30 Юли, 2024 14:55 1 322 42

Кирил Петков: С "Демократична България" ще обсъдим въпроса с третия мандат днес следобед

  • кирил петков-
  • мандат-
  • правителство

Аз лично съм скептичен, че ще има някакъв шанс с третия мандат на "Има такъв народ", но нека да поговорим с нашите колеги

Кирил Петков: С "Демократична България" ще обсъдим въпроса с третия мандат днес следобед - 1

Днес следобед имаме среща на коалиционния съвет с "Демократична България" и ще обсъдим въпроса с третия мандат. Аз лично съм скептичен, че ще има някакъв шанс с третия мандат на "Има такъв народ", но нека да поговорим с нашите колеги. Това коментира пред журналисти съпредседателят на "Продължаваме промяната" (ПП) Кирил Петков и един от лидерите във формацията "Продължаваме промяната - Демократична България" преди заседание на Комисията по европейските въпроси и контрол на европейските фондове, на което се очаква да бъде изслушана служебният финансов министър Людмила Петкова.

На въпрос защо е скептичен за шанс с третия мандат, Петков отговори - заради историята на общата им работа.

Съпредседателят на ПП Асен Василев посочи, че в този парламент няма мнозинство за проевропейско антикорупционно мнозинство.

Президентът връчи третия проучвателен мандат за съставяне на правителство на парламентарната група на "Има такъв народ" вчера. От днес ИТН провеждат срещи в търсене на подкрепа за създаване на мнозинство за подкрепа на правителство с третия мандат. Първата среща бе с напусналата парламентарната група на "Величие" Красимира Катинчарова, на която не бе постигнато съгласие.


Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 15 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бончо

    13 7 Отговор
    Какво ще обсъждаш бе? Ристю Корсаря Черната Брада вече каза, че с Доган срещу Дебелян може. Значи сте ок и вие, без това се доказахте вече като предатели. Жълтопаветната грантаджийска сг4н вие от умиление, че пак ще е във властта да покрадва и пере дебелаци.

    Коментиран от #9

  • 2 „Е СЕГА ВЕЧЕ МЕ СПЕЧЕЛИ”

    6 3 Отговор
    ТОВА Е КУРТ КАПАН
    НА ТЕЗИ ОТ „ТАЙНАТА ВЕЧЕРЯ ”НА..итн
    ПОСЛЕ СЛЕД СЪБЕСЕДВАНЕТО
    ДА НЕ СЕ СЪРДИТЕ ЧЕ СА СЕ
    БЪЗИКАЛИ С ВАС...ВЖ.КАТИНАРЧОВА😀
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 бай Тошу Йорданов

    4 7 Отговор
    Коалиция ГЕРБ-СДС, БСП, ИТН и ДПС-Деребеи. Премиер най подготвения, експерта Бойко Борисов
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Убиеца на българи??????

    4 5 Отговор
    Замълчи замълчи татко Петко си легнни
    Кажи на Петко че ще го намерим и конфискация и на тортите!!!
  • 7 БгТопИдиот🇧🇬

    6 1 Отговор
    Гняско пита ли го някой.

    Петко го правил с лъжицатЪ,когато най не му се е искало.
  • 8 Голям смях 🇧🇬

    4 0 Отговор
    Тримата глупаци харакиро,кокорчо и мравката ще се съберат за да решават за третия мандат!
    Доньо Донев добре ги е описал!
  • 9 хмм

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "Бончо":

    Имат да им връщат. Сигурно това са обсъждали...
  • 10 Лемънс

    3 1 Отговор
    Щото "лидерите" си нямат доверие един на друг. Все едно ако Баце каже нещо, трябва да му вярваш, че ще го направи, след като те е излъгал 10 пъти в миналото.Затова подходът на ППДБ беше интересен - окей, нямаме си доверие едни към други, но дайте да гласуваме реформите, с които уж всички сме съгласни и оставяме служебния кабинет да ги въведе. Така ще се създаде някакво доверие, което да доведе до някаква сглобка. И какво стана - нищо. Просто никой не му пука от политики, освен ППДБ.
  • 11 Шикалки

    2 0 Отговор
    ИТН са в скута агент Сава. Него ще предложат за премиер.
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Тошкопитека

    1 1 Отговор
    Най-сериозната кандидатура е безспорно на Тошкопитека! Те от тяхното село биха го подкрепили . . . то преди и половината Ямбол беше гласувал за Болен Сидеров, щото нали, от Ямбол бил. Там така си гласуват за дебилииии!Но не е изключено и "уважаемият" г-н Балабанов да издигнат. По пуяшко- надути пози от неговите почти не съм виждал, а това положително буди респект у "Магаданс".
  • 15 Съвет!

    2 2 Отговор
    Кириле, стойте далеч от Слави Трифонов и Тошко Йорданов, те са коварни , подли и искат да са във властта на всяка цена! Не за да правят нещо добро за държавата, а за да саботират всичко прогресивно идващо от ПП!
  • 16 Тетовае

    3 1 Отговор
    След Ники Василев, Пацо Шнорхела и Плагиата от Барбадос е трудно да ударят ново дъно, но да видим. На учиндолския хората доказаха, че са едни лаладжии и не могат да свършат за 5 стотинки работа.
  • 17 ЗА ЕС и НАТО!

    2 2 Отговор
    Масово гласуване за ПП-ДБ на следващите избори. Това е спасението от политическата криза и мафията в държавата!
  • 18 Прогноза

    3 0 Отговор
    Какво правителство с тези жалки карикатури на политици - спящ с пачки и кюлчета, г-н магнитски санкциониран за корупция и пране на пари, вулгарни чалгари с простошко шоу и фашагата Копейкин...
  • 19 Мнение

    2 3 Отговор
    ПП-ДБ са единствената алтернатива и спасение за България. Видя се че всички други парии са силно зависими от външни сили и икономически кръгове!
  • 20 Право на мнение!

    2 1 Отговор
    Като гледам ямболския късокрак субект от ИТН, в главата ми се набива приказката "Педя човек, лакът уста". Че ръстът му е педя е безспорно, но цял лакът не е брадата му, а политическата злоба! Пред пРезидентина пелтечеше, че нямали големи различия с ПП-ДБ, като услужливо забрави, че с години изобилно бълваше срещу тях с дъждовалната си машина, добре заредена с органични отпадъци... Колко жлъч и лошотия, изобщо негативна енергия може да се кумулира в туй невзрачно грозно същество!?
  • 21 ПП са надеждата за по-добра България!

    2 2 Отговор
    Аз се гордея, че България има такива умни, образовани и компетентни българи като политиците от ПП-ДБ. Да, направиха някои грешки, но кой е безгрешен.
  • 22 Мнение

    2 1 Отговор
    На следващите избори ПП-ДБ ще са първа политическа сила с над 45%. Ще имат пълно мнозинство в слеващия парламент. Само трябва Българите да се вдигнат и да гласуват за тях масово.
  • 23 ИТН простащина!

    2 1 Отговор
    Българският Парламент НЕ е място за вулгарно Шоу!!!!! Засрамете се!!! Опростачаването е грозно от страна на Чалгарите!
  • 24 Цитат

    2 1 Отговор
    "Целият замисъл около Слави Трифонов е деструктивен за българската политическа система. Слави е човек, който не от днес и от вчера е използван за политически цели. Орлин Алексиев, Доган и Пеевски го използват за торпилиране на цялата политическа система, разчистване на терена и попълване с невежи и неосведомени хора. Той работи като съюзник с ГЕРБ и ДПС”. Т.Д.
  • 25 Ирония

    2 1 Отговор
    Партия "Оркестъра на Слафчо" щяла да прави Правителство с химна "Седем-осем и ще си паднала, седем-осем и ще си легнала, седем-осем лягай и брой си сама..." Пълна простащина...клета майка България ...ИТН оскверниха Парламента и го превърнаха в гнусно вулгарно Шоу!
  • 26 Браво, Кирил Петков!

    3 1 Отговор
    Политиците в България са на много ниско интелектуално и културно ниво, само простащина и омраза, помия и интриги. Единствената достойна коалиция са ПП-ДБ, това е политическия Елит. Другото е мутро-мафия, чалгарщина и фалшив патриотизъм!
  • 27 ИТН са предатели!

    3 0 Отговор
    Как ГЕРБ-ДПС-ИТН-Възраждане да обяснят на избирателите си че не искат антикорупционни закони, които не се приемат от 15 години..?!!!
  • 28 Чест и почитания на Кирил Петков!

    2 2 Отговор
    ПП-ДБ изопщо да не си губят ценното време с тези клоуни, интриганти и чалгаджийски сценаристи на Славчо! ИТТ са инсталирани в Парламента, за да саботират Антикорупционните Реформи, защото Мафиата зад ИТН няма интерес от тези закони!
  • 29 Анализ

    2 1 Отговор
    ИТН по поръчка на ДПС свалиха правителството на Кирил Петков. Единстврното правителство, в което ГЕРБ- ДПС и техните обръчи от фирми не участваха. Сега искат ППДБ да ги подкрепяли. Няма как да стане. ИТН да си управляват с Баце и Шиши мутро-мафиотите!
  • 30 ИТН чалгари простиии!!!

    2 1 Отговор
    Слави е срам за българската политика, а вулгарната си просташка клика, които опростачиха няколко поколения български младежи, отдалечиха ги максимално от всякаква култура и ценности. От просташките предаванията на Слави Трифонов, децата попиваха срамния манталитет на цинизъм, простащина, арогантност, преклонение пред показността и наглостта Всичките им смешки и скечове внушаваха възторг ако някой е успял да прецака някого, да грабне в мътните води нещо дето не му се полага, да се ПОГАВРИ с наивните и добрите хора. Слави Трифонов обича да унижава за развлечение крехки беззащитни жени и да пее глупави вулгарни песнички за тях!!!! И най-срамното е, че няма критично мислене кога да спре с простотиите си, които не подхождат на дърт мъж като него!!!!
  • 31 ИТН веднага да връщат мандата!

    2 1 Отговор
    Никакво правителство с ИТН! ИТН са продукт на Мафията!
  • 32 ИТН = Има Такива Негодници

    2 1 Отговор
    Българският Парламент НЕ е място за вулгарно Шоу!!!!! Засрамете се!!! Опростачаването е грозно от страна на Чалгарите!
  • 33 Всяка жаба ...

    2 1 Отговор
    Всяка жаба да си знае гьола! Всеки да се занимава с това, което разбира! Слави да си гледа Чалгата и да остави истинските политици и компетентни служители да си вършат работата.
  • 34 Фактите не лъжат

    2 1 Отговор
    ПП-ДБ са най-добрата партия, компетентни, политически адекватни, добре образовани, културни, типични европейски политици! Всичко друго е отпааадък, ниска култура, врясльовци, популисти с изтъркани клишета, които си служат с вулгарни, гнусни интриги, манипулации, лъжи, простащина, без идеи, без компетентни хора и експерти, но пък владеят това да оплюват и унизяват почтените.
  • 35 Агония

    2 1 Отговор
    От ИТН трябваше още същия ден да върнат мандата неизпълнен и да ходим на избори. Няма защо да удължават агонията.
  • 36 ИТН са мазни подли измамници!

    2 1 Отговор
    От ИТН освен клевети и фалшиви сигнали срещу ПП/ДБ, а същевременно гласуване в синхрон с Борисов и Пеевски не сме виждали! ИТН са мазни подли измамници!
  • 37 Политически хаос

    2 1 Отговор
    От една страна стоят старите мошеници ГЕРБ и ДПС. От друга страна са руските радиоточки Възраждане и ИТН плюс евентуално БСП и Величичие. По средата са застанали ППДБ и се чудят в кой политически ад са попаднали.
  • 38 Инфантилно

    1 0 Отговор
    Беше инфантилно да очакваш заедно с мафията ГЕРБ да правиш закони за борба срещу мафията ГЕРБ+ДПС!
  • 39 Мдаа

    2 1 Отговор
    ИТН са просто палячовци.
  • 40 Референдум

    1 1 Отговор
    за отлагане на еврото кога, другари "демократи"?
  • 41 България 🇧🇬

    2 1 Отговор
    Двама Продажни БОКЛУКА 👹👹
  • 42 Истината!!!

    1 0 Отговор
    ИТН имат 1,5 % реален вот от последните избори при гласували едва 30% от имащите право на глас!!!! Жалък резултат за огромтите им усти!!!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове