2 Септември, 2024 08:17 2 033 31

Свиленски: Няма да позволя хора самонастанили се да дават оценка. За първи път видях полиция на "Позитано"

  • георги свиленски-
  • оценка-
  • самонастанили се-
  • полиция-
  • позитано

Не мога да приема морален съдник на моето поведение да бъде Атанас Зафиров, коментира още Свиленски

Свиленски:  Няма да позволя хора самонастанили се да дават оценка. За първи път видях полиция на "Позитано" - 1
Снимка: БНТ

Това решение беше взето без кворум. На три пъти беше заявена проверка на кворума, Кристиан Вигенин отказа. Това заяви Георги Свиленски в предаването "Денят започва" по БНТ, цитиран от novini.bg.

Припомняме, че вчера на заседание на Националния съвет на партията изключиха Корнелия Нинова, Георги Свиленски, Иван Ченчев и Крум Дончев.

Не мога да приема морален съдник на моето поведение да бъде Атанас Зафиров. Няма да позволя хора самонастанили се да дават оценка. За първи път видях полиция на "Позитано", която не пуска социалисти. За първи път виждам вътре да има охранителна фирма, добави Свиленски.

По думите му вчера Корнелия Нинова е внесла точка за свикване на Конгрес. "Виждаме в тези хора страх от Конгреса", каза още той.
Относно лявото обединение за предстоящите избори, Свиленски коментира: "Казва Зафиров ще се включат 20 партии. Той не е наясно кои са му коалиционните партньори. Няма коалиционно споразумение".

Свиленски показа решение на съда, според което Корнелия Нинова е председател на партията. "Няма да ни видите да се редим на опашка, за да се регистрираме за предстоящите избори. Има време", допълни още той.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 20 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️

    18 6 Отговор
    Нашите ПОЛИТ/УТКИ се изпокараха "кой да води бащина дружина" ‼️

    Коментиран от #2, #3

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 любител

    17 13 Отговор
    крайно време е да се обединят всички които милеят за бъргария за да се спрът кражбите корупцията и надупването на ес и краварите за да заживее тоя народ по добре а не само една шепа олигарси да ни оглозгват. преди всичко да се работи за благоденствието на народа а не за партиията джоба и чужди интереси.
  • 5 Летописец

    19 13 Отговор
    Трусовете в големите български парламентарни партии се провокират отвън . Дестабилизацията е в интерес на "евроатлантизма" , за който България е опасен симпатизант на Русия .

    Коментиран от #17

  • 6 Свински и

    11 8 Отговор
    компания са отбити от всякъде и започва голямото пищене!
  • 7 ⚜️Лопата с чип⚜️

    21 9 Отговор
    Маргинал, нищо не зависи от треторазрядната Ви партия! Кори я унищожи! А ти си баш никой за да разрешаваш и позволяваш!
  • 8 !!!?

    18 15 Отговор
    БСПто доказа за пореден път, че си е БКП - ретроградна партия от Сталински тип !
    !!!?
  • 9 СРАМ и ПОЗОР

    10 9 Отговор
    Резидентна да върне жената на свиленски

    Коментиран от #22

  • 10 Свиленски

    11 6 Отговор
    Защо руски офшорки източват българското злато ,като Дънди прешън
  • 11 Някой

    11 13 Отговор
    В БСП боклук до боклука, а Свиленски е от по-големите боклуци. БСП трябваше да бъде забранена и закрита още 1990 г.. По-късно, отколкото никога БСП да умре.

    БСП са менте социалисти, България има нужда от 2 истински социалистически партии, една либерална, една консервативна и една дясна партия.

    Милиционер Атанас Атанас може и да е добър човек, но не става, за лидер и той трябва да си ходи.
    България има нужда от младост в политиката, съсухрените мумии като Доган, Атанасов, Борисов, Нинова... трябва да изчезнат от сцената(парламента)

    Коментиран от #15

  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Иван

    14 4 Отговор
    Ако временното ръководство твърди, че структурите са в насипно състояние, първата оставка след изборите трябваше да е на Борислав Гуцанов. А също и на международния секретар Вигенин, който критикува сега, че трябвало да имаме добри отношения с ПЕС. Нали той водеше международната политика?! А Зафиров с коалиционната политика? Сега той не критикува ли себе си, след като казва, че уж правел голямо ляво обединение, а всъщност той беше секретар и заместник-председател на партията по коалиционната политика. Това е нонсенс и пълен абсурд.

    Коментиран от #16

  • 14 Запознат

    13 3 Отговор
    Кирил Добрев, Калоян Паргов, Георги Пирински са издигнали идеята „да се изчегърта Нинова от БСП”. Но имали и не малко разминавания с временната двойка, начело на БСП в момента.

    Всичко това превръща предизборната игра вътре в БСП в непредсказуем двубой. Ефектите от въпросното ообединение вляво също са напълно неясни.

    Защо не питаха структурите за „обединението“ с хора, работили срещу БСП? Нали са „обединители“ – защо гонят, разделят и изключват?

    Социалистите няма да простят на шепа предатели, тръгнали да търгуват БСП за себе си.
  • 15 РЕАЛИСТ

    15 3 Отговор

    До коментар #11 от "Някой":

    Видяхме ги , колко струват младите в политиката. Глупавите и крадливи харвардци не ти ли стигат. Юпитата на царя дето ги докара от лондонското сити, кви бяха. Същите разбойници. Малкият Мук викаше на всеки чуждестранен инвеститор How much , за джоба.
  • 16 Ивайло

    9 2 Отговор

    До коментар #13 от "Иван":

    Ако временното ръководство твърди, че структурите са в насипно състояние, първата оставка след предишните избори трябваше да е на Борислав Гуцанов.
    А също и на международния секретар Вигенин, който критикува сега, че трябвало да имаме добри отношения с ПЕС. Нали той водеше международната политика?!
    А Зафиров с коалиционната политика? Сега той не критикува ли себе си, след като казва, че уж правел голямо ляво обединение, а всъщност той беше секретар и заместник-председател на партията по коалиционната политика.
    Това е нонсенс и пълен абсурд.
  • 17 Пеевски

    9 4 Отговор

    До коментар #5 от "Летописец":

    си подрежда играта да състави правителство с ГЕРБ-СДС и... БСП с подкрепата на американците.
    Делян Пеевски води битката с Ахмед Доган за ДПС и вота на депесарите, но вече подрежда играта си да състави правителство с ГЕРБ-СДС, ПП-ДБ и... БСП с подкрепата на американците.

    Председателят на СДС Румен Христов заяви, че подкрепя "евроатлантическото ДПС". Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов е тандем с Делян Пеевски.

    Националният съвет на БСП изключи Корнелия Нинова от партията, а Драгомир Стойнев и Атанас Зафиров едва ли ще откажат предложение на Пеевски.

    Делян Пеевски вероятно вече е направил аритметиката - 30 депутати за ДПС-"Пеевски" с машината за избори и мощен медиен съпорт, 20 депутати от БСП и 70 от ГЕРБ-СДС.
    Ако тази аритметика не излезе, ще привлича депутати от други партии и коалиции, но най-важна е подкрепата на американците за евроатлантическо правителство.

    При това не само евроатлантическо, но и радикално антируско и проукраинско. Как ли русофилът Борислав Гуцанов ще гласува за това правителство?!

    Коментиран от #26

  • 18 РЕАЛИСТ

    9 2 Отговор
    На война, като на война, Свиленски. Нинова те упълномощи. Просто не внасяй регистрация на БСП на изборите и всички заговорници ще утекат в канала. Зафиров, Мая и Първанов ще останат със зяпната алчна уста.
  • 19 Отдавна разочарован от това БСП

    6 9 Отговор
    Ха ха ха...РОГОНОСЕЦЪТ НЯМАЛО ДА ПОЗВОЛЯВА...
    СМЯЯХХХ
    Абе тя женка му с рога го накичи под носа му,а ....ТОЙ НЯМАЛ ДА ДА ...ПОЗВОЛЯВА...
  • 20 !!!?

    11 8 Отговор
    Процесите в БКП/БСП са резултат от подмолните, действия на адютанта на генерал Решетников в България Мистър Кеш с цел пълното ѝ овладяване и обединвне на всички прокремълски сили.
    Нищо чудно да се излюпи като партия „Единна България” - дъщерна ОПГ на „Единна Русия” !
    Русофиската прокремълска диаспира вече 150 години е доказала, че нощо ново не ноже да възприеме освен да следва пътя на Кремъл, като отново потвърждава че Русофиството е тежка форма на Стокхолмски синдром !
    НАРОДЕ ????
    !!!?
    Русовилсто е те
  • 21 Нострадамус

    7 1 Отговор
    2024 Година
    Е Годината на Истината!
    Вижте какво става с партиите в България!
    Ще видим още Истини в Света!
  • 22 Ветеран от Протеста

    3 5 Отговор

    До коментар #9 от "СРАМ и ПОЗОР":

    Ама верно,че на тоя Цоциалист и жената му взеха,и Партията му взеха...Ошмулиха го здраво !!!Ошмуленски...
  • 23 Припомням

    5 2 Отговор
    Пеевски с бруталния си подход в ДПС активира насилниците като Кирил Добрев, за да инспирира агресия в редиците на БСП.
    На 28.06.2020 кандидатурата на Кирил Добрев за председател на БСП е била отхвърлена на конференцията на социалистите в Първомай, споделиха присъствали.
    Гаврата била жестока, защото се случила в присъствието на самия Добрев, лично посетил конференцията заедно с хората на Гергов от Пловдив, надявайки се на подкрепа. Първомайските леви, обаче, категорично неглижирали гостуваното му и парирали устрема на сегашния заместник на Корнелия Нинова към лидерския пост.
    Нещо повече делегатите не се отзовали на поканата на Добрев да си направят обща снимка след приключването на форума.
    За стартирал процес на ударно разграничаване на местни червени организации от Кирил Добрев, след изтеклите кадри, в които той налита на бой на свой съпартиец на „Позитано“ 20, показват и резултатите от други конференции. В Монтана, също омерзени от недопустимото поведение на Добрев, са отказали да го номинират за кандидат за председателското място в БСП, разказаха монтански социалисти.
    В организациите в провинцията мощно коментират с възмущение, че след подобно изстъпление, репутацията на Добрев е съсипана и е по-добре за него да спре да се самоунижава, както и да въвлича редови социалисти в този резил, ходейки неканен по конференциите им.

    Коментиран от #24

  • 24 Припомням

    5 0 Отговор

    До коментар #23 от "Припомням":

    На 30 юни 2020 Скандален екшън се е разиграл в БСП покрай предстоящия избор на нов председател на партията. Основните конкуренти в битката са Корнелия Нинова и доскорошният ѝ верен заместник Кирил Добрев, когото тя изненадващо низвергна и не пропуска повод да оплюе чрез верните си хора. А сега съперникът ѝ се оказа окепазен в няколко скандални клипа, на които се чуват скандални псувни и дори се стига до бой. Добрев изригва срещу служител на партията, но изобщо не е ясно какво предхожда скандала и как е провокиран.

    Нещо повече – видеата са от охранителните камери в централата на столетницата на „Позитано“ 20. Компроматът бе пуснат първо в неизвестен сайт – „БГ журнал“. Случката с Добрев е описана като шокираща и скандална и дори се говори за бой, но на клиповете удари не се виждат. От тях става ясно единствено агресивното поведение на Кирил Добрев срещу един от верните сътрудници на Нинова, който е организатор и е на заплата в БСП – Евгений Белий. На клиповете се вижда още как след оперативка на организационния отдел на „Позитано“ 20 Добрев му скача, видимо вбесен, но не е ясно какво предхожда агресията му.
  • 25 Запознат

    4 2 Отговор
    Румен Радев не играе само с американците. Кирил Добрев е дясната му ръка за кампанията.

    Президентът Румен Радев не играе само с американците, въпреки че посланикът на САЩ Херо Мустафа оказва силен натиск, заяви източник от най-близкото му обкръжение.

    Бившият втори в БСП Кирил Добрев вече е смятан за дясната ръка на президента за кампанията.
    Румен Радев разиграва комбинация - Корнелия Нинова не може да не подкрепи президента и "Позитано"20 ще се включи в кампанията, която обаче ще бъде водена от президентската фракция в БСП.
    Така президентът ще мобилизира на макс левите и проруските избиратели, за да спечели втори мандат с подкрепата и на ИТН, коалицията на Мая Манолова и ВМРО.

    Играта на Кирил Добрев, Иван Иванов, Весела Лечева, Георги Гергов, Димитър Дъбов и Атанас Мерджанов е да покажат, че левият вот за президента ще бъде като през 2016г. - три пъти повече от вота за БСП на парламентарните избори на 4 април и 11 юли.

    След изборите за президент тази група ще организира кампания за свалянето на Корнелия Нинова. Според източници от вътрешната опозиция протестът преди пленума в неделя е бил само загрявка.

    Идеолог на свалянето на Корнелия Нинова е президентът Румен Радев, а организатор ще бъде Кирил Добрев, лидер на президентската фракция в БСП.
  • 26 Буци, Гуци и ZеленЧорап са руски еничари

    3 4 Отговор

    До коментар #17 от "Пеевски":

    Няма такъв виц - Певски и Борисов евроатлантици . 😂😂😂😂😂 🤣🤣🤣
    Хората обслужили най много фашистите на Путлер били евроатлантици ??!!!🤣🤣🤣

    Коментиран от #30

  • 27 Не е прав

    5 2 Отговор
    Та нали Нинова сама си подаде оставката, впрочем най-после, или по-скоро не им се изпуска кокала, зер, горките, остават без работа.... Не им прави чест
  • 28 ПЕНКО

    3 1 Отговор
    НАГЪЗНЯК И НАДУПЛЯК !!!!!!!!!!!
  • 29 М3 голд

    1 0 Отговор
    Ей, нахални до небето. Та кои сте ВЕЧЕ вие? Никои! Изключени и сте си граждани като всички други, не членуващи никъде. Пък са се втурнали да внасят листи, да се борят за реванш. Ей така. Ама и Зафиров и Гуцанов трябва да си ходят и да се успокоят страстите. Свиленски няма къде да работи, освен като депутат? Ония двамата мишоци от НСА да направят фирма с Нинова да ги храни от оръжейните комисионни. Към Свиленски: стойте далеч от БСП! Спрете като Пеевски тихомълком да купувате и превземане партията. Спрете да леете крокодилски сълзи. Що ми се струва, че събитията в БСП и ДПС се развиват по един и същ сценарий. Сещате ли се кой е режисьорът? Аз лично съм почти сигурен.
  • 30 Алоо

    1 0 Отговор

    До коментар #26 от "Буци, Гуци и ZеленЧорап са руски еничари":

    И Пеевски и Борисов ги дэржат с вилица на врата. И на двамата им знаят местата на парите и са с опасност да останат без тях. И двамката слушкат посолствоТО и се страхуват от него. И двамата скачат срещу Русия, за да покажат колко са верни на САЩ.
  • 31 Алоо, не е вярно!

    0 0 Отговор
    И Пеевски и Борисов ги дэржат с вилица на врата. И на двамата им знаят местата на парите и са с опасност да останат без тях. И двамката слушкат посолствоТО и се страхуват от него. И двамата скачат срещу Русия, за да покажат колко са верни на САЩ.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол