1 Септември, 2024 16:21 8 055 131

Изключиха Корнелия Нинова от БСП

  • бсп-
  • корнелия нинова

Заедно с нея бяха освободени още трима партийци

Изключиха Корнелия Нинова от БСП - 1

С над 100 гласа на днешното заседание на Националния съвет на БСП изключиха лидера на партията в оставка Корнелия Нинова. Тя беше начело на формацията осем години. Решението беше подкрепено със 105 гласа "за", 16 "против" и четирима се въздържаха.

Заедно с Нинова от лявата формация бяха изключени и Георги Свиленски, Иван Ченчев и Крум Дончев. Седем са мотивите за освобождаване на Нинова и тримата ѝ съпартийци. Сред основните причини за изключването им е несъобразяване с решението от кой избирателен район да се кандидатират за парламента Нинова и Свиленски.

„Юридически сме в абсолютен прецедент – председател, който е изключен от партията, но е председател по съдебно решение. Дайте ни време да осмислим ситуацията. Усилията ни трябва да са насочени към явяване на БСП на изборите”, заяви лидерът в оставка Нинова. Тя допълни, че на пленума са отказали поименно гласуване.

Георги Свиленски разказа, че дневният ред на Националния съвет на партията е бил от две точки – за актуалната обстановка и за вътрешнополитическия ред. „За втора точка трябваше да бъдат изчетени мотивите, с които се налагат наказания на четиримата – на Корнелия Нинова, на мен, на Иван Ченчев и на Крум Дончев. Нямаше мотиви за това решение и отговорът на Зафиров към Дончев беше: „По принцип”. Дончев е изключен „по принцип”. Това решение беше взето между 65 и 70 души, а в залата присъстваха и хора, които не са членове на Националния съвет”, каза Свиленски и допълни, че три пъти бил помолил водещия Кристиан Вигенин да провери кворума, но той бил отказал.

По думите му редът за изключване на Нинова не е същия като стъпките за освобождаване на другите партийци. „Тя е избрана за председател на партията от 57 000 социалисти”, допълни той.

Нинова обясни, че от една страна тя иска да напусне лидерския пост, от друга страна нейните съпартийци искат нейната оставка. „Това може да стане само на Конгрес, те отказаха да свикат Конгрес, отказаха да ме пуснат. Ще ме държат тука заложник да им узаконявам беззаконията. Дала съм пълномощно на Георги Свиленски и на Иван Ченчев, те ще участват в регистрацията на листите”, допълни тя.


Поставете оценка:
Оценка 4.1 от 79 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Петю

    129 40 Отговор
    Браво
  • 2 Кики

    130 39 Отговор
    Супер новина!
  • 3 Тлъстуша

    125 40 Отговор
    Боко Тиквата, ама с пола!
  • 4 Честито

    120 29 Отговор
    Другарки Нинова....най после ...свободна.

    Коментиран от #43

  • 5 Чурбътъ

    64 19 Отговор
    Ченчев сега спортен коментатор или пресаташе на ЦСКА.
  • 6 Българин

    98 14 Отговор
    За нея е ясно. Кажете какво става с "премъдраго" и "всесилнаго" "доктора" Ахмеда Догана? Уж е Сокола, Почетният председател, чиято воля е над всички и всичко, а му спряха електричеството и интернета в Росенец. Сега ще кара на агрегат явно.

    Коментиран от #21, #37

  • 7 Сега да си ходи обратно в СДС.

    102 19 Отговор
    Или в ДПС.

    Коментиран от #65, #97

  • 8 Фен

    74 104 Отговор
    Тъпо. Пак грешен ход. Вече няма да има представители на тази партия в парламента. Гласоподавателите я обичаха. Заради нея гласуваха...

    Коментиран от #63, #110

  • 9 Щерев

    71 20 Отговор
    разгеле!
  • 10 Вън милиардерите

    93 15 Отговор
    От БСП......
  • 11 Абсурдистан

    63 21 Отговор
    Жалко! Агонията ще продължи.
  • 12 БСП в Бунището

    48 46 Отговор
    Заклетите Комунисти правят преврат на единствената достойна да отведе БСП в Бунището на Историята с някакво Достойнство...
  • 13 Сега

    82 12 Отговор
    към коя партия ще се опита да се лепне ? Или ще става американка ?

    Коментиран от #103

  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 НИНОВА СВОБОДНА

    51 12 Отговор
    Ша живее при сонети В САЩ...
  • 16 ЕЕЕЕх ма боже

    75 20 Отговор
    Най после ВИДОВДЕН
  • 17 лекуващ лекар

    104 31 Отговор
    БСП умря, но не сега, а още като ни вкара в НАТО, ЕС и подписа за безплатни американски бази. Това не бе партията на трудовите хора от народа, създадена от нашите дядовци и бащи!!!
  • 18 демократ

    65 16 Отговор
    ох горката сега накаде може би наи добре ще е да оглави ДБ или ДСБ защото христя и танасчо са пред аут а и
    иванчо костов е неин човек
  • 19 хайко

    95 21 Отговор
    Е, госпожа ?! .Превърна БСП-то в бащиния с вземане на еднолични решения и на всичкото отгоре реши други да обвиняваш в същото. Стигна им кураж на ":заешките сърца" да те изключат. Крайно време беше
  • 20 Миро

    52 10 Отговор
    ВИЖДАТЕ,ЧЕ ОТ ТЕЗИ, НИЩО НЕ СТАВА!!!
    ЗАБРАВЕТЕ ГИ НАПЪЛНО!!!
  • 21 Анонимен

    72 9 Отговор

    До коментар #6 от "Българин":

    Соколът одъртя и оглупя. Алчността му го погуби. И в момента само използват името му. Той е развалина. ДПС пое по пътя на партията -майка.
  • 22 След като вчера дyдyк Бареков

    70 23 Отговор
    Водеше протестите заедно с Илхан Кючюк стотината роми депесари в подкрепа на Доган сега се тръшка от безпомощност-
    Пълната Промяна на Шиши идва, а с нея започва и Новото начало. След като Шиши смаза и взе имотите на Ахмед Доган, сега остава само да разтури и партията му и да и смени името.
    Ако саморазправата с ДПС отне на Шиши цели 18 години, то падне ли тази партия, следващата партия ГЕРБ е пробита отвсякъде и ще му отнеме само 18 часа. Борисов е следващият след Доган и си го знае отлично, но и нищо не прави, за да се спаси. Вцепенил се е като диво животно от страх със светнали фарове в очите по време на нощен лов.
    Започва Новото начало, скъпи приятели. Цялата власт ще е в ръцете на един човек и всичко ще става по неговия кеф. Частната собственост няма да бъде неприкосновена, а съдебната система, изпълнителната власт и законите ще са право само на един. Право, за което той няма да носи отговорност. Искахте твърда ръка и ще я получите. Изборите формално може и да останат, защото избирателна активност от 20% не е проблем за Шиши. При положение, че си докара “технологично” 150-200 хиляди купени цигански гласове и няколстотин хиляди от ГЕРБ, които са му втората сигурна партия, с още едно - две проксита Шиши ще си осигури пълното мнозинство.
    Соросоидните глупаци от наивност дадоха пълната власт на Шиши и го подсигуриха задълго през служебните кабинети, че случайно да не я изпусне. В новия свят на Мутроландия най-силният и най-бруталният ще командва

    Коментиран от #25, #39, #62, #102

  • 23 М3 голд

    56 19 Отговор
    "Заешките сърца" станаха лъвски. Много закъсняха. И тя продължава гадориите. Дала пълномощно на двама изключени от БСП да представляват БСП за изборите. И, разбира се, те да внесат нейните листи в ЦИК. И какво ще се случи с този партия? Учудвам се на безочието на тази жена. Тя усещаше тия събития. Логично беше да стане евродепутат, както и аз писах тук. Високи доходи 5 години, място сред европейския елит, пък знае ли се? Тя остана тук да доразгроми БСП. Ще успее ли?

    Коментиран от #71

  • 24 Нинова, аре у лево

    64 17 Отговор
    Това си е шизофренно поведение на корни.Хем подава оставка, от друга страна не иска други да я махат! То затова БСП се срина като партия, защото злобата, недалновидността и лъжите на Нинова дойдоха в повече на верните привърженици! А да не се прави на бедна комунистка, защото е една от най-богатите добре си напълни сметките на гърба на тези същите привърженици!😂
  • 25 Дyдyка нас ли плаши народа

    34 11 Отговор

    До коментар #22 от "След като вчера дyдyк Бареков":

    Че Пеевски ще ни вземел имотите като на Доган? За разлика от крадливия "сокол" са си наши и построени с доказани пари и Делян няма основание да ни притеснява
  • 26 .......

    40 18 Отговор
    Нинова е на нивото на Ахмет Доган.Срам нямаха тези хора.
  • 27 Феликс Дж

    35 6 Отговор
    И изключените и изключващите са "политически чапкъни" - ако мога да използвам думите на Кръстю Раковски за "общоделците". Накратко - това отдавна не е партия с леви идеи и политика-ренегати, опортюнисти и откровени криминали. Оттекоха се .................. ама ще е за хубово.
  • 28 оня с коня

    44 18 Отговор
    Нинова сама си е виновна:Нарече ги "Заешки сърца" и те я одъвкаха без да му мислят.Извод:Заешкото сърце понякога може да бъде много Юнашко!Мдааа...
  • 29 Горски

    59 16 Отговор
    Айде честито БСП се спомина! Сега чакаме ГЕРБ да изключи Буда Амфетаминов Бухалков - преходът или безвремието кой както го разбира свърши. Групировките ще се самоизядат отвътре, сега наред е ОПГ ГЕРБ "Гангстери за ефективно разграбване на България", а на изборите 20% избирателна активност и отиваме в киреча, този път завинаги.

    Коментиран от #50

  • 30 Бай бай

    52 11 Отговор
    Корни , нЕма да ни липсваш!
  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 БСП

    55 7 Отговор
    Изтече в канала - най- накрая. Сега следва двете ДПС да се изпотрепят. Герб също трябва да се разпадне. Да се напише нова конституция, да има двупартиен модел, нов изборен кодекс. Всички партийни файтони да се закрият.
  • 33 Отказал се да гласувам за БСП от 10г

    27 12 Отговор
    ХА. ХА. ХА. ХА. ХА...
    ГОЛЯМ КЕФ....
  • 34 българка

    24 27 Отговор
    Законът за обявяване комунистическия режим в България за престъпен е действащ закон на Република България, приет от XXXVIII народно събрание на 26 април 2000 г. И по силата на този факт може да се каже, че комунистите са преки или косвени участници в това престъпление. Не вярвам, че те са се променили, че искат да превърнат БСП в модерна лява партия. Не, те просто са свикнали да бъдат на кокала, който народът им осигурява безропотно. И народът трябва да реши въпроса с кокала.

    Коментиран от #38

  • 35 Орел

    34 13 Отговор
    Няма проблем. В Крушовица мястото за председател на ТКЗС-то е свободно.

    Коментиран от #45

  • 36 Тореро

    26 33 Отговор
    Предатели!!! Слава на г-жа Нинова
  • 37 Джевдет Чакърдъков

    14 3 Отговор

    До коментар #6 от "Българин":

    Снуп Доги се премести в Историческия парк в Неофит Рилски.
  • 38 Феликс Дж

    22 6 Отговор

    До коментар #34 от "българка":

    Да забранят и Христйо Ботйов - "Вярвам в единний светъл комунизъм, поправител недъзите на обществото". Полу.....българка, полу....грамотна.

    Коментиран от #73, #95

  • 39 Али Турчина

    13 19 Отговор

    До коментар #22 от "След като вчера дyдyк Бареков":

    Братя мюсюлмани. Нашия лидер Амеет Демир Доааан е в сарая си в Росенец а не в Бояна. Според члена на ЦОБ на ДПС бай Амееет е малтретиран от мутрите на Пеевски в сарая и се гаврят с тялото му а полицията отвън само си стои. Братя мюсюлмани, нека сега всички тръгнем към Росенец ,пробием полицейския кордон и спасим от гаврата на Пеевски с него-
    Севим Али: Има сигнал за сигурността и здравето на Ахмед Доган
    Много джипове влизат и излизат в имота в „Росенец“. Почетния ни председател е малтретиран и в момента.

    Коментиран от #41, #54, #88

  • 40 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 41 Феликс Дж

    16 3 Отговор

    До коментар #39 от "Али Турчина":

    А дано, Али. Кючюкча му е.
  • 42 ниноопорки

    15 12 Отговор
    Завладяната държава от Борисов размаха държавната бухалка и изключи Нинова от БСП. От години излизаше навън за да се разберат като мъже. Пеевски и мафията я отстраниха и й взеха партията ...
  • 43 Да пристане

    20 9 Отговор

    До коментар #4 от "Честито":

    Корнелия е свободна да избере да се върне към СДС или подроящи, да се примоли да я вземат в ПП, да пристане на ДПС - няма да забележат, че се включила. Ех, свобода!
  • 44 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 45 Лъв

    24 11 Отговор

    До коментар #35 от "Орел":

    Дърта е дори за биволица...

    Коментиран от #48

  • 46 Да се готви

    30 9 Отговор
    Бойко Методиев Борисов.
    Това, че ГЕРП крият проблемите си, не означава че всичко им е по мед и масло!

    Коментиран от #51, #56

  • 47 Дедовия

    32 9 Отговор
    Ами комунягите си изиграха играта, прехвърлиха си икономическата власт и финансите на останалите техни партийки, гушнаха милиардите в офшорки, оправиха си и правнуците по света, а вие гои гласувайте все още за тях!!!. Пука им за народа и балъците. Или както беше казал един Умен Човек - "комунистите дойдоха като окупатори, държаха се като скакалци и накрая обрали и разсипали държавата се разпръснаха из целия свят". Честито за оживелите!!!.
  • 48 Дюрта е на

    9 5 Отговор

    До коментар #45 от "Лъв":

    Майка ти хурката.
  • 49 НЕТЪРПЕЛИВИЯ

    18 10 Отговор
    Сега остава да изключат и бсп от България!

    Коментиран от #53

  • 50 Зайо

    24 5 Отговор

    До коментар #29 от "Горски":

    Защо да отиваме в киреча, бе? Нали ще останат Про100 Киро, татко Петко, Лена Парапета, генерал Инч Хай и др...
  • 51 Правопис

    10 3 Отговор

    До коментар #46 от "Да се готви":

    Пише се ГЕРБ. После се хейти (злослови).
  • 52 Евала и!

    43 9 Отговор
    Успя да съсипе БСП, сега каквото и да напрявят вече е късно. Моите най-искрени адмирации за г-жа Нинова. Тя си е оплела кошницата, нея не я мислете ;) Още веднъж, поздравления за г-жа Нинова, направи това, което бикой друг не успя. Погреба Столетницата!!!
  • 53 На практика

    15 3 Отговор

    До коментар #49 от "НЕТЪРПЕЛИВИЯ":

    Нинова направи точно това!
  • 54 Гръч

    13 3 Отговор

    До коментар #39 от "Али Турчина":

    Злите езици говорят тихо тихо,че не е само малтретиран.Бил е обиждан многократно горкия човек
  • 55 Соломон

    29 12 Отговор
    БСП изигра ролята на ПАЛАЧ на БЪЛГАРСКАТА НАЦИЯ !

    Кандилкайки се през ггодините от СОЦ. епохата, досега и СТИСКАЙКИ ВЛАСТТА, БСП създаде предпоставки БЪЛГАРСКАТА НАЦИЯ да намалее с повече от 2 МИЛИОНА !

    Помогна на ВРАГОВЕТЕ на БЪЛГАРСКАТА НАЦИЯ да ни УНИЩОЖАВАТ !
    Помогнаха да бъдат закрити ЯДРЕНИТЕ мощности на България, да бъде унищожена АРМИЯТА ни, да бъдат РАЗГРАБЕНИ заводите и фабриките.
    Позволиха да бъдем КОЛОНИЗИРАНИ и да бъдат разположени на територията на България ЧУЖДИ ВОЕННИ БАЗИ !

    Помогнаха с АНТИ-БЪЛГАРСКИ закони ,на МАЛЦИНСТВАТА в България да станат БОЛШИНСТВО, като например подпомагането на "самотните майки" с по 5-6 ДЕЦА !

    БСП е АНТИБЪЛГАРСКА партия !
  • 56 Точно си е

    6 5 Отговор

    До коментар #46 от "Да се готви":

    ГЕРПут етата.
  • 57 Галя

    27 5 Отговор
    Божкее,как ще живеем без Нинова на екраните?Без нейния глас?Не е за вярване другари!Да не вземе да отиде при Кирчо и Асенчо?
  • 58 Трак

    18 6 Отговор
    А Бойко мутрата и доганя кога
  • 59 Сатана Z

    19 14 Отговор
    Целта на Козяк е постигната.Нез БСП и ДПС власта преминава директно във фашизоидите от ППБД и тяхната патерица ГЕРБ .
    Чак сега ще видите "кон боб яде ли"
  • 60 ТРАВЕСТИТ МИКРОФОНОВА

    23 10 Отговор
    Ако разкарат и копейката,съвсем ще го закъсам.....!
  • 61 ХУМОРИСТИЧНИ МИНИАТЮРИ🤗

    11 2 Отговор
    ФЛИНСТОУН
    ИЗХВЪРЛИ
    ПОПКОРНИ
    ОТ ПЕЩЕРАТА.....
  • 62 пергел

    11 1 Отговор

    До коментар #22 от "След като вчера дyдyк Бареков":

    Той и Алексей Петров си мислеше същото.
  • 63 Някой

    20 14 Отговор

    До коментар #8 от "Фен":

    Не знам какъв капацитет и мозък трябва да си за да харесваш и гласуваш за Нинова. Но от друга страна не знам що за имбецил гласува за БСП. Крайно време е тая партия да спре да бъде представлявана в парламента. Нито е лява партия, нито е социалистическа, нито опозиционна.
  • 64 Данко Харсъзина

    7 7 Отговор
    Крушовката ще реди листите. Другото си е о кей. Ще стоят отстрани и ще гледат.
  • 65 РЕАЛИСТ

    17 8 Отговор

    До коментар #7 от "Сега да си ходи обратно в СДС.":

    Сега , ако си създаде партия , не ги виждам тези мизерници с Атанас Зафиров, как ще влезат я парламента.
  • 66 Блез Паскал

    28 8 Отговор
    Cъдбата на кака Кури тръгна надолу,
    след като обяви Без повод Война на Президента Радев
    насъсквана от Свиленски !
  • 67 Ха ха хa

    13 5 Отговор
    Бунтът на мишоците превратаджии продължава.
  • 68 Град Козлодуй

    6 2 Отговор
    Никой и нищо не са и не е Вечно🙌
  • 69 09876

    16 10 Отговор
    Всички трусове в основните партии на прехода , кървавата битка и убийства между топ олигарсите ,се причиниха единствено от войната в Украйна и наложената изолация на Русия. Ако не беше войната всички щяха да продължат да са приятели и заедно вкупом да бъдат контролирани на 100 % от руските служби още поне 100 години .
  • 70 Какви времена настанаха

    26 4 Отговор
    И на тая жена ли взеха сараите
    Смешното е само че тия дето останаха са далеч по-некадърни и от нея
  • 71 Ваня

    13 2 Отговор

    До коментар #23 от "М3 голд":

    Тя остана тук, защото няма морала на Станишев.С тези си действия те стопират регистрацията на БСП.Няма как някой да ти наложи да си сложиш подписа, ако ти не искаш. Тъпи и нагли кариеристи.Конгресът би решил всичко,но....
  • 72 РЕАЛИСТ

    17 14 Отговор
    С това решение БСП отива на бунището на историята. В никакъв случай мерзавците, които изключиха Нинова няма да имат 4 процента и са вън от парламента завинаги.Злобата ще им затрие главите.
  • 73 Ми и ти вярвай

    7 13 Отговор

    До коментар #38 от "Феликс Дж":

    в единния и светъл комунизъм. Никой не ти пречи. Колкото Ботев го дочака, толкова и ти и всички вярващи в една утопия.
  • 74 Трайчо

    8 10 Отговор
    Започнаха да гонят ченгетата от партията.
  • 75 д-р цветеслива бухалова-злобната

    9 8 Отговор
    С теб сме Корнелче!!!!Долу предателите гици и бивола!!!
  • 76 По добре не

    10 8 Отговор
    ни занимавайте с проблемите на една кибритена партийка!
  • 77 охаа

    9 6 Отговор
    Сега тримата тенори ще ходят да практикуват тройка "трибадизъм".
  • 78 За какво

    24 7 Отговор
    се радвате? За това, че Нинова е изключена или имате надежда за по добра БСП? Бъдете сигурни, че България няма да е по-добре без БСП. А БСП вече ще бъде извън парламента ако не завинаги то поне за дълго време. Честито на евроатлантиците, русофобите, джендърите и т.н.

    Коментиран от #82

  • 79 Стойко

    7 5 Отговор
    Коментар на политолози и журналисти за вчерашния протест на дерибеите на Доган

    Коментиран от #81

  • 80 Хан Ауспух

    11 10 Отговор
    повечето комуняги отдавна са изгнили по траповете си а малкото останали и те скоро ще са храна за червеите.
  • 81 Град Козлодуй

    7 8 Отговор

    До коментар #79 от "Стойко":

    Прави са Дамите и Господата Пеевски е Втори Малко След Герб на Изборите и После Борисов му Дава Партията и се Оттегля 👋👊👏
  • 82 абе

    7 13 Отговор

    До коментар #78 от "За какво":

    Чичак сега намери един вестник "Работническо дело" нацепи го на листчета седни във външния нужник и се наслади на удоволствието от незабравимия социализЪм.

    Коментиран от #92

  • 83 Аква

    13 12 Отговор
    Тя пак ще се върне. На бял кон.
  • 84 Наше момиче - седесарче.

    10 9 Отговор
    Разби червената им дружинка.
  • 85 За протокола

    14 7 Отговор
    Сега ще може спокойно да си харчи парите от кражбата на Техномпекс. А ако и е скучно, може да се намърда и тя в ръководството на Лукойл. Ще я вземат, защото им е правила много услуги и са и длъжници.
  • 86 сара

    10 8 Отговор
    Спря свободното падане на БСП.
  • 87 12345

    16 9 Отговор
    Най после. Тази не искаше да пусне кокало да последно. Стана ми адски противна след като подаде оставка, но продължи да драпа за власт и пари.
  • 88 Баш психиатър

    13 5 Отговор

    До коментар #39 от "Али Турчина":

    Много хубава новина.Да види Сопола как се чувства обикновения отруден народец.
  • 89 мдаа

    10 10 Отговор
    Нинова е агент на Ротшилда.
  • 90 Отец Чапаев

    10 3 Отговор
    Призовавам да гласуваме за всяка партия за да не може КОЙ да купи изборите.
  • 91 Браво

    15 9 Отговор
    Крайно време беше, Един продажен политик по-малко, да си ходи при синчето в Америка!
  • 92 Тогава

    14 4 Отговор

    До коментар #82 от "абе":

    пропагандата е била чрез Работническо дело и хората го ползваха за тоалетна хартия. Сега пропагандата е с други средства, сам реши каква нужда да ти запълнят. Хубав ден!
  • 93 Факт

    10 1 Отговор
    Широките социалисти искат да бъдат в играта!
  • 94 Как

    7 7 Отговор
    Няма страшно . На следващото ляво обединение пак ще я приемат.
  • 95 Найш ли кво?

    7 8 Отговор

    До коментар #38 от "Феликс Дж":

    Това е историческа фалшификация. Идеята за комунизма се е появила по-късно. По времето на Ботев има социалисти-утописти и анархисти.
  • 96 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 97 Фашкия от СДС

    7 5 Отговор

    До коментар #7 от "Сега да си ходи обратно в СДС.":

    Типична бугарска циганка.
  • 98 Значи вече няма БСП!?

    13 8 Отговор
    Тя беше единственият боец в тази партия, другите са само плюмки, като Станишев!? Много добре, че лъсна истината, никой няма да гласува за сбирщина!?

    Коментиран от #119

  • 99 Бай араб

    8 5 Отговор
    На Свиленски всичко му вземаха,сега и партийната хранилка
  • 100 коментатор

    9 7 Отговор
    ТАЯ ИМ РАЗГОНИ МАЙКАТА ТОЛКОВА ГОДИНИ...ТА ТИЯ НАЙ ПОСЛЕ СЕ СЕТИХА
  • 101 Минаващ

    16 1 Отговор
    Каквато държавата, такива партиите. Коментаторите - прмитивност, простотия, неграмотност и зпоба.
  • 102 Стенли

    4 3 Отговор

    До коментар #22 от "След като вчера дyдyк Бареков":

    Много точно казано а пък евроатлантици
    нека плюят по Костадинов
  • 103 АГАТа Кристи

    8 7 Отговор

    До коментар #13 от "Сега":

    Естествено новата и партия е "България В Америка" !
    /от трима члена - мами, тати и детенце американче. Нищо, че са трима, имат милиарди за купуването на гласове... /.
  • 104 Крум

    10 5 Отговор
    Отдавна трябваше ...
  • 105 Кеф ми е, че изключиха Дунев.

    11 1 Отговор
    Не мога да го търпя този пуяк. Особено като почне да теоретизира за газови уредби и норми за замърсявания. Корнелия обаче им е вързала ръкавите на Зафиров и Гуцанов. Нищо няма да направят.
  • 106 Гертруд

    7 7 Отговор
    За радост на Жоро тЪрбата, много закъснели действия. Занули и орезили Партията почти безвъзвратно. Ще са необходими поне 50 години да влезе в кондиция Партията след нейния вандализъм!
  • 107 оня с цървулите

    2 4 Отговор
    Който крал-крал,идваме гладните
  • 108 Кано

    7 2 Отговор
    Много се забавихяла.таз играе с Борисов.Затова бсп от втора пал.партия е осма.С тая бсп стана за смях.50% от хората за за бсп.напред и така
  • 109 Ком

    5 4 Отговор
    Червеното Шиши и Медузата вече ще ликвидират БКП(БСП). Иван Костов не успя, Бойко Борисов не успя, Мая Манолова не успя, ама Червено Шиши май ще успее.
  • 110 Точно

    7 5 Отговор

    До коментар #8 от "Фен":

    Обратното.Заради нея ,не гласувах за БСП.Заблуден….
  • 111 Гост

    5 4 Отговор
    Ко стана ма, буля?
  • 112 Тя прекали

    8 6 Отговор
    Не стига, че си уреждаше разни вратички в правен аспект, и стана с фалшификация председател, отчитайки повече гласове за себе си, не стига, че разгрома партията, ами сега се е занатила като магаре, зер тя и хората й могат и да не бъдат депутати . ЖАЛКО И НЕДОСТОЙНО
  • 113 Мишената

    5 9 Отговор
    В тази партия истински Човек е само Борислав Гуцанов. Трудно е да си честен, достоен и отгворен, но той успя. Нито т.пия Борисв, нито фалшивата Нинова нито ид.отите от ПП ДБ могат да се мерят с него. Успех Г-н Гуцанов!

    Коментиран от #117

  • 114 Не й прави чест

    6 6 Отговор
    Що за поведение на Нинова, не че няма качества, но повечко й бяха грешките, а и сама , най-накрая, подаде оставка . Тия, които я защитавар, знаяр ли какви ги вършеше в кухнята?!
  • 115 Нали и тя изключваше

    6 5 Отговор
    Що честни съпартийци изключи и обиди, само защото я критикуваха за лошия изборен резултат....Тя наистина ли се смята за истина от последна инстанция, един нормален човек, ощв повече лидер, не прави така
  • 116 Кошмар

    5 6 Отговор
    Да отива на психиатър, тая фръцла съвсем ше ни забатачи
  • 117 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 118 БгТопИдиот🇧🇬

    10 5 Отговор
    Най -висшата форма на алчност е ЖАЖДАТА ЗА ВЛАСТ !

    Биволицата го доказвала много пъти !!
  • 119 Констатираща

    4 5 Отговор

    До коментар #98 от "Значи вече няма БСП!?":

    Корнелия Нинова беше сравнително образцов ръководител на партията. Изключването й е част от предизборната кампания, като си мислят, че това ще отнесе проблемите и ще спомогне за засилване на рейтинга на БСП, но сигурно ще има обратен ефект.
  • 120 Червена метла

    6 2 Отговор
    Намери си майстора
  • 121 Революцията

    4 0 Отговор
    изяжда децата си
  • 122 ДО КЪДЕ ВИ ДОКАРАХА МИЛИЦИОНЕРИТЕ В БСП

    1 1 Отговор
    Пленумът на БСП задължи Нинова да упълномощи Зафиров да представлява партията пред ЦИК
  • 123 ДА И НАПРАВЯТ МАВЗОЛЕИ

    4 1 Отговор
    КАТО УНИЩОЖИТЕЛ НА БКП - БСП

    Коментиран от #127

  • 124 Троянски кон

    4 2 Отговор
    БСП си вкараха троянски кон с бившата СДС-ка Нинова. Успешно си изпълни целта - да затрие БКП
  • 125 Нинова се излага

    2 2 Отговор
    Покрай нея и Свиленски и сие, това поведение не е нормално, а ако милееше за партията, да е дала
    пълномощно, сякаш нарочно унищожава партията си, ако въобше е лява, щото дойде от СДС ...
  • 126 ПЕНКО

    3 1 Отговор
    ПЪРВИЯТ ЧЛЕН НА -- СеДиСи ---ИЗКЛЮЧЕН ОТ Бе Си Пи !?!?!?!?!?!?
  • 127 Констатираща

    1 0 Отговор

    До коментар #123 от "ДА И НАПРАВЯТ МАВЗОЛЕИ":

    "Не е луд, който яде баницата, а който му я дава". Защо като е била в СДС са я приели за член на БСП, че и за председател? Такива мигриращи хора, не трябва да се приемат на такива важни постове.
  • 128 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 129 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 130 ТАКА ЛИ

    2 0 Отговор
    това е стар комунистически номер да се вземе власта в партията! БСП бяха цъфнали на предните избори без Нинова на предстоящите ще вържат Нинова държи 40% от малкото им гласове сега ще идат ди ИТН, прогониха единственият си свестен парламентарист. щом на сцената се появи милионера Р.Овчаров нещата ще замиришат отново яко....
  • 131 един

    0 0 Отговор
    доживяхме, сега да уволнят и мъжът и от ЛУКОЙЛ ... и да изключат Боко от ГЕРБ ...
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове