3 Септември, 2024 15:36 2 453 37

Весислава Танчева: Борисов сякаш се опитва да бъде невидим. Очевидно с една цел – да не попадне в бурята

  • весислава танчева-
  • бойко борисов-
  • невидим-
  • битка-
  • буря

"Битката в районните избирателни комисии ще  е нечовешка. Повечето РИК вече са разделени по линията Доган - Пеевски. Членовете в тях са от различни лагери", коментира ПР експертът

Весислава Танчева: Борисов сякаш се опитва да бъде невидим. Очевидно с една цел – да не попадне в бурята - 1
Снимка: БГНЕС

Най-големият проблем, който имат ПП-ДБ, е начинът, по който комуникират с избирателите си. Това заяви пред БНР ПР експертът Весислава Танчева.

ДСБ вече обяви, че остава в коалиция с "Продължаваме промяната". Днес "Да, България" трябва да реши дали също ще продължи по този път.

"Очаквам да вземат същото решение и на тези избори да се явят в досегашния формат. Това изглежда по-логично. Те често се предоверяват на онлайн подкрепата, която получават, но тя невинаги решава изборите", коментира тя.
Весислава Танчева определи като "комуникационен трик" разговорите на ГЕРБ за проблемите в регионалната политика и липсата на коментар по отношение на случващото се в другите партии.

"Борисов сякаш се опитва да бъде невидим. Очевидно с една цел – да не попадне в бурята. Няма да разберем какво мисли, докато не се стане ясно кой печели в битката между Доган и Пеевски".

Битката в ДПС продължава в съда, обясни тя в предаването "12+3".

"Вчера в ЦИК беше само подаването на документи и нищо друго. Имаме два еднакви типа документи. И двете са в коалиции.
Битката в районните избирателни комисии ще е нечовешка. Повечето РИК вече са разделени по линията Доган - Пеевски. Членовете в тях са от различни лагери".

Танчева коментира и ситуацията в БСП.

"Напълно е ясно кой представлява БСП чисто юридически. Това е Корнелия Нинова. Тя ще трябва да подписва всичко – документите в партия, на която вече не е член, както и листите на партия, на която не е член. Допускам даже още по-тежко затъване в тази ситуация. Може да се премине към вариант за използване на регистрацията на друга партия за явяване на изборите".


Поставете оценка:
Оценка 3.1 от 17 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Тръмпакис

    35 0 Отговор
    Алчността за пари и власт до това водят, самоизяждане. Както брат убива брат си за 5 декара ниви.
  • 2 хе хе

    18 29 Отговор
    Сътресенията в повечето "български партии" са заради спрените им от Москва пари. Русия си има достатъчно други главоболия, че да поддържа дългосрочни проекти в България. Какво ли не опитахте, за да очерните Борисов, но той няма кукловод. Затова не му пука за вас. И му писна да повтаря да се оправяте помежду си и да не намесвате държавата във вътрешнопартийните си спорове.

    Коментиран от #14

  • 3 каскет

    32 5 Отговор
    Ще попадне може по късно но ще попадне сикаджията
  • 4 Българин

    17 9 Отговор
    Тази анализаторка явно не е наясно, че няма битка между Доган и Пеевски, както тя казва, а между Кръга около Доган и Делян. А причината за това е, че Доган в здравословно отношение вече е зеленчук. Нито ще излиза, нито ще агитира, той дори не може да говори. Затова пускаха кратки записи с грозните му изказвания; защото не е добре със здравето. Пак по същата причина Доган за толкова време (дори когато му взеха дворците, ТЕЦ-А и яхтите) не излезе пред хората. Той няма и как да го направи. Така че Весислава Танчева трябва да си направи тази бележка.

    Коментиран от #6

  • 5 Да, така е

    27 5 Отговор
    Борисов е невидим, защото мръдне ли г-н Пеевски ще го приключи с 200. Делата стоят на трупчета и знаем, че за час всичко по тях се обръща и тръгва!
  • 6 Друго мнение

    19 1 Отговор

    До коментар #4 от "Българин":

    Война има и тя е без връщане назад и между посочените личности и между антуражите им.

    Коментиран от #8

  • 7 оня с коня

    8 19 Отговор
    Традиционно всякакви Политолози и Анализатори критикуват Борисов че се криел,че се "снишавал" и не вземал Отношение по нажежената актуална полит. Обстановка.А ЗАЩО не се интересувате от изказванията на останалите лидери - Слави,Полковник Марков и т.н.?Ами защото определено не са интересни и на всички е ясно че БОРИСОВ каквото каже,това ще стане.А той ЯСНО заяви че не иска да се меси в работата на Останалите партии,не иска обаче и в неговата да се меси някой.,като на практика ГЕРБ е ЕДИНСТВЕНАТА партия в която няма напуснали Депутати,нито има някаква вероятност да се разцепи като останалите.Всъщност що изобщо да приказва празни приказки като останалите Лидери,след като Решаващ ще е броят на Бюлетинките в Урните наесен!
  • 8 Българин

    11 2 Отговор

    До коментар #6 от "Друго мнение":

    Къде е военачалникът Доган? Или той в твоето съзнание воюва на тъмно, не смеейки да излезе от вкъщи? Не приемам тази теза.
  • 9 Механик

    14 16 Отговор
    В публичните групи във фейсбук има предложение да се вдигне паметник приживе на Делян Славчев Пеевски който единствен от Българския народ се оказа смел и родолюбец и приключи етническата антиконституционна клика ДПС. Никой за 34 години не посмя да се противопостави на уж "всевишния доган" . Предложението е изпратено до канцеларията на Делян и се очаква неговото одобрение . След време портрета му ще стои до тези на Ботев ,Левски и Раковски

    Коментиран от #11

  • 10 бушприт

    17 0 Отговор
    Борисов е видим,видим е с тая едра фигура и с брадата си.
  • 11 ТаУмВзе

    15 11 Отговор

    До коментар #9 от "Механик":

    Да факт! Групата за издигане на паметник приживе на Пеевски вече наброява 47 хиляди човека! Барелеф от 3 метра и 60 см.пред бившия партиен дом на Делян с Български ятаган в ръка и на него ще пише - Делян Славчев Пеевски р.27 юли 1980 г.-... освободил клетия поробен Български народ от обръчи от фирми за милиарди в продължение на 3 десетилетия и половина изсмукали живителните сили на народа..ПОКЛОН

    Коментиран от #13

  • 12 Последния Софиянец

    4 11 Отговор
    Само ГЕРБ не се цепи и Тиквата е доволен.
  • 13 Последния Софиянец

    9 14 Отговор

    До коментар #11 от "ТаУмВзе":

    През април 2021 година гласувах за Слави. Лятото юли същата година отново гласувах за Слави и стана първи. Но предаде протеста ни възнаграден от олигархията. Ноември 2021 г.гласувах за Кирчо и Кокорчо и станаха първи. Но влязоха в коалиция с Борисов. На следващите избори за Костадинов от Възраждане а на последните на 9 юни за Ивелин Михайлов от исторически парк и отново ни предадоха. На тези през октомври ще гласувам за партията на Делян Пеевски който единствен за 34 години започна битка с дерибеите и обръчите от фирми на падишах Доган! И го смаза и приключи. А за паметника има като дарение един дневен оборот от моето заведение.

    Коментиран от #29

  • 14 Последния Софиянец

    18 4 Отговор

    До коментар #2 от "хе хе":

    Бойко Борисов беше германски проект.Сега германците си имат други проблеми и не им е до него.
  • 15 Тити

    22 5 Отговор
    Мама Българин който да не знае за мафиота от Банкя даже и на децата им е ясно че мястото му е в панделката.
  • 16 Град Козлодуй

    17 5 Отговор
    Доган е ЧАО Доган СБОГОМ

    Коментиран от #21

  • 17 123456

    1 7 Отговор
    тая що не си татуира американското знаме на челото , уфс
  • 18 4 ГОД. САМО ТОЙ ИМ БЕШЕ В УСТАТА

    10 4 Отговор
    Е НЕ, ЩЕ СЕ БУТА В ШАМАРИТЕ.
  • 19 Тома

    19 2 Отговор
    Бати Бойко има диплома за как да се правиш на умряла лисица
  • 20 Аква

    11 4 Отговор
    Паметникът на пеевски ще бъде инсталиран на мястото на съборения паметник на съветската армия - като ръката му ще бъде вдигната със шмайзер. Със златни букви ще пише - МОМЧЕТО ПРЕКАЛИ. БОГ ДА ГО ПРОСТИ.
  • 21 Митко

    2 2 Отговор

    До коментар #16 от "Град Козлодуй":

    Нещо имш малко проблем с граматиката

    Коментиран от #23

  • 22 КОКОШКАТА ИЛИ ЯЙЦЕТО?

    9 0 Отговор
    КОЙ Е ПО-ВИНОВЕН ДОГАН ИЛИ ПЕЕВСКИ?
  • 23 Град Козлодуй

    9 4 Отговор

    До коментар #21 от "Митко":

    Господине имам Прекаран Инсулт и Затова не Слагам Точки и Знаци Граматически но Форумците ме Разбират а Вие Може би Плачете за Доган и Съжалявате за Неговите Кражби че са Спрени
  • 24 мишка Бокоглаванак

    10 3 Отговор
    ББ защо е такъв мишок, може ли да ми каже некой??
  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 Меркуцио

    10 11 Отговор
    ДПС се разцепи, БСП е на път да изчезне, но някаква лелка, ПР експерт била!, пак с Борисов се занимава! Да не говорим, че и лъже, понеже лидерът на ГЕРБ единствен каза, а и вчера повтори, че добро ДПС няма! Какво повече иска активистката на БОЕЦ? Досещам се, ама нямам навик да псувам, но се сещам за.... "с 200"!
  • 27 снощи го написах за видеото днес от сар

    6 3 Отговор
    Днес при регистрацията депутати от отломките на ДПС-Доган заявиха -" Сега вече напълно стана ясно че Пеевски стана член на нашата партия за да унищожи ДПС" . Днес Делян Славчев Пеевски заяви " Колеги как сте? На изборите на 9 юни тази година ДПС получи 356 310 гласа. Моля всички етнически Българи на изборите на 27 октомври да излязат масово да гласуват. Ако не за нашата формация за друга Българска партия която изберат. Но излезте и гласувайте. В момента на Дръндарския дерибей са му останали верни около 150 хиляди мюсюлмано-роми етно граждани. При активност приблизително от изборите през юни това са около 5 процента. Затова края на октомври излезте повече. Аз изхвърлих дерибеите на Дръндарския крадец почти навсякъде. Имаше кмет на Кърджали Хасан Азис 5 мандата и бе превърнал града във феодално владение. В момента кмет е младия човек Ерол Мюмюн който е при нас и който дерибеите днес уж го изключили от ДПС. Кърджали не иска нищо общо с дерибеите а това е нашия бастион. При нас е и Радослав Ревански кмета на китното родопско туристическо градче Белица. При нас са Пловдивските и Варненски структури. Преди месеци фалшиви пророци и форумни тролове вещаеха че Доган ще ме прогони от ДПС. В момента човека от Дръндар напусна луксозните сараи - Боянския и този в Росенец на брега на най чистата част от Черно море. А за лукса обикновения Българин не само не е виждал а дори не може и да си представи. Скоро ще бъдат публикувани снимки от пресцентъра ни да видите в какъ

    Коментиран от #31

  • 28 Снощи го написах за видеото от сараите

    9 5 Отговор
    Делян палача на Доган завършва -
    Скоро ще бъдат публикувани снимки от пресцентъра ни да видите в какъв рай е живял дерибея от Дръндар преди да бъде изритан. С поздрави Д.С Пеевски
  • 29 Много неориентиран екземпляр сте

    3 4 Отговор

    До коментар #13 от "Последния Софиянец":

    Много неориентиран екземпляр сте, господин Последния.

    Коментиран от #32

  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 Стойко

    12 2 Отговор

    До коментар #27 от "снощи го написах за видеото днес от сар":

    В момента журналисти от всички телевизии и електронни медии са поканени да снимат разкоша на дерибея от Дръндар и след часове ще има нови видеа. Делян кани и всички журналисти от чуждестранни медии. Докато обикновения Българин работи за препитание Доган вдигна сватба на сина си Демир и модела синоптичка за 4 млн. Доган има пълна цяла стая с пачки евро и чували златни бижута и скъпоценни камъни. За радост не успя да ги изнесе защото хората на Делян блокираха входовете и изходите на луксозните сараи които и арабските шейхове не притежават

    Коментиран от #34

  • 32 Последния Софианец

    3 4 Отговор

    До коментар #29 от "Много неориентиран екземпляр сте":

    Ти си Ахмед Доган който пише от гората
  • 33 МУЗИКА ЗА РЕЛАКС!

    10 4 Отговор
    4 ГОД. САМО ЗА ББ СЛУШАХМЕ. Е, СЕГА МАЛКО ДА ПОСЛУШАМЕ ЗА НИНОВА, ДОГАН, ПЕЕВСКИ, КИРО, РИСТЬО, КЕША...!
  • 34 така е..даам

    7 1 Отговор

    До коментар #31 от "Стойко":

    това е ясно...един дол дренски са..обаче е интересно, когато Доган започне и той да вади нещата за Момчето, само се молим да не вземе нещо да прекали, че да му се случи случка на феноменалното момче..
  • 35 Пития

    5 9 Отговор
    Танчева, стига вече, с Борисов ставате, с Борисов лягате... Какво пак искате от Борисов? Да реши кое ДПС е законно, кой да е председател на БСП, кой лица да води листите на ПП/ДБ??? Не е негова работа, правилно не взема становище по тези въпроси. А, Вие, като "специалист" защо не се запитате: Защо за 7 път ще ходим на избори за 2 години, и колко струва това на българите? Защо председателя на ЦИК, касабова вместо да открие приема на документи за предсрочните избори избяга в Уж командировка? Защо президента назначи в СЕМ поредната комунистическа калинка? Защо, със активното съдействие на медиите, вече 4 години умишлено се руши държавността ни? Защо се допуска служебни правителства да сключват дългосрочни договори и да вземат заеми...след като тяхно задължение е само да организират честни избори? Защо от 4 години българите живеем в хаос и мизерия???След като отговорите на тези, и подобни въпроси, които вълнуват българите, може пак да питате какво прави Борисов.
  • 36 САРАИТЕ ИМ СЕ ВИЖДАХА МАЛКИ?

    7 7 Отговор
    ДОГАНЯ 35 ГОДИНИ КРАДЕ С ЧУВАЛИ, КОЛИ, БУСОВЕ И ТИРОВЕ ПЪЛНИ С ПАЧКИ АМА ЖУРНАЛИСТИТЕ СЕ НАААСРАХА ЗА ЕДНО ЧЕКМЕДЖЕ ДА ПИТАТ И ЗА ЕДНА КЪЩА В БАРСЕЛОНА?
  • 37 Хитър като две хлебарки

    1 0 Отговор
    Тиквата се е спотаил като пр@дня в гащи и чака бурята да го отмине
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол