18 Август, 2024 15:18 2 200 19

Войната на пътя! Дете е в болница след катастрофа на главен път София- Варна

  • дете-
  • болница-
  • катастрофа-
  • коли-
  • софия- варна

Ударили са се два леки автомобила. Пострадало е семейство от едната кола, пътувало с двете си деца – на шест и осем години.  С по-тежки наранявания е по-голямото дете, което е транспортирано към лечебно заведение в Плевен, другото дете и родителите са прегледани в ловешката болница и освободени

Войната на пътя! Дете е в болница след катастрофа на главен път София- Варна - 1
Илюстративна снимка БГНЕС

Катастрофа с пострадало дете е станала на главен път София – Варна, в района на село Български извор, община Тетевен, съобщиха от областната дирекция на МВР в Ловеч. Движението се осъществяваше двупосочно в едната лента.
Сигнал за инцидента е подаден тази сутрин около 6:40 часа, предаде БТА. Ударили са се два леки автомобила. Пострадало е семейство от едната кола, пътувало с двете си деца – на шест и осем години.

С по-тежки наранявания е по-голямото дете, което е транспортирано към лечебно заведение в Плевен, другото дете и родителите са прегледани в ловешката болница и освободени, информираха от Центъра за спешна медицинска помощ в Ловеч.

По случая е образувано досъдебно производство и причините за инцидента се изясняват.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ПРОТЕСТИ ше имали

    8 1 Отговор
    КО ДА пишем НА формато А4
    ПРавете любове не уаре✌
  • 2 Ганчо има 2 клетки

    17 2 Отговор
    Едната е да пази равновесие, а другата да сер.
    Няма трета за шофърлък.
  • 3 Паветник

    13 1 Отговор
    Не ни трябват магистрали. Трябва Борисов и Пеевски в затвора. Че да можем ние да делим порции. Хайде на протест.
  • 4 ко толкова

    7 2 Отговор
    важното е че пенсионерите получиха по 50лв бонус преди три години. Е кво като парите са били от магистралите?
  • 5 Колев

    10 0 Отговор
    Аз съм на 55 години и съм сигурен, че няма да доживея да видя магистрала Хемус завършена. Вместо да крадат можеше да пооправят съществуващия път поне - трета лента, широк банкет, околовръстни край селата и пр

    Коментиран от #6

  • 6 а можеше и да я видиш

    4 11 Отговор

    До коментар #5 от "Колев":

    ако Радев не бе вдигнал космат юмрук

    Коментиран от #15

  • 7 Проф. Стойков

    6 3 Отговор
    Диваци убийци по пътищата в изобилие. Мощни и бързи коли, малоумници шофьори и разбира се окрадени магистрали и пътища. Мутрата с джипа да влиза в Белене и да връща краденото с ортаците си.
  • 8 Българин

    7 0 Отговор
    Пътища нямаме, но мутри крадливи колкото искаш. Без трепане тази крадлива паплач няма да с емахне от хранилката.
  • 9 Зимни гуми

    5 5 Отговор
    БМВ 320i на газ изпреварвам сите и скръцат гумата пушиляк яко рай тука е нема законе дивотия брадче изкам си боко
  • 10 567

    7 0 Отговор
    Пътувам с кола по споменатия път от 1964 год./с родителите си тогава/, този път Е ТАКЪВ от това време, тук там е разширяван, някъде е изведен извън селата/Микре, Балван/, нооо всичко друго е същото 60 години.
  • 11 хе хе

    3 1 Отговор
    Строителството на автомагистрала „Хемус“ по старите инхаус договори, които всички без ГЕРБ обявяват за незаконосъобразно възложени, ще продължи по тях. Нещо повече – договорите ще бъдат вероятно индексирани заради инфлацията до 30% от първоначалната им стойност след изключване на направените авансови плащания. Равносметката след повече от две години тупане на топката е задаващо се оскъпяване от порядъка на над 800 млн. лв. На този фон правителството "Денков" сякаш е изпаднало в пълна амнезия и не само не признава вина, но я прехвърля с цената на груби манипулации на всички извън себе си. Новата власт се представя в ролята на спасителя, който ще отпуши нещата след две години забатачване.

    Такава картина нарисува в четвъртък новият регионален министър Андрей Цеков. Първо пред регионалната комисия, а после и в ефира на бТВ Цеков разясни новата гледна точка на ПП и обеща развръзка до един месец. Според него дотогава може да се вземе ясно решение, което да влезе в Министерския съвет. Какво спести на публиката Цеков и защо решението се лансира по скандален начин?



    Инхаус – от корупцията до инвестиционен приоритет



    "Аз съм министър на регионалното развитие. Моята работа е реализирането на инвестиции. Налагането на санкции за нарушения в законодателството за обществените поръчки е задача на други институции." С това алиби новият регионален министър аргументира обратния завой за инхаус договорите и изграждане на „Хемус“. Според него всички прав
  • 12 къде са парите

    4 1 Отговор
    „Скоро ще си говорим по темата – нови цени за автомагистрала „Хемус“ в пъти по-високи от тези, които ние договорихме“, посочи депутатът от ГЕРБ-СДС

    „Прочетох преди малко след срещата в Министерството на регионалното развитие и благоустройство вицепремиерът Гроздан Караджов е казал нещо по отношение на „Хемус“ – „Да, вярно е, че не разплащаме, защото няма стотинка по нашата сметка“. Еми не е вярно това, което е казал. На първо място – разплащат, разплащаха и то десетки милиони лева. И то разплащаха по онези порочни, в кавички, инхаус договори. На второ място – да попита своя колега, супер вицепремиера Асен Василев – защо няма пари в тази специална сметка. Това му беше едно от първите действия като служебен министър на финансите – тези пари от тази сметка да бъдат обрани, да изчезнат. Да го попита кога мисли да ги възстанови в тази сметка. Е трето много важно нещо – защо подвеждате отново българските фирми, в случая тези, които доставят материали и предоставят техника под наем, защо ги подвеждате да работят, да им начислявате ДДС по извършените дейности, а да не им плащате и да казвате, че не знаете кога ще им платите. Пореден нонсенс в действия, приказки и т.н. Това заяви депутатът от ГЕРБ-СДС Николай Нанков в кулоарите на парламента.

    По рано днес министър Караджов призна, че наистина откакто е министър не са плащали за магистрала „Хемус“. Причината, която той изтъкна е, че в специалната сметка за довършването на магистралата няма средства.

    „Не пом
  • 13 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    2 0 Отговор
    Още дълги години ще се трепете по пътищата ,защото сте бг!Каквито сте шаафьори такива сте и джурналисти,нали оня с двете ленти от факти...В почивка си....научи ли коя е средна лента на магистрала в бг...........запомнете.В аварийната лента може да влезете,ако се налага да избегнете катастрофа!!!Аварийната лента на магистрала с три платна е Дясна лента,ганчоо-овць от факти!
  • 14 Шопо

    4 0 Отговор
    Война има в Украйна, пътните инциденти не са война.
    Продължавайте да ни рекетирате с камери и ще видите какво е война на пътя.
  • 15 Никси

    2 0 Отговор

    До коментар #6 от "а можеше и да я видиш":

    е ти къв юмрук искаш Радев да ти вдигне епилиран като на Джендърите и Педалите ли ? !!!.
  • 16 Циник

    0 1 Отговор
    Там точно пътят е ОК, пак някой е тръгнал да задминава. А че магистрала е нужна е ясно на всички. Поредната жертва на сметката на крадците от ГЕРБ.

    Коментиран от #19

  • 17 гост

    4 0 Отговор
    А защо не напишете че виновният за катастрофата е Анелия
  • 18 Борисов е виновен

    0 0 Отговор
    Ако Борисов беше довършил магистрала Хемус, нямаше да има толкова катастрофи по пътищата за Варна. Устафка! Устафка! Борисов да си ходи!
  • 19 нали

    0 0 Отговор

    До коментар #16 от "Циник":

    Борисов остави 1.35 милиарда лева готови пари за довършване на Хемус. Асен Василев от служебния кабинет ги раздаде като еднократна помощ на пенсионерите, за да гласуват за ППДБ на предсрочните избори.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол