4 Септември, 2024 09:44 2 439 32

Каракачанов: Ако конфликтът в ДПС завърши без кръв, то ще е добре

  • красимир каракачанов-
  • дпс-
  • конфликт-
  • кръв

Според бившият екоминистър Емил Димитров – Ревизоро разговорът за доверието вътре в партиите е много важен, тъй като най-близките са предали Корнелия Нинова, а утре на тези хора може да им се наложи да правят кабинет

Каракачанов: Ако конфликтът в ДПС завърши без кръв, то ще е добре - 1
Снимка: bTV

Ако конфликтът в ДПС завърши без кръв, то ще е добре“. Това заяви пред bTV бившият вицепремиер и министър на отбраната Красимир Каракачанов. По думите му борбата за власт в смесените райони вече се прехвърля в структурите.

„Вече се говори за това как българи превземат ДПС от едната страна, от друга страна за деребеите. Спомнете си как избухна гражданската война в Босна. Всичко започна от вътрешни проблеми в общностите“, каза Каракачанов. Добави, че не може институциите и останалите партии да гледат равнодушно какво се случва в една етническа партия.
„Опасявам се, че тези конфликти могат да прераснат в нещо страшно, от което държавата да се измъкне много трудно“, предупреди Каракачанов. Призова властите да извикат лидерите на партията, за да им бъде казано, че няма да бъде допуснато вътрешните им боричкания да се превърнат в междуетнически конфликт.
Според Каракачанов след предстоящите избори отново няма да бъде излъчено правителство, тъй като ПП-ДБ искат от ГЕРБ анти-Пеевски коалиция, а това няма да стане. Настоящият служебен човек пък бил на ГЕРБ и ДПС, с 1-2 човека на президента. Каракачанов обобщи, че никой не се интересува от проблемите на хората, а иска да се докопа до властта, за да се облагодетелства финансово. Това се виждало от хората и избирателната активност отново щяла да е много ниска.

Бившият екоминистър в кабинета „Петков“ Борислав Сандов се опасява, че скандалът в ДПС ще доминира цялата кампания, което не е полезно за демокрацията и страната, тъй като кампанията ще е доминирана от вътрешнопартийни проблеми.

Защо сега някои хора осъзнаха с кого съжителстват дълго време е друг въпрос и е свързан с това как се развиват българските партии, доколко в тях има реална демокрация и доколко лидерите водят към вождизъм и някакво узурпиране на властта вътре в партиите. Често пъти това се проявява и в управлението на държавата“, посочи Сандов.

Според друг бивш екоминистър – Емил Димитров – разговорът за доверието вътре в партиите е много важен, тъй като най-близките са предали Корнелия Нинова, а утре на тези хора може да им се наложи да правят кабинет.

Извън темата за ДПС, разговорът в студиото на „Тази сутрин“ прерасна в спор има ли влияние от чужди държави в управлението на страната, за каквото свидетелства Красимир Каракачанов, но Борислав Сандов отрече.

Емил Димитров пък засегна темата за безводието, за което обвини президента Румен Радев, който чрез „двамата си спонсори на кампанията“ инсталирал министър, заместник-министър и служител в екоминистерството и от 3 години язовирите се точели за нуждите на вецове. „Всяка политическа сила има ВЕЦ“, каза Димитров, като за пример даде Кирил Добрев от БСП, както и ДПС, откъдето точели яз. Жребчево.


Поставете оценка:
Оценка 2.9 от 11 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Агент

    22 1 Отговор
    Иван не спира да досажда !
  • 2 щамов работник

    14 2 Отговор
    С кръв завършват изследванията в лекарския кабинет. Взимат ви кръв за анализ.
  • 3 Това е задачата на московските

    16 15 Отговор
    агенти у нас - да има кръв, да има дестабилизация на страната, да няма правителство, да има сал един румен.
    Какво може да очаквате от агентът :Иван-Каракачанов/.
  • 4 те са кат партията в

    5 1 Отговор
    македония .
  • 5 българин

    13 5 Отговор
    В главите на червените боклуци е "с кръв сме я взели, с кръв ще я дадем", за тях властта е спасение и свобода, готови са на всичко за да я имат, а човешкият живот не е важен за тях, важна е далаверата, усвояването, присвояването, кражбите и мародерствата, порциите и безнаказаност за престъпленията им.
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Боруна Лом

    15 2 Отговор
    ВЪРНИ ПАРИТЕ ОТ САМОЛЕТИТЕ,БЕЕЕ!
  • 9 ++++++++++

    19 8 Отговор
    Изобщо нямахме нужда от тази ,, демонокрация. Най добре си беше по Живково време. Искахме само по пълни магазини. Не капиталисти робовладелци. Все гледат да плащат малко и да им работиш до зори. Гадост. Трябва всички да сме богати а не само някои.

    Коментиран от #26

  • 10 Тоз у ред ли е?

    21 3 Отговор
    Кой нормален човек ще тръгне да се трепе, за да защитава Пеевски или Доган? Това си е борба между два оядени партийни вожда и техните платени партийни структури
  • 11 Ти днес си прикрит руснак,

    7 1 Отговор

    До коментар #7 от "анон":

    дето дядо ти е бил българин!
  • 12 Мен никой няма да ме пита

    2 2 Отговор
    Но аз бих искал всичко да свърши с реки ......
  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 бай Иван

    7 0 Отговор
    много отдавна не бях гледал сутрешен блок по телевизията на "Блек рок " и "Вангард".И както се казва не ме изненадаха. Особено тази толкова мила и обективна Цънци. Изгледайте отрязъка с Каракачанов, когато го попитаха кой от посолството и посолствата се е обаждал и опита му да отговори, както последвалите бесни атаки един през друг на Цънци и Иочев . Това се казва бърза журналистическа мисъл да не дадеш възможност на събеседника ти да отговори и да го откажеш. Обективно си задал "неудобен въпрос", но реално не даваш възможност на събеседника да отговори и парираш отговорите. И успяха да не му дадат възможност да отговори. това е "обективната журналистика на "Блек рок " и "Вангард" .
  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 бандера

    10 3 Отговор
    Този пишман патриот от ДС - агент Иван пак плаши с етническата карта. Абе аланкоолу, наси генезата на създаването на МВРО, Атака, ДПС, Израждане и т.н патрЕотари е лабораторията на КГБ и техните слуги от ДС. Аман - на чист български - от изтърканите ви московско милиционерски номера!
  • 17 Витка

    8 1 Отговор
    Не желаем кръв.Искаме неграмотните милионери и дерибеи в затвора.И ученик ще ви каже,че днес няма как неграмотен да стане милионер по честен начин.ДПС обезкости провинцията.Дерибеите -в затвора.Едва тогава нещата ще потръгнат към добро.На изборите пак ще има "да помогнем на баче Цено"!Ами,срамно е.
  • 18 ЕДГАР КЕЙСИ

    6 3 Отговор
    ШКЕМБЕ ВОИВОДА КОПИРА РЕТОРИКАТА НА ................ КРЪСТНИКА НА МАФИЯТА , МИСТЪР КЕШ ............ ФАКТ !
  • 19 глупости

    4 1 Отговор
    каква кръв бе То нали доган си е в политиката имат си замъци дерибеите ИЛИ искаш да кажеш че бедните турци излъгани от дерибеите ще се нахвърлят на замъците и дворците им Нали си имат партия вожд джамии и фесове както и места В парламента Е толкова колкото доганян им спечели специалиста на водните огледала
  • 20 мммммм

    6 1 Отговор
    Помощщ, агресивни и злобни журналисти в БТВ.
    Поканили гости, за да им слушаме на водещите заблудите им, че те са важните в предаването- по микрофона.
  • 21 Кабамилионеров

    2 0 Отговор
    И за по-сигурно,и Слав.чо Войвода ще е в листите на Шиши.
  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 Трябва само да се спази закона

    2 1 Отговор
    Пак е препикал панталону колегата Каракачанов. До кръв не бива да се стига в този между партиен конфликт. Доган сам си е виновен, той допусна мафията на т.н. бели якички в партията си и ги подкрепяше с годините, като те се обогатяваха на негов гръб. Проблема може да се реши само ако има държава с работещи институции, които да приложат закона. Защото видяхме и обратното, като се активират по един казус приключват хора, съдби и бизнеси, макар, че преди това или са бездействали или са изпрали някого.

    Коментиран от #27

  • 25 безкръвно

    0 0 Отговор
    сеп правят само операции...при мафията си има кръвчица...ако е реален този конфлект де, а не гледаме Цирк дьо Ган пореден епизод, защото и това не е изключено.
  • 26 невъзможност

    0 1 Отговор

    До коментар #9 от "++++++++++":

    много искаш...е нема как и вълкът да е жив и агнето да е цело - това е природен закон, а не каприз на времето. намиг.
  • 27 хаха

    0 0 Отговор

    До коментар #24 от "Трябва само да се спази закона":

    къде видя държава и инстутуции тука - всичко е отвладяно от години - нема нищо, нема държава тука. ичма едно племе, което не може да не нарече ни народ, ни нация, защото е разединено и атомизирано.
  • 28 Мутроландия

    1 0 Отговор
    През 90-те имаше показни убийства за много по-малки суми. След трактора, Къро и нотариуса, хората очакват още, вероятно след изборите. Сезонът свърши и цялата криминална измет отново се насочва от крайбрежието към столицата.
  • 29 Кръв да имаа в ДПС

    1 0 Отговор
    Никаква Загуба няма да има! На някой да му липсва Трактора?? НЕ!
  • 30 До 17 В затвора няма да влезе никой от

    1 0 Отговор
    Двамата!? Трактора ако беше в затвора, сега щеше дае жив??? А тупаха топката по, Октопода 10 год и съда го Оправдал??Нищо нее оправдан изтекаха10 год? Всички 4 Явилисе Свидетели по това дело са Мъртви!! При тази Прокуратура и МВР, никой не желае дае Самоубиец(да Свидетелства) Сигорно има още 50човека Годни свидетели, но няма да Свидетелстват! Октоподчетата да са Спокойни!!
  • 31 шиеш

    0 0 Отговор
    Торба с лай..а
  • 32 аоао

    0 0 Отговор
    Ей, Шкембе мазно и ти пърдеше в едно гърне с тези!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол