31 Юли, 2024 16:51 1 635 26

Джевдет Чакъров: Шансовете за съставяне на правителство са минимални

  • джевдет чакъров-
  • дпс-
  • итн

От ИТН представиха основните приоритети на партията в различните сектори

Осъзнаваме, че шансовете за съставяне на правителство са минимални, но приехме да бъдем диалогични. Това каза председателят на ДПС Джевдет Чакъров в началото на срещата с представителите на „Има такъв народ“ за подкрепа за правителство с третия мандат. В срещата, освен Джевдет Чакъров, участват евродепутатът Илхан Кючюк и нечленуващите в парламентарна група народни представители, обявили се за единство на ДПС под ръководството на почетния председател на Движението д-р Ахмед Доган, Тимур Халилов, Хайри Садъков, Севим Али, Джейхан Ибрямов, Валентин Тончев, Ализан Яхова, Марио Рангелов. Тези разговори трябва да бъдат проведени, посочи Джевдет Чакъров и изтъкна, че потребностите на хората трябва да бъдат изведени на преден план.

Тошко Йорданов благодари за отговорния подход и посочи, че сегашната ситуация създава шансове за едно по-справедливо управление.

От ИТН представиха основните приоритети на партията в различните сектори.

Вчера от ИТН проведоха среща с депутатите от разпадналата се парламентарна група на "Величие" за подкрепа за правителство с третия мандат.


Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 13 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Класически глупак и

    20 4 Отговор
    ГЬОНСУРАТ.
  • 2 Ето ви

    19 5 Отговор
    един от ДПС милиардерите .
  • 3 Българка

    21 6 Отговор
    Определено няма добро и лошо ДПС. ДПС е създадено от ДС,която назначава агента си доноскик за председател. Доган създаде модела КОЙ и обръчите фирми. Той разпределяше порциите. Той създаде и чудовището Пеевски. Пеевски е тумор, който трябва хирургически да бъде отстранен. И точно затова дебелият е в истерия

    Коментиран от #5

  • 4 ощипана група

    15 1 Отговор
    Уклончиво не разбрах соколовото ДПС ли ще подкрепи ИТН или срамежливо ИТН ще подкрепят соколово експертно управление? Съвпадат ли им приоритетите?
  • 5 Хидроинженер

    7 6 Отговор

    До коментар #3 от "Българка":

    Май че сокола е светец с обръчи в нечии алчни очи. (ХИвБойкик предложи сглобка със стария сокол).
  • 6 УРА,, УРА

    21 2 Отговор
    Чалгарите с един файтон хора се опитват да надхитрят останалите. Нали щяха да изчегъртват статуквото, а сега седнаха на една маса с тях. Защо ни мислят за малоумни? Затова хората масово започнаха да не гласуват.
  • 7 Киселяка

    21 1 Отговор
    Само маймуна може да приеме да бъде част от правителство създадено чалгари чиято идеология е тинтири минтири да запазим кабеларката и да лъжем будалите да гласуват за нас.
  • 8 Гост

    13 3 Отговор
    Време е да отидеш в политическа пенсия.
  • 9 Истината

    17 3 Отговор
    Кой ще иска да прави правителство-сглобка с учиндолския продажен помияр чалгар
  • 10 Нон сенс

    18 4 Отговор
    Джевдетчо,цял живот е на държавната софра,а е милионер в евро,как се получава
  • 11 Стига хитрува,

    9 1 Отговор
    Като са малки шансовете,защо дадохте подкрепа на ИТН? Защото дори не малък,а никакъв шанс да няма,пак там щеше да е подкрепата ви.
  • 12 Електра

    10 3 Отговор
    Чалгар-еничарското ДПС, получи подкрепа от деребейското ДПС, защото и двете ДПСта са под феса на великия хидро философ и доктора на чалъм науките, Ахмед Доган Чалма.

    Коментиран от #18

  • 13 Че кой иска да съставяте правителство...

    12 2 Отговор
    Бе престъпници ниедни..... измет мръс..... и така нататък...
  • 14 Айде марш

    11 2 Отговор
    Да ви нема
  • 15 Е,да

    7 4 Отговор
    Старите играчи,диалогични и задкулисни.Това е ДПС около почетния с обръчи от фирми ,които и към момента са си такива ,но затвореността на корпоративната партия не даваше излаз за задкулисието.
    Това "дай за нагоре "от всеки с какъвто и да е бизнес от техните не е спряло 30 г.и такива като на снимката са добре подсигурени и школувани още от ДС .Добре ,че Пеевски открехна завесата публично,защото е директен и това ги вбеси.Но беше прав!Толкова много етнически турци по медиите не се беше случвало да се обясняват.Не знам какво ще правят,вероятно пак с етническата карта ще се ги капсулират и в полза на тези по върховете.Но не смятам ,че старото раздаване на порции от Росенец ще бъде същото,не че няма да се ползва от другите преходници от същата категория.Гледаме как всички си пазят авоарите чрез отделни групи политици и организации.

    Коментиран от #20

  • 16 Име

    2 3 Отговор
    Само приказки. Нищо няма да излезе и от тази работа.

    То вече стана абсурд да се гласува - няма за кого.
  • 17 Мда

    4 2 Отговор
    Джевджет я кажи вярно ли си собственик на ел.мощности равни на мощностите на половин атомен реактор?
    Ало журналята що не питате, Жоро бореца къде е, Мара да разследва, Бърд ???
  • 18 Стенли

    4 1 Отговор

    До коментар #12 от "Електра":

    Много точно казано затова като влязоха за първи път в парламента първата им работа беше да отменят ограниченията за секции в Турция
  • 19 Е!.....

    3 1 Отговор
    Е!..... Поне ще се Види Бъланса!
  • 20 Стършел

    4 0 Отговор

    До коментар #15 от "Е,да":

    Зад со/к/пола стои...... КОЙ, гестапото, вълканов ли беше и всичките от къдя........? Естественно, познахте от първия път! Та си го харесват хората... и бранят с голи гърди. Иначе, естественно бай Ставри ги чака отдавна и феномена и почетния, но дали ще ги дочака.....?!
  • 21 Красноармеец Сухов

    5 2 Отговор
    Джевдет е един гад-басмач от руския филм "Бялото слънце на пустинята"
  • 22 МенТе

    1 1 Отговор
    Щом не се учите.
    Избори до дупка.
    Не на коалициите.
  • 23 Здрасти, сватя!

    3 0 Отговор
    Че това новина ли е?
  • 24 Егати и цирка!

    1 1 Отговор
    И като какви са отишли на разговори тези “депутати”? Независими или зависими от Доган, който не е никакъв. Егати и цирка!
  • 25 ПРАВИТЕЛСТВО ЩЕ СЕ СЪСТАВИ

    3 0 Отговор
    НО ЩЕ ГО СВАЛИМ !ПРЕСТЪПНИЦИ НЯМА ДА НИ УПРАВЛЯВАТ !
  • 26 Хайде

    2 0 Отговор
    Кога ще го изритате това леке Шиши?Много сте бавно.Още много главоболия ще ви спретне.А и ни писна да му слушаме глупостите .То е откачило от манията да командва държавата,толкова е смешно.А вие май сте безпомощни.Намерете някой нинджа да му открадне компроматите с които ви държи.Кога тая хватка ще свърши?
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове