30 Август, 2024 11:41 6 876 75

Чакъров: Доган има договор за наем за Сараите в Бояна

  • дпс-
  • ахмед доган-
  • доган-
  • сараи-
  • бояна-
  • джевдет чакъров

Лидерът на ДПС ползва този имот от две десетилетия

Съществува договор за наем, който урежда ползването на имота в кв. „Бояна“. Ще бъде спазвано върховенството на закона и договорът за наем ще бъде подаден до съответните институции.

Това разкри председателят на ДПС Джевдет Чакъров. Той пристигна при събралите се поддръжници на почетния председател на партията Ахмед Доган в столичния квартал.

По думите му договорът е сключен между Ахмед Доган от една страна и от друга - с фирмата, която управлява имота.

Джевдет Чакъров посочи, че ще бъде спазвано върховенството на закона и договорът за наем ще бъде подаден до съответните институции.

Тук сме да подкрепим Ахмед Доган, ДПС и каузата на ДПС, каза Чакъров и допълни, че се очаква както в София, така и пред имота в „Росенец“ да дойдат още симпатизанти.

По думите на заместник-председателя на ДПС и евродепутат Илхан Кючюк хората от партията са притеснени и са готови да сезират международната общност и компетентните органи. Той направи паралел между случващото се в Бояна и в централата на ДПС на бул. "Александър Стамболийски" 45 А, когато се оказа, че от кабинета на почетния председател Ахмед Доган са изнесени всички документи. Някой ще понесе ли отговорност за вещите и документите, които са изгубени от централата, попита Кючюк.

ДПС е правова партия, няма да позволи на никого да потъпква законите в България, допълни той. Ако има основание за самоуправство, трябва да се приложи цялата строгост на закона, каза той.

Илхан Кючюк допълни още, че поддръжниците на Ахмед Доган ще останат пред имота му толкова, колкото трябва, ще протестират там, където трябва и ще сезират когото трябва.

Ние не радикализираме, не предприемаме никакви действия, които да настройват хората, а сме дошли по собствената си воля тук и ще останем, допълни Кючюк.

МВР се е отзовало на два сигнала от адреси в столичния квартал Бояна и от парк Росенец. Това съобщиха от ведомството днес. На място е извършена проверка, която е установила, че става въпрос за гражданско-правен спор, към който МВР няма отношение. Материалите от проверката ще бъдат предадени на прокуратурата, уточниха от министерството.

Ахмед Доган обитава този имот от 20 години, а въпросите за собствеността трябва да се изяснят с документи, с които ние не разполагаме. Има органи, които да установят собствеността, заяви депутатът изключен от ПГ на ДПС Тимур Халилов.

„Все още сме в недоумение кой е вътре, какво прави вътре, дали е изнесъл нещо. Всички хора са тук, за да защитят личното имущество на д-р Доган. В момента има груба форма на самоуправство“, заяви още Халилов, след като цяла нощ поддръжниците на Доган прекараха на ул. „Стар Беловодски път” в колите си, а от рано тази сутрин в София заприиждаха автобуси от Кърджали и хора от други населени места.

Според депутатите, обявили се като ДПС-Доган, без Пеевски и група, снощи, неизвестни лица са влезли в жилището, което се обитава от Ахмед Доган от 20 години насам.

„По неофициална информация това са лица на охранителна фирма. Нямаме информация от легитимен орган какво се случва вътре. Ще останем тук, за да възпрепятстваме опити за увреждане личното имущество на д-р Доган“, добави Халилов тази сутрин. Пред журналисти той съобщи, че не е разговарял с почетния председател на движението, който е в лятната си резиденция „Росенец“ – под охрана.

„Нямам документ за собственост и не мога да дам такава информация“, отговори Халилов на въпрос чия собственост са сараите в „Бояна“. Той уточни, че вътре няма служители на ДПС, всички са изведени още снощи.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 21 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 АлиАгаДПС

    49 1 Отговор
    не е платил и стотинка авантаджията !!!

    Коментиран от #8, #33

  • 2 ТаУмВзе

    30 1 Отговор
    Изтересяха със тва Активно мероприятие ей! Съответно нещо по злокобно са сготвили и тва е за отвличане на вниманието на робите.

    Коментиран от #9

  • 3 Българин

    59 3 Отговор
    Каква държава само... Няколко самозвани глупаци, които постоянно лъжат, са в центъра на вниманието. От вчера говорят само за тях. Занимават ни с дрязгите на доктори, соколи, Чакъри и т.н.; телевизионните канали излъчват само лъжите, извъртанията и софизмите им. По-жалка картина на политиката не съм виждал.

    Коментиран от #58

  • 4 Михал

    53 3 Отговор
    Всеки договор за наем има клауза за прекратяане при определени условия.

    Коментиран от #7, #71

  • 5 0101

    43 4 Отговор
    Да се пратят баретите,да въдворят ред,тия лумпени и вандали нарушават обществения ред
  • 6 Последния Софиянец

    43 2 Отговор
    Хора като бай Тошо , Тиквата и Доган винаги са без нищо.Парите им са на подставени лица.
  • 7 ТаУмВзе

    39 1 Отговор

    До коментар #4 от "Михал":

    Нали не мислите, че Доган живее под Наем! Сключил е договорче със негова си фиктивна - куха фирмирмичка, за да не плаща Данъци на имотите. Врътката е много стара де.

    Коментиран от #59, #72

  • 8 Боруна Лом

    23 2 Отговор

    До коментар #1 от "АлиАгаДПС":

    АМА ИМ Е УРЕЖДАЛ МИЛИОНИ! А СЕГА ЙОК! И АУТ!
  • 9 честен ционист

    15 7 Отговор

    До коментар #2 от "ТаУмВзе":

    Някй ще пипне май маймунската шарка без време.
  • 10 Айде сега

    47 3 Отговор
    Джевдете, айде миличък да ни изясниш каква точно е "каузата" на ДПС? А? Краденето и изнудването са престъпления а не каузи доколкото познаваме закона а ОПГ-то ви е шампион в последните 30-тина години

    Коментиран от #60

  • 11 До всички симпатизанти

    49 8 Отговор
    Да си вдигате багажите и да си отивате в Анадола. При братята си, дето нежно ви наричат "османски цигани". Айде марш да ставате ядрени инжинееери. На Едро сте му нужни за космическата програма, да ви направи "копачи на Уран, Нептун, Плутон и Гьон.
  • 12 Милиардерът

    26 1 Отговор
    Джевдет в защита на друг - агент Сава !
  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Тъпи и смешни

    39 1 Отговор
    Чакър вземи го у вас да го дундуркаш и понасяш пиянските капризи.
  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Червената шапчица

    34 15 Отговор
    Шиши ми става симпатичен !!! Разплете им тарлъците ! Дано да ги удари докарай и за КТБ !!! Браво на Пеевски евала на момчето браво само така скоро Доган в затвора
  • 17 Сталин

    30 2 Отговор
    Сус бе кьопек,щели да спазват върховенството на закона ,къде си видял някой да спазва законите в България,или за вас може ,а за цървуланите само беззаконие

    Коментиран от #73

  • 18 ха ха

    42 1 Отговор
    От каузата ДПС само обръчи и порции останаха... и един проскубан со.ол.
  • 19 Следва въпроса

    24 9 Отговор
    Кой активира Папазов или кой емитира подписа му. С какво Пеевски заплаши Папазов или той не е изпращал мутрите да гонят Доган. Надяваме се, че все още има някакво мижаво правосъдие с което да напомни на собствениците, че има закон който урежда такива въпроси. На всички им е ясно, че Момчето, направи прокурори и съдии за смях, но се надяваме, че сред тях има и честни да българи, за които Законът стои над всичко.
  • 20 Папазоглу

    28 2 Отговор
    Да ама Сокола не е плащал наем

    Коментиран от #25

  • 21 ха ха

    20 3 Отговор
    Модераторът пази да не се каже лоша дума срещу Доганя. Д(п)С е овладяло маса медии...

    Коментиран от #26, #61

  • 22 Големият

    31 2 Отговор
    "доктор" не може ли сам да си оправя бакиите , ами тръгнали един бюлюк пратеници да го величаят и за закони да бръщолевят ?
  • 23 Само предлагам

    21 2 Отговор
    Агента да си заминава ГОРКИЯТ останал без пари и имоти Да му съберем пари и да ИЗЧЕЗВА
  • 24 бай хасан

    28 1 Отговор
    а бе отде тия пари при тия дерибее - сараи вили вецове панелни полета обрачи отфирми ние на година садим пжо 5 дка тютюн и цяло лято цялото семеиство се трепем за него и тои я стане я не -това не го разбирам

    Коментиран от #62, #74

  • 25 ха ха

    26 2 Отговор

    До коментар #20 от "Папазоглу":

    Ще си поиграят да фалшифицират и квитанциите дори... Интересно за Росенец как ще се оправдава Амед? Там плащал ли е наем и в какъв размер? Колко данък дължи? НАП се спотайва на гърба на данъкоплатците както обикновено.
  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 Вълканов

    15 0 Отговор
    Работата не е на добре. Нещо ще се измъти, но ще го понесе държавата, тоест ние. Кукловодите, кактопри бай Тощо - невинни агънца. Юрушът на маслините може да срещне някой чужд звяр.
  • 28 АБВ

    3 1 Отговор
    Това нищо не означава
  • 29 Ха ха ха

    10 2 Отговор
    Много се радвам че тоя си го получи
  • 30 777

    7 2 Отговор
    ТУК ВЕЧЕ ЯКО ПРЕИГРАХА
  • 31 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    18 4 Отговор
    Значи,че просто го гонят и толкова!Аз имам наемател и всеки месец при плащането му давам на наемателя документ с вси платени сметки по имота.отделно плащам и 10% на държавата.има ли ги тези документи за сумата на наема иза плащанията .В договора може да бъде нищожен при неплащане или при предизвестие от 1месец,ако наемателя е нарушил някой точки от договора.С тези селски хватки ,показва ,че от Дръндар.Като се пише голям ездач,да си е гледал добре коня,доган!ПС.Какво е докарал 100 човека да се дуят пред мисирките??Да се разкарват от там,щото Българинът и поединично е много силен...
  • 32 ПЕНКО

    15 3 Отговор
    ... " КЪСНО Е ЛИБЕ ЗА -САРАЙЧЕТА " !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • 33 как така бе?

    9 2 Отговор

    До коментар #1 от "АлиАгаДПС":

    а кой е платил мястото за строежа,купено от някой си Николай Л.Главинчев?
  • 34 Въпрос на време

    20 1 Отговор
    Дойде Видов ден за единя, ще дойде и за др.два шопара.
  • 35 оня с цървулите

    9 2 Отговор
    Хехе,новинарите ли пускат тенденциозна простотия или простотията е реална.Чия собственост е имотът лесно се проверява в Търговския регистър за 2 мин.Договор за наем не е посмъртен,обикновено е за 1 или 2 год,ако вс е ок се подновява,има си и клаузи за разторгване...а дали са плащани данъците от приходите от наем също лесно се установява...ама не -шоуто е по-важно,ако може и да се сбият с камъни още по-добре...или "умното куче в мъгла не лае",щото не знае откъде ще изяде тоягата...
  • 36 ПЕНКО

    10 2 Отговор
    ЧАКЪР ЕФЕНДИ ---КАКВО БИ ОТСЪДИЛ ЕДИН ТУРСКИ -СЪДЯ ??????????????

    Коментиран от #40

  • 37 Гражданин

    16 2 Отговор
    Всички които отиват да защитят Доган трябва да бъдат арестувани за хулигански действия.
  • 38 Овцевъд

    12 2 Отговор
    Сиганинът от Дръндар да искара договора от папките и да го покаже на обществото. Договорът за наем може да се прекрати, собственикът има право. Да не е му и дадено вещно вечно право за живеене там. Имотният регистър е публичнодостъпен за всеки. Ние турцине със свободен дух не сме офсете от 1989. Изхвърлете Сокола и дерибеите от Сараите. В СЦЗ има достатъчно места. Всичките на там!
  • 39 договор за наем добре

    12 1 Отговор
    А плащал ли си е наема, откакто Пеевски спря кранчето на ДПС.
  • 40 турския съдия отдавна отсъди

    12 3 Отговор

    До коментар #36 от "ПЕНКО":

    Ахмед Доган е Персона Нонграта в Турция. Не знам защо.

    Коментиран от #64

  • 41 Диана

    13 1 Отговор
    След като има нов собственик на имота, напълно резонно е той да извади ,сварените там наематели...Всички тези демонстрации само показват страхът на ДПС около Доган от репресии към тях, който явно ги кара да виждат всичко около тях в тази светлина...Страхували се били за Доган, значи...Смешки!...А интересно как така Росенец изведнъж се оказа собственост не на Доган, докато и появата на ДБ там и всички последвали проблеми с този имот бяха насочени срещу собствеността на Доган там, а днес се оказва, че дори няма такава собственост, а той живеел под наем там от 20 г.?!...Има нещо гнило в Дания, значи...
  • 42 РуZко българска мафия

    9 1 Отговор
    Сега ако покаже и документи за плащане по договора ...
    От къде агата има пари да наеме такъв палат, заедно с две дузини персонал ?
  • 43 ХА ХА ХА

    8 3 Отговор
    АТЛАНТИЦИТЕ ВА ИЗАТЛАНТИЧЕХА.БУХАЛКАТА Я ДАДОХА НА ШИШИ. А СЯ .КО ТАНА?пундаранай.
  • 44 Събрахме се ... вече явно 🐖🎃

    13 7 Отговор
    Много ме кефи как се гърчи тoлyпа Бойко Борисов, разкрачен между Пеевски и Доган-Радев.
    Пеевски го е хванал за мандаринките и няма мърдане, половината от ГЕРБ вече са на Пеевски, начело с Делян Добрев .
    От друга страна точно Доган го направи главен секретар и го изстреля в политиката въпреки скромния му умствен багаж.
    Пеевски без ГЕРБ е никой, но пък Борисов без Пеевски ще търка нара.

    Коментиран от #45

  • 45 верно ли

    7 2 Отговор

    До коментар #44 от "Събрахме се ... вече явно 🐖🎃":

    Колко от вас деца си спомнят, как дойде на власт Бойко Борисов?
  • 46 Абе

    7 1 Отговор
    Евроатлантиците са доказано най-корумпираните политици. Най-много крадат и прибират евраците от Брюксел срещу послушание и вечна лоялност.
  • 47 Българин

    10 3 Отговор
    Най после лъсна голия задник на агент Сава.Деребей №1 не е платил и стотинка за имотите където е живял.Негодникът е използвал и е изтъргувал властта която е притежавал.Слава богу вече не притежава.Само като му видиш смачканата физиономия на този търтей, се питаш на това нищожество ли са се кланяли почти всички политици от новата история на България.За това сми и на дъното, няма случайни неща.Браво на Пеевски че разби гнездото на дерибейте-търтей.

    Коментиран от #50

  • 48 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 49 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 50 погледнато реално

    7 1 Отговор

    До коментар #47 от "Българин":

    добре си поживя
  • 51 Чакър

    6 0 Отговор
    ...но в бурята ще бъдем пак със тебе, Соколе мой, защото се обичахме!
  • 52 Луд

    3 0 Отговор
    Турските серияли са на мода в БГ.
  • 53 Дедо

    10 4 Отговор
    Абе къде са големите патриоти ,с татуирани Свобода или Смърт на гърба и Левски и Ботев на коремите ? Тия които веят байраци на Шипка и пред Пилона в Рожен. Дето се зъбят на всеки във форумите и са окичили антените на колите си с български флагчета. Нещо за гъби ли са , болни ли са или просто ги хвана шубето от тълпите пред Сараите ? Оня патриот от Историческия парк и той нисичко клекнал и се спотайва. Айде бе патриоти по смело бе момци .
  • 54 .......

    7 0 Отговор
    Ако Доган е наемател от 20 години на "Росенец", а наемодателят иска наемателят да напусне имота, нормално ли е наемателят да прави барикади на хазяина?
  • 55 Тома

    4 1 Отговор
    К.ми янко има договор защото нищо не е плащал като чок финансовия министър Горанов
  • 56 ДОГАН - БИВШ БГ ДЕПУТАТ.

    6 2 Отговор
    ЗА 100 КВ. М. НАЕМА Е 1000 ЛВ. А КОЛКО Е НА ЗАМЪК С ПРИСТАНИЩЕ И 4 ЯХТИ ИЛИ В НА ТОЗИ В БОЯНА - 1 - 2 МИЛИОНА НА МЕСЕЦ?. А ЗА ПЕРСОНАЛ И ОХРАНА? БЕШЕ ДЕПУТАТ НО НЕ ХОДЕШЕ НА РАБОТА, ОТ КЪДЕ ЗАПЛАТА В МИЛИОНИ? КАКВО ДРУГО Е РАБОТИЛ, ОСВЕН ДОНОСНИК НА ДС?
  • 57 голем дебил

    5 0 Отговор
    Защо убиецът Тимур Халилов е на свобода,а не в затвора.Нали преди години е убил човек с автомобила си.Има и още един башибозук със същото деяние там.
  • 58 баш психиатър

    6 0 Отговор

    До коментар #3 от "Българин":

    Ами от години са оставени да си краднат,сега когато им нарушиха спокойствието взеха да вият на умряло.Не че им пука за Сопла,повече им пука за тях самите.
  • 59 кака сврака

    4 0 Отговор

    До коментар #7 от "ТаУмВзе":

    Да,а сега фирмичката е друга,и условията вече са други.
  • 60 зла кучка

    3 0 Отговор

    До коментар #10 от "Айде сега":

    Браво за коментара.От мен 100+++++++
  • 61 голем дебил

    3 0 Отговор

    До коментар #21 от "ха ха":

    Сега ли го разбра?
  • 62 голем дебил

    4 0 Отговор

    До коментар #24 от "бай хасан":

    Как откъде.От Европата отпускат милиони да подпомагат такива като вашето семейство,но вместо при вас,дерибейте си ги прибират в личните сметки.А вие си гласувайте пак за тях.
  • 63 Еййй, а

    5 4 Отговор
    Доган- Моган...отстрани погледнато от един обикновен човечец нещата са много ясни. Магнитският му обещаха в посолството реабилитация, ако успее да разбира турската партия, тъй че да противопостави етническите турци на българските дпсари, кириакстефчовци, за да назрее етническият проблем. Тъй като Доган досега успя да запази етнически мир, вече е неудобен за САЩ. Нали се знае, че при конфликт ще се намесят " умиротворителите" от Америка. Знаем ги как действат. Ще се настанят в държавата ни трайно и ще си разиграват коня в близост до Украйна. Ако не се проумее тази истина и се задейства пъкления план на момчето, подчинено на посолството, жална ни майка. Много е превтасало вече положението, започна се това, от което се боят разумните и честни хора в България. До там ни доведоха Делянчо, ББ, Кирчо, Кокорчо, Плевньо, Пасито и други неосъзнати подкрепаджии на евроатлантическите ценности . Ще се случат сблъсъците, които известните на всички ни играчи подготвиха, а ние ги търпяхме. Наградиха се, осигуриха си животеца и местенца по света да живуркат, а нас ще ни хвърлят на биковете.
  • 64 А на дебелото момче

    2 1 Отговор

    До коментар #40 от "турския съдия отдавна отсъди":

    червен килим са му постлали и го чакат с отворени обятия.От както шиши е председател на дпс, гласовете от Турция изчезнаха.
    На следващите избори минимум 80хил. гласа идват към Доган стой и гледай.
  • 65 Развитие

    5 0 Отговор
    НАЕМ ВИКАШ КОГО ЛЪЖЕШ ЧАКЪРОВ ДОХОДИ НА ДОГАН КОЛКО СА ОТКЪДЕ СА ИМА ЛИ ЗАКОНИ ЗА ТОЗИ ДОГАН И ГРУПИЧКАТА ОКОЛО НЕГО ДОКОГА ЩЕ ПРИБИРАТ ОТ ДЪРЖАВАТА ТЕЗИ
  • 66 Тодор Живков

    3 0 Отговор
    Фесовете вън
  • 67 СЯ РАЗБРАХТЕЛИ ЧЕ ДС ПЛЮС П

    2 0 Отговор
    ЕЕЕВСКИ ПРАВИ ДПС
  • 68 МАХМУД

    5 0 Отговор
    БЕ ТИЯ МИЛИЦИОНЕРКИ ЩО НЕ СА ФУРАЖКИ ВИИИИИНАГИИИ..... НЕИЗРЯДНИ САААААМО В БЪЛГАРИЯ УНИФОРМЕННИТЕ СА РАЗПАСАНИ.....
  • 69 ДААААААААА

    2 1 Отговор
    дпс винаги си е била параван за кражба на пари от българския данъкоплатец. Нищо не се води на доган .защото така е било винаги при мафията -основния шеф е дълбоко скрит и ползва "мишоци",които са бушони при екстрени ситуации. Но тук мишоците излязаха по умни и си искат пая ,който са спечелили за главния мафиьот - ахмет доган.
  • 70 да де

    1 0 Отговор
    има договор - но за 5 г и е от началото на века - а после вече няма такъв договор за наем, пък дори и проформа - щото Сокола нищо не е плащал,нито наем, нито сметките на имотите - той стои много над тези ежедневни проблеми на обикновените хора! Кой като него - празни данъчни декларации, човекът е като господ - нищо директно на негово име, но практически всичко е негово като ползвател, според него до живот, а и за поколението! И 30-те милиона и други източници на средства недекларирани са отивали за издржката му,щото от въздух не се живее, и то така нашироко с монархически апетити!
  • 71 да, но

    1 0 Отговор

    До коментар #4 от "Михал":

    ако има действащ такъв с лицето, което обитава имотите
  • 72 така е

    1 0 Отговор

    До коментар #7 от "ТаУмВзе":

    но сега се уплаши,че трябва да връща 30-те млн и други източени средства и панически хукна да се освобождава от участието във фирми, консумирали такива средства и в бързината се отърва и от фирмите с имотите,които обитава - а сега ще реве,че е на улицата - ами в Дръндар има необитаема триетажна "детска градина" от 1500 кв.м застроена площ с посредничество и финансиране от друга организация- да си отиде там, има предостатъчно място за фамилията
  • 73 да бе

    1 0 Отговор

    До коментар #17 от "Сталин":

    сега реват за спазване на закона - ами че той си е спазен и Доган законно ще го изгонят! А всички тези защитници на закона се крият от него зад гърба на Доган,щото видиш ли,те били от ДПС, значи са недосегаеми като Вожда си!
  • 74 ами как

    2 0 Отговор

    До коментар #24 от "бай хасан":

    естествено на гърба и за сметка на бедните хорица,дето ги величаят !
    Дерибеите сега ще ги види цяла Б-я кои са - те са около сараите да си пазят положението, а не толкова Сокола - огледайте се и хубаво ги запомнете, щото не след дълго може да се пребоядисат и присламчат другаде
  • 75 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове