3 Септември, 2024 07:40 2 133 36

„Демократи за силна България” остава в ПП-ДБ

  • демократи за силна българия-
  • коалиция-
  • пп-дб

„Да, България”, която също е в коалицията ПП-ДБ, решава дали да се яви на предстоящите избори с „Продължаваме Промяната”

„Демократи за силна България” остава в ПП-ДБ - 1

"Демократи за силна България” остава в ПП-ДБ. Това реши политическата формация.

„В момент на тежка политическа криза, ние от Демократи за силна България, се ангажираме с отговорността да предложим пътя към сигурно и проспериращо бъдеще за България.

Оценяваме единството и устойчивостта на коалицията „Продължаваме промяната -Демократична България“, като основен фактор за създаването на антикорупционно евроатлантическо мнозинство.

Убедени сме, че само редовно правителство, основано на тези принципи, ще направи България силна и богата държава в обединена Европа”, пишат в позицията си от ДСБ. Ние вярваме в силата на обединението, добавят от формацията.

„Да, България”, която също е в коалицията ПП-ДБ, решава дали да се яви на предстоящите избори с „Продължаваме Промяната”.


Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 47 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Делян Добрев

    23 13 Отговор
    Лошо ми е
  • 2 един

    11 18 Отговор
    И са прави .......!
  • 3 оня с коня

    39 11 Отговор
    ДСБ са един Файтон хора и е нормално да останат при ПП щото иначе посмъртно няма да видят парламент.ДБ обаче е съвсем друга работа и като нищо могат да се явят самостоятелно.А влязат ли,Бат Бойко ще ги посрещне като Желан партньор за бъдещо Управление на България.

    Коментиран от #29

  • 4 Фен

    42 8 Отговор
    Ма и петимата ли!?🤔
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Да знаете

    40 9 Отговор
    Всичките 5-6 плюнки от ДСБ са съгласни с това!
  • 8 Майора

    37 12 Отговор
    Правилно оставате при ала бала с машините , кеша , пудела с пачките и искането за овладяване на службите и цялата власт в страната! Жалкисте!
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 льольо

    20 8 Отговор
    правилно решение, инак в мигом оставаха в миналото, а така агонията ще е по дълга, за мой кеф!
  • 11 Да България

    14 15 Отговор
    остава в небитието , достатъчно ПП ги влачиха като ремарке !
  • 12 12345

    22 4 Отговор
    Избрали са по малкото зло. Наясно са че ако се яват самостоятелно на изборите няма да влязат и парламента.
  • 13 Хаха

    31 9 Отговор
    Само като видиш митрата а генерал Гном и никому неизвестния певач Михалев ти става ясно, мизерията която се нарича политик и депутат.
  • 14 Рико

    25 7 Отговор
    През ония ми е за цялата Ви фалшива пасмина! Нещастници!
  • 15 Козяков

    15 6 Отговор
    Новото съкращение може да бъде ПП-ДСБ
  • 16 Да, България

    15 9 Отговор
    са истинските джендъри и тъпаци, които съсипаха хубавата идея от 2017г. Службогонците Антоанета Цонева и Ивайло Мирчев са причината десетки качествени хора да напуснат партията. Ще гласувам за ПП-ДБ , и пак за тях с двойно по-голяма радост, ако тези смешници от Да, България решат да се явят самостоятелно.
  • 17 Умните и успешни хора гласуваме за

    9 22 Отговор
    ПП-ДБ

    Коментиран от #19, #22, #27, #28, #32

  • 18 Очаквам скоро

    6 11 Отговор
    Лошото дебело дете ДП да разбуни духовете в ГЕРП и от тях да остане само ГРОБ. Единствените други , с които трябва да се справим, но тук вече трябват и допълнителни средства за психичното здраве на нацията са изтърваните от Карлуково Възбуждане, пардон Израждане.

    Коментиран от #30

  • 19 Верно ли

    17 4 Отговор

    До коментар #17 от "Умните и успешни хора гласуваме за":

    Е, първото със сигурност е под въпрос в такъв случай. То направо си стана нарицателно за умно-красивитета доколко сте умни и красиви, а колко сте успешни си личи по състоянието на държавата!
  • 20 дсика

    16 7 Отговор
    Тези мръсници се чудят как да излъжат пак простите софиянци. Такава "промяна" са тези некадърници че чак за нищо не стават. Праха крадците от ГЕРБ без прах за пране, наакаха конституцията колкото можаха и ограбиха и те най малко 1 милиард лева през "руския газ". Цели 10 г лъгаха за съдебна реформа и накрая се наакаха с разбойниците ГЕРБ и ДПС. Да не говорим че шишко си ги въртя на колянце докато им даваше да пият турски кафета. Пълни лъжци и некадърници. Един пирон не са забили през живота си. Никакъв глас за педофили ПП и ДБ, никакъв глас за измамници.
  • 21 Начело с убиец дето му преасфалтиране

    17 4 Отговор
    АСВАЛТА да прикрият следите
  • 22 авдса

    15 2 Отговор

    До коментар #17 от "Умните и успешни хора гласуваме за":

    Много сте "умни". Даже мога да ти кажа и колко. Да гласуваш за доказани некадърници и лъжци си е голяма мъка. Връткат ви вече 34 г. едни пълни некадърници, ама доказани във времето, мИрси.
  • 23 Бойко ма обича бръсната!!

    12 3 Отговор
    БОКЛУЦИ те
    ПП ДП ГЕРБ СДС ДПС БСП
    НЯМА ДА ГЛАСУВАМ
  • 24 Хитър метър

    18 3 Отговор
    Пп правят мушенгии с машините в най големите райони в София и чужбина затова вдигст резултат. Иначе са изключително слабо представени най вече при юристите. Атанасов докато е там никога не бих гласувал за тях. Този 25 години прави безпринципни коалиции и се меси недопустимо в службите за сигурност. Вкара политиката в тях.
  • 25 Това е Мафия

    14 2 Отговор
    Кибици за разпадане на България !
    Борба за кокала ,не за хората !
  • 26 Истина

    17 2 Отговор
    Цел !
    Да се докопаме до кокала !
  • 27 Минувач

    18 1 Отговор

    До коментар #17 от "Умните и успешни хора гласуваме за":

    Колко ли трябва да си умен, за да гласуваш за ПП-ДБ, хаххаха?!? Та те имат толкова издънки, че вече е трудно да се запомнят:
    1. Лъжа за гражданството!
    2. Лъжа, че няма да се коалират за нищо на света с ГЕРБ и то само броени дни след това го направиха!
    3. Излъгаха ни за Македония!
    4. Личен упадък с изневери и парапети!
    5. Излъгаха с подправени подписи!
    6. Свързани с предумишлено убийство на онзи човек, задушен в колата!
    7. Свързани със стрелбата на детето с пистолета!
    8. Свързани с измамата за набирането на средства за къщата на Д. Талев, където нещо се задейства, само защото се даде гласност!
    9. АЛА-БАЛА с президента, ЗАПИСЪТ за овладяване на службите, за съгласуване с посолството и дефакто предаване на държавата на външно управление!
    10. ..... да продължавам ли?
    И това са само неоспоримите неща .... ако започнем да говорим и за политиките им и мазалото става още по-голямо - сега за ЛГБТ, за новите огромни държавни заеми, за предаването на реакторите от Белене, вместо да искат от украинците, като са толкова способни да дойдат да ги инсталираме тук в Козлодуй поне, ако не да строим Белене и т.н..
    Та, колко трябва да си НЕумен, за да гласуваш за тези???
    Какво още трябва да направят, за да спреш да вярваш на мазната усмивка на Кирчо и ококорения поглед на кокорчо и да почнеш да виждаш нещата и фактите?!?
  • 28 Иво

    13 3 Отговор

    До коментар #17 от "Умните и успешни хора гласуваме за":

    Тоест джендърите гласуват за джендъри! Логично!
  • 29 един

    6 2 Отговор

    До коментар #3 от "оня с коня":

    Даааа,само посткомунистическата гербреска аднинистрация не е един файтон хора,защото келепир,облаги и крадене има там,комунята си пазят кокала и за това са повече от един файтон,а и как няма да са повече като вали гърми заплатите им са сигурни /от нашият джоб/,дето заплати ами и осигуровки им плащаме,осем часов работен ден събота и неделя шапка на тояга и накрая те с най-големи пенсии!Не един,ами ако има мегдан и сто файтона ще станат!Ти май си от тия файтони с готовановците,а?
  • 30 Верно ли

    5 1 Отговор

    До коментар #18 от "Очаквам скоро":

    Разбира се, че чакате. Нали му писахте извинителни бележки до Щатите по Магнитски. Ама ще има да почакате, а после групово ще ви пратим някъде да чукате камъни с Шишито и няма да има кайвенца в скутове!
  • 31 Развитие

    12 1 Отговор
    ИНАЧЕ КАК ЩЕ ПОЛУЧАВАТ МНОГО ПАРИ ЗА НИЩОПРАВЕНЕ БЪЛГАРИ ЗАЩО ГЛАСУВАТЕ ЗА ТЕЗИ БЕЗДЕЛНИЦИ
  • 32 Развитие

    10 1 Отговор

    До коментар #17 от "Умните и успешни хора гласуваме за":

    ДО 17 КОЙ ТИ Е КАЗАЛ ТОВА 17 ЗА БЕЗДЕЛНИЦИ НИЩОПРАВЕЩИ САБОТАЖНИЦИ АЛЧНИЦИ ЛЪЖЦИ ТОВА СА ШАЙКАТА ШАРЛАТАНИ ЗА 4 ГОДИНИ 17 КАКВО НАПРАВИХА ТЕЗИЗА БЪЛГАРИЯ ОКВЕН ДА Я РУШАТ ГРАБЯТ ПРИБИРАТ БЕЗНАКАЗАНО17
  • 33 ЖЪЛТО ПАВЕ

    10 2 Отговор
    И тия с 28 члена се водят за партия и искат да управляват. Смях.
  • 34 д-р цветеслива бухалова-злобната

    2 1 Отговор
    Урааааа....
  • 35 Чочо

    2 0 Отговор
    Няма къде да отидат, никой не ги иска и това е последния влак за Костов. Изпадне ли от тук, ще му видят сметката.
  • 36 Развитие

    1 0 Отговор
    Тия алчни фалшиви наглеци какво правят в парламента освен да си пълнят личните банкови сметки за нищоправене Незнам КОЙ гласува за тези
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове