20 Юли, 2024 12:21 1 941 98

Петков: С 8 самолета с термо камери може да се прави ранно засичане на пожари

  • кирил петков-
  • пожари-
  • самолети-
  • термокамери

Същите термокамери могат да засичат и мигранти

Петков: С 8 самолета с термо камери може да се прави ранно засичане на пожари - 1
Снимка: Фейсбук

Съпредседателят на ПП-ДБ Кирил Петков и председателят на ПГ на ПП-ДБ Николай Денков направиха полет с малък самолет над с. Воден. Това става ясно от снимки, публикувани на страницата на ПП във Facebook.

"С пилот Андреу обсъдихме как само с 8 малки самолета, оборудвани с термо камери, може да се направи въздушен мониторинг на цяла България за ранно засичане на пожари. С минимален разход за държавата може да има пълен мониторинг над цялата страна за месеците юли и август и този тип трагедии с изгорелите къщи - да се предотврати. Същите термокамери могат да засичат и мигранти", написа той във Facebook.

"С акад. Денков ще направим срещи с министъра на земеделието и министъра на транспорта да обсъдим тази възможност", посочи той и допълни: Благодаря на приятелите от Чехия, които вчера успяха да направят близо 60 курса над пламъците с техния хеликоптер и изсипаха 120 тона вода, овладявайки няколко горещи точки в България. Изразихме признателността си за тяхната работа и момчетата отново излетяха за поредния ден на гасене от летище Пловдив.

Благодарим и на българските пожарникари и доброволци, които са тук денонощно. Вчера ги подкрепих лично.


Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 31 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Някой

    39 4 Отговор
    Прелитащите не могат ли да вземат някакъв квадрокоптер/дронче за примерно 150лв бяха и да видят отгоре как е. Това като Борисов летящ над магистрали. Може да си закачат и термо камерите. От глупост харчат сумати пари.

    Коментиран от #22

  • 2 А50

    47 5 Отговор
    Този да е мислил навреме, вместо да се суче по парапетите и да присяда на посланика, мандалото лопна
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Анонимен

    27 18 Отговор
    Пак чужденци ни спасяват. Боко Тиквата и Пеевски като ни управляват, така ще е…..
  • 5 Това ми напомня

    18 2 Отговор
    ни инициативите по ТНТМ при соца. ТНТМ = Техническо и научно творчество на младежта.
  • 6 Вашето мнение

    45 14 Отговор
    А хеликоптерите и бтр-ите ги подарихте на нацистите от украйна, нали майцепродавци.
  • 7 ТаУмВзе

    23 6 Отговор
    Комисионката ПАК само и Едниствено се гледа! Колкото и Фъ 16 видехме, толко и тва де. ХАХАХАХ Дали е чувало за Сателити нещо а у!
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 тарантино

    15 0 Отговор

    До коментар #8 от "джаба":

    ще снемем български вариант на Изаура - Изауро ще пита Леноария ,кой е моя баща.....
  • 10 az #СВО

    35 3 Отговор
    Киро, с термокамери пожар не се гаси, а само се наблюдава ...

    Ама нали ти знаем второто име - "простия", не е учудващо, че пак не знаеш какви ги говориш...

    Коментиран от #42

  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 да питам

    23 1 Отговор
    Само с 8 ли ? Ако са 7 или 9 , нема да стане , а ?
  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 az #СВО

    20 1 Отговор
    Киро, ако искаш да гасиш пожари купи Бе-200, а не термокамери!
  • 15 Кирпич

    21 1 Отговор
    Eй това е да му разбираш на пожарогасенето
  • 16 Хохо Бохо

    22 4 Отговор
    Академика е яко обратното на умен, а Кире му е яко конкуренция. Някой, някога задавал ли си е въпроса защо в гори и планини на територията липсват противопожарни просеки и пътища? Хем ограничават огнищата, хем улесняват достъпа на техника до масивите, и не струват нищо. Друго си е комисьонка от осем самолета и дървесина от изгорелите масиви.
  • 17 малиии

    9 4 Отговор

    До коментар #13 от "АЛТЕРНАТИВА ЗА БЪЛГАРИЯ":

    "Полу проводници" .. 🤭😁 а цели проводници ?

    Коментиран от #28

  • 18 кръговрат

    27 0 Отговор
    Ники обича да пътува, ако ще и да е с малко самолетче. Киро обича бизнес идеите, понеже са само общи приказки. Ако накараш Киро да направи бизнес план, ще ти каже, че за 6 месеца в Харвард не го е учил. Ще наеме Лена да копи-пейстне един от някъде. Докато това се случва ще се смени сезона и ще се окаже, че няма снегорини. Ще започнат пак едни пътувания (след като се стопи от само себе си снега), едни бизнес идеи и така, докато започнат да преливат язовирите. Нови пътувания и ТВ изяви, нови бизнес идеи и така до лятото и новите горски пожари.
  • 19 Аас

    9 8 Отговор
    Със Боко тиквата заедно да издигнете краварските чертежи за ранно предупреждение
  • 20 тъй, тъй

    27 4 Отговор
    Прав си, Кики, прав си, превенция му е майката. Докато е малък пожара да се локализира и изгаси, не да се чака да изгори хора, къщи и добитък. Ама ти вече управлява, бе, Кики, защо не се погрижи за покупката на тези 8 самолета? Защо докато управляваше се чудеше как да налагаш санкции на Русия и да гониш руски дипломати, а днес, преди избори, се сети да разтягаш лакардии? То е ясно, че нищо няма да направите, нито ти, нито останалите от шайката. Тъй ами, то лятото ще свърши, пожарите ще спрат, ще дойде зима и цената на тока ще трябва да оправяш преди битовите абонати да са те подгонили към Канада с вили и сопи. Аз имам по-добра идея, разпускайте си ОПГ-тата и се отказвайте от политиката завинаги. Който крал, крал, да ходи да харчи и да не ни пречи да си оправим държавичката.

    Коментиран от #94

  • 21 Ами

    18 7 Отговор
    пък с парите които даваме на укристан, колко хеликоптери могат да се купят ...
  • 22 Верно ли

    23 2 Отговор

    До коментар #1 от "Някой":

    Аааа, нема глупост тука! Има комисионна от производителя. Ще купим самолети, вместо дрончета, най-вероятно за милиони, ама те пак няма да могат да гасят пожари. А п@ст@то ще си прибере комисионната.
  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 факт

    23 0 Отговор
    Мисля, че е време да обясним някои неща на нашите доморасли "политици": Не е държава това образувание, което въпреки че събира данъци, глоби, наеми, такси, акцизи и мита, не може да закупи кувьози за болниците и линейки; Не е държава това, което не може да закупи и поддържа пожарни автомобили и хеликоптери за гасене на пожари; не е държава това, което оставя пострадалите си граждани сами да се оправят с пожари, наводнения, свлачища и градушки. Не е държава това, което не може да опази децата от наркотиците и не може да им осигури адекватно лечение. Това НЕ Е държава, това сборище, в което само се събират пари от гражданите, които пък се крадат от политиците. Вие не управлявате държава, вие управлявате местопрестъпление. Вие не сте политици, вие сте главатари на бандитски шайки. Вие сте позор и аз се срамувам от вас!

    Коментиран от #31

  • 25 Никси

    12 4 Отговор

    До коментар #3 от "АЛТЕРНАТИВА ЗА БЪЛГАРИЯ":

    антетека , добре му го каза , извлекоше целата лоша Руска Техника която сме служили едно време на нея , и сега гонят Михаля щото са много умни , никоя държава няма да направи тая глупост , да си даде и последното желязо , колкото и да е все ще си остави нещо в резрв , а при наз даже и резерв няма , заради текива като Атанасов , Хр. Иванов , Денков и Киро !!!.

    Коментиран от #36

  • 26 Тома

    21 1 Отговор
    Единственият който лъже повече от тиквата това е парапета
  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 Никси

    15 4 Отговор

    До коментар #17 от "малиии":

    полупроводници , ама на където и да се завъртиш имаше всичко , сеганяма с трън око да закачиш , а вие се подигравайте още , защото едно време цялата ни армия беше въоръжена с лошата ви Руска Техника , която ни беше ПОДАРЕНА от СССР и по спецялно от Брежнев , а сега като стеми Алиянсаджий , какъв подарък имаме в Армията ни , да ви питам ??? , какви заплати получават наще военнослужещи , какви униформи носят икакви са техните Социялни Придбивки като един редови боец от наща Българска армия. ??? !!!.

    Коментиран от #30, #79

  • 29 Докато чакаме Ф16 нема да има какво да

    4 3 Отговор
    Се пази
    Страх лозе пази
  • 30 малиии

    4 2 Отговор

    До коментар #28 от "Никси":

    Спецялно , Социялни ..

    Коментиран от #50

  • 31 Феликс Дж

    4 1 Отговор

    До коментар #24 от "факт":

    Каква открита комунистическа пропаганда - Вие описвате чиста революционна ситуация. Управляващите не могат или поне скоро няма да могат да управляват по този начин, а хора като Вас, като мене и такива още не желаят даже сега това да продължава. Време е...........
  • 32 демократ

    11 2 Отговор
    просто киро кокорчо и денката сапунджията вместж да си правят пияр да вземат лопатите и да отидат да гасят а не да дават акъл знаем колко им е умствения багаж акирцата дане скочи от самолета както навремето татко петко скочи от самолета в дижение в канада и уж избяга от умразния социализъм
  • 33 Партията на пудела

    16 0 Отговор
    пак се бута със скъпи бизнес идеи, за да направи пачки. С 8 малки самолета щял да наблюдава цяла България. Първо това са големи площи, лятото има силни гръмотевични бури, силни пориви на вятъра, а и нощем едва ли ще летят. Отделно трябва поддръжка, гориво, обучени летци.
    Който е ходил по горите е видял, че вече има автоматични противопожарни кули. Нищо не струва да възстановят и прогнилите и изоставени дървени вишки, да се неамат за лятото местни хора за тези вишки, да ги оборудват с по един дрон.
  • 34 Град Козлодуй

    13 5 Отговор
    Подариха техниката на Киев, защото уж била с "отпаднала необходимост" , сега като са на зор хленчат за помощ от чужбина!

    Сега почувствахте ли що за шарлатани са????

    Коментиран от #40, #69

  • 35 Физиотерапевт

    18 2 Отговор
    Пак е летял без кислород и си му личи.
  • 36 Брачет,

    3 4 Отговор

    До коментар #25 от "Никси":

    Кажи , ама честно .. Бил ли си отличник у Петър Берон ?

    Коментиран от #66

  • 37 Бъзиктар

    16 2 Отговор
    Може да сложи и една термокамера на Лена,че там пожара няма загасяне.И Миро пробва,и Кико пробва ама си гори яко.Няма техника с какъв да е шланг не става.
  • 38 Тов. Членин

    3 1 Отговор
    Таваришчи , само Вагиз@н ше ви помогне да се успокоите .
  • 39 Марко

    7 2 Отговор
    Наистина гениална идея - осем самолета с термокамери летят нон-стоп няколко месеца в годината и нямаме никакви проблеми нито с пожари, нито с нелегални мигранти!
  • 40 Били от Чернобил

    5 1 Отговор

    До коментар #34 от "Град Козлодуй":

    Не разсуждать .🤫
  • 41 разбира се

    10 2 Отговор
    Може много неща да се направят, но дървената мафия не иска нищо да се прави.
    Всички, които си останахте у дома на последните избори, също сте виновни за случващото се сега!
  • 42 да, даа

    7 1 Отговор

    До коментар #10 от "az #СВО":

    Точно това ви пречи. Може, докато ви наблюдава, да ви заснеме как палите!
  • 43 айде

    19 2 Отговор
    да се качите всичките на 8самолета и ВЪН ОТ БГ!
  • 44 де го чукаш де се пука

    8 3 Отговор
    Никой вече не залага на самолети за наблюдение, даже и на фронта. Само Радев е достатъчен да наблюдава и да предупреждава, защото той друго освен да хвърчи в небесата не умее.

    Коментиран от #51

  • 45 Майора

    17 2 Отговор
    Кирчо , когато колата се обърне , пътища много! Защо не направи това през тия три години когато управлявахте и се хвалехте че имате редовни кабинети? Май повече ви интересуваше неистовата ви жажда за власт и пари и овладяване на службите и цялата власт в страната!

    Коментиран от #57

  • 46 Кире Кире

    11 3 Отговор
    Има една хубава поговорка След дъжд качулка

    Коментиран от #59

  • 47 Гунчо

    16 0 Отговор
    Велик човек! Само след един кратък полет е открил решението: 8 малки самолетчета с термокамери и ще опазим България от пожари и мигранти!

    Само дето ще трябва под крилата да се монтират и картечници, иначе с термокамери мигранти няма да спреш.
  • 48 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 49 Инженер

    10 0 Отговор
    Няма пилоти бе ка ун ти ли ще пилотираш.. за тая работа вече се ползват дронове
  • 50 Никси

    3 1 Отговор

    До коментар #30 от "малиии":

    да ти наветрим на акъльо кво са социялни придобивки , само не ги бъркай със социялни помощи , Получаване на Добро Възнаграждение + Бонуси , купони за храна , дрехи , обувки , ползване на почивки и посещение на Море и Планина по един път в годината , комъндировъчни и учене на чужди международни езици , всички хора в цялата система , нема Полцай , нема Пожарникар , нема Военнослужещ !!!.
  • 51 Никси

    2 1 Отговор

    До коментар #44 от "де го чукаш де се пука":

    то щото ти умееш све , привачаш го с двете ръце и го намотаваш !!!.
  • 52 хихи

    6 3 Отговор
    А пък кироилена снощи били в Дурница.....
  • 53 ИЗПЕЧЕН ЛОЖЕЦ КАНАДСКИ

    13 2 Отговор
    ТОА ПРОСТО КИРО КЕ ПРАВИШЕ ЗАВОД ЗА ЕЛЕКТРИЧКИ, ПОСЛЕ КАЗАХА КЕ ПРАВЯТ ИЗКУСТВЕН ДОЖД СО САМОЛЕТИ. САМО ЛЪЖИ И ПАРЛАМИ СО ПРОСТО КИРО. МЕНТА СЛЕД МЕНТА ИЗЛАЗА ОТ УСТАТА МУ!
  • 54 То с гледане

    12 0 Отговор
    не става, оно се гаси с вода, бре Кирчо. Само камери и евраци сънувате. На всеки комар по една камера, шпионски сериал.
  • 55 бай Иван

    20 0 Отговор
    Тоя ид.и.от дето управлява държавата не знае ли ,че има център находящ се в Дианабад където се следи цялата територия от сателити и пожарите могат да се засичат оттам и се виждат на екран . Същото и за наводнения .Там дори зимата може да се види рязкото намаляване на снежната покривка на даден район, което може да доведе до наводнения. Там даже при кризисна ситуация има зала в която да заседава министерски съвет. Ама като си на кристали откъде пък да ги знаеш тия неща.
  • 56 хахаха

    14 1 Отговор
    Кире, ти за дронове чувал ли си?.....Самолети щял да купува ПараПетков....
  • 57 остави Кирчо

    8 2 Отговор

    До коментар #45 от "Майора":

    Вие 10 години кому го крепихте?
  • 58 Баи Асан

    12 2 Отговор
    Тия двамата Джендъри какво правят там
  • 59 ъхъ

    4 0 Отговор

    До коментар #46 от "Кире Кире":

    Напомнете я на файърмена - Бай ви ...
  • 60 кирчови хитринки: само предлагаме

    8 2 Отговор
    мирише пак на надута общ поръчка подобна на старите германски вагони дето ги изтъпанчиха до морето приличащи на градски автобуси с нагъчкани места

    Коментиран от #62

  • 61 Фактор

    2 1 Отговор
    Ами за какво е телефон 111?
  • 62 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 63 син

    5 3 Отговор
    Защо изпрахте селската неука мутра бе харвартски недуразумения.

    Коментиран от #64

  • 64 1111

    7 0 Отговор

    До коментар #63 от "син":

    А вие защо не гласувахте, овцедушни?
  • 65 стоян

    12 0 Отговор
    Значи от нашите данъци трябва да издържаме още 8 пилота и 8 самолета с термокамери -монтйори сервиз горивото и подръжката и всичко това заради един месец в годината - за тия пари купете два хеликоптера за гасене а не да се возите само с тях
  • 66 Никси

    1 0 Отговор

    До коментар #36 от "Брачет,":

    не не съм учил там имаш грешка нещо, учил съм начално у-ще Христо Ботев и после гимназия СПТУ Проф д-р Асен Златаров , що кво имаш предвид ? , че пиша от таблета с тия кебапчета ли ? , я ми кажи ти къде си учил , а за мен не бери толко грижа , на 54 години съм в момента навършени , ако нещо те интересува и когато пиша слагам очила 2 дйоптера късогледство !!!.
  • 67 Анонимен

    3 2 Отговор
    Харвард си е Харвард!Умник!
  • 68 В Оптикоелектрон

    1 0 Отговор

    До коментар #13 от "АЛТЕРНАТИВА ЗА БЪЛГАРИЯ":

    гр. Панагюрище се правят такива камери.
  • 69 "браво бе" УФСЪ!

    2 2 Отговор

    До коментар #34 от "Град Козлодуй":

    Това ще го дъвчеш докато си живА! И сигурно са те возили на БТРи летящи ама с по два коша!

    Коментиран от #71

  • 70 Буха ха

    9 0 Отговор
    Защо не пишете че отидоха в селото без да си водят дежурните "посрещачи" и хората ги напъдиха.
  • 71 Никси

    1 0 Отговор

    До коментар #69 от ""браво бе" УФСЪ!":

    а знаеш ли какво означава МТЛБ ? !!!.
  • 72 Дякон Унуфрий Араллампиев

    4 0 Отговор
    Що не кажете как един човек ги изгони
  • 73 кос 23

    3 0 Отговор
    Дали не се пали умишлено,за да накацат на тези терени фото волтаични паркове.Айде да видим и следим.

    Коментиран от #80

  • 74 Тоя дали не уби пак някой сега със

    2 1 Отговор
    самолет пристига да си прави ПР.!!!
    От посолството са го натирили....
    За Украйна пари пращат ама за тука сега видете ли ако има пари да се купят малки самолетчета че да ги подарим на Украйна

    Урсулата кобра каде е атлантическата солидарност
  • 75 вътева

    4 0 Отговор
    Прав и господина. Тези терени гледат да ги унищожат,а след това под претекст,че са негодни ще напляскат соларни панели и перки.Преди палеха,за да сече дървената мафия,а сега са ел.мафията.
  • 76 Това мекере лъже!!!

    3 1 Отговор
    Тия 8 самолета веднага се пращат на Зеленски!!
    Вие нима му вярвате??
  • 77 Тази задача е трудна за Кирчо

    6 0 Отговор
    И за пилота Андреу е трудна, но в случая той е невинен.
    Ключовият параметър за ранното откриване е "колко рано?". До 30 минути, до 2 часа?
    Следващият ключов параметър е "какво правим като ги открием?" Защото в трудно достъпна местност имаме половин ден подготовка на пътища и трасета за подаване на вода.
    И като съберем още няколко ключови параметъра получаваме една организация, която за година струва Х пари и върши Y работа. Чак тогава някой политик може да каже - хайде да го правим. Преди това е бла-бла. За Кирчо не е новост. Нали година предсрочно пусна газ по интерконекта с Гърция? За пет моста и два тунела да не споменавам.
  • 78 кравар с маркуч

    3 1 Отговор
    Коя държава е успяла да овладее горските пожари? Може би Финландия и Норвегия. Ама там нищо не се палело.
  • 79 финансист

    3 3 Отговор

    До коментар #28 от "Никси":

    40% от бюджета за военни цели как ти се струва? Готов ли си на такъв глад?

    Коментиран от #84, #96

  • 80 Никси

    0 1 Отговор

    До коментар #73 от "кос 23":

    Ти не беше ли Вътева?

    Коментиран от #85

  • 81 Крум

    6 0 Отговор
    Киро изглежда наистина е идиот ..!?Смешник,който случайно се докосна до властта..и сътвори куп идиотщини..
  • 82 крис

    4 0 Отговор
    „Изчезвайте екскурзианти такива! Изчезвайте, да ви няма. Екскурзианти не ми трябват“, обърна се местен жител към Петков, който поиска да разговаря с него, съобщава БГНЕС.

    Коментиран от #86

  • 83 Луд

    1 0 Отговор
    С осемдесет още по добре.
  • 84 Никси

    2 0 Отговор

    До коментар #79 от "финансист":

    тогава защо се биете у гърдите че сте Алиансаджий , гольовци такива нали 20 години сме у НАТО , или требе вие да крадете финансистите и да се напапкате като за последно , а? 40 хил.чирки да ви излезнат на седалишните части ви пожелавам , утре ако стане война не дай си боже , кой ще те пази бе финансиста , гранична полиция и ловджийте ли ?, аре сега НАТО да помага като сте толкова умни , или лови тези за ушите дето ни вкараха в , мухльовци ниедни в тая мизерия без да ни питат ,немали били пари , еми нема да има като чанчите двата пръста сдс и докарахте конспираторите да унищожат всичко , нема да има , а има за ваз лапачите у парламента !!!.
  • 85 Никси

    1 0 Отговор

    До коментар #80 от "Никси":

    ти защо пишеш с моя ник и мимго копираш? !!!.
  • 86 Казуар

    0 1 Отговор

    До коментар #82 от "крис":

    Петков и Денков трябвало да изчистят бурените и боклуците от дворовете на местното население, за да ги защитят от пожарите. Около изгорелите къщи личат изгорелите бурени.

    Коментиран от #87

  • 87 уйко калеко

    2 1 Отговор

    До коментар #86 от "Казуар":

    Оная вечер го даваха 90-годишния дядо който си п очистил навреме бурените около къщата и така я запазил. Немарливите и мързеливи сега реват и чакат държавата да им построи нови къщи.
  • 88 Миииии

    3 0 Отговор
    Кире, беше премиер защо не купи самолети, а ходи по квартири, на вечери в Солун и на нощно каране на ски и т.н. с Ленчето Парапетова.

    Коментиран от #95

  • 89 Не лъжи

    0 3 Отговор

    До коментар #3 от "АЛТЕРНАТИВА ЗА БЪЛГАРИЯ":

    Вертолети не са давани на Украйна, повтаряш като папагал руски опорки

    Коментиран от #98

  • 90 Защо

    4 0 Отговор
    Не пишете, че хората изгониха Просто Киро и Денков с думите Екскурзианти не ни трябват и изчезвайте оттук.
  • 91 Казуар

    1 0 Отговор
    Вилни зони като туземни селища потънали в бурени изгоряха.
  • 92 Фактор

    3 0 Отговор
    Термо-камерата ще погледне в празната му глава!
  • 93 Пенчо

    1 1 Отговор
    Кух, че кух!!!
  • 94 Кико

    1 0 Отговор

    До коментар #20 от "тъй, тъй":

    Само аз ще Ви оправя! Мен ме е благословило Посолството !
  • 95 Просто Киро

    0 0 Отговор

    До коментар #88 от "Миииии":

    Защото излиза доста по евтино!:) И не е необходимо решението да мине през Народното Събрание!
  • 96 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 97 Ааайде

    1 1 Отговор
    Скрий се бе безсрамник !
  • 98 Никси

    1 0 Отговор

    До коментар #89 от "Не лъжи":

    айде бе , а случайно да си виждал едни Полски спецялни влекачи нощно време , май не а Самолета Ан 124 за какво каца на Летище Сфия , може ли дасе досетиш Американска Опорко ,сигурно на пилотите имсе допило кафе или бира и са кацнали , всичко се извлече даже и на ешалони с вагони !!!.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове