7 Август, 2024 10:01 5 256 55

Бойко Борисов: Добро ДПС няма, за да работим с което и да е от тях

  • бойко борисов-
  • избори

На ГЕРБ ни е безразлично кой ще бъде служебен премиер, за мен тези избори са избор на хората дали този хаос да продължава занапред

Бойко Борисов: Добро ДПС няма, за да работим с което и да е от тях - 1

Водата и олиото не могат да се смесят. Добро ДПС няма, за да работим с което и да е от тях. Хората, които са заиграват с едни или други - ще си платят на изборите, защото хората не са слепи. Това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов в кулоарите на НС.

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов коментира бъдещия служебен кабинет и служебен премиер. "Кандидати за премиери бол, не се меся в тази работа, за ГЕРБ няма никакво значение кой ще е премиер", каза той.

"Единственото, което можем да твърдим по време на управлението на Главчев е, че никой не оспори изборите", заяви Борисов.

"На ГЕРБ ни е безразлично кой ще бъде служебен премиер, за мен тези избори са избор на хората дали този хаос да продължава занапред", каза той.

По думите му, за да се направи нещо чрез служебно правителство е - да влезеш през задния вход. "Не мога да разбера защо се казва, че всичко е публично и после се свираш по лаборатории, офиси, дърпат се депутати и се пишат листчета. Колегите от ИТН потвърдиха за срещата. Твърде големи се от ГЕРБ, за да се разсърдим. Опитвам се да спазвам добрия тон и не правим нищо анти", каза той и допълни, че те са ходили по манастири, защото всички си имаме грехове.

Искаме да стигнем до съзнанието на колкото се може повече избиратели и да се вдигне избирателната активност, каза той.


Поставете оценка:
Оценка 2.2 от 42 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 да де

    85 6 Отговор
    Хехе наглец забрави коалиция бостан когато целуваше ръка на Доган.
  • 3 Анализатор

    70 6 Отговор
    Как бе Тиквоний, ами присъдружната ти мутра Пеевски-новото начало в ДПС?
    Нали това искахте да направите заедно, да сглобите мутренско правителство?
  • 4 Мда

    47 5 Отговор
    По всичко личи че секретарката Габриел няма да се ротират повече

    Коментиран от #23

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Зевс

    66 4 Отговор
    Да, да, Баце каже ли ви "Добро утро" винаги гледайте дали слънцето или Луната изгрява :) Колко общи далавери имат с ДПС, че и Главанака областни управители им назначи, ма не работели заедно, айде де ;)
  • 7 ТаУмВзе

    46 7 Отговор
    И банкянския не е у Панделата, после що сме Приключили Вчера ли! ХАХХАХАХАХА
  • 8 Д ърт к омунист

    38 6 Отговор
    Зададохме въпрос на изкуствения интелект(ИИ), колко е нетното богатство на ком униста борисов -"тикв ата". Отговорът на ИИ е: В момента нетното богатство на бойко борисов с прякора "тикв ата"(значи диня на български) по данни от различни източници е между 300 и 500 милиона евро(между 400 и 560 милиона щатски долара)

    Искам някой да почне да разследва, как така тикв а-ком унист, с прочетена 1 книга в живота, за 10 години в политиката има активи за приблизително 1 000 000 000 лева?!
    Ако приемем, че зплатата му като министър-председател е била средно 6000 7000 лв(въпреки, че преди 2015-та политиците вземаха много по-малко пари),
    за 10 години(120 месеца) като политик, "тиквата" би трябвало да е получил бруто 840 000 лева максимум.
    Даже ако тоя бокл ук не е имал съвсем никакви разходи(което е невъзможно), и е спестявал всичките си заплати, в момента би трябвало да разполага само с 428 000 евра.
    Откъде дър т ком унист с прочетена 1 книга в живота, за 10 години в политиката има активи за приблизително 1 000 000 000 лева?!
    Защо няма комисия, която да му разследва схемите?! Защо НАП и ДАНС не го разследват тоя за пране на пари и укриване на данъци?! Защо държавните институции не му направиха тараш на къщата, когато беше спипан по гол за дн ик с пищов, през ерват иви , и с огромно количество недекларирана валута в чекмеджето му?!

    През 2009-та ортакът му Деб елянчо Пе евски посочва в данъчната си декларация, че единственото имущество на негово име е стар О

    Коментиран от #25

  • 9 Трол

    35 3 Отговор
    Най-доброто ДПС е несъществуващото.
  • 10 🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️

    33 4 Отговор
    Буци верно ли предлага Мара за шеф в НАТО ❓❓❓🤔🤔🤔❓❓❓
  • 11 Гого

    42 4 Отговор
    Боко сам си противоречи нямало добро ДПС, но няма да влезе в антиДПС тон хаха
  • 12 Чико

    34 1 Отговор
    Депутатите си мислят, че света почва от тях!

    Коментиран от #18

  • 13 Гербер

    9 13 Отговор
    Борисов може да ги натиска ПеПе-тата да си довършат ротацията!
    Нещата таман бяха потръгнали до ротацията.
  • 14 Даниел

    37 3 Отговор
    Този който криеше коалиционния си партньор днес пак обяснява ,че други били коалиция с него,наглост,а нас ни мислят за кокошки явно!
  • 15 Бачкатор

    49 4 Отговор
    Тулупа от Банкя е задръстил с туловището си развитието на България.
  • 16 нагъл боко

    36 4 Отговор
    Тулупа пак таглее!
  • 17 Гротеска

    25 0 Отговор
    И трагедия с елементи на комедия е
    БГ политиката
  • 18 Рамбо

    3 2 Отговор

    До коментар #12 от "Чико":

    Чико и комунистите си мислеха същото, а сега къде са. Палец от мен за теб и мен.
  • 19 Кой

    26 1 Отговор
    ли пък иска да "работи" с криминалната шайка ?!
  • 20 Борисов

    34 3 Отговор
    Все по- безличен ставаш!
    Като си толкова откровен, защо не внесете в Конституционния съд искане да се произнесе за това дали е, или не легитимно ДПС?
  • 21 Асен

    31 2 Отговор
    Нагла мутра, краде се като за последно от тези бойковисти! Пример- втори клас път Перник-Тръън-Стфезимировци не е асфалтиран повече от 15 години, само предизборни обещания! В момента " асфалтират" път до села с 10 души живеещи! Хвърчат по пътищата софийски и пернишки мафиоти имитират работа и пълнят чекмеджето на Боко с милиони ,готвят се за изборите !! Няма такава държава ,мафията герберска забогатява ,а хората гледат ,стресирани и броят стотинки за лекарства !!
  • 22 Развитие

    21 2 Отговор
    Всички така наречени партии са за изхвърляне ВСИЧКИ
  • 23 Промяна

    20 0 Отговор

    До коментар #4 от "Мда":

    НАЕТИ НЕВЕЖИ ЗА ЖЪЛТИ СТОТИНКИ КАТО ГЛУТНИЦА ИЗЛИЗАТ ВЕДНАГА ДА ЛЪЖАТ ПРОПАДАНЕ Е НЕВИЖДАНО
  • 24 Кой ти вярва

    34 2 Отговор
    Прави се на умряла лисица, но десетки години начело на държавата ти разбрахме мръсните номера. Сутринта едно, до вечерта сменя три, четири пъти мнението, а в действителност си прави тъмните сделки. Ти господине вкара мафиотите в политиката, ти ограби народа си, ти прецака българите, ти продаде държавата на джендърите, с едничката цел да си изчистиш имиджа на крадец, но съюзникът ти Пеевски, един корумпиран крадец те преметна. На този намагнитирзиран политик, всичко човешко му е чуждо, но мръсотията и разрухата до каквото се доближи е факт. Лика и прилика сте си

    Коментиран от #49

  • 25 Рамбо

    3 22 Отговор

    До коментар #8 от "Д ърт к омунист":

    Крадвф само първия мандат направи 3 000 000 000. И аз питах ИИ за отговора, и ето резултата, шче само комунист рашист под крилото на Жужето Путлер, може да открадне толкова много, като Черепа, Белградския мустак, Прокопито и Крадеф разбира се. Боко си хвърли червената книжка и не е рашист като по горните крадци.

    Коментиран от #27

  • 26 Така е

    31 1 Отговор
    За Боко добър е само Пеевски, а той не е ДПС.
  • 27 🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️

    25 2 Отговор

    До коментар #25 от "Рамбо":

    " Боко си хвърли червената книжка и не е рашист като по горните крадци."
    🤔🤔🤔
    Да бе❗
    Първо не я е хвърлил
    и
    Второ той открадна колкото всички изброени от теб ❗
  • 28 Гост

    24 0 Отговор
    Баце ич не обича пеюфски, ама им се налага да делят грабежите и се понасят някак
  • 29 Няма такава държава

    24 0 Отговор
    БОКИЧ КАКВО ДА РАБОТИТЕ ? ТА ВИЕ СТЕ ЕДНО ЦЯЛО ! СВИНЕГЛАВЕЦА ПРИСЪСТВА НА ВАШИТЕ СЪБРАНИЯ ,А ТИ СТОИШ КАТО МИШОК ТАМ
  • 30 Лъжецът Борисов и кликата му

    22 0 Отговор
    Лъжецът Борисов с поредната мазна лъжа, че за ГЕРБ няма никакво значение кой ще е премиер, а ловко заедно с ДПС отстраниха удинствения кандидат на ПП-ДБ - Гюров!
  • 31 така така

    20 0 Отговор
    Този още ли си мисли, че е едноличен лидер? Смахнато п р а се!
  • 32 Демократ

    15 1 Отговор
    Ако има избирателен закон,който гарантира честни избори и зачитане свободното право на глас на всеки българин по света и у нас, ако депутатите се избират от избирателите, а не от мафията и нейните партии, ако има честно избран парламент, което е характерно за демократичните държави, хората ще гласуват за своите избраници. 35 г. не е имало нито веднъж честни избори и след псевдодемокрацията, създадена и ръководена от ченгетата така,че парите,властта и контрола над всичко да е в БКП партийната номенклатура и ДС-КГБ мафията на задкулисието, хората няма да гласуват. Като няма правосъдие и разделение на властите и свобода на избор и свободен пазар в Парламента ще определят съдбата на българския народ престъпниците, които трябва да са в затвора. Това трябва да се казва на хората и това е задачата на аналлизаторите, за да знаят истината. Виновни за българската трагедия са тези управници, не ЕС и НАТО. Те откраднаха милиардите, отпуснати от ЕС за развитието на България. Те мечтаят за диктатурата на Живков и са свързани с Кремъл и не пускат България да е свободна и демократична. Справка -Румъния, ще й дишаме праха и ще пеем " кога ще ги стигнем румънците".
  • 33 Мнение

    20 0 Отговор
    Защо лицето Бойко Борисов не е още в затвора,за да потръгнат нещата в България към по- добро??
  • 34 Евелин Славеев

    10 1 Отговор
    Xexexexexexe, алчен деди-мympa, и децата вече знаят, че Дундьо Новото начало държи 35-40 % от депутатите ти. Младен Маринов, Костадинка... Всички са негови. Усещаш ли да те опъва и пари откъм изхода... Симптоми преди да се превърне внезапно във вход...
  • 35 Някой

    11 0 Отговор
    Турското ДПС да си заминава в Турция, тук е държавата България. Преди 150 години се освободихме от турска окупация, и сме свободни да правим каквото си искаме в държавата си , той Бай Тошо едно време ви подхвана да ви гони към Турция, но турските власти затвориха границата , и не можа да ви очисти всичките !
  • 36 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 37 Един българин

    7 3 Отговор
    Няма добро ДПС БСП,израждане итн и другите БСП проксита извън парламента те са едни метастази които трябва да бъдат изолирани по всякакъв начин от живота в българия
  • 38 "ВРАГ НА НАРОДА"

    13 0 Отговор
    разбойко,ДА ОСТАВИМ ВОДАТА И ОЛИОТО, А АЗ ДА ТИ КАЖА ЗА Л . Й Н А Т А( Г€РБ) И П . К Н Я Т А (ДП$),
    МНОГО ДОБР€ $€ $М€$ВАХТ€ ЗАДКУЛИ$ТНО, КАТО ИЗТОЧВАХТ€ "държавата"!

    ВРЕМЕ Е, КРАЙНО ВРЕМЕ Е ЗА НОВ НАРОДЕН СЪД! ВЪЗМЕЗДИЕ ТРЯБВА ДА ИМА ЗА В$ИЧКИ КРАДЛИВИ, ЛЪЖЛИВИ НА$Л€ДНИЦИ НА БКП и КД$ (Б$П, ДП$, НД$В, Г€РБ-$Д$....)!
  • 39 Русолиз

    17 0 Отговор
    Мутрите освен тъпи са и нагли.Тиквата го доказва.
  • 40 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 41 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 42 Ввв

    11 0 Отговор
    То бива, бива да говориш небивалици, но чак да се отричаш от самият себе си, е жалко!
  • 43 Ха, ха

    7 0 Отговор
    Всички заричания на тиквата ся винаги от ден до пладне. Кат минат изборите изведнъж ще ги припознае отново
  • 44 българка

    8 0 Отговор
    Лъжлива уста, порочен ум, крадливи ръце - що е ТО?

    Коментиран от #48

  • 45 Абе къде е веселяк?

    5 1 Отговор
    Да каже че за майтапа да се гласува за Баце, ей така просто майтап и че изобщо не ни пука за нищо😄, и пак на майтап да гласуваме за Шишковци, копейки, мунчовци, комунисти, путинисти и всякакви глисти, за да си направим голям майтап с нас си😂.
  • 46 Кольо

    9 1 Отговор
    ГЕРБ от години работи с ДПС но най-нахално отрича това само заради избирателите си. Само назначенията в държавната админстрация са един голям ориентир за това и издават това много дълбоко сътрудничество.
  • 47 ИМПЕРИАЛИСТ

    1 2 Отговор
    ГЕРБ и Бойко - значи ХЛЯБ И РАБОТА ЗА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД...Всичко друго е "пунта мара"....Некадърниците се дразнят от Бойко и ГЕРБ, заради строежитe му на магистрали, обществени сгради, водопроводи и т.н., c кoeтo ги кaрa дa ocъзнaят cвoятa нeпoтрeбнocт кaтo хoрa.
  • 48 ИМПЕРИАЛИСТ

    1 2 Отговор

    До коментар #44 от "българка":

    ...бандити, мошеници и лъжци не строят и не изграждат.
  • 49 ПРИПОМНЯНЕ

    3 0 Отговор

    До коментар #24 от "Кой ти вярва":

    На Бойко "главата му изяде" локдауна, драконовските глоби, повсеместният маскарад, безполезните ваксинации, и това, че не навря в миша дупка Мутафчийски за създаването на масова психоза с това "ще се мре яко"....
  • 50 Казуар

    3 0 Отговор
    Бойко-о-о-о-о, колко години ДПС прикрито те подкрепяше, медиите които се владееха от Пеевски, ако някой кажеше лоша дума за теб, се нахвърляха върху него.
  • 51 Тоз олигофрен

    3 0 Отговор
    Късопаметен ли е?
  • 52 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 53 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 54 Факти бг

    1 0 Отговор
    Работи за мафията.
  • 55 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове