРНОМОРИЕТО

    Коментиран от #21

  • 13 робовладетел

    35 36 Отговор
    Хайде на българското море! Подкрепете мутрите и българското. Нашенското си е най добре! Хайде народе скъпо мръсно и некачествено, но пък ще ви хвърлим един бой за без пари. Айде, добре сте ни дошли!
  • 14 Еййййййй, много

    7 25 Отговор
    агресия се появява като напече слънцето...
  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    3 25 Отговор
    Отидете на Свети Влас в хотел Марината и тогава няма да говорите,че морето ни е лошо.Няма в свата по голям лукс от там!

    Коментиран от #17, #19

  • 17 робовладетел

    22 0 Отговор

    До коментар #16 от "ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ":

    Апфф, мутробарок и посредствено (за цената) преживяване. Персоналът се старае, но му липсват уменията. Базата е направена с много пари и пълна липса на вкус и естетика. Цените са като на най-добрите дестинации в света, без да предлагат дори сравнима с тях услуга. Пробвай пак.
  • 18 ....

    15 0 Отговор
    от лайноморието точно на Шкорпиловци трябва да си душевноболен за да отидеш. Преди няколко години по случайност отидохме на бунгала там, крака ми няма да стъпи повече в това смотано село. По google maps има ревюта, четете ги.
  • 19 В хотел "Саламура"

    10 0 Отговор

    До коментар #16 от "ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ":

    от същата верига "Туршия ризортс"- още по -яко !
  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 Пътешественик

    6 0 Отговор

    До коментар #12 от "КОСТОФ":

    От боята ли са или са внесени от някои близки нам страни. Защото казаха че ще внасят танганайци за работници тук. Как искаш да работят Българи за хиледарка на месец макар и да ти плащат квартирата. Преди на морето се вадеха много пари и не плащаха квартири повечето работодатели. Пълно е с рускоговорящи работници от години които работят за по 500-600 лв на месец . И тия около 300€ им стигат и са доволни. На повечето места където съм отишъл само рускоговорящи работници и понякога се правят много на интересни, че ако не били те ние нямало да имаме море( летен сезон). Подобна е историята и с зимните курорти. Да не се окаже че са от руските републики защото в онзи регион Шкорпиловци и Камчия се слуша 70% руска реч.
  • 22 46743

    2 0 Отговор
    Колко типично за смехоморието ни
  • 23 Бегай надалеч

    6 2 Отговор
    от лайноморието. Мутрите да си ги лапат плаващите кебапченца. От години не стъпвам там. А ми беше любима дестинация.
    Ей ти Гърция. Все още си има всичко и за всеки.
  • 24 Опази Божеее

    6 0 Отговор
    Българийоооооо! Защо наказвате народа с министри ИДИ ОТИ?
  • 25 Жечка

    2 2 Отговор
    Представям си какво им е било на хората да слушат наглите претенции на банда новобогаташи щерки,свикнали ,,примък-отмък"Ти му млякото горещо,ту пък-друго нещо и да се правят на софиянци с видимо провинциален манталитет..Да отидат на Албена,стая двойка за 5 дни по две до седем хиляди лева.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове