28 Август, 2024 09:25 2 734 70

Цончо Ганев: Искаме да вкараме в затвора Борисов и всички, с които той управлява през последните 12 години

  • цончо ганев-
  • бойко борисов-
  • затвор-
  • управление-
  • 12 години

„Решихме, че няма да управляваме безпринципно с цената на това да имаме постове. Ние поставихме политики", коментира още зам.-председателят на "Възраждане"

Цончо Ганев: Искаме да вкараме в затвора Борисов и всички, с които той управлява през последните 12 години - 1
Снимка: Нова телевизия

„Не само, че не искаме да управляваме с ГЕРБ-СДС, а искаме да вкараме в затвора Бойко Борисов и всички, с които той управлява през последните 12 години”. Това заяви в студиото на „Здравей, България” зам.-председателят на "Възраждане" Цончо Ганев.
„Решихме, че няма да управляваме безпринципно с цената на това да имаме постове. Ние поставихме политики”, подчерта той.

Ганев коментира и проекта за чуждестранните агенти у нас. По думите му законът е заимстван изцяло от САЩ. „Той е преведен дословно от американското законодателство и адаптиран към българското”, посочи зам.-председателят на „Възраждане”.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 49 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 честен ционист

    68 49 Отговор
    Пред пропагандата на Цончо, дори и тази на Гьобелс бледнее.
  • 2 Путинофил

    37 40 Отговор
    Тиквата е наш човек, путинофил. Хариза 4 милиарда пари на племето за сръбско- маджарската тръба
  • 3 Казуар

    66 50 Отговор
    Възраждане трябва да бъдат изолирани за достъп до секретни документи.
  • 4 1551

    27 4 Отговор
    Той се откупи вече...
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Сталин

    31 23 Отговор
    Шефа на Smartmatic - машините за гласуване е арестуван във Флорида за корупция и измама, обяснете ни още веднъж как Тикви, Прасета и ПростоКирчовци печелят изборите на машините
  • 7 Водещата

    40 15 Отговор
    непрекъснато го апострофираше, говореше заедно с него, дори по-силно от него, опитваше се да манипулира думите му и накрая след като се имори се измъкна с оправданието, че времето е изтекло...

    Коментиран от #40

  • 8 Сталин

    29 19 Отговор
    Българина е пълен глупак ако си мисли че еднодневни политически прос титутки назначени на власт от главния сводник в България - американското посолство че ще работят за интереса на българите много се лъжат . Тъй като българина по природа е шмекер той гласува за себеподобни и си мисли че колониалната администрация ще свърши цялата работа вместо него а той ще си стои на ракията и салатката.Единствените почтени хора в политиката бяха Жан Виденов и Волен Сидеров които влязоха във властта с по един апартамент и така и излязоха от политиката ,но много са малко почтените хора в България за да гласуват за такива политици,така че надежда всякаква вие оставете

    Коментиран от #38

  • 9 по дефиниция

    30 15 Отговор
    Това е още един национал-социалист.
  • 10 е той съда ги вкарва

    25 0 Отговор
    а смесените бракове между олигарси , политици и власт правят въртелите . Няма няма и някой изкочи с някоя Афера .
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Факти

    27 42 Отговор
    Кирил Петков е единственият българин, който дръзна да се изправи срещу Борисов и го арестува. Ако имаше пълно мнозинство щеше да си изкара мандата и да успее да го вкара в затвора. За жалост мафията му свали правителството, а Възраждане гласува с нея вота на недоверие. То по всички важни гласувания Възраждане е с ГЕРБ. Само за дреболиите гласуват разделно за да се правят на опозиция.

    Коментиран от #22, #23, #43

  • 13 Яне Янев

    37 17 Отговор
    Цончоо, Цончо. Аз едно време казах в едни билбордове, че ще уволня Бойко Борисов, помниш ли? Помни ли ме някой въобще? Нищо, важното е, че аз си се помня. И с теб така, Цончооо. Ма аз поне бях лидер, а ти си носна кърпичка на Костя
  • 14 Ами

    29 10 Отговор
    браво ! Откога чакаме тази блага вест. Да не забравим и Денков, да го пратим принудително да се грижи за криминалните отрепки , които договори да приемаме от Австрия.Той и без това иска да комуникира с чужденци.
  • 15 аъаа

    26 13 Отговор
    Цумчо това е хубава мечта, но ти кога...???
  • 16 Разграждане на възраждане

    33 17 Отговор
    Цоньо се пъне по Нова, за да докаже недоказуемо то.
    1. Ние не сме антиваксъри, само бяхме против задължителната ваксинация. Така оправдава факта, че имаха ваксинирани депутати!
    2. Ние не сме русофилска партия, а нашите представители са в Москва на Брикс, за да поддържаме икономически отношения и на изток и на запад, щото и във Вашингтон бяхме, а и в Китай ще ходим!
    А бре, Цоньо, как ще установяваш икономически отношения на форум за участието на който сте си платили най- ниската цена на билет, който не ви дава достъп до заседанията на форума!
    3. Депутатът ни Янчев е бил на обучение на " Америка за България", ама като се върнал от обучението ги изгонил! 🤣🤣🤣🤣🤣 Много смешен и неубедителен Цоньо!
    4. След като с договорка с Герб приехме промените в ЗПУО, наричан от нас за ПР Закон срещу джендър пропагандата в училище и опитахме да спретнем Лов на вещици на български учители, сега ще опитаме да прокараме Закон за чуждестранните агенти, който е от 1939 Г., Цоньо, не от 50- те години в САЩ, както твърдиш. Нещо повече от 1959 Г. този закон в САЩ не се прилага, смята се за недемократичен и се е използвал като бухалка, спрямо неудобни, ама какво ви пука на фашистите от Въздържане, Ловът на вещици трябва да се прилага във всички сфери, не само в образованието! Трябва да бъдете спряни, иначе следващото ви предложение може да е Закон за защита на държавата.
  • 17 Потурко Ганьов

    16 15 Отговор
    ✔️✔️искаме да вкараме в затвора Бойко Борисов и всички, с които той управлява през последните 12 години✔️✔️
    Изненадващо споделя детската си мечта и основна цел на житейския си път и говори за себе си в множествено число, като пряк наследник на въображаем монарх.
  • 18 Град Козлодуй

    13 12 Отговор
    Моля Пак лъжи гарван гарвана око не вади
  • 19 Чекмедже бабаит

    11 12 Отговор
    нали това ви беше целта на партията? И какво стана утвърдихте законите на гробаджиите и обезоражихте България.
    управляващите ви ползват за хавлия както и ппдбетата бяха произведени за да повдигат тежките топки на баце
  • 20 Муха- ха

    14 16 Отговор
    Айдее, тези са поредните които ще го вкарват в затвора. Всички, които поеха по тази линия са в историята, значи очакваме да се разпаднат скоро
  • 21 Копейкин е бастун на Бойко

    26 15 Отговор
    Тия съвсем смятат хората за баламypници.
    Няма трезвомислещ, който да не знае, че партия Коста Копейкин е патерица на ГЕРБ.
    "Не слушай какво ти говорят, а какво вършат" - ПП Копейкин винаги е подкрепяла ГЕРБ при гласувания на лобистки и корупционни закони
  • 22 Това не са радостни факти

    19 11 Отговор

    До коментар #12 от "Факти":

    Ако Бойко като министър председател нареждаше арести сега по граждански права щяхме да сме като Русия и Северна Корея, а ти щеше да си най-нещастен. Киро и Рашков бяха единствените глупаци, който си позволиха да нарушат закона и създадоха грозен прецедент. Затова изборните им резултати са затихващи. Освен, че нищо не спечелиха, дадоха възможност на Бойко да се изпере и да се качи на белия кон.
  • 23 Вовата

    22 7 Отговор

    До коментар #12 от "Факти":

    Единственият безспорен факт (при това медицински) е, че имаш нужда от сериозна терапия, макар че няма доказан случай на някого да му се налее мозък в кратуната
  • 24 Справка

    12 6 Отговор
    Яне Янев, Тома Биков -РЗС
  • 25 Диди

    19 9 Отговор
    Как ще го вкарате, лъжец, като той ви плаща?
    Предатели сте вие с твоя шеф, но вече всички знаят!
  • 26 карате кид оригинала

    20 9 Отговор
    Бегай популист! Цомчо и коцтадинов ще ви обещаят всичко стига да имат 51% от вота. Хехехехе а през това време субсидията си върви и къщи си строят.
  • 27 Гацо

    13 13 Отговор
    Как че вкараш Буда у затворо бе разногледио... Че ви утепаме с камание сите еднодневки...
  • 28 нннн

    19 2 Отговор
    То добре, но мафиотите се писаха евроатлантици и Галя не ги дава.
  • 29 Шмекер гагауз с много КЪС

    20 8 Отговор
    Широко прокламираната от Коце и компания покана за участие във форума на БРИКС се оказа купено участие, те присъстват на Международния ОБЩИНСКИ форум на БРИКС – конференция, посветена на общините - там можеше да бъде единствено кмета на Борован, който е "бивш" гербер.
    Закупената "покана" е най- ниският вариант Standard, защото участието им там е бутафорно и ПР за предстоящите избори! Големия международен форум с лидерите от съответните държави BRICS Summit 2024 ще се проведе през октомври в Казан

    Коментиран от #34

  • 30 Отегчен

    22 10 Отговор
    Какви политики имате вие бе Цончо, а да, сетих се: политики за тайно ваксиниране, политики за невъвеждане на еврото (освен в личните банкови сметки), политики за атомизиране и отслабване на българското общество чрез кремълски опорки за сорос, морос и норвежците, политики за връщане на България в орбитата на азиатския сатрап.
  • 31 Цончо Плюнката

    13 4 Отговор
    Ще вкараш една краставица
    Знаеш къде.
    Друго няма да направиш .
  • 32 Нека да пиша

    17 5 Отговор
    Цонке, мариии луда жено цайсата.
  • 33 Стръв

    17 4 Отговор
    за балъци !
  • 34 реру

    23 2 Отговор

    До коментар #29 от "Шмекер гагауз с много КЪС":

    "... Закупената "покана" е най- ниският вариант Standard, защото участието им там е бутафорно и ПР..."


    Така си е... "покана" за $1 620...

  • 35 Че то ако се

    15 5 Отговор
    Приеме законът за
    Чужди Агенти
    Първо Цоня и оня Другия
    Костя Дъ Простя
    Трябва да ги пратят в Кауша .
    Руските Платени
    Агенти.

    Коментиран от #52

  • 36 пенсионер

    18 6 Отговор
    ганьо това деректива на москва ли е или на руската подлога копеикин
  • 37 Шепа нещастни рашисти

    24 3 Отговор
    ПП Копейкин е съставена само от неудачници, готови да продадат семейство, род и родина за някое Евро, подхвърлено от Борисов-Пеевски.
  • 38 Хаха

    20 3 Отговор

    До коментар #8 от "Сталин":

    Капейката
    Пак изтрещя.

    Къде са тия двамата за които говориш
    Червено Чаршафче ?
  • 39 До кога ще го търпим?!

    23 3 Отговор
    Не ни занимавайте с тази фашистка ziганска партия!
  • 40 Ти си гледал

    12 4 Отговор

    До коментар #7 от "Водещата":

    Някакво друго предаване .

    Или си бил
    Със Червените Очила .

    Коментиран от #46

  • 41 Развитие

    10 3 Отговор
    ТОЯ НИКОЙ ИНДИВИД КАКВО ЗАВИСИ ОТ НЕГО НИЩОПРАВЕЩ КОПЕЙКА СИ
  • 42 Развитие

    10 3 Отговор
    ДО ТОЗИ НИКОЙ А АЗ ИСКАМ ТАКИВА КАТО ТЕБ ДА ГИ НЯМА ИЗОБЩО В ПАРЛАМЕНТА НЯМА ЛИ КОЙ СА ТЕ ОСЪДИ НЕЩОПРАВЕЩ
  • 43 Развитие

    9 10 Отговор

    До коментар #12 от "Факти":

    И ЗА КАКВО БОРИСОВ ДА Е В ЗАТВОР ЗАЩОТО РАЗНИ ОТПАДЪЦИ НЕ МОГАТ ДА УПРАВЛЯВАТ И СА НЕГОДНИ С ПРЕВРАТ ОВЛАДЯХА ВЛАСТТА И УНИЩОЖАВАТ БЪЛГАРИЯ 4 ГОДИНИ БЕЗНАКАЗАНОКРАДАТ ЛЪЖАТ САБОТИРАТ АЛА БАЛА

    Коментиран от #45

  • 44 Даниел

    11 5 Отговор
    Да да,и ние всички ви повярвахме и ще ви направим първа политическа сила в парламента,защото сте много загрижени за обществото!
    Дани в следващия парламент изобщо ви няма.
  • 45 Вовата

    6 4 Отговор

    До коментар #43 от "Развитие":

    Не се хаби - безсмислено е. На Бай Ганьо не може да му се набие в чутурата способността да мисли. Повече му харесва да го набие на някого и да го оплюе мощно - затова не е нужен интелект или пък образование поне
  • 46 Гледах

    3 16 Отговор

    До коментар #40 от "Ти си гледал":

    точно това предаване, в което водещата се задъхваше да го надприказва и надвика. Безпомощна срещу неговото себевладение и хладнокръвно поведение.
  • 47 аааахахахааа

    11 2 Отговор
    Ооооххххх.....сладур.....Той и Бойко Борисов така дойде на власт като обеща да вкара в затвора Доган.
  • 48 Сър Пичук

    8 3 Отговор
    А, бе, този!
    Само Борисов ли?
    Ами открадналите милиарди само в последните няколко години. Онези със сделката с турците за която плащаме по половин милион всеки ден за нищо? Ами тези с ала-балата? Нещо за олигарсите и дълбоката държава, които всъщност управляват всичко. Съдиите, прокурорите и висшите полицаи и политици осигуряващи чадър за мафията?
    Ами онези, от Триглавата Ламя, които паднаха заради корупция?!?!? Там имаше и Батко и Братко, имаше заменки, ощетили държавата за милиарди, имаше много други неща.
    Ами оня хитрец, направил стотици милиони от сделката, която оскъпи външния ни дълг?
    Ами приелите законите за разбойническата приватизация и възползвалите се от нея?
    Ами онези с умишлените фалити на банките?
    Ами фалиралите и разграбилите държавата?
    Много са ви скромни целите.
  • 49 Майора

    17 3 Отговор
    Цончо , а заради предателството спрямо България и признаването нс Путинни Русия , вие къде трябва да сте копейки?
  • 50 Хайтов:

    8 1 Отговор
    Едно е да искаш, друго е да можеш... и т.н.
  • 51 За затвор е този,

    16 1 Отговор
    който излъга Цончо, че някога щял да управлява. Не разбирам защо така лекомислено се разбиват човешки съдби с напразни надежди.
  • 52 Е, ти как мислиш

    3 2 Отговор

    До коментар #35 от "Че то ако се":

    Защо тогава толкова настояват за този закон? Не мислиш ли, че излиза, че говориш глупости?

    Коментиран от #64

  • 53 Чочо

    12 1 Отговор
    Много пара изригвате....ама ефект,нулев!
    Всички само се пънете и после омеквате.
  • 54 Анализ

    14 3 Отговор
    Възраждане нямат нито идеи, нито политики, нито фундамент! Пълни вэздухари! Хващат една дъвка и дъвчат, дъвчат, докато се окаже грешна! Така беше с "еврото", после с "джендърството", а сега взеха старата дъвка на ПП-ДБ! Но въпреки всичко вотът им спихва...
  • 55 Kирил

    13 1 Отговор
    В затвора вкарва съда, другото са приказки за пред балъци. Такива са повечето изражденци
  • 56 Ами да

    3 11 Отговор
    Ето едно добро изречение от Възраждане! Но ППДБ се колебаят по въпроса! За това ще падат още!
  • 57 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 58 Ха ха ха

    13 4 Отговор
    Цончо да внимава с копейката да не влязат в затвора за финансиране от Русия
  • 59 Ха ха ха

    8 1 Отговор
    Кого ще управлява бе ман@ал
  • 60 Лжец!

    9 4 Отговор
    Възраждане са сателит на Бойко Борисов и ГЕРБ! Всичко това е театър за наивници! Възраждане и ИТН винаги гласуваха послушно с ГЕРБ-ДПС!!!! По делата им ще ги познаете, а не по манипулативните дъвки, които разтягат!
  • 61 Истината

    12 2 Отговор
    Възраждане НЕ са нито Прокуратура, нито Съд, че да вкарват в Затвора някого!
  • 62 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 63 Деций

    3 1 Отговор
    Цончоооо,и ти си Янето номер 2.И онази Копейка също!Гласувате с тях и му близахте топките в 48/49 НС!Ако някой може да то вкара това е само Пеевски,вие сте мишоци,и това не е работа за малките ви глави!Измекяри!Хайде подгрявайте тъпаците които ви избират.
  • 64 Поради самозаблудата си,

    5 1 Отговор

    До коментар #52 от "Е, ти как мислиш":

    че някога ще управляват и ще прилагат закона избирателно, по свой вкус.
  • 65 Диана

    3 0 Отговор
    Е гаси политиките им! Започнаха с гонене на БСП, сега се завъртяха срещу ГЕРБ ...Това се нарича безпринципна политика, политиката на фурнаджийската лопата, значи...Ако Възраждане не е превзето от вътре от БСП, то не знам какъв е смисълът на Костадинов и неговата партия изобщо...Иначе, нищо ново под Слънцето - от самото си основаване БСП има свои агенти и внедрени хора във всичките ни партии- не забравяйте, че БСПто е дело на двойния агент Луканов и конспирациите са вградени в основите им...Явно и Възраждане вече си е изпяла песента в прегръдките на БСП...БСП и СИЕ вън от политиката..
  • 66 Казуар

    3 1 Отговор
    Смотанякът Цончо ще вкарва България в Евразия, БРИКС.
  • 67 и аз искам да съм негър

    0 0 Отговор
    но не мога
    Бяла беше мама
  • 68 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 69 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 70 Хектор

    1 0 Отговор
    Единственото което умеят от Възраждане е да манипулират, лъжат и да правят по задкулисен начин пари. Костадинов е взел пет милиона лева за лобизъм, въпреки, че такъв закон няма и е подсъдно. Но защо държавните институции не им потърсят сметка за предателските отношения към България и българите, но обслужвайки Русия и но в условията на война и наложени санкции. Защо не попитат бившата жена на Костадинов за Цончо и Костадинов. Всъщност са най обикновени рубладжии.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол