26 Август, 2024 09:25 3 378 37

Бойко Станкушев: Ще има сделка, за да се отстранят дразнителите. Атанас Илков е по-малко опасният Калин Стоянов

  • бойко станкушев-
  • сделка-
  • дразнители-
  • атанас илков-
  • калин стоянов

„Ако има правителство, най-вероятно то ще бъде между ПП-ДБ и ГЕРБ. Делян Пеевски или ще влезе на мястото на „Величие”, или на ИТН по процент. Важно е каква е избирателната активност.”, коментира и Нидал Алгафари

Бойко Станкушев: Ще има сделка, за да се  отстранят дразнителите. Атанас Илков е по-малко опасният Калин Стоянов - 1
Снимка: Нова телевизия

"Ще бъде направена сделка, за да се отстранят дразнителите. Атанас Илков е по-малко опасният Калин Стоянов. Бойко Борисов с един ход достигна два ефекта, които са в различни посоки. Някак се „изпра” от Пеевски – доказа, че не е зависим. От друга страна, отпуши пистата за преговори, което, след толкова много кризи и правителства, е добре. Ходът е интелигентен. Въпросът е как ще се възползват другите политици". Това коментира Бойко Станкушев от Антикорупционния фонд в ефира на Нова телевизия, цитиран от novini.bg.

„Калин Стоянов е единственият министър на вътрешните работи, зад когото застанаха служители на МВР”, подчерта пиар експертът Нидал Алгафари.

Това значи, че досега не са подкрепяли нито един министър. Това пък от своя страна значи, че МВР изобщо не е помръднало и едно бъдещо кадърно управление трябва да се помисли какво може да се направи там. Не мога да проумея с какъв акъл ще излязат полицаите и ще се намесят в политическите процеси”, коментира от своя страна Станкушев.
Алгафари смята: „Ако оставят Калин Стоянов, те ще кажат „ето, това е влиянието на Пеевски”. Ако го махнат, ще кажат „ето, това е влиянието на ПП-ДБ”.

Той не вярва да има мнозинство, в което да участват ГЕРБ и ПП-ДБ с „Възраждане”. „Ако има правителство, най-вероятно то ще бъде между ПП-ДБ и ГЕРБ. Делян Пеевски или ще влезе на мястото на „Величие”, или на ИТН по процент. Важно е каква е избирателната активност.”

„Няма да има мнозинство без ГЕРБ и ПП-ДБ. Никой не знае какво ще стане с ДПС”, допълни още журналистът Бойко Станкушев.


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 17 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Хахахаха

    23 6 Отговор
    Вкарай и пеевски вместо ИТН и да закриваме тази територия!
  • 2 ФАКТИ

    24 2 Отговор
    Израза "избори се правят с нашо МВР" на нас обществото много ясно ни показва защо е цялата тази драма
  • 3 гражданин

    27 6 Отговор
    Който да е министър все ще е така докато боко и шиши са на свобода !
  • 4 Обратно на това

    20 2 Отговор
    Не мога да разбера Станкушев сам дали си вярва на това, което говори. Никой не се е изпрал от никого, видно от общите координирани действия за сриване на държавността .

    Коментиран от #23

  • 5 Маринов

    27 7 Отговор
    Четирима неадеквати управляват държавата в момента - Борисов, Радев, Пеевски и Доган. Жалко, че носят само политическа, а не НАКАЗАТЕЛНА отговорност.

    Коментиран от #7

  • 6 Иванов

    27 14 Отговор
    Станкушев пак е навесявал Посолството. Тия не разбраха че ППтата никой не ги ще и ще отекат в канавката
  • 7 Къде

    15 13 Отговор

    До коментар #5 от "Маринов":

    намеша Радев до измамници и мошенници крадящи и лъжещи те? Затова ще сте все бедни и нещастни и ще си живеете все с такива измамнници да ви обират, щото им тиражирате лъжите!

    Коментиран от #16

  • 8 бай Иван

    21 1 Отговор
    Наско Илков се е съгласил ,щото така или иначе му остават четири месеца до предела от 60 г. в МВР . А що да не завърши като министър? Утре няма да се помни какъв е бил като министър а ,че е бил министър.
  • 9 Демократ

    13 10 Отговор
    Съвсем ясно е, че задкулисната ДС-КГБ-БКП номенклатура си разиграва коня ,както си иска. Очевидно е настъпил крайния момент за изпълнение на Кремълския проект Голгота, който трябва да върне назад в комунизма държавата. Този проект е изработен от КГБ още от Андропов и успешно се приложи в Русия. Най-верният й съратник България, в която Живков официално обяви,че ДС е клон на КГБ ,върви по същия път. Законите на Путин се внасят чрез партията на фюрера копейкин, а другите гласуват, но задължително се поддържа политическа нестабилност и хаос в страната и се мечтае за напред към връщане назад.Така България е най-уязвимия член на ЕС И НАТО, което иска Путин. Нестабилността на Балканите успешно се осъществява. Нашите национални предатели викат публично Путин да дойде в България след като приключи с Украйна.

    Коментиран от #10, #25, #28

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Боруна Лом

    13 3 Отговор
    ПОРЕДНИТЕ ИЗМЕКЯРИ! РАЙЧЕВ КОГА ЩЕ ГО ПОКАНИТЕ?
  • 12 Маринов

    12 11 Отговор
    Радев подписа 13-годишен газов договор с "Боташ" на Ердоган. И той като Борисов плати 3 милиарда лева народна пара за НИЩО! Можеше поне 5 национални детски болници да построи с тия пари. Масон и крадец!

    Коментиран от #15

  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 бай хасан

    10 15 Отговор
    чудя е се мая защо президента просто киро и цялата кохорга около пп и зб толкова ги е сграх от калин стоянов сигурно защото неутрализира пудела и спряха потоците от кеш а наруши и ала бала евала на кожалова че не се уплащи
  • 15 Не лъжи

    12 15 Отговор

    До коментар #12 от "Маринов":

    Боташ е договор, от който България може да печели милиарди! Но това ще попречи на схемите на шарлатаните и измамниците ПП, ДБ и ГЕРБ!

    Коментиран от #20

  • 16 Тръмпакис

    14 8 Отговор

    До коментар #7 от "Къде":

    Ама ти още си вярваш в дядо Коледа а? Хората на Радев са замесени в много тежки контрабанди и корупции. А ти още малко ще го изкараш, че е и девствен...

    Коментиран от #17

  • 17 Ами време е тогава

    9 8 Отговор

    До коментар #16 от "Тръмпакис":

    да спреш да вярваш в дядо коледа и може тогава да спреш да вярваш и тиражираш евтините лъжи на шарлатаните и измамниците ПП, ДБ и ГЕРБ!
  • 18 ьклав

    12 1 Отговор
    Смениха малко платените аналЛизатори с други, и поканиха да аналЛизира още по голяма дупка Бойкото. Тоя завалията на простите грантояди е водач. Отде ги намирате бре? А пък водещото/то в НОВА е ужас и потрес. Една от най тъпите в територията. Толкова се е загрижила за содомитите че чак ще и висне ченето. От Посолството са и насипали зоб и грухти и грухти. Слава Богу, гледаме и мръсната муцуна по НОВА само от време на време.
  • 19 ииии

    12 2 Отговор
    Тоя простия НИ дал Ни взел, е в конфликт на интереси бре. Сина му от много време пърди в гупата на ГЕРБ. От нищо не отбира освен да взема 10 -15 хиляди на месец, а ниДал ниВзел, в студията е готов заради сина да хвали ГЕРБ дори ако му режат кратуната. Какво ни го давате тоя простия манипулатор?
  • 20 Тръмпакис

    11 1 Отговор

    До коментар #15 от "Не лъжи":

    Може да печели но НЕ печели а ГУБИ по 1 милион на ден пари от джоба на гражданите на тая пробита държава.

    Коментиран от #21

  • 21 Факт

    4 6 Отговор

    До коментар #20 от "Тръмпакис":

    С мафия като ПП, ДБ и ГЕРБ няма как да печели!

    Коментиран от #22

  • 22 Тръмпакис

    10 1 Отговор

    До коментар #21 от "Факт":

    А сега прибави и ДПС, БСП и Румен Радев към твоя списък.

    Коментиран от #26

  • 23 Цицомановa

    7 2 Отговор

    До коментар #4 от "Обратно на това":

    Че какво да ти каже ?! Т.н. антикорупционен фонд (ма все едни такива имена си измислят) е нищо повече от едно американско НПО (както каза Минчев -Нещо Против Обществото), получаващо пари от Америка за България, т.е. ясно е в чия полза работят всички тия.
  • 24 Павел пенев

    8 1 Отговор
    И този перко ли още дава идеи. Голямо лизане падаше на Иванчо циганчето.
  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 ДПС е по подразбиране

    3 7 Отговор

    До коментар #22 от "Тръмпакис":

    с ПП, ДБ и ГЕРБ! А БСП е незначителна патерица на ДПС, за да е от значение! А Румен Радев е този който пречи на мафията ПП, ДБ, ГЕРБ и ДПС! Да им тиражирам лъжите, би ме направило човек без ценности и морал, ударил дъното в обществото! Та не ми се вижда умно занимание!
  • 27 Не се обаждай

    5 0 Отговор

    До коментар #25 от "Мег Райън":

    Тази боза от пропаганда и лъжи е ценна за този сайт! Кажеш ли истината срещу нея, трият те! Тук се цени само тролове на САЩ, простотия и лъжи!
  • 28 Павел пенев

    6 1 Отговор

    До коментар #9 от "Демократ":

    Ето такива като този са всичките демократи и за това сме та това дередже. Тъпи,прости алчни и неграмотни, но си мислят че са умни и красиви.

    Коментиран от #29, #33

  • 29 И по важното

    4 1 Отговор

    До коментар #28 от "Павел пенев":

    Без грам морал и ценности, продажници и лъжци!
  • 30 БАЙ ---ХОЙ

    1 2 Отговор
    ЗАДЪЛЖИТЕЛНО. ТРЯБВА. ДА. СЕ. ПРЕМАХНЕ. ВАРИАНТЪТ. СЛУЖЕБНО. ПРАВИТЕЛСТВО.
    ЛЕГИТИМНОТО. ПРАВИТЕЛСТВО. ДА. ИЗПЪЛНЯВА. ФУНКЦИИТЕ. СИ. И. ДА. ОРГАНИЗИРА. НОВИТЕ. ИЗБОРИ. ЗАЩОТО. ВИЖДАМЕ. КАКВА. КАША. Е. СЪС
    СЪСТАВЯНЕТО. НА. СЛУЖЕБНО.

    Коментиран от #31

  • 31 За да се стигне до служебно правителство

    3 0 Отговор

    До коментар #30 от "БАЙ ---ХОЙ":

    Означава, че е свалено доверието от редовноото правителство! Може да е заради лъжи, кражби, измами и дори и национално предателство! Как тогава някой уличен в подобни деяния, би ти организирал честни избори? Конституцията беше перфектна, докато с нея не се изгавриха шарлатаните, измамниците и мафията ПП, ДБ, ГЕРБ и ДПС, за да се окопаят във власт и да владеят всеки момент на избор в страната!
  • 32 ПЕНКО

    1 0 Отговор
    Б. СТ. : ..." ЛИЖА ---ЛИЖА МАЙКО МОЯ АА--- ЛИЖА -ЛИЖА -ЗА ПАРИ --- НЕ ЖАЛИ МЕ МАЙКО МООЯ --ЗА ДОБРИ ПАРИИИ "... !?!?!?!?!?
  • 33 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 34 Лъжеца е дъно в едно общество

    0 0 Отговор

    До коментар #33 от "Демократ":

    Отвращава както от себе си, така и от дъното САЩ, спонсор на лъжите!

    Коментиран от #36

  • 35 Независим от Пеевски ли?

    1 0 Отговор
    Бойко Станкушев добре ли е? Борисов показал, че е независим от Пеевски!? Че новият вътрешен министър на кого слугува? Хайде по-леко с баданарката, че цапа!
  • 36 Демократ

    0 0 Отговор

    До коментар #34 от "Лъжеца е дъно в едно общество":

    Пълните несвързани безсмислици на чугунената глава.

    Коментиран от #37

  • 37 Може

    0 0 Отговор

    До коментар #36 от "Демократ":

    Но фактите показват, че лъжеш. А лъжеца е дъно в едно общество и отвращава както от себе си, така и от спонсора на лъжи САЩ.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол