28 Август, 2024 21:48 2 303 25

Мая Манолова: Нинова ще се опозори като първия бивш председател на БСП

  • мая манолова-
  • корнелия нинова-
  • бсп

По този начин обслужва други политически субекти. Това, което се случва в БСП, е в полза на Борисов и на ГЕРБ. Разпадът в основни политически субекти е проклятието на конституционните промени

Мая Манолова: Нинова ще се опозори като първия бивш председател на БСП - 1

Въпреки опитите на Корнелия Нинова да взриви участието на БСП, БСП ще участва в изборите и ще го направи благодарение на левите хора. Ще има голямо ляво обединени, в което водеща роля ще има БСП. Председател ще бъде Атанас Зафиров. Това заяви лидерът на "Изправи се.БГ" Мая Манолова в предаването "Денят ON AIR".

Тя очаква Нинова да си даде сметка, че работейки срещу партията си, "ще се опозори като първия бивш председател на БСП, който не е запазил достойнство и е работил срещу собствената си партия".

"По този начин обслужва други политически субекти. Това, което се случва в БСП, е в полза на Борисов и на ГЕРБ. Разпадът в основни политически субекти е проклятието на конституционните промени. Те посегнаха на Конституцията и сега тя им го връща. ДПС за първи път ще се яви под формата на два политически субекта. ПП-ДБ са в активен разпад. БСП, благодарение на председателя си, също има проблеми", каза Манолова пред Bulgaria ON AIR.

По думите ѝ "Изправи се.БГ" се опитва всячески да съдейства лявото обединение да се случи и да се реагира успешно за предстоящите избори. Манолова подчерта, че силата на лявото обединение е, че се обединяват усилия, сили, каузи и хора.

На въпрос кой е виновен за водната криза, тя отговори, че като омбудсман е защитавала десетки населени места и безводието е най-големият проблем за българските граждани.

"Лицемерие е от страна на Борисов и ГЕРБ тяхната внезапно зародила се загриженост за тези проблеми. Голямата водна реформа започна 2015 г. Единственото, което се случи оттогава досега, е повишаването на цената на водата, която в определени населени места е скочила с 300%. Огромните пари, които се акумулират в този сектор, изтичат, както изтичат около 65% от водата", посочи лидерът на "Изправи се.БГ".


Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 22 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Помак

    13 27 Отговор
    Абе вия я елиминирайте ,тя е подивяла ...консолидирайте се за изборите ..според мен 14-15% ... Ако сте едини

    Коментиран от #18, #22

  • 2 Град Симитли

    22 3 Отговор
    "Не ме е яд да ме ритне ат,
    ами то--краставо магаре!"
    .... Дедо Петко Славейков
  • 3 Галева, Галева

    35 5 Отговор
    Е баш ти ли, Галева....???
  • 4 Жоро

    39 2 Отговор
    Кака Мая, голям мерак има.Върти, сучи все се бута .Абе жено иди да работиш за 800 лева на месец при някой работодател, пък тогава се напъвай!

    Коментиран от #16

  • 5 Пчеличката Мая

    23 6 Отговор
    И двете са отвратителни.
  • 6 Сега Корни ще ви докаже, че не ставате

    42 2 Отговор
    В съда партията е регистрирана с председател Корнелия Нинова. Тя може да регистрира партията за изборите и да вкара в ЦИК листите. Понеже Нинова не иска да се цапа е упълномощила Ченчев и Свиленски да я свършат тази работа. За Мая, Зафиров и Гуцанов остава да стискат палци техните имена да фигурират в листите, защото може и да не фигурират. Ей така изглеждат нещата от гледна точка на закона.

    Коментиран от #19

  • 7 Отвратена

    38 4 Отговор
    Това нещо на снимката е неморално, крадливо, лъжливо, алчно и манипулативно създание. Това нещо от години е символ на човешкото падение... Защо отново му давате трибуна??? До кога ще ни го натрапвате???

    Коментиран от #8, #9, #10

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 аз следях действията на

    22 1 Отговор

    До коментар #7 от "Отвратена":

    Мая и на моменти ми бяха симпатични. Например в ролята й на омбудсман. Но все повече виждам, че не е толкова лакома, колкото е щестлавна, глупава и без много багаж. Не съм на ничия страна в БСП, смятам, че най-бедната страна, каквато ни задържа да бъдем Борисов толкова години, трябва да има лява партия. Но напиращите нови в ръководството не отбират от най-елементарни неща. Например как юридически ще им регистрират партията за избори, като още Нинова е водещата според съда.

    Коментиран от #12

  • 10 да си отвратен от някои леви,

    17 2 Отговор

    До коментар #7 от "Отвратена":

    не значи да умираш от любов към двамата шишковци - баш дерибеите, или онова нещо от Списъка на Шиндлер - просто та дрънка. Като милиционер - баща му.
  • 11 Град Козлодуй

    18 0 Отговор
    Алчността е пагубна
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 ЕДГАР КЕЙСИ

    16 3 Отговор
    ГАЛЕВИЦЕ ТИ СЕ ОПОZOPИ ОЩЕ КОГАТО СЕ ..................... "БОРЕШЕ" С БОРЦИТЕ НА БРАТЯ ГАЛЕВИ ............... МИВКА .................. ФАКТ !

    Коментиран от #17, #20

  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 МАЙО, МАЙОООО

    18 3 Отговор
    ЩО СТЕ КАТО БЕЛИ ЧЕРВЕИ И ЧАКАТЕ ДА ЗАМИРИШЕ НА МрЪША И СЕ ВТУРВАТЕ..............?
  • 16 Матросов

    15 1 Отговор

    До коментар #4 от "Жоро":

    Е,хайде сега,да работи.Жената е учила в Москва.За дружинна ръководителка.Как се отиваше да учиш в Москва,а?Тя е учила да не работи.Мая се занимава с политика от скука.Човек като няма какво да прави,трудно минава деня.Та затова.Да не я хване съклета и да подържа форма,един вид.
  • 17 55 от Козлодуй

    4 2 Отговор

    До коментар #13 от "ЕДГАР КЕЙСИ":

    Ашколсун , Кейси .
  • 18 Европеец

    14 3 Отговор

    До коментар #1 от "Помак":

    Статията няма да я чета, само ще кажа че е време Манолова да се ссбабичкоса..... Като омбудсман симулираше някаква дейност..... Като интелект и политик пчеличката мая може само да диша прахта на Корнелия Нинова .... Не съм от БСП, но се съмнявам че ще изкарат 15% макар и обединени....... Не помня някой да е изключвам пчеличката мая от БСП.... Но нейното его е много високо, краечетало е, но като интернет и политик е много по-малко от Корнелия Нинова..... Ламтежа за власт и постове на мая Манолова е пословичен....
  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 така така

    4 8 Отговор

    До коментар #13 от "ЕДГАР КЕЙСИ":

    Това са клевети по адреса на Мая. Свързват нейното име с някакви си Галеви, или Главеви, но те са си тиквени произведения!
  • 21 РЕАЛИСТ

    13 3 Отговор
    За трети път го пиша. Мая не може се намаза на малкия пръст на Нинова. Хайде изтрийте го пак.
  • 22 БСП в Бунището

    7 4 Отговор

    До коментар #1 от "Помак":

    Забравил си да сложиш запетайките - 1,4 - 1,5% за "лявото" обединение на всички комунистически партии и с шут отзад - в Бунишето на Историята!!!
  • 23 Напротив

    9 1 Отговор
    Много си я бива Нинова.Не допусна олигарси и стари муцуни,използвачи на партията да я обсебят.Манолова запази малко приличие.Отлично се справяше като омбудсман.Не падай ниско и не злобей.Просто ако искаш да съграждаш бъди позитивна и над нещата.Нинова е стойностен човек.Няма смисъл да я плюеш.А старите муцуни велможи какво ще търсят в БСП?Да си стоят в левицата Времената са други и на хората не им е до вашите ежби.И от всички партии крамолите като хвърляте в обществото го озлобявате и внасяте гняв.Нито вас ви бива,нито на обществото вече му пука за сърбежите ви.
  • 24 ЗАРО

    3 1 Отговор
    Мая депутат ли пак ще става?Беше депутат от БСП, беше председател на народното събрание от БСП и предложи един г-н сега Магнитски за шеф на ДАНС, после Бойко я направи омбудсман - още ли ?
  • 25 Дернев

    2 1 Отговор
    "Ще има голямо ляво обединени, в което водеща роля ще има БСП. Председател ще бъде Атанас Зафиров."
    Това обезсмисля самото начинание.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове