21 Юли, 2024 12:59 1 907 103

Деница Сачева: Това трябва да са последните предсрочни избори

  • деница сачева-
  • мандат-
  • избори

Борбата с корупцията не може да бъде еднолична партийна собственост

Деница Сачева: Това трябва да са последните предсрочни избори - 1

"Още при провала на първия мандат казахме, че в предстоящата предизборна кампания всички политически партии трябва да са наясно, че влизат не с идеята какво не може да се направи и кой срещу кого е, а какво, как и с кого реално може да се направи. Това трябва да бъдат категорично последните предсрочни парламентарни избори."

Това заяви пред БНР Деница Сачева, заместник-председател на ГЕРБ и на парламентарната група. Според нея ГЕРБ-СДС са започнали работа в настоящия парламент в търсене на мостове и са поканили всички на разговор, но са получили отказ.

Ако има урок, който трябва да бъде научен от 50-ото Народно събрание, той е, че високомерието и арогантността, заплахите и изнудването не работят, защото са инструменти за бързи резултати и "пагубен арсенал за устойчиво постигане на дългосрочни цели", подчерта тя и напомни, че няма нито една парламентарно представена група, която да е получила доверието на избирателите да налага еднолично своя дневен ред.

"Докогато терминът "антикорупционно мнозинство" бъде използван за маркетингова стратегия, той няма да успее. Борбата с корупцията не може да бъде еднолична партийна собственост на нито една партия", коментира Сачева в предаването "Неделя 150".

ГЕРБ изчаква търпеливо ДПС да излязат с ясни и единни послания за тяхната стратегия, за да определи своето отношение, уточни тя, запитана става ли "ДПС без Пеевски" по-приемлив партньор.

Сред възможните парламентарни действия в оставащите седмици до финала на настоящия парламент тя открои декларирането на политическата воля на България за членство в еврозоната, която трябва да се препотвърди на фона на политическата несигурност, продължаваща вече трета година.

"Пропуснатите ползи за бизнеса и гражданите според експерти вече се оценяват на 1 милиард годишно", отбеляза Сачева и обясни, че търсят мнозинство за приемането на това заявление.

Приоритет трябва да се даде и на разработените от Министерския съвет законопроекти, каза още Деница Сачева. Актуализация на бюджета преди избори според нея може да доведе до "див популизъм" и би имало смисъл единствено да се гледа приложението с общинските проекти.

В България не се работи систематично и последователно по рисковете, свързани с климата, констатира Сачева. Тя акцентира върху участието на държавата в стойността на застрахователните полици при бедствия и частичното финансиране на застрахователните услуги за социално слаби хора.

По думите ѝ, екстремни климатични явления ще продължават да се случват и не може всеки път да реагираме с паника, все едно е за първи път.


Поставете оценка:
Оценка 1.7 от 30 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гост

    103 1 Отговор
    ЩЕ ПОВЪРНА......
  • 2 И как ще са последни

    66 18 Отговор
    Като ПП, ДБ, ГЕРБ и ДПС са проекти на мафията, държат медии и грантаджии и облъчват глупавият народ, който го водят като стадо с лъжи!
  • 3 Луд

    79 7 Отговор
    Е как 240 корунпирани ще се борят против корупцията. И няма да са последните предсрочни избори.

    Коментиран от #9, #19

  • 4 да де

    96 4 Отговор
    Вчера баце зададе новата опорка за последните предсрочни избори и сега всички гербави калинки ще я повтарят до втръсване.
  • 5 Aлфа Вълкът

    102 2 Отговор
    На тази от дебелина, главата ѝ заприличала на широкоекранен телевизор.

    Коментиран от #20

  • 6 Даниел

    84 2 Отговор
    И ти си част от едни 30-40 човека който сте вечните кандидати за власт,но в скучайте когато сте увластявани с нищо полезно не сте запомнени!
    Напуснете политическия живот на страната и правителство ще има още след тези избори,как не го разбрахте??!!
    Причината за ниската избирателна активност сте само и единствено вие кандидатите без грам доверие сред обществото.
  • 7 cтрелок

    23 3 Отговор
    съкровената мечта на всеки бг управник е да замени тоя мързелив, некъпан, неблагодарен и злопаметен бг електорат
  • 8 Сачева

    69 2 Отговор
    КОКАЛАаааа, не пускаме КОКАЛАааааа.
  • 9 Абе 240 не са

    29 2 Отговор

    До коментар #3 от "Луд":

    Ама 200 има!
  • 10 ТаУмВзе

    25 6 Отговор
    Кога е имало Уж Изборчета на територийката, че нещо не ми е ясно! То матряла леко е на Оня Свет, или се Евакуира от Геноцида де.
  • 11 То си е

    75 2 Отговор
    За повръщане , това е кръстоска между змия и свиня.

    Коментиран от #33

  • 12 Каква

    44 4 Отговор
    красота само е тая скорпионка само !
  • 13 той

    71 2 Отговор
    Настървен гладен шопар, гледа как да откраднат още.
  • 14 дедо Герчо

    65 2 Отговор
    НИКОГА ПРАВИТЕЛСТВО С ГЕРБ,НИКОГА!!!
  • 15 Българка

    52 2 Отговор
    "Ако има урок, който трябва да бъде научен от 50-ото Народно събрание, той е, че високомерието и арогантността, заплахите и изнудването не работят, защото са инструменти за бързи резултати и "пагубен арсенал за устойчиво постигане на дългосрочни цели".А социалното петно е право, че не може да се налага еднолично дневния ред на коя и да е партия. Но да й напомня, че точно Борисов еднолично под диктат на Пеевски събори кабинета Денков-Габриел. Да напомня на тизи борисов папагал, който повтаря думите на вожда, че точно ГЕРБ без програма и разговори еднолично предложи свой кабинет на малцинството и то с министрите ,срещу които избухнаха големите протести 2020.
    И да надявам се,че за Борисов, Сачева и цялата корумпирана свита , предстоящите избори ще са последни, а те ще дават показания, а не интервюта
  • 16 ккк

    21 1 Отговор
    къв тоа ампирин , с 15% активност по скоро поредните
  • 17 Дрън дрън та пляс

    39 1 Отговор
    Смачкана мазна баница ми се дояде
  • 18 12340

    21 1 Отговор
    Брей--живо банши! :))
  • 19 да бе, да

    27 0 Отговор

    До коментар #3 от "Луд":

    Само корумпирани могат да борят корупцията, защото я познават отвътре. Те са запознати в детайли с тази престъпна дейност, защото от години я упражняват докато се борят с нея. Нещата са сложни, затова си трябват опитни хора, които да говорят как се борят, да пишат закони, и едновременно с това да крадат всичко, което им се мерне пред очите. Голяма част от кражбите, извършени от представители на властта, не са корупция, а кражба. Това са две различни престъпления. Те могат да крадат докато не позволяват да ги корумпират, защото ако приемат да ги корумпират, означава да дадат нещо, а те не искат да дават. Трябва ни законодателство за борба с кражбите от представителите по високите етажи на властта. Ама не законодателство на хартия, а Крумови закони или поне като тези в Китай. Дотогава ще ни обясняват как борят корупцията.

    Коментиран от #100

  • 20 Новата

    46 0 Отговор

    До коментар #5 от "Aлфа Вълкът":

    Искра Фидосова. Главата директно сраснала с торса. Без врат.
  • 21 Очевидец храбър

    24 4 Отговор
    ВСИЧКО ТОЛКОВА ПРОСТО !!! ПРЕДИ ИМАШЕ НАРОДНА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ, А СЕГА РЕПУБЛИКА БУЛГАРИСТАН !!! НАРОДЪТ ПРОСТО НЕ ГО БРОЯТ, ОСТАНА САМО РАЯТА !!!
  • 22 лекуващ лекар

    30 2 Отговор
    ТЕЗИ 240 АЙДУКА, НИ ДОКАРАХА ДО ТУКА !!! Всички тези идиоти от всички партии в народното събрание без изключение разиграват вече 35 десетилетия наред театър пред народа, и не направиха нищо конкретно, абсолютно нищо за месното туземно население на кочината Булгаристан !!! Говорим само в минало време колко по-добре беше - китни и подредени български села, индустрия, работещи институции и т.н. Как допуснахме 240 ИДИОТА да съсипят животът ни, а да ги гледаме как се бият за власт и пари и нищо друго за тях няма значение ? Колко още гаври трябва да им позволим ? Ние живеем в перманентна война и сме на ръба на отчаянието . За всяко нещо трябва да реагираме и ако трябва да спим по площадите защото вече въпросът на оцеляване е риторичен - или те, или ние, защото среден път няма!! ДО ТАМ НИ ДОКАРАХА ТЕЗИ 240 АЙДУКА !!!
  • 23 гражданин

    38 1 Отговор
    герберите така говорят и се държат, все едно държавата е тяхна, все едно сме някаква диктатура, и те диктуват на всички, ще има толкова избори, колкото народа реши
  • 24 кака ви смешка: последните предсрочни

    28 1 Отговор
    ще стане когато будата спре да друса дървото преди избори барем пак изпадне някоя партийка и по малко хорица на кьор софрата
  • 25 СЛОНА

    17 4 Отговор
    ДА ,ПРЕДИ ДА СТАНЕМ ПРЕЗИДЕНТСКА РЕПУБЛИКА!!!
    ТОВА ЩЕ ГО КАЖЕ НАРОДА ,А НЕ ТИ.....

    Коментиран от #32

  • 26 така е

    15 2 Отговор
    Изборите в България струват между 80 и 100 милиона лева. Толкова ли сме богати, че по някога правим и два избора в година? С тези пари колко противопожарна техника можеше да купим? Колко българи все още щяха да имат собствен дом?
    Мислете с главите си и гласувайте.
  • 27 Хахахаха

    35 1 Отговор
    Докато Бойко е начело никой няма да иска да изгори покрай вас.Това е отдавна ясно и на вас но гласувате за да сте на работа по общините
  • 28 Банкя

    32 1 Отговор
    Каквото каже бандюгата-толуп от Банкя и неговите папагали повтарят след него. Явно нямат глави на раменете си, за да мислят самостоятелно.
  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 Аз съм веган

    29 2 Отговор
    Краде и се на тая.
  • 31 Алоуууу, политиците

    30 1 Отговор
    Оправяйте се,че скоро ша играе гегата народна
  • 32 густо

    7 7 Отговор

    До коментар #25 от "СЛОНА":

    Представям си президентска республика с президент Пеевски. Не ли?

    Коментиран от #36

  • 33 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 34 ДеницО,

    33 1 Отговор
    Погледни се на снимките как изглеждаш и дали създаваш положително отношение към четящите глупостите ти. Я извади речта си срещу Борисов от 2012 г., която беше истинска. После се изметна и физически, и духовно НАДЕБЕЛЯ. Сега дрънкаш глупости само и само да си сред нач(алството. Стой си до Илко Семерджиев и си гледай детето, което май е най-доброто, което си направила.

    ОТИВАТЕ си ВСИЧКИ от статуквото.
    А пропо, къде беше началникът ви БАШ ПОЖАРНИКАР през тези дни на пожари???? Скри се в зайчарника в Банкя? И после пак говори пред някакви наивници невнятни неща.
  • 35 ганев

    28 1 Отговор
    ОООХ......ТУЙ....КАК СИ ГО.......ОХРАНИХМЕЕЕЕ
  • 36 Принципно не е невъзможно

    13 6 Отговор

    До коментар #32 от "густо":

    с интелекта на този народ, гласуващ 35 години за лъжци и крадци като ПП, ДБ, ГЕРБ и ДПС! Но от друга страна, избора на президент е мажоритарен избор!
  • 37 ежко

    35 0 Отговор
    Сачева!И ти си ни ясна.Обърна палачинката и изведнъж, о чудо, ГЕРБ станаха най-некурумпираните!
  • 38 Отвратителна

    31 1 Отговор
    Последните избори ще са когато тиквата и такива като него, споделят одъра на бай Ставри!
  • 39 българка

    29 1 Отговор
    ОТВРАТИТЕЛНИТЕ поучават!
  • 40 Иван Грозни

    36 1 Отговор
    Егати хипотама! Дано след послесните избори намалеят още повече.
  • 41 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 42 Така каза вожда

    25 1 Отговор
    И девича сачмата го повтори като ехо!
  • 43 хххх

    33 0 Отговор
    Вие ли казвате кога да са? Няма да стане на вашата! Подиграхте се с българския народ! Буци в затвора!
  • 44 ганев

    11 2 Отговор
    .....КАКТО ФАКТИ.....ДЕБЕЛО ПОДЧЕРТАХА....И НАПИСАХА....ЧЕ В ПАРЛАМЕНТА ..ТРЯБВА ДА ВЛЕЗАТ....ХОРА С...ПАПКИ...И ДА ЧЕТАТ....ЧЕТАТ
  • 45 Васил

    26 1 Отговор
    Що бе Сачева парите за платен вот ли ви свършиха???
  • 46 ганев

    16 2 Отговор
    ..........ПАПКИТЕ СЕ..КАЗВАТ.......АК.47
  • 47 Въпрос

    25 1 Отговор
    Това на снимката човек ли е или от редкия вид бял хипопотам?

    Коментиран от #56

  • 48 един

    23 1 Отговор
    Тъй каза началника,повече избори не дава..!
  • 49 АКО ПАК СТЕ ШАЙКИТЕ В НС ..............

    18 1 Отговор
    НЯМА ДА СА ПОСЛЕДНИТЕ ИЗБОРИ - И ТИ И АЛИ БЕГОВ ДОБРЕ ЗНАЕТЕ ТОВА , КАКТО И МУТРАТА !
  • 50 СВД

    13 0 Отговор
    Ммдда-аааа! И Тикваря наблегна на тази теза, спуснал я и на подчинените си от Страшилища - Герб /вижте я/! Явно на Спонсори - Герб им дойде много да купуват гласове през 2 месеца вече 5 години! Значи, още трябва и след няколко избора ще спаднат до безопасен за България брой депутати!
  • 51 Ха,ха,ха

    20 0 Отговор
    Докато има ГЕРБ (най-крадливата партия)няма как да се оправим и да тръгнем напред .
  • 52 РАКМА

    13 3 Отговор
    Вчера Баце го каза, днес Сачева го повтаря.До като не се отнесе политическата мръсотия натрупана 34 години, ояла се в лобизъм и корупция изборите са небходими те са даже лекарство. Хвърляха пари за Украйна, даваха пари на украйнските бежанци, захранваха бендеровците с оръжие и искали това да са последните предсрочни избори. Нема да стане, даже и ако само 20-30% гласуват изборите са нелегитимни. Не може с 20 % гласували да се управлява държава.
  • 53 Наблюдател

    10 10 Отговор
    Така е, това са последните избори. Политическата система рухна. Ред е на Президентска република.

    Коментиран от #68

  • 54 От акъл е всичко

    16 0 Отговор
    Махнете се и ще са! Кого ли не избират българите, само и само това да се случи, но нали гъбарската партия е най-голяма, все не става.
  • 55 Ако изчезнат

    17 0 Отговор
    двамата дебелаци и доганчо от политическата сцена, държавата ще тръгне на пред!

    Коментиран от #58

  • 56 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 57 Аз съм

    22 0 Отговор
    Деницо, ако ГЕРБ на следващите избори не са първа политическа сила ще подкрепят първата? вЕрваме ти. 12 + години ни лъгахте, крадяхте, с по 10 лв на година вдигахте минималните заплати и пенсии. "Постни пици" и "Пак от същото" в три правителства. Създадохте братя милиардери, Пепи еврото, Мишо бирата, КТБ, магистрали покрити с пачки и златни кюлчета, Турски поток, ..... Постигнахте рекордно напускане на българи от страната. Собственикът на ГЕРБ, мутрата от банкя е вредна за българия.
  • 58 Де да са само те проблема

    4 9 Отговор

    До коментар #55 от "Ако изчезнат":

    Има и по голямо зло зад ПП и ДБ, които са проект на другият кръг на мафията!
  • 59 Добре

    16 0 Отговор
    Каза биволицата...

    Коментиран от #64

  • 60 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 61 БЕНОВСКА

    15 0 Отговор
    избори докато на бойчето топките му опрат в земята
  • 62 1234

    2 6 Отговор
    Трябва да обедините нацията около нещо и около пожарите е добър повод...
    ДПС ГЕРБ и Левицата излизат с програма разписана с мерки, дйствия финансово осигуряване и отговорници
    "Да намалим изгорелите декари за 10 години с 30%-50%" с 3 годишен контролен период
    Подобни могат де се приложате в здравеопазване земеделие и т.н.

    Коментиран от #63

  • 63 1234

    4 3 Отговор

    До коментар #62 от "1234":

    мога да дам още 10 обединяващи идеи....
  • 64 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 65 ТЕМУ

    6 0 Отговор
    АЛИЕКСПРЕСА ИЗОБЩО НЕ Я БЛЪСКА В ДЕСЯТКАТА
  • 66 Истината:

    22 0 Отговор
    Деница Сачева - Типичен пример за Рептил и то Герберски!
  • 67 няма такова нещо

    22 0 Отговор
    Избори ще има, докато се отървем от вас.
  • 68 криви са ви сметките

    8 3 Отговор

    До коментар #53 от "Наблюдател":

    Радев няма право вече да се кандидетира за президент, а Борисов и Пеевски никога няма да спечелят. Кой и за какво да иска президентска република?

    Коментиран от #72, #97

  • 69 Коя

    14 0 Отговор
    Си ти че да казваш,колко пъти ще се гласува.Ще се гласува до тогава докато герб не спре да копува избори.Никой не ви изка и от парламевтарните групи,но вие не се спряхте да копувате гласове.

    Коментиран от #74

  • 70 ЕЖКО

    11 0 Отговор
    "Борбата с корупцията не може да бъде еднолична партийна собственост на нито една партия" - Та нали преди няколко дни ПП-ДБ ви предложиха борбата с корупцията да стане собственост на всички партии, вие им отказахте. И в предишния парламент също не пожелахте обща борба с корупцията. Кого залъгвате с говоренето си, г-жо Сачева?
  • 71 ЕЖКО

    10 0 Отговор
    "Борбата с корупцията не може да бъде еднолична партийна собственост на нито една партия" - Та нали преди няколко дни ПП-ДБ ви предложиха борбата с корупцията да стане собственост на всички партии, вие им отказахте. И в предишния парламент също не пожелахте обща борба с корупцията. Кого залъгвате с говоренето си, г-жо Сачева?
  • 72 Защо да не може

    2 6 Отговор

    До коментар #68 от "криви са ви сметките":

    До сега двата мандата му бяха като президент на Парламентарна републиа! Президент на Президентска Република е друго правно основание!
    Да Ви е честит новият стар президент Радев!

    Коментиран от #77

  • 73 Сачева разкажи нещо за дилара на дрога

    22 0 Отговор
    Сина на Ирена Димова областен координатор на ГЕРБ Монтана! Дрогата на герб ли е и парите от търговията и в касата на ГЕРБ ли постъпват за да ги пази и прикрива вашето МВР? Семейство Димови от години тероризира жителите на Монтана под протекцията на Боко тиквата! Вие сте срам и позор, дилари на дрога!
  • 74 Опа

    4 1 Отговор

    До коментар #69 от "Коя":

    Дали имаш 8-ми клас завършен, едва ли? Болезнено неграмотно писане, на която и политически сила да си от електората, не и вършиш рабита!
  • 75 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 76 дон

    18 0 Отговор
    Блатното чудовище с внушенията на Севда от джипа на Аркад. Колкото трябва да избора ще има, за да изчезнете от лицето на България.
  • 77 Още по-зле

    8 0 Отговор

    До коментар #72 от "Защо да не може":

    Втори мандат с рекордно ниска избирателна активност. НИКАКЪВ ШАНС!
    Добре че все пак си признавате какви са ви тайните намерения...
  • 78 Име

    3 1 Отговор

    До коментар #75 от "ПО вида ще я познаете.":

    Има много части господа, все нещо е имало. Вероятно и на господ му е спрял тока по това време и на тъмно.
  • 79 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 80 Метафорично

    8 1 Отговор
    Тези ДА НЕ се готвят да...мрат,май
  • 81 Крумов

    8 0 Отговор
    Примерно - да бяхме 2009 година - тогава ГЕРБ имаше желание да свърши нещо, за 1 година и - угаснаха като ентусиазъм. След това - поради липса на конкуренти, ни управляваха 12-13 години. В момента сме на последно място в Европа. Бедност, ниско здравеопазване. Само една разходка по поликлиниките - разруха - изтърбушени врати, пълна мизерия. Училищата - горе-долу. Живи и здрави.
  • 82 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 83 Мемфис

    10 0 Отговор
    Луцифер е красавец в сравнение с тази гербераска крава.
  • 84 Истината

    4 3 Отговор
    Е, че ме е гнус да чета коментарите на тпо-леите. Дано сте щастливи със заработените колейки.
  • 85 НайВече

    11 0 Отговор
    Пропуснати ползи за бойковите олигарси и за чекмеджетата.И тая мърка ще ни дава ултиматуми за последни избори Ало политически мутри ние народа ще ви кажем кои ще са последните избори.Избори до дупка,докато Тиквата и Магнита изчезнат от политическата сцена.
  • 86 Мемфис

    6 0 Отговор
    До 22 не тези 240 ни докараха до тук, а глупаци като т.б, които мислят с акъла си на Андрешко! Като се замислиш по внимателно, подобен резултат от изборите е неминуем: русофили- предатели, хора без елементарно образование,мафия управляваща вече 80 г държавата, некадърни военни и полицаи, подкупна администрация, учители с манталитет на мишки, които проповядат каквото им спуснат и…щях да забравя- православните попове, които се кланят на руският шеф от КГБ!!! Стига, че ми писна!!!
  • 87 Гост

    11 0 Отговор
    Деница Ханъм, ти и останалите ханъми , хванете Боко султан и се заврете, там където слънцето не грее. За вас повече избори няма.
  • 88 дядото

    15 0 Отговор
    докато вашите дебели и нагли мутри не изчезнат от политиката,парламента,властта и екраните избори ще има много
  • 89 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 90 Веселяка

    2 2 Отговор
    Ей, глупаци, аз искам пак избори 🤪 и пак да гласувам само за майтапа 😆 иначе ми е абсолютно все тая 🤣
  • 91 Българка

    3 0 Отговор

    До коментар #89 от "Българка":

    Подкрепям коментара Ви, но моля с този ник пиша аз вече 4 години. Измислете си някой друг
  • 92 Аман

    7 0 Отговор
    Като гледам Сачева си спомням за "Парижката Света Богородица" на Виктор Юго. Не съм сигурен точно на кой персонаж ми напомня, но май е мъж.
  • 93 ⚒️⚒️⚒️⚒️

    4 0 Отговор
    Аре, бе това го каза шефа ти..... и веднага се повтаря от слугите..... борба с корупцията НЕ МОЖЕ ДА ИМА ако вие участвате, това го знаем всички освен вие
  • 94 скрий се бе

    4 0 Отговор
    Избори, докато изчезне и последния гербаджия!
  • 95 4️⃣4️⃣5️⃣5️⃣

    3 0 Отговор
    Преди изборите всички герберопитеци повтаряха, че Борисов трябвало да стане премиер, ако спечелят. Сега пак един по един ще повтарят това, което Борисов каза, че трябва да са последните избори. Банални, елементарни гербугери!

    Коментиран от #96

  • 96 ноу мърси

    1 0 Отговор

    До коментар #95 от "4️⃣4️⃣5️⃣5️⃣":

    Лошата карма ще ги преследва докрай. Дори да си закриват очите и да си мислят, че така ще я излъжат.;)
  • 97 Наблюдател

    1 0 Отговор

    До коментар #68 от "криви са ви сметките":

    Тук става въпрос за политическата система! Не за персонажи като Радев, Бойко Борисов и прочие. Вече го писах политическата система рухна. Партиите и политиците се провалиха. Нужна е нова политическа система. Това е Президентската република.
  • 98 дядото

    1 0 Отговор
    тези явно свършват парите за изборите.избори и избори до дупка- докато изчерпат парите с които купуват избиратели
  • 99 Нашийник

    1 0 Отговор
    Изключително антипатично същество. Типчен герберски представител - прост, неграмотен и нагъл, със самочувствие без покритие и гьонсуратлък до безочие.
  • 100 Луд

    0 0 Отговор

    До коментар #19 от "да бе, да":

    Да де да крадеца вика дръжте крадеца.
  • 101 МИГ

    0 0 Отговор
    Напротив, заплахите и изнудването явно работят, щом няма правителство!!!
    И в 51 то НС ще остане проблемът, защото средствата и инстументариумът на избирателната ни система и зачеването на партии остават същите. Докато не ги промените изнудването и заплахите ще продължат, а правителство отново няма да има.
  • 102 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 103 Аххххх

    0 0 Отговор
    На Баце убавицата и умницата!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове