28 Август, 2024 09:57 14 290 35

Михаил Екимджиев: ВАС ще реши доколко е легитимно решението за изключването на Пеевски и решението ще падне

  • михаил екимджиев-
  • върховен административен съд-
  • решение-
  • изключване-
  • делян пеевски

"Калин Стоянов беше пуснат по пързалката, както това се случи с Гешев. За да вдигнеш юмрук, трябва да имаш гръбнак, иначе главата клюмва", посочи юристът относно Калин Стоянов

Михаил Екимджиев: ВАС ще реши доколко е легитимно решението за изключването на Пеевски и решението ще падне - 1
Снимка: БГНЕС

Най-вероятно Върховният административен съд ще реши доколко е легитимно решението за изключването на Делян Пеевски от ДПС и решението ще падне.
Това мнение изрази в интервю за БНР Михаил Екимджиев, адвокат и правозащитник.
Той се позова на "дълготрайната нехигиенична връзка и влияние" върху управлението на този съд, "който се е превърнал в придатък на задкулисието, олицетворявано от Пеевски и Борисов". Екимджиев прогнозира, че с помощта на "услужлив съдия" решението ще бъде отменено.
Калин Стоянов беше пуснат по пързалката, както това се случи с Гешев, коментира Екимджиев в предаването "Преди всички".

"За да вдигнеш юмрук, трябва да имаш гръбнак, иначе главата клюмва", посочи той относно Стоянов.

"Той се е отправил към екарисажа за политически трупове, където вече две години е и Гешев."
В замяната на вътрешния министър Михаил Екимджиев вижда сделка за запазване на сенчестото влияние в МВР.

Жертва се Калин Стоянов и се слага "един по-невзрачен негов заместник", като целта е Пеевски да влезе в парламента на всяка цена, да има имунитет и да се прави на евроатлантик, изтъкна Михаил Екимджиев.

"Гангстерската война между Пеевски и Доган може да приключи и с трупове", не изключва той.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 92 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Град Козлодуй

    80 8 Отговор
    ВАС е корупция
  • 2 Война на миндери

    62 5 Отговор
    Шишо е женен за Темида😉

    Коментиран от #35

  • 3 Доган е занулен ,кой пара

    19 50 Отговор
    Хвърчащия лист дето пуснаха в медиите от нефигуриращия никъде в ДПС Доган,е едно голямо нищо,той утре може да напише и ,че президент на русия,и тогава пак ли трябва някой да обжалва изказването на един луд

    Коментиран от #5

  • 4 Иван

    49 8 Отговор
    Пеевски има пари да купи цяла България но само половин ДПС
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Адв. Ивайло Юруков

    40 9 Отговор
    Както винаги, коментарът е точно в целта!
  • 7 Октай

    40 27 Отговор
    Следва ответен удар, който ще бъде със стократна сила. Изземване, чрез съда на сараите в Бояна и Росенец и ТЕЦ Варна и Доган отива в забвение, заради лекомислието си да слуша подмазвачите си. Това се очаква и това ще се случи. Не е нужно човек да е Нострадамус.

    Коментиран от #11

  • 8 ГЛАВАНАК БАНКЯНСКИ

    53 3 Отговор
    Хайде, де! От много години чакаме да се случи нещо такова, за да се събуди най-накрая заспалия български народ. Нека се прочистят тези нагли бандити.
  • 9 ХиХи

    42 6 Отговор
    Труп на Шиши ша има, бат Ердо едва ли ша го остави ако стане зор работата, за другия незнам
  • 10 Вълканов

    46 22 Отговор
    Не повтаряйте грешката на Тодор Живков през 80-те години на миналия век, не озлобявайте турскага тародност в България, че лошо се пише на държавата. Пеевски надскочи границите на доверието, дадено му от тази народност. Той трябва да бъде пожертван в името на мира в страната ни.

    Коментиран от #16

  • 11 Война на миндери

    39 8 Отговор

    До коментар #7 от "Октай":

    Ооо точно такъв удар от "феномена" само, ще превърне Доган в жив "светец" и "мъченик" за дпс електората хаха
  • 12 Киро

    30 45 Отговор
    Поредните платени глупости на тоя фалшив адвокат или какъвто се води.. Очевидно получава пари, за да плюе по Пеевски и Борисов. Жалка картинка..
  • 13 Новото начало е факт

    24 32 Отговор
    Народа от 30 години,казваше ,че руския шпионин и пионка на олигархията Амет е вреден за България,правехме протести срещу него 50-60 хилядни,много политици само лаеха по медиите,но се появи Дилян и с един замах унищожи националния предател Амет Демирев
  • 14 меди доган създаде

    0 8 Отговор
    партията . познава вълка , полицаи , а и го съдиха беше в пандиза , познава много в турска . щом гони конкурента , значи не са заедно . това не е кат да си делят баницата щото вас не давал да се разделят . а и си слага конкурента пепел с тея атаки постоянни . вас ще каже дали е прав . да грешат денко и раде случайно ли е . или да ги навика малко . ще видим утре .
  • 15 Бандит МетодиеФ БуРисОФ

    27 8 Отговор
    Аз само гледам от страни,който спечели войната веднага отивам към него..
  • 16 ха ха

    22 4 Отговор

    До коментар #10 от "Вълканов":

    Турците в България нямат нищо общо с тази мафиотска битка. Някъде се скъса нишката в братската прегрътка, но със сигурност е свързана със санкциите. Наскоро Щатите започнаха преследване на сенчестия флот на Русия - 600 танкера нарушават санкциите. Вероятно там се къса нишката между намагнитения и почетния.
  • 17 нннн

    19 4 Отговор
    Важното е какво ще решат избирателите на ДПС. То е ясно, де.
  • 18 Соросоидче ляв сектант

    7 20 Отговор
    Трябва да браним Доган,щото имаме един и същ господар руссия
  • 19 дом

    17 8 Отговор
    Поправете последното изречение Факти! Не, "може да приключи с трупове", а "дано приключи с трупове".
  • 20 Стеф

    21 5 Отговор
    Жалбата следва да е към Контролният им съвет на ДПС. Но решението вече е взето. Да след това има опастност да бъде отменено от ВАС, но добре е да знаем, че решението е вече взето и няколкото дерибеи на хранилка при бившия председател Пеевски няма да могат да представляват партията. По скоро ще си направят своя партия, както правят всички отцепени от ДПС.
  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 И Решението ще падне

    13 4 Отговор
    Може и да не падне! Или и то е предрешено?
  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 арендатор

    23 4 Отговор
    Дебелян владее цялата съдебна псистема-прокурори, съдии, съдебни и прокурорски помощници, нотариуси, съдии по вписванията, съдии-изпълнители, разследващи полицаи, следователи.Съдебната власт в БГ е отдадена под аренда на този дебелакПоследният генерира корупция чрез "конкурсите" и решаването на дела с голям интерес. Фактически той е феодът на държавата, само в Щатите не може да пробие, даже не може да отиде там.
  • 26 Главанак Главев

    11 3 Отговор
    И Главанака е човек на лицето от "Магнитски". Слуша, изпълнява, докладва.От другите главанаци в службашкото правителство още хора на Дебелия са правосъдната, транспортната, финансовата, Парадимов
  • 27 Лост

    12 2 Отговор
    За времето за което излезе решението на ВАС ще се разбере чий е съда.Някои дела се влачат доста време.
  • 28 Мнение

    20 3 Отговор
    И в Дубсй не може да избяга. Закотвил се е в Народното събрание, пазят го 30 гавази и няма мърдане от там. А мръдна на някъде, а руската мафия този път няма само да го понабие, а може и да го пресели на по-доброто място. Дебекака само в България може да си разиграва коня и да дефилира "прекрасното" си телосложение на манекен. Това го знае всяко дете.
  • 29 Деций

    10 16 Отговор
    Решението е ясно!Това са жалки и отчаяни опити на безсилие на групичката мародери събрала се около алкохолика Меди Доганов.Нямат кворум,и решенията им са не легитимни! Толкова им е нивото на тези шимпанзетата.Бат Рамадан,Карадая , Ахмедов,и Чакъров,да не забравим и Джиджито!Такива работи ще им изкара ,че ще се смаяте!А Драндарският "философ" главен "хидро инженер и доктор на шуменския педагогически, който има няколко думи в речника си ,скоро ще е на квартира ,в панелна гарсониера на последен етаж с теч !Смешници!
  • 30 Казанова

    19 4 Отговор
    Зле ще свърши Пеевски,така мисля. Много на сериозно се взе, плаши хората,физически е отблъскващ,има речник на каруцар.И е пътник...
  • 31 Ержан

    8 0 Отговор
    ПОСЛЕДНОТО ПРЕДПОЛОЖЕНИЕ МИ ХАРИСВА.
  • 32 Абе

    6 0 Отговор
    Какъв ВАС бе, Софийски градски съд води регистъра на партиите, значи по инстанционния контрол ВКС ще реши въпроса. Гледай си там делцата срещу България в страсбург и не се изказвай неподгдтвен.
  • 33 Джибата

    1 3 Отговор
    Доган най накрая да си плати имало господ живее като цар на гърба на дпс и гласоподавателите нямат наяждане дерибеите но на гласоподавателите на дпс им писна и се събудиха и прозряха реалноста
  • 34 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 35 Обратното

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "Война на миндери":

    Обратното е - тя за него.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол