17 Юли, 2024 11:06 1 365 98

Денков: Лесно е да се направи правителство, трудно е това правителство да направи нещо полезно

  • николай денков-
  • правителство-
  • корупция

Корупцията е тази, която прави справедливостта невъзможна, корупцията е тази, която обезсмисля и обезценява работата на честните хора и ерозира доверието в институциите. Корупцията е тази, която гони младите, защото те не усещат, че може да видят своето бъдеще в България, краде мечтите им и те заминават в чужбина

Денков: Лесно е да се направи правителство, трудно е това правителство да направи нещо полезно - 1

Нека да го кажем ясно – корупцията е тумор, който разяжда всяка сфера от нашия обществен живот, без изключение. Това каза пред журналисти в парламента председателят на ПГ на "Продължаваме промяната - Демократична България" Николай Денков по повод предложението на коалицията президентът Румен Радев да им даде три месеца отсрочка за втория мандат за съставяне на правителство, за да се приемат антикорупционни промени, съобщи Novini.bg.

Корупцията е тази, която прави справедливостта невъзможна, корупцията е тази, която обезсмисля и обезценява работата на честните хора и ерозира доверието в институциите. Корупцията е тази, която гони младите, защото те не усещат, че може да видят своето бъдеще в България, краде мечтите им и те заминават в чужбина. Без да се справим с корупцията, няма как да оправим здравеопазването, инфраструктурата, градската среда, земеделието – всичко, което казваме, че е важно за нас. Затова трябва да се справим с нея, добави той.

Попитан дали вижда шанс за подкрепа от другите политически сили в Народното събрание за предложението на "Продължаваме промяната - Демократична България", Денков заяви: "На думи всички казват, че биха искали да се справят с корупцията, на дела това означава да се приемат законите, да се приемат правила, по които се избират хората, които ги въвеждат на практика и тези правила да доведат до независими хора, които ще могат да си свършат работата. Виждаме, че досега това не се е случило, затова настояваме, че трябва да стане".

В отговор на въпрос дали не е по-логично "Продължаваме промяната – Демократична" България първо да получи втория мандат за съставяне на правителство, а след това да представят законодателна програма, Денков посочи: "И през миналия мандат, и през по миналия мандат ние винаги сме настоявали това да се случи. Виждаме, че системно, упорито някои други политически играчи, например хората около Пеевски побутват встрани тези теми или се опитват да ги подменят вместо да си свършим работата. Извадихме пред скоби тази тема и искаме тя да върви с приоритет, за да могат да вървят и другите. Обяснихме на президента логиката на това решение и той каза ясно – ако получите подкрепа в Народното събрание с двете трети, които са необходими за част от тези решения и закони, които предлагаме, тогава той ще разгледа тази възможност. Няма нарушение на Конституцията, защото ние обяснихме, че това е част от целия процес да намерим стабилно мнозинство, за да се направи правителство. Лесно е да се направи правителство, трудно е това правителство да направи нещо полезно. Затова искаме да сложим тези важни теми в основата на следващото правителство".

Попитан дали от "Продължаваме промяната - Демократична България" биха говорили с изключените и напусналите ПГ на ДПС, Николай Денков отбеляза: "Покани са направени към всички, с изключение на хората около Пеевски, които много бързо казаха тяхното мнение. Тях ги устройва сегашната ситуация. Те контролират достатъчен брой институции, те използват корупцията по този начин и поради това с тях няма какво да си говорим. С всички останали може да има разговор. Дали ще бъде за правителство, отговорът е – не, днес разговорът ще бъде готови ли са да работят по тези закони и решения".


Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 36 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ака-демика

    28 10 Отговор
    Се видя в огледалото.

    Коментиран от #26, #30, #62

  • 2 ТаУмВзе

    19 7 Отговор
    Приключенията на Галя от Посолството ли! Куклите са у Шок, след Опита срещу Тръмп де.
  • 3 Пич

    20 4 Отговор
    Ам Гъл - мое е , мое , мое.....
  • 4 ГЕРБ

    33 11 Отговор
    А вие освен пудели с пачки нещо друго направихте ли

    Коментиран от #63

  • 5 Град Козлодуй

    28 10 Отговор
    Академик Денков ВИЕ Кои Сте
  • 6 Академик шушко

    34 10 Отговор
    стига ни развивахте теории видяхме ви
    неадекватни некомпетентни прислужници
    такова гнусно рядко и мазно нещо сътворихте с конституцията че винаги ще имате кафяве петна по реверите си

    Коментиран от #13

  • 7 УРА,, УРА

    15 12 Отговор
    Връщайте мандата и оставете можачите да се оправят! Вие се опитвате да направите нещо и всички останали ви търсят кусури и явно не искат да се приемат така важните закони. Оставете ги и точка! Да видим докъде ще стигнат с тая омраза!

    Коментиран от #64

  • 8 Пенев

    28 6 Отговор
    Знаем,че ваше правителство няма да свърши нищо. Вече го видяхме. За чий .Х.... сте ни тогава?
  • 9 Булдог

    20 7 Отговор
    ,,Мъжата " богомолка дава акъл!
  • 10 Любопитен

    28 6 Отговор
    А какво направихте по времето на Вашето управление и колко осъдени за корупция имаше? Академикът едва ли ще има конкретен отговор, ако някоя от мисирките му го зададе!

    Коментиран от #28, #65

  • 11 алабализми

    8 5 Отговор
    💲да се приемат правила, по които се избират хората, които ги въвеждат на практика и тези правила да доведат до независими хора, които ще могат да си свършат работата.💲
    Витиевато и красиво изречено, но независимите от контролните органи администратори, стават силно зависими от финансовите изкушеня. конфликт на икономически интереси от политици, да се счита за потенциално изкушение и да не се допускат до административна и съдебна власт. А Гюров да си участва във фирма - "може" на него не му пречи.
  • 12 абе бу нак

    14 5 Отговор
    стига ръси безмислици
    махай се отивай с бабичката си на някакви бани за нервно болни

    Коментиран от #66, #69

  • 13 Обективен

    10 5 Отговор

    До коментар #6 от "Академик шушко":

    И по панталоните имат кафяво! Да не се забравя!

    Коментиран от #67

  • 14 Ученияг

    12 5 Отговор
    Той знае най-добре как да не направи нещо полезно
  • 15 Майора

    16 6 Отговор
    Денков , може би трябва да ви се припомни че за краткото време на управление , по големи корупционен и от вас няма! Да ви припомним разните сфери , назначенията на роднини на Барутев в Смолян , далаверите с Лукойл , митниците , конкурса ти за избор на академик и прочие! Така че нещата са ясни -избори и повече от декларацията ви е писана от Рая Назарянина!

    Коментиран от #27, #47, #68

  • 16 мен ако питаш

    11 6 Отговор
    най добре е да се гръмнете всички схемаджии

    Коментиран от #70

  • 17 Абе не е трудно, но не правят

    9 3 Отговор
    това си е. Намъкват се в Парламента за да си определят заплати и да търгуват влияние на държавни разноски за собствена облага. Всички които "поемат отговорност" след напускането на Парламента се оттеглят за частен бизнес, като ползват връзките натрупани по време на политическата си кариера, което си е пост фактум търговия с влияние ако все пак са имали някакви задръжки и не са успели да си осребрят политическото влияние още, когато са били депутати.

    Коментиран от #71

  • 18 Дякон Унуфрий Араллампиев

    5 5 Отговор
    Трети ден нито дума за арестуваните крадци от Украйна Цял свят разбра само в България се мълчи Казвайте винаги Истината Тя ви прави свободни
  • 19 ППредложение нестандартно

    3 4 Отговор
    Депутатите да гласуват текст на декларация, че "във всичките си действия се ръководят от интересите на народа" и така с постигнатото мнозинство от 240 да , ППейците да тичат при президента и да се похвалят че имат 240-мнозинство за подкрепа за правителството им.

    Коментиран от #72

  • 20 БгТопИдиот🇧🇬

    7 6 Отговор
    Сапуненият Джо е поредният фигурант на новият Нюрнбергски съд V2.0.
  • 21 мина помоща за укрина

    1 3 Отговор
    габриел не я взеха , герб падна , ружа и паскал ги търсят , брендо се предаде и стреляха по Тръмп . Има българска следа . Мутрите от покрив ги удряха . а и тръмп го съдиха много . сина на президента го съдят . с зелински си въртят бизнеса . синалоа или ндрагета не са явно .
  • 22 фсьдев

    6 7 Отговор
    Денко фашиста, с нетърпение чакаме и последните излъгани българи да се опомнят и да спрат да гласуват за вашата провалена и негодна банда ПП и ДБ. Като те изгонят от софрата, и почнеш да ходиш по улицата, ще трябва да си пазиш очилата. Ще има много желаещи да ти ги счупят както са ти на носа. Негодник мръсен уж си специалист по сапуни, а изпра крадците от ГЕРБ без сапун и без прах. Слава Богу, българите са търпеливи, и ще те изчакат да станеш бай никои. Пази си очилата фашага. Ще храниш ли бандера фашистите на наркомана, или ще помислиш за българите дето те хранят и поят, а ти теглиш заеми за да храниш чужди?

    Коментиран от #39, #73

  • 23 АЛТЕРНАТИВА ЗА БЪЛГАРИЯ

    5 2 Отговор
    НАЙ ИЗГОДНА Е ПОЗИЦИЯТА НА РАДЕВ
    И НЕГЛАСУВАЛИТЕ БЪЛГАРИ
    .... ПОНЕЖЕ ПО КОНСТИТУЦИЯ НИЩО НЕ МОГАТ ДА НАПРАВЯТ
    ..... А ПРАСЕТАТА САМИ СЕ ГЪЧАТ В КАЛТА ЕДНО ДРУГО :))

    Коментиран от #74

  • 24 Бракуван сурикат

    6 3 Отговор
    Цъър,цъъър,цъъъър...
  • 25 ТИР

    9 5 Отговор
    Прочетох само заглавието,,,
    Абе Денков, та нали всички правителства ги правехте Лесно и нищо полезно несвършиха,,

    Коментиран от #33, #75

  • 26 Госта..

    9 4 Отговор

    До коментар #1 от "Ака-демика":

    Г-н Сапунджиев започна и от политика да разбира -втора академична титла да му се присъди
  • 27 Небе

    6 3 Отговор

    До коментар #15 от "Майора":

    Декларацията от грамотното ленче е редактирана.
  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 Лост

    5 2 Отговор
    Циганска поговорка -"Добре,че децата не ги правим с ръце."
  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 прасета

    4 0 Отговор

    До коментар #28 от "Пълни глупости":

    Безконтролната и затова - независима прокуратура става силно финансово зависима от финансови източници. Ще я сменят с още по-независима прокуратура .
  • 32 ДПС-ГЕРБ затрива България!

    5 2 Отговор
    Борисов и Пеевски са като туморни образования за България!

    Коментиран от #76, #83

  • 33 Истината

    4 7 Отговор

    До коментар #25 от "ТИР":

    И как да свършат, като всички партии саботират Реформите и изливат помия върху тях?! По делата им ще ги познаете! Корупционерите от ДПС, ГЕРБ, ИТН и Възраждане не искат Антикорупционни Закони!

    Коментиран от #59, #77

  • 34 Мнение

    4 6 Отговор
    Щом Чалгари, Мутри и Мафиоти врещят, значи се страхуват!!!! Как хубаво лъснаха всички, които Искат да Има Корупция. Много хубаво се получи с тази декларация! Декларацията на ПП-ДБ е Тест за Корупционерите, те се издадоха!!!!

    Коментиран от #78, #82

  • 35 6нтщ5ж

    6 1 Отговор
    Как ГЕРБ-ДПС-ИТН да обяснят на избирателите си че не искат антикорупционни закони, които не се приемат от 15 години..?!!!

    Коментиран от #81

  • 36 Лемънс

    3 7 Отговор
    Политиците в България са на много ниско интелектуално и културно ниво, само простащина и омраза, помия и интриги. Единствената достойна коалиция са ПП-ДБ, това е политическия Елит. Другото е мутро-мафия, чалгарщина и фалшив патриотизъм!
  • 37 Цитат

    2 5 Отговор
    "Мощни кукловоди като Бойко Борисов и санкционираният магнат Делян Пеевски дискредитират демокрацията и се опитват напразно да си гарантират властта". Томас Хакер

    Коментиран от #79

  • 38 Ники фашиста има разрешение от Галя от

    4 6 Отговор
    Козяк да изговори поредните краварски небивалици

    Коментиран от #40

  • 39 Възмутен

    3 6 Отговор

    До коментар #22 от "фсьдев":

    Ех тия ПП-та все са ви в устите бе! Баце след избори им се моли да направят правителство, а реалността е, че платените им медии на ДПС-ГЕРБ гледат само как да ги очернят и заливат с помия, за да ги изхвърлят от политиката, за да си продължат ДПС-ГЕРБ с кражбите и далаверите. 

    Коментиран от #84

  • 40 Внимавай с епитетите!

    3 2 Отговор

    До коментар #38 от "Ники фашиста има разрешение от Галя от":

    Знаеш ли значението на гова, което пишеш изопщо?!
  • 41 здрасти

    3 3 Отговор
    Този медиен герой, какъв го раздава в ПП, или ДБ?
  • 42 Реалист

    2 6 Отговор
    България не може да бъде управлявана по приличен начин без реално участие на ПП-ДБ в управлението. И всички партии го знаят, затова предизборно ги плюят, а после драпат да управляват с тях!
  • 43 Хтнвхффжж

    2 6 Отговор
    Борисов в тандем с Делян Пеевски, са два тежки воденични камъни, които поставят под въпрос европеизацията на България!

    Коментиран от #44

  • 44 мхм

    1 1 Отговор

    До коментар #43 от "Хтнвхффжж":

    и това го казва ... кой?
  • 45 Електорат на ППДБ, съединявайте се!

    3 6 Отговор
    Цялата ГЕРБерска декада е едно голямо крадене.
    Проклятието на България е Простия Боко Тиквата.

    Коментиран от #54

  • 46 Рей

    3 5 Отговор
    И един тумбак спи гол на леглото..." ...... Е-е-х, едно време какви чекмеджета с пачки и кюлчета имашееее...
  • 47 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 48 Право на мнение

    3 5 Отговор
    Бойко Борисов е готов на всичко само и само да няма институционална РЕФОРМА!!! За него нямат значение загубеното национално време, европейското развитие, отговорността и върховенството на закона. Никакво значение!
  • 49 Фактите не лъжат

    2 5 Отговор
    "Победителите" ГЕРБ се провалиха за 7-ми път в съставянето на правителство поради наглостта, простотията и селския тарикатлък на мутрата Боко Тиквата!
  • 50 Защо бре

    3 5 Отговор
    Бойко Борисов е виновен, защото бутна редовното правителство и вкара България в поредната спирала на нестабилност !

    Коментиран от #58

  • 51 Емигрант

    3 3 Отговор
    Мафията ДПС-ГЕРБ гони младите българи от България! Децата искат достоен живот, достойни заплати, справедливо правосъдие, свобода на словото, борба с корупцията, прозрачно разходване на държавните финанси, прозрачни конкурси за държавни поръчки, да няма мутри и мафиоти с бухалки в управлениато на страната, иска спокойствие и сигурност...
  • 52 По-точно

    3 4 Отговор
    След като тъпоглавата мутра Боко, за пореден път ни вкарва в избори, за които бяха похарчени общо 1 000 000 000 лв., а не може да състави правителство, ДА СИ ПОДАВА ОСТАВКАТА И ДА НАПУСКА ПОЛИТИКАТА! Некадърен, прост, нагъл, некултурен, необразован селски тарикат!
  • 53 Проба-грешка

    3 4 Отговор
    ГЕРБ пък си помисли, че Борисов е "изпран", след като е в Сглобка с ПП-ДБ и може да им извива ръцете и да ги шантажира! Но и Борисов се излъга!

    Коментиран от #55

  • 54 мхм

    3 0 Отговор

    До коментар #45 от "Електорат на ППДБ, съединявайте се!":

    и това го казва ... кой?
  • 55 от какво ще го переш?

    5 3 Отговор

    До коментар #53 от "Проба-грешка":

    Половин Европа идва на гости на Борисов преди изборите. Ако имаше нещо Борисов за пране, щеше ли някой да му обърне внимание?
  • 56 Пенчо

    4 1 Отговор
    Борбата с корупцията не е лошо; ме може обаче да е единственото нещо …Корупция, некорупция - трябва де се работи междувременно и да се слага храна на масата. На тия хубавци на държавна хранилка им е лесно да теоретизират …
  • 57 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 58 и как го бутна

    5 1 Отговор

    До коментар #50 от "Защо бре":

    Като Денков подаде оставка без дори да предупреди ГЕРБ? Защо Кирил Петков не удържа мъжката си дума и не извърши ротацията както се бе договорил с Борисов, а избяга?
  • 59 Оооо

    2 2 Отговор

    До коментар #33 от "Истината":

    Не си посочил ПП-ДБ, те си ползваха правителственият самолет за да ходят на кафе в Гърция, а Възраждане никога не са управлявали,а това че не ги допускат до властта означава че може и да не се провалят,,,,
  • 60 егати

    6 1 Отговор
    това е рядко срещано неприятно херпесообразно същество.Опитвам се да си изкажа мнението максималко уважително
  • 61 МОШЕНИКО , шарлатанино, лъжеАкадемик

    5 0 Отговор
    ЛЪЖЕАКАДЕМИКА денков продължава да ЛЪЖЕ И МАЖЕ. НЕ МУ СЕ ВРЪЗВАЙТЕ. Планиран бе неуспешен опит за преврат, изнасилване на конституцията. ЛЪЖЕЦО вие сте корупционери, срещу себе си ли ще се борите, кажете го просто за да ви разберат хората. Има го в онзи среднощен 4 часов запис, който изнесе Радостин Василев и е признат от вас за автентичен. Искате да сложите ваши хора в Прокуратурата, Конпи, Съда и службите за да не ви разследват "престъпленията" от последните 3 години като например:
    1. Контрабанда, кучета и пачки;
    2. Джемкорп;
    3. Лукойл;
    4. Посредници при газа;
    5. Двойно гражданство;
    6. Декларации с невярно съдържание;
    7. Изнасяне на секретна информация;
    8. Фалшифициране на подписи;
    9. Нерегламентирани контакти с олигарси (Лукойл, Пламен и др.);
    10. Кеш за изборите;
    11. Незаконни арести;
    12. И др.
  • 62 ЕТО ГИ КОРУПЦИОНЕРИТЕ

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "Ака-демика":

    ЛЪЖЕАКАДЕМИКА денков продължава да ЛЪЖЕ И МАЖЕ. НЕ МУ СЕ ВРЪЗВАЙТЕ. Планиран бе неуспешен опит за преврат, изнасилване на конституцията. ЛЪЖЕЦО вие сте корупционери, срещу себе си ли ще се борите, кажете го просто за да ви разберат хората. Има го в онзи среднощен 4 часов запис, който изнесе Радостин Василев и е признат от вас за автентичен. Искате да сложите ваши хора в Прокуратурата, Конпи, Съда и службите за да не ви разследват "престъпленията" от последните 3 години като например:
    1. Контрабанда, кучета и пачки;
    2. Джемкорп;
    3. Лукойл;
    4. Посредници при газа;
    5. Двойно гражданство;
    6. Декларации с невярно съдържание;
    7. Изнасяне на секретна информация;
    8. Фалшифициране на подписи;
    9. Нерегламентирани контакти с олигарси (Лукойл, Пламен и др.);
    10. Кеш за изборите;
    11. Незаконни арести;
    12. И др.
  • 63 ЕТО ГИ КОРУПЦИОНЕРИТЕ ПП-ДБ

    2 0 Отговор

    До коментар #4 от "ГЕРБ":

    ЛЪЖЕАКАДЕМИКА денков продължава да ЛЪЖЕ И МАЖЕ. НЕ МУ СЕ ВРЪЗВАЙТЕ. Планиран бе неуспешен опит за преврат, изнасилване на конституцията. ЛЪЖЕЦО вие сте корупционери, срещу себе си ли ще се борите, кажете го просто за да ви разберат хората. Има го в онзи среднощен 4 часов запис, който изнесе Радостин Василев и е признат от вас за автентичен. Искате да сложите ваши хора в Прокуратурата, Конпи, Съда и службите за да не ви разследват "престъпленията" от последните 3 години като например:
    1. Контрабанда, кучета и пачки;
    2. Джемкорп;
    3. Лукойл;
    4. Посредници при газа;
    5. Двойно гражданство;
    6. Декларации с невярно съдържание;
    7. Изнасяне на секретна информация;
    8. Фалшифициране на подписи;
    9. Нерегламентирани контакти с олигарси (Лукойл, Пламен и др.);
    10. Кеш за изборите;
    11. Незаконни арести;
    12. И др.
  • 64 ЕТО ГИ КОРУПЦИОНЕРИТЕ ПП-ДБ

    2 0 Отговор

    До коментар #7 от "УРА,, УРА":

    ЛЪЖЕАКАДЕМИКА денков продължава да ЛЪЖЕ И МАЖЕ. НЕ МУ СЕ ВРЪЗВАЙТЕ. Планиран бе неуспешен опит за преврат, изнасилване на конституцията. ЛЪЖЕЦО вие сте корупционери, срещу себе си ли ще се борите, кажете го просто за да ви разберат хората. Има го в онзи среднощен 4 часов запис, който изнесе Радостин Василев и е признат от вас за автентичен. Искате да сложите ваши хора в Прокуратурата, Конпи, Съда и службите за да не ви разследват "престъпленията" от последните 3 години като например:
    1. Контрабанда, кучета и пачки;
    2. Джемкорп;
    3. Лукойл;
    4. Посредници при газа;
    5. Двойно гражданство;
    6. Декларации с невярно съдържание;
    7. Изнасяне на секретна информация;
    8. Фалшифициране на подписи;
    9. Нерегламентирани контакти с олигарси (Лукойл, Пламен и др.);
    10. Кеш за изборите;
    11. Незаконни арести;
    12. И др.
  • 65 ЕТО ГИ КОРУПЦИОНЕРИТЕ ПП-ДБ

    2 0 Отговор

    До коментар #10 от "Любопитен":

    ЛЪЖЕАКАДЕМИКА денков продължава да ЛЪЖЕ И МАЖЕ. НЕ МУ СЕ ВРЪЗВАЙТЕ. Планиран бе неуспешен опит за преврат, изнасилване на конституцията. ЛЪЖЕЦО вие сте корупционери, срещу себе си ли ще се борите, кажете го просто за да ви разберат хората. Има го в онзи среднощен 4 часов запис, който изнесе Радостин Василев и е признат от вас за автентичен. Искате да сложите ваши хора в Прокуратурата, Конпи, Съда и службите за да не ви разследват "престъпленията" от последните 3 години като например:
    1. Контрабанда, кучета и пачки;
    2. Джемкорп;
    3. Лукойл;
    4. Посредници при газа;
    5. Двойно гражданство;
    6. Декларации с невярно съдържание;
    7. Изнасяне на секретна информация;
    8. Фалшифициране на подписи;
    9. Нерегламентирани контакти с олигарси (Лукойл, Пламен и др.);
    10. Кеш за изборите;
    11. Незаконни арести;
    12. И др.
  • 66 ЕТО ГИ КОРУПЦИОНЕРИТЕ ПП-ДБ

    2 0 Отговор

    До коментар #12 от "абе бу нак":

    ЛЪЖЕАКАДЕМИКА денков продължава да ЛЪЖЕ И МАЖЕ. НЕ МУ СЕ ВРЪЗВАЙТЕ. Планиран бе неуспешен опит за преврат, изнасилване на конституцията. ЛЪЖЕЦО вие сте корупционери, срещу себе си ли ще се борите, кажете го просто за да ви разберат хората. Има го в онзи среднощен 4 часов запис, който изнесе Радостин Василев и е признат от вас за автентичен. Искате да сложите ваши хора в Прокуратурата, Конпи, Съда и службите за да не ви разследват "престъпленията" от последните 3 години като например:
    1. Контрабанда, кучета и пачки;
    2. Джемкорп;
    3. Лукойл;
    4. Посредници при газа;
    5. Двойно гражданство;
    6. Декларации с невярно съдържание;
    7. Изнасяне на секретна информация;
    8. Фалшифициране на подписи;
    9. Нерегламентирани контакти с олигарси (Лукойл, Пламен и др.);
    10. Кеш за изборите;
    11. Незаконни арести;
    12. И др.
  • 67 ЕТО ГИ КОРУПЦИОНЕРИТЕ ПП-ДБ

    2 0 Отговор

    До коментар #13 от "Обективен":

    ЛЪЖЕАКАДЕМИКА денков продължава да ЛЪЖЕ И МАЖЕ. НЕ МУ СЕ ВРЪЗВАЙТЕ. Планиран бе неуспешен опит за преврат, изнасилване на конституцията. ЛЪЖЕЦО вие сте корупционери, срещу себе си ли ще се борите, кажете го просто за да ви разберат хората. Има го в онзи среднощен 4 часов запис, който изнесе Радостин Василев и е признат от вас за автентичен. Искате да сложите ваши хора в Прокуратурата, Конпи, Съда и службите за да не ви разследват "престъпленията" от последните 3 години като например:
    1. Контрабанда, кучета и пачки;
    2. Джемкорп;
    3. Лукойл;
    4. Посредници при газа;
    5. Двойно гражданство;
    6. Декларации с невярно съдържание;
    7. Изнасяне на секретна информация;
    8. Фалшифициране на подписи;
    9. Нерегламентирани контакти с олигарси (Лукойл, Пламен и др.);
    10. Кеш за изборите;
    11. Незаконни арести;
    12. И др.
  • 68 ЕТО ГИ КОРУПЦИОНЕРИТЕ ПП-ДБ

    1 0 Отговор

    До коментар #15 от "Майора":

    ЛЪЖЕАКАДЕМИКА денков продължава да ЛЪЖЕ И МАЖЕ. НЕ МУ СЕ ВРЪЗВАЙТЕ. Планиран бе неуспешен опит за преврат, изнасилване на конституцията. ЛЪЖЕЦО вие сте корупционери, срещу себе си ли ще се борите, кажете го просто за да ви разберат хората. Има го в онзи среднощен 4 часов запис, който изнесе Радостин Василев и е признат от вас за автентичен. Искате да сложите ваши хора в Прокуратурата, Конпи, Съда и службите за да не ви разследват "престъпленията" от последните 3 години като например:
    1. Контрабанда, кучета и пачки;
    2. Джемкорп;
    3. Лукойл;
    4. Посредници при газа;
    5. Двойно гражданство;
    6. Декларации с невярно съдържание;
    7. Изнасяне на секретна информация;
    8. Фалшифициране на подписи;
    9. Нерегламентирани контакти с олигарси (Лукойл, Пламен и др.);
    10. Кеш за изборите;
    11. Незаконни арести;
    12. И др.
  • 69 ЕТО ГИ КОРУПЦИОНЕРИТЕ ПП-ДБ

    2 0 Отговор

    До коментар #12 от "абе бу нак":

    ЛЪЖЕАКАДЕМИКА денков продължава да ЛЪЖЕ И МАЖЕ. НЕ МУ СЕ ВРЪЗВАЙТЕ. Планиран бе неуспешен опит за преврат, изнасилване на конституцията. ЛЪЖЕЦО вие сте корупционери, срещу себе си ли ще се борите, кажете го просто за да ви разберат хората. Има го в онзи среднощен 4 часов запис, който изнесе Радостин Василев и е признат от вас за автентичен. Искате да сложите ваши хора в Прокуратурата, Конпи, Съда и службите за да не ви разследват "престъпленията" от последните 3 години като например:
    1. Контрабанда, кучета и пачки;
    2. Джемкорп;
    3. Лукойл;
    4. Посредници при газа;
    5. Двойно гражданство;
    6. Декларации с невярно съдържание;
    7. Изнасяне на секретна информация;
    8. Фалшифициране на подписи;
    9. Нерегламентирани контакти с олигарси (Лукойл, Пламен и др.);
    10. Кеш за изборите;
    11. Незаконни арести;
    12. И др.
  • 70 ЕТО ГИ КОРУПЦИОНЕРИТЕ ПП-ДБ

    1 0 Отговор

    До коментар #16 от "мен ако питаш":

    ЛЪЖЕАКАДЕМИКА денков продължава да ЛЪЖЕ И МАЖЕ. НЕ МУ СЕ ВРЪЗВАЙТЕ. Планиран бе неуспешен опит за преврат, изнасилване на конституцията. ЛЪЖЕЦО вие сте корупционери, срещу себе си ли ще се борите, кажете го просто за да ви разберат хората. Има го в онзи среднощен 4 часов запис, който изнесе Радостин Василев и е признат от вас за автентичен. Искате да сложите ваши хора в Прокуратурата, Конпи, Съда и службите за да не ви разследват "престъпленията" от последните 3 години като например:
    1. Контрабанда, кучета и пачки;
    2. Джемкорп;
    3. Лукойл;
    4. Посредници при газа;
    5. Двойно гражданство;
    6. Декларации с невярно съдържание;
    7. Изнасяне на секретна информация;
    8. Фалшифициране на подписи;
    9. Нерегламентирани контакти с олигарси (Лукойл, Пламен и др.);
    10. Кеш за изборите;
    11. Незаконни арести;
    12. И др.
  • 71 ЕТО ГИ КОРУПЦИОНЕРИТЕ ПП-ДБ

    1 0 Отговор

    До коментар #17 от "Абе не е трудно, но не правят":

    ЛЪЖЕАКАДЕМИКА денков продължава да ЛЪЖЕ И МАЖЕ. НЕ МУ СЕ ВРЪЗВАЙТЕ. Планиран бе неуспешен опит за преврат, изнасилване на конституцията. ЛЪЖЕЦО вие сте корупционери, срещу себе си ли ще се борите, кажете го просто за да ви разберат хората. Има го в онзи среднощен 4 часов запис, който изнесе Радостин Василев и е признат от вас за автентичен. Искате да сложите ваши хора в Прокуратурата, Конпи, Съда и службите за да не ви разследват "престъпленията" от последните 3 години като например:
    1. Контрабанда, кучета и пачки;
    2. Джемкорп;
    3. Лукойл;
    4. Посредници при газа;
    5. Двойно гражданство;
    6. Декларации с невярно съдържание;
    7. Изнасяне на секретна информация;
    8. Фалшифициране на подписи;
    9. Нерегламентирани контакти с олигарси (Лукойл, Пламен и др.);
    10. Кеш за изборите;
    11. Незаконни арести;
    12. И др.
  • 72 ЕТО ГИ КОРУПЦИОНЕРИТЕ ПП-ДБ

    2 0 Отговор

    До коментар #19 от "ППредложение нестандартно":

    ЛЪЖЕАКАДЕМИКА денков продължава да ЛЪЖЕ И МАЖЕ. НЕ МУ СЕ ВРЪЗВАЙТЕ. Планиран бе неуспешен опит за преврат, изнасилване на конституцията. ЛЪЖЕЦО вие сте корупционери, срещу себе си ли ще се борите, кажете го просто за да ви разберат хората. Има го в онзи среднощен 4 часов запис, който изнесе Радостин Василев и е признат от вас за автентичен. Искате да сложите ваши хора в Прокуратурата, Конпи, Съда и службите за да не ви разследват "престъпленията" от последните 3 години като например:
    1. Контрабанда, кучета и пачки;
    2. Джемкорп;
    3. Лукойл;
    4. Посредници при газа;
    5. Двойно гражданство;
    6. Декларации с невярно съдържание;
    7. Изнасяне на секретна информация;
    8. Фалшифициране на подписи;
    9. Нерегламентирани контакти с олигарси (Лукойл, Пламен и др.);
    10. Кеш за изборите;
    11. Незаконни арести;
    12. И др.
  • 73 ЕТО ГИ КОРУПЦИОНЕРИТЕ ПП-ДБ

    1 0 Отговор

    До коментар #22 от "фсьдев":

    ЛЪЖЕАКАДЕМИКА денков продължава да ЛЪЖЕ И МАЖЕ. НЕ МУ СЕ ВРЪЗВАЙТЕ. Планиран бе неуспешен опит за преврат, изнасилване на конституцията. ЛЪЖЕЦО вие сте корупционери, срещу себе си ли ще се борите, кажете го просто за да ви разберат хората. Има го в онзи среднощен 4 часов запис, който изнесе Радостин Василев и е признат от вас за автентичен. Искате да сложите ваши хора в Прокуратурата, Конпи, Съда и службите за да не ви разследват "престъпленията" от последните 3 години като например:
    1. Контрабанда, кучета и пачки;
    2. Джемкорп;
    3. Лукойл;
    4. Посредници при газа;
    5. Двойно гражданство;
    6. Декларации с невярно съдържание;
    7. Изнасяне на секретна информация;
    8. Фалшифициране на подписи;
    9. Нерегламентирани контакти с олигарси (Лукойл, Пламен и др.);
    10. Кеш за изборите;
    11. Незаконни арести;
    12. И др.
  • 74 ЕТО ГИ КОРУПЦИОНЕРИТЕ ПП-ДБ

    1 0 Отговор

    До коментар #23 от "АЛТЕРНАТИВА ЗА БЪЛГАРИЯ":

    ЛЪЖЕАКАДЕМИКА денков продължава да ЛЪЖЕ И МАЖЕ. НЕ МУ СЕ ВРЪЗВАЙТЕ. Планиран бе неуспешен опит за преврат, изнасилване на конституцията. ЛЪЖЕЦО вие сте корупционери, срещу себе си ли ще се борите, кажете го просто за да ви разберат хората. Има го в онзи среднощен 4 часов запис, който изнесе Радостин Василев и е признат от вас за автентичен. Искате да сложите ваши хора в Прокуратурата, Конпи, Съда и службите за да не ви разследват "престъпленията" от последните 3 години като например:
    1. Контрабанда, кучета и пачки;
    2. Джемкорп;
    3. Лукойл;
    4. Посредници при газа;
    5. Двойно гражданство;
    6. Декларации с невярно съдържание;
    7. Изнасяне на секретна информация;
    8. Фалшифициране на подписи;
    9. Нерегламентирани контакти с олигарси (Лукойл, Пламен и др.);
    10. Кеш за изборите;
    11. Незаконни арести;
    12. И др.
  • 75 ЕТО ГИ КОРУПЦИОНЕРИТЕ ПП-ДБ

    1 0 Отговор

    До коментар #25 от "ТИР":

    ЛЪЖЕАКАДЕМИКА денков продължава да ЛЪЖЕ И МАЖЕ. НЕ МУ СЕ ВРЪЗВАЙТЕ. Планиран бе неуспешен опит за преврат, изнасилване на конституцията. ЛЪЖЕЦО вие сте корупционери, срещу себе си ли ще се борите, кажете го просто за да ви разберат хората. Има го в онзи среднощен 4 часов запис, който изнесе Радостин Василев и е признат от вас за автентичен. Искате да сложите ваши хора в Прокуратурата, Конпи, Съда и службите за да не ви разследват "престъпленията" от последните 3 години като например:
    1. Контрабанда, кучета и пачки;
    2. Джемкорп;
    3. Лукойл;
    4. Посредници при газа;
    5. Двойно гражданство;
    6. Декларации с невярно съдържание;
    7. Изнасяне на секретна информация;
    8. Фалшифициране на подписи;
    9. Нерегламентирани контакти с олигарси (Лукойл, Пламен и др.);
    10. Кеш за изборите;
    11. Незаконни арести;
    12. И др.
  • 76 ЕТО ГИ КОРУПЦИОНЕРИТЕ ПП-ДБ

    1 0 Отговор

    До коментар #32 от "ДПС-ГЕРБ затрива България!":

    ЛЪЖЕАКАДЕМИКА денков продължава да ЛЪЖЕ И МАЖЕ. НЕ МУ СЕ ВРЪЗВАЙТЕ. Планиран бе неуспешен опит за преврат, изнасилване на конституцията. ЛЪЖЕЦО вие сте корупционери, срещу себе си ли ще се борите, кажете го просто за да ви разберат хората. Има го в онзи среднощен 4 часов запис, който изнесе Радостин Василев и е признат от вас за автентичен. Искате да сложите ваши хора в Прокуратурата, Конпи, Съда и службите за да не ви разследват "престъпленията" от последните 3 години като например:
    1. Контрабанда, кучета и пачки;
    2. Джемкорп;
    3. Лукойл;
    4. Посредници при газа;
    5. Двойно гражданство;
    6. Декларации с невярно съдържание;
    7. Изнасяне на секретна информация;
    8. Фалшифициране на подписи;
    9. Нерегламентирани контакти с олигарси (Лукойл, Пламен и др.);
    10. Кеш за изборите;
    11. Незаконни арести;
    12. И др.
  • 77 ЕТО ГИ КОРУПЦИОНЕРИТЕ ПП-ДБ

    1 0 Отговор

    До коментар #33 от "Истината":

    ЛЪЖЕАКАДЕМИКА денков продължава да ЛЪЖЕ И МАЖЕ. НЕ МУ СЕ ВРЪЗВАЙТЕ. Планиран бе неуспешен опит за преврат, изнасилване на конституцията. ЛЪЖЕЦО вие сте корупционери, срещу себе си ли ще се борите, кажете го просто за да ви разберат хората. Има го в онзи среднощен 4 часов запис, който изнесе Радостин Василев и е признат от вас за автентичен. Искате да сложите ваши хора в Прокуратурата, Конпи, Съда и службите за да не ви разследват "престъпленията" от последните 3 години като например:
    1. Контрабанда, кучета и пачки;
    2. Джемкорп;
    3. Лукойл;
    4. Посредници при газа;
    5. Двойно гражданство;
    6. Декларации с невярно съдържание;
    7. Изнасяне на секретна информация;
    8. Фалшифициране на подписи;
    9. Нерегламентирани контакти с олигарси (Лукойл, Пламен и др.);
    10. Кеш за изборите;
    11. Незаконни арести;
    12. И др.
  • 78 ЕТО ГИ КОРУПЦИОНЕРИТЕ ПП-ДБ

    1 0 Отговор

    До коментар #34 от "Мнение":

    ЛЪЖЕАКАДЕМИКА денков продължава да ЛЪЖЕ И МАЖЕ. НЕ МУ СЕ ВРЪЗВАЙТЕ. Планиран бе неуспешен опит за преврат, изнасилване на конституцията. ЛЪЖЕЦО вие сте корупционери, срещу себе си ли ще се борите, кажете го просто за да ви разберат хората. Има го в онзи среднощен 4 часов запис, който изнесе Радостин Василев и е признат от вас за автентичен. Искате да сложите ваши хора в Прокуратурата, Конпи, Съда и службите за да не ви разследват "престъпленията" от последните 3 години като например:
    1. Контрабанда, кучета и пачки;
    2. Джемкорп;
    3. Лукойл;
    4. Посредници при газа;
    5. Двойно гражданство;
    6. Декларации с невярно съдържание;
    7. Изнасяне на секретна информация;
    8. Фалшифициране на подписи;
    9. Нерегламентирани контакти с олигарси (Лукойл, Пламен и др.);
    10. Кеш за изборите;
    11. Незаконни арести;
    12. И др.
  • 79 ЕТО ГИ КОРУПЦИОНЕРИТЕ ПП-ДБ

    1 0 Отговор

    До коментар #37 от "Цитат":

    ЛЪЖЕАКАДЕМИКА денков продължава да ЛЪЖЕ И МАЖЕ. НЕ МУ СЕ ВРЪЗВАЙТЕ. Планиран бе неуспешен опит за преврат, изнасилване на конституцията. ЛЪЖЕЦО вие сте корупционери, срещу себе си ли ще се борите, кажете го просто за да ви разберат хората. Има го в онзи среднощен 4 часов запис, който изнесе Радостин Василев и е признат от вас за автентичен. Искате да сложите ваши хора в Прокуратурата, Конпи, Съда и службите за да не ви разследват "престъпленията" от последните 3 години като например:
    1. Контрабанда, кучета и пачки;
    2. Джемкорп;
    3. Лукойл;
    4. Посредници при газа;
    5. Двойно гражданство;
    6. Декларации с невярно съдържание;
    7. Изнасяне на секретна информация;
    8. Фалшифициране на подписи;
    9. Нерегламентирани контакти с олигарси (Лукойл, Пламен и др.);
    10. Кеш за изборите;
    11. Незаконни арести;
    12. И др.
  • 80 Доктор

    2 0 Отговор
    Отвратително нищожество.
  • 81 ЕТО ГИ КОРУПЦИОНЕРИТЕ ПП-ДБ

    1 0 Отговор

    До коментар #35 от "6нтщ5ж":

    ЛЪЖЕАКАДЕМИКА денков продължава да ЛЪЖЕ И МАЖЕ. НЕ МУ СЕ ВРЪЗВАЙТЕ. Планиран бе неуспешен опит за преврат, изнасилване на конституцията. ЛЪЖЕЦО вие сте корупционери, срещу себе си ли ще се борите, кажете го просто за да ви разберат хората. Има го в онзи среднощен 4 часов запис, който изнесе Радостин Василев и е признат от вас за автентичен. Искате да сложите ваши хора в Прокуратурата, Конпи, Съда и службите за да не ви разследват "престъпленията" от последните 3 години като например:
    1. Контрабанда, кучета и пачки;
    2. Джемкорп;
    3. Лукойл;
    4. Посредници при газа;
    5. Двойно гражданство;
    6. Декларации с невярно съдържание;
    7. Изнасяне на секретна информация;
    8. Фалшифициране на подписи;
    9. Нерегламентирани контакти с олигарси (Лукойл, Пламен и др.);
    10. Кеш за изборите;
    11. Незаконни арести;
    12. И др.
  • 82 ЕТО ГИ КОРУПЦИОНЕРИТЕ ПП-ДБ

    2 0 Отговор

    До коментар #34 от "Мнение":

    ЛЪЖЕАКАДЕМИКА денков продължава да ЛЪЖЕ И МАЖЕ. НЕ МУ СЕ ВРЪЗВАЙТЕ. Планиран бе неуспешен опит за преврат, изнасилване на конституцията. ЛЪЖЕЦО вие сте корупционери, срещу себе си ли ще се борите, кажете го просто за да ви разберат хората. Има го в онзи среднощен 4 часов запис, който изнесе Радостин Василев и е признат от вас за автентичен. Искате да сложите ваши хора в Прокуратурата, Конпи, Съда и службите за да не ви разследват "престъпленията" от последните 3 години като например:
    1. Контрабанда, кучета и пачки;
    2. Джемкорп;
    3. Лукойл;
    4. Посредници при газа;
    5. Двойно гражданство;
    6. Декларации с невярно съдържание;
    7. Изнасяне на секретна информация;
    8. Фалшифициране на подписи;
    9. Нерегламентирани контакти с олигарси (Лукойл, Пламен и др.);
    10. Кеш за изборите;
    11. Незаконни арести;
    12. И др.
  • 83 НЕЩАСТНИК научи правописа

    1 1 Отговор

    До коментар #32 от "ДПС-ГЕРБ затрива България!":

    неграмотен
  • 84 ЕТО ГИ КОРУПЦИОНЕРИТЕ ПП-ДБ

    2 0 Отговор

    До коментар #39 от "Възмутен":

    ЛЪЖЕАКАДЕМИКА денков продължава да ЛЪЖЕ И МАЖЕ. НЕ МУ СЕ ВРЪЗВАЙТЕ. Планиран бе неуспешен опит за преврат, изнасилване на конституцията. ЛЪЖЕЦО вие сте корупционери, срещу себе си ли ще се борите, кажете го просто за да ви разберат хората. Има го в онзи среднощен 4 часов запис, който изнесе Радостин Василев и е признат от вас за автентичен. Искате да сложите ваши хора в Прокуратурата, Конпи, Съда и службите за да не ви разследват "престъпленията" от последните 3 години като например:
    1. Контрабанда, кучета и пачки;
    2. Джемкорп;
    3. Лукойл;
    4. Посредници при газа;
    5. Двойно гражданство;
    6. Декларации с невярно съдържание;
    7. Изнасяне на секретна информация;
    8. Фалшифициране на подписи;
    9. Нерегламентирани контакти с олигарси (Лукойл, Пламен и др.);
    10. Кеш за изборите;
    11. Незаконни арести;
    12. И др.
  • 85 Истината

    3 0 Отговор
    Денков е една малка мравка и нищо повече!
    Денков ще каже мравка 🐜 но е бозайник!
    Ние ще му отговорим,че може според него да е бозайник но е мравка 🐜!
  • 86 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 87 Анджо

    4 0 Отговор
    Е тогава защо иска да прави правителство при положение, че по неговите думи няма смисъл. Тогава да развалят тази коалиция и кой от кадее.
  • 88 Анджо

    4 0 Отговор
    Тоя тогава защо се натиска да прави правителство като нищо не може да свърши. Интересно как тогава преподава на студентите, учите не учите все тая, ние колим ние бесим. С това изказване тоя се полива с гореща вода. Значи , Боко им направи правителство и при ротацията се видя, че те не искаха да има ротация. Габриел нямаше право да сменя министри, при положение, че се видя , а вие тука видяхте, че половината министри не се справиха с нищо, даже не бяха започнали да вършват някаква дейност. Е кой ще иска да стане фиктивен премиер. Тия от ПП.и ДБ са пълни олигофрени. Българите да разберат какви ги надроби Радев и всичко започна от него. Когато започнаха стачките ,се видя и дългата ръка на руснаците, но има хора които няма да признаят тази истина, даже митрофанова две години не и спря устата да меля глупости. Денков трябваше да извика на края , да живее инфлацията
    .
  • 89 Вярно казва

    2 1 Отговор
    Денков, от личен опит знае
  • 90 Анджо

    4 0 Отговор
    А Денков като е много честен, защо не каже за провалите на ПП и сие. Значи тоя Лорер си направи семейно министерство, Денков защо тогава си затвори голямата уста, защо на твойте министри половината им работят фирмите. Значи по мое мнение, тоя като академик не се прочу, но о като премиер на България се прочу и ще остане в историята, нищо че, се е провалил.
  • 91 ЕДГАР КЕЙСИ

    2 0 Отговор
    КАТО Е ТОЛКОВА ЛЕСНО ДА СЪСТАВИШ ПРАВИТЕЛСТВО ................... ЗАЩО НЕ ГО НАПРАВИШ ? ? ? ............,..... КЕЛЕШ ......,....... ФАКТ !
  • 92 А вие прекалихте

    2 0 Отговор
    Щото тръгнахте против масовия българин, който не е русофоб, нито джендър или войнолюбец.С насилие не се прави демокрация, и не се влиза през задния ход във властта, както се опитвате
  • 93 ВИЕ НЕ СТАВАТЕ

    3 0 Отговор
    КАКВО ПРАВИТЕЛСТВО НА ПУДЕЛА С ПАЧКИТЕ И Б РАШКОВ ДЪРЖИ ЧАДЪРА НА ТРАФИКАНТИТЕ.
  • 94 Партията на наркоманите сте

    3 0 Отговор
    НИКАКЪВ ПАРЛАМЕНТ ЗА ВАС НАРКОМАНИ.
  • 95 НА СЛЕДВАЩИТЕ ИЗБОРИ

    3 0 Отговор
    ДЕНКОВ ВАШАТА КЛИКА СТЕ ЧАО.
  • 96 Денков дойде време и тебе

    3 1 Отговор
    ДА ТЕ ЗАЛЮЛЯТ НА ПАРАПЕТА.
  • 97 Факт

    1 0 Отговор
    Корупция е да управляваш, без да си избран. Корупция е да заемаш ръководна длъжност, без да имаш ценз. Корупция е да имаш титла, без да си я заслужил. Корупция е да си на държавна издръжка, когато работиш за личните си интереси!
  • 98 Нявга около снишаването

    1 1 Отговор
    Лустрация изчистване на държавата от доносници за престъпния апарат на путин те сав основата на корупцията,когато се сменяше власта през 90 години комунистите казваха сега ще видите див капитализъм....
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове