6 Август, 2024 10:24 1 721 24

Доц. Борислав Цеков за политиците: Всички са виновни!

  • борислав цеков-
  • избори-
  • партии-
  • всс

Парламентът е делегитимиран и трябва да замълчи временно в частта за съдебната реформа, защото катастрофираха точно там. Нека да оставим ВСС да работи спокойно

Всички са виновни. ИТН са част от развращаването на българската политика. В политиката няма тъмни и светли сили, а можещи и не можещи. Трябва да се даде път на светлото начало и на тези, които могат.

Това каза пред БНТ конституционалистът доц. Борислав Цеков.

Той е категоричен, че със сигурност ще има ново служебно правителство, което може да съвпада изцяло или от части със сегашния състав.

"2 месеца е фиксираният срок за издаването на указите за провеждане на изборите. Има едно чакане накъде ще духне вятъра и какво ще се случи на изборите в САЩ", каза доц. Цеков.

"Парламентът е делегитимиран и трябва да замълчи временно в частта за съдебната реформа, защото катастрофираха точно там. Нека да оставим ВСС да работи спокойно. Некадърността, политическите, лобистките и частните интереси, които блокират работата му не са оправдание. Този парламент не трябва да се занимава с никаква съдебна реформа, освен да се прокарват тук и там частните реформи друго не се прави. Гражданите не ги вълнуват пропорциите във ВСС, а качеството на правораздаването. Съдебната реформа няма нищо общо с Конституцията", отсече доц. Цеков.

"Те мислят как да се сложи подходящ човек за омбудсман, важна ключова позиция, а гледат чрез партийния си интерес. Партии, които са лишени от доверието на избирателите се занимават с боричкания и интриги", каза той.

"ИТН са част от развращаването на българската политика. Те са част от зловредната политика. Елементаризирането на политиката доведе до тези резултати. Така е точно в изостаналите държави в Африка. Българите трябва да разберат, че политиката е едно, а дрязгите във Фейсбук са съвсем друго. В политиката няма тъмни и светли сили, а можещи и не можещи. Трябва да се даде път на светлото начало и на тези, които могат", каза още доц. Цеков.


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 19 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Последния Софиянец

    6 1 Отговор
    Никой не иска да го завари 9 ти септември на власт.
  • 2 стре́́лок

    20 0 Отговор
    хем сички са виновни, хем виновни нема според прокуратурата
  • 3 Какви

    16 1 Отговор
    политици са тази сбирщина ? Има - няма двайсетина читави и можещи !
  • 4 честен ционист

    13 6 Отговор
    Виновен си е наивен Ганчо.

    Коментиран от #7

  • 5 ТаУмВзе

    10 2 Отговор
    Сърбите от етнорелигиозна Война излязоха и са по Добре. Румънците Резко се оправиха със Чаушеску. Докато тук, Галя от Посолството врътка куклите до пълно Тралялясване на останките от Народ на територийката! Приключили сме Вчера и тва е!
  • 6 дон Вито

    13 2 Отговор
    Цеко, избирателите са виновни, че се оставят да бъдат манипулирани от гнусните медии и избират крадци и лъжци.
    И тези които не гласуват също, да не се имат за ощипани моми.
    Пасивно съучастие е това.
    Аха нещо читаво да се появи и машината се пуска да го компрометира и унищожи.
    Капиш??

    Коментиран от #18

  • 7 Българин

    3 0 Отговор

    До коментар #4 от "честен ционист":

    Виновни сме всички ние ,че ги търпим!
    Рано или късно ще дойде време за тоягите!
  • 8 Г-н Очевидност

    9 0 Отговор
    Това всички го знаят
    Затова има само купен вот
    Никой неги иска тия
    Подлоги
  • 9 Много

    7 0 Отговор
    Набъбна бе Цъков!
    Не харесвам мъже с боядисани пера
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 дедо

    13 2 Отговор
    Ало, доцента, неприлично е трикратно провален политик като тебе да поучава и ръси морал с такъв назидателен тон. Айде да се засрамиш малко, а!
  • 12 ИНЖ1

    10 1 Отговор
    Всички са маскари??? Само че ППДБ съставиха 2 правителства, а ГЕРБ - 0....
    Чак пък да сме толкоз късопаметни???
  • 13 Този е убиец!

    6 4 Отговор
    Да, зализаният и мазен Цеков лакей и ваксаджия на мадридския комарджия, дето е излял един литър брилянтин на кратуната си, уби алтернативния Синод на Пимен, който щеше да откъсне окончателно църквата ни от зависимостите й и влиянието й на Кремъл и на полковник Гундяев, маскиран като "руски патриарх"! Това нищожеството на снимката направи с неоценимото съдействие на комарджията и международен аферист - Симеон и на лудия Фирчев! Н есамо това! Тези трима мерзавци убиха физически достойният свещеник Камбарев! Не показвайте повече по медиите този убиец, защото е срам и позор
  • 14 един

    8 2 Отговор
    Комуниста когато е виновен не казва "аз нося вина",а казва "всички са виновни"!
  • 15 силистренец

    6 1 Отговор
    Този на снимката, мой градски е ТОЧНО толкова доцент, конституционалист и политолог, КОЛКОТО неговия кумир Боко Банкянския е полиглот!
  • 16 Този е толкова доцент колкото Баце

    7 2 Отговор
    ПРОФЕСОР
  • 17 Чалгаря

    2 3 Отговор
    Трябва да бъде съден за опростачване на младите за опростачване на ефира за опростачване на политиката .
  • 18 Колко

    4 0 Отговор

    До коментар #6 от "дон Вито":

    Пъти да ви се казва ,че да гласуваш и да не гласуваш, всичко е нагласено.Колко народ познавам,никой не гласува за бойко пък все той печели.От сега ти прогнозират,че пак герб са първи.Ок.
  • 19 похотливеца

    2 1 Отговор
    Вместо пед......ста на снимката показвайте красиви жени!
  • 20 Плещи колкото да не заспи

    1 1 Отговор
    Боре, когато всички са виновни - ВИНОВЕН НЯМА!!!
  • 21 ЧОЧО

    2 0 Отговор
    Едно време чакахме нареждане от Москва,сега чакаме от Америка.Как за 35 години не се намери една читава партия да на изведе от блатото!Все алчни ,ненаситни и крадливи.Няма оправяне баце.
  • 22 Анонимен

    2 0 Отговор
    Цеков е прав за едно -невинни политици няма. Не съм сигурна обаче дали този компрометиран ВСС трябва да избере тримата големи.
  • 23 Демократ

    4 0 Отговор
    Ако има избирателен закон,който гарантира честни избори и зачитане свободното право на глас на всеки българин по света и у нас, ако депутатите се избират от избирателите, а не от мафията и нейните партии, ако има честно избран парламент, което е характерно за демократичните държави, хората ще гласуват за своите избраници. 35 г. не е имало нито веднъж честни избори и след псевдодемокрацията, създадена и ръководена от ченгетата така,че парите,властта и контрола над всичко да е в БКП партийната номенклатура и ДС-КГБ мафията на задкулисието, хората няма да гласуват. Като няма правосъдие и разделение на властите и свобода на избор и свободен пазар в Парламента ще определят съдбата на българския народ престъпниците, които трябва да са в затвора. Това трябва да се казва на хората и това е задачата на аналлизаторите, за да знаят истината. Виновни за българската трагедия са тези управници, не ЕС и НАТО. Те откраднаха милиардите, отпуснати от ЕС за развитието на България. Те мечтаят за диктатурата на Живков и са свързани с Кремъл и не пускат България да е свободна и демократична. Справка -Румъния, ще й дишаме праха и ще пеем " кога ще ги стигнем румънците".
  • 24 Оракула от Делфи

    1 0 Отговор
    Това са "експертите- политолози" в България,
    "три пъти провален политик" ,
    и накрая "суксан докуз " бизнесмен, та и акъл на други дава!!

    Интересно е... защо " Учиндолския Шоумен" обра пешкира???
    Явно го изключва от " управляващите" или от потенциалната му клиентела!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове