7 Септември, 2024 14:11 2 156 21

Бабикян: Даже и ПП-ДБ едвам се явиха заедно на тези избори. Те през цялото време се разширяват, стеснявайки се

  • арман бабикян-
  • пп-дб-
  • избори-
  • разширяване-
  • стесняване

Аз с наслаждение наблюдавам началото на края на ДПС във вида, в който беше. Не виждам нищо чудно и нищо лошо в това, защото един човек и една структура са седнали на гърдите на цялата държава и не ѝ дават да диша, коментира и адвокат Николай Хаджигенов

Бабикян: Даже и ПП-ДБ едвам се явиха заедно на тези избори. Те през цялото време се разширяват, стеснявайки се  - 1
Снимка: Евроком

"Една от причините да не се занимаваме с тези избори е, че на тези избори изглежда ще се занимаваме с вътрешнопартийни работи. Кой ще се занимава с държавата, като хората си имат друга работа? А ние вътрешнопартийни проблеми нямаме. Ние искахме реформи да правим."
Това коментира в предаването "ЕвроДикоФ" по телевизия "Евроком" ПР- експертът и представител на ПП "Ние идваме" Арман Бабикян. Той допълни още:
"Даже и ПП-ДБ едвам се явиха заедно. Те през цялото време се разширяват, стеснявайки се.
Миналия път, разширявайки се, останаха без Зелените. Сега останаха и без волтовата дъга (ПП ВОЛТ) и така се разширяват непрекъснато, намалявайки."

"Аз с наслаждение наблюдавам началото на края на ДПС във вида, в който беше. Не виждам нищо чудно и нищо лошо в това, защото един човек и една структура са седнали на гърдите на цялата държава и не ѝ дават да диша. И една купчина политически партии, и отделни политически лидери всячески му помагат - едните променят конституцията, други обичат шума на жълтиците.". Това коментира и другият гост в предаването адвокат Николай Хаджигенов.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 32 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ТаУмВзе

    22 6 Отговор
    Арменчето да му се Припомни, че и то Крепи Кирелацията и компания за едни Кинти! ХАХАХХХАХ
  • 2 хххх

    18 4 Отговор
    Ако Бабикян ще се репчи на ПП/ДБ, значи само ще им изпише веждите! Прави им неволен ПР.
  • 3 бабке не философствай а

    20 2 Отговор
    ходи пак да боядисаш оградата на Руското посолство с адвокатчето че питат за пишман бояджиите
  • 4 хммм

    19 6 Отговор
    Бабикянче, ГЕРБ ли ти плащат?

    Коментиран от #21

  • 5 Онзи

    17 2 Отговор
    И изквака Жабикян ...
  • 6 Друго мнение

    19 1 Отговор
    Точно Бабикян да прави анализи и прогнози не е сериозно, но може да се приеме в рамките на шегата. Ако се извърти, това което е казвал едно нямаше вярно.
  • 7 ПОРЪЧКОВИЯ АГЕНТ НА 6

    17 3 Отговор
    ПАК СЕ ИЗХОДИ НЕПОДГОТВЕН
  • 8 Точен

    15 3 Отговор
    Значи редивно се дава думата по ноцтвтата на организацийки с 0,1 % от избори, а на Възраждане не се дава? Галя от Козяк е гаулайтер и на медиите.

    Коментиран от #17

  • 9 Боже..

    14 1 Отговор
    Личи си,че идват избори...преди статия от екимджиев...сега изплува и бабикян..
  • 10 Майора

    11 1 Отговор
    Май забравихте за вашата сглобка , която тотално се провали и започнаха нови имена! Не става нищо от вас осен да коментирате в ефира на гуруто си Цветан Василев!
  • 11 Вашето мнение

    8 2 Отговор
    Кажи пак нещо против Русия и руснаците, от козяк що са те пратили при мисирите.
  • 12 Един от Тримата глупаци

    10 0 Отговор
    Винаги мъдър
  • 13 Наблюдател

    4 7 Отговор
    Абе Бабикян защо е тази атака срещу ПП и ДБ , защо всички и ИТН и Израждане още щом си отворите очите и почвате да ги критикувате и плюете . Имате първата политическа сила на Бойко- Геройко там ако почнете да ги коментирате целогодишно ще има за какви далавери и корупция да обсъждате , а за разпределящата порциите ДПС на почетния Ага и Феномена санкциониран от САЩ от 30 год се знае как са заели позиции във всички институции и ограбват държавата . Ето ви теми по които да коментирате .Е да и те не са идеални и те правят грешки но не са забъркани в корупции

    Коментиран от #18

  • 14 Хаха

    10 1 Отговор
    Набикян и адвоката неуспял Хаджинезнам кой си! Я кажете сега Български глас какво е НПО ИЛИ гражданско движение?
    И за протестите интересни неща разказват за Адвоката Хадди незнам кой си!
    Продажен бинарен идиот скри се!
    Нема риба вече, за да шеташ по Партиния
  • 15 я по сериозно

    8 0 Отговор
    Абе защо никой не прави анализ на собственото си минало и бъдеще, а всички говорят за "другите" и претендират за най експертната оценка? Ние и сами можем да преценим кой колко е надежден. Не е необходимо някой да ни натрапва нескопосаните си оценки и да се прави на велик, а в същото време да мълчи като риба за собствените си провали и да се прави на анализатор или пророк на чуждите действия.
  • 16 напред, към светлото бъдеще

    5 1 Отговор
    Намаляват, защото грантовете намаляват. Има по-важни места по света, където да се насочат финансовите потоци.......
  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 заедно за "евроатлантизъма и комунизъма"

    4 2 Отговор

    До коментар #13 от "Наблюдател":

    Да, ама първата политическа сила ГЕРБ ни управлява заедно с втората - ПП-ДБ, под ръководството на третата - Д. Пеевски! И след следващите избори се готви същата НеКоалиция!
  • 19 пръска и мирише

    2 0 Отговор

    До коментар #17 от "007 /агент/":

    С хаповете за разхлабване може да ви изпръскаме НеКоалицията...(сгло(у)бката)
  • 20 ЕДГАР КЕЙСИ

    6 1 Отговор
    ТОZИ С НЕГОВАТА ПАРТИЯ "КОВЧЕГ" ЩЕ СЕ ВЛЕЕ ЛИ В ПАРТИЯТА НА ............... ФРЕД ФЛИНСТОУН ............. СМЯХ !
  • 21 🤣🤣🤣🤣🤣🤣

    6 0 Отговор

    До коментар #4 от "хммм":

    Абе ти от Марс ли падаш бе ?!?🤣🤣🤣🤣🤣🤣 Не помниш ли че Бабикян и Хаджигенчо бяха най-големите бокоборци и организатори на цялата измет от великите народни въстания преди 3 години дето мятаха риби и носеха бесилки ...
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол