3 Септември, 2024 12:51 13 535 82

Вижте имота в „Бояна”, в който живееше Ахмед Доган (ВИДЕО)

  • имот-
  • бояна-
  • ахмед доган

Данаил Папазов обаче отказа да застане пред камерата

Вижте имота в „Бояна”, в който живееше Ахмед Доган (ВИДЕО) - 1

След сагата с имотите, които обитаваше Ахмед Доган, днес собственикът на така наречените "сараи" в столичния квартал „Бояна” отвори къщата за медии. Данаил Папазов позволи на NOVA да покаже какво има зад стените на резиденцията, но самият той отказа да говори.

Единственото помещение, което остана заключено, беше това, обитавано от Доган.

На 29 август Папазов, който притежава дружествата собственици на имотите в Росенец и „Бояна”, където Ахмед Доган пребивава от години, изпрати позиция до медиите.

В нея той посочва, че почетният председател на ДПС Ахмед Доган пребивава без основание в „сараите” в Росенец и в „Бояна” и следва веднага да ги напусне.

Последва вълна от съпричастност от близки до Доган, които денонощно дежуряха пред имотите. Те дори показаха договор за наем от 2008 г.


Поставете оценка:
Оценка 2.2 от 30 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Много

    104 8 Отговор
    му прилича на агент Сава от Дръндар да го нагласят да се разполага като бей десетки години със знанието и съгласието на власти и институции , гаврейки се с цялото ни общество !
  • 2 Слави

    52 26 Отговор
    Имаш пари огаждаш си. Не е лежал напразно в кафеза.

    Коментиран от #5

  • 3 Анонимен

    51 4 Отговор
    Вече може, труповете са изнесени!
  • 4 Постановки

    81 7 Отговор
    Ама под наем с нашите пари. 20 години.
  • 5 "Лежал"

    71 8 Отговор

    До коментар #2 от "Слави":

    е , внедрен от ДС за да шпионира и топи свои !
  • 6 Българин

    91 8 Отговор
    Всяка статия и всяко предаване е за Доган. Аз викам да му издигнем НОВ палат от мрамор, злато, сребро, платина, скъпоценни камъни и всички мебели да бъдат с вградени перли. Какво ще кажете? Простакът Доган измислил думата "заедност", която е изключително грозна, и го направиха велик философ. Онзи пък Карадайъ от Борино измислил думата "нормалност", та стана с нея велик политик. Ние пък съчиняваме думите "пълност" и "празност". Значи и ние сме велики философи и политици, та дори и бащици... Що за простотия? И само повтарят, че последователите на Доган, които имат култ към личността му, щели да гласуват за него. Това го знаем. Защо го повтарят по десет пъти на ден някакви анализатори? Само това ли ще говорят до изборите и отвъд?

    Коментиран от #32, #64

  • 7 Потрес

    106 10 Отговор
    Като сте казали А, кажете и Б покажете и имотите на "Феномена", х-л Берлин и другите му къщурки, както и автопарка иначе, каква е тая независима джурналиcтика в услуга само на корпулентния!? Всични жълти пеевски медии афер, пик, бтв и пр. включително са се втурнали да ни показват само имотите на "философа", ама дайте и на шефа!
  • 8 Пияната тояга

    63 3 Отговор
    Ама всички виехте,че бил на Доган.
  • 9 Ангел

    86 5 Отговор
    От години чакам на някой журналист да му стиска да каже, че това са имоти на фирми които перат крадените пари на ДПС и Доган.

    Коментиран от #16

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Тома

    28 3 Отговор
    А парцела 2 към 1 без ремарке къде е.
  • 12 Българин 🇧🇬

    76 12 Отговор
    Ха сега дайте и скромното жилище на медийния олигарх и наследствен собственик от държавната Булгартабак - Пеевски !
  • 13 Артилерист

    64 4 Отговор
    Всъщност слушахме една девойка да ни приказва за "сараите", но почти нищо не видяхме от тях, а заглавието точно към това ни приканва...

    Коментиран от #44

  • 14 Говедо

    50 8 Отговор
    Какъв собственик е тоя?! Назначен перач на Свинята.
  • 15 Стойко

    45 15 Отговор
    В момента журналисти от всички телевизии и електронни медии са поканени да снимат разкоша на дерибея от Дръндар и след часове ще има нови видеа. Делян кани и всички журналисти от чуждестранни медии. Докато обикновения Българин работи за препитание Доган вдигна сватба на сина си Демир и модела синоптичка за 4 млн. Доган има пълна цяла стая с пачки евро и чували златни бижута и скъпоценни камъни. За радост не успя да ги изнесе защото хората на Делян блокираха входовете и изходите на луксозните сараи които и арабските шейхове не притежават

    Коментиран от #17, #19

  • 16 Нещо се случва

    57 6 Отговор

    До коментар #9 от "Ангел":

    До сега толкова години наред Доган обитава тези имоти,и изведнъж ни в клин,ни в ръкав,нямал право на това?Ще излиза нещо на бял свят,но явно се чака започването на предизборната кампания.

    Коментиран от #51

  • 17 Мишел

    22 34 Отговор

    До коментар #15 от "Стойко":

    В публичните групи във фейсбук има предложение да се вдигне паметник приживе на Делян Славчев Пеевски който единствен от Българския народ се оказа смел и родолюбец и приключи етническата антиконституционна клика ДПС. Никой за 34 години не посмя да се противопостави на уж "всевишния доган" . Предложението е изпратено до канцеларията на Делян и се очаква неговото одобрение . След време портрета му ще стои до тези на Ботев ,Левски и Раковски

    Коментиран от #26

  • 18 оня с цървулите

    19 5 Отговор
    И кво да му гледаме?Продава ли се?
  • 19 Това го написах снощи..че предстои видео

    17 16 Отговор

    До коментар #15 от "Стойко":

    Днес при регистрацията депутати от отломките на ДПС-Доган заявиха -" Сега вече напълно стана ясно че Пеевски стана член на нашата партия за да унищожи ДПС" . Днес Делян Славчев Пеевски заяви " Колеги как сте? На изборите на 9 юни тази година ДПС получи 356 310 гласа. Моля всички етнически Българи на изборите на 27 октомври да излязат масово да гласуват. Ако не за нашата формация за друга Българска партия която изберат. Но излезте и гласувайте. В момента на Дръндарския дерибей са му останали верни около 150 хиляди мюсюлмано-роми етно граждани. При активност приблизително от изборите през юни това са около 5 процента. Затова края на октомври излезте повече. Аз изхвърлих дерибеите на Дръндарския крадец почти навсякъде. Имаше кмет на Кърджали Хасан Азис 5 мандата и бе превърнал града във феодално владение. В момента кмет е младия човек Ерол Мюмюн който е при нас и който дерибеите днес уж го изключили от ДПС. Кърджали не иска нищо общо с дерибеите а това е нашия бастион. При нас е и Радослав Ревански кмета на китното родопско туристическо градче Белица. При нас са Пловдивските и Варненски структури. Преди месеци фалшиви пророци и форумни тролове вещаеха че Доган ще ме прогони от ДПС. В момента човека от Дръндар напусна луксозните сараи - Боянския и този в Росенец на брега на най чистата част от Черно море. А за лукса обикновения Българин не само не е виждал а дори не може и да си представи. Скоро ще бъдат публикувани снимки от пресцентъра ни да видите в какъ

    Коментиран от #28

  • 20 Това го написах снощи..че предстои видео

    17 17 Отговор
    Делян палача на Доган завършва -
    Скоро ще бъдат публикувани снимки от пресцентъра ни да видите в какъв рай е живял дерибея от Дръндар преди да бъде изритан. С поздрави Д.С Пеевски
  • 21 АГАТа Кристи

    44 6 Отговор
    "Другарят" Папазов - министър в кабинета на "другарят" Орешарски, закопал България...
    Е, "другари" комунисти май и сега няма да ви стане ясно защо сме най-бедната държава...
    Вашите "другари" така опоскаха територията, та и трън не оставиха. Сдобиха се с имения га че ще живеят по-дълго и от орлите.... Га че имат повече животи и от котките.
    А вие с вдигнат юмрук крещете - бенЦеремус.
    Но покрай вас страдаме и ние, не дрогираните с комунистически идей !!!
  • 22 мдаааа дааа

    31 2 Отговор
    А кой и защо му го е дал да го ползва???
    Каква изгода е имал собственека???
    Не е луд тоя който яде баницата, а луд е тоя дето му я дава!!!
  • 23 Абе какво да го гледам

    22 6 Отговор
    Все едно сме още под турско робство....
  • 24 Дурхан

    48 3 Отговор
    Откъде пък бивш министър притежава такива имоти??
  • 25 За по-младите

    18 15 Отговор
    Само да ви кажа ,че 2013 година Ахмед Доган се опитаха да му пръснат главата с газово пищовче на едно събрание на ДПС.Обаче извършителят го сложил на предпазител-уж засича.Това доведе нещата до такава ескалация,че имаше опасност да влезем във война с Турция,а множество хора от страх се запалиха,та така да изкупят греховете ни,защото положението беше,меко казано,зловещо.Та те дотам водят ченгеджийските номера и Пеевски го обвиняват,че е мутра но Доган е изпечено ченге от ДС.Един от двамата ще дърпа конците в ДПС,а кой ще е ,предстои да видим,но БОГ да ни пази от гнева на турците,ако се разгневят.

    Коментиран от #47

  • 26 Последния Софиянец

    18 26 Отговор

    До коментар #17 от "Мишел":

    През април 2021 година гласувах за Слави. Лятото юли същата година отново гласувах за Слави и стана първи. Но предаде протеста ни възнаграден от олигархията. Ноември 2021 г.гласувах за Кирчо и Кокорчо и станаха първи. Но влязоха в коалиция с Борисов. На следващите избори за Костадинов от Възраждане а на последните на 9 юни за Ивелин Михайлов от исторически парк и отново ни предадоха. На тези през октомври ще гласувам за партията на Делян Пеевски който единствен за 34 години започна битка с дерибеите и обръчите от фирми на падишах Доган! И го смаза и приключи. А за паметника има като дарение един дневен оборот от моето заведение.

    Коментиран от #53

  • 27 Хейт

    24 5 Отговор
    А пък ако беше отворил и сейфа на Доган да покаже какво има вътре... медиите щяха да са в истерия!
  • 28 Дурхан

    26 3 Отговор

    До коментар #19 от "Това го написах снощи..че предстои видео":

    Ахмед напусна сараите и кой ще живее ?! Кой ги е придобил и как ги е придобил??
  • 29 ПУСИО

    17 4 Отговор
    колко ли кадъни детствени с аминали през този ба ра дак
  • 30 Хубава работа ама

    27 4 Отговор
    На Доган строежите му винаги приличат на публични домове
  • 31 БАЦО

    15 8 Отговор
    а бацо гивее в малакта си къща в банкиа и пощипва малките моми4енца па и мом4енца по бузките с...... МАнголии
  • 32 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 33 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 34 сега ясно ли ви е

    18 11 Отговор
    Ясно ли ви е кой всъщност ви притежава. А вие по Борисов плюете.

    Коментиран от #39, #82

  • 35 И ТАКА ЕДИН ПО ЕДИН ДО АМИН!

    22 5 Отговор
    И ТАКА ЕДИН ПО ЕДИН ДО АМИН!
    ДАЙ БОЖЕ НА БОЛГАРСКОМУ ПРАВОСЛАВНОМУ НАРОДУ, ПРАВДУ И СВОБОДУ...
  • 36 Светльо

    45 7 Отговор
    Пеевски е мобилизирал всички медии които може. Кой ще пита този Папазов от къде са му парите за тези имоти. Защо Доган няма собственост, а Пеевски има доста и е седнал в кабинета на Тодор Живков като първи в държавата ли? Хора мислете и не се заблуждавайте повече. Борисов, Пеевски и Доган трябва да бъдат махнати от всички места.
  • 37 Дурхан

    24 0 Отговор
    Римските аристократи пак направиха зрелище с гладиатори за глупавите римляни ..
  • 38 Мухаа ха!

    10 3 Отговор
    Сега на двата полюса,догодина,най много две, ще се " сглобят" така неусетно( вътре ,в самият парламент) че острите българя,ще зяпат смаяни.Забравяте,че един човек може да носи само две кофи пълни с вода.Но двама ,със сигурност поне три кофи.,ако се напънат и четири.Подобна технология е приложил Дзержински,още през 20-те години на миналия век.Посява убеждения,че има тайно ядро,несъгласни с болшевишката теория, начело с Ленин.Толкова успешно,че скритата" пета колона" излиза пред прожекторите накуп.Натам е ясно, какво следва.Мнозина приеха първосигнално,че стара лисица,като Доган,ще позволи да бъде толкова лесно подведен,до степен да повери реалната си власт в чужди ръце.Буквално,и в преносен смисъл ( на човек не от етноса).Времето ще покаже.
  • 39 Новичок

    12 8 Отговор

    До коментар #34 от "сега ясно ли ви е":

    Дай да видим и "Зайчарника" в Банкя.Пфу... герберска ...

    Коментиран от #40

  • 40 е ми

    9 0 Отговор

    До коментар #39 от "Новичок":

    дай де. дай да го видим.
  • 41 Хи хи хи . Голям майтап !

    12 7 Отговор
    Протестиращите имали договор за наем на Доганя във сараите ......а той горкия ....Няма такъв ! Голям майтап ! Тоя дядка става за смях ....поне да спре да се излага !
  • 42 този Папазов

    22 1 Отговор
    Не бе ли министър при комуниста Орешарски. Червен Барон ли е?
  • 43 В стаята

    9 6 Отговор
    на Доган не се влиза, защото там е мръсното му бельо.
  • 44 Танкист

    8 3 Отговор

    До коментар #13 от "Артилерист":

    Каква девойка бе........ ????? Тая са я Пре.......ка.....рали половин София !!!!!!!
    Като билетен център е ......влезеш ли вътре ще излезеш накичен като паун с билети !!!!!
  • 45 Доган мина в нелегалност

    18 4 Отговор
    Също като стар дърт комунист !!!!
  • 46 Тиквата съм

    15 8 Отговор
    Малеиийй и при мен ще дойде същото .....щом мечката играе в комшиите ! И аз съм без пукната стотинка и ще стана клошар .....дадох ги за къщата в Барселона , която пък не е и моя ! Малеееийййй !!!
  • 47 Не ми се връзва

    16 6 Отговор

    До коментар #25 от "За по-младите":

    Доган има черен печат за Турция.Ердоган не го пуща да припари.

    Коментиран от #67

  • 48 Анонимен

    9 8 Отговор
    Не мога да разбера каква е тази гавра с Доган. Следващия път сигурно ще ни покажат и долните му гащи, като типично кафяви медии.
  • 49 Дурхан

    18 5 Отговор
    Папазов като бивш комунист нека да даде Сарая в Банкя за детска градина а Сарая в Росенец за старчески дом!!
  • 50 Дурхан

    21 4 Отговор
    ....а Пеевски като родолюбец да даде Сарая си в хотел Берлин за детска градина
  • 51 Прах в очите

    21 6 Отговор

    До коментар #16 от "Нещо се случва":

    Пак трикове. Както беше "атентата" срещу него, сега уж го гонят от имотите. Искат да го изкарат жертва а той да се завърне на бял кон. Само че, времената се промениха. Хората спят в будна кома с отворени очи. Като се събудят, ДПС трябва да изчезне от политическата сцена.
  • 52 БеГемот

    12 3 Отговор
    Къщичка някаква.... за спокойни философски размишления....
  • 53 Пълен цирк

    14 9 Отговор

    До коментар #26 от "Последния Софиянец":

    Чувал ли си приказката за " доброто и лошото ченге". Това се случва в момента. На една маса и едно гърне седят, само си сменят местата. Няма как да повярвам на Шиши....целува ръката която го вкара в политиката, схемите, крупните измами...ръката на Агата.
  • 54 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 55 оня с коня

    8 9 Отговор
    Твърдят привържениците на Доган че имал Договор за наем.А ВАЛИДЕН ли е този договор ,или е с изтекъл срок?А ще го покаже ли Доган пред Телевизиато до видим КОЛКО пари Месечно плаща?Да предположим че договора е валиден.След като Собственика му изхвърля багажа на улицата,следва да се задейства Клауза за Неустойка,АКО ИМА ТАКАВА.Е и?Ами за Папазов това ще са "Жйлти стотинки" и ще му ги предложи на Момента,пък Доган ще го е срам да ги вземе!
  • 56 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 57 Синя София

    11 2 Отговор
    Слуги на мутрите...
  • 58 незнайко

    17 1 Отговор
    И накрая нищо не видяхме от имота !!!
  • 59 Ироничен

    20 2 Отговор
    Лош репортаж, кичозно място.
  • 60 САМО СИ ПРЕДСТАВЕТЕ КОЛКО ФЕКАЛНА МАСА

    13 1 Отговор
    СА ПРОИЗВЕЛИ ДВАТА ПАРАЗИТА ОТ ДПС ! ЩОТО ДРУГО КВО ДА ПРОИЗВЕДАТ ДВАТА КЪРЛЕЖА ?
  • 61 ДОГАН НЕ Е ПЛАТИЛ И СТОТИНКА !

    15 3 Отговор
    КЪДЕ СТЕ ВИДЕЛИ ЦИГАНИН ДА ПЛАЩА НАЕМ ?
  • 62 Къде живеят другите

    14 1 Отговор
    Много по интересно ни е къде живеят Пеевски и тоя Папазов, да не би да да бездомни....горките

    Коментиран от #70

  • 63 И ПЕЕВСКИ ЖИВЕЕШЕ ТАМ

    10 2 Отговор
    И ПЛЮСКАШЕ НА ГЮВЕЧ ТАЯ ШВАЙНА !
  • 64 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 65 Ний ша Ва упрайм

    5 4 Отговор
    тоя нали си има замък в с. Дръндар? Колко кинти наем е плащал за Бояна и Росенец? Кои са палащали тия пари? И що трее да живее се в замъци бая комплекси избива явно или държавата го компенсира дето е лежал у кауша?
  • 66 знайко до незнайко

    9 1 Отговор
    А защо досега,НЕ ГО ПОКАЗВАХТЕ?Чакахте Пеевски,да го РАЗКОНСПИРИРА,ДЕРИБЕИТЕ СЪЩО!!!А завалиите,БЛЪСКАТ,от ЗОРИ до МРАК,по ТЮТЮНЕВИТЕ НАСАЖДЕНИЯ.
  • 67 Гост

    5 0 Отговор

    До коментар #47 от "Не ми се връзва":

    Панаири за прикритие.
  • 68 Бибиян

    5 2 Отговор
    Бай Амет Визеонера деня е на пейката на визеонерите,каде сме я и дядя Ваня. През нощя лега одоле пейката и мо пущиме Шаро да го грее. Зимъска обаче че требе мо оредат некоя одая у некой родопски конак. Иначе обратно у Драндар.
  • 69 Отец Чапаев

    8 1 Отговор
    Сега очаквам утре да покажат имотите, палатите, фирмите и медиите на Шиши ама надали.
    ....Който има много милиони и е владетел на медите той оплюва противника.
  • 70 Отец Петка

    5 1 Отговор

    До коментар #62 от "Къде живеят другите":

    Пеефски и Папазов живеят в панелки 50 кв.м. в кв.Люлин на 12 етаж........горките живи да ги оплачеш.
  • 71 Какво

    5 2 Отговор
    Толкова има посредствена работа.Едно,нищо особено ресторантче и маси и столове.Дайте петте къщи на ДЕРИБЕЯ Пеевски,които уж му да под наем или той ги дава под наем.Това беше така завоалирано от страхливите мисирки.Дайте му къщите,където живее царицата на тотото майка.На всичките му бенки Защо не пуснете дрон над тях.Ами давате Сараите,които вече не са на Доган и са прилапани от Магнита.Каквото си хареса гепи момчето.Това,банки,бизнеси ,САраи и партия,това вече е ВЪРХА.Къде са институциите в тази държава?Ами той неговата мафиотска нотариуска с фалшиви документи,каквито прави на Шиши утре може да му припише Министерски съвет или призеденството.То мераците на това наглото са безгранични.Къде са Службите в тая държава.Това е опасен мафиот,опасно за националната сигурност и вие гледате сеир и го пишкате ,че и бършете.Ало това е мръсна мафиотска сган.Папазов да бъде даден на комисията срещу корупцията и разследван.Сарафов ,защо магистрати си превишават правата.Гайтански не трябва да е в ареста.Но се подчинявате на дебелото.Срам нямате.Всичките ви резили са достояние на обществото и продължавате официално да стоите на страната на мафият
  • 72 До ком17

    7 2 Отговор
    Малоумници вие знаете ли Пеевски защо е в списъка Магнитски,сложен от финансовото разузнаване на САЩ и Великобритания и не го допускат да припари в тези страни.А също и в Турция няма право да влиза за контрабанда на цигари,оръжие и т.н.Знаете ли,че е гепил500млн.от КТБ и с негово съдействие е фалирана незаконно тази банка,както каза ЕС.Знаете ли ,че дължи150млн.наББР.Колко бизнеси е съсипал и колко фирми?До каквото се докосне загива от некадърника крадец и готовани.Вие на училище ходили ли сте,можете ли да четете.?Мислите ли самостоятелно,или ви платиха да пишете тази глупост.Ако сте се продали жалко за Вас.Зависимите хора нямат бъдеще.
  • 73 До ком15

    6 1 Отговор
    След като Делтагардовете на Делян Пеевски вече влизаха в Сараите всичко може да е сложено.Пеевски е майстор на компроматите.Така,че няма да е достоверно.Нагласенс история и нито на Папазов,нито на нотариуската Весела ИВЧЕВА им прави чест да участват в този сценарий и цирк.Плюха си на физиономиите ,ама яко.Хора гледайте урок показен,не ставайте зависи от никого Гаврата е голяма.Ясно,че дебелото е заповядало аранжиране в апартамента му,внасяне на компромати.Това вече ще надмине всякакъв разум.Но така мафията плаши и се величае и иска да ни респектира.Пеевски е за арест
  • 74 До Ком.20

    8 1 Отговор
    Нали "уж"не са твои Сараите ,как ти ,Шишо ще ни показваш.Нали са на твоя ДЕРИБЕЙ ПАПАЗов.Деляне,до листа си в лай...Покажи ти къде живееш ,в панелка с олющени тапети ли и как беше с някоя парцулана.Ти си една долна гус,отмъстителен като Сикаджията от БАНКЯ.Ти си с ментални проблеми отврат.
  • 75 Хайде

    4 1 Отговор
    Подивялото животно като не стане на неговото и се вижда,че откача.Проблемно същество,опасно за обществото.Това е медицински случай,терорист ,жадуваш да отмъщава на всеки,който го засегне
  • 76 Този

    4 2 Отговор
    Да покаже къде живеят неговите женски в какви палати?Къде живее той?Пет къщи по на колко етажа?Колко деца има.Веднъж не се е снимал с децата си С такъв звяр кой да се снима,те децата се страхуват от него.Пък от пъклени планове няма време за децата си.
  • 77 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 78 Незнаеш

    5 0 Отговор
    Колко са минали през Тиквата и ги записвал и после ги показвал на охраната,гледали,коментирали и люпели семки.Кой министър не се е развел като е станал министър,Соломон Паси,Даниел Вълчев,Плевнелиев и още и още.Дебелия Магнит колко законни и колко незаконни съпруги има,ама за него мисирките не пишат,защото са страхливки
  • 79 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 80 Шаро

    5 0 Отговор
    Ха някой да каже какво беше това, преди да стане "Доган сарай"!
    Има ли някой дето помни?
  • 81 ВСИЧКИ знаехте

    1 1 Отговор
    къде живее Доган вече ТОЛКОВА години! Анадъмо? И всички си мълчахте - не сме чули някой да протестира. Дори когато боко му даде студения резерв, или когато Христо Иванов отиде с "Радецки" там. Защо не си спомняме реакции???
    Сега, когато шиши магнитски се захвана да открадне от доган партия - такива зулуми той ги може, стана дума за това. ПРЕДИ ТОВА ОБАЧЕ ТРЯБВА на най-големия ДЕРИБЕЙ в страната, той е и най-дебел заедно с боко, ДА СЕ ПОТЪРСИ СМЕТКА за несметните богатства и зависимости. АНАДЪМО???? Иначе е безсмислено за прогреса на страната. Да не ни вкарват в играта между Доган и шиши тлъстия.
  • 82 не заставай пред боко,

    1 0 Отговор

    До коментар #34 от "сега ясно ли ви е":

    той е едър и не можеш да го покриеш. Това, че тук става този зулум, не значи, че боко е вода ненапита. Още не е отговорил за Мата Хари, за днк-то и т.н. Щом разровиш по делата му, става неприятно ясно. В момента за безводието и загубените пари. Българите са с много къса памет. Дори не помните какви ги правеха от грпоб с язовирите, когато бяха на власт. Добре че вечи никога няма да бъдат, както бяха.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове