2 Септември, 2024 09:04 55 204 63

Валерия Велева: Секретарка е вкарала четирима от ДПС-Доган в ЦИК вчера следобед. Те са се настанили на масата

  • валерия велева-
  • цик-
  • секретарка-
  • дпс - доган-
  • маса

Битката е коя от двете страни ще успее да регистрира листата си. ЦИК ще се изправи пред нещо интересно - да решат кое от двете крила е легитимно. В тази битка са хвърлени всички средства. Знаехме, че ще се стигне до подобен казус, няма да има смяна на председател до изборите. Сега е интересно как ще бъде решен, коментира Христо Панчугов

Валерия Велева: Секретарка е вкарала четирима от ДПС-Доган в ЦИК вчера следобед. Те са се настанили на масата - 1
Снимка: БНТ

Вкарването на хора в ЦИК е абсолютно незаконно. ЦИК е стратегически обект под закрилата на НСО и МВР. Секретарката на ЦИК Севинч Солакова е вкарала четирима депутати на ДПС-Доган в следобедните часове вчера. Това заяви журналистът Валерия Велева в ефира на БНТ, цитирана от novini.bg.

Те са се настанили на масата. Ако те са прекарали нощта там и когато официално отворят вратите и те са там - трябва да бъдат изведени. Когато се отворят вратите трябва да видим дали има депутати на ДПС-Доган. Битката в ДПС е брутална, нарушава се законът, посочи Велева.

Велева заяви, че Доган е напуснал "Росенец" на задната седалка на колата на Рамадан Аталай. "Трябва да наблюдаваме какво ще се случи с Доган. Ако не застане начело на ДПС-Доган, то угасва", добави още тя.

Велева каза още, че областният съвет на Кърджали е изключил знакови лица - кметовете на Кърджали, Джебел и Черноочене.
По думите ѝ битката е за марката ДПС. "Това ще бъде сезонът на отстрелване на лидери. Ще падат маските. Ще бъде сезонът на въргалянето в прахта на много личности. В тази битка няма да има добри и лоши - всички са лоши. Ще видим докъде сме стигнали като общество", каза още тя.

Битката е коя от двете страни ще успее да регистрира листата си. ЦИК ще се изправи пред нещо интересно - да решат кое от двете крила е легитимно. В тази битка са хвърлени всички средства. Знаехме, че ще се стигне до подобен казус, няма да има смяна на председател до изборите. Сега е интересно как ще бъде решен, коментира Христо Панчугов.

По думите му в две от сериозните партии от прехода, ДПС и БСП, има сериозен проблем в регистрацията.

Как ще завърши този сериал е интересен казус от гледна точка на установяване на първоизточника. Вътре се дели нещо друго, което е сложно за делене. Този домашен скандал покрива доста сериозни корпоративни практики, които касаят върховенството на закона. Сезирането на прокуратурата за един от двамата е странен ход, смята Панчугов.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 100 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Трол

    49 6 Отговор
    Секретарки искай шефе офиса да ти красят - секретарки шик другарки няма да изневерят.
  • 2 Българин

    110 21 Отговор
    Да съдят хитрушата Севинч, щом извършва незаконосъобразни действия.

    Коментиран от #22

  • 3 кви сола на кавал

    58 4 Отговор
    правех на росенец
  • 4 Банцко

    99 13 Отговор
    Мадам В нали и хората на Магнитски са вътре

    Коментиран от #7

  • 5 Българин

    67 15 Отговор
    "Трябва да наблюдаваме какво ще се случи с Доган. Ако не застане начело на ДПС-Доган, то угасва", добави още тя." По-добре да не застава никъде, защото ще агитира лумпени, които го почитат безмерно дори да говори пълни глупости. Но може да поагитира, да се посмеем по медиите на несвързаните му речи, па след още един два пъти на избори... и Доган няма даже да има и тежестта да излезе на терасата на дома си (поради тоталното опростачване на поведението си).

    Коментиран от #59

  • 6 Реалностите

    116 8 Отговор
    Правилното решение е ЦИК да НЕ регистрира за тези избори нито една от двете фракции и да ги остави да се разберат до следващите избори! Всякакво друго решение, ще противоречи на устава на тази партия и законите на държавата! Изключение и регистрация може има само само, ако се входира с подписите на двамата председатели на една партия ДъПъСъ!
    Сега, ще видите, колко е "прааова" държаавата?
  • 7 друг гост

    123 11 Отговор

    До коментар #4 от "Банцко":

    Разбрахте ли сега на кого е агент мадам В.

    Коментиран от #61

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Сталин

    111 41 Отговор
    Демокрацията е единствено за бананови републики от колониален тип ,класически пример е България.Ако Сащ признаят една държава за демокрация ,това е парола и означава че тази държава е под тотален политически контрол на Сащ,същото е признаването на една държава за пазарна икономика,това е парола че икономиката на държавата принадлежи на западните мародери и е под техен контрол.
    Сериозните държави , имат несменяем пожизнен лидер който познава и решава проблемите в дългосрочен план,защото това е дълъг процес ,такива държави са Русия, Турция,Беларус,Сирия ,Иран,Северна Корея,Венецуела.На всеки 4 години Сащ сменят агентурата си от политически про ститутки чрез изборен процес и ако някой национално отговорен лидер не работи за интереса на Сащ бива сменян чрез платени протестери и цветни революции,пример са правителствата на Петър Младенов,Жан Виденов и Орешарски и някои политически лидери като Волен Сидеров биват тормозени.САЩ обикновено подбират агентурата си от доказано пропаднали компрометирани типове и нищожества ,като Тулупа и Киртака които разиграват театър за пред простолюдието,а зомбираните български овце от българските медии на ЦРУ изпадат в екстаз от тези "лидери"/ нищожества.Единствената бюлетина на българина за по добър живот е куршума за агентурата на тези западни мародери,но тъй като българина е същия мишок като "лидерите" си това едва ли ще се случи,така че надежда всякаква вие оставете и продължавайте да блеете на празна демократична поляна

    Коментиран от #42, #49, #63

  • 10 Малий

    86 9 Отговор
    Те тая може да е седалка в скута на Пеевски
  • 11 Бачо е Бачо

    101 11 Отговор
    Щях да напиша нещо нецензурно срещу тая особа...ама не заслужава...много дръта чанта е....
    Само ще хабя ,,материала"...
  • 12 Мнение:

    46 25 Отговор
    Много добре изглежда за 70 годишна жена.

    Коментиран от #23

  • 13 Мда

    49 2 Отговор
    Така се уреждат тарикатите!
  • 14 Берия

    25 18 Отговор

    До коментар #8 от "Сталин":

    Супер точно д-р.Сталин...
  • 15 кУмУнист

    78 10 Отговор
    В Кърджали новия кмет човек на Пеевски, започна да работи ударно, още с встъпването си. Разкара незаконните гаражи, започна ремонт на 11 улици, явно чрез този кмет Пеевски ще иска да дръпне електората на Доган, а и на доволни от кмета българи, може би, не на тези избори, но ако кмета действа така ударно, ще продължи да управлява града, а хората на Доган ще потънат в канала. Накрая тази битка ще завърши с маскирани на мотор и стрелба, ми се струва, но кой ще е на мотора и кой напълнен с олово от тия престъпници, ще поживеем и ще видим.

    Коментиран от #21

  • 16 на КОЙ

    118 6 Отговор
    Мадам В работи за този, КОЙто й плати повече. Мадам Веселина е същата. Няма принципи, няма скрупули, продават се на най-щедрия ерген.
  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 Дурхан

    22 4 Отговор
    Има и двама в тоалетната и още трима в тавана ...
  • 21 Дурхан

    44 22 Отговор

    До коментар #15 от "кУмУнист":

    Ако новия кмет мине към Пеевски той няма да може да излезе на улицата
  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 Еха

    32 14 Отговор

    До коментар #12 от "Мнение:":

    Съвсем същото исках да напиша. Даже я виждах на живо и "да" изглежда много добре. Тя е една доста странна птица в българската журналистика. Никога не е вдигала много шум и в същото време успява да прикове вниманието към себе си.
  • 24 взе 100 милиона

    32 4 Отговор
    и вкара секретарката дпс . хубава работа . а русия как е . трактора не оцеля след 3 опита . баретите търсиха оня с колелото ама нищо .
  • 25 Максим Загричански

    34 11 Отговор
    Велев, привет! Досгорошният ти кумир А. Сопол, грешка, Доган, стана за посмешище. Имагинер и страливец. Крие се от от собствения си електорат.
  • 26 Максим Загричански

    27 9 Отговор
    Велева, привет! Доскорошният ти кумир А. Сопол, грешка, Доган, стана за посмешище. Имагинер и страливец. Крие се от от собствения си електорат. Квазилидер!!!
  • 27 Юрген

    74 7 Отговор
    Мадам В бърза да заслужи коматчето хляб подаяние от ДП. Жалка история на една помиярка
  • 28 12345

    68 10 Отговор
    Тази да каже колко и плаща Пеевски всеки месец за да го обслужва медийно по всички телевизии.
  • 29 ЕДГАР КЕЙСИ

    20 41 Отговор
    МАФИОТА МИСТЪР КЕШ Е ................... В БАНДАТА НА ДЕРИБЕИТЕ НА ДОГАН .............. ФАКТ ....,......... МУТРАТА "МИСТЪР КЕШ" Е ВИНАГИ ПРОТИВ ИНТЕРЕСИТЕ НА БЪЛГАРИЯ ................ ФАКТ !

    Коментиран от #30

  • 30 Дурхан

    58 9 Отговор

    До коментар #29 от "ЕДГАР КЕЙСИ":

    Не може за БЪЛГАРСКИЯ ПРЕЗИДЕНТ да говориш така ..с езика на Пеевски

    Коментиран от #31

  • 31 ЕДГАР КЕЙСИ

    15 33 Отговор

    До коментар #30 от "Дурхан":

    МАФИОТА "МИСТЪР КЕШ" НЕ Е ГОСПОД ................. ФАКТ !
  • 32 граф Монте Кристо

    28 1 Отговор
    Няма незаконно,в тоя хаос всеки прави каквото му скимне и никой не у дири сметка.Борбата е между лошият,злият и ужасният,избирайте,моля.
  • 33 Малария по пенюар

    33 1 Отговор
    Навремето имаше един филм: Прелъстена и изоставенеа!
  • 34 Хазис 1

    40 4 Отговор
    ЦИК е стратегически обект под закрилата на НСО и МВР. Сега същите да си намерят виновните и понесат отговорност. така ли ще пазите и секциите из страната. На пъпа на столицата не успявате докато има и жандармерия цяла нощ около сградата. " Секретарката на ЦИК Севинч Солакова е вкарала четирима депутати на ДПС-Доган в следобедните часове вчера. " - Престъпление по време на служба като длъжностно лице . Поругаване на доверието на работодателя- държавата срещу стратегически обект. Публично ДПС-тата показват какво им е отношението изобщо към закони и държавност.
  • 35 Казуар

    21 3 Отговор
    Валерия Правешка има доносници които и слугуват.
  • 36 Иван

    27 2 Отговор
    Мадам Велева,Вие май забравихте интервюто с прочетените предварително въпроси от Агент на КГБ -Доган?
  • 37 Драго

    30 3 Отговор
    Навремето имаше една журналистка която отиде за интервю при соколето притичаха го на две на три,па се ... усамотиха за взаимни ласки,коя ли бе тя ...
  • 38 не е нужно

    28 0 Отговор
    Не е нужно да уточняваме,че кой(я)то се е продал(а) веднъж,много лесно и удобно се продава втори, трети, четвърти...път !
  • 39 ИСТИНАТА

    17 3 Отговор
    Другарко В, а Що е ТО "дпс"???? А, Що еТО " МАГНИТСКИ"????
  • 40 Бамбука

    31 0 Отговор
    Смешна драма и смешен плач. Колко партиите от 1989 г. досега се разпаднаха ? Колко "величия" се опозориха и отидоха да сеят я теменужки, я домати. Никой от тях не излезе от политиката беден, за разлика от народа, който им гласува доверие.
  • 41 ганю

    13 5 Отговор
    Дпс е гнила анти българска партия
    Герп и пп-дб също
  • 42 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 43 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 44 ?!?!?!

    13 3 Отговор
    Другарко В, а тази СЕКРЕТАРКА от "дпс-МАГНИТСКИ" ли е била?
  • 45 ПЕНСИОНЕРИ ПИТАТ

    12 2 Отговор
    А, тази СНИМКА от КОЯ ГОДИНА е?
  • 46 ПЕНСИОНЕРИ ПИТАТ

    14 3 Отговор
    СНИМКАТА е ГОДИНИТЕ, когато другарят Доган бе ФИЛОСОФ, а сега е ПРЕСТЪПНИК!?
  • 47 Иван...

    15 1 Отговор
    Май Доган не плаща вече. Поредният Ренегат мисирка.
  • 48 Иван...

    6 1 Отговор
    Май Доган не плаща вече. Поредният Ренегат мисирка.
  • 49 Откровено

    7 2 Отговор

    До коментар #9 от "Сталин":

    Няма друга истина. Точно от тази бюлетина има нужда народа и страната ни !!!!!!
  • 50 Гун Мин Ху

    9 0 Отговор
    Ммайната му на Доган и на сейра около него
  • 51 Много бе всички

    5 1 Отговор
    Въртачкста на баници....... ,много принципна станала веее
  • 52 Крум

    15 1 Отговор
    Валерия ....остана ли ти капчица достойнство...!?Когато венцеславеше Доган...и захлебваше...тъжният край на журналистиката..това е Валерия...вероятно ще спечели още няколко сребърника.....впрочем политическата проституция е по-гнусна от традиционната..
  • 53 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 54 Хахахах

    6 0 Отговор
    Крадците ще се изтрепят, смях голям.
  • 55 Мари

    15 0 Отговор
    Станахте за смях , забравихте държавата, забравихте народа, българищината и всичко друго което се нарича любов за България ! Самозабравихте се, и това е от алчност и борба за власт! Послушковци колиничащи на чужди влияния и интереси. Пари, пари, пари .. не се наядохте, България сега и после загива, ако не се събуди народа!!!

    Коментиран от #56

  • 56 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 57 Демократа

    4 0 Отговор
    Борба между мафиоти, кой да държи сладкия кокал...
  • 58 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 59 Дори Стоянович

    2 0 Отговор

    До коментар #5 от "Българин":

    Какъв то Доган, такава му и раята избирател - мизерия
  • 60 Чичо Гошо

    2 0 Отговор
    Брей какво излезе от светци и борци за права и свободи излязоха обикновени айдуци и Мошеници
  • 61 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 62 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 63 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол